Γιατί η πιστοποίηση Hyperledger Fabric είναι τόσο σημαντική;

Η πιστοποίηση Hyperledger Fabric είναι ο τέλειος τρόπος για να αποδείξετε τις δεξιότητές σας ως προγραμματιστής Fabric. Προς το παρόν, το Hyperledger Fabric είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες blockchain. Στην πραγματικότητα, πολλές εταιρικές εταιρείες χρησιμοποιούν το Hyperledger Fabric ως τη ραχοκοκαλιά των έργων τους.

Επομένως, αυτές οι εταιρείες αναζητούν το τέλειο ταλέντο που μπορεί να τους βοηθήσει να δημιουργήσουν ένα έργο blockchain.

Όμως, χωρίς εκπαίδευση στο Hyperledger Fabric, είναι αρκετά δύσκολο να γίνετε ειδικός στο Fabric και να αποκτήσετε μια κερδοφόρα θέση μεταξύ αυτών των εταιρειών υψηλού επιπέδου.

Λοιπόν, πώς μπορείτε να γίνετε ειδικός στο Hyperledger Fabric; Λοιπόν, η καλύτερη δυνατή λύση είναι να εγγραφείτε σε ένα μάθημα πιστοποίησης Hyperledger και να συγκεντρώσετε όλα τα απαραίτητα έντυπα γνώσεων εκεί.

Έτσι, για να σας βοηθήσω, θα μιλήσω για το γιατί πρέπει να γίνετε ειδικός στο Hyperledger Fabric και πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό.


Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Εγγραφείτε τώρα: Δωρεάν μάθημα βασικών στοιχείων Blockchain

Contents

Γιατί πρέπει να γίνετε ειδικός υφασμάτων Hyperledger?

Λοιπόν, το να γίνεις ειδικός στο Hyperledger Fabric δεν είναι αστείο. Θέλω να πω, πρέπει να μάθετε για εντελώς διαφορετική τεχνολογία και να αφιερώσετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να γίνετε ειδικός. Ειλικρινά, θα χρειαστεί χρόνος, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω γιατί αξίζει τον κόπο.

Βασικά, υπάρχουν πολλά οφέλη που σχετίζονται με αυτό. Λοιπόν, ας δούμε τι είναι αυτά, εμείς?

 • Θέσεις εργασίας υψηλών πληρωμών

Οι θέσεις εργασίας που σχετίζονται με την ανάπτυξη του Hyperledger ξεκινούν σε πολύ υψηλό σημείο. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να περιμένετε έναν όμορφο μισθό για κάθε είδους προσδιορισμό θέσεων εργασίας σε αυτήν τη θέση. Κυρίως θα κυμαίνεται από $ 60K- $ 180k. Βεβαίως, αυτός είναι ένας εξαιρετικός μισθός για να ξεκινήσετε την καριέρα σας, έτσι δεν είναι?

Επίσης, το καλύτερο είναι ότι δεν θα πρέπει να είστε σε αναπτυσσόμενη θέση. Μπορείτε να είστε σύμβουλος, τεχνικός δικηγόρος, διευθυντής, έμπορος και ούτω καθεξής.

Μπορώ να πω με ασφάλεια, ακόμη και ως ασκούμενος, μπορείτε να περιμένετε ένα σημαντικό ποσό. Αλλά πρέπει να έχετε πιστοποίηση Hyperledger για να αυξήσετε την αξία σας στις εταιρείες.

Μόλις δουν ότι είστε εξαιρετικά ειδικευμένοι σε αυτό που κάνετε, σίγουρα θα επενδύσουν πολλά χρήματα σε εσάς.

 • Μεγαλύτερη τιμή ενοικίασης

Σε κάθε κλάδο, το ποσοστό μίσθωσης τείνει να ποικίλλει από το χρόνο και την κατάσταση της αγοράς. Στην πραγματικότητα, το Fabric δημιουργεί πολλή φήμη, και η ζήτηση για αυτό είναι ένα υψηλό όλων των εποχών. Πιο συγκεκριμένα, αυτή η πλατφόρμα συμβαδίζει με τους κανόνες και τους κανονισμούς των εταιρικών εταιρειών. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πάρα πολλά ζωντανά έργα που βασίζονται σε αυτήν την πλατφόρμα που λειτουργεί εξαιρετικά καλά.

