Έργο Blockchain: Enterprise Blockchain Solutions

Σήμερα, πολλές επιχειρήσεις εργάζονται σε ένα έργο blockchain για να βελτιώσουν τον τρόπο του επιχειρηματικού μας κόσμου. Στην πραγματικότητα, όμως, το να δουλεύεις σε ένα έργο blockchain είναι σχετικά δύσκολο αν δεν έχεις τη σωστή βάση γνώσεων.

Επομένως, πρέπει να ξέρετε πώς να εργαστείτε σε ένα έργο blockchain, θα είναι αρκετά εύκολο να αναπτύξετε και τις δικές σας λύσεις.

Για να σας βοηθήσω, θα καλύψω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για έργα blockchain. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν?

Έργα Blockchain

12 καλύτερα έργα Blockchain για έλεγχο

 • TradeLens

Το Tradelens είναι ένας από τους πιο πρόσφατους θόρυβους στο οικοσύστημα έργων blockchain. Στην πραγματικότητα, είναι πραγματικά αποτέλεσμα της συνεργασίας ορισμένων μεγάλων εταιρικών εταιρειών για χάρη της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Αυτό το έργο είναι αποκλειστικά για χάρη της επανάστασης αυτού του τομέα και της απαλλαγής από όλα τα ζητήματα ταυτόχρονα. Προφανώς, χρησιμοποιεί blockchain και είναι ανοιχτό για χρήση από οποιονδήποτε.

Προς το παρόν, υπάρχουν περισσότερες από 100 εταιρικές εταιρείες συνδεδεμένες σε αυτό το οικοσύστημα έργων blockchain. Επίσης, περιλαμβάνει διάφορους χειριστές τερματικών, φορτωτές, λιμάνια, μεταφορείς, 3PL, μεταφορείς εμπορευμάτων και ούτω καθεξής.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο εφοδιαστικής και αλυσίδας εφοδιασμού. Πιο συγκεκριμένα, η δημιουργία νέων έργων ή η διαχείριση της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Στην πραγματικότητα, το έργο συνοδεύεται από πολλές δυνατότητες, όπως προσφέρει ασφαλείς δομές αδειοδότησης, υψηλό επίπεδο απορρήτου και αμετάβλητων, ένα αξιόπιστο δίκτυο, ένα νέο μοντέλο δεδομένων, Open APIs και ούτω καθεξής.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι ιδέες του έργου blockchain είναι καλά εξοπλισμένες για να χειριστούν οποιαδήποτε κατάσταση των βιομηχανιών διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

 • Μάρκο Πόλο

Το Marco Polo είναι μια από τις υπέροχες ιδέες για live blockchain στην αγορά. Βασικά, αυτό το έργο προορίζεται ειδικά για βιομηχανίες χρηματοδότησης tradev. Έτσι, το έργο περιλαμβάνει πολλές εταιρείες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, παρόχους τεχνολογίας και ούτω καθεξής.

Προφανώς, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα πρέπει να αντιμετωπίσουν πολλά θέματα διαχείρισης κινδύνων και χρειάζονται συνεχείς αλλαγές για να συμβαδίζουν με τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.


Ωστόσο, στον ψηφιακό κόσμο, οι μεγάλες εταιρείες αναλαμβάνουν το βάρος της πληρωμής για τυχόν ζητήματα στην πορεία, αλλά ακόμα, πρέπει να χρησιμοποιούν τις ξεπερασμένες διαδικασίες.

Έτσι, οι TradeIX και R3 έφεραν επίσημα το έργο στην αγορά για να αντιμετωπίσουν όλα αυτά τα ζητήματα. Επιπλέον, για να προσφέρουμε καλύτερες εφαρμογές σε πραγματικό χρόνο για το εμπόριο και τον τομέα χρηματοδότησης κεφαλαίου κίνησης. Έτσι, είναι ένα από τα καλύτερα στο οικοσύστημα έργων blockchain αυτή τη στιγμή.

