Γιατί πρέπει να παρακολουθήσετε μια σειρά μαθημάτων Enterprise Blockchain;

Υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες στον κόσμο των επιχειρήσεων blockchain και για να ηγηθείτε σε αυτό το φάσμα, χρειάζεστε ενημερωμένη βάση γνώσεων. Επιπλέον, θα χρειαστείτε επίσης εργαλεία με δυνατότητα δράσης που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία στην πορεία σας. Και εδώ ξεκινάει το μάθημα του blockchain για επιχειρήσεις.

Με τη βοήθεια αυτών των εταιρικών μαθημάτων blockchain στο διαδίκτυο, μπορείτε γρήγορα να γίνετε εμπειρογνώμονας blockchain. Ακόμα κι αν μπορεί να έχετε υψηλότερη τεχνική επάρκεια ή μπορείτε να τεμαχίσετε πολλά πρωτόκολλα blockchain, εξακολουθείτε να έχετε έλλειψη επιχειρηματικών δεξιοτήτων ή πώς λειτουργεί η επιχείρηση.

Έτσι, η αναζήτηση ενός επιχειρηματικού blockchain για να μάθετε σχετικά με αυτές τις τακτικές θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να πάτε. Επιπλέον, ένα επιχειρηματικό μάθημα blockchain μπορεί να σας προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό τεχνικών γνώσεων με πραγματικές εφαρμογές.

Επομένως, εάν αναρωτιέστε γιατί πρέπει να ακολουθήσετε ένα μάθημα blockchain για επιχειρήσεις, τότε μην σκέφτεστε πια γιατί σήμερα θα περιγράφω ακριβώς όλα τα οφέλη που θα λάβετε με ένα μάθημα blockchain για επιχειρήσεις.

Ας ξεκινήσουμε!

μάθημα blockchain για επιχειρήσεις

Contents

Γιατί να παρακολουθήσετε ένα μάθημα Blockchain για επιχειρήσεις?

Υπάρχουν μερικά οφέλη που συνοδεύουν ένα μάθημα blockchain για επιχειρήσεις. Πρακτικά, αυτά τα οφέλη είναι εδώ για να σας καθοδηγήσουν στο ταξίδι σας και να σας κάνουν να εξελιχθείτε σε έναν ειδικό blockchain. Ας δούμε ποια είναι αυτά τα οφέλη:

Αύξηση της ζήτησης

Η ζήτηση για blockchain είναι τεράστια και θα αυξηθεί και στο μέλλον. Στην πραγματικότητα, το blockchain ήρθε ήδη με πολλούς τρόπους και βελτιώθηκε σημαντικά. Η έκρηξη ξεκίνησε βασικά το 2017 και θα συνεχιστεί έως ότου αναλάβει όλες τις αγορές. Έτσι, βλέπετε, μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για να διασφαλίσετε το μέλλον σας στο παιχνίδι.

Αλλά χωρίς μια σειρά μαθημάτων blockchain για επιχειρήσεις, θα ήταν δύσκολο να κατανοήσουμε πλήρως όλες τις έννοιες, καθώς η τεχνολογία είναι μάλλον εξελιγμένη. Έτσι, εάν είστε λάτρης του blockchain, τότε είναι η καλύτερη στιγμή για να παρακολουθήσετε ένα μάθημα για αρχάριους blockchain για επιχειρήσεις και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Επιπλέον, χρησιμοποιήστε τις αυξανόμενες απαιτήσεις ως πιθανή ευκαιρία να προσληφθείτε.


Εξερευνήστε τις νέες τεχνολογίες Edge

Θέλετε να εξερευνήσετε τις νέες τεχνολογίες αιχμής προς το παρόν; Λοιπόν, ποιος καλύτερος τρόπος από το να δουλεύεις με εταιρικά blockchain; Ακόμα κι αν υπάρχουν πολλές τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα εκεί έξω, μερικές από τις αποκλειστικές θα παραμείνουν στο εσωτερικό τους. Λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση?

