Πώς να προετοιμαστείτε για μια συνέντευξη Blockchain

Είναι πολύ δύσκολο να προετοιμαστείς για μια συνέντευξη blockchain. Το Blockchain είναι σίγουρα ένα από τα ανερχόμενα αστέρια που κυκλοφορούν τώρα στην αγορά. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που αναζητούν τώρα να προσλάβουν επαγγελματίες για δουλειές blockchain. Όμως, για να παίξετε το παιχνίδι σας στη συνέντευξη blockchain, χρειάζεστε κατάλληλες δεξιότητες.

Λοιπόν, πώς να προετοιμαστείτε για μια συνέντευξη blockchain; Λοιπόν, βασικά, θα πρέπει να μάθετε όλες τις βασικές αρχές του blockchain και να φροντίσετε να προετοιμαστείτε για τη συγκεκριμένη καριέρα σας που βασίζεται σε blockchain.

Εκτός από αυτά, υπάρχουν πάρα πολλοί πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν ξεκινήσετε μια συνέντευξη. Έτσι, για να σας βοηθήσω, θα περιγράψω τι είδους δεξιότητες θα πρέπει να αποκτήσετε. Επιπλέον, θα σας δώσω επίσης έναν δείκτη για να συμμετάσχετε στη συνέντευξη σας στο blockchain.

Λοιπόν, γιατί η αναμονή; Ρίξτε μια ματιά τώρα!

Contents

Προετοιμαστείτε για μια συνέντευξη Blockchain: Δεξιότητες που πρέπει να μάθετε

Η προετοιμασία συνέντευξης Blockchain θα είναι μια δύσκολη εργασία αν δεν γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε. Έτσι, χρειάζεστε μια σωστή οδηγία για να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για μια συνέντευξη blockchain. Παρακάτω θα δείτε έννοιες που πρέπει να ακολουθήσετε για να λάβετε μέρος στη συνέντευξη.

Ας τα ελέγξουμε!

 

 • Ξεκινήστε με τις Βασικές αρχές του Blockchain

Εάν θέλετε να προετοιμαστείτε για μια συνέντευξη blockchain, τότε θα πρέπει να ξεκινήσετε μαθαίνοντας ποια είναι τα βασικά των blockchains. Είναι πολύ σημαντικό γιατί θα αντιμετωπίσετε πολλές ερωτήσεις από εδώ. Εάν δεν έχετε μια σαφή έννοια της τεχνολογίας blockchain, τότε δεν μπορείτε να απαντήσετε σωστά σε αυτές τις ερωτήσεις.

Βασικά, θα μάθετε πώς λειτουργεί η τεχνολογία blockchain, θα μάθετε για τις διάφορες δυνατότητες και το ιστορικό. Επιπλέον, ελέγξτε επίσης τις περιπτώσεις χρήσης τους.

Αλλά το πιο σημαντικό, μην ξεχάσετε να δείτε έξυπνα συμβόλαια ή συναίνεση επίσης. Λοιπόν, θα βρείτε έναν κατάλληλο ορισμό για τα πάντα στο γλωσσάριο blockchain. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο μάθημα blockchain της επιχείρησής μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

 

 • Βελτιώστε τις διαδερμικές σας ευρείες δεξιότητες

Ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείτε για συνέντευξη ειδικών στο blockchain είναι να βελτιώσετε τις ευρείες δεξιότητές σας. Ανεξάρτητα από το ποια καριέρα ακολουθείτε, θα πρέπει πάντα να εμφανίζετε αυτές τις δεξιότητες για να λάμψετε σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό περιβάλλον.


Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν μόνο κωδικούς geeks αλλά θέλουν έναν υπάλληλο που μπορεί επίσης να οδηγήσει οποιοδήποτε έργο και να πάρει τον έλεγχο. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να επιλύσετε κρίσιμα ζητήματα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η βασική θεωρία είναι ότι ο ερευνητής θα υποβάλει πολλές ερωτήσεις σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων που θα πρέπει να απαντήσουν κατάλληλα. Πιο συγκεκριμένα, όσο αυξάνετε τις δεξιότητές σας, τόσο μεγαλύτερη εμπιστοσύνη θα έχετε στην απάντηση όλων των ερωτήσεων.

