Αναφορές G2 Winter 2021: Ονομάστηκε ως Υψηλή απόδοση

Οι αναφορές της G2.com, Inc. Winter 2021 είναι έξω και όλοι είναι ενθουσιασμένοι που ανακαλύπτουν τι έχουν σημειώσει. Πολλές εταιρείες αναζητούν το G2 Winter 2021 Αναφορές που αποκαλύφθηκαν στο τελευταίο μέρος του έτους. Οι αναφορές G2 έχουν σημαντική αξιοπιστία, καθώς είναι γνωστές για την αξιολόγηση των κορυφαίων λύσεων στον τομέα της τεχνολογίας.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι 101 Blockchains ανακηρύχτηκαν με υψηλές επιδόσεις σε δύο Αναφορές πλέγματος, δηλαδή Αναφορά πλέγματος για Διαδικτυακούς παρόχους μαθημάτων Χειμώνας 2021 και Αναφορά πλέγματος για την ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων Χειμώνας 2021. Έχουμε ήδη σημειώσει κορυφαία σήματα στις εκθέσεις του G2 Summer 2020, και τα νέα αποτελέσματα της G2 έχουν ενισχύσει την εμπιστοσύνη μας. Τα αποτελέσματα των αναφορών δείχνουν τα σημαντικά πλεονεκτήματα που βοήθησαν την πρόοδό μας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

G2 Winter 2021 Αναφορές και η επιτυχία μας 

Εμείς, στα 101 Blockchains, είμαστε ευγνώμονες για την τεράστια κοινότητα μαθητών, εμπειρογνωμόνων και επαγγελματιών που μας βοήθησαν να επιτύχουμε αυτό το καταπληκτικό επίτευγμα στις εκθέσεις του G2 Winter 2021. Καταφέραμε να κερδίσουμε 7 διαφορετικά νέα σήματα για το 2021. Ακούγεται κίνητρο, έτσι δεν είναι?

Η G2 υπήρξε αξιόπιστος σύντροφος στο ταξίδι της εξέλιξής μας ως διαδικτυακός πάροχος μαθημάτων στον τομέα του blockchain. Ο ρόλος των αναφορών του G2 για να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας για να καλύψουμε τις ανάγκες των μαθητών μας είναι απαραίτητος. Ταυτόχρονα, τα σχόλια των χρηστών μπορούν να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τα πλεονεκτήματά μας και τους τομείς βελτίωσης.


Στη συνέχεια, εκφράζουμε επίσης την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στους μαθητές και τους πελάτες μας για το ότι αφήνουν τις πολύτιμες μαρτυρίες τους για εμάς στο G2. Η υποστήριξη των πελατών μας όχι μόνο μας βοήθησε να κερδίσουμε νέα σήματα 101 Blockchains G2, αλλά και να μας εμπνεύσει να επιτύχουμε καλύτερη επιτυχία στους πελάτες. Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στα επιτεύγματά μας στις εκθέσεις G2 για το χειμώνα 2021.

  • Υψηλή απόδοση το χειμώνα 2021 X2

Οι αναφορές πλέγματος για διαδικτυακούς παρόχους μαθημάτων Χειμώνας 2021 και η αναφορά πλέγματος για την ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων Χειμώνας 2021 έχουν επίσης τιμήσει 101 Blockchains με το σήμα «Υψηλής απόδοσης». Το σήμα «High Performer» για το Winter 2021 είναι μια σαφής ένδειξη της απόδοσής μας σε διαφορετικές πτυχές των αξιολογήσεων ικανοποίησης των πελατών.

Επιπλέον, η φήμη των 101 εμβλημάτων Blockchains G2 υποστηρίζεται εξίσου από τη βαθμολογία μας στην κατηγορία υψηλών επιδόσεων. Το 101 Blockchains σημείωσε συγκριτικά υψηλότερο σκορ από άλλους ανταγωνιστές.

Διαβάστε επίσης: 101 Blockchains με τίτλο High Performer στην έκθεση G2 Fall 2020

  • Παροχέας διαδικτυακών μαθημάτων με κορυφαίες επιδόσεις

Το επόμενο επίτευγμα ήταν το σήμα «Υψηλής απόδοσης» στην αναφορά πλέγματος Small Business για τους παρόχους διαδικτυακών μαθημάτων Χειμώνας 2021. Το πλέγμα μικρών επιχειρήσεων για παρόχους διαδικτυακών μαθημάτων στις αναφορές του G2 Winter 2021 κατατάσσει προϊόντα μικρών επιχειρήσεων μεταξύ των διαδικτυακών παρόχων μαθημάτων.

Οι αναφορές Grid κατατάσσουν τους παρόχους με βάση την παρουσία στην αγορά και την ικανοποίηση των πελατών. Το 101 Blockchains κατάφερε να ανταγωνιστεί με πολλούς άλλους παίκτες στην κατηγορία υψηλών επιδόσεων για να κερδίσει το σήμα.

