Πώς θα αλλάξει ο κόσμος το Blockchain;

Πώς θα αλλάξει ο κόσμος το blockchain; Σχεδόν όλοι γύρω μας είναι σίγουροι ότι το blockchain είναι εδώ για να αλλάξει τον κόσμο. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε την ιδέα του αντίκτυπου του blockchain στον κόσμο μας.

Η ιδέα του blockchain να αλλάξει τον κόσμο προέρχεται από την έννοια της αποκέντρωσης. Είναι ο ψευδο δημιουργός, Satoshi Nakamoto, ο οποίος δημιούργησε το νόμισμα bitcoin που οδήγησε στην ανακάλυψη της τεχνολογίας blockchain. Εάν δείτε το χρονοδιάγραμμα, θα δείτε ότι η αποκεντρωμένη κρυπτογράφηση δημιουργήθηκε γύρω από την τελευταία παγκόσμια οικονομική κρίση, η οποία δίνει σε αυτήν την ανακάλυψη πολύ μεγαλύτερη σημασία.

Στην πραγματικότητα, η αλλαγή έχει ήδη ξεκινήσει. Πολλές εταιρικές εταιρείες εφαρμόζουν ήδη τη δική τους έκδοση του blockchain. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί πραγματικά να προβλέψει το μέλλον αυτής της τεχνολογίας. Καθώς θα διερευνήσουμε πώς το blockchain μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, μπορείτε να ανακαλύψετε τα πιθανά αποτελέσματα.

Εγγραφείτε τώρα: Δωρεάν μάθημα Blockchain

Πώς θα αλλάξει ο κόσμος το Blockchain?


Πριν αποφασίσουμε να απαντήσουμε στην ερώτηση που έχουμε στη διάθεσή μας, πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε την ιδέα πίσω από το blockchain.

Συγκέντρωση και αποκέντρωση

Εάν είστε εξοικειωμένοι με το τρέχον σύστημα, θα δείτε τη συγκέντρωση παντού. Η συγκέντρωση είναι ένας δοκιμασμένος τρόπος αντιμετώπισης των διαδικασιών. Προσφέρει έλεγχο με σχετικά αποτελεσματικά και αποδοτικά μέσα. Ωστόσο, έρχεται με πολλά μειονεκτήματα.

Το κύριο μειονέκτημα είναι η αναποτελεσματική προσέγγισή του. Η συγκέντρωση δεν είναι γενικά τόσο φιλική όταν πρόκειται για αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, τα άλλα εμπόδια περιλαμβάνουν – καμία διαφάνεια, έλλειψη κατάλληλης ασφάλειας και εντοπισμό απάτης. Όλα αυτά είναι πάρα πολύ για να τα αγνοήσουμε τώρα.

Με την έλευση του blockchain, όλα άλλαξαν. Η τεχνολογία Blockchain θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο καθώς μπορεί να απαλλαγεί από όλες τις ανεπάρκειες των κεντρικών συστημάτων.

Έφερε την αποκέντρωση στο παιχνίδι. Χρησιμοποιώντας το blockchain, κάθε επιχείρηση βελτιώνει τη διαδικασία της σε νέα ύψη. Εάν ανήκετε σε οποιονδήποτε οργανισμό, τότε θα γνωρίζετε ήδη ότι δεν είναι δυνατόν να ελέγχετε ή να παρακολουθείτε με μη αυτόματο τρόπο διαφορετικές πτυχές του συστήματος.

Με την αποκέντρωση, γίνεται εύκολο για τις επιχειρήσεις ή τις επιχειρήσεις να αυτοματοποιήσουν τις διάφορες πτυχές των διαδικασιών τους.

Η έννοια του Blockchain

Το Blockchain ορίζεται ως ένα δίκτυο peer-to-peer που διανέμεται στη φύση. Σε ένα δημόσιο blockchain, όλοι μπορούν να συμμετέχουν και να συμμετέχουν. Για να διασφαλιστεί ότι το blockchain διατηρεί την ακεραιότητα των δεδομένων και καταπολεμά την απάτη, κάθε ομότιμος έχει ένα αντίγραφο του καθολικού.

