Πώς να ξεκινήσετε με το Blockchain

Για να ξεκινήσετε με το blockchain, πρέπει να ακολουθήσετε μια συγκεκριμένη οδηγία. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι συχνά συγχέονται με το πώς να μπουν στο blockchain. Εννοώ, το καταλαβαίνω. Το θέμα φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και περίπλοκο ταυτόχρονα.

Πιο συγκεκριμένα, πολλοί από εσάς ίσως θέλετε να ακολουθήσετε καριέρα στο blockchain. Έτσι, η είσοδος στην ανάπτυξη blockchain χρειάζεται επίσης σωστή καθοδήγηση.

Έτσι, εάν είστε σε δίλημμα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε ή πώς να ξεκινήσετε με το blockchain, τότε μην περιμένετε άλλο. Για να σας βοηθήσω, θα καλύψω όλα όσα πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε με το blockchain σε αυτόν τον οδηγό.

ξεκινήστε με το blockchain


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν?

Contents

Ξεκινώντας με το Blockchain: Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσετε?

Έχω περιγράψει μερικά από τα βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεκινήσετε με το blockchain. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε όλα τα βήματα αναλόγως. Αυτά είναι –

 • Μάθετε τον ορισμό τεχνολογίας Blockchain

Πρέπει να ξεκινήσετε με τα βασικά, στην πραγματικότητα. Έτσι, για να ξεκινήσετε με το blockchain, ξεκινήστε με την πρώτη τεχνολογία. Χωρίς να ξεκαθαρίσετε τη βασική ιδέα, δεν μπορείτε να καταλάβετε την τεράστια πολυπλοκότητα της τεχνολογίας.

Επιπλέον, πρέπει επίσης να γνωρίζετε πώς διαφέρει αυτή η τεχνολογία από τις παραδοσιακές που συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε.

Μια άλλη σημαντική εργασία είναι να κατανοήσουμε τα στοιχεία των συναλλαγών που μοιάζουν με μπλοκ, το αναγνωριστικό κατακερματισμού, τις χρονικές σφραγίδες, το καθολικό κ.λπ..

Εν πάση περιπτώσει, αυτή είναι η πρώτη σκαλοπάτι στον οδηγό μας “πώς να εμπλακείτε σε blockchain”.

Σε κάθε περίπτωση, αφού μάθετε για τα βασικά, μπορείτε να μεταβείτε σε ένα πιο ολοκληρωμένο ζήτημα, όπως οι δυνατότητές τους ή διαφορετικοί τύποι κ.ο.κ..

 • Μάθετε πώς λειτουργεί η τεχνολογία Blockchain

Στη συνέχεια, έρχεται η διαδικασία του τρόπου λειτουργίας της τεχνολογίας. Για να ξεκινήσετε με το blockchain θα χρειαστείτε λίγο χρόνο, καθώς πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργεί η τεχνολογία εκ των προτέρων. Στην πραγματικότητα, το blockchain λειτουργεί με πολύ διαφορετικό τρόπο από οποιοδήποτε παραδοσιακό κεντρικό σύστημα.

Επίσης, η μοναδική διαδικασία αυτής της τεχνολογίας είναι αυτή που την καθιστά διαφορετική από άλλες τεχνολογίες και αυξάνει επίσης τη συνολική ασφάλεια του δικτύου.

Συνήθως, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να λειτουργήσει ένα blockchain. Πιο συγκεκριμένα, κάθε οικοσύστημα blockchain μπορεί να έχει εντελώς διαφορετικές αρχές λειτουργίας από την τυπική.

Λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι έχετε μάθει και για τα διαφορετικά. Μόλις ολοκληρώσετε αυτό το στάδιο, μπορείτε να προχωρήσετε στα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας blockchain. Αλλά μην παραλείψετε αυτό το στάδιο σε καμία περίπτωση.

