Μαθήματα Blockchain Online: Κάντε το πρώτο βήμα!

Τα διαδικτυακά μαθήματα Blockchain είναι ιδανικά για να μάθετε σχετικά με την τεχνολογία blockchain. Ωστόσο, εάν δεν ψάχνετε τα νόμιμα, θα καταλήξετε να σπαταλάτε μόνο τα χρήματά σας. Συνήθως, κάθε διαδικτυακό μάθημα blockchain είναι διαφορετικό και μπορεί να προσφέρει διάφορες πληροφορίες.

Εάν δεν γνωρίζετε ποια από αυτά είναι νόμιμα, τότε ενδέχεται να καταλήξετε σε ψευδείς πληροφορίες ή βάση γνώσεων. Επομένως, είναι απολύτως απαραίτητο να βρείτε μια αξιόπιστη πηγή που μπορεί να σας προσφέρει τα διαδικτυακά μαθήματα blockchain που χρειάζεστε.

Εδώ παίζουν 101 Blockchains.

Η μεγάλη συλλογή διαδικτυακών μαθημάτων blockchain είναι εδώ για να σώσει την ημέρα σας! Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε το καλύτερο διαδικτυακό σεμινάριο blockchain στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα, η εξειδικευμένη ομάδα μας εργάζεται πάντα σκληρά για να διατηρεί κάθε μάθημα ενημερωμένο και επινοητικό.

Λοιπόν, ας δούμε τα μαθήματα blockchain στο διαδίκτυο τώρα!

Contents

Η διαδικτυακή μας λίστα μαθημάτων Blockchain

Γιατί να παρακολουθήσετε μαθήματα Blockchain στο Διαδίκτυο?

Η παρακολούθηση διαδικτυακών μαθημάτων blockchain μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να μάθετε για το blockchain πολύ πιο γρήγορα από τα συνηθισμένα μέσα. Το καλύτερο μέρος για τα διαδικτυακά μαθήματα είναι ότι μπορείτε να καθίσετε άνετα στο σπίτι σας και να παρακολουθήσετε τα μαθήματα όποτε θέλετε.

Έτσι, όλη η διαδικασία μάθησης είναι στον έλεγχό σας. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από εσάς μπορεί να μην έχετε χρόνο να παρακολουθείτε τακτικά μαθήματα παράλληλα με μια εργασία πλήρους απασχόλησης. Έτσι, η παρακολούθηση ενός διαδικτυακού μαθήματος blockchain μπορεί πραγματικά να διευκολύνει τη διαδικασία.

Ωστόσο, πρέπει να επιλέξετε τα μαθήματα που θα σας προσφέρουν αυτήν την ελευθερία. Δεν υπάρχει κάθε διαδικτυακό μάθημα blockchain με ευέλικτα προγράμματα μάθησης. Επομένως, πρέπει πάντα να σιγουρευτείτε ότι επιλέγετε αυτό που εστιάζει στους μαθητές, ωφελεί περισσότερο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να παρακολουθήσετε ένα διαδικτυακό μάθημα blockchain για να μάθετε σχετικά με την τεχνολογία blockchain.

Το καλύτερο είναι ότι προσφέρουμε επίσης μια ευρεία συλλογή μαθημάτων blockchain στο διαδίκτυο για να δοκιμάσετε. Λοιπόν, φροντίστε να τα δείτε.


Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το τέλειο, θα περιγράψουμε εν συντομία όλα τα διαδικτυακά μαθήματα blockchain σε αυτόν τον οδηγό.

Κορυφαία διαδικτυακά μαθήματα Blockchain

μαθήματα blockchain online

Ας δούμε λοιπόν τι είναι αυτά!

Διαδικτυακά μαθήματα Blockchain: Επαγγελματικά μαθήματα για μετασχηματισμό Blockchain

Πιστοποιημένο Enterprise Blockchain Professional

Επισκόπηση μαθήματος

Αυτό το μάθημα είναι για εσάς αν θέλετε να γίνετε επαγγελματίας blockchain και να δημιουργήσετε μια καριέρα σε εταιρικές εταιρείες. Επιπλέον, το μάθημα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις δικές σας λύσεις, καθώς και να αναπτύξετε στρατηγικές δεξιότητες.

Γιατί πρέπει να εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα?

