Πώς να αποκτήσετε μια εργασία Blockchain;

Η τεχνολογία Blockchain δημιουργεί έναν νέο τομέα εργασίας, αλλά η διαδικασία είναι αρκετά νέα και η πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι πιο δύσκολη. Για να βοηθήσουμε όλους τους αρχάριους εκεί έξω, θα συζητήσουμε τη διαδικασία για να αποκτήσουμε δουλειά blockchain.

Καθώς η τεχνολογία είναι αρκετά καινούργια και δεν υπάρχουν πολλοί αληθινοί δρόμοι που μπορείτε να ακολουθήσετε, οι οποίοι μπορούν να σας εγγυηθούν ότι θα βρείτε δουλειά. Ακόμα και τώρα, οι άνθρωποι δεν μεγαλώνουν ακούγοντας για την τεχνολογία που μπορεί να τους βοηθήσει να προωθήσουν τις φιλοδοξίες να εργαστούν περαιτέρω σε αυτήν την τεχνολογία ή να την επιλέξουν ως έγκυρη καριέρα.

Ωστόσο, η ζήτηση για ειδικευμένους ανθρώπους είναι σε υψηλά επίπεδα. Λόγω του πλήθους εφαρμογών του blockchain, εταιρείες από διάφορες βιομηχανίες αναζητούν να προσλάβουν εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να πλοηγηθεί σε αυτήν την τεχνολογία. Ωστόσο, δεν είναι όλοι ικανοί να γίνουν επαγγελματίες blockchain. Πρέπει να αποκτήσετε ένα συγκεκριμένο επίπεδο δεξιοτήτων για να σας κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να κερδίσετε μια ευκαιρία.

Τα καλά νέα είναι, είτε είστε τεχνικός είτε όχι, το blockchain μπορεί να σας ανοίξει πόρτες σε εταιρικές εταιρείες. Έτσι, εάν θέλετε να αναζητήσετε δουλειές στο blockchain, χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας για να μάθετε για τις δεξιότητες και τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για την αγορά.

Εγγραφείτε τώρα:Πώς να χτίσετε την καριέρα σας στο μάθημα Enterprise Blockchains

Contents

Μονοπάτι για να λάβετε δουλειά στο Blockchain

Το να βρεις δουλειά στο blockchain δεν είναι εύκολο. Εάν πρέπει να εργαστείτε και να εξασκήσετε πολλές δεξιότητες για να γίνετε επαγγελματίας. Ωστόσο, με τις κατάλληλες οδηγίες, μπορείτε να μάθετε να εργάζεστε στον τομέα blockchain. Ακολουθεί μια λίστα με τις δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να κάνετε τα πρώτα βήματα προς την καριέρα σας.

πώς να αποκτήσετε δουλειά blockchain

Μάθετε για τα βασικά και τα βασικά

Για θέσεις εργασίας blockchain σε επίπεδο εισόδου, η εκμάθηση σχετικά με τα βασικά της τεχνολογίας blockchain είναι απαραίτητη. Για τους αρχάριους, αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα και πρέπει να μάθετε τα σκαμπανεβάσματα της τεχνολογίας. Πιο συγκεκριμένα, εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε για το blockchain, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε το ταξίδι σας με τις βασικές αρχές.

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να αρχίσετε να μαθαίνετε πώς μπορεί να λειτουργήσει η τεχνολογία μαζί με την ιστορία της και τα διαφορετικά αποτελέσματα που συνοδεύουν. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πιθανές περιπτώσεις χρήσης και ούτω καθεξής.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δείτε το γλωσσάριο blockchain για να μάθετε τους κατάλληλους ορισμούς ορισμένων χαρακτηριστικών.

Αναπτύξτε ευρείες δεξιότητες πολλαπλής πειθαρχίας


Χωρίς δεξιότητες πολλαπλής πειθαρχίας, είναι αρκετά δύσκολο να κατανοήσουμε τι μπορεί να θέλουν οι πελάτες σας μακροπρόθεσμα. Αυτός ο τύπος δεξιοτήτων μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε άλλους υπαλλήλους και να γίνετε αγαπημένος στον εργοδότη σας. Πιστεύουμε ότι είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε δουλειά blockchain και να πάρετε μια συνέντευξη.

Λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρχίσει να ακονίζετε τις ευρείες δεξιότητές σας μεταξύ των δύο κλάδων. Επομένως, δεξιότητες όπως ευελιξία, προσαρμοστικότητα, κριτική σκέψη, DevOps, προβλέψεις, ανάλυση, διαχείριση και ηγεσία είναι αναπόσπαστα μέρη.

Εάν μπορείτε να κατακτήσετε αυτές τις δεξιότητες, σίγουρα μπορείτε να ελπίζετε να εντυπωσιάσετε τον ερευνητή και να επιτύχετε τη δουλειά των ονείρων σας.

Τεχνογνωσία Λειτουργούν διαφορετικές πλατφόρμες Blockchain

Αυτή η ικανότητα είναι σημαντική τόσο για εξειδικευμένες όσο και για θέσεις εργασίας blockchain σε επίπεδο εισόδου. Στην πραγματικότητα, για να γίνετε ειδικός σε blockchain, πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργούν διαφορετικές πλατφόρμες blockchain. Χωρίς να κατανοήσετε τον μηχανισμό πίσω από κάθε πλατφόρμα, δεν μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε στη λύση blockchain.

Ακόμα κι αν δεν εργάζεστε άμεσα στη λύση, ακόμα κι αν είστε μέλος μιας ομάδας που ασχολείται με το blockchain, πρέπει να ξέρετε πώς λειτουργούν. Επίσης, στο μάρκετινγκ ή στην επιβολή του νόμου, δεν μπορείτε να προσφέρετε την αξία σας σε άλλους, εάν δεν ξέρετε τι αντιμετωπίζετε από την αρχή.

Μάθετε να συνδυάζετε τεχνολογία με επιχειρήσεις

Εάν θέλετε να επιλέξετε εργασία με υψηλό μισθό, όπως θέσεις εργασίας μηχανικών blockchain ή να αναπτύξετε θέσεις εργασίας, πρέπει να μάθετε πώς μπορείτε να συνδυάσετε επιχειρηματικά μοντέλα με τεχνολογία. Στην πραγματικότητα, οι εταιρικές εταιρείες ενδιαφέρονται μόνο για το blockchain, εφόσον μπορεί να τους προσφέρει μια καλύτερη έκδοση του επιχειρηματικού μοντέλου που αυξάνει τα έσοδα.

Έτσι, εάν δεν μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα δύο στοιχεία, πώς μπορείτε να αυξήσετε τα έσοδα της εταιρείας; Στην πραγματικότητα, είναι κάπως μια δύσκολη διαδικασία και απαιτεί λίγη εμπειρία. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε ως ασκούμενο για αυτό και να αποκτήσετε όλη την εμπειρία που χρειάζεστε από αυτό.

Διαθέτουν γνώση διαφόρων κατανεμημένων καθολικών

Λοιπόν, σε αυτόν τον κόσμο, το blockchain δεν είναι το μόνο κατανεμημένο καθολικό αυτήν τη στιγμή. Ναι, το blockchain είναι αποκεντρωμένο, αλλά είναι ένας από τους τύπους του κατανεμημένου καθολικού. Έτσι, όταν μαθαίνετε για το blockchain, θα πρέπει επίσης να αρχίσετε να μαθαίνετε για άλλους τύπους DLTs. Σε πολλές περιπτώσεις, οι εταιρείες ενδιαφέρονται περισσότερο για τα κατανεμημένα καθολικά και όχι μόνο με το blockchain.

Έτσι, εάν η εταιρεία ή ο πελάτης σας απαιτεί διαφορετική προσέγγιση, μπορείτε να την παραδώσετε εάν διαθέτετε τις γνώσεις των DLTs. Στην πραγματικότητα, αυτή η ικανότητα είναι πιο κατάλληλη για τεχνικές θέσεις, όπως προγραμματιστής, μηχανικοί ποιότητας και ούτω καθεξής.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα κατανεμημένα καθολικά; Ρίξτε μια ματιά στον απόλυτο οδηγό για να καταλάβετε τι είναι το DLT αυτήν τη στιγμή!

Μάθετε για τις επιχειρηματικές διαδικασίες

Καθώς θα εργάζεστε σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον, είναι απλώς κοινή λογική ότι πρέπει να παραμείνετε σχετικοί με τον τρόπο λειτουργίας τους. Έτσι, όταν υποβάλλετε αίτηση για θέσεις εργασίας στο πεδίο blockchain, επιλέξτε να μάθετε τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις διεξάγουν επιχειρήσεις.

