Πώς να γίνετε εμπειρογνώμονας Blockchain;

Αυτό το άρθρο μιλά για – τον ρόλο ενός εμπειρογνώμονα blockchain, τον αναμενόμενο μισθό, γιατί και πώς να γίνετε επαγγελματίας blockchain και τις κορυφαίες πιστοποιήσεις blockchain και μαθήματα για να γίνετε πιστοποιημένοι εμπειρογνώμονες.

Η ζήτηση για εξειδικευμένες δεξιότητες blockchain αυξάνεται κάθε μέρα. Προς το παρόν, πολλές εταιρικές εταιρείες αναζητούν επαγγελματίες με τη βάση γνώσεων blockchain. Πιο συγκεκριμένα, καθώς υπάρχουν μόνο λίγοι επαγγελματίες που ξέρουν πώς να χειρίζονται τα δίκτυα blockchain, η αναγκαιότητα των εμπειρογνωμόνων blockchain είναι στο υψηλό όλων των εποχών.

Συνήθως, το ποσοστό πληρωμής για αυτήν τη θέση είναι σχετικά υψηλό, ακόμη και μπορεί ακόμη υψηλότερο από τους τυπικούς προγραμματιστές λογισμικού.

Προφανώς, εάν μπορείτε να λάβετε πιστοποίηση από ειδικούς blockchain, τότε η πιθανότητα να αποκτήσετε καλή δουλειά είναι μεγάλη. Γι ‘αυτό είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πώς να γίνετε ειδικοί στο blockchain.

Επομένως, μείνετε συντονισμένοι και ακολουθήστε σωστά τις οδηγίες.

Εγγράφω Τώρα: Πιστοποιημένο Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Contents

Ποιος είναι ειδικός Blockchain?

Πρώτα απ ‘όλα, ας ξεκινήσουμε με το ποιος είναι ο εμπειρογνώμονας blockchain στην πρώτη θέση. Με απλά λόγια, ένας εμπειρογνώμονας blockchain είναι κάποιος που καταλαβαίνει πώς λειτουργούν όλες οι πλατφόρμες blockchain, είναι ο κύριος των γλωσσών προγραμματισμού και μπορεί να ενσωματώσει λύσεις σε επιχειρήσεις με λύσεις blockchain για επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, είναι σε θέση να χειριστεί όλα τα πρωτόκολλα και τους κανόνες που ακολουθεί μια λύση blockchain. Επιπλέον, ένας εμπειρογνώμονας blockchain γνώριζε τις βασικές αρχές του blockchain και μπορεί να χρησιμοποιήσει τη βάση γνώσεων του / της για να εφαρμόσει νέα επιχειρηματικά μοντέλα.

Επίσης, ένας εμπειρογνώμονας blockchain θα πρέπει να γνωρίζει – τα βασικά της τεχνολογίας blockchain, έξυπνων συμβάσεων, ασφάλειας blockchain, συναίνεσης αλγορίθμων και μεθόδων, περιπτώσεις χρήσης και ούτω καθεξής.

Χωρίς αυτές τις γνώσεις, δεν μπορείτε να είστε ειδικοί σε blockchain.

Έτσι, το να γνωρίζεις πώς να γίνεις ειδικός σε blockchain είναι απολύτως απαραίτητο.

Μισθός εμπειρογνωμόνων Blockchain


Προτού προχωρήσουμε στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να γίνετε ειδικός στο blockchain, ας δούμε ποια είναι η κατάσταση των μισθών για τους ειδικούς του blockchain.

Όπως πιθανότατα μπορείτε να μαντέψετε, η κατάσταση των μισθών για τους ειδικούς του blockchain είναι αρκετά υψηλή. Στην πραγματικότητα, η αυξανόμενη ζήτηση για την εμπειρία τους αυξάνεται συνεχώς κάθε χρόνο. Και ως αποτέλεσμα, το εύρος των μισθών συνεχίζει να αυξάνεται επίσης.