 • Μάθετε για το συνολικό οικοσύστημα τεχνολογίας blockchain και πώς επηρεάζει τις επιχειρήσεις.
 • Μάθετε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε μια λύση blockchain.
 • Κατανόηση της διαδικασίας ψηφιακού μετασχηματισμού blockchain με προσοδοφόρα σύνολα εργαλείων.

Τι θα λάβετε στο μάθημα?

Ενότητα-1: Βασικά στοιχεία τεχνολογίας Blockchain

Αυτή η ενότητα επικεντρώνεται κυρίως σε όλα τα βασικά στοιχεία της τεχνολογίας blockchain.

Ενότητα-2: Επισκόπηση των Enterprise Blockchain Platforms

Η επόμενη ενότητα θα επικεντρωθεί σε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των εταιρικών πλατφορμών blockchain που κυριαρχούν σήμερα στην αγορά. Έτσι, σε αυτήν την ενότητα, θα γνωρίζετε ποιες πλατφόρμες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη λύση σας.

Ενότητα-3: Blockchain In Trade Finance

Επιπλέον, στην ενότητα 3, θα καλύψουμε τον αντίκτυπο του blockchain στην εμπορική χρηματοδότηση με πραγματικά σενάρια για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε. Επιπλέον, θα καλύψουμε επίσης τα περιουσιακά στοιχεία και τα νομίσματα κρυπτογράφησης.

Ενότητα-4: Εφαρμογές αλυσίδας εφοδιασμού Blockchain

Σε αυτό το μέρος του μαθήματος, θα μάθετε για όλες τις εφαρμογές του blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Ενότητα-5: Δημοφιλείς θήκες χρήσης Blockchain

Τέλος, το μάθημα θα καλύψει κάθε δημοφιλή και καλύτερη περίπτωση χρήσης blockchain για να δείτε.

Υλικά μπόνους

 • Αποκλειστικές συνεντεύξεις

Το πρώτο υλικό μπόνους είναι η πρόσβαση σε όλες τις αποκλειστικές συνεντεύξεις επαγγελματιών blockchain σε όλο τον κόσμο.

 • Προσωπική καθοδήγηση

Η ομάδα μας θα σας προσφέρει ένα προσωπικό σύστημα καθοδήγησης, το οποίο θα σας βοηθήσει να εκπαιδεύετε κάθε εβδομάδα σχετικά με το θέμα.

 • Σεβαστό πιστοποιητικό

Αφού ολοκληρώσετε το online μάθημα blockchain, θα λάβετε μια πιστοποίηση για να δείξετε την επάρκεια σας ως επαγγελματίας blockchain.

Μάθετε περισσότερα για αυτό το μάθημα από εδώ!

Επιχείρηση Blockchains και Trade Finance

Επισκόπηση μαθήματος

Αυτό είναι ένα άλλο διαδικτυακό μάθημα blockchain που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μάθετε σχετικά με τον αντίκτυπο του blockchain στην εμπορική χρηματοδότηση. Επιπλέον, το μάθημά μας θα καλύψει όλα όσα χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε το blockchain στον κλάδο της εμπορικής χρηματοδότησης.

Γιατί πρέπει να εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα?

 • Μάθετε ποια εταιρεία χρησιμοποιεί το blockchain για τη βιομηχανία χρηματοοικονομικών συναλλαγών
 • Προσδιορίστε όλες τις περιπτώσεις χρήσης του blockchain στο χρηματοοικονομικό εμπόριο
 • Μάθετε για τις υπάρχουσες εφαρμογές σε αυτό το πεδίο

Τι θα λάβετε στο μάθημα?

Ενότητα-1: Τρέχουσα κατάσταση χρηματοδότησης του εμπορίου

Η πρώτη ενότητα θα ξεκινήσει με τα τρέχοντα σενάρια της εμπορικής χρηματοδότησης και τα θέματα που έχει αυτός ο τομέας.

Ενότητα-2: Πώς το Blockchain μπορεί να αλλάξει τις εμπορικές διαδικασίες

Στη συνέχεια, θα επικεντρωθούμε στο πώς το blockchain μπορεί να αλλάξει την τυπική διαδικασία του παγκόσμιου εμπορίου και να σας εξοικονομήσει χρήματα και πόρους.

