Black Friday Sale 2020: Η πιο καυτή προσφορά της χρονιάς

Το πνεύμα των αγορών των διακοπών έχει τεθεί ακόμα; Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το φετινό Σαββατοκύριακο αγορών μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών, τότε το 101 Blockchains έχει το κατάλληλο πράγμα για εσάς στο κατάστημα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μπορείτε να λάβετε καταπληκτικές προσφορές στα μαθήματα και τις πιστοποιήσεις μας με το 101 Blockchains Black Friday Sale. Το 101 Blockchains υπήρξε ένα παιχνίδι αλλαγής στην εκπαίδευση και την έρευνα blockchain με την υποστήριξη ειδικών του κλάδου.

Φέτος, θέλαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάτι ιδιαίτερο για να εκτιμήσουμε και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις διακοπές τους. Επιλέξτε να αγοράσετε ένα για τον εαυτό σας ή ως δώρο για τους φίλους σας. 101 μαθήματα και πιστοποιήσεις Blockchains έρχονται με συναρπαστική αξία για όλους. Ας σας δείξουμε τις λεπτομέρειες της έκπτωσης Black Friday φέτος και τι μπορείτε να πάρετε με τις πολύτιμες επενδύσεις σας.

Το 101 Blockchains Grand Sale επέστρεψε και θα παραμείνει σε ισχύ από τις 23 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 3 Ιανουαρίου 2021. Χρησιμοποιήστε το κουπόνι ΧΑΠΥΔΕΑΛ και κερδίστε 40% έκπτωση στα 101 μαθήματα και πιστοποιήσεις Blockchain Blockchain.

Σημασία των Ευχαριστιών και της Μαύρης Παρασκευής


Πριν προχωρήσουμε προς την περιγραφή των 101 Blockchains Black Friday Sale, ας αναλογιστούμε την ειδικότητα των Ευχαριστιών και της Μαύρης Παρασκευής. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που απαιτεί την επέκταση ενός δείγματος ευγνωμοσύνης. Με την περίοδο των Χριστουγέννων μόλις ένα μήνα μακριά, η Ημέρα των Ευχαριστιών ανακοινώνει την πρώτη φάση των διακοπών!

Οι οικογένειες που συγκεντρώνονται σε ένα μέρος, μοιράζονται ένα πλούσιο δείπνο σε ένα τραπέζι και ανταλλάσσουν δώρα ήταν πάντα τα κύρια σημεία της ημέρας των ευχαριστιών. Η επόμενη ημέρα από την Ημέρα των Ευχαριστιών φέρει τον τίτλο της «Μαύρης Παρασκευής», προφανώς σκοπεύει να δείξει τη μελαγχολία μετά από μια εορταστική μέρα. Ωστόσο, η ημέρα της «Μαύρης Παρασκευής» έχει περισσότερα από ό, τι φαίνεται επιφανειακά.

Η Black Friday φέρνει πολύ περισσότερες υποσχέσεις σε αντίθεση με την ομώνυμη σημασία της. Η Μαύρη Παρασκευή σηματοδοτεί την αρχή του σαββατοκύριακου των διακοπών και συνοδεύει πολλές ελκυστικές προσφορές και εκπτώσεις από διάφορα καταστήματα. Οι γίγαντες λιανικής μπαίνουν στο παιχνίδι με τεράστιες εκπτώσεις και προσοδοφόρες προσφορές, και είμαστε επίσης φέτος.

Δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να αγνοήσουμε τέτοιες προσφορές με το σαββατοκύριακο σε ισχύ, και η τάση της Μαύρης Παρασκευής έχει σταδιακά αυξηθεί με τα χρόνια. Εκτός από τα καταστήματα λιανικής, πολλά καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου και πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης έχουν εμπλακεί στην τάση. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να βρείτε πολλές πωλήσεις Black Friday στους διαδικτυακούς ιστότοπους παρόχων μαθημάτων.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι εκπλήξεις με το Black Friday Sale δεν σταματούν μέχρι την αντίστοιχη Δευτέρα. Η χαρά των αγορών συνεχίζεται το σαββατοκύριακο και διαρκεί μέχρι τη Δευτέρα, καθιερώνοντας έτσι την τάση της Cyber ​​Monday. Έτσι, ξεκινώντας από την Ημέρα των Ευχαριστιών και συνεχίζοντας με τη Μαύρη Παρασκευή το Σαββατοκύριακο έως τη Δευτέρα, οι αγοραστές μπορούν να έχουν μια εορταστική ώρα.

Ρίξτε μια ματιά σε 101 πιστοποιήσεις Blockchains και εκπαιδευτικά μαθήματα τώρα!

101 Blockchains Black Friday Sale

Το 101 Blockchains παρουσίασε τις πωλήσεις Black Friday φέτος για τον εορτασμό του πνεύματος των Ευχαριστιών και των αγορών για διακοπές. Ως διάσημος πάροχος ηλεκτρονικής μάθησης στην τεχνολογία blockchain, 101 πιστοποιήσεις και μαθήματα Blockchains είναι πολύ δημοφιλή στους λάτρεις του Blockchain.

Ωστόσο, εάν έχετε αναβάλει τα σχέδιά σας για αγορά 101 μαθημάτων και πιστοποιήσεων Blockchains, τότε το 101 Blockchains Black Friday Sale είναι το καλύτερο για εσάς. Το πιο ενδιαφέρον σημείο των πωλήσεων Black Friday των 101 Blockchains είναι ότι ξεκινά νωρίτερα και διαρκεί περισσότερο.

