Πρότυπα Blockchain: Ξεκινήστε το έργο Blockchain τώρα!

Τα πρότυπα Blockchain είναι ένας σωτήρας για τη μετατροπή blockchain. Αλλά πως? Λοιπόν, τα πρότυπα blockchain είναι συγκεκριμένα μοντέλα που βοηθούν να περιγράψουμε όλα τα απαραίτητα στο ταξίδι σας blockchain.

Σκεφτείτε τα ως εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το έργο σας τεράστια επιτυχία. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές δωρεάν εκδόσεις, οι οποίες δεν είναι τόσο αποτελεσματικές όσο ισχυρίζονται ότι είναι. Αλλά πού μπορείτε να βρείτε αυθεντικά πρότυπα blockchain?

Για να σας βοηθήσω στην αναζήτησή σας, θα επικεντρωθώ στη συλλογή προτύπων εταιρικών blockchain σε αυτόν τον οδηγό. Επομένως, μην χάνετε άλλο χρόνο και διαβάστε!

 

Contents

Γιατί να χρησιμοποιήσετε πρότυπα Blockchain?

Τα πρότυπα Blockchain μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε το έργο blockchain με πολύ απλούστερο τρόπο. Στην πραγματικότητα, μετά τη δημοτικότητα του blockchain, πολλοί από εσάς μπερδεύονται για το αν το χρειάζεστε ή πώς θα το χρησιμοποιήσετε.

Το πρότυπο blockchain από αυτήν την άποψη θα σας βοηθήσει να περιγράψετε σωστά τη στρατηγική σας. Καθώς το ταξίδι σας στο blockchain θα ξεκινήσει με τη γνώση ότι θα καταλήξει σε μια στρατηγική και θα αναπτύξει ένα Proof of Concept, τα πρότυπα blockchain θα είναι χρήσιμα.

Δωρεάν πρότυπα Blockchain: Κάνετε αυτά πραγματικά λειτουργικά?

Δυστυχώς, τα δωρεάν πρότυπα blockchain στον ιστό δεν θα σας βοηθήσουν. Μπορεί να φαίνονται σαν μια εξαιρετική πηγή για να λάβετε συμβουλές για το blockchain. Ωστόσο, είναι περιορισμένα. Τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν την αρχική σχέση υποτιμήσεων ή διαφορετικών μεταξύ διαφορετικών κλάδων.

Ως αποτέλεσμα, θα έχετε μόνο μια γενική παραγωγή παρά την εταιρεία ή τον κλάδο σας.

Επίσης, αυτά τα πρότυπα blockchain δωρεάν θα έχουν μόνο μερικές επιλεγμένες εισόδους που περιορίζουν την επιλογή σας για επέκταση του έργου σας. Στην πραγματικότητα, το μέγεθος της εταιρείας σας, η βιομηχανία στην οποία εργάζεστε, η αξιολόγηση της αγοράς συναλλάγματος και οι συνολικές λειτουργίες blockchain είναι μερικά από τα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Αλλά αυτές οι δωρεάν εκδόσεις δεν θα σας προσφέρουν την ευελιξία όπως κάνουμε στα πρότυπα μας. Εν ολίγοις, σας προτείνω να αποφύγετε τη χρήση αυτών των δωρεάν εργαλείων.

 


Τα εταιρικά μας πρότυπα Blockchains

Επισκόπηση προτύπου Blockchain

Το 101Blockchains θα διασφαλίζει πάντα ότι θα έχετε τον καλύτερο εξοπλισμό για το εταιρικό σας ταξίδι υλοποίησης blockchain. Γι ‘αυτό τα εταιρικά μας πρότυπα blockchain είναι εδώ για να σώσουν την ημέρα!

Στην πραγματικότητα, πρωταρχικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε σε όλους τους μαθητές μας τα πιο πρόσφατα πρότυπα blockchain που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στα έργα τους που βασίζονται σε blockchain. Γιατί όμως δημιουργήσαμε αυτήν τη συλλογή προτύπων blockchain?

Λοιπόν, καθώς ήδη το blockchain είναι μια εκλεπτυσμένη τεχνολογία. Ως αποτέλεσμα, πολλοί από εσάς δεν γνωρίζετε πραγματικά πώς να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, τείνουν να κάνουν λάθη που έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια πόρων και χρόνου.

Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να λάβετε άμεσα τις αποφάσεις σχετικά με επιχειρηματικές λύσεις και άλλα έργα, δημιουργήσαμε αυτά τα πρότυπα τεχνολογίας blockchain για εσάς.

Επιπλέον, με τα πρότυπα τεχνολογίας blockchain, θα προσδιορίσετε εύκολα ποιες από τις δυνατότητες χρειάζεστε για τις λύσεις blockchain. Αφήστε μαζί σας επίσης να ξέρετε αν χρειάζεστε την τεχνολογία blockchain κατά πρώτο λόγο.

Έτσι, όταν εφαρμόζετε εταιρικές εφαρμογές blockchain, θα γνωρίζετε ακριβώς τι να κάνετε.

Επιπλέον, τα πρότυπα τεχνολογίας blockchain σίγουρα θα σας βοηθήσουν σε όλη τη φάση στρατηγικής υλοποίησης.

Λάβετε τα πρότυπα εάν:

 • Θέλετε να εργαστείτε σε μια εταιρική λύση που βασίζεται σε blockchain
 • Είμαστε πρόθυμοι να ελέγξουμε εάν η εταιρεία σας είναι έτοιμη για blockchain
 • Θέλετε να παρουσιάσετε τις ιδέες σας σε έναν εταιρικό πελάτη με προσοδοφόρο τρόπο

 

Τι θα μάθετε στα μαθήματα Blockchain Templates for Enterprise?

Βασικά, όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε ή να μπείτε στο σχήμα blockchain, πρέπει να κατανοήσετε όλα τα δεδομένα που έχετε στη διάθεσή σας. Επομένως, εάν δεν έχετε αρκετό αριθμό δεδομένων, δεν μπορείτε να βρείτε μια ιδέα για μια εντυπωσιακή λύση.

Αυτό είναι όπου οι περισσότεροι επαγγελματίες κάνουν λάθη. Χωρίς να μάθουν πρώτα για την τεχνολογία, προσπαθούν να την εφαρμόσουν μόνες τους. Ως αποτέλεσμα, καταλήγετε με πολύ σπατάλη χρόνου και χρήματος.

Αλλά με τα πρότυπα blockchain για επιχειρήσεις, θα μάθετε για αυτά τα κρίσιμα δεδομένα. Επιπλέον, θα γνωρίζετε ακριβώς πώς να τεμαχίσετε αυτές τις πληροφορίες και να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

Από προεπιλογή, προσφέρουμε ένα δομημένο σχέδιο που πρέπει να ακολουθήσετε για να κατανοήσετε πλήρως τις έννοιες κάθε προτύπου blockchain.

Τα πρότυπα blockchain για επιχειρήσεις θα σας παρέχουν την τέλεια στρατηγική με βάση τα στοιχεία σας και το ιστορικό της εταιρείας σας. Έτσι, όχι μόνο θα μπορείτε να εφαρμόσετε μια λύση με βάση τις τρέχουσες ανάγκες, αλλά και μελλοντικές απαιτήσεις.

 

Ισχυρά χαρακτηριστικά

Ένα άλλο πράγμα που θα μάθετε είναι να κατανοήσετε πλήρως πότε να χρησιμοποιήσετε το blockchain και πού το χρειάζεστε. Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blockchain για την επεξεργασία κάθε μέρους της εταιρείας σας. Όχι, μπορεί να φαίνεται καλή ιδέα στην αρχή, αλλά δεν χρειάζεται να την ενσωματώσετε σε όλα τα τμήματα της εταιρείας σας.

Εάν το κάνετε αυτό, θα σπαταλήσετε μόνο χρήματα και χρόνο. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι ένα από τα τμήματά σας λειτουργεί τέλεια παρά το να ακολουθείτε το παλιό μοντέλο. Αλλά ένα άλλο μέρος δεν λειτουργεί τόσο καλά, και πρέπει να αυξήσετε τα έσοδα σε αυτό το τμήμα.

Χρησιμοποιήστε λοιπόν το blockchain μόνο σε αυτό το τμήμα. Δεν χρειάζεται να το ενσωματώσετε μαζικά αυτή τη στιγμή.