Ενότητα-3: Θήκες χρήσης Blockchain Trade Finance

Μετά από αυτό, το μάθημα θα καλύπτει στοιχεία εμπορικών συναλλαγών και πιθανά σενάρια χρήσης που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Ενότητα-4: Πλατφόρμες στο Blockchain Trade Finance

Σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να μάθετε για όλες τις υπάρχουσες πλατφόρμες για να κάνετε τη χρηματοδότηση του εμπορίου μια καλύτερη βιομηχανία.

Ενότητα-5: Πρόσφατες εξελίξεις στο Blockchain Trade Finance

Τέλος, θα καλύψουμε τυχόν πρόσφατες εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα που θα σας δώσουν πιο καινοτόμες ιδέες για τις λύσεις σας.

Μάθετε περισσότερα για αυτό το μάθημα από εδώ!

Επιχείρηση Blockchains και Supply Chain Management

Επισκόπηση μαθήματος

Η βιομηχανία εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ιδανική για να λάμψει το blockchain καθώς αυτή η βιομηχανία ασχολείται με πολλά θέματα. Έτσι, το μάθημά μας είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία υλοποίησης μιας τέλειας λύσης για τη βιομηχανία εφοδιαστικής αλυσίδας σας.

Γιατί πρέπει να εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα?

 • Μάθετε να ενσωματώνετε το blockchain στις διαδικασίες της εφοδιαστικής αλυσίδας σας
 • Αποκτήστε κατανόηση του blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού
 • Ακονίστε τις ικανότητές σας για να εφαρμόσετε την τέλεια λύση

Τι θα λάβετε στο μάθημα?

Ενότητα-1: Βασικές αρχές διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας

Πρώτον, θα εξηγήσουμε πώς λειτουργεί η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και πώς μπορείτε να γίνετε διαχειριστής της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ενότητα-2: Δημιουργία αξίας SCM

Χρησιμοποιώντας το μοντέλο EVA, μπορείτε να εκτιμήσετε την αξία των μοντέλων αλυσίδας εφοδιασμού. Έτσι, θα επικεντρωθεί επίσης στην αύξηση αυτής της τιμής με το blockchain.

Ενότητα-3: Θήκες χρήσης αλυσίδας εφοδιασμού Blockchain

Επιπλέον, αυτή η ενότητα θα σας βοηθήσει να μάθετε για τα πιθανά σενάρια χρήσης σε αυτόν τον τομέα.

Ενότητα-4: Υλοποίηση λύσεων Blockchain

Αυτή είναι η τελευταία ενότητα. Έτσι, σε αυτό, θα σας πούμε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε λύσεις blockchain για τον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Υλικά μπόνους

 • Αποκλειστικές συνεντεύξεις

Το πρώτο υλικό μπόνους είναι η πρόσβαση σε όλες τις αποκλειστικές συνεντεύξεις επαγγελματιών blockchain σε όλο τον κόσμο.

 • Προσωπική καθοδήγηση

Η ομάδα μας θα σας προσφέρει ένα προσωπικό σύστημα καθοδήγησης, το οποίο θα σας βοηθήσει να εκπαιδεύετε κάθε εβδομάδα σχετικά με το θέμα.

 • Πρότυπο με δυνατότητα δράσης

Το πρότυπο με δυνατότητα δράσης θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πού η βιομηχανία της εφοδιαστικής αλυσίδας σας χρειάζεται ενσωμάτωση blockchain.

Μάθετε περισσότερα για αυτό το μάθημα από εδώ!

Πρότυπα Blockchain για επιχειρήσεις

Επισκόπηση προτύπων

Θέλουμε πάντα οι μαθητές μας να λάμπουν σε εταιρικές εταιρείες. Έτσι, προσφέρουμε μια ευρεία συλλογή προτύπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως μέσο για τον εξορθολογισμό των προσπαθειών blockchain σας.

Γιατί πρέπει να εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα?

 • Χρησιμοποιήστε εργαλεία για να βελτιώσετε την ετοιμότητα του έργου σας
 • Ελέγξτε εάν χρειάζεστε blockchain ή όχι
 • Παρουσιάστε τις ιδέες σας και χαρτογραφήστε πού η εταιρεία σας χρειάζεται ενοποίηση blockchain

Τι θα λάβετε στο μάθημα?

Χρειάζεστε Blockchain?