 • Περίγραμμα

Προηγουμένως, αυτό το έργο ήταν γνωστό ως Voltron, αλλά πρόσφατα μετονομάστηκε ως Contour. Στην πραγματικότητα, είναι στην πραγματικότητα μια από τις δημοφιλείς ιδέες για έργα blockchain. Κυρίως το έργο επικεντρώνεται περισσότερο σε χρηματοοικονομικούς τομείς. Επίσης, χρησιμοποιεί την τεχνολογία R3 της Corda για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Κυρίως, θα δείτε ότι ο στόχος του έργου είναι να προσφέρει μια ψηφιοποιημένη μέθοδο διασφάλισης όλων των οικονομικών εγγράφων. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα αυτού του τομέα, καθώς τα χειροκίνητα έγγραφα που βασίζονται σε χαρτί είναι πιο επιρρεπή σε διαφθορά.

Έτσι, με αυτό το έργο, θα είναι πολύ εύκολο να τα ασφαλίσετε και να διασφαλίσετε ότι κανένας τρίτος δεν θα έχει πρόσβαση σε αυτό. Προς το παρόν, αυτό το έργο έχει 10 τράπεζες στο οικοσύστημα τους.

Επίσης, τείνουν να προσφέρουν πολλές δυνατότητες εταιρειών, τραπεζών και συνεργατών. Για παράδειγμα, για εταιρείες, θα λάβετε αποδοτικότητα, υποστήριξη συναλλαγών εισαγωγής και εξαγωγής, ηλεκτρονική φορτωτική κ.ο.κ..

 • Μπαρκλέι

Η Barclays είναι μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης, αυτή η εταιρεία είναι περισσότερο από πρόθυμη να συνεργαστεί με την τεχνολογία blockchain. Έτσι, με άλλους σημαντικούς παίκτες στην αγορά τώρα εργάζεται σε ένα έργο που ονομάζεται

Το Blockchain προβάλλει ιδέες Fnality. Προηγουμένως αυτό το έργο ονομαζόταν Utility Settlement Coin / USC. Ο κύριος στόχος αυτού του έργου είναι να αναπτύξει μια έκδοση πέντε βασικών νομισμάτων με βάση το blockchain – το δολάριο Καναδά, το δολάριο ΗΠΑ, το γιεν Ιαπωνίας, τη βρετανική λίρα και το ευρώ.

Επίσης, το έργο τυχαίνει να έχει πολύ προϋπολογισμό για αυτό από τις 14 τράπεζες μετόχων τους. Χρησιμοποιώντας αυτό, θέλουν να απλοποιήσουν τις μεταφορές χρημάτων και τις διαδικασίες KYC και στο αποκεντρωμένο σύστημα.

Εκτός από αυτό, η τράπεζα εργάζεται επίσης για το δικό του εξατομικευμένο έργο και έχει ήδη υποβάλει αίτηση για διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε αυτά.

 • HSBC

Μια άλλη από τις εντυπωσιακές ιδέες του blockchain είναι η πορεία που ακολουθεί η τράπεζα HSBC. Στο έργο τους, εργάζονται για τη μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων άνω των 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη νέα τους πλατφόρμα blockchain εσωτερικού.

Στην πραγματικότητα, η HSBC είναι στην πραγματικότητα ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς χρηματοοικονομικών και τραπεζικών υπηρεσιών στον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, είναι μια σημαντική αλλαγή για την εταιρεία καθώς χρησιμοποιούν συστήματα που βασίζονται σε χαρτί και θα μεταβούν επιτέλους σε μια πιο ψηφιοποιημένη έκδοση όλων των εγγράφων.

Εν πάση περιπτώσει, η χρήση blockchain για να βοηθήσει τους επενδυτές να εξοικονομήσουν χρόνο στη διενέργεια επιταγών ή συμμετοχών είναι επίσης ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

Επομένως, η HSBC θα χρησιμοποιήσει ένα έργο blockchain που ονομάζεται Digital Vault για να προσφέρει στους επενδυτές της πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στα αρχεία τους ασφαλή από όλους τους άλλους.

 • Walmart

Η Walmart χρησιμοποιεί εντελώς καινοτόμες ιδέες για έργα blockchain για να τροφοδοτήσει την πλατφόρμα τους. Στην πραγματικότητα, η εταιρεία είναι περισσότερο από πρόθυμη να χρησιμοποιήσει το blockchain για χάρη της ιχνηλασιμότητας των τροφίμων. Αλλά γιατί να πάτε σε αυτό το μήκος μόνο για χάρη του φαγητού?

