Πώς να δημιουργήσετε μια καριέρα στο Blockchain

Φιλοδοξείτε να χτίσετε μια καριέρα στο blockchain; Σημειώστε καθώς περνάμε σε κάθε βήμα για το πώς μπορείτε να χτίσετε μια επιτυχημένη καριέρα στην τεχνολογία blockchain.

Η οικοδόμηση καριέρας στο blockchain είναι μια από τις καλύτερες αποφάσεις που μπορείτε να λάβετε προς το παρόν. Η τεχνολογία Blockchain διαμορφώνει τις βιομηχανίες για να τις καταστήσει πιο αποτελεσματικές και αξιόπιστες. Καθώς η τεχνολογία είναι νέα, δεν υπάρχει πολύ εξειδικευμένο προσωπικό για να αναπτύξει τις λύσεις.

Ως αποτέλεσμα, μεγάλες βιομηχανίες και επιχειρήσεις δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για την εύρεση εμπειρογνωμόνων blockchain. Περιττό να πούμε, ο μισθός του προγραμματιστή blockchain είναι απίστευτος! Έτσι, όταν υπάρχει απόλυτη ανάγκη για ένα τέτοιο ταλέντο, και εξακολουθείτε να αναρωτιέστε ποια καριέρα πρέπει να ακολουθήσετε, δεν πρέπει να μπλοκάρετε στην κορυφή της λίστας σας?

Εάν είστε λάτρεις του blockchain όπως εμάς, τότε η εργασία με την τεχνολογία μπορεί να είναι η δουλειά των ονείρων σας. Δεν έχει σημασία αν δεν είστε ειδικευμένοι στην κωδικοποίηση ή στον προγραμματισμό. Υπάρχουν πολλές δουλειές εκεί έξω που απαιτούν ειδικότητες και σε άλλα θέματα blockchain.

Εάν είστε αποφασισμένοι να δημιουργήσετε μια καριέρα στο blockchain, αυτός ο οδηγός είναι σίγουρα για εσάς. Σήμερα, θα σας ενημερώσουμε πώς να δημιουργήσετε μια καριέρα στο blockchain.

Εγγραφείτε τώρα: Πώς να χτίσετε την καριέρα σας στο μάθημα Enterprise Blockchains

Contents

Διαδρομή για την οικοδόμηση καριέρας στο Blockchain

Η οικοδόμηση καριέρας στο blockchain δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Αλλά με μια σωστή οδηγία, μπορείτε να μάθετε πώς να σφραγίζετε το μέλλον σας προς το καλό. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και ξεκινήστε τη διαδρομή καριέρας σας.

Μάθετε για τα βασικά και τα βασικά

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να μάθετε για τα βασικά της τεχνολογίας blockchain. Εάν είστε αρχάριος, τότε αυτό είναι ένα πολύ κρίσιμο βήμα. Δεν μπορείτε να μπείτε στην τεχνική πτυχή του blockchain χωρίς να ξέρετε για τα βασικά. Το κλειδί είναι να μάθουμε πώς λειτουργεί η τεχνολογία, την ιστορία της, σχετικά με διάφορα σημεία όπως συναίνεση και έξυπνες συμβάσεις, πιθανές περιπτώσεις χρήσης κ.λπ..

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να δείτε το γλωσσάριο blockchain για να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στον κατάλληλο ορισμό για κάθε ένα από αυτά.

Αρχίστε να αναπτύσσετε τις ευρείες δεξιότητές σας για πολλαπλή πειθαρχία

Οι δεξιότητες πολλαπλής πειθαρχίας είναι απαραίτητες για πιθανές ευκαιρίες σταδιοδρομίας για το blockchain. Ακόμα κι αν βρίσκεστε σε μια πορεία καριέρας για προγραμματιστές blockchain, θα χρειαζόσασταν ακόμη να βελτιώσετε τις ικανότητές σας. Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν μόνο κάποιον που ξέρει πώς να προγραμματίζει. Ψάχνουν επίσης ταλέντα που μπορούν να λύσουν κρίσιμα ζητήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Έτσι, οι δεξιότητες όπως η σχεδίαση σκέψης, η ανάλυση, η ευέλικτη, η DevOps, η προσαρμοστικότητα, η διαχείριση και οι προβλέψεις της αγοράς είναι απαραίτητες. Εάν μπορείτε να τα συνδυάσετε με τις τεχνικές σας ικανότητες, σίγουρα θα έχετε μια σταθερή καριέρα blockchain.