Εν πάση περιπτώσει, κυμαίνεται συνήθως από 68.000 $ έως 108.000 $ κάθε χρόνο! Επίσης, εάν είστε μόνο αρχάριος, μπορείτε να ξεκινήσετε με περισσότερα από 60 χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο σε μια εταιρεία. Έτσι, όσο πιο έμπειροι ή επιδέξιοι γίνεστε, τόσο περισσότερο θα αυξάνεται ο μισθός σας.

Πολλές επιχειρήσεις είναι πρόθυμες να πληρώσουν έναν όμορφο μισθό για να σας προσλάβουν. Έτσι, εάν μπορείτε να δείξετε ότι έχετε το διαμέτρημα να αποσύρετε όλες τις προσδοκίες τους, τότε μπορεί να λάβετε περισσότερο μισθό από όσο περιμέναμε.

Τελικά, όλα έρχονται στην ίδια την εταιρεία.

Εν πάση περιπτώσει, αρκετά για τον πιστοποιημένο μισθό εμπειρογνωμόνων blockchain, ας δούμε πώς μπορείτε πραγματικά να αξιοποιήσετε όλες τις δεξιότητες για τους ειδικούς του blockchain.

Ας δούμε λοιπόν το επόμενο μέρος αυτού του τρόπου για να γίνετε ένας εξειδικευμένος οδηγός blockchain.

Εργασίες εμπειρογνωμόνων Blockchain: Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Υπάρχουν ορισμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να λάβετε θέσεις εργασίας για εξειδικευμένο blockchain. Επομένως, ελέγξτε τα και φροντίστε να τα ακολουθήσετε επίσης.

Μάθετε για την Τεχνολογία και τις Επιχειρήσεις

Οι θέσεις εργασίας για εμπειρογνώμονες blockchain απαιτούν πραγματικά υψηλή βάση γνώσης τόσο στην τεχνολογία blockchain όσο και στα επιχειρηματικά μοντέλα. Εάν γνωρίζετε μόνο πώς να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία ή πώς μπορείτε να αναπτύξετε την τεχνολογία, δεν μπορείτε να αποκτήσετε καλή δουλειά σε μεγάλες εταιρείες.

Γιατί; Λοιπόν, πρέπει να καταλάβετε πώς αυτές οι εταιρείες οδηγούν την επιχείρησή τους, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λύσεις σας για να την κάνετε πιο αποτελεσματική.

Στην πραγματικότητα, μόνο αν γνωρίζετε ότι συνδέετε αυτούς τους δύο τομείς, μπορείτε πραγματικά να αποκτήσετε την εμπειρία σε αυτό.

Κατανόηση των αποκεντρωμένων και κατανεμημένων καθολικών

Η κατανόηση των κατανεμημένων καθολικών ή των αποκεντρωμένων δικτύων είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να καταλάβετε πώς διαφέρουν και οι δύο αυτές τεχνολογίες και πού πρέπει να τις χρησιμοποιήσετε. Λοιπόν, πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε πώς λειτουργούν αυτά τα διαφορετικά καθολικά.

Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιείτε αυτές τις λύσεις και σε ορισμένα σενάρια.

Χωρίς να μελετήσετε τα λευκά χαρτιά ή να χρησιμοποιήσετε ένα μάθημα για να μάθετε γι ‘αυτό, η υποτίμησή τους θα ήταν μια δύσκολη κλήση.

Έτσι, η συμμετοχή σε ένα μάθημα μπορεί να σας ωφελήσει επίσης πολύ.

Γίνετε ειδικός σε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού

Λοιπόν, δεν μπορείτε να γίνετε ειδικός σε blockchain εάν δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε γλώσσες προγραμματισμού. Επομένως, η εκμάθηση διαφορετικών γλωσσών προγραμματισμού είναι επίσης απαραίτητη. Πιο συγκεκριμένα, αυτό είναι ένα από τα απαραίτητα για τον επιτυχημένο τρόπο ζωής σας.

Σε όλες τις θέσεις εργασίας για ειδικούς blockchain, είναι υποχρεωτικό να είσαι ειδικός σε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού.

Έτσι, θα πρέπει σίγουρα να εστιάσετε στην εκμάθηση Python, JavaScript, C ++, Java, Solidity και ούτω καθεξής.

