Κορυφαία προβλήματα που λύνει το Blockchain

Θέλετε να μάθετε ποια προβλήματα επιλύει το blockchain; Εάν το κάνετε, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος

Εάν πρέπει να ονομάσετε τις τρεις κορυφαίες τεχνολογίες εκεί έξω που αλλάζουν τον κόσμο γύρω μας, τότε μία από αυτές τις τεχνολογίες θα ήταν το blockchain. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το blockchain αυξάνεται. Ακόμα και οι αριθμοί δεν βρίσκονται, καθώς το παγκόσμιο μέγεθος της αγοράς blockchain είναι έτοιμο να αυξηθεί σε 3 δισεκατομμύρια δολάρια USB το 2020 σε ένα εκπληκτικό 39,7 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025.

Οι μεγαλύτεροι δικαιούχοι είναι το επιχειρηματικό τμήμα της κοινωνίας μας, καθώς μπορούν να εξορθολογίσουν τις εργασιακές τους διαδικασίες ώστε να είναι πιο αποτελεσματικοί, αξιόπιστοι και επεκτάσιμοι. Έχουμε ήδη το Hyperledger, το οποίο είναι ένα οικοσύστημα ανοιχτών πηγών τεχνολογιών blockchain με στόχο την παροχή εργαλείων για επιχειρήσεις, βιβλιοθήκες και πλαίσια για απρόσκοπτη ανάπτυξη και ανάπτυξη.

Ο τελικός χρήστης όπως εσείς και εμένα επωφελούνται επίσης. Για παράδειγμα, ο ασφαλιστικός χειρισμός μπορεί να βελτιωθεί πολλές φορές χάρη στην αυτοματοποιημένη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων και υποβολή. Το Blockchain αφαιρεί επίσης τους ρόλους πολλών διαμεσολαβητών, καθιστώντας τη διαδικασία πιο αξιόπιστη, προσιτή και γρήγορη!

Όλα αυτά οδηγούν σε μία μόνο ερώτηση, “Ποια προβλήματα λύνει το blockchain;”

Σε αυτό το άρθρο, θα απομυθοποιήσουμε τα προβλήματα που επιλύονται από το blockchain, ώστε να μπορείτε να το κατανοήσετε πιο βαθιά. Αλλά, πριν το κάνουμε, ας μάθουμε περισσότερα για το Blockchain και τι κάνει?

Τι είναι το Blockchain?

Το Blockchain είναι ένα δίκτυο ομοτίμων όπου κάθε ομότιμος μπορεί να κάνει συναλλαγές και να μοιράζεται πληροφορίες χωρίς την ανάγκη κεντρικής αρχής. Το δίκτυο peer-to-peer τροφοδοτείται χρησιμοποιώντας μεθόδους συναίνεσης που επικυρώνουν τις συναλλαγές. Μπορείτε να το θεωρήσετε ως μπλοκ που συνδέονται μεταξύ τους όπου κάθε μπλοκ περιέχει συναλλαγές.

Τα δεδομένα γράφονται κάποτε στο μπλοκ και είναι επίσης αμετάβλητα, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολο για τους κακόβουλους παράγοντες να αλλάξουν ή να τροποποιήσουν. Ένα ακόμη πράγμα που κάνει το blockchain τόσο εκπληκτικό είναι η διαφάνεια που προσφέρει. Εάν κάποιος στέλνει μια συναλλαγή σε άλλο ομότιμο, τότε η συναλλαγή μεταδίδεται σε κάθε άλλο ομότιμο ώστε να μπορεί να επικυρωθεί και να αποθηκευτεί.

Η ικανότητα λειτουργίας χωρίς κεντρική αρχή φέρνει πολλές ευκαιρίες στους χρήστες, ειδικά σε μεγάλους οργανισμούς που βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους για τους τελικούς χρήστες.