Λοιπόν, στην πραγματικότητα, επειδή τα τελευταία χρόνια, υπήρξαν πολλά σκάνδαλα εύρεσης επιβλαβών χημικών στα τρόφιμα που τρώμε. Έτσι, οι άνθρωποι γίνονται πιο άρρωστοι και άρρωστοι και πέφτουν θύματα της υπερβολικής χρήσης χημικών σε μεταποιημένα τρόφιμα.

Έτσι, η Walmart χρησιμοποιεί το Hyperledger Fabric για να υποστηρίξει το έργο ιχνηλασιμότητας τροφίμων. Προς το παρόν, έχουν ήδη ολοκληρώσει δύο σημαντικές αποδείξεις εννοιολογικών έργων με την πλατφόρμα τους.

Σύμφωνα με αυτούς, η μέθοδος προέλευσης οποιουδήποτε φαγητού που τους παίρνει κυρίως επτά ημέρες τώρα διαρκεί μόνο 2,2 δευτερόλεπτα! Μπορείτε να φανταστείτε πόσο αποτελεσματική μπορεί να γίνει η εταιρεία; Επίσης, προσφέρει στους καταναλωτές να ελέγχουν τα τρόφιμά τους πριν τα αγοράσουν επίσης.

 • Anheuser Busch InBev

Το Anheuser Busch InBev είναι μια από τις μεγαλύτερες ζυθοποιίες σε ολόκληρο τον κόσμο αυτή τη στιγμή. Αλλά ενδιαφέρονται επίσης να συμμετέχουν στο οικοσύστημα του έργου blockchain. Για αυτό, εργάζονται με ένα BanQu εκκίνησης και χρησιμοποιούν την πλατφόρμα τους, προσπαθούν να παρακολουθήσουν την αλυσίδα εφοδιασμού τους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η κύρια αλυσίδα εφοδιασμού τους στην Αφρική είναι αυτή που επικεντρώνονται αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, θέλουν να συνδεθούν με την κοινότητα που παράγει τις πρώτες ύλες τους. Αλλά δεν θέλουν μεσάζοντες.

Έτσι, τώρα χρησιμοποιούν blockchain για να συνδεθούν με περισσότερους από 2000 ντόπιους αγρότες και να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους και να διαχειριστούν την παράνομη χρήση αλκοόλ.

Έχουν ήδη πραγματοποιήσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα στη Ζάμπια για αγρότες μανιόκας. Και ήταν μια τεράστια επιτυχία. Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, η εταιρεία συνεχίζει το έργο της.

 • Ντε Μπύρες

Οι ιδέες για έργα blockchain της De Beers λειτουργούν πραγματικά αυτήν τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, η De Beers είναι μία από τις δημοφιλείς εταιρείες διαμαντιών στον κόσμο. Ωστόσο, γνωρίζουν επίσης ότι παρόλο που ακολουθούν μια αυστηρή πολιτική στην αλυσίδα εφοδιασμού, τα διαμάντια μπορούν να κλαπούν ή να αντικατασταθούν.

Έτσι, για να διασφαλιστεί ότι όλα τα διαμάντια που αγοράζουν οι καταναλωτές τους είναι απόλυτα αυθεντικά και εξαιρετικής ποιότητας, χρησιμοποιούν blockchain για να τα εντοπίσουν.

Για αυτό, έχουν μια νέα πλατφόρμα που ονομάζεται Tracr. Χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα, επισημάνετε κάθε διαμάντι μόλις εξορύσσεται. Επιπλέον, διατηρούν επίσης κάθε αλληλεπίδραση με τα διαμάντια στο καθολικό.

Προς το παρόν, δεν είναι ακόμα σε θέση να παρακολουθούν κάθε διαμάντι, αλλά, στο μέλλον, θα διαμορφώσουν την πλατφόρμα για να υποστηρίξουν όλες τις διαδικασίες της εφοδιαστικής αλυσίδας τους.

 • Κέλυφος

Η Shell είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα της ενέργειας. Στην πραγματικότητα, και αυτοί, συμμετείχαν στο οικοσύστημα του έργου blockchain. Προς το παρόν, εργάζονται σε ένα έργο blockchain που θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν το blockchain για το εμπόριο αργού πετρελαίου.