Αναπτύξτε τις ευρείες δεξιότητές σας για την πολλαπλή πειθαρχία

Λοιπόν, έχοντας μόνο τεχνικές γνώσεις δεν θα σας βοηθήσουμε να βρείτε καλή δουλειά. Πρέπει επίσης να είστε πρόθυμοι να αναπτύξετε και τις ευρείες δεξιότητές σας. Ποιες είναι αυτές οι δεξιότητες, ρωτάτε; Λοιπόν, αυτές οι δεξιότητες είναι κυρίως δημιουργική σκέψη, προσαρμοστικότητα, ανάλυση της αποτελεσματικότητας, ευελιξία, DevOps και ούτω καθεξής.

Όπως ίσως καταλαβαίνετε, χωρίς αυτές τις δεξιότητες, δεν μπορείτε να σχεδιάσετε στρατηγικές για τις λύσεις blockchain.

Έτσι, η ανάπτυξή τους θα σας βοηθήσει να δείξετε τα ταλέντα σας ακόμη περισσότερο στη διαδικασία συνέντευξης.

Μελετήστε διαφορετικές πλατφόρμες Blockchain

Ξεκινήστε να μελετάτε διαφορετικές πλατφόρμες blockchain. Στην πραγματικότητα, δεν λειτουργούν όλες οι πλατφόρμες blockchain με τον ίδιο τρόπο που νομίζετε. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν ορισμένες πλατφόρμες που λειτουργούν εντελώς διαφορετικά από τη γενική ιδέα.

Επομένως, πρέπει να μάθετε και γι ‘αυτούς.

Αυτό θα το χρειαστείτε όταν σχεδιάζετε για την εταιρεία σας την επόμενη επιχειρηματική λύση χρησιμοποιώντας το blockchain.

Λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς λειτουργούν όλοι.

Μάθετε για τις επιχειρηματικές διαδικασίες

Λοιπόν, οι εργασίες για ειδικούς blockchain απαιτούν μάθηση και για επιχειρηματικές διαδικασίες. Εάν θέλετε να εργαστείτε σε μια κορυφαία εταιρεία, πρέπει να τους προσφέρετε μια ικανότητα που δεν μπορούν να αρνηθούν. Και η γνώση των επιχειρηματικών τους διαδικασιών είναι μία από αυτές.

Γι ‘αυτό, φροντίστε να μελετήσετε πώς λειτουργούν διαφορετικές εταιρείες ή πώς δραστηριοποιούνται και παραμένουν σχετικοί στην αγορά.

Επίσης, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καινοτόμες ιδέες που θα ωθήσουν περισσότερες επιχειρήσεις στην εταιρεία σας.

Τεχνογνωσία για την επίλυση εταιρικών προβλημάτων Blockchain

Οι εταιρικές εταιρείες έχουν πολλά προβλήματα. Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε εντελώς νέα τεχνολογία στο υπάρχον επιχειρηματικό μοντέλο, θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα. Αλλά αν δεν ξέρετε πώς να τα λύσετε, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλά άλλα ζητήματα.

Πιο συγκεκριμένα, αυτές οι εταιρείες αναζητούν εμπειρογνώμονες που μπορούν να λύσουν τυχόν προβλήματα γρήγορα. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά αν ενημερωθείτε με όλες τις τεχνικές και επιχειρηματικές πτυχές, μπορείτε εύκολα να το κάνετε.

Κατανοήστε τα σχέδια αρχιτεκτονικής Blockchain

Το επόμενο βήμα στο ταξίδι σας είναι να κατανοήσετε πώς λειτουργούν τα διαφορετικά αρχιτεκτονικά σχέδια blockchain. Έτσι, για να το κάνετε αυτό, πρέπει να τα τεμαχίσετε ένα προς ένα και να ρίξετε μια ματιά στον πυρήνα τους.

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να γίνετε αρχιτέκτονας blockchain, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει μελέτες περιπτώσεων, καθώς θα σας βοηθήσουν πολύ. Επίσης, μπορείτε πάντα να λάβετε μέρος σε διαδικτυακά μαθήματα για να κατανοήσετε και αυτά τα μοτίβα.