Αυτά είναι μερικά από τα λίγα μικρά λάθη που μπορούν να διαταράξουν τη συνολική ροή σας. Εν πάση περιπτώσει, μην ανησυχείτε για αυτό.

Είμαστε εδώ για να μην κάνετε τέτοιου είδους λάθη.

Τα πρότυπα blockchain για επιχειρήσεις είναι απόλυτα κατάλληλα για την αντιμετώπιση αυτού του είδους ζητημάτων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι ζητάτε όλες τις σωστές πληροφορίες.

Επιπλέον, εάν θέλετε επίσης να προετοιμαστείτε για μια συνέντευξη blockchain ως επαγγελματίας, τα πρότυπα blockchain για επιχειρήσεις θα δημιουργήσουν επίσης μια κατάλληλη βάση γνώσεων.

 

Αντικατοπτρίζει τα θεμελιώδη στοιχεία

Τα εταιρικά πρότυπα blockchain του 101Blockchain διασφαλίζουν ότι αντικατοπτρίζουν και ακολουθούν τα βασικά στοιχεία του blockchain. Χωρίς αυτό, είναι ακόμη δύσκολο για εμάς να σας προσφέρουμε ένα εφαρμόσιμο πρότυπο που λειτουργεί 100%.

Τέλος πάντων, τείνουμε να εστιάζουμε σε τρία βασικά χαρακτηριστικά του blockchain –

Αποκεντρωμένη

Όλα τα εταιρικά πρότυπα blockchain είναι τεχνολογικά αγνωστικά. Έτσι, η εφαρμογή των προτύπων τεχνολογίας blockchain θα περιλαμβάνει μια σειρά από επιχειρήσεις και λύσεις για να σας προσφέρει την καλύτερη στρατηγική. Επομένως, εν συντομία, το δικό μας πρότυπο δεν επικεντρώνεται μόνο σε έναν κλάδο αλλά σε όλα.

Διανέμονται

Μπορείτε να εφαρμόσετε τα πρότυπα τεχνολογίας blockchain σε οποιοδήποτε είδος μεγέθους εταιρείας και πελάτη. Έτσι, ακόμα κι αν είστε απλώς μια εκκίνηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα διαγράμματος blockchain. Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε εταιρική εταιρεία, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τα πρότυπα διαγραμμάτων blockchain.

Αμετάβλητος

Όλα τα πρότυπα διαγράμματος blockchain με δυνατότητα δράσης διασφαλίζουν ότι οποιοσδήποτε επαγγελματίας blockchain επιχείρησης είναι σταθερός με τις λύσεις και τις ενοποιήσεις του. Επίσης, θα διασφαλίσει ότι μπορείτε να μεταφέρετε τις ιδέες σας στους συναδέλφους και τους πελάτες σας ακόμα πιο αποτελεσματικά.

 

Τι θα προσφέρει το πρότυπο Blockchain μας?

Τα επαγγελματικά πρότυπα blockchain της εταιρείας μας θα προσφέρουν διαφορετικά είδη προτύπου blockchain με δυνατότητα δράσης για την εταιρεία σας. Φροντίσαμε να καλύψουμε τον τρόπο χρήσης τους σε 17 μαθήματα προς το παρόν. Ωστόσο, στο μέλλον, θα παρουσιάσουμε και περισσότερα μαθήματα. Ας δούμε λοιπόν τι θα πάρετε.

Πρότυπο – Χρειάζεστε Blockchain?

Αυτό είναι το πρώτο πρότυπο blockchain που θα χρησιμοποιήσετε για την εταιρεία σας. Συνήθως, τα τυπικά πρότυπα blockchain δωρεάν που εστιάζουν στο εάν χρειάζεστε blockchain ή όχι είναι εξαιρετικά περιορισμένα.

Ως αποτέλεσμα, πολλοί από εσάς δεν θα λάβετε τα premium και συγκεκριμένα αποτελέσματα που χρειάζεστε. Γι ‘αυτό σας προσφέρουμε το απόλυτο εργαλείο λήψης αποφάσεων για εσάς. Στην πραγματικότητα, το εργαλείο μας θα σας δώσει το τέλειο αποτέλεσμα με βάση τις εισόδους σας που εάν χρειάζεστε blockchain ή όχι.