Επομένως, είναι η τέλεια ευκαιρία για να αποκτήσετε πιστοποίηση προγραμματιστή Hyperledger Fabric και να ακολουθήσετε την προσοδοφόρα καριέρα που πάντα θέλατε. Μπορώ να πω με ασφάλεια, η συνολική εντύπωση των blockchain θα συνεχίσει να γίνεται όλο και καλύτερη. Έτσι, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να πετύχετε ένα γκολ.

 • Έλλειψη ειδικευμένων επαγγελματιών

Το κύριο ζήτημα αυτής της βιομηχανίας είναι ότι δεν υπάρχουν αρκετά εξειδικευμένα άτομα εκεί έξω. Ως αποτέλεσμα, οι εταιρείες αναζητούν εξειδικευμένο επαγγελματία που μπορεί να τους βοηθήσει με τα έργα Hyperledger.

Γιατί όμως υπάρχει χαμηλή προσφορά εξειδικευμένων επαγγελματιών; Λοιπόν, στην πραγματικότητα, η τεχνολογία είναι καινούργια, και οι άνθρωποι την καταλαβαίνουν ακόμα. Πιο συγκεκριμένα, το Fabric είναι επίσης μια μοναδική ερμηνεία της τεχνολογίας blockchain και μπορεί να γίνει λίγο περίπλοκο να κατανοηθεί.

Ως αποτέλεσμα, οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να αποφεύγουν να ξοδεύουν το χρόνο τους για να μάθουν σχετικά με μια νέα τεχνολογία. Επίσης, το γεγονός ότι πολλοί επαγγελματίες εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το blockchain δεν θα είναι σχετικό στο μέλλον. Όμως όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι αλήθεια.

Έτσι, η πιστοποίηση για προγραμματιστές Hyperledger Fabric μπορεί γρήγορα να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τη συμφωνία πολύ πιο γρήγορα.

 • Μοναδική αλλά απλή αρχιτεκτονική δικτύου

Η εργασία σε νέα τεχνολογία είναι γεμάτη ενθουσιασμό και νέες ανακαλύψεις. Φανταστείτε, αναπτύξατε ένα έργο που γίνεται τεράστιο χτύπημα και βελτιώνει την κατάσταση του κόσμου. Ποιος δεν θα το ήθελε αυτό; Ωστόσο, το blockchain χρειάζεται πολλές αλλαγές. Στην πραγματικότητα, ούτε το Fabric είναι μια τέλεια πλατφόρμα.

Χρειάζεται επίσης πολλές αλλαγές. Ωστόσο, προς το παρόν, η εργασία σε ένα νέο έργο βασισμένο στο Fabric μπορεί να σας αναγνωρίσει παγκοσμίως.

Στην πραγματικότητα, το Fabric έρχεται με μια ελαφρώς διαφορετική αρχιτεκτονική. Μερικά από αυτά μπορεί να είναι περίπλοκα, αλλά συνολικά, είναι μια απλή αρχιτεκτονική που είναι κατανοητή αν το δοκιμάσετε.

Έτσι, θα πρέπει να λάβετε πιστοποίηση Hyperledger για να μάθετε περισσότερα για αυτό και να συμμετάσχετε σε μια παγκόσμια επανάσταση.

 • Αποκλειστικές θέσεις εργασίας

Μια καριέρα ως ειδικός σε υφάσματα σημαίνει ότι θα έχετε μια θέση εργασίας που είναι αποκλειστική. Έτσι, μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την καριέρα σας από μια πολύ υψηλή θέση σε μια εταιρεία. Επιπλέον, μια υψηλότερη θέση θα σημαίνει μεγαλύτερα οφέλη.

Ως αποτέλεσμα, η κοινωνική σας κατάσταση θα αυξηθεί επίσης. Εάν εργάζεστε ήδη σε μια εταιρική εταιρεία, η εκμάθηση σχετικά με το blockchain μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια προαγωγή και να σας κάνει ανώτερους από τους συναδέλφους σας.