Λοιπόν, εάν εγγραφείτε σε ένα μάθημα blockchain για επιχειρήσεις, σίγουρα μπορείτε να λάβετε πιστοποίηση για να αποδείξετε τη γνώση σας. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε premium εργαλεία και εξοπλισμό για να δοκιμάσετε καλύτερα τη λύση σας σε αυτό το περιβάλλον. Ωστόσο, χωρίς να εγγραφείτε σε ένα μάθημα για αρχάριους εταιρικών blockchain, δεν μπορείτε να παρουσιάσετε τις πιστοποιήσεις σας στις εταιρείες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να παρακολουθήσετε ένα μάθημα blockchain για να εξερευνήσετε αυτές τις νέες τεχνολογίες.

Εύρος μισθών Premium

Αυτή είναι η πιο επωφελής πτυχή του μαθήματος blockchain για επιχειρήσεις. Με το μάθημα για αρχάριους blockchain για επιχειρήσεις, μπορείτε να διαμορφώσετε τον εαυτό σας για να αποκτήσετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για να προσληφθείτε σε μια εργασία με υψηλές αποδοχές. Πρακτικά, οι δουλειές blockchain πληρώνουν πολλά χρήματα. Πιο συγκεκριμένα, η αγορά εργασίας ανθίζει τώρα σε αυτήν τη θέση και οι εταιρείες χρειάζονται εξειδικευμένους υπαλλήλους περισσότερο από ποτέ.

Είναι ακόμη πρόθυμοι να πληρώσουν έως και 150.000 $! Αυτός είναι ένας premium μισθός εκεί. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να εργάζεστε σε περιβάλλον γραφείου, μπορείτε πάντα να κάνετε ανεξάρτητα τις δεξιότητές σας. Ακόμη και οι ελεύθεροι επαγγελματίες σε αυτόν τον τομέα μπορούν να κερδίσουν ένα μεγάλο ποσό χρημάτων. Θα πω, αυτός είναι ένας καλός λόγος για να ακολουθήσετε ένα μάθημα για αρχάριους blockchain για επιχειρήσεις.

Εργαστείτε για λύσεις Next-Gen

Στην πραγματικότητα, όλες οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν μόνο την εφαρμογή blockchain, αλλά αναζητούν επίσης καινοτομία. Αναζητούν επίσης λύσεις επόμενης γενιάς και εξελισσόμενες πλατφόρμες που μπορούν να ωφελήσουν την επιχείρησή τους. Αλλά χωρίς κατάλληλη βάση γνώσεων, μπορείτε ενδεχομένως να τους προσφέρετε τις απαραίτητες δεξιότητες.

Ωστόσο, μετά από ένα επιχειρηματικό μάθημα blockchain, μπορείτε να αποκτήσετε όλες τις γνώσεις για να προσφέρετε σωστά καινοτόμες πληροφορίες. Το να σκέφτεστε έξω από το κουτί είναι αυτό που χρειάζεστε και θα το πάρετε από ένα μάθημα blockchain online δωρεάν. Έτσι, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε καριέρα στο blockchain σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.

Εάν είστε ήδη εγκατεστημένοι σε ένα, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις γνώσεις για να εργαστείτε σε ένα εσωτερικό έργο και δεν θα χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια από εξωτερικές πηγές.

Πιθανότητα να συνεργαστείτε με τους καλύτερους από τους καλύτερους επαγγελματίες

Όταν είστε ειδικός στο blockchain, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να συνεργαστείτε με κορυφαίους επαγγελματίες. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε δίκτυο πολύ γρήγορα μόλις αρχίσετε να εργάζεστε με αυτούς τους επαγγελματίες. Ως πιστοποιημένο μέλος επαγγελματιών blockchain, κοιτάτε τεράστια ανάπτυξη στην επιχείρησή σας.

Ανεξάρτητα από το λόγο για τον οποίο έχετε παρακολουθήσει ένα μάθημα blockchain για επιχειρήσεις, είναι πιθανό να εκτιμηθείτε σε οποιοδήποτε περιβάλλον γραφείου. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι θα αναζητήσουν την εμπειρία σας και θα προσφέρουν επίσης άλλα οφέλη για να φιλοξενήσουν σε ένα περιβάλλον γραφείου.