Εν πάση περιπτώσει, αυτό το βήμα είναι πραγματικά σημαντικό. Επομένως, μην παραλείψετε ποτέ αυτό.

Μάθετε για τα οικοσυστήματα και τα πρότυπα Blockchain

Διαφορετικές πλατφόρμες blockchain χρησιμοποιούν διαφορετικά πρότυπα. Είναι σημαντικό να μάθετε για όλα αυτά. Στο μέλλον, ίσως χρειαστεί να ενσωματώσετε τη διαλειτουργικότητα μεταξύ άλλων δικτύων. Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε νέα πρότυπα που μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα για τις λύσεις σας.

Έτσι, η εκμάθηση χρήσης κοινών προτύπων και η υποτίμησή τους είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Για να είμαι ειλικρινής, πρέπει επίσης να μελετήσετε διαφορετικά οικοσυστήματα blockchain.

Εν πάση περιπτώσει, ελπίζουμε, μαζί μας, θα μάθετε για αυτά σε χρόνο μηδέν.

Αποκτήστε μια πιστοποίηση Blockchain

Η πιστοποίηση εξειδικευμένων blockchain είναι απαραίτητη για δουλειές ειδικών blockchain. Στην πραγματικότητα, μια πιστοποίηση μπορεί πραγματικά να ενισχύσει το βιογραφικό σας. Επιπλέον, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε τα ταλέντα σας στις συνεντεύξεις σας.

Θέλω να πω, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους ενημερώσετε ότι γνωρίζετε τι κάνετε. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να ζητήσετε υψηλό μισθό χρησιμοποιώντας αυτήν την πιστοποίηση.

Προφανώς, εάν μπορείτε να λάβετε πιστοποίηση από ειδικούς blockchain, τότε η πιθανότητα να αποκτήσετε καλή δουλειά είναι μεγάλη.

Μάθετε να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία ανάπτυξης Blockchain

Ένα άλλο σημαντικό βήμα που είναι απαραίτητο στις θέσεις εργασίας για τους ειδικούς του blockchain είναι η χρήση εργαλείων ανάπτυξης blockchain. Όταν εργάζεστε σε εταιρικό περιβάλλον, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλά εργαλεία για να βελτιώσετε καλύτερα την εργασία σας.

Αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε αν δεν ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε πρώτα. Έτσι, ένας εμπειρογνώμονας blockchain πρέπει να μάθει να χρησιμοποιεί αυτά τα εργαλεία. Στην πραγματικότητα, αυτά τα εργαλεία ή πρότυπα θα κάνουν τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη. Επιπλέον, θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε μια λύση πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.

Εγγραφείτε για ένα μάθημα Blockchain

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να εγγραφείτε σε μαθήματα στο blockchain. Στην πραγματικότητα, ένα μάθημα blockchain μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να καταλάβετε και να επιτύχετε ταχύτερα από ό, τι περιμένατε.

Αυτά τα μαθήματα είναι εξοπλισμένα για να σας βοηθήσουν να μάθετε για την τεχνολογία και επίσης πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνολογία για δικό σας όφελος.

Ωστόσο, φροντίστε να πάτε για νόμιμα μαθήματα, καθώς τα ψεύτικα μαθήματα μπορούν πραγματικά να παρεμποδίσουν το βιογραφικό σας.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα μαθήματά μας, καθώς προσφέρουμε τις καλύτερες από τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες στην αγορά.

Γιατί πηγαίνετε για πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων Blockchain?

Πρέπει να αναρωτιέστε εάν η επιλογή πιστοποίησης ειδικών blockchain είναι η σωστή επιλογή; Λοιπόν, για να είμαι ειλικρινής, μια πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων blockchain μπορεί πραγματικά να ενισχύσει το βιογραφικό σας. Επιπλέον, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε τα ταλέντα σας στις συνεντεύξεις σας.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους ενημερώσετε ότι γνωρίζετε τι κάνετε. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να ζητήσετε υψηλό μισθό χρησιμοποιώντας αυτήν την πιστοποίηση.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για να λάβετε πιστοποίηση. Ας δούμε γιατί πρέπει να το κάνετε.