Στην πραγματικότητα, η εξουσία, τα μπόνους, οι ημέρες των διακοπών, οι ειδικές θεραπείες είναι μόνο ένα πρόσθετο μπόνους σε αυτό.

 • Επιχειρηματικό περιβάλλον

Αυτός είναι ο καλύτερος λόγος για τον οποίο πρέπει να λάβετε πιστοποίηση Hyperledger. Μόλις γίνετε εμπειρογνώμονας blockchain, μπορείτε να περιμένετε να προσλάβετε μια εργασία σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε με επαγγελματίες υψηλού επιπέδου.

Η επιτάχυνση της διαδικασίας δικτύωσης θα είναι εύκολη υπόθεση μόλις συναντήσετε επιχειρηματίες υψηλού προφίλ.

Επίσης, τα επιχειρηματικά περιβάλλοντα προωθούν την ανάπτυξη και τους αρέσει να εργάζονται σε μια ομάδα. Έτσι, αυτό θα σας βοηθήσει να μάθετε πολλά και για τη διαχείριση. Επιπλέον, το επιχειρηματικό περιβάλλον σημαίνει κορυφαίες τεχνολογίες. Αυτό θα βελτιώσει την ανάπτυξη του έργου σας πολύ πιο γρήγορα.

 • Υψηλότερη ασφάλεια εργασίας

Το Blockchain είναι εδώ για να μείνει και το Hyperledger. Στην πραγματικότητα, το Hyperledger έχει γίνει γίγαντας με πολλά έργα κάτω από αυτό. Επιπλέον, η πλατφόρμα Fabric έρχεται επίσης με πολλή έλξη και καλύπτει πολλές εξελίξεις blockchain αυτή τη στιγμή.

Επομένως, είναι θέμα χρόνου που άλλοι τομείς αρχίζουν να χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία. Επομένως, μπορείτε να αναμένετε μεγάλη αναστάτωση στο μέλλον, όπου τα παλιά επιχειρηματικά μοντέλα δεν θα έχουν πλέον σημασία.

Γιατί να αναλάβετε αυτόν τον κίνδυνο όταν μπορείτε να εξασφαλίσετε τη δουλειά ή την εταιρεία σας τώρα; Ακριβώς με ένα μάθημα πιστοποίησης Hyperledger, μπορείτε να γίνετε ειδικός και να ακολουθήσετε τη ροή και όχι να μείνετε πίσω.

Είναι καιρός να κάνετε το άλμα.

Θέλετε έναν δωρεάν εκπαιδευτικό οδηγό για το blockchain; Γιατί δεν ρίξετε μια ματιά στο Blockchain For Enterprise: Δωρεάν εκπαιδευτικός οδηγός για να κατανοήσετε τα βασικά?

Ποια είναι τα οφέλη της πιστοποίησης Hyperledger Fabric?

Υπάρχουν πολλά οφέλη που συνοδεύουν την ολοκλήρωση ενός μαθήματος πιστοποίησης Hyperledger. Ας δούμε τι είναι:

 • Δημιουργήστε τις ιδιωτικές σας επιχειρήσεις Blockchain

Θα ξεκινήσει με τη δημιουργία των δικών σας έργων blockchain με ιδιωτική άδεια. Στην πραγματικότητα, οι επιχειρήσεις πρέπει να έρχονται με απόρρητο και εμπιστευτικότητα. Αυτό είναι κάτι που προσφέρει το Fabric αποκλειστικά. Στην πραγματικότητα, με αυτήν την τεχνολογία, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κοινοπραξία όπου μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλες επιχειρήσεις και να εργαστείτε μαζί σε λύσεις.

Ωστόσο, για αυτό, πρέπει να γνωρίζετε τα πάντα για το Fabric. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε τόση γνώση είναι να εγγραφείτε σε ένα μάθημα πιστοποίησης προγραμματιστών Hyperledger Fabric.

 • Κερδίστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην καριέρα σας

Ποιος δεν θέλει να έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην καριέρα του; Αν θέλετε να ξεχωρίσετε από το πλήθος, ο καλύτερος τρόπος είναι να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας όσο μπορείτε. Στην πραγματικότητα, η ολοκλήρωση ενός μαθήματος πιστοποίησης Hyperledger Fabric μπορεί να σας βοηθήσει να το πετύχετε εύκολα.

Αυτά τα μαθήματα προορίζονται να σας κάνουν τον επαγγελματικό υποψήφιο που θέλετε να γίνετε. Επίσης, όταν πηγαίνετε για συνέντευξη, έχετε περισσότερες πιθανότητες να προσληφθείτε από το άτομο που δεν διαθέτει πιστοποίηση.

 • Αποδείξτε τις δεξιότητές σας στο Hyperledger Fabric

Θέλετε να πάρετε δουλειά σε μια εταιρεία υψηλών προδιαγραφών και αναζητούν εξειδικευμένους επαγγελματίες. Πώς θα αποδείξετε ότι είστε ειδικευμένοι και πιο ικανοί από το άτομο που βρίσκεται στη συνέχεια; Η πιστοποίηση Hyperledger Fabric μπορεί να σας βοηθήσει να αποδείξετε τις δεξιότητές σας στις σεβαστές αρχές.

Σε μια συνέντευξη, μπορείτε να δείξετε το πιστοποιητικό σας και να ισχυριστείτε ότι είστε ειδικευμένοι στο εν λόγω θέμα. Ως αποτέλεσμα, έχετε περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσετε από τη δουλειά από άλλους συμμετέχοντες.

 • Πιάστε την κατανόηση σε βάθος του Hyperledger Fabric

Για να γίνετε ειδικός, πρέπει να κατανοήσετε καλύτερα την αρχιτεκτονική και τη διαδικασία εργασίας του Hyperledger Fabric. Χωρίς να μάθετε τα πάντα για αυτό, δεν μπορείτε να γίνετε ειδικός. Η πιστοποίηση Hyperledger Fabric για προγραμματιστές μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε τα A έως Z αυτής της πλατφόρμας.

Επιπλέον, θα σας προσφέρει τη στρατηγική πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε για την εισαγωγή νέας τεχνολογίας στο επιχειρηματικό μοντέλο της εταιρείας σας. Επομένως, για να κλιμακώσετε τη βάση γνώσεων σας, χρειάζεστε το μάθημα πιστοποίησης.

 • Ξεκινήστε μια προσοδοφόρα καριέρα ως ειδικός στο Hyperledger

Όπως μπορείτε να δείτε, μπορείτε να πάρετε μια προσοδοφόρα καριέρα εάν γίνετε ειδικός στο Hyperledger. Αλλά για αυτό, πρέπει να ολοκληρώσετε ένα μάθημα πιστοποίησης Hyperledger Fabric. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να περιμένετε να λάβετε υψηλό μισθό σε εξαιρετική θέση με πρόσθετα οφέλη.

Θα σας προστατεύσει επίσης για τη ζωή και δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την αλλαγή θέσεων εργασίας ή την απώλεια επιχείρησης με οποιονδήποτε τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε πάντα να περιμένετε να προσληφθείτε γρηγορότερα από άλλα άτομα χωρίς πιστοποίηση.

 • Εφαρμόστε τις δεξιότητές σας σε οποιαδήποτε έργα Blockchain

Σε κάθε εργασία που σχετίζεται με το Fabric, θα πρέπει να εφαρμόσετε τις δεξιότητές σας. Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας για να δημιουργήσετε καινοτόμα έργα blockchain. Επομένως, εάν δεν έχετε ιδέα πώς και πού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Fabric, πώς μπορείτε να ακολουθήσετε μια στρατηγική μέθοδο για να εφαρμόσετε τη λύση σας?

Αφού ολοκληρώσετε ένα μάθημα πιστοποίησης Hyperledger Fabric, μπορείτε να εφαρμόσετε τις δεξιότητές σας σε οποιοδήποτε είδος έργου blockchain που χρησιμοποιεί το Fabric ως βάση.