Όλα αυτά φέρνουν την αποκέντρωση στο παιχνίδι. Ναι, δεν υπάρχει ανάγκη για μια κεντρική οντότητα για να λειτουργήσει ένα δίκτυο blockchain.

Η τάση του Blockchain ήταν πάντα εκεί μεταξύ των επιχειρήσεων, αλλά το ποσοστό υιοθέτησης αυξήθηκε στα ύψη τα τελευταία χρόνια. Το Blockchain θα επηρεάσει την οικονομία και αρχίζει αργά να δείχνει τις επιπτώσεις του αποτελέσματος. Με μια βελτιωμένη έκθεση στα οφέλη γενικά, οι επιχειρήσεις γίνονται πιο σίγουρες για την υιοθέτηση μιας αποκεντρωμένης προσέγγισης, δηλαδή blockchain.

Η κατανεμημένη φύση σημαίνει ότι το blockchain μπορεί να τρέχει στο Διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να χτιστεί άλλη υποδομή για αυτό. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, όχι μόνο ότι είναι ανοιχτού κώδικα και χρησιμοποιεί υπερσύγχρονη κρυπτογραφία για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο καθολικό είναι προσβάσιμα μόνο από τα νόμιμα μέρη.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία blockchain; Δείτε το απόλυτο μας Οδηγός ορισμών blockchain τώρα!

Εξέλιξη Κεντρικής σε Αποκεντρωμένης Βάσης Δεδομένων

Παραδοσιακά, τα δεδομένα αποθηκεύονται στη σχεσιακή βάση δεδομένων. Μπορείτε να τα θεωρήσετε ως ένα προηγμένο υπολογιστικό φύλλο excel όπου στήλες και σειρές χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση δεδομένων. Επιπλέον, αυτοί οι πίνακες αποθηκεύονται χρησιμοποιώντας έναν σκληρό δίσκο και στη συνέχεια σερβίρονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη. Τα δεδομένα αποθηκεύονται σε κεντρική τοποθεσία. Μια κεντρική βάση δεδομένων πάσχει από απόδοση όταν ο αριθμός των αιτημάτων έχει αυξηθεί πολλαπλάσιο.

Για να ξεπεραστούν οι περιορισμοί της κεντρικής βάσης δεδομένων, χρησιμοποιούνται πιο ισχυροί υπολογιστές και τεχνικές για την ταχύτερη επεξεργασία αιτημάτων. Όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν στις βάσεις δεδομένων να είναι πιο ευάλωτες στους χάκερ. Απαιτεί επίσης έναν τεράστιο προϋπολογισμό υποδομής για τη διαχείριση και τη διαχείριση. Όλα αυτά φαίνεται να αποτελούν περιορισμό για τις επιχειρήσεις που προσπαθούν να βρουν πρακτικές λύσεις στο προϊόν τους.

Όλα αυτά θα αλλάξουν από το blockchain, το οποίο είναι τεχνικά μια αποκεντρωμένη βάση δεδομένων. Επειδή δεν υπάρχει κεντροποίηση, κάθε κόμβος έχει ένα αντίγραφο της βάσης δεδομένων, δηλαδή, καθολικό. Επιτρέπει στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τον πλεονασμό των δεδομένων τους σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Δυνητικά, η τεχνολογία blockchain θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο.

Χαρακτηριστικά της τεχνολογίας Blockchain

Τώρα που καταλαβαίνουμε την εξέλιξη από κεντρικά συστήματα σε αποκεντρωμένα συστήματα και συγκεντρωτικά σε αποκεντρωμένες βάσεις δεδομένων, ας ρίξουμε μια ματιά στους πέντε βασικούς χαρακτήρες της τεχνολογίας blockchain. Αυτές οι βασικές πτυχές ορίζουν την τεχνολογία blockchain περισσότερο.