Επίσης, βεβαιωθήκαμε ότι η διεπαφή χρήστη είναι πολύ απλή στην κατανόηση χωρίς να την περιπλέξουμε με επιπλέον δυνατότητες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αναπτυσσόμενα μενού για να επιλέξετε κάθε κριτήριο με βάση την εταιρεία ή το έργο σας. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Αλλά βεβαιωθείτε ότι οι είσοδοι που επιλέγετε αντιστοιχούν απευθείας στον στόχο των λύσεών σας.

Αφού βεβαιωθείτε ότι όλα τα δεδομένα βρίσκονται στο μοντέλο, θα σας προτείνει συνδυασμός χαρακτηριστικών blockchain με βάση τις απαιτήσεις σας. Για παράδειγμα, θα γνωρίζετε τι είδους blockchain ταιριάζει για εσάς, όπως χωρίς άδεια ή άδεια.

Πιο συγκεκριμένα, καθώς προσπαθούμε να μην πουλήσουμε το blockchain, αλλά μόνο να σας βοηθήσουμε να συνειδητοποιήσετε τη σημασία του, μπορείτε επίσης να λάβετε ένα αποτέλεσμα χωρίς “δεν απαιτείται blockchain”.

Έτσι, εάν το εργαλείο μας δώσει αυτό το αποτέλεσμα, σημαίνει ότι είστε καλό να πάτε χωρίς blockchain για τώρα.

Εν πάση περιπτώσει, το πρότυπο προσφέρει επίσης μια επιλογή ρυθμίσεων. Από εδώ, μπορείτε να αλλάξετε οποιεσδήποτε παραμέτρους για τεχνολογία blockchain χωρίς άδεια και χωρίς άδεια.

 

Πρότυπο – Ετοιμότητα έργου Blockchain

Αυτό είναι ένα άλλο πρότυπο με δυνατότητα δράσης που μπορείτε να δοκιμάσετε. Βασικά, αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν υπάρχουν υποκείμενα επιχειρηματικά ζητήματα στο έργο blockchain σας ή όχι. Πιο συγκεκριμένα, με το εργαλείο, θα καταλάβετε γρήγορα όταν το έργο σας είναι έτοιμο.

Στην πραγματικότητα, πολλές εταιρείες τείνουν να ξεκινήσουν την εμπορία του προϊόντος χωρίς να ολοκληρώσουν σωστά τη διαδικασία δοκιμής. Αυτός είναι ο λόγος που αποτυγχάνουν άσχημα όταν αρχίζουν να το χρησιμοποιούν οι μαζικοί.

Και στο τέλος, το blockchain γίνεται κάπως ο ένοχος. Αλλά δεν είναι η μεγαλύτερη σκηνή εδώ. Εάν δεν γνωρίζετε στην πραγματικότητα εάν όλα τα κριτήρια του έργου σας είναι έτοιμα για κυκλοφορία, δεν μπορείτε να διορθώσετε οποιοδήποτε υποκείμενο πρόβλημα.

Έτσι, το πρότυπό μας μπορεί να σας βοηθήσει να το διορθώσετε.

Στο πρότυπό μας, πρέπει να ορίσετε τους στόχους υλοποίησης για να μετρήσετε πλήρως τα επιτεύγματά σας. Καθώς οι στόχοι του έργου blockchain διαφέρουν μεταξύ τους, είναι σημαντικό να μην καθορίσουμε προτεραιότητες από την πρώτη.

Εν πάση περιπτώσει, θα πρέπει επίσης να διορθώσετε τις βασικές ενέργειες του έργου σας για να ελέγξετε εάν συναντηθήκατε ή όχι.

Μόλις ρυθμίσετε τα πάντα στο πρότυπο, θα δημιουργήσει μια αναφορά αυτοαξιολόγησης που θα σας ενημερώνει εάν το έργο σας είναι έτοιμο ή όχι.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τη μεγαλύτερη εικόνα και να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις απαιτήσεις της Απόδειξης Έννοιας.

Μετά την αξιολόγηση, θα έχετε ένα αποτέλεσμα στην ενότητα μετά την ανάπτυξη και κλιμάκωση του επιπέδου ετοιμότητας που έχει το έργο σας αυτή τη στιγμή.

Έτσι, θα ξέρετε τι να αλλάξετε ή σε ποια ενότητα λείπει το έργο σας. Επομένως, η βελτίωση όλων των αδυναμιών σας θα είναι πολύ πιο εύκολο να ξεπεραστούν.