Θέλετε να εφαρμόσετε λύσεις blockchain; Ρίξτε μια ματιά στον απόλυτο οδηγό στρατηγικής για το “Πώς να εφαρμόσετε το Blockchain;” τώρα!

Ποια πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσετε για τη διαδικασία πιστοποίησης Hyperledger Fabric?

Στην πραγματικότητα, τα οφέλη της πιστοποίησης προγραμματιστή Hyperledger Fabric είναι ατελείωτα. Και μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά στην πορεία. Αλλά από πού μπορείτε να λάβετε πιστοποίηση; Πρέπει να πάτε για την τυπική θεσμική πιστοποίηση; Μήπως κάποιο ίδρυμα το προσφέρει; Ή θα πρέπει να πάτε για διαδικτυακά μαθήματα; Πρέπει να λάβετε μέρος σε εξετάσεις πιστοποίησης Hyperledger Fabric?

Θα πρέπει να υπάρχουν πάρα πολλές ερωτήσεις στο μυαλό σας αυτήν τη στιγμή. Λοιπόν, επιτρέψτε μου να εξηγήσω ένα προς ένα. Στην πραγματικότητα, τα ιδρύματα δεν προσφέρουν καμία φυσική πιστοποίηση ειδικά για το Fabric ή ακόμη και το blockchain, για αυτό το θέμα.

Έτσι, πρέπει να πάτε σε διαδικτυακά μαθήματα. Τώρα υπάρχουν πάρα πολλά διαδικτυακά μαθήματα και για να είμαι ειλικρινής, τα δωρεάν μαθήματα δεν θα σας δώσουν πιστοποίηση.

Επιπλέον, αυτοί που προσφέρουν πιστοποίηση συνοδεύονται από μεταβλητή ποιότητα και αποτέλεσμα. Έτσι, ακόμα κι αν ξοδέψετε τα χρήματα σας και λάβετε μια πιστοποίηση από μια πηγή που δεν έχει καμία αξία επωνυμίας, δεν θα έχει σημασία.

Επομένως, πρέπει να λάβετε ένα πιστοποιητικό από μια αξιόπιστη και επώνυμη πηγή.

Για να σας βοηθήσουμε, το 101 Blockchains είναι μια από τις διάσημες πλατφόρμες έρευνας και εκπαίδευσης που συνοδεύεται από αξία μάρκας. Επομένως, μια πιστοποίηση από 101 Blockchains θα έχει μεγαλύτερο βάρος και μπορείτε να το δείξετε στις αρμόδιες αρχές.

Στην πραγματικότητα, η πιστοποίηση Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) είναι ένα από τα βασικά μαθήματα που προσφέρουν 101 Blockchains. Προφανώς, θα έρθει με μια εξέταση πιστοποίησης για να δοκιμάσει τη βάση γνώσεων σας.

Αυτό το μάθημα είναι κατάλληλο για κάθε άτομο από τη βιομηχανία (δηλαδή, ηγέτες επιχειρήσεων, επαγγελματίες του κλάδου, μηχανικοί, προγραμματιστές, ανώτερος διευθυντής κ.λπ.) και επίσης για όσους θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους.

Ας δούμε λοιπόν τι μπορεί να σας προσφέρει αυτό το μάθημα στο επόμενο τμήμα.

Αποκτήστε πιστοποίηση τώρα: Certified Enterprise Blockchain Professional

101 Πιστοποίηση Blockchains Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Το μάθημα είναι περισσότερο από αρκετό για να σας βοηθήσει να γίνετε ειδικός σε υφάσματα. Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα πιστοποίησης Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) καλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Hyperledger.

Επίσης, σας προσφέρει εξετάσεις πιστοποίησης που θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε το επίπεδο εξειδίκευσής σας. Θα δώσω τις λεπτομέρειες της εξέτασης πιστοποίησης αργότερα σε αυτόν τον οδηγό.

Στην πραγματικότητα, το 101 Blockchains θέλει πάντα το καλύτερο για τους υποψήφιους μαθητές και θέλει να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ως εκ τούτου, το μάθημα πιστοποίησης CEBP θα διασφαλίσει ότι μπορείτε να κατανοήσετε όλες τις γνώσεις με εύκολο τρόπο.