Με λίγα λόγια, τα βασικά χαρακτηριστικά του blockchain περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Το Blockchain είναι ένα δίκτυο peer-to-peer
  • Δεν απαιτεί καμία κεντρική αρχή να λειτουργεί σωστά
  • Χρησιμοποιεί μεθόδους συναίνεσης για την επικύρωση συναλλαγών
  • Χρησιμοποιεί κρυπτογραφία που παρέχει καλύτερη ασφάλεια
  • Άλλα οφέλη του blockchain περιλαμβάνουν διαφάνεια και αμετάβλητο

Θέλετε να διαβάσετε περισσότερα; Στη συνέχεια, θα πρέπει να δείτε τον αναλυτικό οδηγό μας για το Blockchain εδώ: Blockchain For Beginners: Οδηγός έναρξης.

Υπάρχουν άλλοι τύποι τεχνολογίας blockchain που χρησιμοποιούν άλλες μορφές υλοποιήσεων και έχουν άλλα οφέλη. Αν σας ενδιαφέρει, ρίξτε μια ματιά στο Hyperledger και το Corda.


προβλήματα που λύνει το blockchain

Το Blockchain δεν μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα

Ένα άλλο πράγμα που θέλουμε να συζητήσουμε είναι ο ακριβής ρόλος του blockchain. Θεωρητικά, το blockchain μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχεδόν όλους τους τομείς εκεί έξω.

Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι το blockchain προορίζεται να λύσει όλα τα προβλήματα εκεί έξω. Ξεκίνησε σίγουρα την επανάσταση της κρυπτογράφησης, αλλά υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για να μπορέσει να ενσωματωθεί βαθιά στην κοινωνία μας, όπως η ηλεκτρική ενέργεια και το Διαδίκτυο.

Αλλά, αυτή τη στιγμή, μπορούμε να πούμε ότι το blockchain είναι πολλά υποσχόμενο. Μπορεί να παρέχει βιώσιμα περιβάλλοντα για διαφορετικούς τομείς όπου μπορεί να λύσει ορισμένες πτυχές του για τώρα. Με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση άλλων πιο σημαντικών βασικών προβλημάτων που σχετίζονται με αυτό.

Για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τα προβλήματα που επιλύονται από τις blockchain, ας τα απαριθμήσουμε και να τα εξετάσουμε ένα προς ένα.

Προβλήματα που επιλύθηκαν από το Blockchain

Εφοδιαστική αλυσίδα

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εφοδιαστική αλυσίδα βρίσκεται στον πυρήνα της οικονομίας μας. Οποιαδήποτε προβλήματα στην αλυσίδα εφοδιασμού μπορούν να επηρεάσουν ολόκληρο το δίκτυο των επιχειρήσεων εκεί έξω.

Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλά διαφορετικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αλυσίδα εφοδιασμού. Ένα από αυτά τα προβλήματα περιλαμβάνει την καθυστέρηση στη διαδικασία της εφοδιαστικής αλυσίδας, τις απάτες και την έλλειψη διαφάνειας σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού. Όλα αυτά τα προβλήματα υπάρχουν λόγω της χρήσης παραδοσιακών μεθόδων και συστημάτων που δεν συνδέονται μεταξύ τους για να προσφέρουν μια απρόσκοπτη εμπειρία.

Το δίκτυο αποτελείται από πολλές οντότητες, συμπεριλαμβανομένων κατασκευαστών, παρόχων αλυσίδας εφοδιασμού, διανομέων, καταστημάτων τούβλων και κονιαμάτων, επιχειρήσεων και του τελικού χρήστη. Εάν τα πράγματα δεν λειτουργούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές, όλοι οι παίκτες υποφέρουν.

Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι η αλυσίδα εφοδιασμού παραμένει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική. Επίσης, ένα άλλο πράγμα που πρέπει να επιλυθεί είναι ο εντοπισμός και η άρση της απάτης.

Το Blockchain μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος με τη διαφάνεια, το αμετάβλητο και την ικανότητα παρακολούθησης πακέτων σε όλη τη διαδικασία της αλυσίδας εφοδιασμού.