Το πρότυπο εστιάζει κυρίως στην αναγκαιότητα του blockchain στο εταιρικό σας περιβάλλον. Επιπλέον, θα γνωρίζετε τι είδους blockchain θα χρησιμοποιήσετε με αυτό το εργαλείο.

Ετοιμότητα έργου Blockchain

Το επόμενο πρότυπο θα σας ενημερώσει εάν έχετε εκπληρώσει όλους τους στόχους του έργου σας ή όχι πριν από την τελική διάθεση.

Παρουσίαση ενός Έργου Blockchain για Επιχειρήσεις

Το πρότυπο είναι ιδανικό εάν θέλετε να μεταδώσετε αξία στους πελάτες και τους συνομηλίκους σας χρησιμοποιώντας εξαιρετικές δεξιότητες παρουσίασης.

Διαδικασίες Blockchain για επιχειρήσεις έναντι εφοδιαστικής αλυσίδας

Στην πραγματικότητα, αυτό το πρότυπο χαρτογραφεί τα στοιχεία του κλάδου εφοδιαστικής αλυσίδας που χρειάζονται εφαρμογή blockchain αυτήν τη στιγμή.

Υλικά μπόνους

Πρόσθετα πρότυπα

Σύντομα θα σας προσφέρουμε επιπλέον πρότυπα μόλις ολοκληρώσετε πλήρως το μάθημά μας!

Μάθετε περισσότερα για αυτό το μάθημα από εδώ!

Εισαγωγή στο Enterprise Blockchain

Επισκόπηση μαθήματος

Αυτός είναι ένας από τους δωρεάν διαδικτυακούς δωρεάν οδηγούς για τα μαθήματα blockchain, που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πώς η τεχνολογία blockchain μπορεί να αλλάξει τα επιχειρηματικά μας μοντέλα αρκετά εύκολα. Επιπλέον, αυτό το μάθημα είναι εδώ μόνο για να σας βοηθήσει να εκτιμήσετε την τεχνολογία και να προχωρήσετε με αυτήν.

Γιατί πρέπει να δείτε αυτό το μάθημα?

 • Μάθετε για τις βασικές αρχές της τεχνολογίας blockchain
 • Κατανοήστε πώς λειτουργούν διαφορετικές πλατφόρμες blockchain
 • Μάθετε για τη διαδικασία του ψηφιακού μετασχηματισμού blockchain

Τι θα λάβετε στο μάθημα?

Ενότητα-1: Ορισμός τεχνολογίας Blockchain

Στον διαδικτυακό δωρεάν οδηγό για τα μαθήματα blockchain, θα ξεκινήσουμε με έναν ορισμό και μια αρχή λειτουργίας της τεχνολογίας blockchain. Επιπλέον, θα καλύψουμε την ιστορία του blockchain, την απόδειξη της εργασίας, την απόδειξη του στοιχήματος και ούτω καθεξής.

Ενότητα-2: Όροι Blockchain που πρέπει να γνωρίζετε

Βασικά, ο διαδικτυακός δωρεάν οδηγός για μαθήματα blockchain θα σας βοηθήσει να μάθετε όλους τους σημαντικούς όρους που πρέπει να θυμάστε για την εμφύτευση της λύσης blockchain. Επιπλέον, θέματα όπως κόμβοι, επικυρωτές, συναίνεση, blockchain χωρίς άδεια, 51% επίθεση και πολλά άλλα θα είναι το κύριο επίκεντρο εδώ.

Ενότητα-3: Βασικές αρχές έξυπνων συμβάσεων

Σε αυτό, θα μάθετε για όλα τα στοιχεία των έξυπνων συμβάσεων, ποιοι λειτουργούν και πώς μπορείτε να τα εφαρμόσετε.

Ενότητα-4: Ψηφιακός μετασχηματισμός Blockchain

Σε αυτό το μέρος, θα επικεντρωθούμε στο πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό blockchain με τις δικές σας λύσεις.

Ενότητα-5: Blockchain που αλλάζει τον κόσμο μας

Επιπλέον, στον τελευταίο δωρεάν online οδηγό για μαθήματα blockchain, θα διαγράψουμε θέματα όπως αποκεντρωμένο διαδίκτυο, web 3.0, blockchain κοινοπραξιών, υβριδικό blockchain κ.λπ..

Υλικά μπόνους

 • Πρόσθετες Διαλέξεις

Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, θα έχετε πρόσβαση σε πολλές άλλες δωρεάν συνεδρίες για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε σχετικοί.