Επαναστατικό μέλλον της τεχνολογίας

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Όλοι γνωρίζουμε ότι το blockchain είναι μια από τις επαναστατικές τεχνολογίες που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε το μέλλον. Ωστόσο, προς το παρόν, μόνο το 0,5% των ατόμων χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία.

Από την άλλη πλευρά, πάνω από 3,77 δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο από σήμερα. Λοιπόν, σκεφτείτε την τεράστια ευκαιρία που μπορείτε να πάρετε μόνο από αυτήν την προοπτική.

Οι ειδικοί του Blockchain μπορούν εύκολα να καταλάβουν πώς λειτουργούν τα πράγματα και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνολογία για δικό σας όφελος. Και αυτός είναι ο λόγος για να λάβεις πιστοποίηση.

Υψηλή ζήτηση για ειδικούς Blockchain

Υπάρχει πάντα μεγάλη ζήτηση για ειδικούς blockchain στις μέρες μας. Δεδομένου ότι υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι που είναι έτοιμοι να γίνουν ειδικοί, οι εταιρείες αναζητούν επαγγελματίες που μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες εργασίας.

Στην πραγματικότητα, η τεχνολογία blockchain δεν είναι απλή τεχνολογία. Έτσι, μόνο λίγοι άνθρωποι καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί.

Επομένως, η απόκτηση πιστοποίησης μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στο να γίνετε ειδικός στο blockchain.

Τεράστια επιχειρηματική υποδομή

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blockchain σχεδόν σε οτιδήποτε. Σκεφτείτε το, το blockchain δημιουργεί μια νέα επιχειρηματική υποδομή. Επιπλέον, αυτή η υποδομή δεν είναι καθόλου μικρή. Μόνο οι ειδικοί του blockchain μπορούν να πάρουν πλήρως τον έλεγχο των ευκαιριών και να τις χρησιμοποιήσουν για τα δικά τους οφέλη.

Αυτή η υποδομή είναι ικανή να διαμορφώσει οποιαδήποτε εταιρεία σε μια εντελώς διαφορετική επιχειρηματική πορεία. Επιπλέον, είναι κάτι που έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τα έσοδα προς το καλό.

Έξυπνη βάση γνώσεων για επενδύσεις

Μόνο όταν καταλαβαίνετε πώς λειτουργεί η τεχνολογία, μπορείτε πραγματικά να τη χρησιμοποιήσετε για να κάνετε πιο έξυπνα επενδυτικά σχέδια. Στην πραγματικότητα, η επένδυση στην τεχνολογία blockchain αυτή τη στιγμή μπορεί να μοιάζει με κίνδυνο.

Επιπλέον, δεν αξίζουν τον κίνδυνο όλες οι λύσεις και πρέπει να καταλάβετε και τις διαφορές μεταξύ τους.

Επίσης, τα κρυπτονομίσματα αποτελούν τεράστιο μέρος αυτού. Αν είστε πρόθυμοι να επενδύσετε σε αυτά, το μυαλό λαμβάνει επίσης πιστοποίηση για καλύτερη κρίση.

Εξασφάλιση πιθανών ευάλωτων πληροφοριών

Η ασφάλεια του δικτύου είναι πάντα το κορυφαίο μέλημα κάθε εταιρείας. Στην πραγματικότητα, οι απειλές στον κυβερνοχώρο είναι εμφανείς και συνεχίζουν να αυξάνονται ανεξάρτητα από τα μέτρα που λαμβάνουμε. Λοιπόν, πώς μπορούμε να εμποδίσουμε τους εγκληματίες να εισβάλλουν στα συστήματά μας?

Λοιπόν, το blockchain φαίνεται να έχει την τέλεια απάντηση. Είναι κάτι περισσότερο από ικανό να χειριστεί τυχόν προβλήματα παραβίασης. Έτσι, εάν ψάχνετε έναν τρόπο για να το ασφαλίσετε ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε το blockchain για το έργο ασφαλείας σας, τότε η απόκτηση πιστοποίησης από ειδικούς blockchain είναι η καλύτερη επιλογή.