Οι πληροφορίες όχι μόνο προστατεύουν τα προϊόντα από απάτες, αλλά επίσης διασφαλίζουν ότι οι συμμετέχοντες στην αλυσίδα εφοδιασμού ενημερώνονται μόλις κάτι χρειάζεται προσοχή. Επίσης, όλοι στην αλυσίδα εφοδιασμού βρίσκονται στην ίδια σελίδα.

Η παρακολούθηση αλυσίδας εφοδιασμού σε πραγματικό χρόνο βοηθά επίσης τους παρόχους ταχυμεταφορών που μπορούν να επιλύσουν διαφορές με τις διαθέσιμες πληροφορίες.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλές εταιρείες που χρησιμοποιούν blockchain για αλυσίδες εφοδιασμού, συμπεριλαμβανομένων Walmart για την παρακολούθηση φαγητού. Συνεργάζονται με την IBM και χρησιμοποιούν το Hyperledger Fabric. OpenPort χρησιμοποιεί επίσης blockchain για να συνδέσει μεταφορείς και αποστολείς μέσω μιας οικονομικά αποδοτικής και εξαιρετικά αξιόπιστης αλυσίδας εφοδιασμού που διαχειρίζεται η blockchain.

Ψηφοφορία

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ψηφοφορία, αν και οδηγεί σε δημοκρατική διακυβέρνηση, φέρνει επίσης τα δικά της προβλήματα. Σαφώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους τα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά.

Η ψηφοφορία μπορεί να νοθευτεί για να ωφελήσει ένα κόμμα. Η ψηφοφορία μπορεί επίσης να είναι απρόσιτη, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι που θέλουν να έχουν πρόσβαση στα δικαιώματά τους δεν μπορούν να το κάνουν λόγω του πώς διεξάγεται στο σύγχρονο περιβάλλον.

Ακόμα και όταν διεξάγεται ξεκάθαρη ψηφοφορία, μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις όπου το κόμμα της αντιπολίτευσης μπορεί να δημιουργήσει θεωρίες για το πώς νοθεία η ψηφοφορία – που μπορεί να οδηγήσει σε αναταραχή.

Το Blockchain μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων. Μπορεί να βοηθήσει τις κυβερνήσεις ή άλλους οργανισμούς να πραγματοποιήσουν τη διαδικασία ψηφοφορίας με διαφανή τρόπο. Καθώς το blockchain προσφέρει μια αμετάβλητη βάση δεδομένων, δεν μπορούν να αλλάξουν ψήφοι μετά τη μετάδοση. Παρέχει επίσης έναν τρόπο να διασφαλιστεί ότι οι ψηφοφόροι δεν είναι απάτες παρέχοντας σε κάθε ψηφοφόρο το δικό του μοναδικό ιδιωτικό κλειδί για να συνδεθεί στο σύστημα και στη συνέχεια να ψηφίσει.

Εάν συμβεί οποιαδήποτε διαφορά στο μέλλον, τότε οι ψήφοι μπορούν να εντοπιστούν και να επαληθευτούν για να εξασφαλιστούν δίκαια αποτελέσματα.

Πνευματική ιδιοκτησία και πνευματικά δικαιώματα

Κάθε χρόνο, οι δημιουργοί χάνουν δισεκατομμύρια δολάρια λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Μόνο στις ΗΠΑ, η τηλεόραση και οι κινηματογραφιστές χάνουν 71 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Τώρα, αυτό είναι πολύ!

Για να προστατεύσουν το συμφέρον τους, έχουν μια νομική εταιρεία που παρακολουθεί αυτήν την παραβίαση και διασφαλίζει ότι οι πνευματικές τους ιδιότητες παραμένουν ασφαλείς από όσο γνωρίζουν. Στην πραγματικότητα, προσλαμβάνουν επίσης εταιρείες τρίτων για να αναζητήσουν παραβίαση IP και στη συνέχεια να διεκδικήσουν την IP για αυτές.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δημιουργικοί άνθρωποι υποφέρουν περισσότερο επειδή το έργο τους χρησιμοποιείται χωρίς την άδειά τους ή οποιοδήποτε είδος πληρωμής. Επίσης, καθώς το Διαδίκτυο είναι ένα μεγάλο δίκτυο, είναι πολύ δύσκολο ακόμη και για τις καλύτερες λύσεις να μάθουμε για όλες τις παραβιάσεις IP.