 • Μάθετε για τα βασικά χαρακτηριστικά του Blockchain

Θέλετε να μάθετε πώς να μπείτε στο blockchain; Λοιπόν, για αρχάριους, πρέπει να γνωρίζετε για τα βασικά χαρακτηριστικά του blockchain. Στην πραγματικότητα, το blockchain διαθέτει έξι προσοδοφόρες δυνατότητες που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Επιπλέον, αυτές οι λειτουργίες είναι εξαιρετικά σημαντικές στο ταξίδι σας στο blockchain.

Έτσι, πρέπει να καταλάβετε γιατί και πώς η τεχνολογία προσφέρει τις δυνατότητες, επειδή θα πρέπει να τις προσφέρετε και στη λύση blockchain. Καθώς αυτές οι λειτουργίες αποτελούν το blockchain, δεν μπορείτε να παραλείψετε αυτές τις δυνατότητες στις δικές σας λύσεις.

Θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε ένα μάθημα blockchain για να μάθετε λεπτομερέστερα γι ‘αυτά. Επίσης, τα μαθήματα είναι αρκετά αποτελεσματικά στη διδασκαλία σας, οπότε η μετάβαση σε ένα μάθημα θα ήταν η τέλεια πρόσκληση.

 • Μελέτη διαφορετικών κατανεμημένων τεχνολογιών καθολικών για επιχειρήσεις

Για να μάθετε για την τεχνολογία, πρέπει πρώτα να γνωρίζετε πόσους τύπους μπορεί να είναι. Στην πραγματικότητα, το blockchain αποτελείται κυρίως από τρεις τύπους. Επιπλέον, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τους τρεις τύπους για κάθε κλάδο εκεί έξω. Για παράδειγμα, πολλές εταιρείες δεν είναι τόσο θερμές για την ιδέα ενός δημόσιου blockchain.

Έτσι, χρησιμοποιούν ιδιωτικό ή ομοσπονδιακό blockchain. Από την άλλη πλευρά, ορισμένες εταιρείες τείνουν να προσφέρουν δημόσια blockchain στο τέλος του καταναλωτή και να χρησιμοποιούν ένα ιδιωτικό δίκτυο ως σύστημα εσωτερικού δικτύου τους.

Βλέπετε λοιπόν, χωρίς να γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί οι τύποι, δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε σωστή στρατηγική για αυτό. Επομένως, είναι απολύτως απαραίτητο να κατανοήσετε τα χαρακτηριστικά και τα ειδικά χαρακτηριστικά τους.

Ας ελπίσουμε ότι, μόλις μάθετε για αυτά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αναπτύξετε τον χάρτη πορείας σας.

 • Μάθετε σχετικά με τους συναφείς αλγόριθμους και τις έξυπνες συμβάσεις

Στη συνέχεια, έχουμε έξυπνα συμβόλαια και αλγόριθμους συναίνεσης στα βήματα οδηγού «πώς να μπείτε στο blockchain». Στην πραγματικότητα, αυτά τα δύο στοιχεία είναι πολύ σημαντικά όταν πρόκειται για μάθηση σχετικά με την τεχνολογία.

Δεν υπάρχει τρόπος να παραλείψετε αυτά τα δύο στοιχεία. Πρώτα απ ‘όλα, ο αλγόριθμος συναίνεσης είναι απαραίτητος για να προσφέρει όλες τις προσφορές blockchain χαρακτηριστικών. Χρησιμοποιώντας αυτούς τους αλγόριθμους, οι κόμβοι καταλήγουν σε συναίνεση σχετικά με τις συναλλαγές.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να επιβεβαιώσετε εάν ένα έγγραφο είναι αυθεντικό ή όχι.

Τέλος, οι έξυπνες συμβάσεις είναι απολύτως απαραίτητες για τις επιχειρήσεις, καθώς είναι συχνές για τη σύναψη συμβάσεων με ορισμένα μέρη. Έτσι, εάν μπορείτε να αυτοματοποιήσετε ολόκληρη τη διαδικασία και να την παρακολουθήσετε στο διαδίκτυο, διασφαλίζει καλύτερες επιλογές ασφάλειας.

