Blockchain Masterclass – Η σημασία της εκπαίδευσης Blockchain για επιχειρήσεις

Η τεχνολογία κατανεμημένου καθολικού (DLT), επίσης γνωστή ως blockchain, είναι το θαύμα αυτής της δεκαετίας. Έχοντας ξεκινήσει ως την τεχνολογία που βασίζεται στο bitcoin και σε άλλα κρυπτονομίσματα, η DLT ξεπερνά σχεδόν όλες τις βιομηχανίες. Επομένως, καθώς η DLT συνεχίζει να διαταράσσει τις βιομηχανίες, καθίσταται απαραίτητο για τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν γνώση. Αυτό ενημερώνει αυτό το masterclass blockchain.

Contents

Το Blockchain ως σκανδάλη ψηφιακού μετασχηματισμού

Ο επιχειρηματικός κόσμος βασίζεται στην εμπιστοσύνη μεταξύ του προμηθευτή και του καταναλωτή. Αυτή η εμπιστοσύνη συνδέει την αγορά μαζί και με τη βοήθεια διαφόρων κανόνων και κανονισμών. Επιπλέον, οι καταναλωτές και οι προσδοκίες τους, σε μεγάλο βαθμό, καθορίζουν τις μεγάλες τάσεις της αγοράς. Ωστόσο, δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε ότι η παγκόσμια αγορά είναι γεμάτη παραβίαση εμπιστοσύνης, υπερβολικά τέλη και χρόνιες καθυστερήσεις στην παροχή υπηρεσιών. Δυστυχώς, όλα αυτά λειτουργούν ενάντια στον πελάτη, ο οποίος πρέπει να είναι ο καθοριστικός παράγοντας για το πώς συμβαίνει η επιχείρηση.

  • Το Blockchain απορρίπτει χρηματοοικονομικούς διαμεσολαβητές και προστατεύει το οικοσύστημα IoT

Στον χρηματοπιστωτικό τομέα, οι ενδιάμεσοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί όπως τα χρηματιστήρια και τα δίκτυα πληρωμών αποτελούν πηγές αδικίας των καταναλωτών. Συγκεκριμένα, το 45% αυτών των διαμεσολαβητών υφίστανται έγκλημα και απάτη, η οποία μεταφέρεται στον καταναλωτή ως απώλεια. Ευτυχώς, η τεχνολογία blockchain υπόσχεται να επιταχύνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, να μειώσει το κόστος και να ενισχύσει την εμπιστοσύνη στην αγορά. Για παράδειγμα, η τεχνολογία blockchain καταργεί εντελώς τους μεσάζοντες στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Αυτό σημαίνει ότι οι συμμαθητές είναι σε θέση να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον χωρίς την ανάγκη ενός κεντρικού κόμματος να επιβάλει την εμπιστοσύνη.

Επιπλέον, υπάρχει ένας συνεχής ψηφιακός μετασχηματισμός που περιλαμβάνει το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT). Συγκεκριμένα, αυτή είναι μια επανάσταση που ξεκίνησε με την έλευση του Cloud Technology. Είναι ενδιαφέρον ότι η τεχνολογία IoT επιτρέπει στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν έξυπνες συσκευές για την ολοκλήρωση διαφόρων εργασιών. Ωστόσο, μια τέτοια πανταχού παρούσα παρουσία στο Διαδίκτυο θέτει τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων σε χάκερ. Επομένως, είναι σαφές ότι το σύννεφο δεν επαρκεί όσον αφορά την ασφάλεια των χρηστών.

Ευτυχώς, το blockchain παρουσιάζει μια έξυπνη εναλλακτική λύση που εξασφαλίζει στους χρήστες την ασφάλειά τους στο Διαδίκτυο. Μία από τις βασικές ιδιότητες του blockchain είναι ότι το οικοσύστημα είναι αδιάβροχο. Ως εκ τούτου, οι προγραμματιστές ενσωματώνουν τεχνολογία blockchain στο IoT για να διασφαλίσουν ότι οι συσκευές είναι ασφαλείς. Για να φτάσετε στο ρεύμα, υπάρχουν πάνω από 6,4 δισεκατομμύρια συσκευές IoT παγκοσμίως σήμερα και πάνω από 25 εκατομμύρια συνδέονται καθημερινά. Η απόκτηση blockchain για τη διασφάλιση όλων αυτών των gadget είναι μια τεράστια ευθύνη από την πλευρά της τεχνολογίας. Είναι ενδιαφέρον, αυτό είναι ότι το blockchain είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα μετά την τεχνολογία cloud.