Σαφώς, χρειάζονται μια καλύτερη λύση και εκεί έρχεται το blockchain. Με το blockchain, οι δημιουργοί μπορούν να ψηφιοποιήσουν το έργο τους, το οποίο θα οδηγήσει σε καλύτερη ιχνηλασιμότητα.

Για παράδειγμα, εάν το δημιουργικό έργο κάποιου ψηφιοποιηθεί, θα δημιουργηθούν μεταδεδομένα που θα περιλαμβάνουν τη χρονική σήμανση, την ιδιοκτησία και άλλες βασικές λεπτομέρειες που απαιτούνται για την προστασία του έργου. Όλα αυτά στη συνέχεια αποθηκεύονται σε ένα blockchain το οποίο είναι αμετάβλητο. Ο δημιουργός είναι πλέον ασφαλής να μοιραστεί το έργο του με το κοινό.

Καθώς το περιεχόμενο ψηφιοποιείται, μπορεί εύκολα να εντοπιστεί. Το blockchain είναι επίσης σε θέση να ενημερώνει τον κάτοχο ή τη σχετική εταιρεία για το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων. Η πλατφόρμα μπορεί επίσης να αυτοματοποιηθεί για τη λήψη νομικών ενεργειών. Όλα αυτά είναι δυνατά λόγω του τρόπου λειτουργίας της διαφάνειας σε πραγματικό χρόνο στο blockchain.

Η Sony είναι μια από τις πρώτες μετακινήσεις όσον αφορά την υιοθέτηση blockchain για DRM.

Φροντίδα υγείας

Είναι σημαντικό να τονίσουμε πόσο άσχημα είναι σήμερα η υγειονομική μας περίθαλψη. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο μεσαίο πανδημικό στάδιο (Covid-19) και τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης δεν καταφέρνουν να το αντιμετωπίσουν. Εκτός από την τεράστια πίεση των νέων περιπτώσεων, ένας από τους άλλους λόγους για τους οποίους τα συστήματα υγείας μας αποτυγχάνουν δεν χρησιμοποιεί τη σωστή τεχνολογία.

Επί του παρόντος, τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τα κεντρικά συστήματα για τη διαχείριση των δεδομένων των ασθενών. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ζητήματα και ασυμφωνίες όταν ο ασθενής αλλάξει το νοσοκομείο ή του ανατεθεί νέος γιατρός ή ειδικός ιατρικής περίθαλψης.

Εκτός από αυτό, τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη βάση δεδομένων του νοσοκομείου δεν είναι επίσης ασφαλή, καθώς βασικές πληροφορίες, όπως γονιδιωματικός έλεγχος, έλεγχος πιστωτικών καρτών και άλλα ιατρικά αρχεία, κλέβονται και πωλούνται στη μαύρη αγορά. Πάνω από 176 εκατομμύρια αρχεία ασθενών διακυβεύθηκαν από την περίοδο 2009 έως 2017.

Το Blockchain μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων.

Το πρώτο όφελος που λαμβάνει η υγειονομική περίθαλψη από το blockchain είναι η αποκεντρωμένη φύση του. Μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ενός καλύτερου προφίλ ασθενούς που μπορεί να μεταφορτωθεί και να διατηρηθεί το ίδιο το blockchain. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην προστασία των δεδομένων του ασθενούς καθώς το blockchain χρησιμοποιεί κρυπτογραφία για να αποκλείσει όλα αυτά τα δίκτυα.

Δύο βασικοί παίκτες που χρησιμοποιούν blockchain για υγειονομική περίθαλψη περιλαμβάνουν το MedicalChain και το BurstIQ που παρέχουν ακεραιότητα και ασφάλεια των αρχείων υγείας αντίστοιχα.