  • Κορυφαία ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων μικρών επιχειρήσεων

101 Blockchains ονομάστηκαν υψηλές επιδόσεις σε μια άλλη κατηγορία αναφορών G2 για το χειμώνα 2021 για την ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων μικρών επιχειρήσεων. Η G2 έχει αναγνωρίσει εύλογα την αξία του blockchain ως σημαντική απαίτηση τεχνικής ικανότητας. Ως εκ τούτου, η συγκριτικά νέα παρουσία μας στην αγορά με εξαιρετική ποιότητα ικανοποίησης πελατών μας έδωσε τιμή.

Η υποστήριξη των πελατών μας είναι ζωτικής σημασίας για την επέκταση των υπηρεσιών 101 Blockchains. Επίσης, οι ειλικρινείς κριτικές τους βελτίωσαν συνεχώς την αναγνώριση 101 Blockchains. Ως αποτέλεσμα, 101 Blockchains μπορούν να προσελκύσουν ένα ευρύτερο κοινό βάσει των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων τους.

  • Υψηλή απόδοση στην Ευρώπη

101 Blockchains σημείωσαν το σήμα «High Performer» στην Ευρώπη σύμφωνα με το European Regional Online Providers Course Winter 2021. Ο λόγος για τον οποίο το 101 Blockchains ανακηρύχθηκε υψηλή απόδοση μεταξύ των διαδικτυακών παρόχων μαθημάτων στην Ευρώπη, σύμφωνα με τις εκθέσεις του G2, είναι συγκριτικά υψηλότερος βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών.

  • Ευκολία επιχειρηματικής δραστηριότητας και ποιότητα υποστήριξης

Το 101 Blockchains κατάφερε επίσης να συγκεντρώσει δύο άλλα νέα σήματα G2 στις Αναφορές του Χειμώνα 2021. Ο δείκτης σχέσεων για την ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων Χειμώνας 2021 παρουσίασε δύο σήματα G2 –

  • Ευκολότερο να κάνετε επιχειρήσεις με
  • Καλύτερη υποστήριξη

Καταφέραμε να κυλήσουμε σε μερικούς μεγάλους αριθμούς στις βαθμολογίες Δεδομένων Σχέσεων που αυξάνονται πάνω από τον αναμενόμενο μέσο όρο. Αυτό το επίτευγμα ήταν δυνατό μόνο χάρη στην υποστήριξη των πελατών μας. Σύμφωνα με τον Δείκτη Σχέσεων, βαθμολογήσαμε πάνω από τον μέσο όρο ως προς τα δεδομένα σχέσεων ή τη δυνατότητα σύστασης. Επιπλέον, ο δείκτης σχέσεων εξετάζει επίσης την ευκολία της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την ποιότητα της υποστήριξης για βαθμολογία σχέσης 101 Blockchains.

Και πάλι, έχουμε σημειώσει υψηλότερους πόντους σε σύγκριση με τον μέσο όρο όσον αφορά την ευκολία της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Το σκορ των 101 Blockchains όσον αφορά την ποιότητα της υποστήριξης ήταν πλήρες, το οποίο είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο. Επομένως, μια ολοκληρωμένη απόδοση έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόκτηση των σημάτων G2 «Ευκολία να κάνετε επιχειρήσεις» και «Ποιότητα υποστήριξης».

  • Αγάπη των πελατών μας

Το 101 Blockchains κέρδισε επίσης μια άλλη πολλά υποσχόμενη ανταμοιβή και πρόσθεσε μία ακόμη συμμετοχή στα σήματα 101 Blockchains G2. Η επιπλέον επιβράβευση είναι το σήμα «Χρήστες που μας αγαπούν». Είναι ένας σαφής δείκτης της εκτίμησης των πελατών μας για τις προσφορές μας. Το G2 μας επιβραβεύει με το σήμα “Users Love Us” αφού συλλέξαμε περίπου 20 κριτικές. Επιπλέον, πληρούσαμε επίσης τους όρους απόκτησης μέσης βαθμολογίας 4 αστέρων σε όλες τις βαθμολογίες.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τι λένε οι πελάτες μας για εμάς εδώ.

Ολοκληρωμένη απόδοση στο G2 Winter 2021 Αναφορές

Τα αποτελέσματα των αναφορών G2 Winter 2021 παρουσιάζουν μια πολλά υποσχόμενη πρόβλεψη για 101 Blockchains. Μέχρι τώρα, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Το πιο σημαντικό, καταφέραμε να διακρίνουμε την ταυτότητά μας ως ένας από τους καλύτερους παρόχους πιστοποιήσεων και μαθημάτων Blockchain.

Ταυτόχρονα, οι Αναφορές G2 δείχνουν επίσης την ικανότητά μας να διατηρούμε ισχυρούς μηχανισμούς υποστήριξης για τους πελάτες μας. Εκτός από τα πλεονεκτήματα, οι εκθέσεις G2 ρίχνουν επίσης φως στις αδυναμίες του επιχειρηματικού μας μοντέλου. Έτσι, τώρα φιλοδοξούμε να εργαστούμε με ενημερωμένες αποφάσεις για τις μελλοντικές μας πρωτοβουλίες με βάση τα σχόλια των χρηστών μας και να προσθέσουμε ακόμη περισσότερα σήματα G2 στον κάδο μας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me