Γιατί το NEO θα μπορούσε να είναι το ισχυρότερο Cryptocurrency του 2018;

Με τη μετεωρολογική άνοδο του NEO το Κινέζικο crypto το 2017, οι έμποροι πιστεύουν ήδη ότι η NEO θα κυριαρχήσει στον κόσμο της κρυπτογράφησης το 2018. Αν σκοπεύετε να επενδύσετε σε ένα cryptocurrency, το NEO θα μπορούσε να είναι το ισχυρότερο cryptocurrency του 2018. Γιατί; Η NEO δείχνει τις δυνατότητές της καθώς η τιμή κρυπτογράφησης NEO έχει αυξηθεί έως και $ 52 και συνεχίζει να αυξάνεται.

Η NEO κατέχει επί του παρόντος την 11η θέση με όριο αγοράς κερμάτων 3,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ακόμη και η ίδια η κινεζική κυβέρνηση υποστηρίζει το blockchain μαζί με την Alibaba και τη Microsoft. Η NEO είναι εδώ για να μείνει και πολλοί πιστεύουν ήδη ότι η NEO πηγαίνει σε ένα από τα πιο ισχυρά και ασφαλέστερα κρυπτονομίσματα που θα μπορούσε να υπάρχει.

Αυτή είναι μια τολμηρή δήλωση και πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη προτού ξοδέψετε τα χρήματα που κερδίσατε σε οποιοδήποτε κρυπτογράφηση.

Όμως, θα μπορούσαμε να προτείνουμε ένα πράγμα σίγουρα – γιατί το NEO θα μπορούσε να είναι το ισχυρότερο κρυπτογράφηση του 2018?

Υπάρχουν πολλοί λόγοι πίσω από τη δήλωση,

Κορυφαίοι 7 λόγοι για τους οποίους το NEO θα μπορούσε να είναι το ισχυρότερο cryptocurrency του 2018?

  1. Το NEO δεν είναι Ethereum, είναι καλύτερο!

Οι άνθρωποι συχνά αποκαλούν NEO το Κινέζικο Ethereum. Και οι δύο είναι οι μη κερδοσκοπικοί αποκλεισμοί altcoin που επικεντρώνονται στην εφαρμογή έξυπνων συμβάσεων ή έξυπνης οικονομίας. Αλλά τεχνολογικά, το NEO είναι νεότερο και γρηγορότερο. Μπορεί να χειριστεί 10.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο σε σύγκριση με τις 15 Ether.

Ακόμη και οι δύο χρησιμοποιούν διαφορετικό αλγόριθμο συναίνεσης. Το NEO έχει το dBFT και το Ethereum έχει το PoS. Το dBFT είναι πολύ καλύτερο από το παλαιότερο PoS, βασικά μια αναβάθμιση στον παλαιότερο αλγόριθμο. Το dBFT διαθέτει έναν καλύτερο αμυντικό μηχανισμό κατά της διάσπασης και των κορυφών που είναι κοινές περιπτώσεις για το Ethereum και πολλά άλλα.

Όποια και αν είναι η τεχνική παράμετρος που επιλέγετε, η ΝΕΟ κερδίζει. Επιπλέον, τα νομίσματα προ-εξορύσσονται. Επομένως, δεν έχετε χάσει τεράστια ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας για να το κρατήσετε.

  1. Η υποστήριξη της κινεζικής αυτοκρατορίας Διαδικτύου

Ανεξάρτητα από το πώς αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι τις κινεζικές μάρκες, είναι οικονομικά γίγαντας αυτές τις μέρες. Η Baidu και η Alibaba είναι τεράστιες και επιτυχημένες εταιρείες. Όταν ο μεγαλύτερος πληθυσμός χρησιμοποιεί τεχνολογία, σίγουρα θα ανθίσει αργά ή γρήγορα.

Ακόμη και οι κινεζικές κεντρικές και εθνικές τράπεζες υποστηρίζουν τη χρήση ΝΕΟ. Έτσι, μπορούμε να περιμένουμε πολλές χρήσεις σε πραγματικό χρόνο του νομίσματος στην καθημερινή μας ζωή.


  1. Μια ευέλικτη επιλογή ανάπτυξης

Το NEO υποστηρίζει το μεγαλύτερο μέρος της κοινής γλώσσας προγραμματισμού όπως τα Java, C #, Kotlin και Python. Αυτό επιτρέπει στους κοινούς κωδικοποιητές να αναπτύξουν το οικοσύστημα και να το καταστήσουν ισχυρό έναντι των ελαττωμάτων. Καθώς περισσότεροι προγραμματιστές μπορούν να συμβάλουν στην ακατέργαστη ανάπτυξη, καθιστώντας το πραγματικά νόμισμα ενός κοινού. Μάθετε περισσότερα για το NEO dApps Ecosystem.