Στην πραγματικότητα, αυτές οι δεξιότητες είναι εξαιρετικά σημαντικές, καθώς μπορεί να καθορίσει την απόδοσή σας σε παρόμοια κατάσταση. Εάν δεν γνωρίζετε πώς λειτουργούν, πώς αλλιώς μπορείτε να εργαστείτε σε μια ομάδα ή υπό έναν επόπτη; Ξεκινήστε λοιπόν το ταξίδι σας μαθαίνοντας πώς λειτουργούν οι προμήθειες, η εφοδιαστική, η διανομή, ή ακόμη και οι λειτουργίες ταμείου. Για καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να διαβάσετε περιπτωσιολογικές μελέτες μεγάλων εταιρειών.

Μάστερ διάφορες γλώσσες προγραμματισμού

Αυτή η ικανότητα είναι πιο σχετική για μια τεχνική θέση όπως οι εργασίες μηχανικών blockchain. Για να αποκτήσετε δουλειά στο blockchain, πρέπει να μάθετε γλώσσες προγραμματισμού. Ωστόσο, μόνο η εξάσκηση ενός ή δύο δεν θα είναι αρκετή εδώ. Στην πραγματικότητα, το blockchain είναι μια πολύπλοκη τεχνολογία. Έτσι, περιλαμβάνει πολλούς διαφορετικούς αλγόριθμους που προέρχονται από διάφορες γλώσσες προγραμματισμού.

Έτσι, ξεκινήστε να μαθαίνετε Python, Solidity, C ++, Java, JavaScript κ.λπ. Αυτές οι γλώσσες προγραμματισμού είναι πιο σχετικές με το blockchain αυτή τη στιγμή. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε εξασκηθεί αρκετά σκληρά για να τελειοποιήσετε τη γνώση σας. Πάρτε το χρόνο σας, καθώς μπορεί να χρειαστεί λίγη ώρα.

Μελετήστε την ανάπτυξη Ιστού Front-End και Back-End

Προφανώς, αυτή η ικανότητα είναι πιο κατάλληλη για εργασίες προγραμματιστών στο blockchain. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να αρχίσετε να μαθαίνετε πώς λειτουργούν η ανάπτυξη ιστού front-end και back-end. Εάν θέλετε να επιλέξετε μεγαλύτερη θέση, πρέπει να τις μελετήσετε, καθώς αυτή είναι η κύρια απαίτηση για τις περισσότερες εταιρείες. Επομένως, η κατανόηση του τρόπου με τον οποίο τα API, οι διεπαφές χρήστη, ο χειρισμός δεδομένων, ο χειρισμός αιτημάτων είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για εσάς.

Αλλά φροντίστε να καταλάβετε κάθε ένα από αυτά με αποτελεσματικότητα. Στην πραγματικότητα, αυτές είναι κρίσιμες πληροφορίες, έτσι ένα μικρό λάθος μπορεί να καταλήξει να κοστίζει την εταιρεία σας και εσάς. Αν θέλετε, μπορείτε να εγγραφείτε σε μια κοινότητα για να λάβετε δείκτες από άλλους επαγγελματίες.

Εγγραφείτε σε μια σειρά μαθημάτων Enterprise Blockchain

Τα επιχειρηματικά μαθήματα blockchain μπορούν να σας βοηθήσουν στη μαθησιακή σας διαδικασία. Καθώς η τεχνολογία είναι αρκετά περίπλοκη, είναι πολύ δύσκολο να την κατανοήσετε με την πρώτη ματιά μόνοι σας. Έτσι, όταν ένας ειδικός δάσκαλος ή εκπαιδευτής σας βοηθά να κατανοήσετε και να αναλύσετε όλα τα μαθήματα με εύπεπτο τρόπο, μπορείτε να μάθετε γρηγορότερα από το κανονικό.

Επίσης, η προσθήκη αυτής της ολοκλήρωσης φυσικά στο βιογραφικό σας μπορεί να σας βοηθήσει να δείξετε τις γνώσεις σας σχετικά με το θέμα στις πρώτες εργασίες blockchain σας.