Γι ‘αυτό, φροντίστε να διαγράψετε αυτές τις δύο έννοιες προτού προχωρήσετε σε πιο περίπλοκα θέματα.

 • Κατανοήστε πώς λειτουργούν οι πλατφόρμες Enterprise Blockchain

Ένα άλλο κρίσιμο μέρος για να ξεκινήσετε με το blockchain είναι οι πλατφόρμες εταιρικών blockchain. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές εταιρικές πλατφόρμες blockchain που οι μεγάλες εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τις δικές τους λύσεις. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να αναπτύξετε μια λύση από το μηδέν.

Μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα τους ως βάση και να κάνετε συγκεκριμένες προσαρμογές ώστε να ταιριάζουν σύμφωνα με την επιχειρηματική σας στρατηγική.

Επιπλέον, εξοικονομεί πολύ χρόνο και προσπάθεια μακροπρόθεσμα. Επομένως, πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς πώς λειτουργούν αυτές οι πλατφόρμες. Πρέπει να πω, η κατανόηση της αρχιτεκτονικής τους μπορεί να φαίνεται δύσκολη επιλογή. Αλλά αν μπορείτε να το τραβήξετε, το blockchain θα είναι μια εύκολη δουλειά για εσάς τότε.

 • Μελετήστε τους κωδικούς Blockchain ανοιχτού κώδικα

Θέλετε να πάτε για ανάπτυξη blockchain; Τότε πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους αυστηρούς κανόνες. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να μάθετε για τις διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού που σχετίζονται με το blockchain. Για παράδειγμα, C ++, Solidity, Java, Python είναι μερικές από τις γλώσσες προγραμματισμού που πρέπει να μάθετε.

Η διαδικασία εισόδου στην ανάπτυξη blockchain δεν είναι εύκολη και πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να βεβαιωθείτε ότι είστε ειδικός σε αυτό.

Επομένως, θα πρέπει να ελέγξετε τους ανοιχτούς κωδικούς blockchain από το GitHub ή οποιαδήποτε άλλη πηγή. Τώρα, πολλές εταιρείες blockchain προσφέρουν κωδικούς ανοιχτού κώδικα για να μελετήσετε. Έτσι, μπορείτε εύκολα να τα μεταγλωττίσετε και να δείτε τι συμβαίνει σε κάθε βήμα.

Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να μάθετε για το blockchain και αν μπορείτε να αφιερώσετε το χρόνο σας, θα γίνετε ειδικός σε χρόνο μηδέν.

 • Εξερευνήστε πώς το Blockchain διαταράσσει διαφορετικές βιομηχανίες

Αυτό είναι ένα ακόμη βασικό βήμα στις οδηγίες «πώς να μπείτε στο blockchain». Έτσι, όταν μαθαίνετε για το blockchain από το μηδέν, πρέπει να καταλάβετε πώς πραγματικά διαταράσσει διαφορετικούς τομείς. Στην πραγματικότητα, η διαταραχή μπορεί να φαίνεται κακή, αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι.

Ο κόσμος ακολουθεί πολιτικές παλαιού τύπου για πολύ καιρό, και σε πολλές περιπτώσεις, δεν λειτουργεί καν σωστά. Επομένως, είναι ανάγκη για μια τεράστια αλλαγή και το blockchain μπορεί να διασφαλίσει αυτήν την ασφάλεια. Αλλά αν δεν αλλάξετε τους τρόπους διεξαγωγής της επιχείρησής σας ακόμη και στις μεταβαλλόμενες εποχές, τότε μπορείτε να υποφέρετε πολύ από αυτήν.

Επομένως, είναι απαραίτητο να υποτιμάτε πώς μπορεί να επηρεάσει τη δική σας βιομηχανία και πώς μπορείτε να προχωρήσετε από αυτό. Επιπλέον, είναι απαραίτητο πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διακοπή προς όφελός σας.