Κατανοήστε πώς λειτουργεί η διαφορετική πλατφόρμα Blockchain

Αυτό το βήμα αφορά τόσο τεχνικές όσο και μη τεχνικές θέσεις εργασίας. Από τεχνική άποψη, πρέπει να κατανοήσετε με ακρίβεια πώς λειτουργούν πολλές πλατφόρμες. Καθώς δεν λειτουργούν όλα τα blockchain με τον ίδιο τρόπο, είναι σημαντικό να καταλάβουμε το απαραίτητο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Αν δεν μπορείτε, τότε η λύση θα ήταν αρκετά δύσκολη. Στο μάρκετινγκ ή στην επιβολή του νόμου, θα πρέπει να κατανοήσετε πλήρως την ιδέα για να παρουσιάσετε τη λύση σε πιθανούς πελάτες. Πιο συγκεκριμένα, σίγουρα δεν θέλετε να έρθετε σε αντίθεση με τους κανονισμούς μιας χώρας. Πλατφόρμες όπως η Corda, η απαρτία, το Hyperledger και το Ethereum είναι κάτι που πρέπει να εστιάσετε.

Γίνετε Τεχνολογία και Επιχειρηματικότητα

Η οδήγηση μιας επιχείρησης από ένα εντελώς νέο είδος λύσης είναι μια δύσκολη δουλειά. Όταν θέλετε να αποκτήσετε ευκαιρίες καριέρας στο blockchain σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον, πρέπει να έχετε υψηλότερη επιχειρηματική προοπτική. Παρόλο που είναι μια νέα λύση, μια ολόκληρη εταιρεία δεν θα εξαρτάται αποκλειστικά από αυτήν τη λύση.

Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη και άλλες πτυχές αυτής της εταιρείας. Έτσι, τα επιχειρηματικά αποτελέσματα από κάθε λύση που σχεδιάζετε ή ομαδικά σχέδια πρέπει να είναι θετικά για να παραμείνετε σχετικοί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εκμάθηση των επιχειρηματικών λειτουργιών πρέπει να είναι και η προτεραιότητά σας.

Ξεκινήστε τώρα με το δωρεάν βασικό μάθημα Blockchain!

Αποκτήστε γνώση των αποκεντρωμένων και κατανεμημένων καθολικών

Το Blockchain είναι ένα είδος Κατανεμημένου καθολικού. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν και άλλα κατανεμημένα καθολικά που δεν είναι απαραίτητα blockchain. Το θέμα είναι ότι το blockchain δεν είναι τέλειο και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας σε άλλες πλατφόρμες διανομής για να μάθετε για αυτές και να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την ίδια την τεχνολογία.

Χρειάζεστε έναν ειδικό για την ανατομή δημοφιλών αποκεντρωμένων πλατφορμών. Εν πάση περιπτώσει, είναι βασικά κατάλληλο για την πορεία της σταδιοδρομίας προγραμματιστών blockchain. Έτσι, αυτό το βήμα είναι αρκετά τεχνικό. Για αυτό, μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα προγραμματισμού ή να αποκτήσετε πτυχίο από γνωστά ιδρύματα για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Μάθετε για τις επιχειρηματικές διαδικασίες

Η εκμάθηση σχετικά με τις επιχειρηματικές διαδικασίες είναι ένα ακόμη βήμα για να αποκτήσετε καριέρα στο blockchain. Αυτές οι δεξιότητες είναι απολύτως απαραίτητες, καθώς θα σας βοηθήσουν να στρατηγικοποιήσετε κατά τη δημιουργία ενός χάρτη πορείας με blockchain στο μείγμα.

Στην πραγματικότητα, μια υψηλότερη υποεκτίμηση της εφοδιαστικής, των προμηθειών, της διανομής, των ταμειακών πράξεων και πολλά άλλα είναι απαραίτητη. Θα διασφαλίσει ότι μπορείτε να διαβάσετε καλύτερα τους πιθανούς πελάτες της εταιρείας σας μιλώντας σαν εκπρόσωπος της επιχείρησης. Επίσης, αυτά έχουν μεγάλη ζήτηση αυτή τη στιγμή, οπότε μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα στην πορεία της καριέρας σας. Είναι εξαιρετική ικανότητα να ακονίσετε αν θέλετε να αποκτήσετε προοπτικές καριέρας blockchain.