 • Δίκτυο P2P: Η τεχνολογία Blockchain είναι ένα δίκτυο peer-to-peer όπου οι ήδη υπάρχουσες συσκευές μπορούν να συμμετάσχουν και να γίνουν μέρος του δικτύου. Το δίκτυο P2P επιτρέπει επίσης στους υπολογιστές μέσω ενός δικτύου να συνεργάζονται και να προσφέρουν συνδυασμένη υπολογιστική ισχύ σε ολόκληρο το δίκτυο.
 • Λειτουργία κρυπτογραφικού κατακερματισμού: Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό της τεχνολογίας blockchain είναι η χρήση μιας νέας συνάρτησης κρυπτογραφικού κατακερματισμού. Η συνάρτηση κατακερματισμού λαμβάνει μια είσοδο και στη συνέχεια εξάγει μια τιμή, η οποία στη συνέχεια συνδέεται με την επόμενη συνάρτηση κατακερματισμού. Είναι μια μονόδρομη λειτουργία που καθιστά αδύνατο για τους χάκερ να μαντέψουν την αξία. Προστατεύει τις πληροφορίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης, η συνάρτηση κατακερματισμού λειτουργεί για έγκυρους χρήστες που κατέχουν τις πληροφορίες ή το στοιχείο.
 • Κατανεμημένα καθολικά: Το χαρακτηριστικό κατανεμημένου καθολικού είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του blockchain. Επιτρέπει στους συνομηλίκους να έχουν ένα αντίγραφο του καθολικού. Για να βεβαιωθείτε ότι δεν χρειάζεται να κάνουν λήψη ολόκληρης της βάσης δεδομένων, χρησιμοποιούνται προηγμένες τεχνικές για να διασφαλιστεί ότι διατηρείται συναίνεση στο δίκτυο. Επιτρέπει επίσης στους συνομηλίκους να επικυρώνουν τις πληροφορίες γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να βασίζονται σε μια κεντρική αρχή. Επιπλέον, διασφαλίζει επίσης ότι δεν θα υπάρξει απάτη.
 • Ψευδώνυμο: Το δίκτυο blockchain επιτρέπει επίσης στους χρήστες να παραμένουν ανώνυμοι αν το θέλουν.
 • Αμετάβλητο: Τέλος, η δυνατότητα κρυπτογράφησης κατακερματισμού, το κατανεμημένο καθολικό και άλλες λειτουργίες διασφαλίζουν ότι τα δεδομένα, αφού αποθηκευτούν, δεν μπορούν να αλλάξουν χωρίς την άδεια του αρχικού χρήστη.

Τα σημεία υπονοούν σαφώς ότι το blockchain θα αλλάξει τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα: 6 βασικές δυνατότητες Blockchain που πρέπει να γνωρίζετε

Οφέλη της τεχνολογίας Blockchain

Όλα τα παραπάνω βασικά χαρακτηριστικά είναι πρωτοποριακά από τεχνική άποψη, αλλά τι γίνεται με άτομα που δεν είναι τεχνικά ικανά να κατανοήσουν την πολυπλοκότητά του; Πώς ωφελούνται; Επίσης, όταν λέμε «αλλάζοντας τον κόσμο», αναμένουμε να αλλάξουμε τη ζωή των φυσιολογικών ανθρώπων. Τα παρακάτω σημεία θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τον αντίκτυπο του blockchain από μια γενική προοπτική και επίσης θα επηρεάσει την οικονομία.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε επίσης να λάβετε τα ακόλουθα σημεία ως περιπτώσεις χρήσης blockchain σε πραγματικό κόσμο. Ας απαριθμήσουμε τα παρακάτω σημεία.

