Η Grand Sale επιστρέφει με εκπληκτική προσφορά!

Χάσατε το 101 Blockchains Black Friday Sale; Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να ανησυχείτε καθώς η Santa φέρνει το 101 Blockchains Grand Sale με μια εξαιρετική προσφορά σούπερ εξοικονόμησης.

Η εποχή των διακοπών είναι πάνω μας! Υπάρχει πολύ γιορτινό πνεύμα με τα Χριστούγεννα, που πρόκειται να φτάσουν σε λίγες μέρες. Εμείς στο 101 Blockchains είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε την τέλεια προσφορά για όλους όσους ενδιαφέρονται για το blockchain.

Αυτό το Grand Sale θα είναι μια ευκαιρία για όλους τους μαθητές και τους επαγγελματίες του blockchain να αποκτήσουν τους καλύτερους πόρους μάθησης blockchain σε οικονομικά αποδοτικές τιμές. Εάν αναρωτιέστε τι να περιμένετε από την πώληση, η ακόλουθη συζήτηση σάς βοηθά να περιηγηθείτε στις σημαντικές λεπτομέρειες της 101 Χριστουγεννιάτικης Πώλησης Blockchains.

Υψηλό σημείο των 101 Blockchains Grand Sale 2020


Λοιπόν, το πρώτο ερώτημα που αιωρείται στο μυαλό σας θα ήταν – τι κρατάει το 101 Blockchains Grand Sale; Ας αποκαλύψουμε! Το 101 Blockchains Grand Sale προσφέρει 40% επίπεδη τοποθεσία. Η πώληση θα ξεκινήσει στις 23 Δεκεμβρίου 2020 και θα διαρκέσει έως τις 3 Δεκεμβρίου 2021. Επομένως, το Grand Sale είναι η τέλεια ευκαιρία για τους μαθητές να εγγραφούν στα μαθήματα και τις πιστοποιήσεις που θέλουν με εκπτώσεις. Είναι ενδιαφέρον ότι οι προσφορές στο Grand Sale θα ισχύουν και για τα 101 μαθήματα και πιστοποιήσεις Blockchains.

Ακόμη και τα νέα μαθήματα που θα ξεκινήσουν θα εμπίπτουν επίσης στο πλαίσιο του Grand Sale. Εάν έχετε χάσει την πώληση Black Friday σε 101 Blockchains, τότε πρέπει να αξιοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία. Μπορείτε να εγγραφείτε στα μαθήματα πιστοποίησης και κατάρτισης σε 101 πωλήσεις Blockch New Year με έκπτωση 40% στα μαθήματα και τις πιστοποιήσεις blockchain.

Η έκπτωση 40% θα ισχύει σε ολόκληρο τον ιστότοπο σε 101 Blockchains για όλες τις πιστοποιήσεις και τα εκπαιδευτικά της μαθήματα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι απλώς να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό κουπονιού “HAPPYDEAL” κατά την ολοκλήρωση της αγοράς και θα μπορείτε να επωφεληθείτε από την έκπτωση. Είναι ενδιαφέρον ότι δεν υπάρχουν προϋποθέσεις ή προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για την πραγματοποίηση του μεγαλύτερου μέρους των Grand Sale σε 101 Blockchains.

Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε οποιαδήποτε περίπλοκη διαδικασία. Απλώς χρησιμοποιήστε ένα κουπόνι για να κάνετε μεγάλες εξοικονομήσεις!

101 Blockchains – το σωστό μέρος για να καλύψετε τις φιλοδοξίες της καριέρας σας

Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με την επιλογή 101 Blockchains για να ανταποκριθείτε στις φιλοδοξίες της καριέρας σας, πρέπει πρώτα να το διαβάσετε. Με πολλούς παρόχους εκπαίδευσης και πιστοποίησης blockchain διαθέσιμες προς το παρόν, είναι λογικό να αξιολογούμε τις αποφάσεις για 101 Blockchains. Πρώτα απ ‘όλα, το 101 Blockchains είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην εκπαίδευση και την έρευνα blockchain. Δεν ασχολείται με άλλους τεχνικούς κλάδους, διατηρώντας έτσι σταθερή εστίαση στο blockchain.

Προσφέρουμε μια καλή διαβεβαίωση της καλύτερης εκπαίδευσης και πιστοποίησης blockchain σε επίπεδο βιομηχανίας σε υποψήφιους Blockchain. Στη συνέχεια, το 101 Blockchains είναι φημισμένο όνομα και έχει συσχετιστεί με πολλές αξιόλογες εταιρείες όπως η Cisco, η Deloitte, η Oracle και άλλες. Ταυτόχρονα, 101 Blockchains απολαμβάνουν επίσης την εμπιστοσύνη περισσότερων από 11.000 επαγγελματιών blockchain επιχειρήσεων, δημιουργώντας έτσι αξιοπιστία. Έτσι, είναι απολύτως λογικό αν θέλετε να αξιοποιήσετε την καταπληκτική προσφορά στο 101 Blockchains Grand Sale.

101 Blockchains Κριτικές σε μια από τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες G2 θα ξεκαθαρίσουν όλες τις αμφιβολίες σας. 101 Blockchains έχει ανακηρυχθεί «υψηλή απόδοση» στις αναφορές του G2 Winter 2021 με συνολικά 7 σήματα στις αναφορές πλέγματος για διαδικτυακούς παρόχους μαθημάτων και την αναφορά πλέγματος για την ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων.