Μάθετε να απλοποιείτε

Αυτό το βήμα αφορά τόσο τεχνικές όσο και μη τεχνικές θέσεις. Εάν βρίσκεστε σε μια πορεία καριέρας για προγραμματιστές blockchain, πρέπει να δημιουργήσετε μια λύση χωρίς πολυπλοκότητες. Πάρα πολλές δυνατότητες θα προκαλούσαν σύγχυση στους ανθρώπους αυτήν τη στιγμή.

Προσπαθήστε πάντα να διατηρήσετε τις λύσεις στο ελάχιστο, αλλά προσφέρετε την πιο αποτελεσματική απόδοση. Εάν μπορείτε να το κάνετε αυτό, η μοίρα σας σφραγίζεται σε μια πορεία καριέρας blockchain.

Όσον αφορά τις μη τεχνικές θέσεις, πρέπει να μάθετε να σκέφτεστε έξω από το κουτί και να βρείτε λύσεις για μελλοντικά εμπόδια για την εταιρεία σας.

Εάν είστε αρχάριος, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε την καριέρα σας με αυτόν τον οδηγό Blockchain for Beginners.

Εγγραφείτε σε μια κοινότητα Blockchain

Η συμμετοχή σε μια κοινότητα blockchain είναι ένα προαιρετικό βήμα για εσάς. Αλλά έρχεται με πολλά οφέλη. Με το blockchain hype, πολλές κοινότητες άρχισαν να σχηματίζονται για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να μάθουν για την τεχνολογία. Πιο συγκεκριμένα, αυτές οι κοινότητες έχουν ακόμη και εξειδικευμένα άτομα με εξειδικευμένο προγραμματισμό από τα οποία μπορείτε να μάθετε για αυτό.

Έτσι, μπορούν να σας βοηθήσουν με τις ηγετικές σας ικανότητες, οργανώσεις εκδηλώσεων, ανάπτυξη εφαρμογών και ούτω καθεξής. Επιπλέον, μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση με άτομα στη θέση. Δεν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα για να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα. Αντίθετα, όλα είναι ανοιχτού κώδικα για να τα χρησιμοποιήσετε.

Κατανοήστε μοτίβα, οικοσυστήματα και πρότυπα αρχιτεκτονικής Blockchain

Εάν βρίσκεστε σε μια πορεία καριέρας για προγραμματιστές blockchain, τότε πρέπει να κατανοήσετε διαφορετικά πρότυπα αρχιτεκτονικής, πρότυπα και οικοσύστημα blockchain. Πιο συγκεκριμένα, η ανατομή των αρχιτεκτονικών πριν από την έναρξη μιας λύσης είναι μια τεράστια δεξιότητα. Για αυτό, μπορείτε να μελετήσετε διαφορετικές περιπτώσεις από όλο τον κλάδο.

Προτείνουμε να μελετήσουμε έντονα τα υπάρχοντα λευκά χαρτιά, να παίξουμε με πρότυπα και οικοσυστήματα για να λάβουμε μια βαθύτερη εικόνα. Εδώ λείπουν οι περισσότεροι και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εξασφαλίσετε την καριέρα σας στην τεχνολογία blockchain. Είναι εξαιρετική ικανότητα να ακονίσετε αν θέλετε να αποκτήσετε προοπτικές καριέρας blockchain.

Μάθετε να επικοινωνείτε με την αξία

Ίσως γνωρίζετε όλα τα τεχνικά στοιχεία, μπορείτε ακόμη και να κωδικοποιήσετε ή να εφαρμόσετε λύσεις blockchain γρηγορότερα από τους ανταγωνιστές σας, αλλά αν δεν μπορείτε να μεταφέρετε αυτό που λέτε, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σας προσλάβει κανένας. Στην πραγματικότητα, οι επιχειρήσεις αναζητούν τώρα άτομα που μπορούν να μιλούν έξυπνα και χαριτωμένα.

Θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τις λύσεις σας στους πελάτες ή τους συναδέλφους σας καλύτερα, και οι άνθρωποι θα εκτιμούσαν τη λύση σας. Επίσης, για μη τεχνικές θέσεις, οι επικοινωνιακές δεξιότητες είναι απαραίτητες. Όσο περισσότερο μπορείτε να επιλύσετε ένα πρόβλημα, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να εξασφαλίσετε την καριέρα σας στην τεχνολογία blockchain.