Ταχύτερες συναλλαγές

Είναι μια κοινή δραστηριότητα για τους ανθρώπους να στέλνουν χρήματα τόσο για επιχειρήσεις όσο και για προσωπικές χρήσεις. Οι περισσότερες από τις υπηρεσίες που διευκολύνουν την πληρωμή χρειάζονται μερικές ημέρες για να ολοκληρωθούν. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα εάν πρέπει να στείλετε χρήματα για έκτακτη ανάγκη.

Η διαδικασία απαιτεί περισσότερο χρόνο εάν κάνετε μια ξένη μετάβαση. Οι τράπεζες διατηρούν γενικά την πληρωμή για λίγες ημέρες προτού χρησιμοποιήσουν το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων SWIFT για τη μεταφορά χρημάτων. Αυτό γίνεται από τις τράπεζες λόγω αυστηρών κανόνων σχετικά με τις μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό. Ωστόσο, ο χρόνος αναμονής αυξάνεται επίσης περισσότερο λόγω των άλλων διαμεσολαβητών.

Η λύση είναι blockchain. Μπορείτε να στείλετε χρήματα χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε ημέρες για να λάβει ο παραλήπτης την πληρωμή.

Οι τράπεζες είναι επίσης πρόθυμες να υιοθετήσουν ψηφιακά κουπόνια για ένα τεράστιο χρηματικό ποσό μεταφοράς. Τους βοηθά γενικά να κάνουν τακτοποίηση από τράπεζα σε τράπεζα γρηγορότερα και με ασφάλεια. Επομένως, η τεχνολογία blockchain θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο προσφέροντας μια ταχύτερη διαδικασία συναλλαγής.

Καλύτερη εγγραφή γης

Εάν προσπαθήσετε ποτέ να αγοράσετε ένα σπίτι, θα πρέπει να κάνετε πολλά βήματα. Είναι μια κουραστική διαδικασία που μπορεί εύκολα να διαρκέσει έως και μήνες. Περιλαμβάνει επίσης πολλά χαρτιά.

Πάνω από όλα αυτά, πρέπει επίσης να πληρώσετε την αμοιβή ενός δικηγόρου. Η διαδικασία αγοράς ενός σπιτιού εξαρτάται από τον τόπο όπου ζείτε. Σε ορισμένα μέρη, μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο, αλλά συνολικά, χρειάζεται πολύς χρόνος και προσπάθεια για την αγορά ενός σπιτιού.

Η αγορά ακινήτων πάσχει επίσης από την εμπιστοσύνη. Είναι εύκολο να κάνετε απάτες και να δημιουργήσετε χαρτιά που είναι πλαστά. Για να διασφαλιστεί η εμπιστοσύνη, πολλά έγγραφα πρέπει να ελέγχονται και να διαχειρίζονται πολλές οντότητες, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών υπηρεσιών, τραπεζών κ.λπ.!

Όσον αφορά το blockchain, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τόσους μεσάζοντες. Είναι μια πλατφόρμα χωρίς εμπιστοσύνη. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζετε τι κάνετε και τι αντιμετωπίζετε. Μπορείτε να επαληθεύσετε τον κάτοχο μιας ιδιοκτησίας πριν κάνετε τη συμφωνία Οι συμφωνίες είναι διαφανείς και αδιάβροχες. Αυτό κάνει τα πάντα να λειτουργούν ομαλά. Σημαίνει επίσης ότι πρέπει να κάνετε πολύ λίγα χαρτιά, βελτιώνοντας την αγοραστική σας εμπειρία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Στην πραγματικότητα, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις αγορές ακινήτων, που συνδέεται με την παγκόσμια οικονομία. Επομένως, το blockchain μπορεί να μεταμορφώσει την παγκόσμια οικονομία.

Διαβάστε επίσης: Πώς λειτουργεί το Blockchain?