Ξεκινήστε λοιπόν βελτιώνοντας την ανάλυση, τη διαχείριση, το DevOps, τη σκέψη, την προσαρμοστικότητα, τις προβλέψεις της αγοράς και πολλά άλλα. Στην πραγματικότητα, αν μπορείτε να το κάνετε μαζί με τις τεχνικές σας γνώσεις, τότε είναι πολύ εύκολο να προσληφθείτε απευθείας στη συνέντευξη.

 

 • Μάθετε για τις διαφορετικές πλατφόρμες Blockchain

Ξέρετε, όταν παίρνετε συνέντευξη για μια δουλειά blockchain, δεν χρειάζεται πάντα να είναι πλήρως τεχνική. Μπορείτε πάντα να αναζητήσετε πολλές μη τεχνικές ευκαιρίες εργασίας σε αυτόν τον τομέα επίσης. Στην πραγματικότητα, και στις δύο περιπτώσεις, είναι απαραίτητη η γνώση του τρόπου λειτουργίας των πλατφορμών blockchain.

Για να προετοιμαστείτε για συνέντευξη από ειδικούς στο blockchain, απλώς ρίξτε μια ματιά σε όλες τις διαφορετικές πλατφόρμες blockchain που είναι σήμερα δημοφιλείς στην αγορά. Και περισσότερο, ειδικά κατανοήστε τις πλατφόρμες που είναι πιο κατάλληλες για ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στην πραγματικότητα, το ζήτημα είναι ότι, όταν αναπτύσσετε μια λύση που βασίζεται σε άλλη πλατφόρμα, μπορεί να γίνει δύσκολη χωρίς να γνωρίζετε τίποτα γι ‘αυτήν. Πιο συγκεκριμένα, στην επιβολή του νόμου ή στο μάρκετινγκ, πρέπει να παρουσιάσετε τη λύση στους πελάτες. Έτσι, χωρίς να καταλάβετε την ιδέα, δεν μπορείτε να το πουλήσετε στους πελάτες σας.

Και έτσι, ρίξτε μια ματιά στο Hyperledger, την απαρτία, το R3 Corda, το Enterprise Ethereum και ούτω καθεξής.

 

 • Μάθετε να συνδυάζετε επιχειρήσεις με τεχνολογία

Η οδήγηση επιχειρήσεων από το blockchain χρειάζεται περισσότερη καινοτομία. Δεδομένου ότι είναι μια νέα τεχνολογία, χρειάζεται περισσότερος χρόνος για όλους να αποδεχτούν αυτήν την τεχνολογία. Έτσι, όταν εργάζεστε στο επιχειρηματικό περιβάλλον, ίσως χρειαστεί να είστε δημιουργικοί για να εμποτίσετε αυτήν την τεχνολογία στο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στην πραγματικότητα, μια εταιρεία δεν θα βασιστεί πλήρως στην απλή τεχνολογία για να διατηρήσει την αγορά. Υπάρχουν επίσης και άλλες πτυχές. Έτσι, όταν προετοιμάζεστε για μια συνέντευξη εμπειρογνωμόνων blockchain, φροντίστε να μάθετε και για την αποτίμηση της τεχνολογίας στην αγορά.

Έτσι, όταν ερωτηθείτε για αυτό, μπορείτε να απαντήσετε με σιγουριά σε ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να είναι και η πρώτη σας προτεραιότητα.

 

 • Μάθετε επίσης για τα κατανεμημένα καθολικά και τις αποκεντρωμένες πλατφόρμες

Αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν θα προετοιμαστείτε για συνέντευξη κωδικοποίησης blockchain. Βασικά, οι κωδικοποιητές κάθε είδους πρέπει να γνωρίζουν για την αποκέντρωση και πώς λειτουργούν τα διαφορετικά κατανεμημένα καθολικά. Αλλά γιατί; Λοιπόν, επειδή το blockchain είναι ένα είδος κατανεμημένου καθολικού, αλλά δεν είναι το μόνο.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα βιβλία που διανέμονται, και με τη γνώση αυτών των πλατφορμών, μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε μια λύση.