Επίσης, οι επαγγελματίες υψηλού επιπέδου αρέσει να αναλαμβάνουν mentees για να τους διαμορφώσουν σε μια καλύτερη έκδοση. Με το μάθημα blockchain online δωρεάν, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε έναν μέντορα.

Εκθετική ανάπτυξη στο Διαδίκτυο

Αφού ολοκληρώσετε ένα επιχειρηματικό μάθημα blockchain, θα βρείτε τον εαυτό σας να διαθέτει μια τεράστια βάση γνώσεων. Και η βιομηχανία σήμερα ακούει πάντα άτομα που μπορούν να δείξουν την εξουσία τους έναντι άλλων. Έτσι, συμμετέχοντας σε ένα μάθημα blockchain για επιχειρήσεις, μπορείτε επίσης να γίνετε ειδικός.

Πιο συγκεκριμένα, οι διαδικτυακές πλατφόρμες είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να κάνετε την παρουσία σας πιο σημαντική. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας διαφορετικά μέσα, μπορείτε γρήγορα να έχετε εκθετική ανάπτυξη στην αναγνώρισή σας. Επομένως, είναι βασικά μια υπέροχη ιδέα να έχετε το ιστολόγιο ή το κανάλι σας στο YouTube για να διαδώσετε τις γνώσεις σας και να προσελκύσετε επαγγελματίες.

Εν πάση περιπτώσει, μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, μπορείτε να συστήσετε τι θα είναι καλύτερο, μπορείτε επίσης να συζητήσετε τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Έτσι, με ένα μάθημα blockchain online δωρεάν, μπορείτε να καθιερωθείτε ως μάρκα. Μπορεί να γίνει άλλο καλύτερο?

Συμμετοχή στην ανάπτυξη Enterprise Blockchain

Ένα μάθημα εταιρικού blockchain μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε για τα εταιρικά πλαίσια blockchain για ανάπτυξη blockchain επιχειρήσεων.

Στην πραγματικότητα, η εφαρμογή blockchain δεν είναι εύκολη υπόθεση και τώρα σχεδόν κάθε λύση υψηλής τεχνολογίας χρησιμοποιεί εταιρικές πλατφόρμες όπως Hyperledger, Enterprise Ethereum, Corda κ.λπ. Έτσι, βλέπετε, χωρίς τη σωστή βάση γνώσης αυτών των πλατφορμών, μπορείτε Πιθανότατα να λάβετε μέρος στην ανάπτυξη blockchain επιχειρήσεων.

Όμως, με δωρεάν online μάθημα blockchain, μπορείτε να γίνετε συνεισφέρων σε αυτά τα αναπτυξιακά έργα. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει επίσης να κατανοήσετε καλύτερα τι χρειάζεται η εταιρεία σας και πώς μπορείτε να χειριστείτε επιχειρηματικές υποθέσεις.

Ξεχωρίστε στο πλήθος

Η αγορά είναι πολύ ανταγωνιστική τώρα, αλλά δεν υπάρχει πολύ εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί πραγματικά να συμπληρώσει μια λύση blockchain. Ακόμα κι αν έχετε μια καλύτερη κατανόηση του blockchain, μια πιστοποίηση από μια σειρά μαθημάτων εταιρικών blockchain μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην προβολή του πλήθους.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην αγορά που μπορεί να έχουν το ίδιο επίπεδο γνώσης με εσάς. Αλλά με μια πιστοποίηση από ένα μάθημα blockchain για επιχειρήσεις, μπορείτε πραγματικά να ξεχωρίσετε από αυτούς. Θέλω να πω, ποιος καλύτερος τρόπος για να ενημερώσετε τις εταιρείες που προσλαμβάνουν ότι κατανοείτε πραγματικά πώς λειτουργεί η τεχνολογία?

Επίσης, η ολοκλήρωση εταιρικών μαθημάτων blockchain στο διαδίκτυο θα σας βοηθήσει να προσληφθείτε πολύ πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο άτομο εκεί έξω.

Έρευνα για μια νέα τεχνολογία

Οι επιχειρηματικές λύσεις blockchain χρειάζονται πάντα καινοτόμα μυαλά για να την ερευνήσουν και στη συνέχεια να κάνουν αλλαγές για να την τελειοποιήσουν. Επιπλέον, η τεχνολογία πρέπει να εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου. Και η συμβολή σε αυτόν τον τομέα είναι μια κίνηση επόμενου επιπέδου και μόνο εμπειρογνώμονες υψηλού επιπέδου μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό.