Προέλευση προϊόντος

Το Blockchain λειτουργεί άψογα με την αλυσίδα εφοδιασμού. Κάθε προϊόν που αγοράζετε πρέπει να περάσει από μια σειρά προορισμών προτού φτάσει στο κατώφλι σας. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, μπορεί να είναι ανοιχτό σε πολλές οντότητες απάτης που μπορούν να παραβιάσουν το προϊόν για δικό τους όφελος.

Εάν συμβεί αυτό, δεν θα λάβετε το προϊόν για το οποίο πληρώσατε. Ενδέχεται να πάρετε ένα παραποιημένο προϊόν ή ένα προϊόν που αντικαθίσταται πλήρως από ένα απάτη. Σε κάθε περίπτωση, είναι εύκολο να πιάσετε αντικείμενα απάτης.

Στην πραγματικότητα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προσφέρετε προϊόντα προέλευσης και να διασφαλίσετε ότι οι καταναλωτές λαμβάνουν το αυθεντικό προϊόν για το οποίο πληρώνουν.

Η χρήση blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού επιλύει όλα αυτά τα προβλήματα. Χρησιμοποιώντας blockchain, οι εταιρείες μπορούν να παρακολουθούν πλήρως την κατάσταση του προϊόντος. Εάν το προϊόν αλλάξει ή παραβιαστεί, το σύστημα θα ειδοποιηθεί και ως εκ τούτου θα το απορρίψει από την αλυσίδα εφοδιασμού. Στο τέλος, θα έχετε μόνο γνήσια προϊόντα στο χέρι σας.

Καλύτερο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης

Τα προβλήματα υγείας είναι πολύ κοινά στις αναπτυσσόμενες χώρες. Είναι πολύ κοινό για τους ανθρώπους να πάνε σε γιατρούς για θεραπεία. Τις περισσότερες φορές, μεταφέρεστε από τον ένα όροφο στον άλλο για να βρείτε το γιατρό ή τον ειδικό σας.

Αυτό σημαίνει επίσης εργασία με έγγραφα που δεν αποθηκεύονται σε κεντρικό χώρο. Η τήρηση πλήρους ιατρικού φακέλου γίνεται επίσης δύσκολη για τους ασθενείς καθώς τα ιατρικά αρχεία τους μπορούν να διαρκέσουν χρόνια ή πολλούς γιατρούς με διαφορετικές θεραπευτικές προσεγγίσεις. Εν ολίγοις, απαιτεί πολλή υπομονή για τους ασθενείς να διαχειριστούν τα προβλήματα υγείας τους.

Το Blockchain μπορεί να αλλάξει εντελώς τον τρόπο διαχείρισης των προβλημάτων υγείας. Μπορεί να επιτρέψει την αποθήκευση ιατρικών αρχείων με αποκεντρωμένο τρόπο, στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από την αρχή του ασθενούς.

Επιπλέον, θα επιτρέψει στους επαγγελματίες υγείας να κατανοήσουν καλύτερα την περίπτωση του ασθενούς και να διασφαλίσουν ότι μπορούν να λάβουν θεραπεία το συντομότερο δυνατό. Κάνει επίσης τη διάγνωση γρηγορότερη και πιο επιτυχημένη. Τέλος, το blockchain μείωσε επίσης την κυκλοφορία φαρμάκων απάτης.

Αυξήστε την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων

Το Blockchain σας δίνει επίσης περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε. Οι μεγάλες εταιρείες αγκαλιάζουν αργά το blockchain και βοηθούν τη σύνδεση ανθρώπων καθώς αυτή η τεχνολογία μπορεί να αυξήσει την επιχειρηματική αποδοτικότητά τους.

Οι γενικές περιπτώσεις χρήσης είναι ένα καλό παράδειγμα για το πώς το blockchain θα αλλάξει τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα για τις περιπτώσεις χρήσης blockchain από τον οδηγό μας για τη χρήση blockchain: λίστα με 20+ περιπτώσεις χρήσης τεχνολογίας blockchain τώρα!

Πότε θα αναλάβει το Blockchain?

