Οδηγός για αρχάριους: Τι είναι το Cryptocurrency Cardano;

Το Cardano cryptocurrency είναι μια αποκεντρωμένη κατανεμημένη πλατφόρμα υπολογιστών τρίτης γενιάς που εστιάζει στο blockchain της Ada cryptocurrency. Το Cardano, που κυκλοφόρησε στις 29 Σεπτεμβρίου 2017, στοχεύει στην ανάπτυξη έξυπνης πλατφόρμας συμβολαίων που εστιάζει στην παροχή πιο προηγμένων λειτουργιών από οποιοδήποτε άλλο πρωτόκολλο στην αγορά. Το Cardano ξεχωρίζει σε έναν ωκεανό κρυπτονομισμάτων καθώς η ανάπτυξή του δεν βασίστηκε αποκλειστικά στη Λευκή Βίβλο αλλά ως αποτέλεσμα της εξέλιξης της επιστημονικής φιλοσοφίας. Χειρίζεται και εξετάζεται ενεργά από μια διεθνή ομάδα μηχανικών και ερευνητών.

Ίδρυμα Cordano

Παρόμοιο με το Αιθέριο πρωτόκολλο, προσφέρει επιπλέον πλεονεκτήματα που περιλαμβάνουν έναν ασφαλή μηχανισμό ψηφοφορίας, επεκτασιμότητα και εξωτικά σχέδια κινήτρων. Στόχος του είναι η μετάβαση προς ένα πιο ισορροπημένο και βιώσιμο οικοσύστημα που εστιάζει στις ανάγκες των χρηστών.

Χαρακτηριστικά του Cardano


Χτισμένο όχι από μια εξουσιοδοτημένη Λευκή Βίβλο, αλλά από μια πιο πρακτική και πειραματική προσέγγιση, το Cryptocurrency διαφοροποιείται παρέχοντας ένα βιώσιμο blockchain το οποίο συμβάλλει στην προστασία του απορρήτου του χρήστη ενώ ακολουθεί τους κανονισμούς. Ορισμένες δυνατότητες που τη βοηθούν να προσελκύσει μεγαλύτερη προσοχή στην αγορά από τις αντίστοιχες εταιρείες περιλαμβάνουν:

  • Το πρώτο πρωτόκολλο που ενσωματώνει τον αλγόριθμο Ouroboros – a Proof of Stake (PoS) που καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι κόμβοι καταλήγουν σε συναίνεση σχετικά με την κατάσταση του καθολικού. Είναι ένα πρώτο του είδους του πρωτοκόλλου που αποδεικνύεται επιστημονικά ασφαλές.
  • Η ομάδα και οι συνεχείς προσπάθειές της για τη βελτίωση της κρυπτογράφησης την έχουν καταστήσει την πιο ακριβή τεχνική κρυπτογράφηση. Το Cardano καταφέρνει να συγκεντρώσει διάφορα χαρακτηριστικά, όπως κατανεμημένα συστήματα, σχεδιασμό μηχανισμού και κρυπτογραφία, ενώ εξασφαλίζει επενδύσεις.
  • Το Cardano είναι σε θέση να εκτελεί προηγμένες λειτουργίες μέσω του πρωτοκόλλου πολλαπλών επιπέδων. Το επίπεδο διακανονισμού έχει μια μονάδα λογαριασμού, ενώ το συνδεδεμένο επίπεδο ελέγχου εκτελεί τα έξυπνα συμβόλαια και προγράμματα ασφάλειας.
  • Το Cardano έχει αναπτυχθεί με τρόπο ώστε να εξισορροπεί τις δύο πτυχές, δηλαδή την προστασία των δικαιωμάτων απορρήτου των χρηστών και δεύτερη μετά τους κανονισμούς. Με αυτόν τον τρόπο, πρωτοστάτησε σε έναν νέο και αποτελεσματικό τρόπο για την εκπλήρωση των απαιτήσεων για κρυπτογράφηση.
  • Το Cardano είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο κρυπτογράφηση καθώς είναι εύκολο να το αναβαθμίσετε χρησιμοποιώντας μαλακά πιρούνια για να προσαρμοστεί στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς. Σχεδιάζεται επίσης ένα σύστημα ταμείων για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του πρωτοκόλλου.
  • Το Cardano βασίζεται στο θεμέλιο συνεργασίας και επομένως είναι ανοιχτού κώδικα και χωρίς δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Δημιουργία λογαριασμού στο Cardano

Το Cardano απαιτεί τη δημιουργία λογαριασμού Daedulus που θα μπορούσε να εξασφαλιστεί μέσω μιας φράσης πρόσβασης 12 λέξεων για να εξασφαλιστούν τα νομίσματα που αγοράστηκαν. Ο λογαριασμός Daedulus μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά κρυπτονομισμάτων ADA. Όλες οι περαιτέρω συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω αυτού του λογαριασμού και θα εξασφαλιστεί μέσω της φράσης πρόσβασης.

Πώς να αγοράσετε Cardano (Ada)

Το Cardano δεν είναι διαθέσιμο για απευθείας αγορά και ως εκ τούτου μπορεί να ανταλλαχθεί μόνο με άλλα κρυπτονομίσματα. Μπορούν να αγοραστούν νομίσματα όπως το Ethereum ή το Bitcoin και στη συνέχεια το Cardano μπορεί να ανταλλαχθεί για τέτοια νομίσματα μέσω πλατφορμών όπως το CoinBase. Σύντομα θα διατεθεί σε ορισμένα ΑΤΜ στην Ιαπωνία. Ορισμένες δημοφιλείς ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που περιλαμβάνουν την Ada περιλαμβάνουν –

Μελλοντικές προοπτικές του Cryptocurrency Cardano

Το Cardano είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσει την προσοχή της αγοράς φέτος και μπορεί να φανεί ότι αυξάνεται + 12,8% όταν τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα γίνονται στάσιμα. ΙΩΤΑ και η Cardano θα καταλάβει μεγάλο μερίδιο της αγοράς με την εισροή νέων επενδυτών. Η συνεχής προσπάθεια των Cardano από τους IOHK και Charles Hoskinson να αναπτύξουν νέα χαρακτηριστικά μετά την κυκλοφορία του KVEM αποδίδει. Οι επενδυτές είναι σίγουροι από τη μοναδική ερευνητική προσέγγιση ανάπτυξης της Cardano. Το πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η ικανότητα του πρωτοκόλλου blockchain να κλιμακωθεί σε υψηλότερο επίπεδο από τα άλλα νομίσματα της αγοράς. Αυτό έφερε το Cardano στο προσκήνιο και χρησιμοποιείται κυρίως από επιχειρήσεις και κυβερνήσεις. Όλες οι σταθερές εξελίξεις αποτελούν τη βάση μιας σίγουρης επιτυχίας του Cardano στο μέλλον.

συμπέρασμα

Το Cardano cryptocurrency του μέλλοντος απομακρύνεται από το πρωτόκολλο απόδειξης εργασίας σε απόδειξη συμμετοχής που έχουν λιγότερη ένταση πόρων. Είναι ένα ρευστό περιουσιακό στοιχείο και η αποτίμησή του θα αυξηθεί καθώς εισάγουν περισσότερα χαρακτηριστικά τα επόμενα χρόνια. Αλλά ένα νέο νόμισμα κυκλοφορεί καθημερινά και η Cardano πρέπει να κινηθεί με ταχύτερο ρυθμό για να διατηρήσει και να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της και να κερδίσει επενδυτές.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me