 • Παρουσίαση μαθήματος

Μπορείτε να κατεβάσετε την παρουσίαση και να παρακολουθήσετε τις διαλέξεις όποτε θέλετε!

 • Λάβετε μέρος σε διαδικτυακές εκδηλώσεις

Αφού ολοκληρώσετε το διαδικτυακό σεμινάριο blockchain, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια και άλλες διαδικτυακές εκδηλώσεις χωρίς κανένα κόστος.

Μάθετε περισσότερα για αυτό το μάθημα από εδώ!

Βασικές αρχές Enterprise Blockchains

Επισκόπηση μαθήματος

Αυτό είναι ένα από τα δωρεάν online μαθήματα blockchain που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αυτή είναι περισσότερο μια βασική εισαγωγή στο τεράστιο βασίλειο του blockchain. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο δωρεάν μάθημά μας εάν είστε απλώς αρχάριος.

Γιατί πρέπει να δείτε αυτό το μάθημα?

 • Κατανοήστε πώς το συνολικό οικοσύστημα επηρεάζει πραγματικά τον πραγματικό κόσμο
 • Μάθετε για σημαντικούς όρους blockchain
 • Δείτε όλες τις κορυφαίες ευκαιρίες στο blockchain

Τι θα λάβετε στο μάθημα?

Μάθημα-1: Ορισμός τεχνολογίας Blockchain

Στον διαδικτυακό δωρεάν οδηγό για τα μαθήματα blockchain, θα ξεκινήσουμε με έναν ορισμό και μια αρχή λειτουργίας της τεχνολογίας blockchain.

Μάθημα-2: Όροι Blockchain που πρέπει να γνωρίζετε

Βασικά, ο διαδικτυακός δωρεάν οδηγός για μαθήματα blockchain θα σας βοηθήσει να μάθετε όλους τους σημαντικούς όρους που πρέπει να θυμάστε για την εμφύτευση της λύσης blockchain.

Μάθημα-3: Βασικές αρχές έξυπνων συμβάσεων

Σε αυτό, θα μάθετε για όλα τα στοιχεία των έξυπνων συμβάσεων, ποιοι λειτουργούν και πώς μπορείτε να τα εφαρμόσετε.

Μάθημα-4: Ψηφιακός μετασχηματισμός Blockchain

Στο τελευταίο μέρος, θα επικεντρωθούμε στο πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό blockchain με τις δικές σας λύσεις.

Υλικά μπόνους

 • Πρόσθετες Διαλέξεις

Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, θα έχετε πρόσβαση σε πολλές άλλες δωρεάν συνεδρίες για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε σχετικοί.

 • Παρουσίαση μαθήματος

Μπορείτε να κατεβάσετε την παρουσίαση και να παρακολουθήσετε τις διαλέξεις όποτε θέλετε!

 • Λάβετε μέρος σε διαδικτυακές εκδηλώσεις

Αφού ολοκληρώσετε το διαδικτυακό σεμινάριο blockchain, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια και σε άλλες διαδικτυακές εκδηλώσεις χωρίς κανένα κόστος.

Μάθετε περισσότερα για αυτό το μάθημα από εδώ!

Πιστοποιημένος Enterprise Blockchain Architect

Επισκόπηση μαθήματος

Ο αρχιτέκτονας Blockchain είναι μια πολύ επικερδής ευκαιρία εργασίας αυτή τη στιγμή. Αλλά για να γίνετε ένας, χρειάζεστε τεράστια γνώση για το ίδιο το θέμα. Έτσι, είμαστε εδώ με την πορεία μας για να σας βοηθήσουμε να λάμψετε σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό περιβάλλον και να αποκτήσετε μια επιτυχημένη καριέρα.

Γιατί πρέπει να εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα?

 • Ενημερωθείτε για το blockchain των επιχειρήσεων και τα βασικά τους στοιχεία
 • Μάθετε για την αρχιτεκτονική του blockchain
 • Μάθετε για την αρχιτεκτονική των σημερινών εταιρικών πλατφορμών στην αγορά

Τι θα λάβετε στο μάθημα?

Ενότητα-1: Βασικά στοιχεία της τεχνολογίας Blockchain

Πρώτα απ ‘όλα, θα ξεκινήσουμε εξοικειώνοντας τα βασικά στοιχεία της τεχνολογίας blockchain.