 • Λάβετε μέρος σε ένα μάθημα Blockchain Professional

Το να ξεκινήσετε με το blockchain μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο αν συμμετάσχετε σε ένα επαγγελματικό μάθημα blockchain. Συνήθως, αυτά τα μαθήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε τις τέλειες πληροφορίες που θέλετε για την επιχείρησή σας. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να μάθετε πού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνολογία και πού δεν μπορείτε.

Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα blockchain ή ένα πρόγραμμα πιστοποίησης, μπορείτε εύκολα να μάθετε για όλα τα προηγούμενα βήματα που κάλυψα σε αυτόν τον οδηγό. Έτσι, μπορείτε να μάθετε για άλλες επιχειρηματικές πλατφόρμες. Επιπλέον, θα μάθετε πώς η εταιρεία σας μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν.

Επιπλέον, χρησιμοποιήστε το ως την τέλεια δύναμη που οδηγεί τα έσοδα. Έτσι, θα σας συνιστούσα ιδιαίτερα να δοκιμάσετε το μάθημα επαγγελματικής πιστοποίησης blockchain. Το μάθημα απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του τομέα ή σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν επίσης για αυτό.

 • Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε πρότυπα Blockchain

Αυτό είναι ένα άλλο βασικό στοιχείο για να μπείτε στην ανάπτυξη blockchain. Εάν ανυπομονείτε να γίνετε προγραμματιστής, ειδικός ή αρχιτέκτονας στο blockchain, τότε η χρήση προτύπων blockchain μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε πολύ δρόμο.

Στην πραγματικότητα, αυτά τα πρότυπα θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε λύσεις blockchain με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό. Πως? Λοιπόν, τα πρότυπα σας έχουν σχεδιαστεί με τρόπο που να απλοποιεί οποιαδήποτε διαδικασία του κύκλου σχεδιασμού λογισμικού blockchain.

Για παράδειγμα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να μάθετε εάν η εταιρεία σας χρειάζεται ακόμη και blockchain. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για να προσδιορίσετε εάν η λύση σας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στα πρότυπα που ελπίζατε. Αυτά τα μικρά βήματα βοηθούν στην ανανέωση των λύσεών σας και το κάνουν διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αυτά τα πρότυπα για τα οφέλη σας.

 • Μάθετε πώς μπορείτε να προσεγγίσετε την εφαρμογή Enterprise Blockchain

Αυτό είναι ένα αρκετά δύσκολο βήμα στον οδηγό μας “πώς να εμπλακείτε στο blockchain”. Στην πραγματικότητα, πολλοί από εσάς μπορεί να μην γνωρίζετε καν από πού να ξεκινήσετε. Λοιπόν, πώς θα ξέρετε πώς μπορείτε να προσεγγίσετε την εφαρμογή blockchain χωρίς να κάνετε λάθη?

Για να το κάνετε, πρέπει να κάνετε έντονη έρευνα και να μάθετε να χρησιμοποιείτε αυτήν την τεχνολογία σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Φαίνεται σαν πολύ ταλαιπωρία, σωστά?

Επομένως, είναι καλύτερο εάν μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα διαδικτυακό μάθημα σχετικά με αυτό. Χωρίς να γνωρίζουμε πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος την αναστάτωση του blockchain, είναι δύσκολο να βρούμε μια σταθερή στρατηγική. Επίσης, δεν μπορείτε απλώς να πηδήξετε χωρίς καμία σωστή γνώση του τι κάνετε.

Αλλά στα διαδικτυακά μαθήματα, θα λάβετε κατάλληλη καθοδήγηση σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Για παράδειγμα, προσφέρουμε μια σε βάθος λύση για το πώς μπορείτε να βρείτε το τέλειο POC.