Μαζική βιομηχανική ευκαιρία

Το Blockchain κυριαρχεί στις βιομηχανικές αγορές. Επιπλέον, ο τραπεζικός τομέας δεν είναι ο μόνος τομέας που μπορεί να χρησιμοποιήσει το blockchain. Άλλοι κλάδοι όπως η υγειονομική περίθαλψη, η αλυσίδα εφοδιασμού, το λιανικό εμπόριο, οι κυβερνητικοί τομείς λαμβάνουν επίσης τεράστια ώθηση από αυτό.

Εσύ τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία και να οδηγήσετε την επιχείρησή σας από αυτήν. Αλλά για αυτό, πρέπει να καταλάβετε την έννοια του blockchain και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Έτσι, η πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων blockchain είναι η τέλεια πρόσκληση για αυτό.

Ενσωμάτωση με άλλες τεχνολογίες

Ξέρετε ότι το blockchain συμβαδίζει με άλλες τεχνολογίες επίσης. Στην πραγματικότητα, το blockchain δεν είναι η μόνη αναδυόμενη τεχνολογία. Υπάρχουν ήδη ορισμένες πιθανές τεχνολογίες που μπορούν να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά με το blockchain.

Έτσι, εάν εργάζεστε σε αυτές τις τεχνολογίες και θέλετε να ενσωματώσετε το blockchain μαζί τους, θα πρέπει σίγουρα να μάθετε για αυτές από την αρχή.

Έτσι, μια πιστοποίηση θα σας βοηθήσει πολύ σε αυτό το θέμα.

Γρηγορότερα

Η πιστοποίηση είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνετε ταχύτεροι σε αυτόν τον μεταβαλλόμενο κόσμο. Στην πραγματικότητα, κάνοντας τα πάντα μόνοι σας χωρίς σωστή καθοδήγηση μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος. Σε πολλές περιπτώσεις, οι περισσότεροι από εσάς μπορεί να μην γνωρίζετε καν ποια πορεία πρέπει να ακολουθήσετε ή ποιες δεξιότητες είναι κατάλληλες για την πραγματική εργασιακή εμπειρία.

Έτσι, οι αρχάριοι μπορούν να υποφέρουν πολύ, παρά το ότι προσπαθούν να κάνουν καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Ωστόσο, μια πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων blockchain σίγουρα θα σας καθοδηγήσει στη σωστή πορεία σας.

Υψηλές προοπτικές εργασίας

Για να είμαι ειλικρινής, η αγορά εργασίας για ειδικούς blockchain φαίνεται πολύ πιο φωτεινή από άλλες θέσεις εργασίας. Ξεκινώντας από τις εταιρείες κρυπτογράφησης έως τις πιο καθιερωμένες επιχειρήσεις παντού, υπάρχει μεγάλη ζήτηση για αυτό. Επίσης, μπορείτε να περιμένετε να έχετε καλές θέσεις εργασίας.

Στην πραγματικότητα, αυτές οι θέσεις εργασίας είναι επίσης σεβαστές και επιθυμητές. Σίγουρα θα λατρέψετε τις επιπλέον παροχές που συνοδεύουν αυτές τις θέσεις.

Πάρτε τον έλεγχο της διαταραχής

Το Blockchain διαταράσσει τον τρόπο με τον οποίο διεξάγουμε επιχειρήσεις σε αυτόν τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, το blockchain πρόκειται να αλλάξει σχεδόν κάθε κλάδο έως το 2030. Επομένως, εάν δεν είστε προετοιμασμένοι για αυτό, τότε πώς μπορείτε να σχεδιάσετε να παραμείνετε στον αγώνα των εσόδων.

Έτσι, μόνο εάν γίνετε ειδικός σε blockchain θα σας οδηγήσει στον έλεγχο του χάους που θα φέρει. Επομένως, μόνο τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο και να παραμείνετε στον αγώνα.

