Ποιος είναι ο Ανδρέας Αντωνόπουλος; Ο ειδικός στο Bitcoin

Ποιος είναι ο Ανδρέας Αντωνόπουλος με την έλευση του blockchain; Τα αποτελέσματα από την ανάπτυξη του blockchain είναι το cryptocurrency, το προσωπικό και η εφαρμογή του σε διάφορους τομείς. Ένα πράγμα που ξεχωρίζει είναι η άνοδος των ειδικών σε κρυπτογράφηση και blockchain.

Εάν έχετε ζητήσει κάποιον να διαβάσει, τότε πιθανότατα έχετε γνωρίσει όλα τα είδη ανθρώπων. Τις περισσότερες φορές τα πιο επιδραστικά άτομα στον χώρο κρυπτογράφησης είναι οι ομάδες και οι ηγέτες της ανάπτυξης έργου. Ω, τα διευθυντικά στελέχη έχουν επίσης μερίδιο στην επιρροή του χώρου κρυπτογράφησης. Αλλά υπάρχουν και άλλοι που έκοψαν το μερίδιο της επιρροής τους.

Στους δρόμους της κρυπτογραφικής πόλης, πιθανότατα συναντήσατε τον Ανδρέα Αντωνόπουλο. Εάν δεν έχετε γνωρίσει τον Αντωνόπουλο, τότε χάνετε μια φωνή που σχετίζεται με τα κρυπτογραφικά σας ενδιαφέροντα. Επιπλέον, είναι ένας σεβαστός ειδικός στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων. Επομένως, δεν μπορείτε να τον χάσετε.

Ποιος είναι ο Andreas Bitcoin


Συντελεστές εικόνας: antonopoulos.com

Αυτό το άρθρο θα σας δώσει μια εικόνα για το ποιος είναι ο Ανδρέας Αντωνόπουλος. Επιπλέον, έχει φτάσει στην κορυφή του κλάδου του.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Αντωνόπουλος: Βιο

Στο πρόσφατο παρελθόν, υπήρξε μια άνοδος των πληροφοριών σχετικά με την κρυπτογράφηση. Συγκεκριμένα, οι φημισμένες φράσεις είναι «πώς να αγοράζετε κρυπτογράφηση», «πώς να ορυχείο κρυπτογράφηση» και «ποια είναι η τιμή του bitcoin»; Εάν κάνετε αναζήτηση στο Google σχετικά με την κρυπτογράφηση, αυτά θα είναι μερικά από τα δημοφιλή θέματα.

Κάθε πρόγραμμα κρυπτογράφησης θέλει να γίνει γνωστό. Ως εκ τούτου, πολλές από τις πληροφορίες που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση θα σας χτυπήσουν. Σίγουρα, οι πληροφορίες θα προέρχονται από μια κοινότητα προγραμματιστών, υποστηρικτών, αντιπάλων, επενδυτών μεταξύ άλλων. Αλλά, πώς και πού μπαίνει ο Ανδρέας Αντωνόπουλος?

Ο Ανδρέας Αντωνόπουλος είναι ένας επιτυχημένος συνήγορος κρυπτογράφησης και σχολιαστής. Έχει ενημερώσει πολλούς για την κρυπτογράφηση και το DLT. Ω! Είναι η βάση των κρυπτογραφικών στοιχείων.

Ως κορυφαίος εκπαιδευτής κρυπτογράφησης και σχετικών τεχνολογιών, ο Ανδρέας έχει παρακολουθήσει συνέδρια, σεμινάρια και έχει γράψει διάφορα άρθρα. Πιο συγκεκριμένα, έχει γράψει δύο βιβλία. Εκτός αυτού, τα βιβλία έχουν καλή θέση στο να διασφαλίζουν ότι γνωρίζετε για την κρυπτογράφηση.

Ο Ανδρέας έχει μια ιστορία και από όπου ξεκίνησε όλος ο ενθουσιασμός για το blockchain.