Στην πραγματικότητα, όταν θα προετοιμαστείτε για ερωτήσεις συνέντευξης μηχανικών blockchain, λάβετε υπόψη σας. Αυτό το βήμα είναι κυρίως τεχνικό και θα πρέπει να αναζητήσετε επαγγελματική υποστήριξη για να το κατανοήσετε καλύτερα.

Θα συνιστούσα να συμμετάσχετε στα μαθήματά μας για να μάθετε περισσότερα για αυτόν τον τύπο τεχνολογίας.

 

 • Κατανοήστε τις επιχειρηματικές επιχειρηματικές διαδικασίες

Όταν θα προετοιμαστείτε για συνέντευξη κωδικοποίησης blockchain, προσπαθήστε να κατανοήσετε και τις επιχειρηματικές διαδικασίες της επιχείρησης. Στην πραγματικότητα, αυτές οι δεξιότητες είναι απολύτως απαραίτητες για στρατηγική ανάπτυξη ενός σαφούς χάρτη πορείας για τη λύση σας.

Βασικά, η καλή γνώση των προμηθειών, της εφοδιαστικής, της διανομής, της αλυσίδας εφοδιασμού, των ταμειακών δραστηριοτήτων και ούτω καθεξής είναι απαραίτητη. Σίγουρα θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε τον υπεύθυνο προσωπικού σας στη συνέντευξη. Πιο συγκεκριμένα, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια καλύτερη θέση εργασίας και σε αυτήν την θέση.

Η ζήτηση αυτού του τύπου δεξιοτήτων είναι επίσης αρκετά υψηλή.

Λοιπόν, θα ήταν καλύτερο να το καταλάβετε εκ των προτέρων έως τον άσσο της συνέντευξής σας.

 

 • Να είστε σε θέση να συνδυάσετε τη δημιουργικότητα με την απλότητα

Αυτό ταιριάζει καλύτερα τόσο σε τεχνικές όσο και σε μη τεχνικές συνεντεύξεις. Δεν έχει σημασία ποια είναι η θέση σας στην επιχείρηση. Πρέπει να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να εγχύσετε τη δημιουργικότητα με απλότητα. Επιπλέον, το να μπορείς να βρεις soliton χωρίς την πρόσθετη πολυπλοκότητα είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Εν πάση περιπτώσει, πάρα πολλές λειτουργίες φαίνεται να προκαλούν σύγχυση στους ανθρώπους, οπότε είναι καλύτερο να το αποφύγετε. Στη συνέντευξη, μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα φανταστικό σενάριο και μπορεί να σας ζητηθεί να επιλύσετε και τα ζητήματα.

Ορισμένες εταιρείες μπορούν να το φτάσουν στο επόμενο επίπεδο και να υποβάλουν τέτοιου είδους ερωτήσεις. Έτσι, εάν δεν μπορείτε να σκεφτείτε έξω από το κουτί, θα ήταν δύσκολο για εσάς να το απαντήσετε. Έτσι, όταν προετοιμάζεστε για συνέντευξη ειδικών σε blockchain, φροντίστε να επιβιβαστείτε και σε αυτήν την ικανότητα.

 

 • Εγγραφείτε σε μια κοινότητα Blockchain

Οι ειδικοί του Blockchain αναμένεται να υπερέχουν από άλλους υποψηφίους στη συνέντευξη. Αλλά δεν μπορείτε να γίνετε ειδικός σε blockchain χωρίς να μάθετε κρίσιμα στοιχεία αυτής της τεχνολογίας. Λοιπόν, πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό?

Λοιπόν, μια από τις πιθανές λύσεις είναι να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα blockchain. Έρχεται με πολλά οφέλη. Πιο συγκεκριμένα, μια κοινότητα έρχεται πάντα με προγραμματιστές υψηλού επιπέδου που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας κωδικοποίησης.

Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο να μείνετε ενημερωμένοι όταν βρίσκεστε σε μια κοινότητα. Αντιμετωπίζουν πάντα τις τελευταίες τεχνολογικές αλλαγές.

Χρησιμοποιώντας τη βοήθειά τους, μπορείτε να αναβαθμίσετε τις ηγετικές σας ικανότητες, την ανάπτυξη εφαρμογών, ακόμη και οργανισμούς και ούτω καθεξής.

Έτσι, όταν προετοιμάζεστε για συνέντευξη εμπειρογνωμόνων blockchain, προσπαθήστε να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα για να μάθετε A έως Z σχετικά με το blockchain.

 

 • Μάθετε πώς λειτουργούν τα πρότυπα και τα οικοσυστήματα Blockchain

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να περιμένετε πολλές τεχνικές ερωτήσεις σχετικά με τα οικοσυστήματα και τα πρότυπα blockchain όταν θα κάνετε συνέντευξη για μια θέση μηχανικού ή προγραμματιστή. Έτσι, όταν προετοιμάζεστε για συνέντευξη κωδικοποίησης blockchain, μάθετε πάντα για αυτά τα πρότυπα.

Εάν γνωρίζετε ήδη για αυτά, διαβάστε ξανά ό, τι έχετε μάθει πριν πάτε στη συνέντευξη. Είναι καλύτερο να κάνετε τζόγκινγκ στη μνήμη σας προτού αντιμετωπίσετε όλες τις ερωτήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, μάθετε να τεμαχίζετε όλες τις αρχιτεκτονικές των δημοφιλών πλατφορμών για να διατηρήσετε μια βαθύτερη εικόνα. Βασικά, αυτό είναι όπου οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να παραβιάζουν τις συνεντεύξεις τους. Γι ‘αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί ως προς αυτό.

 

 • Τεχνογνωσία για την επικοινωνία της αξίας

Το ζήτημα είναι ότι η επικοινωνία είναι ένα μεγάλο κλειδί για την πραγματοποίηση μιας συνέντευξης. Ίσως γνωρίζετε τα πάντα για την τεχνολογία και μπορείτε να προγραμματίσετε πιο αποτελεσματικά από τους ανταγωνιστές σας. Αλλά δεν ξέρετε πώς να επικοινωνείτε αξία.

Λοιπόν, αυτό σημαίνει ότι, εάν δεν μπορείτε να μιλήσετε έξυπνα, τότε πιθανότατα, η πιθανότητα πρόσληψης γίνεται πολύ χαμηλή. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να είστε επικοινωνιακοί για να εργαστείτε σε ένα συνεργατικό περιβάλλον. Για να είμαι ειλικρινής, θα πρέπει επίσης να μεταφέρετε τις λύσεις σας και σε πιθανούς πελάτες.

Έτσι, όταν προετοιμάζεστε για συνέντευξη κωδικοποίησης blockchain, θυμηθείτε να αποκτήσετε και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.

 

 • Κερδίστε γνώση διαφορετικών εργαλείων ανάπτυξης

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν προετοιμάζεστε για συνέντευξη κωδικοποίησης blockchain είναι η χρήση εργαλείων ανάπτυξης. Πρακτικά, τα εργαλεία ανάπτυξης εξοικονομούν πολύ χρόνο όταν αναπτύσσετε μια λύση για τις επιχειρήσεις.

Πολλοί προγραμματιστές υψηλού επιπέδου χρησιμοποιούν εργαλεία ανάπτυξης blockchain για να αναπτύξουν τις λύσεις τους. Για να είμαι ειλικρινής, βοηθούν πολύ. Και όταν βρίσκεστε σε μια αγορά που αλλάζει γρήγορα, θα έχετε μια αυστηρή προθεσμία που πρέπει να ακολουθήσετε.