Θέλετε να γίνετε επαγγελματίας Blockchain; Δείτε τις καλύτερες συμβουλές για να ξεκινήσετε μια καριέρα Blockchain από τους ειδικούς.

 Κερδίστε γνώση διαφορετικών εργαλείων ανάπτυξης

Για να αποκτήσετε καλές ευκαιρίες καριέρας στο blockchain, πρέπει να αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με διαφορετικά εργαλεία ανάπτυξης. Βασικά, κάθε προγραμματιστής ή μηχανικός χρησιμοποιεί εργαλεία ανάπτυξης για να απλοποιήσει τη διαδικασία. Επιπλέον, αυτά τα εργαλεία ανάπτυξης διασφαλίζουν επίσης ότι εξοικονομείτε χρόνο στη δημιουργία μιας λύσης από το μηδέν.

Εάν δεν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία για να αποκτήσετε μια πιο βιώσιμη παραγωγή, τότε η εξασφάλιση της πορείας της σταδιοδρομίας για προγραμματιστές blockchain ενδέχεται να είναι προβληματική.

 Λάβετε μέρος σε ένα μάθημα πιστοποίησης Enterprise Blockchain για να μάθετε σχετικά με την τεχνολογία

Εάν είστε απλώς αρχάριος στον κόσμο του blockchain αλλά είστε παθιασμένοι με αυτόν ή αναζητάτε ευκαιρίες καριέρας στην τεχνολογία blockchain, το να ακολουθήσετε ένα μάθημα πιστοποίησης blockchain για επιχειρήσεις θα ήταν το καλύτερο βήμα.

Στην πραγματικότητα, ένα μάθημα θα σας ωφελούσε ιδιαίτερα εάν θέλετε να μάθετε για τα βασικά του blockchain και τον αντίκτυπό του στον επιχειρηματικό κόσμο.

Αυτά τα μαθήματα σάς βοηθούν να μάθετε για τις πλατφόρμες blockchain, οι οποίες μπορεί να είναι το σημείο εκκίνησης για την κατανόηση της αρχιτεκτονικής.

Επιπλέον, θα μάθετε επίσης για διάφορα εργαλεία και περιπτώσεις χρήσης, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια λύση πλούσια σε χαρακτηριστικά. Επιπλέον, το μάθημα καλύπτει δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Ethereum, το Hyperledger και το Corda, μαζί με τη διαφορά μεταξύ ιδιωτικών, δημόσιων και ομοσπονδιακών blockchains.

Τα επαγγελματικά μας μαθήματα θα σας προσφέρουν πολύτιμα μαθήματα blockchain και συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σαφή εικόνα των εφαρμογών του. Ανεξάρτητα από τον τύπο καριέρας στο blockchain που έχετε, είναι προφανές ότι πρέπει να έχετε θεωρητικές γνώσεις για αυτό, τουλάχιστον.

Πρέπει να σκέφτεστε γιατί να παρακολουθήσετε ένα μάθημα όταν έχετε τόσες πολλές δωρεάν πληροφορίες στον Ιστό. Λοιπόν, δεν είναι αληθινές όλες οι πληροφορίες που λαμβάνετε στον Ιστό. Και πολλά δωρεάν περιεχόμενα δεν προσφέρουν την premium οδηγία που χρειάζεστε.

Έτσι, ακόμη και αν προτιμάτε αυτό το δωρεάν περιεχόμενο, θα τελειώσετε με μια μισή ψημένη βάση γνώσεων. Αλλά μην ανησυχείτε. τα μαθήματα και τα προγράμματά μας μπορούν να σας βοηθήσουν να χτίσετε μια σταθερή και βαθιά βάση για την πορεία σας στην καριέρα blockchain Μεταξύ άλλων, το μάθημα προσφέρει μια πλήρη ανατομή πιθανών περιπτώσεων χρήσης blockchain. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε επιχείρηση ή εταιρεία τεχνολογίας ως ασκούμενος blockchain για να μάθετε περισσότερα. Ως ασκούμενος, μπορείτε πραγματικά να μάθετε πολλά για την τεχνολογία blockchain.

Η πιστοποίηση παρέχει επικύρωση στις δεξιότητές σας και οδηγεί την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο. Λάβετε λοιπόν την πιστοποίηση των ειδικών Blockchain και προχωρήστε στην καριέρα σας στο Blockchain.