Ιστορικό της νεολαίας του Ανδρέα

Ο Ανδρέας Αντωνόπουλος είναι Έλληνας και επίσης Βρετανός. Σε νεαρή ηλικία, είχε ενδιαφέρον για την τεχνολογία. Ευτυχώς για αυτόν, εισήχθη σε υπολογιστές σε δέκα χρόνια. Ένας νεαρός νους με την περίεργη φύση του θα εξερευνήσει οποιαδήποτε μηχανήματα υπολογιστών. Ως αποτέλεσμα, μια εμμονή μεγάλωσε σε αυτόν θέλοντας να μάθει για τους υπολογιστές.

Μια άλλη εμπειρία στη νεαρή του ηλικία που έχει άμεση σημασία για το blockchain ήταν η έκθεση στο δίκτυο. Στα 14 του χρόνια, ο Ανδρέας έκανε την πρώτη επαφή με ένα μόντεμ και το Διαδίκτυο τον κατάπληξε επίσης.

Στα τέλη της εφηβείας του, ο Ανδρέας είχε αποφασίσει να κάνει επιχειρήσεις. Αντίθετα, η διεφθαρμένη κοινωνία της Ελλάδας δεν του έδωσε την ελευθερία να ευημερήσει μετά από μερικές επιχειρήσεις. Λόγω των δύσκολων οικονομικών καιρών στην Ελλάδα, επέλεξε να μετακομίσει στην Αγγλία.

Στην Αγγλία, ο Ανδρέας ανέβηκε στις τάξεις και φοίτησε στο κολέγιο. Είναι προπτυχιακό University College London με πτυχίο στην Επιστήμη των Υπολογιστών. Επιπλέον, είναι μεταπτυχιακός μεταπτυχιακός σε επικοινωνίες δεδομένων, δίκτυο και κατανεμημένα συστήματα.

Μετά το κολέγιο του, ο Ανδρέας μετακόμισε στις ΗΠΑ και συνέστησε την Nemertes Research. Συμμετείχε επίσης στο Κίνημα Cypherpunk. Το κίνημα ήταν ενάντια στον έλεγχο του δικαιώματος στην ιδιωτική ζωή από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Και στη διαδικασία, ανακάλυψε κρυπτογραφημένα κουπόνια.

Πρώτη ανακάλυψη Bitcoin του Andreas

Η προηγούμενη θέση του Αντρέα ως ειδικός και ομιλητής σε επιχειρήσεις και φόρουμ τον έκανε ευάλωτο. Δεν είναι ευάλωτο σε κακό. Αλλά ευάλωτο σε γνώση για το Bitcoin. Το Bitcoin είναι το πρώτο βήμα που έκανε ο Ανδρέας για να μάθει για το crypto.

Το βήμα του Andreas Bitcoin ήταν ένα εμπόδιο που του άνοιξε πόρτες. Είναι μια εμπειρία που θα θέλατε να σας συμβεί. Είναι μια ιστορία που του αρέσει να λέει σχετικά με τους τρόπους που έκανε το πρώτο του βήμα.

Ο Αντρέας συναντά το Bitcoin το 2011. Η σκέψη του ήταν ότι ήταν χρήματα από σπασίκλες. Και μάλλον πίστευαν ότι αυτό δεν ήταν δικό του. Μετά από μια προσπάθεια να μάθετε για το Bitcoin. Χωρίς να γνωρίζει ότι το crypto θα είναι το δικό του, το αγνόησε για έξι μήνες. Τις περισσότερες φορές, συγκρίνει την εμπειρία του με άλλους που έχουν υποστεί την ίδια άγνοια.

Το δεύτερο Bitcoin του Andreas Stumble to Career

Τη δεύτερη φορά που ο Αντρέας σκόνταψε το crypto ήταν σε μια συνομιλία λίστας αλληλογραφίας. Στη συζήτηση ήταν μια λευκή βίβλος από τον Satoshi Nakamoto – ιδρυτή του Bitcoin. Αποφάσισε να το διαβάσει. Μέχρι τότε δεν ήξερε τι ήταν το Bitcoin. Τώρα ήταν φωτισμένος. Στην εκτίμησή του, το Bitcoin δεν ήταν νόμισμα όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι. Το πιο σημαντικό, ήταν ένα δίκτυο εμπιστοσύνης.