Έτσι, η εταιρεία θα περίμενε να ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες σας εντός αυτού του χρονικού πλαισίου, και χωρίς αυτά τα εργαλεία, θα ήταν αρκετά δύσκολο. Γι ‘αυτό πρέπει να αποκτήσετε γνώση σχετικά με αυτά τα εργαλεία.

Σε κάθε περίπτωση, ο ερευνητής μπορεί να θέσει ερωτήσεις σχετικά με ορισμένα εργαλεία ανάπτυξης που χρησιμοποιούν συχνά οι κωδικοποιητές της εταιρείας τους.

 

 • Λάβετε μέρος σε ένα μάθημα πιστοποίησης Enterprise Blockchain

Ο καλύτερος τρόπος προετοιμασίας για ερωτήσεις συνέντευξης blockchain είναι να συμμετάσχετε σε ένα μάθημα πιστοποίησης Enterprise Blockchain. Επιπλέον, εάν είστε απλώς ένας νεοφερμένος που ψάχνει για δουλειά σε αυτόν τον τομέα, θα πρέπει σίγουρα να δείτε αυτό το μάθημα.

Στην πραγματικότητα, το επιχειρηματικό μάθημα μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε για τα βασικά του blockchain, καθώς και τις κατάλληλες περιπτώσεις χρήσης του.

Αυτά τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να ξεδιπλώσετε αργά την τεχνολογία καθώς τα μαθήματα πηγαίνουν. Επιπλέον, θα μάθετε για τις διάφορες πλατφόρμες, καθώς και πρότυπα.

Θέλετε να μάθετε πώς επηρεάζει διαφορετικές βιομηχανίες; Λοιπόν, αυτά τα μαθήματα το έχουν επίσης. Εν πάση περιπτώσει, θα συνιστούσα ιδιαίτερα να ρίξετε μια ματιά στο μάθημα πιστοποίησης Enterprise Blockchain. Βεβαιωθήκαμε ότι όλες οι τεχνικές πτυχές απλοποιούνται με τρόπο που θα σας βοηθήσει να το καταλάβετε πιο γρήγορα.

Επιπλέον, θα μάθετε επίσης για περιπτώσεις χρήσης όπως το SCM και τη χρήση διαφορετικών εργαλείων που θα εμπλουτίσουν το μυαλό σας και θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια δημιουργική αλλά απλοϊκή λύση.

Εν πάση περιπτώσει, τα μαθήματά μας αναλύουν δημοφιλείς πλατφόρμες όπως Υπερκαλλιεργητής, Αιθέριο, και Κόρντα, δίνοντας σας ένα τεχνικό πλεονέκτημα έναντι άλλων υποψηφίων.

Στην πραγματικότητα, η προετοιμασία της συνέντευξης blockchain μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη. Αλλά είμαστε εδώ για να το κάνουμε λίγο πιο απλό για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, εάν ακολουθήσετε τον οδηγό μας, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε εύκολα κάθε είδους συνέντευξη blockchain.

 

Συμβουλές για να σπάσετε μια συνέντευξη Blockchain

Υπάρχουν μερικές σημαντικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για ερωτήσεις συνέντευξης blockchain. Ας τα ελέγξουμε!

 

Μελετήστε την εταιρεία

Για να προετοιμαστείτε για ερωτήσεις συνέντευξης blockchain, πρέπει να μελετήσετε εκ των προτέρων την εταιρεία για την οποία παίρνετε συνέντευξη. Γιατί; Λοιπόν, είναι ένα σημαντικό βήμα που θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε καλύτερα για τη συνέντευξη.

Επιπλέον, θα λάβετε ένα πλαίσιο για το τι μπορεί να ζητήσει ο ερευνητής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Σε πολλές περιπτώσεις, η εταιρεία υποβάλλει ερωτήσεις σχετικά με την εταιρεία τους και η μελέτη τους θα σας δώσει πλεονέκτημα έναντι άλλων ανταγωνιστών.