Καριέρα στο Blockchain: Τι είδους ευκαιρίες εργασίας έχετε?

Blockchain Professional

Αυτή είναι μια από τις θέσεις με τις υψηλότερες αποδοχές στη θέση blockchain αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μεγάλη ζήτηση για εξειδικευμένους προγραμματιστές / επαγγελματίες blockchain, αλλά όχι αρκετοί πόροι για τη διατήρηση της ισορροπίας. Βασικά, εδώ θα εργάζεστε ως προγραμματιστής πλήρους στοίβας. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να πάρετε ένα μεγάλο ποσό μισθού για προγραμματιστές blockchain σε αυτήν τη θέση.

Θα πρέπει να είστε ειδικευμένοι σε AJAX, C, JavaScript, C ++, SDL, .NET, MVC, SQL servers, JQuery, SOAP, FTP, XCOD, REST, FTP και πολλά άλλα. Σε αυτές τις ευκαιρίες καριέρας στο blockchain, θα δημιουργήσετε κόμβους, συναλλαγές, ακόμη και θα δημιουργήσετε έξυπνες λύσεις βάσει συμβολαίου.

Εγγραφείτε τώρα: Μαθήματα Πιστοποιημένων Επιχειρήσεων Blockchain Professional (CEBP)

 Μηχανικός Blockchain

Οι μηχανικοί Blockchain είναι οι δεύτερες θέσεις εργασίας με την υψηλότερη αμοιβή στην αγορά. Στην πραγματικότητα, μπορεί εύκολα να εξασφαλίσει μια προσοδοφόρα ζωή με καλή αμοιβή. Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια αυξανόμενη ζήτηση για πρόσληψη μηχανικών στον τομέα blockchain. Στην πραγματικότητα, το εύρος των μισθών blockchain σε αυτήν την καριέρα μπορεί να φτάσει τα 175.000 $!

Βασικά, θα δημιουργήσετε υποδομές, θα σχεδιάσετε την αρχιτεκτονική των λύσεων. Επίσης, τα Hyperledger, Ethereum, Ripple, Java, Oracle και Python είναι απαραίτητα.

 Σύμβουλος Blockchain

Οι επιχειρήσεις προσλαμβάνουν τώρα συμβούλους που μπορούν να αξιολογήσουν πλήρως τους στόχους τους και να αναπτύξουν έναν πιθανό οδικό χάρτη για το μέλλον τους. Εδώ, θα πρέπει να αναλύσετε πώς λειτουργεί μια εταιρεία και πώς θα συνεχιστεί στο μέλλον.

Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε μια θήκη blockchain. Εν πάση περιπτώσει, η συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα πιστοποίησης εταιρικών blockchain για αυτό θα ήταν το καλύτερο στοίχημά σας.

 Αρχιτέκτονας Blockchain

Οι αρχιτέκτονες Blockchain απαιτούν γνώση προηγμένης τεχνολογίας blockchain. Γιατί; Στην πραγματικότητα, ένας αρχιτέκτονας blockchain πρέπει να είναι ειδικός στην ανάπτυξη της υποδομής της πλατφόρμας.

Οι ευκαιρίες καριέρας στο blockchain για εργασίες σε αρχιτέκτονες επιχειρήσεων θα απαιτούσαν από εσάς να μελετήσετε όλη την αρχιτεκτονική τεχνολογιών blockchain και να αποκτήσετε δεξιότητες για να δημιουργήσετε πλήρως ένα νέο είδος πλατφόρμα.

Στην πραγματικότητα, το εύρος των μισθών blockchain σε αυτήν την καριέρα μπορεί να φτάσει τα 182.000 $!

 Εγγραφείτε τώρα: Πιστοποιημένος Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

 Υπεύθυνος έργου Blockchain

Λοιπόν, ως διαχειριστής έργου, θα πρέπει να έχετε προηγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες, αναλυτικές δεξιότητες, δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Βασικά, θα εκτελέσετε το έργο blockchain μιας επιχείρησης εάν προσληφθεί. Λοιπόν, είναι μεγάλη ευθύνη.

Θα είστε επίσης ο σύνδεσμος μεταξύ της τεχνικής ομάδας και της μη τεχνικής ομάδας του έργου σας. Γι ‘αυτό, φροντίστε να αποκτήσετε μια ισχυρή νοοτροπία για αυτό το είδος καριέρας.