Επίσης, προηγουμένως δούλευαν τρόπους για να βελτιώσουν αυτόν τον κλάδο, καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά σφάλματα στη συνολική τους διαδικασία. Αλλά χωρίς την κατάλληλη πλατφόρμα, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Αλλά τώρα, με τη βοήθεια του Komgo, επιτέλους εργάζονται για την επανάσταση αυτού του τομέα προς το καλό. Στην πραγματικότητα, η πλατφόρμα προσφέρει πολλές δυνατότητες όπως απομακρυσμένη πρόσβαση, διαδικασία ελέγχου ταυτότητας, ενσωμάτωση και ανάπτυξη.

Ταχύτερη και καλύτερη ταχύτητα και αυξημένη αποτελεσματικότητα στο σύστημα εμπορικής χρηματοδότησης. Επίσης, προσφέρουν τον έλεγχο κάθε εγγράφου στην πλατφόρμα για καλύτερη εμπιστοσύνη.

 • FDA

Μια άλλη από τις υπέροχες ιδέες του blockchain είναι να το χρησιμοποιεί για ιατρικούς σκοπούς. Και αυτό ακριβώς κάνει το FDA (Food and Drug Administration). Επί του παρόντος, η εταιρεία εργάζεται τώρα σε ένα έργο blockchain που ονομάζεται DSCSA, όπου θα εντοπίσουν συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Στην πραγματικότητα, το ζήτημα των παραποιημένων ναρκωτικών γίνεται τεράστιο βάρος για τη βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης. Ως αποτέλεσμα, πολλοί ασθενείς αρρωσταίνουν και ακόμη πεθαίνουν λόγω της χρήσης ψευδών φαρμάκων.

Έτσι, χρησιμοποιώντας αυτό το έργο, μπορούν τελικά να παρακολουθούν κάθε φάρμακο από τα σπίτια παραγωγής τους απευθείας στον πελάτη. Και έτσι, συνεργάζονται με τις IBM, Merck, KPMG και Walmart.

Εν πάση περιπτώσει, εργάζονται επίσης σε ένα άλλο έργο όπου θα χρησιμοποιήσουν αυτήν την πλατφόρμα για τη διαφύλαξη διαφορετικών ιατρικών δεδομένων, όπως πληροφορίες ασθενών, δεδομένα EMR και ούτω καθεξής.

 • MetLife

Η MetLife εργάζεται επίσης σε πολλές ιδέες για έργα blockchain και μία από αυτές τυχαίνει να ξεκινήσει και ως πιλοτικό έργο τους. Προς το παρόν, χρησιμοποιούν το δημόσιο blockchain Ethereum για να προσθέσουν περισσότερη αποτελεσματικότητα και διαφάνεια στη διαδικασία ασφάλισης των απαιτήσεών τους.

Εν πάση περιπτώσει, η εταιρεία inkubator της MetLife στη Σιγκαπούρη LumenLab είναι κυρίως υπεύθυνη για αυτό το νέο έργο. Επιπλέον, έχουν ήδη μια πλατφόρμα που ονομάζεται Lifechain για γρήγορο έλεγχο και επεξεργασία της αξίωσης ασφάλισης ζωής.

Επί του παρόντος, συνεργάζονται με την NTUC Income και την Singapore Press Holdings (SPH) σε αυτό το έργο blockchain.

Εάν το έργο γίνει επιτυχές, τότε μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρη τη βιομηχανία και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες επίσης. Πιο συγκεκριμένα, σκοπεύουν επίσης να προσφέρουν χαμηλότερες τιμές για τον πελάτη τους για να προσφέρει περισσότερες επιλογές.

 • Κολίντγουελ Μπάνκερ

Η Coldwell Banker βρίσκεται επίσης στο δρόμο να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία blockchain για τη βελτίωση του κλάδου. Στην πραγματικότητα, η βιομηχανία ακινήτων ασχολείται με πολλά θέματα. Πρώτα απ ‘όλα, ο κλάδος δεν έχει καθόλου ρευστότητα.

