Blockchain Masterclass: Κατάρτιση Enterprise Blockchain

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς το blockchain μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τον οργανισμό σας να αναπτυχθεί; Η τεχνολογία Blockchain είναι μία από τις κορυφαίες καινοτομίες προς το παρόν και το masterclass blockchain θα καλύψει όλες τις βασικές αξίες αυτής της ισχυρής τεχνολογίας. Στο masterclass blockchain, συνδυάζουμε τη βαθιά έρευνα με πραγματικές εφαρμογές μαζί με διαφορετικά παραδείγματα.

Κάθε άτομο που παρακολουθεί το masterclass μας θα είναι σε θέση να κατανοήσει την έννοια του blockchain για επιχειρήσεις και να χρησιμοποιήσει αυτήν τη γνώση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των blockchain της επιχείρησής τους.

Λοιπόν, ρίξτε μια ματιά σε αυτό που έχουμε στη διάθεσή σας!

Enterprise Blockchain Masterclass

London School of Economics, 2019

Contents

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την Επιχείρηση Blockchain Training?

Κάθε θέμα που καλύπτεται στο ιδιωτικό blockchain masterclass θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα την τεχνολογία και το συνολικό τοπίο. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να συμμετέχετε στα νέα σύνορα αρκετά εύκολα. Ωστόσο, υπερηφανευόμαστε κυρίως για την ιδιωτική κύρια κλάση blockchain για τρεις σημαντικούς λόγους –

 • Στρατηγικές προσεγγίσεις:

Το masterclass blockchain θα προσφέρει στρατηγικές προσεγγίσεις που θα διευρύνουν τις γνώσεις σας.

 • Στόχευση βιομηχανιών:

Για να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί, θα πρέπει να στοχεύσετε τις σωστές βιομηχανίες. Επιπλέον, με την κύρια κλάση blockchain, θα λάβετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για τον κλάδο που θα σας βοηθήσουν να στοχεύσετε τις σωστές αγορές.

 • Αποτελεσματικές περιπτώσεις χρήσης:

Θα σας ενημερώσουμε επίσης για τις σημερινές περιπτώσεις χρήσης blockchain για επιχειρήσεις. Αυτά τα μαθήματα θα σας βοηθήσουν να μοντελοποιήσετε την ενσωμάτωση blockchain με μεγαλύτερη ακρίβεια.

 • Ιδιωτικές συνεδρίες:

Οι κύριες τάξεις μας είναι όλες οι ιδιωτικές συνεδρίες αφιερωμένες μόνο σε προσωπικό επιπέδου επιχείρησης. Έτσι, θα λαμβάνετε μαθήματα υψηλής ποιότητας με μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Επιπλέον, θα μπορείτε να αλληλεπιδράτε πιο ελεύθερα με τον εκπαιδευτή μας, κάτι που θα σας βοηθήσει να μάθετε πιο γρήγορα.


Περιγραφή του Επιμορφωτικού Μαθήματος Blockchain της επιχείρησής μας

Στο masterclass blockchain, θα βυθίσουμε βαθιά την τεχνολογία blockchain και όλα όσα σχετίζονται με αυτήν την τεχνολογία. Τα μαθήματά μας είναι κυρίως για στελέχη και άτομα που θέλουν να διερευνήσουν τον αντίκτυπο του blockchain στις αντίστοιχες βιομηχανίες τους και θέλουν να κατανοήσουν και να διατυπώσουν τους πιθανούς παράγοντες κινδύνου.

Η τεχνολογία Blockchain είναι μια ανατρεπτική δύναμη που επηρεάζει τις παραδοσιακές επιχειρήσεις. Όλες αυτές οι διαταραχές ξεδιπλώνονται καθώς εξελίσσεται η τεχνολογία. Αυτή η τεχνολογία επηρεάζει διάφορους τομείς όπως η αλυσίδα εφοδιασμού, η υγειονομική περίθαλψη, η κυβέρνηση, τα οικονομικά, το εμπόριο, το λιανικό εμπόριο και πολλά άλλα.

Αυτός είναι ο λόγος που τώρα ένας μεγάλος αριθμός ηγετών και στελεχών αναζητούν καλούς πόρους για να κατανοήσουν την τεχνολογία πιο αποτελεσματικά, ώστε να μπορούν επίσης να την χρησιμοποιήσουν για τη βελτίωσή τους.