Τώρα που έχουμε κατανοήσει τα οφέλη του blockchain, είναι πλέον καιρός να σκεφτούμε πότε το blockchain θα αναλάβει τον κόσμο.

Ο πρώτος τομέας που θα δει την αλλαγή στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Ο χρηματοοικονομικός τομέας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αυτή τη στιγμή. Απαιτεί αναστάτωση για να επιβιώσει. Το Blockchain μπορεί να είναι ο τέλειος καταλύτης και λύση που μπορεί να παρέχει τα απαραίτητα μέσα για την επίλυση των πόνων της βιομηχανίας blockchain.

Το Blockchain αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο τα χρήματα ρέουν μέσω ιδρυμάτων ή διαπραγματεύονται μεταξύ εμπόρων

Στην πραγματικότητα, το blockchain έχει τη δυνατότητα να αλλάξει σχεδόν κάθε κλάδο εκεί έξω. Μπορεί να δημιουργήσει έναν πιο αποτελεσματικό και ευημερούμενο κόσμο όπου οι άνθρωποι μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους χωρίς την ανάγκη για μεσάζοντες.

Οι εταιρείες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία blockchain για να παρέχουν μια πιο διαφανή, αξιόπιστη και αποτελεσματική υπηρεσία στον καταναλωτή. Για παράδειγμα, μια εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα εξουσιοδοτημένο δίκτυο για να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό σύστημα. Μπορούν επίσης να το χρησιμοποιήσουν για να διατηρήσουν τη διαφάνεια στον τελικό χρήστη, κοινοποιώντας πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία εμπιστοσύνης μεταξύ των χρηστών.

Όσο για τους γενικούς χρήστες, μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν το blockchain στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Εάν είστε δημιουργός, μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με τους αγοραστές χρησιμοποιώντας μια λύση blockchain. Αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να προβλέψουμε σωστά πότε θα αναλάβει ακριβώς το blockchain, αλλά γνωρίζουμε ότι η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει.

Εγγραφείτε τώρα: Μαθήματα Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων Blockchain Professional (CEBP)

Πώς το Blockchain θα αλλάξει τον οικονομικό κόσμο?

Ο χρηματοοικονομικός κόσμος θα αλλάξει εντελώς με τη βοήθεια του blockchain. Οι πλατφόρμες Blockchain μπορούν να μεταμορφώσουν την παγκόσμια οικονομία αρκετά εύκολα.

Το Ethereum blockchain, για παράδειγμα, έχει τη δυνατότητα αυτοματοποίησης, ασφάλειας και λειτουργίας μιας αποτελεσματικής διαδικασίας στον χρηματοοικονομικό και τραπεζικό τομέα. Θα βελτιστοποιήσει επίσης το κόστος και θα ψηφιοποιήσει τους τίτλους και άλλα περιουσιακά στοιχεία χωρίς να αυξήσει το κόστος που απαιτείται για τη διαχείρισή τους.

Ο χρηματοοικονομικός κόσμος μπορεί πάντα να επωφεληθεί από τη διαφάνεια, την εμπιστοσύνη, το απόρρητο, την επεκτασιμότητα και την ασφάλεια που προσφέρει το blockchain. Για παράδειγμα, η χρηματοοικονομική αγορά μπορεί να χρησιμοποιήσει δυνατότητες προγραμματισμού και να αυτοματοποιήσει πράγματα όπως το KYC / AML, το απόρρητο δεδομένων και ούτω καθεξής. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στον εξορθολογισμό των διαδικασιών με βελτιωμένη απόδοση.

Το Blockchain θα καταφέρει να αλλάξει τον χρηματοπιστωτικό τομέα καθώς είναι πολύ ανώτερος από το μοντέλο συναλλαγών.

Μερικές από τις καλύτερες περιπτώσεις χρήσης blockchain στον οικονομικό κόσμο περιλαμβάνουν τα ακόλουθα.