Ως αποτέλεσμα, οι τιμές των ακινήτων ανεβαίνουν με ταχύ ρυθμό και ξεφεύγει από τα χέρια των μεσαίων τάξεων. Έτσι, η βιομηχανία γίνεται επίσης ασταθής. Για να σταματήσει αυτό, η Coldwell Banker χρησιμοποιεί μια διαφορετική μέθοδο.

Αυτή τη στιγμή συνεργάζονται με την Propy, μια πλατφόρμα για κτηματομεσιτικές βιομηχανίες. Βασικά, χρησιμοποιεί blockchain για αυτοματοποίηση ολόκληρης της διαδικασίας αγοράς ακινήτου. Επιπλέον, εξοικονομεί 10 ώρες σε κάθε συναλλαγή.

Μπορείτε να το φανταστείτε αυτό; Πρέπει να πω, είναι τώρα μια από τις καλύτερες ιδέες για blockchain project.

Κύκλος ζωής ανάπτυξης έργου Blockchain

Η δημιουργία ενός έργου blockchain δεν είναι εύκολη αν δεν γνωρίζετε ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε. Έτσι, για να σας βοηθήσω, είμαι εδώ με ένα βήμα προς βήμα για να σας βοηθήσω να καθοδηγήσετε τη συνολική διαδικασία μιας λύσης blockchain. Ας δούμε τι είναι –

Βήμα 1: Πάρτε ένα μάθημα Blockchain για να βελτιώσετε τη βάση γνώσεων σας

Το ζήτημα είναι σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, πολλοί από εσάς δεν έχετε καν τη σωστή βάση γνώσεων για να εργαστείτε σε έργα blockchain. Έτσι, για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο blockchain, θα πρέπει πρώτα να ακολουθήσετε ένα μάθημα blockchain για να μάθετε σχετικά με την τεχνολογία.

Στην πραγματικότητα, ένα μάθημα blockchain είναι πραγματικά ωφέλιμο καθώς καλύπτουν πολλές διαφορετικές πτυχές και περιπτώσεις χρήσης της τεχνολογίας. Ωστόσο, πώς θα ξέρετε ποια μαθήματα blockchain είναι τα καλύτερα στην αγορά?

Λοιπόν, για να σας βοηθήσουμε, διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή μαθημάτων blockchain. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε θέση ανάπτυξης, τότε σίγουρα θα πρέπει να ελέγξετε για εσάς την πιστοποίηση Certified Enterprise Blockchain Professional.

Δεν θα σας βοηθήσει μόνο στα διάφορα στάδια του κύκλου ζωής της λύσης blockchain, αλλά θα σας καθοδηγήσει επίσης στην επιλογή μιας κατάλληλης θήκης χρήσης για την εταιρεία σας.

Εν πάση περιπτώσει, έχουμε επίσης συγκεκριμένα μαθήματα blockchain που εστιάζονται στη βιομηχανία. Για παράδειγμα, με τα επιχειρηματικά μας blockchains και τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και τα blockchain των επιχειρήσεων και τα μαθήματα χρηματοδότησης του εμπορίου, θα λάβετε πληροφορίες και για τους δύο αυτούς κλάδους.

Έχουμε επίσης πρότυπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε στρατηγικά για το έργο blockchain σας.

Έτσι, στο πρώτο βήμα, πρέπει να αυξήσετε το επίπεδο γνώσεων σας για το εν λόγω θέμα και στη συνέχεια να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο.

Βήμα-2: Επιλέξτε την κατάλληλη θήκη χρήσης Blockchain για την επιχείρησή σας

Αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος του έργου blockchain. Εδώ, πρέπει να αναλύσετε τις ανάγκες των εταιρειών σας και ποια πορεία θέλετε να ακολουθήσετε στο μέλλον. Πιο συγκεκριμένα, πρέπει να καταλάβετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το blockchain για να βελτιώσετε την εταιρεία σας ακόμη και την εμπειρία των καταναλωτών σας.

Στην πραγματικότητα, το blockchain συνοδεύεται από πολλές περιπτώσεις χρήσης που μπορείτε να δείτε. Αλλά φροντίστε να παραμείνετε σχετικοί με τον κλάδο σας. Για παράδειγμα, εάν προσπαθήσετε να ενσωματώσετε περιπτώσεις χρήσης ειδικά για υγειονομική περίθαλψη στην αλυσίδα εφοδιασμού, δεν θα λειτουργήσει, σωστά?