Έτσι, εάν μπορείτε να καταφέρετε να σχεδιάσετε τις λύσεις σας λίγο δημιουργικά, τότε η εταιρεία σας σίγουρα θα ευδοκιμήσει.

 • Εξερευνήστε το Blockchain Business Transformation

Αυτό είναι ένα άλλο βήμα για να ξεκινήσετε με την πορεία της καριέρας blockchain. Χωρίς να εξερευνήσετε πώς το blockchain μεταμορφώνει τις επιχειρήσεις, δεν θα πάρετε ποτέ τη γενική ιδέα για το τι συμβαίνει γύρω σας. Στην πραγματικότητα, το blockchain αλλάζει τον κόσμο σιγά-σιγά.

Αλλά πώς το κάνει αυτό; Πιο συγκεκριμένα, πώς άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία για να μεταμορφώσουν τις επιχειρήσεις τους; Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να μάθετε μόνο παρατηρώντας εταιρείες υψηλού επιπέδου. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις λύσεις που είναι διαθέσιμες στην αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε αυτά τα υλικά ως πηγή έμπνευσης και να έχετε καινοτόμες ιδέες. Θέλω να πω, τίποτα δεν μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα για αυτό το θέμα εκτός από το να μάθετε από άλλους.

Επίσης, όσο πιο μοναδικό μπορείτε να κάνετε τις λύσεις σας, τόσο περισσότερο θα έχετε προσοδοφόρες ευκαιρίες εργασίας ή επιχειρηματική αξία.

Πώς τα μαθήματα Blockchain μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με το Blockchain

Έχουμε μια μεγάλη συλλογή μαθημάτων blockchain που σίγουρα θα σας ξεκινήσουν με το ταξίδι σας στο blockchain. Αλλά πώς θα σας βοηθήσουν; Ας δούμε!

 • Κερδίστε πρακτική γνώση

Όλη η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στο να σας βοηθήσει στο ταξίδι σας στο blockchain. Έτσι, δημιουργούμε όλα τα μαθήματά μας με όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούμε. Στην πραγματικότητα, με τα μαθήματά μας, θα μάθετε πώς να συμμετέχετε στο blockchain με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό σε σύγκριση με άλλα μαθήματα στην αγορά.

Επίσης, όλα τα μαθήματά μας έχουν σε βάθος πληροφορίες γεμάτες πρακτικές γνώσεις. Αλλά μην ανησυχείτε, κανένα από τα υλικά μας δεν θα σας φανεί περίπλοκο.

Γιατί; Λοιπόν, επειδή θέλουμε να κατανοήσετε εύκολα όλες τις έννοιες, οπότε ο εκπαιδευτής μας χρησιμοποιεί πάντα έναν απλοϊκό τρόπο για να περιγράψει όλα τα βασικά στοιχεία του blockchain.

 • Ενημερώνεται τακτικά

Το να ξεκινήσετε με το blockchain μπορεί να είναι δύσκολο έργο. Επίσης, όταν συναντάτε παλιό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε πολλά προβλήματα. Για παράδειγμα, εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη βάση γνώσεων σας για να σχεδιάσετε μια λύση, τότε η χρήση παλαιών πληροφοριών μπορεί να βλάψει σοβαρά την εφαρμογή σας.

Λοιπόν, πώς μπορείτε να λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες κάθε φορά; Λοιπόν, εδώ στο 101 Blockchains, προσφέρουμε ενημερωμένο υλικό κάθε φορά. Επιπλέον, διασφαλίζουμε ότι όλα τα μαθήματά μας στα μαθήματά μας απεικονίζουν τις τρέχουσες συνθήκες της τεχνολογίας.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πάντα να μας εμπιστεύεστε για να σας καθοδηγήσουμε στο blockchain ανεξάρτητα από το τι.