  • Έξυπνες συμβάσεις

Ίσως μια άλλη ιδιότητα του blockchain που θα καταρρεύσει την παλιά επιχειρηματική δομή είναι τα έξυπνα συμβόλαια. Το χαρακτηριστικό έξυπνης σύμβασης είναι τόσο επαναστατικό, ώστε οντότητες που δεν έχουν ιδέα για την ταυτότητα του άλλου να μπορούν να συνάπτουν συμφωνίες χωρίς φόβο απάτης. Οι έξυπνες συμβάσεις επιβάλλουν συμφωνίες με τρόπο που απέτυχαν όλοι οι υπάρχοντες μηχανισμοί.

Συγκεκριμένα, το χαρακτηριστικό αυτό πυροδοτεί μια επανάσταση στον τραπεζικό τομέα και ως αποτέλεσμα, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα προσπαθούν να υιοθετήσουν την τεχνολογία. Αυτό δείχνει πόσο σημαντική είναι αυτή η τεχνολογία. Επιπλέον, τα ιδρύματα γνωρίζουν τις συνέπειες της τεχνολογίας έτσι ώστε κινδυνεύουν να εξαφανιστούν χωρίς να την αγκαλιάσουν.

Τα έξυπνα συμβόλαια και άλλες λειτουργίες blockchain οδηγούν σε μια μετατροπή στην ψηφιακή αγορά με αποκεντρωμένες δομές. Είναι ενδιαφέρον ότι το είδος του ψηφιακού μετασχηματισμού που θα προκύψει από αυτήν την τεχνολογία είναι ικανό να αλλάξει στον πολιτικό και πολιτιστικό τομέα. Αυτό βασίζεται στη σημασία των συμβάσεων και στον ρόλο που διαδραματίζουν στον εξορθολογισμό των αλληλεπιδράσεων στους τομείς.

Βασικά στατιστικά στοιχεία blockchain

Το DLT βρίσκει περιπτώσεις χρήσης σε όλους τους κλάδους παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις είναι σε θέση να εξοικονομήσουν πολλά όσον αφορά το κόστος χειρισμού βασικών λειτουργιών. Παρομοίως, η τεχνολογία παρέχει στις επιχειρήσεις αποδοτικότητα που δεν είχαν ακούσει στο παρελθόν. Είναι ενδιαφέρον ότι οι μελέτες δείχνουν ότι οι επιχειρήσεις μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιήσει έως και 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε αξία ως αποτέλεσμα της υιοθέτησης του blockchain. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν έως και 2 τρισεκατομμύρια δολάρια σε επιχειρηματική αξία blockchain έως το 2030 εάν συνεχίσουν να υιοθετούν την τεχνολογία.

Η αγορά κρυπτογράφησης ενδέχεται να μην είναι αξιοσημείωτη σε διάφορα CIO που καθορίζουν την τεχνολογική κατεύθυνση μιας εταιρείας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το blockchain εισήλθε στην παγκόσμια σκηνή στο πίσω μέρος του bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγορά κρυπτογράφησης είχε αξία περίπου 16 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις αρχές του 2017. Είναι ενδιαφέρον ότι η αγορά έκλεισε το έτος σε πάνω από 600 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτός ο μαγικός μετασχηματισμός είναι ένας από τους λόγους που το blockchain είναι δημοφιλές σήμερα.

  • Ο χώρος blockchain επεκτείνεται γρήγορα

Σύμφωνα με τον Netscribes, ο χώρος του blockchain επεκτείνεται αρκετά γρήγορα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία υπολόγισε ότι ο χώρος θα επεκταθεί 42,8% ετησίως, με το 2018 να είναι το βασικό έτος. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτή η επέκταση είναι πιθανό να συνεχιστεί έως το 2022. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτός ο ισχυρισμός συμφωνεί με μια έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ) που προβλέπει ότι το blockchain θα φέρει επανάσταση στο εμπόριο.