 

Πρότυπο – Παρουσίαση έργου Enterprise Blockchain

Θέλετε να δώσετε πραγματικά τις ιδέες του έργου σας στους πελάτες σας με έναν απλό και κατανοητό τρόπο; Λοιπόν, το blockchain είναι ένα περίπλοκο θέμα και σε πολλές περιπτώσεις, εάν δεν μπορείτε να απλοποιήσετε τη διαδικασία, οι πελάτες σας ενδέχεται να μην καταλήξουν στο σωστό συμπέρασμα καθώς εσείς.

Επομένως, είναι απαραίτητο να λάβετε βοήθεια από ό, τι μπορείτε. Εδώ μπαίνουμε. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο μας, μπορείτε να παρουσιάσετε όλες τις ιδέες σας στους πιθανούς πελάτες ή τους μετόχους σας για να λάβετε την έγκρισή τους..

Πιο συγκεκριμένα, θα σας βοηθήσει να περιγράψετε όλα τα βασικά σας σημεία σε μία παρουσίαση για να εγκρίνετε καλύτερα το έργο.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε την παρουσίασή σας πολύ τεχνική. Πάρα πολλές τεχνικές λεπτομέρειες θα προκαλέσουν σύγχυση στους πελάτες σας και δεν θα καταλάβουν πώς θα τους ωφελήσει το έργο σας.

Αλλά μην ανησυχείτε, τα πρότυπά μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν αποκλειστικά. Ωστόσο, να θυμάστε ότι το εργαλείο μας μπορεί να σας βοηθήσει μόνο να παρουσιάσετε τις ιδέες σας με καλύτερο τρόπο και δεν θα προτείνει καμία απολύτως αλλαγή στις ιδέες σας.

Έτσι, θα πρέπει να επικεντρωθείτε περισσότερο στην εστίαση στο περιεχόμενό σας. Εάν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες για το έργο σας, μπορείτε να ελέγξετε τα δύο προηγούμενα πρότυπα για να δείτε πώς η ιδέα του έργου σας μπορεί να ωφελήσει την εταιρεία σας.

 

Πρότυπο – Χαρτογράφηση Επιχειρηματικής Διαδικασίας Εφοδιαστικής Αλυσίδας με Επιχείρηση Blockchain

Αυτό το πρότυπο επικεντρώνεται κυρίως στην αλυσίδα εφοδιασμού. Εάν είστε στη βιομηχανία της εφοδιαστικής αλυσίδας, τότε αυτό το πρότυπο σίγουρα θα είναι χρήσιμο.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα και με βάση την τεχνογνωσία των μελών, χτίζουμε αυτό το πρότυπο για να σας βοηθήσουμε να αξιολογήσετε την επίδραση των αλυσίδων στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Εν πάση περιπτώσει, το πρότυπό μας θα σας καθοδηγήσει απλά όταν προσπαθείτε να μάθετε ποιο μέρος της διαδικασίας της αλυσίδας εφοδιασμού σας χρειάζεται blockchain.

Βασικά, εάν δεν το αξιολογήσετε από πριν, θα εφαρμόσετε άσκοπα το blockchain σε διαδικασίες όπου δεν απαιτείται καθόλου.

Επομένως, θα σπαταλήσετε πολύ χρόνο και πόρους.

Εν πάση περιπτώσει, σας προσφέρουμε την επιλογή να επιλέξετε τις εισόδους σας με βάση τις απαιτήσεις σας. Μόλις τα επιλέξετε, το μοντέλο θα τα επεξεργαστεί και θα σας προσφέρει τα τελικά αποτελέσματα.

Μπορείτε επίσης να δείτε πώς η αλλαγή μπορεί να επηρεάσει την επιχείρησή σας μακροπρόθεσμα από το πρότυπο μας. Ένα άλλο δροσερό χαρακτηριστικό που ίσως σας αρέσει είναι ότι το μοντέλο θα περιγράψει το επίπεδο δυσκολίας.

Χρησιμοποιώντας αυτό, θα μπορείτε να το εφαρμόσετε με βάση τις ανάγκες σας. Έτσι, μπορείτε να προετοιμάσετε πλήρως την ομάδα σας για τη διαχείριση αυτών από την αρχή.