Το καλύτερο μέρος για το μάθημα πιστοποίησης Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) είναι ότι προσφέρει ενημερωμένο περιεχόμενο μαζί με μια αρθρωτή δομή.

Επίσης, δεν θα επικεντρωθεί μόνο στο Hyperledger Fabric, αλλά θα καλύψει και τα Corda και Ethereum.

Πιο συγκεκριμένα, θα καταλάβετε πώς αυτή η τεχνολογία μπορεί να επηρεάσει άλλους κλάδους όπως η αλυσίδα εφοδιασμού και η χρηματοδότηση του εμπορίου.

Με αυτό το μάθημα, μπορείτε –

 • Μάθετε για την υποδομή του οικοσυστήματος Hyperledger Fabric.
 • Κατανοήστε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την ανάπτυξη έργων που βασίζονται σε blockchain.
 • Μάθετε για τις βασικές περιπτώσεις χρήσης αυτής της πλατφόρμας σε διάφορους κλάδους.

Επομένως, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο πρόγραμμα πιστοποίησης Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) και είστε έτοιμοι!

Διάρκεια μαθήματος

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί μόνο 3-4 ώρες κάθε εβδομάδα για έως και 4 εβδομάδες. Έτσι, μέσα σε 16 ώρες μπορείτε να μάθετε τα πάντα για αυτήν την τεχνολογία. Ωστόσο, είναι καλύτερο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να κατανοήσετε κάθε μάθημα και να λάβετε τα διαδραστικά κουίζ καθώς πηγαίνετε.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι ότι η διαχείριση του χρόνου εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε να το κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας και να σταματήσετε το μάθημα όποτε θέλετε.

Εκπαιδευτική πορεία της πιστοποίησής σας

Η εξέταση πιστοποίησης θα περιλαμβάνει κυρίως τις ερωτήσεις από τα ακόλουθα μαθήματα. 101 Blockchains σχεδίασαν το μάθημα κατά τρόπο ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα την ιδέα χωρίς προβλήματα. Εν πάση περιπτώσει, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που θα μάθετε από αυτό το μάθημα.

Ενότητα-1: Βασικά στοιχεία τεχνολογίας Blockchain

Θα ξεκινήσετε μαθαίνοντας για τα βασικά στοιχεία της τεχνολογίας blockchain. Επιπλέον, θα αποσαφηνίσει πώς λειτουργεί το blockchain και πώς δημιουργεί τα μπλοκ. Στη συνέχεια, θα μάθετε πώς διαφορετικά στοιχεία αυτής της τεχνολογίας διασφαλίζουν την αποκεντρωμένη κατάσταση.

Εν πάση περιπτώσει, θα καλύψει επίσης διαφορετικούς τύπους blockchain, έξυπνες συμβάσεις και απόδειξη εργασίας.

 • Βασικές αρχές τεχνολογίας Blockchain
 • Διαφορετικοί τύποι Blockchains
 • Πώς λειτουργεί το Blockchain?
 • Απόδειξη εργασίας
 • Έξυπνες συμβάσεις

Ενότητα-2: Τρέχουσες πλατφόρμες Blockchain για επιχειρήσεις

Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της πορείας πιστοποίησης Hyperledger Fabric. Σε αυτό το μέρος, ο εκπαιδευτής θα επικεντρωθεί σε τρεις κύριες πλατφόρμες που οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν εκτενώς. Αυτά είναι – Hyperledger Fabric, Ethereum και Corda.

Από αυτήν την ενότητα, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε βάθος μέσα στο οικοσύστημα Hyperledger. Στην πραγματικότητα, θα καλύψει τον τρόπο λειτουργίας του, ποιες είναι οι περιπτώσεις χρήσης, η υποδομή δικτύου και ούτω καθεξής.

 • Υφάσματα υπερκαλλιέργειας
 • Αιθέριο
 • Κόρντα

Ενότητα-3: Ο ρόλος του Blockchain στο Trade Finance

Στην επόμενη ενότητα, ο εκπαιδευτής θα επικεντρωθεί κυρίως στον τρόπο με τον οποίο το blockchain επηρεάζει τη βιομηχανία Trade trade. Αλλά πρώτα, θα μάθετε για τη διαφορά μεταξύ κρυπτονομισμάτων και κρυπτονομισμάτων.