Σύμφωνα με την έκθεση, το blockchain θα διευκολύνει έως και το 330 τρισεκατομμύρια δολάρια προστιθέμενης αξίας στο παγκόσμιο εμπόριο έως το 2030. Συγκεκριμένα, η τεχνολογία έχει την ικανότητα να αυξήσει το ρυθμό αυτοματισμού στη μεταποιητική βιομηχανία, ενισχύοντας έτσι την αποδοτικότητα. Η τεχνολογία θα επιτρέψει περαιτέρω στις επιχειρήσεις να μειώσουν το κόστος παραγωγής και παροχής υπηρεσιών. Επιπλέον, η τεχνολογία ηγείται της εκστρατείας με νέες τεχνολογίες όπως η AI και η Machine Learning για την άρση των εμποδίων στο παγκόσμιο εμπόριο. Μόνο από το blockchain, ο ΠΟΕ αναμένει ότι η άρση των εμποδίων θα οδηγήσει σε νέες εμπορικές ευκαιρίες ύψους 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων.

  • Περισσότερα χρήματα προορίζονται για δαπάνες για λύσεις blockchain

Επιπλέον, η International Data Corporation (IDC) προέβλεψε ότι οι παγκόσμιες δαπάνες για λύσεις blockchain θα αυξηθούν γρήγορα από το 2018 και μετά. Συγκεκριμένα, οι δαπάνες είναι πιθανό να φθάσουν τα 11,7 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2022. Κατά την περίοδο της πρόβλεψης (2017-2022), η IDC διαπίστωσε ότι ο σύνθετος ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης (CAGR) των δαπανών για λύσεις blockchain είναι πιθανό να μειωθεί στο 73,2%. Μόνο για το 2018, οι δαπάνες θα υποθετικά ανέρχονται σε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό είναι διπλάσιο από το ποσό που δαπανήθηκαν οι οντότητες σε λύσεις blockchain το 2017.

Στις ίδιες εκτιμήσεις, η IDC προέβλεψε ότι οι ΗΠΑ θα ηγηθούν στην επένδυση στην τεχνολογία. Σύμφωνα με την εταιρεία, παρά τον παγκόσμιο ενθουσιασμό για το blockchain, οι ΗΠΑ είναι πιθανό να αποδώσουν πάνω από το 36% των συνολικών δαπανών. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν ενδείξεις παγκόσμιας υιοθεσίας, καθώς οι κυβερνήσεις ανεβαίνουν επίσης.

Η σημασία της εκπαίδευσης των στελεχών blockchain

Αυτό το masterclass blockchain επικεντρώνεται στα άτομα που έχουν πραγματική δύναμη να καθορίσουν πώς ένας οργανισμός αλληλεπιδρά με τις αναδυόμενες τεχνολογίες. Όπως συζητήθηκε προηγουμένως, ο επιχειρηματικός χώρος υφίσταται ήδη θεμελιώδεις αλλαγές λόγω της τεχνολογίας blockchain. Επιπλέον, είναι ξεκάθαρο ότι οι πρώτοι που υιοθετούν θα επωφεληθούν πολύ από το να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Είναι ενδιαφέρον ότι το blockchain έχει αντίκτυπο σε όλα σχεδόν τα τμήματα ενός οργανισμού. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη οι οντότητες να υιοθετήσουν μια δια-οργανωτική προσέγγιση προς αυτήν την τεχνολογία. Συγκεκριμένα, το blockchain εταιρικό masterclass ενσωματώνει βασικές πτυχές του blockchain, καθώς και πληροφορίες και έρευνα. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τα διάφορα δίκτυα blockchain και τον τρόπο λειτουργίας τους.

  • Γιατί τα στελέχη πρέπει να κερδίσουν ένα πιστοποιητικό εταιρικής blockchain

Ένα επιχειρηματικό μάθημα blockchain βοηθά τα εταιρικά στελέχη να αποκτήσουν κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες περιπτώσεις χρήσης της τεχνολογίας blockchain. Συγκεκριμένα, οι γνώσεις θα διευκολύνουν τη διαμόρφωση κατάλληλων επιχειρηματικών μοντέλων που ενσωματώνουν την τεχνολογία. Για παράδειγμα, τα στελέχη επιχειρήσεων θα μάθουν πώς να αξιοποιούν το blockchain για να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη στην αλυσίδα εφοδιασμού τους, καθώς και να καταπολεμήσουν το πρόβλημα της παραποίησης. Επιπλέον, η απόκτηση ενός εταιρικού πιστοποιητικού blockchain θα επιτρέψει στα στελέχη να τελειοποιήσουν τις υπηρεσίες τους, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους.