Πρέπει να πούμε ότι όλα τα δωρεάν πρότυπα blockchain στην αγορά δεν μπορούν να σας εκτιμήσουν πλήρως με αυτό που χρειάζεστε. Επιπλέον, καθώς όλα τα πρότυπά μας ενημερώνονται συνεχώς με βάση την κατάσταση της αγοράς, θα λάβετε την πιο τέλεια απάντηση μόνο από το εργαλείο μας.

 

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει τα εταιρικά μας πρότυπα Blockchain?

Τα πρότυπά μας είναι ανοιχτά για όποιον εργάζεται σε ένα έργο blockchain ή θέλει να ξεκινήσει να εργάζεται σε αυτό. Ωστόσο, εάν δεν είστε ήδη επαγγελματίας blockchain ή έχετε γνώση στο blockchain, η υποτίμησή τους θα ήταν λίγο δύσκολη.

Έτσι, θα σας συνιστούσαμε να ρίξετε μια ματιά στα άλλα μαθήματά μας για να αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση της τεχνολογίας και στη συνέχεια να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα πρότυπα.

Εν πάση περιπτώσει, τα πρότυπά μας δεν είναι όπως όλα τα άλλα πρότυπα blockchain δωρεάν στην αγορά. Έτσι, καλωσορίζουμε κάθε επαγγελματία της επιχείρησης να δοκιμάσει τα πρότυπά μας.

Βασικά, εάν είστε –

 • Σύμβουλος
 • Επιχειρηματίας
 • Ηγέτης επιχειρήσεων
 • Διαχειριστής προγράμματος και προϊόντων
 • Επαγγελματικός κλάδος
 • Ειδικός μάρκετινγκ
 • Διευθυντής καινοτομίας
 • Επιχειρηματικός αναλυτής
 • Λήψη αποφάσεων

Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπά μας. Επίσης, δεν έχουμε περιορισμούς σε κανέναν που είναι ενθουσιώδης για την εκμάθηση της τεχνολογίας blockchain. Ακόμα κι αν δεν είστε επαγγελματίας αλλά θέλετε να ακολουθήσετε μια καριέρα, μπορείτε επίσης να δείτε τα πρότυπα μας.

 

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα εταιρικά μας πρότυπα Blockchain

FAQ-1: Μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιήσει τα πρότυπα?

Ναι, οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πρότυπά μας! Εάν αναρωτιέστε εάν το blockchain είναι κατάλληλο για εσάς ή εργάζεστε ήδη σε ένα έργο που βασίζεται σε blockchain, θα πρέπει σίγουρα να δείτε τα πρότυπα μας. Το καλύτερο μέρος για το πρότυπό μας είναι ότι σίγουρα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το έργο σας και να το μεταφέρετε σε ένα άλλο επίπεδο.

Πιστεύουμε ότι όποιος είναι πρόθυμος να μάθει για το blockchain είναι περισσότερο από ικανός να χειριστεί τα πρότυπα. Επομένως, σας ενθαρρύνουμε να δείτε τα πρότυπά μας τώρα.

 

FAQ-2: Θα μπορώ να κατεβάσω τα Πρότυπα?

Ένα μεγάλο ναι! Όλα τα μαθήματά μας θα ξεκινήσουν με τη λήψη των προτύπων. Φροντίζουμε να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία στη χρήση όλων των προτύπων μας. Έτσι, μόλις κατεβάσετε τα πρότυπα, θα σας δείξουμε πώς να το χρησιμοποιήσετε στις διαλέξεις βίντεο.

Έτσι, θα τα κυριαρχήσετε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη των προτύπων, απλώς ενημερώστε μας και θα το επιλύσουμε αμέσως.

 

FAQ-3: Πώς θα μάθω να τα χρησιμοποιώ?

Οι κορυφαίοι εκπαιδευτές μας θα σας καθοδηγήσουν σε όλη τη διαδικασία χρήσης όλων των προτύπων. Έχουμε εσωτερικά μέλη ομάδας εμπειρογνωμόνων που είναι πάντα διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν να μάθετε για το blockchain.