 • Προσφέρει υποστήριξη Premium

Δεν θα ήταν υπέροχο αν αντιμετωπίζατε σαν VIP κατά τη διάρκεια των μαθημάτων σας; Είμαστε σίγουροι ότι θα το λατρέψετε. Στην πραγματικότητα, όλοι οι μαθητές μας λαμβάνουν premium υποστήριξη μόλις εγγραφούν στα μαθήματά μας για να μάθουν για το blockchain.

Πιστεύουμε ότι κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός και γνωρίζουμε ότι η είσοδος στην ανάπτυξη blockchain χρειάζεται σωστή καθοδήγηση. Έτσι, η τεχνική μας ομάδα είναι πάντα έτοιμη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας προσφέρει φύλλα οδηγιών κάθε εβδομάδα.

Προφανώς, μπορεί να έχετε πολλές ερωτήσεις μόλις ολοκληρώσετε το μάθημα και για αυτό είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε σε αυτό.

Αυτό είναι κάτι που τα άλλα μαθήματα στην αγορά στερούνται σε μεγάλο βαθμό.

 • Ευέλικτη μάθηση

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα των μαθημάτων μας είναι ότι όλα τα μαθήματά μας έχουν ευέλικτα σχέδια μάθησης. Τι σημαίνει όμως αυτό; Γνωρίζουμε ότι μπορεί να μην έχετε το χρόνο να παρακολουθήσετε συνεχώς ένα μάθημα όπως θα θέλατε. Έτσι, έχουμε την επιλογή να σταματήσουμε και να συνεχίσουμε το μάθημα οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε και να επαναλάβετε το μάθημα χωρίς επιπλέον κόστος. Έτσι, ακόμα κι αν προτείνουμε χρόνο που μπορεί να χρειαστεί για την ολοκλήρωση του μαθήματος, έχετε το πάνω χέρι. Έτσι, θα έχετε πάντα τη δυνατότητα να επιλέξετε πώς ή πότε θα ολοκληρώσετε το μάθημα.

Αυτό είναι επίσης ένα άλλο χαρακτηριστικό που φαίνεται να λείπουν άλλα μαθήματα. Αλλά γνωρίζουμε ότι αυτή η λειτουργία είναι απαραίτητη για να σας βοηθήσουμε να μάθετε πώς να μπείτε στο blockchain.

 • Απλή δομή μαθήματος

Μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε με το blockchain με τις απλές δομές μαθήματος. Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς μπορεί να είστε αρχάριος σε αυτήν την θέση. Και έτσι, η προσπάθεια οικοδόμησης μιας καριέρας σε μια ανταγωνιστική νέα τεχνολογία μπορεί να είναι δύσκολη.

Επίσης, η αρχιτεκτονική ή η διαδικασία ανάπτυξης του blockchain δεν είναι τόσο απλή. Ως αποτέλεσμα, χωρίς μια απλή δομή μαθήματος, μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να κατανοήσετε επίσης την έννοια. Αυτός είναι ο λόγος που μοιράσαμε το υλικό μας με δημιουργικό τρόπο.

Στην πραγματικότητα, αυτό σας επιτρέπει να κατανοήσετε το θέμα πολύ πιο γρήγορα. Έτσι, θα σας συνιστούσαμε να δείτε τα μαθήματά μας.

 • Προσοδοφόρα υλικά μπόνους

Ποιος μπορεί να είναι ένας καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε ένα μάθημα όταν γνωρίζετε ότι θα λάβετε επιπλέον υλικό μπόνους μαζί του. Ναι, προσφέρουμε προσοδοφόρα υλικά μπόνους, όπως συνεντεύξεις με κορυφαίους επαγγελματίες blockchain.

Στην πραγματικότητα, εδώ, αυτοί οι επαγγελματίες θα απαντήσουν σε κρίσιμες ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής στο blockchain και για το ταξίδι σας μπροστά. Επίσης, θα λάβετε πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις εξελίξεις στο blockchain σας. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε όλες τις premium διαδικτυακές εκδηλώσεις μας.