Ένας άλλος σημαντικός στόχος ενός εταιρικού πιστοποιητικού blockchain είναι να συμμετέχουν στελέχη σε εργαστήρια που διδάσκουν σχεδιασμό και στρατηγική σκέψη σε σχέση με την τεχνολογία blockchain. Δεν είναι μυστικό ότι κάθε αναδυόμενη τεχνολογία έχει πληθώρα ευκαιριών εάν προσεγγιστεί στρατηγικά. Είναι ενδιαφέρον ότι οι CEOs, CTOs, CIOs και άλλα στελέχη κερδίζουν την αμοιβή τους προσφέροντας στρατηγική και σχεδιάζοντας προσεγγίσεις που ενσωματώνουν καλύτερα τις νέες τεχνολογίες.

Ωστόσο, είναι σαφές ότι υπάρχουν λίγα πράγματα σχετικά με το εύρος των δυνατοτήτων που έχει το blockchain. Συγκεκριμένα, το blockchain είναι δημοφιλές στους κύκλους κρυπτογράφησης περισσότερο λόγω της δραματικής άνοδος και πτώσης του κλάδου. Αυτό που συνειδητοποιούν τα στελέχη είναι ότι η τεχνολογία έχει πολλά να προσφέρει εκτός κρυπτογράφησης από ό, τι πιστεύεται αρχικά. Αυτός είναι ο περισσότερος λόγος για τα στελέχη να συνεχίσουν την εταιρική εκπαίδευση blockchain για να ευθυγραμμίσουν τις γνώσεις τους με την αναδυόμενη τεχνολογία.

  • Το masterclass blockchain για επιχειρήσεις είναι επίσης απαραίτητες δημόσιες οντότητες

Είναι ενδιαφέρον ότι το blockchain δεν είναι μόνο μια διατήρηση του ιδιωτικού τομέα. Συγκεκριμένα, τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε μια πλατφόρμα blockchain είναι αμετάβλητα και μπορούν να διαρκέσουν για αιώνες. Ως εκ τούτου, η τεχνολογία γίνεται κρίσιμη στη διαχείριση ταυτότητας για κυβερνητικούς φορείς. Επιπλέον, διάφορες οντότητες διερευνούν την καταλληλότητα του blockchain ως μέσου ψηφοφορίας. Λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο διαφάνειας και ακεραιότητας δεδομένων που είναι εγγενές σε ένα δίκτυο blockchain, θα ήταν δυνατόν να διεξαχθούν ελεύθερες και δίκαιες εκλογές, κάτι που είναι αρκετά αόριστο στις σημερινές δημοκρατίες.

Μετά την εφαρμογή στη διαχείριση ταυτότητας και στη διευκόλυνση ελεύθερων και δίκαιων εκλογών, είναι προφανές ότι το blockchain είναι επίσης σημαντικό για τις κυβερνήσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι κυβερνητικοί φορείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να συλλέγουν αποτελεσματικά τους φόρους, να διαχειρίζονται ταυτότητες και να κάνουν πολλά περισσότερα. Ως εκ τούτου, οι κυβερνητικοί οργανισμοί πρέπει να διασφαλίζουν ότι οι υπάλληλοί τους υφίστανται masterclass επιχειρήσεων blockchain.

Επίσης, οι εμπορικοί οργανισμοί πρέπει να κατανοήσουν την τεχνολογία. Ιδιαίτερα, όταν υπάρξει μια θεμελιώδης αλλαγή στο παγκόσμιο εμπορικό τοπίο, θα επηρεάσει όλους τους ενδιαφερόμενους. Η παρακολούθηση ενός masterclass blockchain θα διασφαλίσει ότι οι άνθρωποι θα μείνουν μπροστά από τις αλλαγές. Επιπλέον, η γνώση που αποκτήθηκε από ένα μάθημα blockchain για επιχειρήσεις θα επιτρέψει στους μαθητές να εκτιμήσουν τις δυνατότητες του blockchain καθώς και να εντοπίσουν τις απειλές του.