Αν θέλετε να λάβετε μέρος στον ερευνητικό τομέα του blockchain, είναι καλύτερο να παρακολουθήσετε ένα μάθημα blockchain για επιχειρήσεις. Στην πραγματικότητα, τα διαδικτυακά μαθήματα blockchain για επιχειρήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε για τη βαθιά τεχνολογία και να σας βοηθήσουν να το εκμεταλλευτείτε για να γίνετε ερευνητής blockchain.

Επίσης, όταν ολοκληρώνετε αυτά τα μαθήματα εταιρικών blockchain στο διαδίκτυο, θα λάβετε μια πιστοποίηση για αυτό. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να επιδείξετε ενώ προσπαθείτε να γίνετε ερευνητής.

Μελλοντική απόδειξη

Βασικά, με ένα πρόγραμμα blockchain για επιχειρήσεις, μπορείτε εύκολα να αποδείξετε μελλοντικά τον εαυτό σας. Λοιπόν, πώς; Στην πραγματικότητα, αυτά τα διαδικτυακά μαθήματα blockchain για επιχειρήσεις προετοιμάζονται για όλες τις αλλαγές που θα μπορούσαν να συμβούν στην αγορά. Μπορεί να πιστεύετε ότι όλα θα συνεχίσουν όπως ήταν.

Στην πραγματικότητα, δεν θα. Επιπλέον, η τεχνολογία blockchain φέρνει ήδη σημαντικές αλλαγές στην αγορά καθώς μιλάμε. Έτσι, στο μέλλον, θα αναλάβει όλα όσα γνωρίζουμε. Θα χρησιμοποιείτε αποκεντρωμένες εφαρμογές, οι επιχειρήσεις θα λειτουργούσαν εντελώς διαφορετικά.

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, χωρίς να εξασφαλίσετε τη θέση σας στις μεταβαλλόμενες εποχές, θα μείνετε πίσω δραστικά. Έτσι, ένα επιχειρηματικό μάθημα blockchain μπορεί να σας βοηθήσει ιδιαίτερα να μπείτε στο παιχνίδι.

Ποιος πρέπει να επιλέξει ένα πρόγραμμα πιστοποίησης Enterprise Blockchain?

Βασικά, αυτό το επιχειρηματικό μάθημα πιστοποίησης blockchain έχει σχεδιαστεί για εσάς αν είστε ηγέτης της επιχείρησης, επαγγελματίας του κλάδου, ανώτερος διευθυντής, προγραμματιστής blockchain, μηχανικός blockchain και πολλοί άλλοι. Όποιος σχετίζεται με το οικοσύστημα που βασίζεται στο blockchain και τα άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την τεχνολογία θα πρέπει να παρακολουθήσουν το μάθημα πιστοποίησης blockchain για επιχειρήσεις.

Λήψη αποφάσεων και ανώτερη ηγεσία

Όποιος ηγείται μιας εταιρείας, όπως CEO, COO, κ.λπ. πρέπει να παρακολουθήσει αυτό το μάθημα πιστοποίησης blockchain για επιχειρήσεις. Μα γιατί? Λοιπόν, με τους μεταβαλλόμενους χρόνους, σίγουρα θέλετε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στην επικείμενη αγορά τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Όταν ο ανταγωνισμός σας ασχολείται με λύσεις blockchain και δεν είστε, είναι πιθανό να μείνετε πίσω στην παρακολούθηση της αγοράς.

Ωστόσο, με τη βάση γνώσεων για το πώς το blockchain μπορεί να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τις λύσεις σας, μπορείτε εύκολα να εξασφαλίσετε τη θέση σας ως κορυφαία εταιρεία.