Επίσης, πρέπει να περιορίσετε στο ελάχιστο τη θήκη χρήσης σας. Γιατί; Λοιπόν, επειδή η ανάπτυξη μιας λύσης blockchain είναι αρκετά περίπλοκη. Έτσι, όσο περισσότερο προσθέτετε σε αυτό, τόσο πιο περίπλοκο και επιρρεπές σε σφάλματα θα είναι.

Επομένως, προσπαθήστε να κρατήσετε τα πράγματα στο ελάχιστο.

Εάν δεν είστε σίγουροι για τις περιπτώσεις χρήσης που μπορείτε να επιλέξετε, τότε μπορείτε να δείτε τα μαθήματα blockchain, καθώς η ειδική ομάδα μας θα προτείνει μια πιθανή λύση στα προβλήματά σας.

Και έτσι αναπτύσσετε τα καλύτερα έργα blockchain στην αγορά.

Βήμα-3: Επιλέξτε τον τέλειο αλγόριθμο συναίνεσης για το έργο σας

Στη συνέχεια έρχεται η επιλογή του αλγόριθμου συναίνεσης. Γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσετε μια λύση blockchain χωρίς καμία εφαρμόσιμη διαδικασία συναίνεσης. Στην πραγματικότητα, οι αλγόριθμοι συναίνεσης είναι εξαιρετικά απαραίτητοι για το blockchain να είναι blockchain.

Θέλω να πω, είναι στον πυρήνα αυτού που ζει η τεχνολογία. Χωρίς κατάλληλη μέθοδο συναίνεσης, κάθε είδους συμφωνία κόμβων δεν είναι έγκυρη και δεν μπορεί να εμπιστευτεί.

Συνήθως, η συναίνεση σάς επιτρέπει να προσφέρετε έναν τρόπο επίτευξης συμφωνίας μεταξύ των κόμβων με αξιόπιστο τρόπο. Έτσι, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι όλα τα δεδομένα στο καθολικό είναι πραγματικά αληθινά και κανείς δεν τα άλλαξε.

Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε ποιοι αλγόριθμοι συναίνεσης πρέπει να επιλέξετε γιατί πρέπει να συγχρονιστεί με την επιχειρηματική σας στρατηγική.

Γιατί; Λοιπόν, επειδή δεν είναι όλα κατάλληλα για τη βιομηχανία σας ή για τη συγκεκριμένη λύση blockchain που προσπαθείτε να δημιουργήσετε. Λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι κάνετε.

Βήμα-4: Επιλέξτε την τέλεια πλατφόρμα Enterprise Blockchain για τη λύση

Έπειτα έρχονται οι πλατφόρμες blockchain για την οικοδόμηση βημάτων έργου blockchain. Εδώ, θα πρέπει να καθορίσετε ποια εταιρική πλατφόρμα blockchain θα επιλέξετε ως βάση του έργου σας. Η εργασία στην πλατφόρμα από το μηδέν μπορεί να διαρκέσει πολλούς μήνες ή και χρόνια.

Για να μην αναφέρουμε ότι θα χρειαστείτε εξειδικευμένους προγραμματιστές blockchain που μπορούν να σταματήσουν να εργάζονται σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα. Αυτό μπορεί να γίνει μια μεγάλη ταλαιπωρία στους μεταβαλλόμενους χρόνους. Και έτσι, υπάρχουν ήδη πολλές υπάρχουσες πλατφόρμες κατάλληλες για κάθε είδους περιπτώσεις επιχειρηματικής χρήσης.

Για παράδειγμα, Ethereum, Corda, Hyperledger, IOTA και ούτω καθεξής.

Βήμα-5: Ξεκινήστε να σχεδιάζετε την αρχιτεκτονική

Η κατασκευή έργου blockchain μπορεί να είναι μια δύσκολη εργασία αν δεν μπορείτε να ξεκινήσετε σωστά τη φάση της αρχιτεκτονικής. Στην πραγματικότητα, αυτό το βήμα είναι ένα από τα σημαντικά μέχρι τώρα. Μόλις ξέρετε ποια πλατφόρμα να χρησιμοποιήσετε ή τι είδους συναίνεση να χρησιμοποιήσετε, πρέπει να αρχίσετε να εργάζεστε και στην βασική αρχιτεκτονική.