Η ιδιωτική μας masterclass blockchain περιέχει υλικά «χωρίς χνούδι» και παρέχουμε γνώσεις για αυτούς τους επαγγελματίες. Επιπλέον, ο εκπαιδευτής μας masterclass θα καλύψει κάθε θέμα ένα προς ένα με απλοϊκό τρόπο που θα ήταν εύκολο για οποιονδήποτε να καταλάβει.

Έτσι, αν ψάχνετε για εκπαίδευση blockchain για επιχειρήσεις, τότε αυτό το μάθημα είναι σίγουρα για εσάς.

Enterprise Blockchain Masterclass

Enterprise Blockchain Masterclass @ Ιούλιος 2019

Ποια θέματα θα καλύψει η επιχειρηματική μας κατάρτιση Blockchain?

Ο εκπαιδευτής μας θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και με κάθε μάθημά μας θα καλύψει –

 • Blockchain-Βασικές αρχές:

Όλες οι βασικές αρχές της εκπαίδευσης blockchain ξεκινώντας από το τι είναι, πώς λειτουργεί, βασικά χαρακτηριστικά της τεχνολογίας.

 • Blockchain-Γλωσσάρι:

Ανατρέξτε σε ορισμένους σημαντικούς όρους Blockchain. Θα πρέπει να γνωρίζετε για αυτούς τους ειδικούς όρους για να αποκτήσετε πλήρη γνώση της έννοιας αυτής της τεχνολογίας.

 • Ιστορικό Blockchain:

Ιστορία της τεχνολογίας και πώς εξελίχθηκε η τεχνολογία blockchain με την πάροδο των ετών.

 • Διαφορετικοί τύποι Blockchains:

Τρεις γενικοί τύποι blockchain που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε ψηφιακό μετασχηματισμό, όπως Δημόσια, Ιδιωτικά και Ομοσπονδιακά δίκτυα. Επιπλέον, δύο τύποι αδειών – Επιτρέπεται και Χωρίς άδεια. Ο εκπαιδευτής μας θα συγκρίνει επίσης αυτά τα δίκτυα στην εκπαίδευση blockchain επιχειρήσεων.

 • Ψηφιακός Μετασχηματισμός Blockchain:

Πηγαίνετε στον ψηφιακό μετασχηματισμό blockchain και εισαγάγετε ποιες εταιρείες ήδη διέρχονται αυτόν τον μετασχηματισμό.

 • Έξυπνες συμβάσεις:

Πότε και πού πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε και ποιες βιομηχανίες το χρειάζονται περισσότερο.

 • Δημοφιλείς επιχειρηματικές τάσεις:

Τρέχουσες επιχειρηματικές τάσεις που σχετίζονται με το blockchain – STO, BAAS (Blockchain as a Service), Stablecoins και άλλα.

 • DLT:

Διαφορετικές κατανεμημένες τεχνολογίες καθολικών (DLT) εκτός από το blockchain που αξίζει να εξεταστούν.

 • Web 3.0 και Διαδίκτυο:

Μελλοντικά σενάρια blockchain όπως το Web 3.0 – το νέο αποκεντρωμένο διαδίκτυο, το IOT και πολλά άλλα.

 • Εταιρικές περιπτώσεις χρήσης:

Παρακολουθήστε τις περιπτώσεις εταιρικής χρήσης blockchain και συζητήστε τις διάφορες ιδέες επιχειρηματικού μοντέλου για την εταιρεία σας.

 • Εταιρείες Blockchain για επιχειρήσεις:

Πηγαίνετε στο δημοφιλές blockchain για επιχειρήσεις που πρέπει να εξετάσετε και πώς λειτουργούν και μπορούν να σας βοηθήσουν. Θα συμπεριλάβουμε κυρίως Υπερκαλλιεργητής, Ethereum και Corda στο εκπαιδευτικό σεμινάριο blockchain για επιχειρήσεις.

 • Μελέτες περίπτωσης επιχειρήσεων:

Διαφορετικές περιπτωσιολογικές μελέτες εταιρειών επιχειρήσεων και πώς αυτοί οι διαφορετικοί κλάδοι εφαρμόζουν blockchain όπως Retail, Government, Healthcare, Insurance και πολλά άλλα.