Έτσι, προσπαθήστε να ερευνήσετε την επιχείρηση μαζί με τους ρόλους σας. Η εταιρεία θα ήθελε κάποιον που ξέρει πώς λειτουργεί η πολιτική της εταιρείας και να παίζει ως μέλος της ομάδας. Ξέρω ότι μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, αλλά προσπαθήστε να επεκτείνετε τους συνδέσμους σας και να ρωτήσετε κάποιον από αυτήν την εταιρεία εάν το γνωρίζετε.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε.

 

 • Μάθετε για την υπηρεσία ή το προϊόν

Ίσως ο ρόλος σας δεν είναι άμεσα συνδεδεμένος με τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που προσφέρει. Αλλά πρέπει να μάθετε για το είδος των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία ή τα προϊόντα στα οποία επικεντρώνεται. Επιπλέον, θα ήταν καλύτερο αν μπορείτε να συνδέσετε το blockchain με αυτές τις υπηρεσίες.

Εάν παίρνετε συνέντευξη για μια μη τεχνική θέση, δεν θα πρέπει να γνωρίζετε για τις τεχνικές πτυχές. Αλλά μια απλή βασική γνώση θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε πολύ.

Σε κάθε περίπτωση, για να προετοιμαστείτε για ερωτήσεις συνέντευξης για προγραμματιστές blockchain, είναι καλύτερο να εξετάσετε και την τεχνική τους πτυχή. Θα ήταν μια καλή εντύπωση εάν μπορείτε να τους κάνετε να καταλάβουν ότι γνωρίζετε ακριβώς πώς χειρίζονται τις τεχνολογίες τους.

Εάν μπορείτε, θα πρέπει να ζητήσετε το προϊόν ή τις υπηρεσίες να εξοικειωθείτε με αυτό. Θα σας βοηθούσε να δώσετε σχόλια με βάση την προοπτική των πελατών, καθώς και την προοπτική της εταιρείας.

 

 • Ερευνήστε τον ρόλο

Προφανώς, στη θέση εργασίας, η εταιρεία περιέγραψε ποιοι ψάχνουν και ποιες ιδιότητες προτιμούν για τη θέση. Μελετήστε εκτενώς το ρόλο. Σε πολλές περιπτώσεις, οι προγραμματιστές blockchain, οι μηχανικοί και οι αρχιτέκτονες έχουν διαφορετικές ευθύνες εργασίας.

Πρέπει να γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ τους και να προετοιμαστείτε με βάση αυτό. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τυχόν σχετικές ερωτήσεις βάσει της θέσης σας.

Εάν μπορείτε να προσπαθήσετε να ερευνήσετε παρόμοιες αναρτήσεις σε άλλες εταιρείες ή να λάβετε πληροφορίες από άλλα άτομα σε αυτήν τη θέση. Επίσης, εάν έχετε μπερδευτεί για κάθε είδους ευθύνες σχετικά με το ρόλο, ζητήστε πάντα τη σωστή διευκρίνιση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Αυτό σημαίνει ότι είστε πρόθυμοι να μάθετε και θα προσπαθήσετε να εκπληρώσετε όλα όσα χρειάζονται ανάλογα.

 

 • Ερευνήστε την Εταιρεία Πολιτισμός

Βρίσκεστε στον σύγχρονο κόσμο αυτή τη στιγμή. Έτσι, κάθε εταιρεία θα λειτουργούσε διαφορετικά. Βασικά, θα πρέπει να έχουν παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα μεταδίδουν την εταιρική τους κουλτούρα. Μπορείτε επίσης να βρείτε άλλες πτυχές της εταιρείας στα ιστολόγιά τους.

Ανεξάρτητα από το πόσο κερδοφόρα μπορεί να φαίνεται μια επιχείρηση, πρέπει να είστε σε επαφή με αυτές για να εργαστείτε στο περιβάλλον τους. Εάν αισθάνεστε ότι αυτό το περιβάλλον δεν θα σας ταιριάζει. Είναι καλύτερο να αποφύγετε τη συνέντευξη.