 • Διαχείριση επενδύσεων
 • Δανεισμός και τραπεζικές εργασίες
 • ΑΣΦΑΛΙΣΗ
 • Εμπορική χρηματοδότηση

Πώς το Blockchain θα αλλάξει την ακίνητη περιουσία?

Έχετε προσπαθήσει ποτέ να αγοράσετε ένα σπίτι πρόσφατα; Στη συνέχεια, θα ξέρετε πόση προσπάθεια και χρόνο χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε μια αγορά. Οποιαδήποτε συναλλαγή ακινήτων μπορεί να διαρκέσει οπουδήποτε μεταξύ μερικών εβδομάδων έως μηνών. Ο λόγος πίσω από την καθυστέρηση είναι η χρήση μιας λιγότερο αποτελεσματικής διαδικασίας από κοινού.

Η μεγάλη κλίμακα των ακινήτων καθιστά πολύ δύσκολο για τους αγοραστές και τους πωλητές να συντονίζουν και να διαχειρίζονται τα ακίνητά τους.

Με το blockchain, τα ακίνητα μπορούν να δουν πολλές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης μιας αποτελεσματικότερης διαδικασίας με τη βοήθεια του αυτοματισμού. Άλλα οφέλη περιλαμβάνουν διακανονισμούς πληρωμών σε πραγματικό χρόνο, μειωμένο κόστος, διακριτικοποίηση και διακανονισμούς πληρωμών σε πραγματικό χρόνο. Αυτή είναι μια τεράστια ώθηση που μπορεί να βοηθήσει το blockchain να μεταμορφώσει την παγκόσμια οικονομία.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ο μειωμένος χρόνος που απαιτείται για την πραγματοποίηση συμφωνιών. Με τη σωστή αναγνώριση, τα πραγματικά στοιχεία μπορούν να αποθηκευτούν και να ανταλλαχθούν στο blockchain. Tokenization σημαίνει επίσης ότι άλλα είδη πληροφοριών μπορούν να αποθηκευτούν στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των κεφαλαίων ακινήτων, των δικαιωμάτων διακυβέρνησης και πολλά άλλα!

Λίγες από τις περιπτώσεις χρήσης blockchain σε ακίνητα περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Αρχεία πράξεων και τίτλοι γης
 • Tokenization
 • Μισθώσεις και πληρωμές
 • Λογιστική σε πραγματικό χρόνο
 • Ταυτότητα μισθωτή

Είστε περίεργοι για τον αντίκτυπο του blockchain στα ακίνητα; Ανατρέξτε στον οδηγό μας για το blockchain για ακίνητα αυτή τη στιγμή!

Πώς το Blockchain θα αλλάξει το HealthCare?

Ο τελευταίος τομέας που πρόκειται να συζητήσουμε είναι το HealthCare. Αυτήν τη στιγμή, η υγειονομική περίθαλψη μπορεί επίσης να επωφεληθεί από το blockchain. Υπάρχουν πολλά σημεία πόνου στη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης. Για παράδειγμα, οι ασθενείς έπρεπε πάντα να έχουν μαζί τους τα έγγραφά τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ζητήματα όπως λανθασμένη εισαγωγή δεδομένων.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να διορθωθεί είναι η ιχνηλασιμότητα των ναρκωτικών. Χωρίς κατάλληλη ανιχνευσιμότητα, τα ναρκωτικά μπορούν να παραποιηθούν εύκολα. Η έρευνα παρεμποδίζεται επίσης, δεδομένου ότι τα δεδομένα των ασθενών δεν είναι προσβάσιμα ως επί το πλείστον.

Λίγες από τις περιπτώσεις χρήσης blockchain στην υγειονομική περίθαλψη περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Ιχνηλασιμότητα ναρκωτικών
 • Διαχείριση συγκατάθεσης ασθενούς
 • Ηλεκτρονικά αρχεία υγείας (EHRs)
 • Καλύτερες κλινικές δοκιμές

Είστε περίεργοι για τον αντίκτυπο του blockchain στην υγειονομική περίθαλψη; Ανατρέξτε στον οδηγό μας για το blockchain στην υγειονομική περίθαλψη αυτή τη στιγμή!