Ενότητα-2: Enterprise Blockchains

Επιπλέον, στην επόμενη ενότητα, θα καλύψουμε την ανάπτυξη blockchain για επιχειρήσεις, εφαρμογές, αρχιτεκτονική, ασφάλεια, περιπτώσεις χρήσης και πολλά άλλα.

Ενότητα-3: Επισκόπηση του Ethereum

Η ενότητα θα επικεντρωθεί σε όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με το Ethereum. Έτσι, θα γνωρίζετε ακριβώς πώς λειτουργεί η πλατφόρμα.

Ενότητα-4: Επισκόπηση του Hyperledger Fabric

Η τελευταία ενότητα θα επικεντρωθεί σε όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με το Hyperledger Fabric. Έτσι, θα καταλάβετε την υποκείμενη αρχιτεκτονική πίσω από αυτό.

Ενότητα-5: Επισκόπηση της απαρτίας

Η τελευταία ενότητα θα επικεντρωθεί σε όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με την απαρτία. Έτσι, θα γνωρίζετε ακριβώς πώς λειτουργεί η πλατφόρμα.

Ενότητα-6: Επισκόπηση του R3 Corda

Η τελευταία ενότητα θα επικεντρωθεί σε όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με το R3 Corda. Έτσι, θα καταλάβετε την υποκείμενη αρχιτεκτονική πίσω από αυτό.

Υλικά μπόνους

 • Αποκλειστικές συνεντεύξεις

Το πρώτο υλικό μπόνους είναι η πρόσβαση σε όλες τις αποκλειστικές συνεντεύξεις επαγγελματιών blockchain σε όλο τον κόσμο.

 • Προσωπική καθοδήγηση

Η ομάδα μας θα σας προσφέρει ένα προσωπικό σύστημα καθοδήγησης, το οποίο θα σας βοηθήσει να εκπαιδεύετε κάθε εβδομάδα σχετικά με το θέμα.

 • Σεβαστό πιστοποιητικό

Αφού ολοκληρώσετε το διαδικτυακό μάθημα blockchain, θα λάβετε μια πιστοποίηση για να δείξετε την επάρκεια σας ως επαγγελματίας blockchain.

Επιχείρηση Blockchain και Ασφάλεια

Επισκόπηση Μαθήματος

Σε μια λύση blockchain, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια blockchain. Έτσι, το online μάθημα blockchain θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την ιδέα και να μάθετε πώς να ενισχύσετε τα έργα blockchain χωρίς προβλήματα.

Γιατί πρέπει να εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα?

 • Μάθετε για την ασφάλεια blockchain και τα συστατικά του
 • Μάθετε σχετικά με την κρυπτογραφία blockchain και την έξυπνη ανάλυση ασφάλειας συμβολαίου
 • Λάβετε επιχειρηματική ανάλυση πλατφόρμας με βάση την ασφάλειά τους

Τι θα λάβετε στο μάθημα?

Ενότητα-1: Ανάλυση ασφάλειας Blockchain

Πρώτον, θα λάβετε μια σωστή εισαγωγή στη διαδικασία και τα οφέλη της ασφάλειας blockchain.

Ενότητα-2: Στοιχεία και δομές δεδομένων της ασφάλειας Blockchain

Στην επόμενη ενότητα, θα μάθετε για όλα τα στοιχεία της ασφάλειας blockchain καθώς και για τις δομές δεδομένων αυτής.

Ενότητα-3: Βασικές αρχές κρυπτογραφίας Blockchain

Η κρυπτογραφία είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στην ασφάλεια. Έτσι, θα επικεντρωθούμε επίσης στην κρυπτογραφία.

Ενότητα-4: Έξυπνη ανάλυση ασφάλειας συμβολαίου

Στη συνέχεια, θα καλύψουμε θέματα ασφάλειας έξυπνων συμβάσεων. Επομένως, θα σας δώσουμε έναν έξυπνο έλεγχο διείσδυσης συμβολαίου για να μάθετε τυχόν ευπάθειες του συστήματός σας.

Ενότητα-5: Διαφορετικές πλατφόρμες Enterprise Blockchain

Στο τελευταίο σε αυτό το διαδικτυακό μάθημα blockchain, θα καλύψουμε όλες τις διαφορετικές πλατφόρμες εταιρικών blockchain που θα ταιριάζουν στις λύσεις σας.