Αποκτήστε τα οφέλη των 101 Blockchains Grand Sale

Τώρα, ίσως αναρωτιέστε για τα πιθανά οφέλη του 101 Blockchains Grand Sale. Τα οφέλη της Grand Sale εκτείνονται πολύ πέρα ​​από την προβολή των εκπτώσεων. Εδώ είναι μερικοί από τους μοναδικούς τρόπους με τους οποίους οι προσφορές κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Πώλησης 101 Blockchains μπορούν να σας βοηθήσουν.

 • Ετοιμαστείτε για πιστοποιήσεις Blockchain με χαμηλό κόστος

Η διαδικτυακή εκπαίδευση πιστοποίησης blockchain γίνεται πιο εύκολη και οικονομικά ταυτόχρονα σε 101 Blockchains Christmas Sale. Η πώληση προσφέρει έκπτωση 40% στις πιστοποιήσεις blockchain και σας βοηθά να αξιοποιήσετε τις προσφορές πιστοποίησης της πλατφόρμας. Το 101 Blockchains παρέχει τρεις πιστοποιήσεις blockchain και προσαρμοσμένα εκπαιδευτικά μαθήματα μαζί τους. Ακολουθούν οι τρεις αξιοσημείωτες πιστοποιήσεις που διατίθενται σε 101 Blockchains,

 • Πιστοποιημένο Enterprise Blockchain Professional
 • Πιστοποιημένος Enterprise Blockchain Architect
 • Πιστοποιημένος ειδικός ασφαλείας Blockchain

Το 101 Blockchains Grand Sale σας προσφέρει μαθήματα εκπαίδευσης πιστοποίησης με τεράστια έκπτωση. Επιπλέον, τα λογικά προγραμματισμένα προγράμματα των μαθημάτων κατάρτισης πιστοποίησης για 4 εβδομάδες παρέχουν καλύτερη ευκολία στην ολοκλήρωση των μαθημάτων. Έτσι, αυτά τα Χριστούγεννα, έχετε την τέλεια ευκαιρία να γίνετε πιστοποιημένος επαγγελματίας blockchain με 101 Blockchains!

 • Δώστε στους φίλους σας το δώρο της μάθησης

Το δεύτερο σημαντικό όφελος που μπορείτε να απολαύσετε από το 101 Blockchains Grand Sale είναι η άνευ όρων έκπτωση 40% στα μαθήματα blockchain. Εάν θέλετε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στο blockchain, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να εγγραφείτε στα αγαπημένα σας μαθήματα blockchain. Ταυτόχρονα, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για τα εκπαιδευτικά μαθήματα κατά τη διάρκεια των 101 Blockchains Christmas Sale ως δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από το δώρο της μάθησης. Έτσι, μπορείτε να παρουσιάσετε ένα εκπαιδευτικό μάθημα blockchain στον φίλο σας τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά. Καθώς δεν χρειάζεται να ξοδέψετε περιουσία στα εκπαιδευτικά μαθήματα κατά τη διάρκεια των 101 Blockchains Christmas Sale, μπορείτε να επεκτείνετε εύκολα τη λίστα των παραληπτών σας. Ακολουθούν τα 101 εκπαιδευτικά μαθήματα Blockchains στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε με έκπτωση 40% στο Grand Sale.

 1. Επιχείρηση Blockchains και Διαχείριση Προμηθειών
 2. Enterprise Blockchains με δυνατότητα δράσης πρότυπα & Εργαλεία
 3. Επιχείρηση Blockchains και Trade Finance

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την έκπτωση 40% στο ακόλουθο πρόγραμμα που ξεκίνησε πρόσφατα στο 101 Blockchains,

 1. Εισαγωγή στο DeFi – Αποκεντρωμένο μάθημα χρηματοδότησης
 2. Πώς να χτίσετε την καριέρα σας στο Enterprise Blockchains
 • Βουτήξτε στο Blockchain χωρίς αμφιβολίες

Το τελικό και σημαντικότερο όφελος που μπορείτε να λάβετε από το 101 Blockchains Sale αναφέρεται άμεσα σε ευκαιρίες εκμάθησης Blockchain. Το Blockchain είναι μια φουτουριστική τεχνολογία και απαιτεί μια αρχική ώθηση όσον αφορά τη μάθηση για την αυξανόμενη συμμετοχή στον κλάδο. Με τους οικονομικούς πόρους εκπαίδευσης που διατίθενται στο Grand Sale, μπορείτε να αποφύγετε τυχόν αμφιβολίες σχετικά με την εκμάθηση σχετικά με το blockchain.

Ετοιμαστείτε να εκμεταλλευτείτε το 101 Blockchains Grand Sale

Έτσι, είμαστε όλοι έτοιμοι να ανοίξουμε το Grand Sale φέτος στις 23 Δεκεμβρίου 2020. Η πώληση θα διαρκέσει έως τις 3 Ιανουαρίου 2021 και θα προσφέρει 40% έκπτωση σε όλους τους ιστότοπους και στα 101 μαθήματα και πιστοποιήσεις Blockchains. Η πώληση είναι μια τέλεια ευκαιρία για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με το δώρο της μάθησης.

Καθώς ο κόσμος προετοιμάζεται για μια εντελώς νέα φάση το έτος 2021, είναι λογικό να προετοιμαζόμαστε για μια τεχνολογία που θα κυριαρχήσει στο μέλλον. Αν θέλετε να μάθετε για το blockchain και να δημιουργήσετε την καριέρα σας σε αυτό, τότε αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή. Φτιάξτε λοιπόν τη λίστα επιθυμιών σας και ετοιμαστείτε να εκμεταλλευτείτε το 101 Blockchains Grand Sale!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me