Ακόμα κι αν μπορείτε να επιλέξετε μια υπάρχουσα εταιρική πλατφόρμα, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να κάνετε αλλαγές σε αυτήν για να τη διαμορφώσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Έτσι, θα δείτε ότι τα καλύτερα έργα blockchain ενδέχεται να χρησιμοποιούν το Hyperledger, αλλά έκανε και πολλές αλλαγές σε αυτό.

Επίσης, μην ξεχάσετε να εργαστείτε στα API, τον πίνακα διαχείρισης, το περιβάλλον εργασίας χρήστη και ούτω καθεξής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει μεγάλη σκέψη για να συμπεριλάβετε έξυπνα συμβόλαια. Μπορεί να φαίνεται υπέροχο χαρακτηριστικό, αλλά αν δεν το χρειάζεστε, μην το συμπεριλάβετε άσκοπα.

Βήμα-6: Δοκιμάστε δυναμικά το έργο Blockchain

Ξέρετε, εάν δεν δοκιμάσετε το έργο σας πριν ξεκινήσετε, τότε η κατασκευή ενός έργου blockchain θα είναι απλώς χάσιμο χρόνου για εσάς. Γιατί; Λοιπόν, δεν νομίζετε ότι η λύση σας θα είναι τέλεια από την αρχή τώρα, έτσι δεν είναι?

Καθώς θα τροποποιείτε ή ακόμη και θα δημιουργείτε το έργο blockchain από το μηδέν, θα έχετε πολλά λάθη εδώ και εκεί. Αυτά τα σφάλματα μπορεί να αποτελέσουν σοβαρή απειλή για την ασφάλεια του δικτύου σας. Έτσι, για να μάθετε εάν το έργο σας λειτουργεί αποτελεσματικά και χωρίς σφάλματα, δοκιμάστε να το δοκιμάσετε δυναμικά πριν ξεκινήσετε.

Μόλις μάθετε τι είδους προβλήματα έχει, μπορείτε να τα διορθώσετε γρήγορα και να το κάνετε μια τέλεια λύση για εκκίνηση.

Βήμα-7: Κάντε το μελλοντική απόδειξη

Κάνατε ό, τι έπρεπε να κάνετε για να αναπτύξετε τα καλύτερα έργα blockchain στην αγορά. Αλλά δεν θα παραμείνει το ίδιο εάν δεν μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το έργο σας θα εξελιχθεί καθώς περνάει ο καιρός. Έτσι, θα πρέπει να αποδείξετε μελλοντικά το έργο σας.

Τι σημαίνει αυτό? Αυτό σημαίνει ότι βεβαιωθείτε ότι το έργο σας μπορεί να αναπτυχθεί. Δεν μπορείτε πιθανώς να προσελκύσετε τους καταναλωτές σας με το ίδιο χαρακτηριστικό χρόνια με χρόνια. Επίσης, στο μέλλον θα υπάρχουν και άλλες επαναστατικές τεχνολογίες.

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η λύση σας μπορεί να ενσωματώσει και αυτές.

Εκεί, τώρα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το δικό σας δημιουργικό έργο blockchain.

Στο τέλος

Τώρα ξέρετε πώς μπορείτε να εργαστείτε σε ένα έργο blockchain. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά μονοπάτια που μπορείτε να ακολουθήσετε για να επιτύχετε ένα πιο σημαντικό αποτέλεσμα. Όπως γνωρίζετε ήδη, οι επιχειρήσεις εργάζονται ήδη σε πολλά έργα αυτή τη στιγμή.

Και έχω ήδη συντάξει μερικά από τα καλύτερα έργα blockchain σε αυτόν τον οδηγό για να σας βοηθήσω να πάρετε μια μικρή εικόνα για το θέμα. Εν πάση περιπτώσει, όπως μπορείτε να δείτε, το blockchain δεν πηγαίνει πουθενά προς το παρόν. Επομένως, είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας με το blockchain αμέσως όταν μπορείτε πριν από πολύ αργά.

Καθώς η τεχνολογία υποτίθεται ότι θα γίνει μια σημαντική βιομηχανία στο μέλλον, είναι καιρός να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτήν.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map