Διαχειριστές προγραμμάτων και προϊόντων

Εάν είστε διαχειριστής προϊόντων ή διαχειριστής προγράμματος, θα πρέπει σίγουρα να παρακολουθήσετε ένα μάθημα πιστοποίησης εταιρικού blockchain. Το πρόγραμμα πιστοποίησης blockchain είναι γεμάτο με πιθανή βάση γνώσεων και μπορεί να σας προσφέρει μια εξωτερική άποψη για το πώς θα πρέπει να σχεδιάσετε τα προϊόντα σας. Στην πραγματικότητα, εάν εργάζεστε για τη λύση, είναι καλύτερο να ζητήσετε συμβουλές από μια ειδική πηγή.

Αλλά μερικές φορές αυτές οι πηγές μπορεί να είναι αρκετά δαπανηρές και να αφιερώσουν το χρόνο σας χωρίς καμία χρήσιμη έξοδο. Έτσι, ένα πρόγραμμα πιστοποίησης blockchain που λαμβάνεται στο διαδίκτυο μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την τεχνολογία χωρίς καν να βγείτε από την εταιρεία σας.

Επιχειρηματίες και διευθυντές καινοτομίας

Το Blockchain είναι μια τεχνολογία που συνοδεύεται από πολλές καινοτόμες ιδέες. Η ίδια η τεχνολογία είναι μοναδική και μπορεί να προσφέρει πιο καινοτόμες εφαρμογές στο μέλλον. Σκεφτείτε απλώς τις δυνατότητες που μπορεί να παράγει ένα κατανεμημένο καθολικό. Εάν είστε επιχειρηματίες καινοτομίας ή διαχειρίζεστε τη θέση μιας εταιρείας, γιατί θα παραλείψετε αυτήν την φοβερή τεχνολογία?

Πιο συγκεκριμένα, η έξυπνη κίνηση θα ήταν να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τεχνολογία όσο περισσότερο μπορείτε για να βρείτε μια βιώσιμη εφαρμογή που μπορεί να αποφέρει έσοδα. Έτσι, η λήψη ενός προγράμματος πιστοποίησης blockchain θα σας ωφελούσε ιδιαίτερα.

Επιχειρηματικοί αναλυτές και σύμβουλοι

Είστε επιχειρηματικός αναλυτής ή θέλετε να γίνετε σύμβουλος επιχειρήσεων; Λοιπόν, η θέση εργασίας έρχεται με ένα μεγάλο ποσό χρημάτων με μεγάλη αίσθηση ασφάλειας. Εάν είστε απλώς αρχάριος, τότε σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείτε να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα πιστοποίησης blockchain.

Γιατί; Λοιπόν, ποιος καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε μια πλήρη γνώση του πώς λειτουργεί η τεχνολογία ή πώς μπορεί να συνδυαστεί με τις βιομηχανίες παρά να μάθετε από τους επαγγελματίες. Συνήθως, το πρόγραμμα πιστοποίησης blockchain τείνει να έχει το καλύτερο από τους καλύτερους επαγγελματίες που διδάσκουν σχετικά με τις βασικές έννοιες. Έτσι, μπορεί να σας βοηθήσει να αναδιαμορφώσετε τον εαυτό σας ως σύμβουλος blockchain.

Ενθουσιώδης Blockchain

Λοιπόν, εάν είστε λάτρης του blockchain με τεχνικό υπόβαθρο, τότε θα πρέπει σίγουρα να παρακολουθήσετε αυτά τα μαθήματα. Στην πραγματικότητα, η ανάγκη για εξειδικευμένα άτομα σε blockchain αυξάνεται ραγδαία. Και μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για να αποκτήσετε την πιστοποίηση blockchain και να δείξετε ό, τι γνωρίζετε για το blockchain.

Έτσι, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια καριέρα σε αυτό το αρχείο, τότε η έναρξη με ένα μάθημα θα ήταν πολύ επωφελής για εσάς, καθώς θα βοηθήσει να μάθετε πολλά για την τεχνολογία.

Τι θα μάθετε από μια σειρά μαθημάτων Enterprise Blockchain για αρχάριους?

Το περιεχόμενο των μαθημάτων blockchain των επιχειρήσεων τείνει να καλύπτει όλα τα βασικά της τεχνολογίας και να σας παρουσιάσει αργά τις βασικές έννοιες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο μαθημάτων εταιρικού blockchain για να μάθετε για τις βασικές αρχές, τις πλατφόρμες επιχειρήσεων, τα κρυπτονομίσματα, τις εφαρμογές και τις περιπτώσεις χρήσης.