 • Προκλήσεις υλοποίησης:

Υπάρχουν κάποιες προκλήσεις εφαρμογής που πρέπει σίγουρα να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε. Θα καλύψουμε κάθε ένα από αυτά διεξοδικά.

 • Στρατηγική POC:

Πώς πρέπει να αναπτύξετε τη στρατηγική σας POC (Proof of Concept).

 • Εργαστήριο Enterprise Blockchain:

Εδώ θα μάθετε να καινοτομείτε νέες ιδέες για την εταιρεία σας.

 • Hands-On-Ασκήσεις:

Πρακτικές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε όλη την ιδέα του masterclass blockchain.

Κορυφαίο ηχείο Blockchain

Αλλαγή υγειονομικής περίθαλψης, 2019

Θα συμπεριληφθεί το υλικό του μαθήματος?

Ναι, θα συμπεριλάβουμε τις διαφάνειες παρουσιάσεων (100+ σελίδες) μαζί με το βιβλίο μαθημάτων για κάθε μαθητή που παρακολουθεί το masterclass blockchain. Επιπλέον, ενημερώνουμε και αναθεωρούμε κάθε υλικό του μαθήματος για να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο πρόσφατες πληροφορίες.

Ποιος πρέπει να παρευρεθεί στο Blockchain Masterclass?

Το blockchain για επαγγελματική και εταιρική κατάρτιση έχει σχεδιαστεί ειδικά για μη τεχνικούς και τεχνικούς ανθρώπους που θέλουν να αναπτύξουν μια ισχυρή κατανόηση ολόκληρης της τεχνολογίας blockchain και των επιπτώσεων στις επιχειρήσεις.

Έτσι, οι CIOs, CTOs, CEOs, Innovation Managers, Strategic Director και VPs, Business Leaders, λήψης αποφάσεων και επιχειρηματίες πρέπει σίγουρα να παρακολουθήσουν την εταιρική μας εκπαίδευση.

Επιπλέον, κυβερνητικά ιδρύματα, εμπορικοί οργανισμοί, δήμοι ή κάθε είδους επαγγελματίας που ασχολείται με τεχνολογικούς και βιομηχανικούς μετασχηματισμούς οργανισμών θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσει την επιχειρηματική μας κατάρτιση.

Πιστοποίηση ολοκλήρωσης

Όλοι οι συμμετέχοντες που παρακολουθούν το ιδιωτικό blockchain masterclass και ολοκληρώνουν το εργαστήριο blockchain της επιχείρησης θα λάβουν το 101 Blockchains Certificate of Completion.

Σχετικά με τον εκπαιδευτή

Ο Aviv Lichtigstein είναι ένας έμπειρος ηγέτης και επιχειρηματίας που έχει τεράστια εμπειρία στην κατασκευή προϊόντων ποιότητας επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν Τεχνητή Νοημοσύνη και Big Data. Είναι επίσης διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής μιας από τις κορυφαίες πύλες πόρων στον κόσμο για το blockchain – 101Blockchains.com.

Καθώς ο Aviv είναι ανώτερος ανώτερος υπάλληλος για πάνω από 12 χρόνια, έχει πλέον εκτεταμένη εμπειρία σε διάφορους τομείς όπου συμμετέχει σε επιχειρηματικούς, λειτουργικούς και τεχνικούς προσανατολισμένους ρόλους. Επιπλέον, είναι αποτελεσματικός στην εκκίνηση, ανάπτυξη και λειτουργία προγραμμάτων και έργων χρησιμοποιώντας πολλά επιχειρηματικά μοντέλα. Με τη λαμπρότητα και την εξυπνάδα του Αβίβ, οδήγησε πολλές φημισμένες νεοσύστατες επιχειρήσεις σε εταιρείες Fortune 500 στην επιτυχία και τη δόξα τους.

Εκτός από όλα αυτά, το Aviv παρουσιάζει ένα τεράστιο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης στην ανάπτυξη και διαχείριση ομάδων για την ανάπτυξη επιχειρήσεων και προϊόντων. Επιπλέον, ο Ironman triathlete και ένας παθιασμένος ταξιδιώτης.

Γι ‘αυτό, κλείστε τώρα το masterclass blockchain και μάθετε από ένα από τα καλύτερα στον κλάδο.

Ας συνδεθούμε και μάθετε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τη νέα αξία στον οργανισμό σας

Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map