Γίνετε ειδικός Blockchain με αυτά τα μαθήματα Blockchain

Πιστοποιημένο Enterprise Blockchain Professional

Αυτό το μάθημα blockchain είναι ιδανικό για δουλειές εμπειρογνωμόνων blockchain. Στην πραγματικότητα, το μάθημα πιστοποίησης θα επικεντρωθεί στο να σας βοηθήσει να μάθετε πώς λειτουργεί το blockchain και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε εταιρικές λύσεις.

Θα καλύψει επίσης το πώς το blockchain επηρεάζει ορισμένες βιομηχανίες και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

Εν ολίγοις, αυτό το μάθημα πιστοποίησης είναι ιδανικό για το ταξίδι σας στο blockchain.

Εγγράφω Τώρα: Πιστοποιημένο Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Επισκόπηση μαθήματος
Βασικές αρχές της τεχνολογίας Blockchain
 • Τι είναι το blockchain?
 • Πώς λειτουργεί το blockchain?
 • Απόδειξη εργασίας
 • Ιδιωτικοί και δημόσιοι αποκλεισμοί
 • Έξυπνη σύμβαση
Λεπτομερής ανάλυση διαφορετικών πλατφορμών Blockchain για επιχειρήσεις
 • Υφάσματα υπερκαλλιέργειας
 • Αιθέριο
 • Κόρντα
Trade Finance και Blockchain
 • Διαφορετικές λύσεις blockchain εμπορικής χρηματοδότησης
 • Βασικές αρχές του κυματισμού
 • Κρυπτονομίσματα και στοιχεία κρυπτογράφησης
Εφαρμογές Blockchain για Βιομηχανίες Επιχειρήσεων
 • Διαχείριση blockchain και αλυσίδας εφοδιασμού
 • Blockchain-ψηφιακός-μετασχηματισμός
 • Πραγματικές περιπτώσεις χρήσης αλυσίδας εφοδιασμού Blockchain
Κορυφαίες περιπτώσεις χρήσης Blockchain
 • Εταιρείες πραγματικού κόσμου που χρησιμοποιούν blockchain

Υπάρχουν επίσης ορισμένα υλικά μπόνους για εσάς.

Επιχείρηση Blockchains και Supply Chain Management

Αυτή είναι μια άλλη εξαιρετική πορεία για την απόκτηση θέσεων εργασίας για εξειδικευμένους σε blockchain Σε αυτό το μάθημα blockchain, θα καταλάβετε πώς να χρησιμοποιείτε blockchain στις βιομηχανίες αλυσίδας εφοδιασμού. Έτσι, αν θέλετε να εργαστείτε σε αυτόν τον κλάδο, φροντίστε να δώσετε την ευκαιρία στο μάθημά μας.

Εδώ, θα πάρετε ό, τι χρειάζεστε για την αλυσίδα εφοδιασμού και την τεχνογνωσία blockchain.

Εγγράφω Τώρα: Μάθημα Enterprise Blockchains και Supply Chain Management

Επισκόπηση μαθήματος
Εισαγωγή στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας
 • Τι είναι η αλυσίδα εφοδιασμού και η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας?
 • Ποιες ευθύνες εκτελεί ο διαχειριστής της εφοδιαστικής αλυσίδας?
Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αξία στο SCM?
 • Ανάλυση της εταιρικής αξίας σας με τη βοήθεια του κεφαλαίου κίνησης
 • Ανάλυση των μοντέλων SCM και χρήση του μοντέλου EVA (οικονομική προστιθέμενη αξία)
 • Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας και σχέση κεφαλαίου κίνησης
Περιπτώσεις πραγματικής χρήσης για την Εφοδιαστική Αλυσίδα και την Ενσωμάτωση Blockchain
 • Πώς επηρεάζει το blockchain τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας?
 • Εφαρμογές Blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού
Υλοποίηση λύσεων διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού με βάση το Blockchain
 • Διαδικασία εφαρμογής

Υπάρχουν επίσης ορισμένα υλικά μπόνους για εσάς.