Ο Blockchain θα πετύχει?

Η πορεία να κάνουμε το blockchain παγκόσμιο και να προσεγγίσεις όλους σε όλο τον κόσμο δεν είναι εύκολο. Το Blockchain φαίνεται πολλά υποσχόμενο, όπως κάθε άλλη νέα τεχνολογία εκεί έξω. Όταν ήρθε το Διαδίκτυο, προκάλεσε κυματισμούς και χαιρετίστηκε ως η πιο επαναστατική τεχνολογία εκεί έξω. Άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε, αλλά χρειάστηκε ο ίδιος χρόνος για να εξελιχθεί και να βελτιωθεί.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη χαιρετίστηκε επίσης ως τεχνολογία επόμενης γενιάς που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Η άποψή μου είναι ότι σχεδόν κάθε νέα τεχνολογία δείχνει υπόσχεση καθώς είναι καλύτερες από τις προηγούμενες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Μόνο ο χρόνος μπορεί να πει πώς το blockchain θα επηρεάσει την κοινωνία. Προς το παρόν, όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Αλλά, ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι το blockchain είναι πολύ ελπιδοφόρο και έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο γύρω μας.

Ωστόσο, τι μπορεί να πάει στραβά με το συνολικό λαμπρό όραμα για την τεχνολογία blockchain; Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι η διακυβέρνηση. Δεδομένου ότι το blockchain είναι αποκεντρωμένο, αυτό μπορεί να είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Καθώς βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άτακτα ή επιβλαβή πράγματα. Ο κύριος στόχος πρέπει να είναι η δημιουργία ενός κυβερνητικού σώματος που μπορεί να υπαγορεύει ασφαλείς κανόνες και κανονισμούς για τη χρήση τεχνολογίας blockchain Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η τεχνολογία blockchain χρησιμοποιείται με τον σωστό τρόπο.

Το W3C Consortium φροντίζει το Διαδίκτυο. Είναι υπεύθυνοι για τον καθορισμό του διαδικτυακού προτύπου.

Έτσι, είναι πολύ δύσκολο να πούμε ποια κατεύθυνση θα πάρει σταθερά το blockchain. Οι επιπτώσεις της έχουν ήδη δει σε πολλές περιπτώσεις χρήσης που συζητήσαμε παραπάνω, αλλά τα ποσοστά υιοθέτησης εξακολουθούν να δυσκολεύονται.

Θέλετε να μάθετε για το blockchain που αλλάζει τον κόσμο; Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για το πώς το blockchain μπορεί να αλλάξει τον κόσμο αυτή τη στιγμή!

συμπέρασμα

Εάν νομίζετε ότι το blockchain δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, τότε δεν είστε μόνοι. Υπάρχουν πολλοί ειδικοί που πιστεύουν ότι το blockchain δεν είναι αρκετό για να αλλάξει την πορεία των ενεργειών αυτού του κόσμου. Ωστόσο, πρόσφατα ευρήματα προβλέπουν ότι το blockchain θα πετύχει να το κάνει.

Όπως μπορείτε να δείτε τον αντίκτυπο της τεχνολογίας blockchain, τώρα μπορείτε να γνωρίζετε ακριβώς πώς το blockchain μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Καταφέραμε επίσης να οραματιστούμε τον αντίκτυπό του στο μέλλον της κοινωνίας μας. Εάν είστε απλώς ένας αρχάριος που ξεκινά με την τεχνολογία blockchain αλλά θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό, πρέπει να δείτε το δωρεάν μάθημα blockchain.

Χρησιμοποιήστε το blockchain για να αλλάξετε τον κόσμο και την επιχείρησή σας τώρα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me