Ξεκινάμε τις πωλήσεις Black Friday δύο ημέρες πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών (26 Νοεμβρίου), δηλαδή στις 24 Νοεμβρίου, και θα συνεχιστεί έως μία ημέρα μετά τη Δευτέρα Cyber ​​(30 Νοεμβρίου), δηλαδή την 1η Δεκεμβρίου.

Θέλαμε οι πελάτες μας να αποφύγουν τη βιασύνη και να πάρουν το χρόνο τους για να επιλέξουν τους αγαπημένους τους μαθησιακούς πόρους. Μπορείτε να καθίσετε πίσω στους φορητούς υπολογιστές ή τα τηλέφωνά σας και να λάβετε σωστές αποφάσεις σχετικά με τα εκπαιδευτικά μαθήματα και τις πιστοποιήσεις που θέλετε με όλο τον επιπλέον χρόνο.

Τι θα πάρετε σε 101 Blockchains Black Friday Sale?

Θα προσφέρουμε μια κατ ‘αποκοπή έκπτωση 40% σε όλα τα πιστοποιητικά και τα εκπαιδευτικά μας μαθήματα στη Μαύρη Παρασκευή μας. 101 Το Blockchains προσπαθεί συνεχώς να εισάγει νέους πόρους μάθησης για να βοηθήσει τους επαγγελματίες του blockchain και τους επίδοξους επαγγελματίες του blockchain στην ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Η συγκριτική έλλειψη παρόχων εκπαίδευσης και πιστοποίησης blockchain δημιουργεί μειονεκτήματα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαφορετικές εξειδικεύσεις στο blockchain. Ωστόσο, έχουμε ανταποκριθεί με επιτυχία στην εμπιστοσύνη περισσότερων από 11.000 επαγγελματιών blockchain επιχειρήσεων με τη διαφορετική ποικιλία μαθημάτων κατάρτισης και πιστοποιήσεων. Στο Black Friday Sale, σας προσφέρουμε μια συναρπαστική επίπεδη έκπτωση 40% στις ακόλουθες πιστοποιήσεις,

  • Πιστοποίηση Enterprise Blockchain Professional (CEBP)
  • Πιστοποιημένη πιστοποίηση Blockchain Security Expert (CBSE)
  • Πιστοποίηση Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

Επίσης, μπορείτε να λάβετε μια κατ ‘αποκοπή έκπτωση 40% σε όλα τα ακόλουθα 101 επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα blockchain,

  • Επιχείρηση Blockchains και Supply Chain Management
  • Επιχείρηση Blockchains και Trade Finance
  • Enterprise Blockchains Δράσιμα πρότυπα και εργαλεία

Έχουμε επίσης καλά νέα για τους πελάτες μας ότι προσφέρουμε έκπτωση 40% στα μαθήματά μας που ξεκίνησαν πρόσφατα. Μπορείτε να εφαρμόσετε τη συναρπαστική έκπτωση της Black Friday στα ακόλουθα νέα μαθήματα που έχουμε ξεκινήσει πρόσφατα,

  • Πώς να χτίσετε την καριέρα σας στο Enterprise Blockchains
  • Εισαγωγή στο μάθημα DeFi- Αποκεντρωμένη χρηματοδότηση

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στο δωρεάν εκπαιδευτικό μάθημα Enterprise Blockchains Fundamentals ως συνήθως για να ξεκινήσετε το εκπαιδευτικό σας ταξίδι blockchain.

Η αυξανόμενη σημασία της τεχνολογίας blockchain έφερε μια εξέχουσα επανάσταση στην τεχνολογική πιστοποίηση και εκπαίδευση. Θέλουμε να βοηθήσουμε την κοινότητα των εκπαιδευομένων και των επαγγελματιών blockchain των επιχειρήσεων να αξιοποιήσει τις αναδυόμενες ευκαιρίες σταδιοδρομίας του blockchain. Οι προσφορές της Black Friday σε 101 Blockchains θα υποστηρίξουν άτομα που θέλουν οικονομικά αποδοτικές λύσεις στην εκπαίδευση και την κατάρτιση blockchain.

Τελικές λέξεις

Το 101 Blockchains Black Friday Sale είναι η μοναδική μας πρωτοβουλία για την προώθηση της εκπαίδευσης και της κατάρτισης blockchain. Αυτή τη σεζόν αγορών διακοπών, θέλουμε να επεκτείνουμε τους εκπαιδευτικούς πόρους και τις πιστοποιήσεις μας στο μέγιστο αριθμό μαθητών. Οι διάσημοι εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας δημιουργούν τους μαθησιακούς μας πόρους με πολυετή εμπειρία στην εξάσκηση blockchain και σε διάφορα επιχειρηματικά έργα.

Επομένως, μπορούμε να παρέχουμε τη διασφάλιση των ιδανικών πλατφορμών για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων blockchain σας. Οι προσφορές της Black Friday στο 101 Blockchain σας δίνουν επίσης πολύ χρόνο να σκεφτείτε πριν αγοράσετε. Οι πελάτες μπορούν να αξιολογήσουν προσεκτικά όλες τις επιλογές τους προτού ολοκληρώσουν την επιλογή των μαθημάτων ή των πιστοποιήσεων που θέλουν να αγοράσουν. Ορίστε λοιπόν τα ρολόγια σας και ετοιμαστείτε για εκπληκτικές προσφορές Black Friday σε 101 Blockchains τώρα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me