Διασυνοριακές πληρωμές

Ένα άλλο κρίσιμο πρόβλημα που επιλύει το blockchain είναι οι διασυνοριακές πληρωμές. Εάν είστε κάποιος που εργάζεται στο εξωτερικό και θέλετε να στείλετε χρήματα στην οικογένειά σας που μένει στο σπίτι σας, πρέπει να λάβετε τη βοήθεια της τράπεζάς σας ή οποιουδήποτε άλλου παρόχου πληρωμών για να μεταφέρετε τα χρήματα.

Για να ξεκινήσετε την πληρωμή, πρέπει πρώτα να κάνετε τη διαδικασία KYC και, στη συνέχεια, θα μπορείτε να στείλετε το ποσό. Επίσης, το άτομο στο οποίο στέλνετε το ποσό πρέπει επίσης να έχει τραπεζικό λογαριασμό ή λογαριασμό πλατφόρμας πληρωμών.

Εν ολίγοις, υπάρχουν τόνοι εξαρτήσεων εάν θέλετε να ακολουθήσετε την παραδοσιακή διαδρομή πραγματοποίησης διασυνοριακών πληρωμών.

Εκτός από αυτό, πρέπει επίσης να περιμένετε λίγες μέρες πριν από την επεξεργασία της πληρωμής από τον πάροχο πληρωμών. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας του γεγονότος ότι υπάρχουν πολλοί κανόνες και κανονισμοί που επιβάλλονται από την κυβέρνηση, καθώς και από τις τράπεζες που επεξεργάζονται την πληρωμή τους. Ωστόσο, λίγοι από αυτούς παρέχουν πληρωμές σε λιγότερο χρόνο.

Γνωρίστε το Blockchain, ένα εργαλείο επίλυσης προβλημάτων σε όλα τα παραπάνω προβλήματα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση άμεσων διασυνοριακών πληρωμών χωρίς να χρειάζεται να περάσει από μια σωστή διαδικασία KYC. Είναι τόσο καλό που ακόμη και οι τράπεζες χρησιμοποιούν ψηφιακά νομίσματα για να μεταφέρουν τεράστια ποσά χρημάτων. Τα τέλη μεταφοράς είναι επίσης χαμηλά σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους που ωφελούν τον αποστολέα.

Ένα άλλο πράγμα που λύνει το blockchain είναι η δυνατότητα αποστολής πληρωμών χωρίς να χρειάζεται να περάσει από το θεσμοθετημένο σύστημα.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Όπως και το σύστημα της αλυσίδας εφοδιασμού, ο ασφαλιστικός τομέας υποφέρει από απάτες καθώς προσπαθεί να τον καταπολεμά κάθε μέρα. Εκτός από τις απάτες, οι ισχυρισμοί είναι χρονοβόροι και όχι τόσο φιλικοί προς τον χρήστη.

Καθώς κάποιος που διεκδικεί ασφάλιση πρέπει να συνδεθεί με τον πράκτορά του και στη συνέχεια μπορεί να χρειαστούν μία ή δύο ημέρες για την επεξεργασία των απαιτήσεων.

Με το blockchain, πολλά πράγματα θα αλλάξουν. Πρώτα απ ‘όλα, οι αξιώσεις μπορούν να αυτοματοποιηθούν με βάση τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του συμβάντος.

Έτσι, εάν έχετε ασφάλιση αυτοκινήτου και το αυτοκίνητό σας είναι εξοπλισμένο με μια κατάλληλη συσκευή επικοινωνίας που καταγράφει δεδομένα, τότε τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επικύρωση της ασφάλισης, κλείνοντας τις αξιώσεις σε λιγότερο από μία ημέρα. Αυτό μπορεί να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της ασφάλισης και να κάνει τους ανθρώπους πιο ικανοποιημένους όσον αφορά τη διαδικασία των απαιτήσεων.