Enterprise Blockchain και το Διαδίκτυο των πραγμάτων

Επισκόπηση μαθήματος

Εάν ακολουθείτε μια καριέρα στους κλάδους του Διαδικτύου των πραγμάτων αυτήν τη στιγμή, τότε πρέπει σίγουρα να δείτε το μάθημά μας. Στην πραγματικότητα, το μάθημά μας θα επικεντρωθεί στο πώς το blockchain και το IoT αλληλοσυμπληρώνονται και λειτουργούν αποτελεσματικά για την ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων.

Γιατί πρέπει να εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα?

 • Μάθετε για τα θέματα των βιομηχανιών IoT
 • Μάθετε πώς το blockchain μπορεί να σώσει το Internet of Things από ευπάθειες
 • Μάθετε για τις πραγματικές περιπτώσεις χρήσης blockchain στο IoT

Τι θα λάβετε στο μάθημα?

Μάθημα-1: Τι είναι το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT)?

Το μάθημα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι είναι το Διαδίκτυο των πραγμάτων και πού χρησιμοποιείται.

Μάθημα-2: Συστατικά του IoT

Στο επόμενο, θα εξοικειωθείτε με όλα τα στοιχεία του Διαδικτύου των πραγμάτων και θα εξηγήσετε πώς λειτουργεί κάθε ένα από αυτά.

Μάθημα-3: Θέματα του Διαδικτύου των πραγμάτων

Σε αυτό, θα επικεντρωθούμε στα ζητήματα αυτής της τεχνολογίας και στο πώς είναι ευάλωτο σε επιθέσεις.

Μάθημα-4: Πώς μπορεί το IoT να επωφεληθεί από το Blockchain

Το επόμενο μάθημα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς το blockchain θα ωφελήσει τις βιομηχανίες IoT και θα απαλλαγεί από όλα τα ζητήματα.

Μάθημα-5: Παραδείγματα Blockchain IoT στο Work

Τέλος, σε αυτό το διαδικτυακό μάθημα blockchain, θα λάβετε μια λίστα παραδειγμάτων όπου το blockchain λειτουργεί ήδη δίπλα-δίπλα τεχνολογίες IoT.

Ποιος πρέπει να παρακολουθήσει αυτά τα διαδικτυακά μαθήματα Blockchain?

 • Σύμβουλοι
 • Επαγγελματίες του κλάδου
 • Διαχειριστές προγραμμάτων και προϊόντων
 • Αυτοί που παίρνουν αποφάσεις
 • Επιχειρηματικοί αναλυτές
 • Ηγέτες επιχειρήσεων
 • Διαχειριστές καινοτομίας
 • Επιχειρηματίες
 • Ειδικοί μάρκετινγκ

Επιπλέον, όποιος ενδιαφέρεται να ακολουθήσει μια καριέρα στο blockchain θα πρέπει επίσης να δοκιμάσει όλα τα μαθήματά μας για να μάθει περισσότερα σχετικά με αυτό.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα διαδικτυακά μαθήματα Blockchain

FAQ-1: Πόσος χρόνος χρειάζεται για την ολοκλήρωση των μαθημάτων?

Στην πραγματικότητα, κάθε ένα από τα μαθήματά μας χρειάζεται διαφορετικό χρόνο για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που μπορεί να σας πάρει είναι 4 εβδομάδες ή 16 ώρες. Συνήθως, τα μεγάλα μαθήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν 3-4 ώρες της συνεδρίας κάθε εβδομάδα.

Τα μικρότερα μαθήματά μας θα σας διαρκέσουν μόνο 4 ημέρες! Επομένως, δεν πρέπει να παρεμποδίζει καθόλου τον καθημερινό τρόπο ζωής σας. Το καλύτερο μέρος για το διαδικτυακό μάθημα blockchain είναι ότι μπορείτε να τα θέσετε σε παύση όποτε θέλετε. Έτσι, δεν θα έχει σημασία ακόμα κι αν δεν μπορείτε να κάνετε χρόνο σύμφωνα με τα πρόγραμμά μας.

Έχετε την πλήρη εξουσία να προγραμματίσετε μόνοι σας τα μαθήματά σας!

FAQ-2: Θα λάβω υποστήριξη από την ομάδα?