Κάθετες μεταμορφώσεις blockchain

Υπάρχουν πολλοί κλάδοι που αναδύονται και σχετίζονται με την τεχνολογία blockchain. Είναι ενδιαφέρον ότι η τεχνολογία απομακρύνεται σταδιακά από τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων που την έσπασε στην παγκόσμια σκηνή. Η λήψη του masterclass blockchain θα βελτιώσει τη γνώση των στελεχών σχετικά με αυτούς τους κλάδους. Επιπλέον, οι CIO, CTO, ακόμη και οι διευθυντές στρατηγικής και οι VP θα είναι σε καλύτερη θέση να κατανοήσουν πώς να αξιοποιήσουν την τεχνολογία.

  • Μεταφορά επιχειρήσεων

Παραδοσιακά, η μεταφορά επιχειρήσεων είναι μια από τις κύριες πηγές ζημιών για τις επιχειρήσεις. Τα υπάρχοντα μέσα για την παρακολούθηση και τον εντοπισμό επαγγελματικών ταξιδιών και διαδρομών δεν ανταποκρίνονται στην πρόκληση. Συγκεκριμένα, οι κακοί υπάλληλοι κλέβουν επιτυχώς από εταιρείες χωρίς τη γνώση της διοίκησης της εταιρείας.

Η τεχνολογία Blockchain επιτρέπει στη διαχείριση να παρακολουθεί τα ταξίδια και τις διαδρομές μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Μόλις μια επιχείρηση ενσωματώσει λύσεις blockchain που παρακολουθούν και εντοπίζουν την αλυσίδα εφοδιασμού, όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με την αλυσίδα εφοδιασμού είναι άμεσα διαθέσιμα και εύκολα προσβάσιμα.

Υπάρχουν και άλλοι κλάδοι όπως λιανική, υγειονομική περίθαλψη, πετρέλαιο & φυσικό αέριο, κυβερνητικές υπηρεσίες, έξυπνες πόλεις, ταξίδια, εκπαίδευση και ούτω καθεξής όπου το blockchain είναι εξαιρετικά κρίσιμο. Είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τα στελέχη επιχειρήσεων να αποκτήσουν σε βάθος γνώσεις σχετικά με τους διάφορους κλάδους. Συγκεκριμένα, η παρακολούθηση της εταιρικής κατάρτισης blockchain είναι ένα σημαντικό βήμα προς την απόκτηση αυτής της γνώσης.

Εταιρικές πλατφόρμες blockchain

Δεδομένου του εταιρικού / επιχειρηματικού ενδιαφέροντος για την υπόσχεση του blockchain των επιχειρήσεων, υπάρχουν λίγες πλατφόρμες που ξεκίνησαν για να καλύψουν τη ζήτηση. Μερικές από τις πλατφόρμες περιλαμβάνουν Corda, Hyperledger Fabric, Ethereum, Stellar και Tezos. Παρόλο που φαίνεται να προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι διαφέρουν σε βασικές, αλλά κρίσιμες πτυχές.

Συγκεκριμένα, η συμμετοχή στο blockchain masterclass θα επιτρέψει στα στελέχη να διαφοροποιήσουν τις πλατφόρμες βάσει τεχνικών ιδιοτήτων όπως η ασφάλεια, το απόρρητο, η συναίνεση, η απόδοση των συναλλαγών, τα έξυπνα συμβόλαια και το τελικό των συναλλαγών.

  • Στρατηγικά κριτήρια για κατάλληλες εταιρικές πλατφόρμες blockchain

Επιπλέον, όσοι φτάνουν στο πιστοποιητικό επιχείρησης blockchain θα εκτιμήσουν τη στρατηγική πλευρά του blockchain της επιχείρησης. Στο masterclass της εταιρείας blockchain, οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τα στρατηγικά κριτήρια που βοηθούν στην επιλογή της πιο κατάλληλης πλατφόρμας blockchain για επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, οι μαθητές θα καταλάβουν ότι μια πλατφόρμα πρέπει να έχει κατά νου την επιχειρηματική χρήση όπως αποδεικνύεται από τη συνεργασία της βιομηχανίας και τη βασική στρατηγική.