Ας δούμε λοιπόν τι μπορεί να σας προσφέρει το περιεχόμενο των μαθημάτων blockchain για επιχειρήσεις.

Βασικές αρχές τεχνολογίας Blockchain

Το μάθημα πρέπει να ξεκινήσει με την εξήγηση του τρόπου λειτουργίας του blockchain. Εάν δεν το γνωρίζετε ήδη, τότε μπορεί να είναι μια εξαιρετική αφετηρία. Επιπλέον, θα μάθετε για τα χαρακτηριστικά, τις έννοιες και τους διαφορετικούς τύπους δικτύων blockchain.

Για παράδειγμα, το blockchain διαθέτει έξι βασικά χαρακτηριστικά – αμετάβλητο, κατανεμημένο, αποκεντρωμένο, υψηλή ασφάλεια, συναίνεση και γρήγορες συναλλαγές. Επιπλέον, το μάθημα θα εξηγήσει ποια είναι κάθε μία από τις δυνατότητες και πώς βοηθά να το κάνει μια μοναδική τεχνολογία.

Στη συνέχεια έρχονται οι διαφορετικοί τύποι blockchain, όπως ενοποιημένοι, ιδιωτικοί και δημόσιοι. Έτσι, το μάθημα θα σας βοηθήσει να κάνετε διάκριση μεταξύ τους και το περίγραμμα, το οποίο είναι κατάλληλο για τι είδους εταιρείες.

Στη συνέχεια, ελάτε έξυπνα συμβόλαια και συναίνεση. Στην πραγματικότητα, οι έξυπνες συμβάσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές, καθώς μπορούν να αυτοματοποιήσουν τυχόν συμβάσεις βάσει ενός προηγούμενου συνόλου κανόνων. Έτσι, ο εξορθολογισμός των υπό εξέλιξη έργων θα ήταν εξαιρετικά γρήγορος από ό, τι πριν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το μάθημα θα επικεντρωθεί στις βασικές αρχές των έξυπνων συμβάσεων και των οφελών του.

Στη συνέχεια έρχονται οι αλγόριθμοι συναίνεσης που τροφοδοτούν το χώρο blockchain. Αρχικά, υπάρχουν πολλοί αλγόριθμοι συναίνεσης. Και φυσικά θα πρέπει να εξηγήσετε καθένα από αυτά και να σας ενημερώσει για το πώς γίνονται συγκεκριμένοι αλγόριθμοι συναίνεσης για συγκεκριμένους κλάδους.

Εταιρικές πλατφόρμες Blockchain

Οι πλατφόρμες Blockchain ήταν προηγουμένως δημόσια τεχνολογία. Παρόλο που ήταν γεμάτο οφέλη, οι εταιρικές εταιρείες δυσκολεύτηκαν να ενσωματωθούν στο σύστημά τους. Αλλά γιατί; Λοιπόν, οι επιχειρήσεις χρειάζονται ιδιωτικότητα και εμπιστευτικότητα. Υπάρχουν ορισμένες ευαίσθητες πληροφορίες που θέλουν να προστατεύσουν από τον ανταγωνισμό. Αλλά με δημόσιες πλατφόρμες, δεν μπορούν να το κάνουν αυτό.

Ως αποτέλεσμα, εμφανίστηκαν πλατφόρμες εταιρικών blockchain και τώρα όλοι μιλούν για αυτές. Στην πραγματικότητα, αυτές οι πλατφόρμες επιτρέπονται, και έτσι οι εταιρικές εταιρείες μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν επίσης. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά δημοφιλείς τώρα, και κάθε εξειδικευμένο άτομο blockchain αναμένεται να το γνωρίζει.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτά τα μαθήματα θα καλύπτουν όλες τις πλατφόρμες των επιχειρήσεων και θα αποκαλύπτουν πώς λειτουργεί καθεμία από αυτές. Στο παρόν, Αιθέριο, Υπερκαλλιεργητής, και Κόρντα ηγούνται των αγορών. Έτσι, τα μαθήματα θέλουν το τελικό να μιλούν και για τα βασικά τους.