Μπορεί να γίνει καλύτερο από αυτό; Δεν το πιστεύω πραγματικά.

Ωστόσο, τα juts φροντίζουν να μείνετε μακριά από δωρεάν μαθήματα που προέρχονται από πηγές χαμηλής αξίας.

Μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με την τεχνολογία Blockchain

Έχουμε μια μεγάλη συλλογή μαθημάτων για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε σε αυτό το θέμα. Ας δούμε τι είναι –

Πιστοποιημένο Enterprise Blockchain Professional

Αυτό είναι το τέλειο μάθημα για να ξεκινήσετε με το blockchain. Στην πραγματικότητα, προσφέρουμε επίσης πιστοποίηση. Έτσι, όχι μόνο θα λάβετε πιστοποίηση, αλλά και θα γνωρίζετε ακριβώς πώς μπορείτε να γίνετε εξειδικευμένος blockchain.

Στην πραγματικότητα, αυτό το μάθημα είναι ένα από τα δημοφιλή από το μάτσο.

Περιεχόμενα μαθήματος

Βασικά στοιχεία τεχνολογίας Blockchain

 • Βασικές αρχές του blockchain
 • Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μπλοκ
 • Διαφορετικοί τύποι blockchain
 • Απόδειξη εργασίας
 • Έξυπνη σύμβαση

Ανάλυση σε βάθος διαφορετικών εταιρικών πλατφορμών Blockchain

 • Αιθέριο
 • Υφάσματα υπερκαλλιέργειας
 • Κόρντα

Blockchain In Trade Finance Industries

 • Αναλύσεις Blockchain στην εμπορική χρηματοδότηση
 • Είδη κυματισμού
 • Βασικά στοιχεία των κρυπτονομισμάτων και των κρυπτονομικών στοιχείων

Πρωτοβουλία στο The Enterprise for Blockchain Application

 • Διαδικασία εφοδιαστικής αλυσίδας και blockchain
 • Η επιρροή των blockchains στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας
 • Blockchain επιχειρήσεις μετασχηματισμού

Κορυφαίες περιπτώσεις χρήσης Blockchain

 • Χρήση blockchain σε διαφορετικούς τομείς

Επιχείρηση Blockchains και Supply Chain Management

Ένα άλλο σπουδαίο μάθημα που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε με το blockchain. Στην πραγματικότητα, αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για βιομηχανίες αλυσίδας εφοδιασμού αποκλειστικά. Λοιπόν, φροντίστε να δείτε το μάθημά μας εάν θέλετε να πάρετε μια καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα.

Περιεχόμενα μαθήματος

Βασικά στοιχεία διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας

 • Εξήγησε η διαδικασία της εφοδιαστικής αλυσίδας
 • Πώς λειτουργούν οι διαχειριστές της εφοδιαστικής αλυσίδας σε αυτόν τον κλάδο?

Κατασκευή αξίας σε SCM

 • Εκτίμηση της επιχειρηματικής αξίας με το κεφάλαιο κίνησης
 • Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας και κεφάλαιο κίνησης
 • Εκτίμηση του μοντέλου SCM με βάση το μοντέλο Οικονομικής Προστιθέμενης Αξίας

Θήκες χρήσης αλυσίδας εφοδιασμού

 • Η εντύπωση του blockchain στη διαδικασία της εφοδιαστικής αλυσίδας
 • Συστήματα εφοδιαστικής αλυσίδας που χρησιμοποιούν blockchain

Υλοποίηση του έργου των ονείρων σας

 • Πώς να αναπτύξετε ένα σύστημα αλυσίδας εφοδιασμού με blockchain?

Επιχείρηση Blockchains και Trade Finance

Αυτό το μάθημα είναι ένας άλλος τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε με το blockchain. Αλλά αυτό το μάθημα απευθύνεται ειδικά σε όσους από εσάς θέλουν να κάνουν καριέρα στο χρηματοοικονομικό εμπόριο. Εάν είστε ήδη στον τομέα της εμπορικής χρηματοδότησης, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μάθημα ως οδηγό για την εφαρμογή λύσεων blockchain στην εταιρεία σας.