Υπάρχουν ήδη πολλά διαδικτυακά μαθήματα διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν. Αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε εκπαιδεύσει από μια αξιόπιστη πηγή για να αποφύγετε τυχόν παραπληροφόρηση.

Τα επιχειρηματικά μαθήματα blockchain μπορούν να σας βοηθήσουν στη μαθησιακή σας διαδικασία. Ρίξτε μια ματιά γιατί πρέπει να ακολουθήσετε ένα μάθημα blockchain για να εξασφαλίσετε μια υπέροχη καριέρα τώρα!

Κατανοήστε τα οικοσυστήματα και τα πρότυπα αρχιτεκτονικής Blockchain

Λοιπόν, πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια άλλη σημαντική ικανότητα που πρέπει να αποκτήσετε. Αν θέλετε να γίνετε αρχιτέκτονας blockchain, πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργούν διαφορετικά αρχιτεκτονικά μοντέλα blockchain. Στην πραγματικότητα, εάν θέλετε να εργαστείτε με διαφορετικά blockchain, πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργούν. Έτσι, όταν αναπτύσσετε τη δική σας λύση, μπορείτε επίσης να κάνετε αλλαγές ή να δημιουργήσετε ένα νέο αρχιτεκτονικό μοντέλο που λειτουργεί καλύτερα ή παρόμοιο με το blockchain.

Θα σας συνιστούσα να δείτε τις περιπτωσιολογικές μελέτες διαφόρων οικοσυστημάτων και προτύπων για να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις σχετικά με το θέμα. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε το μάθημα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά.

Έχετε μια κατανόηση σε βάθος των δομών δεδομένων

Η κατανόηση σε βάθος του τρόπου λειτουργίας των δομών δεδομένων blockchain θα σας οδηγήσει πολύ. Στην πραγματικότητα, το blockchain δεν υποστηρίζει κάθε τύπο δομής δεδομένων. Επομένως, πρέπει να καταλάβετε ποια υποστηρίζονται και ποια όχι. Έτσι, μόλις μάθετε πώς λειτουργούν, μπορείτε να αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε για το δικό σας έργο blockchain.

Θα πρότεινα να ξεκινήσετε με τα δέντρα Patricia, Merkle Trees και Merkle-Patricia από την αρχή. Επίσης, προσπαθήστε να κυριαρχήσετε την κρυπτογραφία, καθώς είναι επίσης ένα κρίσιμο στοιχείο για το blockchain.

Εν πάση περιπτώσει, ας δούμε την επόμενη δεξιότητα σε αυτό το πώς να αποκτήσετε έναν οδηγό εργασίας blockchain.

Τεχνογνωσία για την επικοινωνία της αξίας

Όλα θα είναι μάταια αν δεν μπορείτε να μεταφέρετε σωστά τις γνώσεις σας στους πελάτες ή τα μέλη της ομάδας σας. Έτσι, ακόμα κι αν μπορείτε να κωδικοποιήσετε ή να υπερέχετε από τεχνική άποψη, δεν μπορείτε να λάμψετε καθόλου στη μη τεχνική πτυχή. Πρέπει να γνωρίζετε πώς μπορείτε να μεταφέρετε τις πληροφορίες σας στους σεβαστούς συναδέλφους και τα μέλη της ομάδας σας. Επίσης, αυτή η ικανότητα θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα να ξεχωρίσετε σε μια συνέντευξη.

Επιπλέον, εάν ενδιαφέρεστε για μη τεχνικές θέσεις, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επικοινωνιακή ικανότητα για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να προσληφθείτε. Επομένως, για να πάρετε μια δουλειά blockchain, πρέπει να αποκτήσετε αυτήν την ικανότητα.

Μάθετε να χρησιμοποιείτε διάφορα εργαλεία ανάπτυξης

Στην πραγματικότητα, όταν θα εργαστείτε σε μια εταιρική εταιρεία, θα έχετε μια αυστηρή προθεσμία που πρέπει να διατηρήσετε. Ωστόσο, το ζήτημα είναι ότι η προθεσμία μπορεί μερικές φορές να είναι συντριπτική και μπορεί να μην είναι εφικτή χρησιμοποιώντας τυπικά χειροκίνητα μέσα. Επομένως, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε εργαλεία ανάπτυξης για να εξοικονομήσετε χρόνο και πόρους.