Αργότερα, ο εκπαιδευτής θα καλύψει τις βασικές αρχές του Ripple και αργότερα θα προχωρήσει στη χρηματοδότηση του εμπορίου. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε μια καριέρα σε αυτόν τον τομέα, πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σας σε αυτό το μάθημα.

 • Βασικές αρχές κυματισμού
 • Κρυπτονομίσματα και στοιχεία Crypto
 • Blockchain και εμπορική χρηματοδότηση

Ενότητα-4: Διαφορετικές εφαρμογές Blockchain

Στην ενότητα 4, θα μάθετε τη δυνατότητα εφαρμογής του blockchain σε διάφορα πεδία. Για αρχάριους, ο εκπαιδευτής θα επικεντρωθεί στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας επειδή αυτή είναι η πιο δημοφιλής βιομηχανία που χρησιμοποιεί blockchain.

Έτσι, εδώ, θα μάθετε πώς χρησιμοποιεί το blockchain και πώς μπορείτε να εφαρμόσετε τις δικές σας λύσεις αλυσίδας εφοδιασμού με βάση το blockchain.

Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα αναλυτικό μάθημα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό blockchain.

 • Διαχείριση Blockchain και Supply Chain
 • Θήκες χρήσης διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού με βάση το Blockchain
 • Ψηφιακός Μετασχηματισμός Blockchain

Ενότητα-5: Χρησιμοποιήστε θήκες Blockchain

Στην τελευταία ενότητα, ο εκπαιδευτής θα καλύψει όλες τις πιθανές περιπτώσεις χρήσης του blockchain. Πιο συγκεκριμένα, θα αποκτήσετε μια εμπειρία από ζωντανές λύσεις blockchain που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Έτσι, αυτή η ενότητα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε στρατηγικές για την εφαρμογή του Fabric. Λοιπόν, φροντίστε να μην παραλείψετε αυτήν την ενότητα.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε για τις πραγματικές περιπτώσεις χρήσης blockchain για τη στρατηγική blockchain σας. Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τις εφαρμογές Blockchain τώρα!

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε 101 Blockchains για επαγγελματική πιστοποίηση Blockchain για επιχειρήσεις?

Για την προπόνηση Hyperledger Fabric, 101 Blockchains μπορούν να προσφέρουν την καλύτερη υποστήριξη και οδηγίες. Μα γιατί? Δείτε τους παρακάτω λόγους.

 • Διαδραστική μαθησιακή δομή

Το 101 Blockchains προσφέρει μια αποκλειστική δομή μάθησης που δεν προσφέρουν άλλα διαδικτυακά μαθήματα. Για παράδειγμα, θα λάβετε ένα σύντομο κουίζ αξιολόγησης αφού ολοκληρώσετε κάθε ενότητα στο μάθημα. Στην πραγματικότητα, οι δομές του μαθήματος θα σας μεταφέρουν βαθύτερα στις προοπτικές αργά, έτσι ώστε να είναι εύκολο να γίνει κατανοητό.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα νιώσετε συγκλονισμένοι με πληροφορίες καθώς παρακολουθείτε τα μαθήματα ένα προς ένα. Έτσι, θα είναι μια ενδιαφέρουσα και διαδραστική εμπειρία για εσάς.

 • Υψηλής ποιότητας και ενημερωμένο περιεχόμενο

Πρώτα απ ‘όλα, στη διαδικασία πιστοποίησης, θα λάβετε κορυφαίο ποιοτικό περιεχόμενο από 101 Blockchains. Έτσι, μπορείτε να κατανοήσετε τις βασικές έννοιες του Hyperledger Fabric πολύ εύκολα. Πιο συγκεκριμένα, καθώς θα είναι ενημερωμένο περιεχόμενο, θα μείνετε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

Όπως μπορείτε να δείτε, η δομή της ενότητας καλύπτει πολλές πτυχές και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας επίσης.