Έτσι, θα σας δείξουν τις διαλέξεις βίντεο σχετικά με τον τρόπο χρήσης κάθε μιας από αυτές. Επομένως, μην ανησυχείτε για να μην υποτιμάτε πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο.

Ωστόσο, φροντίστε να παρακολουθήσετε τα βίντεό μας καθώς, χωρίς αυτά, μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να τα καταλάβετε.

 

FAQ-4: Θα υπάρχουν άλλα πρότυπα Blockchain?

Προφανώς! Εργαζόμαστε πάντα για την εισαγωγή νέων προτύπων για να τα δοκιμάσετε. Η ομάδα μας εργάζεται μέρα και νύχτα αυτή τη στιγμή, και σύντομα θα παρουσιάσουμε και περισσότερα πρότυπα. Επομένως, μείνετε συντονισμένοι με τα μαθήματά μας για να λάβετε τις πιο ενημερωμένες εκδόσεις.

Μπορείτε επίσης να δείτε τα άλλα μαθήματά μας όποτε θέλετε. Τέλος πάντων, εάν θέλετε πραγματικά να δείτε το ευρύτερο φάσμα, τότε είναι απαραίτητο να εγγραφείτε σε άλλα μαθήματα.

 

Συχνές ερωτήσεις-5: Πώς διαφέρουν τα πρότυπα Blockchain από τα άλλα στην αγορά?

Μπορούμε να σας ενημερώσουμε με βεβαιότητα ότι όλα τα πρότυπα blockchain μας διαφέρουν από όλα τα άλλα δωρεάν πρότυπα blockchain στην αγορά. Πρώτα απ ‘όλα, τα πρότυπα blockchain δωρεάν στο Διαδίκτυο δεν θα σας προσφέρουν τα συγκεκριμένα κριτήρια που χρειάζεστε. Στην πραγματικότητα, αυτά τα πρότυπα είναι σχετικά περιορισμένα.

Έτσι, δεν μπορείτε ποτέ να τα χρησιμοποιήσετε πλήρως προς όφελός σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτές οι δωρεάν εκδόσεις προκύπτουν από πολύ χαμηλό ερευνητικό αποτέλεσμα. Έτσι, δεν μπορείτε να περιμένετε να ενημερώσουν τα εργαλεία τους επίσης.

Από την άλλη πλευρά, κάνουμε εκτενή έρευνα για το θέμα και λαμβάνουμε επαγγελματική βοήθεια από την ομάδα μας για τη δημιουργία αυτών των προτύπων.

Ως αποτέλεσμα, όλα τα πρότυπα μας είναι βαθμού Α και προσφέρουν καλύτερη αξία κάθε μέρα.

Επίσης, το μάρκετινγκ δεν είναι ο κύριος στόχος μας. Στην πραγματικότητα, θέλουμε πραγματικά να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να πετύχουν στα έργα blockchain τους. Έτσι, διατηρούμε τα εργαλεία μας γνήσια χωρίς να αλλάζουμε τα αποτελέσματα για να σας κάνουμε να εφαρμόσετε το blockchain ακόμα κι αν δεν το χρειάζεστε.

Και έτσι διαφέρουμε από όλους τους άλλους.

 

Συμπερασματικές σκέψεις

Τα πρότυπα Blockchain είναι εξαιρετικά απαραίτητα για εσάς εάν εργάζεστε σε ένα έργο blockchain. Όποιος επιθυμεί να εργαστεί ή ακόμα και να μάθει για το blockchain πρέπει να χρησιμοποιήσει αυτά τα πρότυπα.

Όχι μόνο αυτά τα πρότυπα αποτελούν σωτηρία, αλλά και σας εξοικονομούν πολύ χρόνο και πόρους.

Όλα τα πρότυπα μας έχουν σχεδιαστεί για να σας καθοδηγήσουν στο ταξίδι σας. Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να λάβετε άμεσα τις αποφάσεις σχετικά με επιχειρηματικές λύσεις και άλλα έργα, δημιουργήσαμε αυτά τα πρότυπα τεχνολογίας blockchain για εσάς.

Έχουμε επίσης άλλα μαθήματα για να δείτε. Πιο συγκεκριμένα, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε επίσης. Όλα τα μαθήματά μας επικεντρώνονται στη σύνδεση blockchain με επιχειρήσεις. Έτσι, η εγγραφή σε αυτά σίγουρα θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map