Συνήθως, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για ερωτήσεις που σχετίζονται με εργαλεία ανάπτυξης για τις πρώτες εργασίες blockchain. Προς το παρόν, η γνώση της χρήσης αυτών είναι απαραίτητη. Λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε και πώς λειτουργούν. Επιπλέον, είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας.

Αποκτήστε μια πιστοποίηση Enterprise Blockchain

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημο πτυχίο ή πιστοποίηση που προσφέρουν ιδρύματα όπως τα κολέγια. Έτσι, για να εργαστείτε σε αυτόν τον τομέα, πρέπει να επιλέξετε να λάβετε πιστοποίηση από μια φημισμένη πηγή. Στην πραγματικότητα, όλες αυτές οι πιστοποιήσεις είναι διαδικτυακές και έχουν μεγάλη αξία για την πρόσληψη εταιρειών.

Εάν αποκτήσετε πιστοποίηση από αυτές τις έγκυρες πηγές, τότε μπορείτε να επιδείξετε τις δεξιότητές σας στο blockchain. Είναι επίσης απόδειξη ότι γνωρίζετε τι κάνετε και είστε σε θέση να εργαστείτε σε μια λύση blockchain.

Εν πάση περιπτώσει, αυτές είναι όλες οι δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσετε για να αποκτήσετε δουλειά στο blockchain. Ας δούμε ποιες επιλογές καριέρας θα λάβετε από αυτόν τον τομέα σε αυτόν τον τρόπο για να αποκτήσετε έναν οδηγό εργασίας blockchain.

Σκέφτεστε αν πρέπει να πάρετε πιστοποίηση επιχείρησης; Ρίξτε μια ματιά στους κυριότερους λόγους για τις πιστοποιήσεις εταιρικών blockchain τώρα!

Ευκαιρίες εργασίας στο Blockchain

Αυτή η λίστα αποτελείται κυρίως από τις κορυφαίες τρέχουσες ευκαιρίες εργασίας που μπορείτε να αναζητήσετε. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές για εσάς εκεί έξω. Τέλος πάντων, ας ξεκινήσουμε!

Blockchain Professional

Η ζήτηση για επαγγελματίες blockchain είναι συνεχώς υψηλή αυτή τη στιγμή. Βασικά, είναι έμπειροι προγραμματιστές στον τομέα του blockchain. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες εκεί έξω που έρχονται με την εμπειρία που απαιτείται για να εργαστούν σε μια λύση blockchain. Επομένως, η ζήτηση καθιστά τον μισθό αρκετά υψηλό.

Για παράδειγμα, ο μισθός εργασίας blockchain για αυτήν τη θέση κυμαίνεται συνήθως από $ 150k – 175k $. Αλλά μπορεί να φτάσει και τα 200.000 $. Όσο πιο έμπειροι είστε, τόσο το καλύτερο. Πρακτικά, θα πρέπει να γνωρίζετε τον προγραμματισμό. Εκτός από αυτό, θα χρειαστείτε δεξιότητες σε Python, XCOD, MVC, SDL, C, SOAP, C ++, AJAX, Solidity κ.ο.κ..

ΕΝΑ επισκόπηση από Hired μπορεί να δώσει μια καλή προοπτική για το εύρος των μισθών με βάση τη γεωγραφία. Δείτε τον παρακάτω πίνακα:

Τοποθεσία
Σικάγο 114.700 $
Σιάτλ 156,391 $
Τορόντο 120,647 $
Περιοχή SF Bay 170,007 $
Λος Άντζελες 162.739 $
Ώστιν 146.705 $
Λονδίνο 79.689 £
Βοστόνη 151,662 $
Νέα Υόρκη 165.487 $
Ντένβερ 138.000 $
Σαν Ντιέγκο 157.500 $
Γαλλία 60,882 €
Ντάλας 132,333 $
Ουάσιγκτον. 150.000 $

Εγγραφείτε τώρα:Πιστοποιημένο Enterprise Blockchain Professional

Σύμβουλος Blockchain

Ο σύμβουλος Blockchain είναι μια άλλη προσοδοφόρα θέση για να δοκιμάσετε. Στην πραγματικότητα, αυτή η θέση έρχεται με μεγάλη ζήτηση και υψηλό μισθό. Αλλά ποιες θα είναι οι ευθύνες σας εδώ; Λοιπόν, θα πρέπει να καταλήξετε σε στρατηγικές ώστε η εταιρεία σας να εργαστεί σε λύσεις blockchain.

Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να αναλύσετε σωστά την αγορά και να βρείτε έναν οδικό χάρτη που σίγουρα θα είναι επιτυχής. Πιο συγκεκριμένα, αυτός ο τύπος εργασίας εμπίπτει κυρίως σε εξειδικευμένες εργασίες blockchain. Θα λέγαμε ότι πρέπει να είστε ικανοί στο blockchain για να κατανοήσετε τους μηχανισμούς και να αναπτύξετε το τέλειο σχέδιο.

Επίσης, το εύρος μισθών για τους συμβούλους κυμαίνεται μεταξύ 69.000 και 179.000 $.

Αρχιτέκτονας Blockchain

Μια άλλη εξαιρετική θέση εργασίας blockchain με ένα καλό εύρος μισθών. Στην πραγματικότητα, οι αρχιτέκτονες blockchain θα εργαστούν κυρίως στην υποδομή της τεχνολογίας. Έτσι, θα πρέπει να γνωρίζετε για όλες τις τεχνικές πτυχές του blockchain. Επίσης, η απλή γνώση τους δεν θα σας βοηθήσει να κάνετε δουλειά εδώ. Πρέπει να γίνετε ειδικός στα σχέδια υποδομής.

Συνήθως, αυτό το είδος εύρους μισθών θέσης ξεκινά από 31.000 $ και μπορεί να φτάσει τα 140.000 $. Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από την εταιρεία και πόσο είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για αυτό το είδος εργασίας.

Εγγραφείτε τώρα:Πρόγραμμα Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων Blockchain Architect

Υπεύθυνος έργου Blockchain

Εάν θέλετε να πάρετε μια δουλειά blockchain ως διαχειριστής έργου, πρέπει να εργαστείτε πολύ για τις μαλακές δεξιότητές σας. Στην πραγματικότητα, πρέπει να αποκτήσετε μεγάλες επικοινωνιακές δεξιότητες μαζί με αναλυτικές και κριτικές ικανότητες σκέψης. Επιπλέον, το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να γίνετε ηγέτης εδώ. Έτσι, θα πρέπει να συνεργαστείτε με μια ομάδα και να τους βοηθήσετε για να ολοκληρώσετε το έργο.

Το εύρος μισθών για αυτόν τον τύπο θέσης είναι 38k $ 111k.

Μηχανικός Blockchain

Αυτή είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή που μπορείτε να δείτε. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια άλλη προσοδοφόρα ευκαιρία εργασίας αμέσως μετά από επαγγελματίες του blockchain. Το ζήτημα είναι ότι οι ευθύνες σας ενδέχεται να διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία σε αυτήν τη θέση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να αναλάβετε το ρόλο του προγραμματιστή. Σε άλλες περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί να εργαστείτε για την αρχιτεκτονική του έργου. Λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε πώς λειτουργεί το Corda, το Hyperledger ή το Ethereum.

Ο μισθός για αυτήν την εργασία blockchain κυμαίνεται μεταξύ 104k $ 186k ​​$ κάθε χρόνο!

Ειδικός μάρκετινγκ Blockchain

Πρόκειται για περισσότερες από τις μη τεχνικές θέσεις στον τομέα του blockchain. Ωστόσο, αυτή η δουλειά μπορεί να σας εξασφαλίσει μια υπέροχη αμοιβή. Επίσης, οι ευθύνες αυτής της εργασίας σίγουρα θα σας προσελκύσουν περισσότερο αν δεν σας αρέσουν τα τεχνικά στοιχεία.

Αλλά πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργεί η τεχνολογία, ακόμα κι αν δεν χρειάζεται να λάβετε μέρος στο στάδιο της ανάπτυξης. Επομένως, μόλις μάθετε τι κυκλοφορεί η εταιρεία σας, μπορείτε να αρχίσετε να προσελκύετε καταναλωτές βάσει αυτού.

Τέλος πάντων, αυτός ο τύπος εξειδικευμένων εργασιών blockchain μπορεί να σας κερδίσει $ 34k- 72k $ κάθε χρόνο!