 Μηχανικός ποιότητας Blockchain

Οι μηχανικοί ποιότητας blockchain θα λειτουργήσουν ως συμπλήρωμα για μηχανικούς blockchain ή ακόμη και θα εργαστούν κάτω από αυτούς σε ένα έργο. Βασικά, πρωταρχικός στόχος τους είναι να δοκιμάσουν έντονα μια νέα λύση για να μάθουν αν έχει κενά ή σφάλματα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η ευκαιρία σταδιοδρομίας στο blockchain απαιτεί εξειδίκευση σε διαφορετικά πλαίσια και αρχιτεκτονικές blockchain.

 Νομικός Σύμβουλος Blockchain

Οι θέσεις εργασίας νομικών συμβούλων Blockchain απαιτούν σοβαρή αφοσίωση στην τεχνολογία. Μα γιατί? Καθώς η τεχνολογία είναι νέα και δεν ακολουθεί τους παραδοσιακούς κανόνες και κανονισμούς, αντιμετωπίζει πολλά νομικά εμπόδια. Στην πραγματικότητα, πολλές καλές εφαρμογές blockchain έχουν το μερίδιο των κακών αποτελεσμάτων τους.

Γι ‘αυτό είναι απαραίτητο για έναν νομικό σύμβουλο να κατανοήσει την τεχνολογία μέσα και έξω για να γνωρίζει εάν μια νέα λύση μπορεί να αντιμετωπίσει νομικά ζητήματα ή όχι.

 Σχεδιαστής Blockchain

Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις, ακόμη και οι επιχειρήσεις, αρχίζουν να ξεκινούν τμήματα προσανατολισμένα στο blockchain για να κερδίσουν πιθανά έσοδα. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι χρήστες είναι κυρίως προσανατολισμένοι στο Διαδίκτυο, ποιος καλύτερος τρόπος για να τους προσελκύσει παρά με έναν υπέροχο ιστότοπο; Περιττό να πούμε ότι είναι πραγματικά μια εξαιρετική στρατηγική για να συνδέσετε τους καταναλωτές με τον ζωντανό σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί προσλαμβάνουν σχεδιαστές blockchain που μπορούν να σχεδιάσουν το περιβάλλον εργασίας χρήστη αυτών των ιστότοπων. Μπορούν ακόμη και να σχεδιάσουν το περιβάλλον εργασίας χρήστη για μια εφαρμογή blockchain.

 Τεχνικός Recruiter Blockchain

Όπως μπορείτε να δείτε με το όνομα, ο ρόλος εδώ θα ήταν να απαιτούν δυνητικούς υπαλλήλους για διαφορετικές λύσεις blockchain. Εάν πιστεύετε ότι ένας απλός άνθρωπος μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την ευκαιρία καριέρας στο blockchain, τότε κάνετε λάθος. Ακόμα κι αν είναι θέση ανθρώπινου δυναμικού, θα πρέπει να έχετε πλήρη γνώση της ίδιας της τεχνολογίας.

Χωρίς αυτό, δεν μπορείτε να προσδιορίσετε τους κατάλληλους υποψηφίους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εταιρείες αναζητούν επίσης έναν πεπειραμένο προσωπικό.

 Επιστήμονας δεδομένων Blockchain

Καθώς το blockchain είναι ένα σύστημα καθολικών, μπορεί να περιέχει ένα τεράστιο ποσό δεδομένων. Βασικά, αυτός ο ρόλος στην πορεία της σταδιοδρομίας blockchain θα απαιτήσει από το άτομο να αναλύσει, να συλλέξει, να διαχειριστεί και να ερμηνεύσει τον τεράστιο όγκο δεδομένων συναλλαγών.

Προφανώς, αυτά τα δεδομένα θα προέρχονταν από τη δημόσια πλατφόρμα, όχι από ιδιωτικές ή ομοσπονδιακές πλατφόρμες. Πιο συγκεκριμένα, αυτά τα δεδομένα θα βοηθήσουν στη δημιουργία στατιστικών βάσει των συναλλακτικών τους συνηθειών. Για αυτό, θα χρειαστείτε μεταπτυχιακό στην πληροφορική και στην επιστήμη των δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να γίνετε πιστοποιημένος αρχιτέκτονας Enterprise Blockchain (CEBA)?

Γιατί πρέπει να αναζητήσετε μια καριέρα στο Blockchain?