 • Απόδειξη των επαγγελματικών σας δεξιοτήτων

Γιατί να ακολουθήσετε οποιοδήποτε μάθημα, εάν δεν μπορείτε να δείξετε την απόδειξη συμμετοχής σας στο μάθημα; Για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε μεγάλες δουλειές με υψηλό μισθό, 101 Blockchains θα προσφέρουν ένα πιστοποιητικό. Αυτό θα διασφαλίσει τις αρχές που ακολουθήσατε την εκπαίδευση Hyperledger Fabric για να αποκτήσετε δεξιότητες και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας.

Αλλά πρέπει να περάσετε τις εξετάσεις για αυτό. Μόλις το κάνετε αυτό, θα λάβετε ένα ψηφιακό αντίγραφο του πιστοποιητικού. Επιπλέον, θα λάβετε επίσης ένα σήμα LinkedIn για να εμπλουτίσετε το προφίλ σας.

 • Αποκλειστικά υλικά μπόνους

Το μάθημα πιστοποίησης συνοδεύεται από αποκλειστικό υλικό μπόνους μόνο για εσάς. Στην πραγματικότητα, όλα τα μαθήματα των 101 Blockchains προσφέρουν αποκλειστικό υλικό μπόνους (δώστε τους μια επιταγή όταν μπορείτε). Εν πάση περιπτώσει, στο υλικό μπόνους, θα λάβετε ασκήσεις, διαδραστικές ερωτήσεις, πρακτικές εργασίες, συνεντεύξεις και πολλά άλλα.

Έτσι, θα έχετε μια υπέροχη εμπειρία με 101 Blockchains.

 • Σύστημα υποστήριξης πρώτης κατηγορίας

Το σύστημα υποστήριξης των 101 Blockchains σίγουρα θα σας ευχαριστήσει. Το 101 Blockchains προσπαθεί να προσφέρει το καλύτερο σύστημα υποστήριξης στην αγορά. Στην πραγματικότητα, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων είναι πάντα έτοιμη να απαντήσει και να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε απορία έχετε.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα είναι πεπειραμένη και ενημερωμένη για οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με τα μαθήματα ή την εταιρεία.

Έτσι, ως φοιτητής, θα λάβετε την καλύτερη υποστήριξη για την τιμή που θα πληρώσετε για το μάθημα.

 • Εκτεταμένη προσωπική καθοδήγηση

Το 101 Blockchains προσφέρει προσωπική καθοδήγηση για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τα περιεχόμενα του μαθήματος πιστοποίησης. Στην πραγματικότητα, τα διαδικτυακά μαθήματα συχνά δεν επικεντρώνονται σε μεμονωμένους μαθητές και στις ανάγκες τους. Προφανώς, δεν είναι όλοι οι μαθητές ίδιοι και όλοι χρειάζονται διαφορετικό είδος προσοχής.

Έτσι, για να σας βοηθήσουμε να τραβήξετε την προσοχή που σας αξίζει, 101 Blockchains θα προσφέρουν εβδομαδιαία υπολογιστικά φύλλα και νέες πληροφορίες για να σας κρατήσουν ενημερωμένους.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το υπολογιστικό φύλλο για να παρακολουθείτε εύκολα την πρόοδό σας.

Ξεκινήστε το Hyperledger Fabric Training τώρα!

Το Hyperledger Fabric είναι ένα από τα έργα blockchain στο πλαίσιο του μεγάλου έργου Hyperledger. Το Linux Foundation βρίσκεται πίσω από αυτό το έργο, όπου πολλές εταιρείες συνεργάζονται και εφεύρουν νέες τεχνολογίες. Στην πραγματικότητα, αυτό το συγκεκριμένο έργο έχει κερδίσει πολλή έλξη και θα συνεχίσει να το κάνει στο μέλλον.

Επομένως, η κατάρτιση σε αυτήν την πλατφόρμα είναι η καλύτερη κίνηση σταδιοδρομίας που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή. Θα συνιστούσα να ξεκινήσετε με το δωρεάν μάθημα blockchain.

Γιατί να περιμένεις? Αποκτήστε το Hyperledger Fabric Training τώρα!

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me