Μηχανικός ποιότητας Blockchain

Εάν θέλετε να πάρετε μια δουλειά blockchain, τότε μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ποιοτικούς μηχανικούς. Στην πραγματικότητα, οι μηχανικοί ποιότητας πρέπει να εργάζονται κάτω από έναν μηχανικό blockchain και ακόμη και να αναλαμβάνουν τους ρόλους ενός μηχανικού. Εδώ, θα πρέπει να ελέγξετε αν ο προγραμματιστής ή οι μηχανικοί πηγαίνουν στο σωστό δρόμο ή έχουν κάνει, κάνουν λάθη στη δουλειά τους.

Αυτή είναι μια πολύ κρίσιμη δουλειά που μπορεί να πληρώνει από 51k $ έως 94k $ κάθε χρόνο.

Νομικός Σύμβουλος Blockchain

Οι νομικοί σύμβουλοι Blockchain έχουν πολύ σημαντικό ρόλο στο οικοσύστημα blockchain. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα έργα blockchain δεν συμβαδίζουν με τους τυπικούς νόμους ή κανονισμούς κάθε χώρας. Επομένως, εναπόκειται στον δικηγόρο να βεβαιωθεί ότι η εταιρεία δεν περιλαμβάνει κανένα στοιχείο ή κάνει οποιοδήποτε έργο που αντιβαίνει στους κανονισμούς.

Το εύρος μισθών για αυτόν τον τύπο θέσης είναι $ 23k – 176k $.

Επιστήμονας δεδομένων Blockchain

Μια άλλη υψηλή θέση πληρωμής είναι ο επιστήμονας δεδομένων. Γνωρίζουμε ότι αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο καθώς το blockchain είναι αυτοσυντηρούμενο. Αλλά από καιρό σε καιρό, χρειάζεται συντήρηση. Επιπλέον, καθώς πολλές άλλες τεχνολογίες αρχίζουν να περιλαμβάνουν αυτό το σύστημα προεξοχών, χρειάζονται ένα εξειδικευμένο άτομο που μπορεί να αναλύσει τα δεδομένα και να καταλάβει τυχόν ασυνέπειες.

Έτσι, μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν την εργασία blockchain εάν έχετε υψηλές αναλυτικές δεξιότητες και λατρεύετε να ασχολείστε με τα δεδομένα. Μπορείτε να περιμένετε έναν μισθό ξεκινώντας από 65.000 $. Αλλά μπορεί να φτάσει και τα 154.000 $.

Ειδικός ασφαλείας Blockchain

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή που μπορείτε να δείτε είναι η θέση του ειδικού ασφαλείας blockchain. Εάν θέλετε να πάρετε μια δουλειά blockchain και θέλετε να εργαστείτε στον τομέα της ασφάλειας, αυτό είναι το καλύτερο για εσάς. Εδώ, θα πρέπει να διατηρήσετε την ασφάλεια σε όλο το έργο σας. Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να διασφαλίσετε ότι ο κώδικάς σας μπορεί να προσφέρει 100% ασφάλεια και να απαλλαγείτε από τυχόν κενά που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου. Επομένως, πρέπει να έχετε μια τεράστια βάση γνώσεων σχετικά με θέματα ασφάλειας blockchain.

Εδώ, μπορείτε να πάρετε έναν μισθό ξεκινώντας από $ 49k, και αυτό μπορεί να φτάσει τα 178k $!

Εγγραφείτε τώρα: Πιστοποιημένο μάθημα για θέματα ασφαλείας Blockchain

Γιατί πρέπει να αναζητήσετε εργασία στο Blockchain?

Εάν σκέφτεστε εάν το blockchain είναι μια καλή καριέρα, τα παρακάτω σημεία θα ξεκαθαρίσουν όλες τις αμφιβολίες σας. Ας δούμε τους κυριότερους λόγους για να επιλέξουμε το blockchain ως καριέρα και να πάρουμε δουλειά blockchain.

Προσοδοφόρο εύρος μισθών

Σχεδόν όλη η δουλειά blockchain μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε έναν καλό μισθό κάθε χρόνο. Στην πραγματικότητα, εάν έχετε δουλειά blockchain, μπορείτε να κερδίσετε έως και 200.000 $ ετησίως! Αυτό είναι ένα τεράστιο χρηματικό ποσό που μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια στο μέλλον. Αν και για άπειρους το αρχικό ποσό είναι χαμηλότερο, αλλά καθώς δημιουργείτε εμπειρία μπορείτε να περιμένετε όλο και περισσότερο.