Πρέπει να αναρωτιέστε γιατί πρέπει πραγματικά να αφιερωθείτε σε μια καριέρα στο blockchain. Εννοούμε, έχουμε τη σύγχυση. ψάχνετε για τα οφέλη της καριέρας blockchain. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά οφέλη που συνοδεύουν την καριέρα blockchain. Ας δούμε τι είναι –

Καλύτερη αμοιβή

Πρώτα απ ‘όλα, μια καριέρα στην τεχνολογία blockchain σημαίνει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Όλοι οι μισθοί της εργασίας που περιβάλλουν αυτήν την τεχνολογία έχουν εύρος 50k $ 130k $. Αυτά είναι πολλά χρήματα, ακόμα κι αν δεν είστε προγραμματιστής ή μηχανικός.

Επιπλέον, ακόμη και οι ασκούμενοι σε αυτόν τον κλάδο λαμβάνουν ένα όμορφο ποσό πληρωμής. Αυτό είναι ένα υψηλό σημείο εκκίνησης και θα πρέπει να σας παρακινήσει για μια καριέρα στην τεχνολογία blockchain. Μια άλλη εξαιρετική πτυχή είναι ότι αν μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε εξαιρετικά ειδικευμένοι στο blockchain, οι εταιρείες είναι πρόθυμες να πληρώσουν πολλά για να σας κάνουν ευτυχισμένους.

Μεγαλύτερη τιμή ενοικίασης

Βασικά, σε κάθε άλλη βιομηχανία, το ποσοστό μίσθωσης ποικίλλει από καιρό σε καιρό, ανάλογα με την κατάσταση και τις συνθήκες της αγοράς. Στην πραγματικότητα, όταν υπάρχει ένα νέο στοιχείο στην αγορά, υπάρχει πάντα αύξηση του ποσοστού ενοικίασης.

Στην πραγματικότητα, το blockchain είναι σχετικά νέο στην αγορά, προσελκύει την προσοχή όλων των εταιρειών. Τώρα, οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι πρόθυμες να προσλάβουν ειδικούς blockchain για να κάνουν τις λύσεις blockchain όσο το δυνατόν πιο επικερδείς.

Έτσι, υπάρχουν πάντα νέες ευκαιρίες καριέρας στο blockchain. Δεδομένου ότι δεν υπήρχαν προηγουμένως καθορισμένες παραδοσιακές θέσεις ειδικά για το blockchain, οι εταιρείες δημιουργούν τη δική τους μορφή θέσεων εργαζομένων.

Λιγότερος ανταγωνισμός

Υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι ειδικευμένοι σε αυτήν την τεχνολογία. Γιατί; Λοιπόν, βασικά, η τεχνολογία είναι νέα και οι άνθρωποι εξακολουθούν να καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί. Πιο συγκεκριμένα, η τεχνολογία φαίνεται μάλλον εξελιγμένη. Αυτό αποθαρρύνει τους ανθρώπους να αναλάβουν κίνδυνο και να σπουδάσουν σε αυτόν τον τομέα.

Αν μπορείτε να κάνετε όλη τη σκληρή δουλειά και να αναπτύξετε πλήρως ή ακόμη και να καταλάβετε πώς λειτουργεί η τεχνολογία, θα ήταν καρποφόρο. Επίσης, καθώς λιγότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί η τεχνολογία, πόσο μάλλον για αυτό, έχετε λιγότερο ανταγωνισμό.

Έτσι, εάν έχετε την καλύτερη ευκαιρία να εξασφαλίσετε μια καριέρα στην τεχνολογία blockchain.

Παγκόσμια Επανάσταση

Ποιος δεν θα ήθελε να συνεργαστεί με κάτι νέο; Καθ ‘όλη τη διάρκεια των γενεών, οι άνθρωποι έλκονται από νέες δυνατότητες. Το Blockchain είναι αναμφισβήτητα συναρπαστικό. Στην πραγματικότητα, το blockchain χρειάζεται ακόμη πολλές αλλαγές για να είναι μια τέλεια τεχνολογία. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν το κάνει τέλειο σύντομα.

Από την άλλη πλευρά, η εργασία σε αυτήν την τεχνολογία θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις που μπορούν να αναγνωριστούν παγκοσμίως. Δεν θα ήταν μεγάλη επιτυχία για την καριέρα σας; Η συμμετοχή σε μια παγκόσμια επανάσταση είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα στη ζωή, και με την πορεία της σταδιοδρομίας blockchain, μπορείτε να το έχετε επίσης.