Επιπλέον, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις για το περιβάλλον στο χώρο εργασίας, ρωτήστε πάντα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Μπορεί να κυμαίνεται από ποιες τεχνολογίες χρησιμοποιούν έως και άρρωστα φύλλα και ώρες διακοπών. Να θυμάστε πάντα ότι πρέπει να είστε προσαρμόσιμοι σε ένα νέο περιβάλλον, αλλά η εταιρεία θα πρέπει επίσης να είναι αρκετά φιλόξενη και για αυτό.

 

Χαρτογραφήστε τις δεξιότητές σας για να τους ενημερώσετε

Το Blockchain συνεχίζει να αλλάζει. Επομένως, είναι πολύ εύκολο να μείνεις πίσω και να ξεπεραστείς αν δεν είσαι ενημερωμένος με κάθε νέα καινοτομία. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις αλλάζουν επίσης. Επομένως, εάν εξακολουθείτε να ακολουθείτε ένα επιχειρηματικό μοντέλο που ήταν ξεπερασμένο πριν από μερικά χρόνια, δεν θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη συνέντευξη.

Εν πάση περιπτώσει, για να προετοιμαστείτε για ερωτήσεις συνέντευξης blockchain, προσπαθήστε να χαρτογραφήσετε τις δεξιότητές σας με βάση το πιο δημοφιλές στην αγορά αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε να φέρετε τη δική σας συστροφή στο σύστημα επίσης. Έτσι, μπορείτε να βοηθήσετε την εταιρεία σας να λάμψει επίσης.

Για να προετοιμαστείτε για ερωτήσεις συνέντευξης για προγραμματιστές blockchain, μάθετε για την προοπτική ασφάλειας του blockchain. Οποιεσδήποτε επιχειρήσεις πρέπει να επικεντρώνονται στην προοπτική ασφάλειας περισσότερο από οτιδήποτε στις λύσεις τους.

Έτσι, η μεγαλύτερη γνώση θα σας βοηθούσε πολύ.

 

Προβλέψτε τις ερωτήσεις Blockchain

Αφού αποκτήσετε αρκετές τεχνικές γνώσεις σχετικά με το blockchain και την εταιρεία σας, μπορείτε να αρχίσετε να προβλέπετε ποιες ερωτήσεις μπορεί να σας κάνουν. Θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα να προετοιμαστείτε για ερωτήσεις συνέντευξης για προγραμματιστές blockchain.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε γενικές ερωτήσεις. Φροντίστε λοιπόν να είστε προετοιμασμένοι για αυτούς. Αυτά είναι –

 • Ο λόγος που επιλέξατε την εταιρεία
 • Λόγος για την κίνηση της καριέρας
 • Τα κίνητρά σας
 • Είτε έχετε μακροπρόθεσμο σχέδιο είτε όχι
 • Δυνατά σημεία και αδυναμίες

 

Σκεφτείτε πριν απαντήσετε

Πάντα να σκέφτεστε πριν απαντήσετε σε μια ερώτηση. Δεν υπάρχει ανταμοιβή για απάντηση λάθος και γρήγορη. Προσπαθήστε να ακούσετε προσεκτικά τις ερωτήσεις τους πριν από την απάντησή σας. Θα σας βοηθήσει πραγματικά να απαντήσετε στην ερώτηση πιο στρατηγικά.

Από την άλλη πλευρά, να έχετε κατά νου αν έχετε εργαστεί στο παρελθόν και ποτέ να μην συζητήσετε την εμπειρία σας με τον προηγούμενο εργοδότη. Επίσης, μην επικρίνετε ποτέ τους προηγούμενους εργοδότες σας με κανέναν τρόπο.

Έχετε υπόψη σας για να προετοιμαστείτε για ερωτήσεις συνέντευξης για προγραμματιστές blockchain.

 

Εστίαση στη γλώσσα του σώματος και στην ομιλία φωνής

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι σημαντικές. Γι ‘αυτό θυμηθείτε να ντύσετε ανάλογα και να παρουσιάσετε τον εαυτό σας για να αφήσετε μεγάλο αντίκτυπο σε αυτούς. Για να προετοιμαστείτε για ερωτήσεις συνέντευξης για μηχανικούς blockchain, είναι σημαντικό να διατηρήσετε την εντύπωση θετική και διαρκής.