Επιχείρηση Blockchains και Trade Finance

Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε εξειδικευμένες δουλειές blockchain στους τομείς χρηματοδότησης εμπορίου, τότε αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για εσάς. Στην πραγματικότητα, σε αυτό το μάθημα, θα καλύψουμε όλα όσα σχετίζονται με τη χρηματοδότηση του εμπορίου και το blockchain.

Θα ξεκινήσουμε με διαφορετικά στοιχεία της εμπορικής χρηματοδότησης και θα σας βοηθήσουμε σιγά-σιγά να σχεδιάσετε τις λύσεις.

Εγγράφω Τώρα: Μάθημα Enterprise Blockchains και Trade Finance

Επισκόπηση μαθήματος
Εισαγωγή στη χρηματοδότηση του εμπορίου
 • Βασικές αρχές χρηματοδότησης του εμπορίου
 • Ποια είναι τα θέματα της χρηματοδότησης του εμπορίου?
Πώς επηρεάζει το Blockchain τις βιομηχανίες χρηματοδότησης του εμπορίου?
 • Πώς το blockchain μπορεί να ωφελήσει τις εμπορικές εταιρείες χρηματοδότησης?
 • Αξιολόγηση πρωτοβουλιών blockchain εμπορικής χρηματοδότησης
 • Ανατομή διαφορετικών πλατφορμών blockchain για τον τομέα χρηματοδότησης εμπορίου
Blockchain που αλλάζει διαφορετικά στοιχεία της εμπορικής χρηματοδότησης
 • Επιστολή πίστωσης (LC)
 • Διασυνοριακές πληρωμές
 • Bill of Lading (BoL)
Εφαρμογές Blockchain στο Trade Finance
 • Εμπορικές συναλλαγές
 • Μάρκο Πόλο
 • TradeLens
 • Περίγραμμα
Διαφορετικές εξελίξεις στο Blockchain Trade Finance
 • Πρωτοβουλία Ψηφιακών Προτύπων
 • TradeTrust

Πρότυπα Enterprise Blockchains

Όπως γνωρίζετε ήδη, η εκμάθηση σχετικά με τα πρότυπα blockchain ή τα εργαλεία ανάπτυξης είναι απαραίτητη για τις εξειδικευμένες εργασίες του blockchain. Γι ‘αυτό, σας παρουσιάζουμε την απόλυτη συλλογή προτύπων blockchain.

Όχι μόνο λαμβάνετε τα πρότυπα, αλλά θα σας πούμε επίσης πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με ακρίβεια. Έτσι, βλέπετε, αυτά τα πρότυπα σίγουρα θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ανάπτυξη των λύσεών σας.

Εγγράφω Τώρα: Μάθημα Enterprise Blockchains Templates

Η συλλογή προτύπων μας
 • Χρειάζεστε ένα blockchain?
 • Ετοιμότητα έργου Blockchain
 • Παρουσίαση ενός Έργου Blockchain για Επιχειρήσεις
 • Χαρτογράφηση αλυσίδας εφοδιαστικής επιχείρησης έναντι. Επιχείρηση Blockchain

Υπάρχουν επίσης ορισμένα υλικά μπόνους για εσάς.

Συμπεράσματα

Το Blockchain είναι μια νέα τεχνολογία που θα αλλάξει τον κόσμο. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείτε να παραβλέψετε τι κάνει ή τι θα επιτύχει στο μέλλον. Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία, τότε θα πρέπει να αναζητήσετε δουλειές ειδικών blockchain που θα διασφαλίσουν το μέλλον σας για πάντα.

Λοιπόν, τώρα ξέρετε πώς να γίνετε ειδικός σε blockchain. Είμαστε σίγουροι ότι αν ακολουθήσετε τις οδηγίες μας, σίγουρα θα λάμψετε ως ειδικός σε εταιρικές εταιρείες.

Επίσης, φροντίστε να δείτε τη συλλογή μαθημάτων μας, καθώς προσφέρουμε τα καλύτερα από τα καλύτερα στην αγορά. Υπερηφανευόμαστε για την ποιότητα των μαθημάτων μας και γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν στην καριέρα σας για να γίνετε πιστοποιημένοι επαγγελματίες blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map