Επίσης, μια καλή πλατφόρμα θα πρέπει να ενσωματώνει αξιόπιστα εργαλεία προγραμματιστή και πρέπει να ενσωματώνεται καλά με άλλα εταιρικά συστήματα. Επιπλέον, η πλατφόρμα θα πρέπει να προσφέρει επεκτάσιμες και ικανές υπηρεσίες τρίτων που είναι εταιρικού επιπέδου. Τέλος, η τέλεια πλατφόρμα εταιρικών blockchain πρέπει να επιδείξει προσπάθειες για την απόκτηση πιστοποίησης σε πρότυπα καθώς και συμμόρφωση με κανονισμούς σε διάφορους κλάδους.

Δυστυχώς, τα κριτήρια για την επιλογή της καλύτερης πλατφόρμας είναι προς το παρόν ασαφή. Ευτυχώς, αυτό το masterclass blockchain θα οδηγήσει τους συμμετέχοντες σε κρίσιμα βήματα όπως περιγράφεται παραπάνω. Συγκεκριμένα, οι μαθητές που προχωρούν στο πιστοποιητικό blockchain της επιχείρησης θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μια πλατφόρμα που μπορεί να ξεπεράσει το πιλοτικό στάδιο. Αυτό αποτελεί απόδειξη του γεγονότος ότι μόνο οι πλατφόρμες που επιτυγχάνουν πραγματική υιοθέτηση θα προσφέρουν στους χρήστες το σημαντικότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Γιατί είναι σημαντικό να αφιερώσετε μία ή λίγες ολόκληρες ημέρες για προσωπική εκπαίδευση

Ο χώρος blockchain μόλις ωριμάζει και δεν διαθέτει καθιερωμένα πρότυπα για να καθοδηγήσει την υιοθέτηση. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά από την άποψη των νέων ορολογιών και της επιχειρηματικής λογικής που μπορεί να αποδειχθούν προβληματικά σε οποιονδήποτε χωρίς σαφή ιδέα για το τι είναι. Η προσωπική εταιρική εκπαίδευση blockchain καλύπτει αυτό το κενό και δημιουργεί την πιο ισχυρή βάση για τον μαθητή. Σε λίγες πλήρεις ημέρες, οι μαθητές θα κυριαρχήσουν όρους και ιδιοσυγκρατικές διαδικασίες που καθορίζουν την τεχνολογία blockchain.

Επιπλέον, θα χρειαζόταν πολύς χρόνος για την αυτοδιδασκαλία blockchain. Όπως προαναφέρθηκε, το πεδίο στερείται καθιερωμένων προτύπων που σημαίνει επίσης ότι οι πληροφορίες είναι διάσπαρτες. Κάποιος είναι πιθανό να χαθεί στον λαβύρινθο των μη τυποποιημένων πληροφοριών που διασκορπίζονται σε όλο το Διαδίκτυο. Τελικά, κάποιος μπορεί να παραπλανηθεί για να δυσφημίσει ολόκληρη την έννοια του blockchain. Ένα masterclass blockchain προσωπικού φέρνει όλες τις πληροφορίες σε ένα μέρος και τις μεταδίδει στον μαθητή με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

Επιπλέον, η προσωπική εκπαίδευση ομαδοποιεί τις διάσπαρτες πληροφορίες σε εύγευστα τμήματα γνώσης. Αυτή η διαμερισματοποίηση των δεδομένων διευκολύνει τους μαθητές να κατανοήσουν τις βασικές έννοιες του blockchain masterclass. Αυτό συμπληρώνει επίσης τη μη διαθεσιμότητα ενός μαθήματος blockchain για επιχειρήσεις που είναι ενημερωμένο και σχετικό.

Προσωπική καριέρα

Αυτό το masterclass blockchain δεν σκοπεύει να δώσει μόνο ένα απόσπασμα τεχνολογίας blockchain. Αντίθετα, σκοπεύει να μεταδώσει ολοκληρωμένες πληροφορίες έτσι ώστε οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να κερδίσουν ένα πιστοποιητικό επιχείρησης blockchain. Ως εκ τούτου, μπορεί κανείς να δημιουργήσει μια προσωπική καριέρα από τις γνώσεις που μεταδίδονται.

Γι ‘αυτό, κλείστε τώρα το masterclass blockchain και μάθετε από ένα από τα καλύτερα στον κλάδο.

Ας συνδεθούμε και μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τη νέα αξία στον οργανισμό σας

Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

[contact-form-7 id = “9726 ″ title =” masterclass “]
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map