Ακίνητα

Ο τομέας των ακινήτων είναι ένα άλλο εξαιρετικό παράδειγμα για την προβολή της ικανότητας blockchain για την επίλυση προβλημάτων. Η τρέχουσα κατάσταση των ακινήτων δεν είναι καθόλου μεγάλη. Πρώτα απ ‘όλα, ένας αγοραστής πρέπει να περάσει από μια πολύ μακρά διαδικασία για να αποκτήσει νέα ιδιοκτησία. Επίσης, πρέπει να επαληθεύσει τους ιδιοκτήτες ακινήτων προτού να τα αγοράσει.

Έτσι, εάν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα ακίνητο τώρα, μπορεί να χρειαστούν μήνες πριν από την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Αυτό δεν είναι επιθυμητό για όλους εκεί έξω.

Το Blockchain λύνει το πρόβλημα παρέχοντας ένα αποκεντρωμένο δίκτυο για την εκτέλεση των συναλλαγών. Τα ακίνητα μπορούν να ψηφιοποιηθούν για την πραγματοποίηση αυτού του είδους συμφωνιών.

Επίσης, δημιουργείται ένα ψηφιακό συμβόλαιο που περιλαμβάνει όλους τους απαραίτητους όρους για την αγορά. Για παράδειγμα, ο αγοραστής μπορεί να δώσει χρήματα για να ξεκινήσει η σύμβαση. Με τον καιρό, μπορεί να πληρώσει το ποσό στον πωλητή και μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, η ιδιοκτησία αλλάζει πλέον στον αγοραστή μέσα σε λίγα λεπτά.

Η Propy είναι μία από τις εταιρείες που χρησιμοποιούν έξυπνα συμβόλαια για να κάνουν την αγορά και πώληση ακινήτων γρηγορότερα και πιο ασφαλή!

Κλοπή ταυτότητας

Στον σημερινό κόσμο της συνδεσιμότητας, ένα μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να ανησυχούν οι χρήστες του Διαδικτύου είναι η ταυτότητα. Είναι εύκολο να κλέψετε την ταυτότητά σας καθώς οι πληροφορίες σχετικά με το άτομο είναι εύκολα διαθέσιμες στο διαδίκτυο μέσω πλατφορμών κοινωνικών μέσων ή παραβιάσεων δεδομένων που συμβαίνουν αρκετά συχνά στις μέρες μας.

Έτσι, εάν ένα άτομο υποφέρει από κλοπή ταυτότητας, μπορεί να χάσει τους φίλους του ή ακόμη και τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν σώσει καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του. Η κλοπή ταυτότητας μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια τραπεζικού υπολοίπου, χρήση πιστωτικής κάρτας και ούτω καθεξής.

Το Blockchain μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος παρέχοντας σε όλους ένα αποκεντρωμένο δίκτυο όπου η ταυτότητα κάθε ατόμου είναι μοναδική και μπορεί να παρουσιαστεί μόνο μία φορά. Θα τους δοθούν μοναδικά αναγνωριστικά που δεν μπορούν να αναπαραχθούν ή να κλαπούν.

Υπάρχουν ήδη μερικοί παίκτες που παρέχουν ψηφιακή ταυτότητα με πιο ασφαλή τρόπο. Περιλαμβάνουν το NewBanking και το ValdiateID.

συμπέρασμα

Αυτό μας οδηγεί στο τέλος του άρθρου μας όπου συζητάμε ποια προβλήματα επιλύει το blockchain. Όπως μπορείτε να δείτε, μπορεί πρακτικά να λύσει τα περισσότερα από τα κρίσιμα προβλήματα εκεί έξω που συνδέονται με πραγματικούς ανθρώπους.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η υιοθέτηση blockchain βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Όντως, οι επιχειρήσεις εξακολουθούν να μην είναι πεπεισμένες ότι χρειάζονται blockchain. Αυτό μπορεί να οφείλεται στις προκλήσεις της εφαρμογής blockchain, του σχετικού κόστους, της ωριμότητας ως τεχνολογίας και ούτω καθεξής.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τα προβλήματα που λύνει το blockchain; Σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map