Μεγαλύτερη τιμή ενοικίασης

Ένας άλλος λόγος για να βρεις δουλειά στο blockchain είναι το ποσοστό πρόσληψης. Στην πραγματικότητα, πολλά παραδοσιακά πεδία έχουν κορεστεί με περιορισμένο αριθμό εταιρειών που προσλαμβάνουν κάθε χρόνο. Αλλά το blockchain είναι μια νέα τεχνολογία, οπότε η ζήτηση είναι ακόμα υψηλή και θα παραμείνει έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, εάν μπορείτε να επιδείξετε τις δεξιότητές σας, τότε μπορείτε να πάρετε δουλειά σε μεγάλες εταιρείες με προσοδοφόρα κατάσταση.

Λιγότερος ανταγωνισμός

Παρόλο που η αγορά είναι τεράστια, εξακολουθεί να αναπτύσσεται. Ακόμα και τώρα, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν τι είναι η τεχνολογία blockchain ή πώς λειτουργεί. Έτσι, η αναλογία των ειδικευμένων ατόμων, στην περίπτωση αυτή, είναι αρκετά χαμηλή. Ως εκ τούτου, θα αντιμετωπίσετε λιγότερο ανταγωνισμό στην απόκτηση εργασίας. Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ένας καλός λόγος για να πάρετε μια δουλειά blockchain, καθώς θα προσπαθήσετε λιγότερο να το κάνετε.

Παγκόσμια Επανάσταση

Αν αγαπάτε την τεχνολογία, τότε γιατί να μην βρείτε δουλειά στο blockchain; Αυτή είναι η αρχή μιας νέας εποχής και γιατί δεν θα την απολαύσετε στο έπακρο; Απλά σκέψου το! Μπορείτε να εργαστείτε σε μια παγκόσμια επανάσταση που θα αλλάξει τον κόσμο με πολλούς τρόπους. Πιο συγκεκριμένα, με τις δεξιότητές σας, πιθανότατα θα είστε υπεύθυνοι για πολλές αλλαγές.

Αποκλειστικές θέσεις εργασίας

Όπως γνωρίζετε ήδη, οι θέσεις εργασίας είναι όλες αποκλειστικές και ολοκαίνουργιες. Έτσι, όταν παίρνετε μια δουλειά blockchain, μπορείτε να περιμένετε και το υψηλότερο όφελος. Σε πολλές περιπτώσεις, οι εταιρείες είναι πρόθυμες να σας φιλοξενήσουν όπως θέλετε. Έτσι, ίσως να μην χρειαστεί καν να ασκήσετε τη συνήθη βάρδια 9-5.

Επιχειρηματικό περιβάλλον

Πιστεύουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη εμπειρία για εσάς αν έχετε δουλειά blockchain. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, μπορείτε να εργαστείτε σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Στην πραγματικότητα, τώρα πολλές εταιρείες αναζητούν ταλέντα που μπορούν να τους βοηθήσουν να συνειδητοποιήσουν τη σημασία του blockchain και να τους βοηθήσουν να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες. Έτσι, είναι μια υπέροχη εμπειρία για να αποκτήσετε καριέρα σε αυτόν τον τομέα.

Τελική σημείωση

Φτάσαμε στο τελικό σημείο του οδηγού μας “πώς να βρούμε δουλειά στο blockchain”. Τώρα που γνωρίζετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να εξασφαλίσετε μια εργασία blockchain, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία προπόνησής σας. Η τεχνολογία Blockchain είναι ένας εξαιρετικός τομέας για να ξεκινήσετε την καριέρα σας. Η τεχνολογία είναι ανθισμένη και στην αρχική φάση της υιοθέτησης. Λοιπόν, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να επιλέξετε εργασία σε αυτόν τον τομέα.

Εάν είστε απλώς αρχάριος και θέλετε να ξεκινήσετε την εκπαίδευσή σας ως επαγγελματίας, μπορείτε να ελέγξετε το πιστοποιημένο επαγγελματικό μάθημα blockchain για επιχειρήσεις. Σας ευχόμαστε ό, τι καλύτερο στις μελλοντικές σας προσπάθειες.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map