  1. ΝΕΟ, κερδίζοντας τις καρδιές!

Πολλοί γκουρού κρυπτογράφησης κάνουν ένα θετικό σχόλιο σχετικά με την πρόβλεψη τιμής ΝΕΟ. Αν παρακολουθήσετε τα σκαμπανεβάσματα της γραμμής τάσης του νομίσματος, θα παρατηρήσετε πώς ήρθε το κέρμα στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας. Νέα νομίσματος NEO έχει κάνει όλους να στρέψουν το κεφάλι τους προς αυτό.

  1. Ασφάλεια: Μελλοντική απόδειξη!

Γνωρίζετε ότι σχεδόν όλα τα κρυπτονομίσματα είναι ευάλωτα στους κβαντικούς υπολογιστές; Σημαίνει ότι κάποια μέρα ένα πραγματικά ισχυρό AI θα μπορούσε να αναλάβει την αγορά κερμάτων όπως σε μια ταινία sci-fi. Λοιπόν, δεν μπορεί να πάρει τα NEO. Το NEO έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλές έναντι των κβαντικών υπολογιστών. Καθιστώντας την τεχνολογία πιο μελλοντική απόδειξη.

  1. Τρέχουσα ανάλυση αγοράς

Σύμφωνα με τις λέξεις από τον ιστότοπο του νομίσματος NEO, ανταλλάσσονται 127 εκατομμύρια δολάρια σε 24ωρη χρονική περίοδο. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ρωτούν στα φόρουμ – πώς να αγοράσετε NEO?

Η δημοτικότητά τους ανεβαίνει στα ύψη.

Τι σημαίνει? Οι χρήστες μπορούν να πάρουν ένα νόμισμα στο φεγγάρι και ταυτόχρονα να το πάρουν στη γη. Επί του παρόντος, ο άνεμος βρίσκεται στην πλευρά του ΝΕΟ και το ταξίδι φαίνεται να είναι συναρπαστικό.

  1. Ψηφιακή ταυτότητα

Ο λόγος που γεννήθηκαν τα κρυπτονομίσματα – καθαρή ανωνυμία. Κανείς δεν θέλει ένα επιπλέον ζευγάρι μάτια κοιτάζοντας τα στοιχεία σας 24/7. Αλλά με την ανωνυμία έρχεται ένα άλλο πρόβλημα – τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν παράνομες συναλλαγές όπως αγορά όπλων ή αποπληρωμή δολοφονιών.

Επί του παρόντος, το blockchain χρησιμοποιεί το ψηφιακό πρότυπο PKI X.509 ως σύστημα αναγνώρισης. Η NEO σχεδιάζει να επιβάλει μια προηγμένη ψηφιακή ταυτότητα. Εδώ διασφαλίζεται η ανωνυμία σας, αλλά οι λογιστές ή οι χειριστές των καθολικών έχουν ψηφιακές ταυτότητες αλλά πραγματικά ονόματα.

Έτσι, εάν απαιτείται κανονισμός, η κυβέρνηση μπορεί να αναλάβει τον έλεγχο.

Τελικές σκέψεις

Έτσι, αυτό ήταν σχεδόν το παν που κάνει το NEO να ξεχωρίζει από το πλήθος. Όλοι αυτοί οι λόγοι το καθιστούν πιο βολικό ότι το NEO θα μπορούσε να είναι το ισχυρότερο κρυπτογράφηση του 2018. Θα είναι το NEO το μεγαλύτερο crypto μετά την τεράστια επιτυχία των Bitcoins και Ethereum; Μόνο ο χρόνος θα πει στους συντρόφους, μόνο ο χρόνος θα πει!

Αρχάριος? Ρίξτε μια ματιά στον απόλυτο οδηγό για αρχάριους για το πώς να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση.

Όχι αρχάριος &# 128578; Δοκιμάστε αυτούς τους οδηγούς:

  1. NEO vs Ethereum: Ποια είναι μια καλύτερη επένδυση?
  2. Τι είναι το Airdrop; Πώς να κερδίσετε μάρκες από το Airdrop?
  3. Πόσο σταθερό είναι μια σταθερή τιμή νομίσματος και είναι το μέλλον των κρυπτονομισμάτων?

* Αποποίηση ευθυνών: Το άρθρο δεν πρέπει να θεωρείται ως και δεν προορίζεται να παρέχει επενδυτικές συμβουλές. Οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν επενδυτικές συμβουλές και δεν πρέπει να θεωρούνται ως τέτοιοι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει την πλήρη Αποποίηση ευθυνών.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map