Blockchain στα Χρηματοοικονομικά

Το Blockchain θεωρήθηκε για πρώτη φορά κατάλληλο μόνο για τον χρηματοοικονομικό τομέα και τίποτα άλλο. Και γιατί όχι; Προσφέρει ταχύτερες συναλλαγές, έρχεται με το σύστημα καθολικών. Αλλά το blockchain αποδείχθηκε πολύ περισσότερο από ό, τι είδαμε στο παρελθόν. Στην πραγματικότητα, με το blockchain, έχετε κρυπτονομίσματα. Εδώ ξεκίνησαν από την πρώτη θέση.

Παρόλο που υπάρχουν πολλές απάτες που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα, τα οφέλη των ψηφιακών νομισμάτων είναι επίσης τεράστια. Επιπλέον, πολλές χώρες είναι πλέον πρόθυμες να πάνε χωρίς μετρητά και να προσφέρουν μόνο ψηφιακά νομίσματα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των περιουσιακών τους στοιχείων.

Και εδώ είναι που δραστηριοποιείται ο τομέας της εμπορικής χρηματοδότησης. Δεδομένου ότι είναι μια χειροκίνητη επιχείρηση κινήτρων, μπορεί να κερδίσει πολλά από την αναβάθμιση στο blockchain. Επομένως, πρέπει να υπάρχει ένα τμήμα σε ένα μάθημα που να περιγράφει πώς επηρεάζει τις χρηματοπιστωτικές βιομηχανίες και ποιες πλατφόρμες μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση αυτού του θετικού αποτελέσματος.

Κυματισμός είναι μόνο μία από τις πλατφόρμες blockchain που προορίζονται για αυτού του είδους την αλληλεπίδραση και το μάθημα θα πρέπει να το καλύψει επίσης.

Εφαρμογές Blockchain

Οι εφαρμογές Blockchain αλλάζουν τον κόσμο καθώς μιλάμε. Υπάρχουν πολλά μοντέλα ψηφιακού μετασχηματισμού που καλύπτουν το πώς διαφορετικές εταιρείες χρησιμοποιούν έξυπνα την τεχνολογία. Εάν θέλετε επίσης να λάβετε μέρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό blockchain, τότε πρέπει να ξεκινήσετε ακριβώς πώς μπορείτε να ξεκινήσετε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα επιχειρηματικά μαθήματα blockchain καλύπτουν την πλήρη στρατηγική δομή του πώς μπορείτε να ξεκινήσετε τον ψηφιακό μετασχηματισμό blockchain και πώς μπορείτε να κυκλοφορήσετε ένα βιώσιμο προϊόν στην αγορά. Σύμφωνα με την έρευνά μας, ο τομέας διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας ανθίζει τώρα με εφαρμογές blockchain.

Υπάρχουν τόσα πολλά έργα στην αγορά που περιγράφουν έξυπνα πώς κάθε εφαρμογή αυξάνει τα έσοδα και κάνει τον τομέα πιο αποτελεσματικό. Ως αποτέλεσμα, έχουμε ένα ειδικό τμήμα στο μάθημά μας για να σας καθοδηγήσουμε στις βασικές αρχές και να χρησιμοποιήσετε περιπτώσεις blockchain στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Θήκες χρήσης Blockchain

Υπάρχουν τόσες πολλές περιπτώσεις χρήσης της τεχνολογίας blockchain. Θα πρέπει να είναι το τελευταίο τμήμα οποιουδήποτε μαθήματος πιστοποίησης επιχειρήσεων. Βασικά, πολλές βιομηχανίες μπορούν να αξιοποιήσουν τις περιπτώσεις χρήσης blockchain, αλλά πώς μπορεί να οδηγήσει τα έσοδά τους; Λοιπόν, αυτή η ενότητα θα περιέχει τον τρόπο με τον οποίο κάθε περίπτωση χρήσης επηρεάζει διάφορους τομείς όπως η υγειονομική περίθαλψη, η κυβέρνηση, οι χρηματοοικονομικοί τομείς, η αλυσίδα εφοδιασμού, η χρηματοδότηση του εμπορίου, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα ταξίδια, η ασφάλιση, το λιανικό εμπόριο και πολλά άλλα.