Αποκλειστικές θέσεις εργασίας

Το καλύτερο μέρος για μια καριέρα στο blockchain είναι ότι όλες οι θέσεις εργασίας είναι απίστευτα αποκλειστικές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την καριέρα σας από μια κορυφαία θέση σε μια εταιρεία. Και προφανώς, μια κορυφαία θέση σε μια εταιρεία θα σήμαινε ότι θα λάβετε επιπλέον οφέλη επίσης.

Επιπλέον, όλες οι θέσεις εργασίας θα αυξήσουν σημαντικά την κοινωνική σας κατάσταση. Ημέρες διακοπών, μοναδικές θεραπείες, εξουσίες, πληρωμές μπόνους είναι μερικά μόνο από τα οφέλη που μπορείτε να ελπίζετε. Και γι ‘αυτό πρέπει σίγουρα να αποκτήσετε μια καριέρα blockchain.

 Επιχειρηματικό περιβάλλον

Αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να αποκτήσετε μια καριέρα blockchain. Μπορείτε να εργαστείτε σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον με επαγγελματίες υψηλού επιπέδου. Θα συναντήσετε ακόμη και επιχειρηματίες υψηλού προφίλ και θα επιταχύνετε τη δικτύωσή σας. Βασικά, υπάρχουν μεγάλα ονόματα που προσλαμβάνουν εμπειρογνώμονες blockchain όπως οι IBM, J.P. Morgan κ.λπ..

Θα έχετε μια ομάδα και θα εργαστείτε σε ένα στρατηγικό περιβάλλον όπου θα έχετε πολλά περιθώρια ανάπτυξης. Πιο συγκεκριμένα, αυτές οι επιχειρήσεις έχουν πρόσβαση σε τεχνολογίες προηγμένης τεχνολογίας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τη λύση σας ακόμη πιο γρήγορα.

Έτσι, στο δρόμο της καριέρας σας, έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε και με αυτά τα μεγάλα ονόματα.

Μελλοντική απόδειξη

Το Blockchain δεν θα πάει πουθενά σύντομα. Αφού αναλύσουμε την αγορά, μπορούμε πραγματικά να πούμε ότι είναι εδώ για να μείνουμε. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει ακόμη πιο εμφανές στο μέλλον. Καθώς πρόκειται για παγκόσμιο αντίκτυπο, είναι θέμα χρόνου, όταν όλοι στρέφονται δυναμικά στο blockchain, αφήνοντας πίσω τα κεντρικά μοντέλα.

Έτσι, εάν μπορείτε να εξασφαλίσετε μια καριέρα στο blockchain αυτή τη στιγμή, θα έχετε απόλυτη ασφάλεια εργασίας στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης τις πληροφορίες του LinkedIn Report που αναφέρουν ότι το Blockchain είναι ένα TOP skill το 2020.

Τελική σημείωση

Το Blockchain είναι μια υπέροχη τεχνολογία που συνοδεύεται από πολλά συμπαγή χαρακτηριστικά. Μπορεί πραγματικά να φέρει επανάσταση στις επιχειρήσεις μας παγκοσμίως. Εννοούμε, όταν μπορείτε να αποκομίσετε περισσότερα πλεονεκτήματα σε μια αποκεντρωμένη διεπαφή, γιατί θα μείνετε με μια κεντρική αρχιτεκτονική με χρονοβόρα.

Ναι, οι προηγούμενοι κεντρικοί διακομιστές έχουν γίνει πραγματικά δίκτυα παλαιού τύπου και γι ‘αυτό το blockchain θα τους αντικαταστήσει σίγουρα στο εγγύς μέλλον. Γι ‘αυτό είναι προφανές ότι πολλοί άνθρωποι θα είναι σε θέση να χτίσουν μια καριέρα στο blockchain ανεξάρτητα από το τι. Επιπλέον, υπάρχει μια αυξανόμενη ποσότητα ευκαιριών καριέρας στο blockchain.

Λοιπόν, τι περιμένετε? Εγγραφείτε στο μάθημα Πώς να δημιουργήσετε την καριέρα σας στο Enterprise Blockchains και ξεκινήστε να διαμορφώνετε τη διαδρομή καριέρας blockchain σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map