Αλλά πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Λοιπόν, ξεκινήστε με μια αυτοπεποίθηση και δυνατή φωνή, όχι πολύ δυνατά ή πολύ ήπια. Επίσης, φροντίστε να διατηρείτε μια ανοιχτή και φιλική γλώσσα του σώματος. Εάν αυτή δεν είναι η συνήθης φυσική σας συμπεριφορά, τότε ασκήστε την από πριν για να την τελειοποιήσετε.

Επίσης, κρατήστε μια ειδική σημείωση για χειραψίες, χαμόγελο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Στην πραγματικότητα, τη στιγμή που βρίσκεστε στο κτίριο, όλες οι κινήσεις σας θα αναλυθούν. Λοιπόν, να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτό το θέμα.

 

Διεξαγωγή συνεντεύξεων χλευασμού

Ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείτε για ερωτήσεις συνέντευξης για μηχανικούς blockchain είναι να κάνετε πλαστές συνεντεύξεις μόνοι σας. Μπορείτε ακόμη και να ζητήσετε από τους φίλους και τις οικογένειές σας να σας βοηθήσουν. Στην πραγματικότητα, η άσκηση εκ των προτέρων θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κάθε άγχος και να βελτιώσετε την απόδοσή σας επίσης.

Πιο συγκεκριμένα, εξασκείτε πάντα τις τεχνικές ερωτήσεις σθεναρά για να τα κάνετε άπταιστα. Το κόλπο είναι να μην μουρμουρίζει καν μία φορά όταν απαντάτε μπροστά στον ερευνητή. Μπορεί να φαίνεται αμήχανο στην αρχή, αλλά θα το καταλάβετε.

 

Πουλήστε τον εαυτό σας

Για να προετοιμαστείτε για ερωτήσεις συνέντευξης μηχανικού blockchain, πρέπει να είστε σε θέση να πουλήσετε τον εαυτό σας. Ναι, ξέρω ότι μπορεί να φαίνεται κάπως περίεργο, αλλά με αυτόν τον τρόπο οι εμπειρογνώμονες προσδίδουν εξαιρετικές θέσεις εργασίας.

Μπορεί να αισθάνεστε λίγο άβολα, αλλά να παρουσιάζετε τον εαυτό σας θετικά και με ακρίβεια δεν χρειάζεται πάντα να περιλαμβάνει συζητήσεις για τις πωλήσεις. Έτσι, όταν παρουσιάζετε τον εαυτό σας, πρέπει να κάνετε μια σύνδεση με την εμπειρία σας με τις ανάγκες της εταιρείας τους.

Όσο πιο ακριβή μπορείτε να το κάνετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσετε τη δουλειά θα αυξηθεί.

Στην πραγματικότητα, η προετοιμασία συνέντευξης blockchain μπορεί να είναι αρκετά εύκολη αν είστε ήδη σίγουροι ότι μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους πιθανούς πελάτες σας.

 

συμπέρασμα

Στο τέλος, η προετοιμασία συνέντευξης blockchain μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολη αν δεν ξέρετε τι κάνετε. Η απλή γνώση της τεχνολογίας δεν θα βοηθήσει. Επίσης, καθώς αυτή η τεχνολογία είναι αρκετά διαφορετική και πρακτικά νέα, ακόμη και οι επιχειρήσεις μπορεί να μην είναι ενημερωμένες με όλες τις αλλαγές.

Επομένως, εάν μπορείτε να δείξετε την εμπειρία σας στη συνέντευξη, σίγουρα θα έχετε τη δουλειά χωρίς καμία ταλαιπωρία. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε αυτό που περιέγραψα σε αυτόν τον οδηγό. Εάν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας, μπορώ να σας εγγυηθώ ότι θα λάβετε τη συνέντευξη blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map