Ardor vs Ethereum: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα;

Ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων πλημμυρίζει όλο και περισσότερο με μια σειρά από νέες ιδέες και καινοτομίες καθώς τα νομίσματα προσπαθούν να επιβεβαιώσουν την ανταγωνιστική τους αξία και τη μοναδικότητά τους. Το Ardor εναντίον Ethereum (ETC) φαίνεται να είναι η τελευταία αναταραχή, που διαμορφώνεται, ως κρυπτονομίσματα για την προσοχή των ανθρώπων.

Πώς λοιπόν αυτά τα δύο είναι δίκαια εναντίον του άλλου

Ardor vs Ethereum: Σκοπός

Ο Ardor εμφανίζεται ως α πλατφόρμα blockchain ως υπηρεσία που επιτρέπει στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν την τεχνολογία blockchain με παιδικές αλυσίδες. Το blockchain ως υπηρεσία προσφέρει μια κύρια αλυσίδα που χειρίζεται την ασφάλεια blockchain καθώς και την αποκέντρωση και προσαρμόσιμες θυγατρικές αλυσίδες που χειρίζονται άλλες συναλλαγές.

Ardor Blockchain

Πιστωτική εικόνα: Ardor

Οι προγραμματιστές πίσω από το Ardor είναι οι ίδιοι που δούλεψαν ΝΧΤ, ένα άλλο έργο blockchain που επιδιώκει τον εκδημοκρατισμό της πρόσβασης στην τεχνολογία blockchain. Ο πρωταρχικός στόχος του Ardor είναι η επίλυση κρίσιμων ζητημάτων του blockchain bloat, καθώς και η επεκτασιμότητα και η προσαρμογή.

Το Ethereum, από την άλλη πλευρά, είναι ένα ανοιχτό λογισμικό βασισμένο στην τεχνολογία blockchain. Το κατανεμημένο δίκτυο blockchain παρέχει μια πλατφόρμα με την οποία οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργούν και να αναπτύσσουν αποκεντρωμένες εφαρμογές.

Το Ethereum είναι κατασκευασμένο με τρόπο που επιτρέπει στους προγραμματιστές να παρουσιάζουν έξυπνα συμβόλαια, τα οποία είναι σενάρια που εκτελούν αυτόματα εργασίες όταν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

Ardor εναντίον Ethereum: Τα πλεονεκτήματα

Οφέλη Ardor

Πιστωτική εικόνα: Ardor

Το Ardor είναι μια εξέλιξη του NXT, το οποίο ήταν το πρώτο blockchain που κατασκευάστηκε ποτέ από το μηδέν, έρχεται με πολλές βελτιώσεις που έγιναν δυνατές με την αλλαγή του υποκείμενου blockchain. Για αρχάριους, απελευθερώνεται από πολλά δεδομένα βελτιώστε την αποδοτικότητα και ταχύτητα μέσω της δημιουργίας πολλαπλών αλυσίδων.

Η γονική αλυσίδα της Ardor διατηρεί μόνο ζωτικές πληροφορίες με άλλες πληροφορίες συναλλαγών που μεταφέρονται σε θυγατρικές αλυσίδες. Το Ardor blockchain είναι επομένως λιγότερο δυσκίνητο και πιο αποτελεσματικό για συναλλαγές.


Αντίθετα, το Ethereum μοιάζει με το Bitcoin store και επεξεργάζεται συναλλαγές σε ένα blockchain. Για αυτόν τον λόγο, αυτή τη στιγμή έχει χωρητικότητα blockchain 121 GB που σημαίνει επανεπικύρωση για όλους τους νέους κόμβους. Αυτό εξηγεί τα ζητήματα κλιμάκωσης.

Η ασφάλεια με το blockchain Ardor είναι επίσης σε άλλο επίπεδο χάρη στις αλυσίδες γονέα-παιδιού που διαχωρίζουν συναλλαγές και δεδομένα μεταξύ τους.

Το Ardor ονομάζεται «το WordPress του blockchain» καθώς προσφέρει μια διεπαφή χωρίς δρόμο που οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν χωρίς την ανάγκη κωδικοποίησης. Το Ethereum, από την άλλη πλευρά, δημιουργήθηκε για να εμφανίζει υψηλό επίπεδο προσαρμογής, ιδανικό για προγραμματιστές με στιλβωμένες δεξιότητες κωδικοποίησης.

Ardor εναντίον Ethereum: Τα μειονεκτήματα

ETH

Πιστωτική εικόνα: Ethereum

Ο Ardor βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης. Αν και έχει δείξει προοπτικές καλής αξίας στους χρήστες, τους προγραμματιστές και τις εταιρείες, έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει. Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να γίνει το κύριο όνομα στον χώρο κρυπτογράφησης.

Το Ethereum, από την άλλη πλευρά, προσφέρει βασικά τεχνολογικά δεδομένα. Για αρχάριους, η πλατφόρμα λειτουργεί με έξυπνα συμβόλαια που γίνονται δημοφιλή, καθιστώντας ολόκληρο το δίκτυο τεχνολογικά υγιές και εδραιωμένο.

Ο Ardor δεν μπορεί να ταιριάξει με τη δημοτικότητα που έχει συγκεντρώσει το Ethereum κατά τη σύντομη περίοδο, καθώς λειτουργεί ως πλατφόρμα δωρεών για τις Αρχικές προσφορές νομισμάτων. Η πλατφόρμα έχει βοηθήσει πολλά έργα να αποκτήσουν τη μέγιστη έκθεση μέσω οικονομικών κινήτρων.

Δείτε τις άλλες συγκρίσεις μας:

  • Bitcoin έναντι Ethereum; Ποιά είναι η διαφορά?

  • Ethereum vs Litecoin: Γιατί το LTC είναι για συναλλαγές και ETH για έξυπνα συμβόλαια?

  • EOS εναντίον Ethereum: Ένας πιθανός Ethereum Killer!

  • NEO εναντίον Ethereum: Ποιο είναι καλύτερο?

  • Ethereum vs Ripple: Σύγκριση σε βάθος

Συμπέρασμα

Η Ardor φαίνεται να κερδίζει δυναμική στον χώρο κρυπτογράφησης χάρη στους νέους καινοτόμους τρόπους δομής της υποδομής και της ασφάλειας blockchain. Τούτου λεχθέντος, μπορεί να είναι μόνο θέμα χρόνου πριν τις εφαρμόσουν οι επιχειρήσεις, καθώς δεν απαιτεί υψηλά επίπεδα εμπειρογνωμοσύνης ή συνεχή συντήρηση.

Το Ethereum, από την άλλη πλευρά, παραμένει ένα προτιμώμενο έργο blockchain για προγραμματιστές, δεδομένου του μοναδικού πόρου του για την ανάπτυξη έξυπνων συμβάσεων και αποκεντρωμένων εφαρμογών. Ενώ το Ethereum φαίνεται να έχει το προβάδισμα έναντι του Ardor, απομένει να δούμε αν θα διατηρήσει το πλεονέκτημά του.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map