Περιεχόμενα μαθήματος

Πώς λειτουργεί το Trade Finance?

 • Βασικές αρχές της διαδικασίας χρηματοδότησης του εμπορίου
 • Ζητήματα στη βιομηχανία χρηματοδότησης εμπορίου

Επιρροή Blockchains στην ανάπτυξη χρηματοοικονομικών συναλλαγών

 • Εμπορικά χρηματοοικονομικά οφέλη blockchain
 • Ανάλυση πρωτοβουλίας Blockchain στην εμπορική χρηματοδότηση
 • Πώς λειτουργούν διαφορετικά blockchain από το εμπόριο χρηματοδότησης?

Τα βασικά στοιχεία του Blockchain For Trade Finance

 • Διασυνοριακές πληρωμές
 • Επιστολή πίστωσης (LC)
 • Bill of Lading (BoL)

Διάφορα συστήματα χρηματοδότησης εμπορίου με βάση το Blockchain

 • TradeLens
 • Εμπορικές συναλλαγές
 • Μάρκο Πόλο
 • Περίγραμμα

Εξελίξεις Blockchain Trade Finance

 • TradeTrust
 • Πρωτοβουλία Ψηφιακών Προτύπων

Πρότυπα Enterprise Blockchains

Όπως είπα νωρίτερα, χρειάζεστε πρότυπα για να ξεκινήσετε ομαλά το blockchain. Στην πραγματικότητα, αυτά τα πρότυπα μπορούν να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τη δουλειά ανάπτυξης πιο γρήγορα από το κανονικό. Και έτσι, όταν μπαίνετε στην ανάπτυξη blockchain, είναι απαραίτητο να μάθετε να το χρησιμοποιείτε.

Έτσι, το μάθημα προτύπων μας θα σας βοηθήσει σίγουρα να μάθετε κάθε ένα από τα πρότυπα που έχουμε τώρα. Μην ανησυχείτε, θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε περισσότερα πρότυπα μόνο για να βεβαιωθούμε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε.

Το εύρος προτύπων –

Χρειάζεστε ένα blockchain? – Εργαλείο λήψης αποφάσεων Blockchain.

Ετοιμότητα έργου Blockchain – Μπορείτε να ελέγξετε εάν το έργο σας είναι έτοιμο ή όχι.

Παρουσίαση ενός Έργου Blockchain για Επιχειρήσεις – Εξασφαλίζει ένα προσοδοφόρο πρόγραμμα παρουσίασης για κάθε έργο σας.

Χαρτογράφηση αλυσίδας εφοδιαστικής επιχείρησης έναντι. Επιχείρηση Blockchain – Προσφέρει μια διαδικασία χαρτογράφησης για να σας βοηθήσει να επιλέξετε την κατάλληλη εφαρμογή blockchain στη διαδικασία της εφοδιαστικής αλυσίδας σας.

Συμπερασματικές σκέψεις

Τώρα που ξέρετε πώς να ξεκινήσετε με το blockchain, είμαστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο blockchain. Απλώς θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει συντόμευση στη διαδικασία μάθησης. Επομένως, μην παραλείψετε κανένα από τα βήματα.

Επίσης, προσπαθήστε να παραμένετε ενημερωμένοι πάντα εάν δεν είστε συνδεδεμένοι με πρόγραμμα blockchain. Ο κόσμος του blockchain είναι ακόμα νέος και συνεχίζει να αλλάζει.

Επομένως, το να μένετε ενημερωμένοι είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή. Εν πάση περιπτώσει, ελπίζουμε ότι θα δοκιμάσετε τη συλλογή μαθημάτων μας. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι θα επωφεληθείτε μόνο από τα προγράμματά μας. Λοιπόν, χαρούμενη μάθηση!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me