Το καλύτερο για αυτό είναι ότι μπορεί να σας δώσει πραγματικές εφαρμογές που μπορείτε να ελέγξετε μόνοι σας. Έτσι, παρόλο που πιστεύετε ότι το blockchain λειτουργεί μόνο θεωρητικά, με την πραγματική εφαρμογή, θα γνωρίζετε ακριβώς πώς μπορεί να λειτουργήσει και σε πρακτικές περιπτώσεις.

Επιπλέον, θα σας εξοπλίσει με την εργαλειοθήκη που χρειάζεστε για να εφαρμόσετε την ειδική θήκη χρήσης σας με βάση την τεχνολογία blockchain.

Για παράδειγμα, η IBM συνεργάζεται με πολλές εταιρείες εταιρικού επιπέδου όπως Walmart, Nestle, Alibaba, Unilever και πολλές άλλες. Η IBM έχει τώρα έργα βιομηχανίας τροφίμων, έργα λιανικής, έργα προμήθειας chai, έργα χρηματοδότησης εμπορίου.

Και σε κάθε μία από αυτές, χρησιμοποιεί το blockchain Hyperledger για να τροφοδοτήσει όλες τις λύσεις. Έτσι, βλέπετε, χωρίς ένα μάθημα, δεν θα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο σχέδιό τους.

Ψάχνετε για το καλύτερο πρόγραμμα Blockchain για επιχειρήσεις; Σας έχουμε καλύψει!

Τώρα που γνωρίζετε τα πάντα για τους λόγους για τους οποίους είναι σημαντικό να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα blockchain για αρχάριους, πού μπορείτε να βρείτε το καλύτερο; Στην πραγματικότητα, προσφέρουμε μια στρατηγικά σχεδιασμένη σειρά μαθημάτων μόνο για εσάς. Έτσι, αν ψάχνετε στον ιστό για να μάθετε το καλύτερο, μην ψάχνετε άλλο.

Γιατί πιστεύουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι; Είναι απλό. Κάθε ενότητα στα μαθήματά μας είναι ειδικά σχεδιασμένη για εταιρικές λύσεις blockchain που ασχολούνται με τις επιχειρηματικές προοπτικές. Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει άλλο πρόγραμμα blockchain για αρχάριους που να καλύπτει την επιχειρηματική πτυχή του.

Το Blockchain διαθέτει πολλά οφέλη. Αλλά με τη διαφημιστική εκστρατεία γύρω του, πολλοί δεν συνειδητοποιούν πώς μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Ναι, έχει πολλές περιπτώσεις χρήσης, αλλά πώς μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε για να αυξήσετε τα έσοδα της επιχείρησής σας?

Και εδώ μπαίνουμε. Εστιάζουμε σε έναν τέλειο συνδυασμό τεχνολογίας και επιχειρηματικής προοπτικής και προσφέρουμε απλές εξηγήσεις για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα τις έννοιες. Επιπλέον, έχουμε τα καλύτερα από τα καλύτερα καταρτισμένα άτομα που δίνουν διαλέξεις για το θέμα.

Εάν εξακολουθείτε να είστε δύσπιστοι, γιατί δεν ελέγχετε τη βασική μας σειρά μαθημάτων για το blockchain; Ρίξτε μια ματιά στο πώς σχεδιάζουμε και καλύπτουμε τα μαθήματά μας δωρεάν.

Στο τέλος

Το επιχειρηματικό πρόγραμμα blockchain για αρχάριους μπορεί όχι μόνο να σας βοηθήσει να μάθετε για την τεχνολογία, αλλά και να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε τη θέση σας στη βιομηχανία τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Η ζήτηση για έναν εμπειρογνώμονα blockchain ανεβαίνει στα ύψη τώρα και μπορεί να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να εξασφαλίσετε την καριέρα σας.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις που επιλέγουν καλές επενδύσεις blockchain θα πρέπει επίσης να ακολουθήσουν την πορεία, καθώς μπορεί πραγματικά να τις βοηθήσουν να εφαρμόσουν το blockchain. Τώρα που γνωρίζετε για αυτό, μην χάνετε άλλο χρόνο. Ξεκινήστε το ταξίδι σας blockchain τώρα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map