Ναι φυσικά! Σε αντίθεση με άλλα διαδικτυακά μαθήματα blockchain, δίνουμε προτεραιότητα στους μαθητές μας. Έτσι, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα μαθήματα ή έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας πάντα.

Έχουμε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που είναι περισσότερο από ικανή να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας. Επομένως, όλα τα μέλη της ομάδας μας είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν να λύσετε τα προβλήματά σας.

Λοιπόν, ναι, θα έχετε πάντα υποστήριξη από την ομάδα μας ανεξάρτητα από το τι.

FAQ-3: Θα λάβω πιστοποιήσεις?

Ναι θα κάνεις. Ωστόσο, προς το παρόν, προσφέρουμε μόνο 2 προγράμματα πιστοποίησης. Αυτοί είναι πιστοποιημένοι επιχειρηματίες blockchain επαγγελματίες και πιστοποιημένοι αρχιτέκτονες blockchain επιχειρήσεων.

Επίσης, τα διαδικτυακά μαθήματα blockchain μας δεν προσφέρουν πιστοποιήσεις. Τα άλλα διαδικτυακά μαθήματα blockchain προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη. Προς το παρόν, δεν έχουν συγκεκριμένες πιστοποιήσεις. Ωστόσο, εργαζόμαστε για την εισαγωγή πιστοποίησης για άλλα διαδικτυακά μαθήματα blockchain τις επόμενες ημέρες.

Έτσι, εάν ψάχνετε πραγματικά ένα πρόγραμμα πιστοποίησης, θα σας συνιστούσαμε να δοκιμάσετε αυτό που έχουμε αυτή τη στιγμή.

FAQ-4: Πώς διαφέρουν 101 μαθήματα Blockchains?

Όλα τα μαθήματά μας διαφέρουν από τα διαδικτυακά μαθήματα blockchain που έχετε στο Διαδίκτυο σήμερα. Πρώτα απ ‘όλα, σχεδιάζουμε όλα τα μαθήματά μας με βάση την έρευνα αγοράς. Δεν συντάσσονται ούτε μία πληροφορία για τα μαθήματά μας.

Πιο συγκεκριμένα, τα εξειδικευμένα μέλη της ομάδας μας ενημερώνουν πάντα τα περιεχόμενα των μαθημάτων μας για να παραμένουν σχετικοί στην μεταβαλλόμενη αγορά.

Δεύτερον, όπως γνωρίζετε, προσφέρουμε ένα ευέλικτο σχέδιο μάθησης. Βοηθά τους μαθητές μας να μάθουν με το δικό τους ρυθμό. Έτσι, τα διαδικτυακά μας μαθήματα blockchain δεν θα γίνουν ποτέ πονοκέφαλο για αυτούς.

Τέλος, προσφέρουμε πρόσθετη υποστήριξη και υλικό μπόνους σε όλα τα μαθήματά μας. Αυτό είναι κάτι που θα λείπουν άλλα μαθήματα. Επίσης, εστιάζουμε περισσότερο στην υλοποίηση των επιχειρήσεων αντί να προσφέρουμε μόνο μια βασική βάση γνώσεων.

Έτσι, αφού χρησιμοποιήσετε τα διαδικτυακά μαθήματα blockchain, μπορείτε να εφαρμόσετε τις δικές σας λύσεις άνετα.

συμπέρασμα

Το Blockchain είναι εδώ για να μείνει και δεν πηγαίνει πουθενά. Έτσι, ακόμη και αν ορισμένοι από εσάς μπορεί να είναι σκεπτικοί για ολόκληρη την τεχνολογία, εξακολουθεί να αυξάνεται και να αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τις επιχειρηματικές μας αλληλεπιδράσεις.

Όχι μόνο το blockchain τα καθιστά πιο εφικτά, αλλά και τα προστατεύει σε μεγάλο βαθμό. Στην πραγματικότητα, πολλές επιχειρήσεις έχουν ήδη αρχίσει να εφαρμόζουν τις δικές τους επιχειρηματικές λύσεις blockchain.

Λοιπόν, ήρθε η ώρα να συμμετάσχετε επίσης. Αν πάρετε πολύ καιρό, μπορεί να μείνετε πίσω σύντομα.

Έτσι, θα σας συνιστούσαμε να ρίξετε μια ματιά στα μαθήματά μας και να ξεκινήσετε τη μεταμόρφωση της επιχείρησής σας τώρα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map