Τώρα, το Bitcoin είναι ένα δίκτυο εμπιστοσύνης είναι μια σκέψη που υπάρχει. Αυτή η σκέψη ή μάλλον μια πραγματικότητα έχει χρησιμοποιηθεί για να αμφισβητήσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται το Bitcoin. Ένα δημοφιλές tweet υποστηρίζει:

Το Blockchain δεν είναι σύστημα νομίσματος. Αλλά μάλλον μια πλατφόρμα εμπιστοσύνης. Έτσι, το νόμισμα είναι μία από τις χρήσεις του. – Ανδρέας Αντωνόπουλος

Η συνάντηση με το whitepaper άνοιξε τα μάτια του Ανδρέα. Η γνώση από την πανεπιστημιούπολη του αποδείχθηκε χρήσιμη. Ήταν σε θέση να διαβάσει, να γράψει, να κωδικοποιήσει και να μάθει ό, τι μπορούσε για την κρυπτογράφηση. Με περισσότερες ώρες να βρει αυτό που συνεπάγεται αυτό το νέο τέρας, ο Ανδρέας έχασε βάρος. Μπορείτε να λιμοκτονήσετε για να βρείτε πληροφορίες; Ο Ανδρέας το έκανε με ασυνεπή γεύματα.

Η εμμονή με τον Ανδρέα ήταν πάρα πολύ. Για το λόγο αυτό, όλες οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στον ανεπτυγμένο κλάδο. Συνέχισε περαιτέρω να αναζητά τρόπους για να κερδίσει χρήματα. Ωστόσο, δεν θα μπορούσατε να κερδίσετε χρήματα, πόσο μάλλον να έχετε καριέρα. Αλλά όλες οι προσπάθειες δεν ήταν μάταιες. Τώρα είναι σε θέση να στείλει ορολογία blockchain για εσάς.

Καριέρα Blockchain του Andreas

Οι δεξιότητες και η κατανόηση του blockchain τον έχουν διορίσει ως διδάσκοντα στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας από το 2014. Την ίδια χρονιά, διαβουλεύτηκε με την Καναδική Γερουσία και την Αυστραλιανή Γερουσία για τους νόμους περί κρυπτογράφησης. Έχει επίσης συμβουλευτεί το Blockchain.info σε υψηλότερους ρόλους του διευθύνοντος συμβούλου ασφαλείας και μέλους του διοικητικού συμβουλίου.

Ο Αντωνόπουλος είναι ένας ειδικός ειδικός. Σε τόσο μεγάλο βαθμό, υποβάλλει τις συμβουλές του στις προοπτικές εκπαίδευσης, πολιτισμού, πολιτικής, οικονομίας και ανθρώπινης αντίληψης.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Αντωνόπουλος: Blockchain Energy

Μέσα σε όλους τους ρόλους που έχει εκτελέσει για τις επιχειρήσεις, έπρεπε επίσης να αντιμετωπίσει μόνος του. Ο Αντρέας κατάφερε να σας βάλει το όνομά του εκεί έξω. Έτσι, μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε απόψεις από αυτόν.

Ο Andreas σχολίασε τη σχέση μεταξύ του Bitcoin και της υιοθέτησής του. Ο Andreas μοιράζεται ότι το Bitcoin ξεκίνησε το 2009. Την ίδια χρονιά σημειώθηκε η παγκόσμια οικονομική κρίση. Το Bitcoin κέρδισε τεράστια υποστήριξη από τη νομισματική πολιτική που ακολούθησε. Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αρνήθηκαν το καθήκον τους μετά από μεγάλο πόνο από τη μεσαία τάξη. Έτσι, με λίγη εμπιστοσύνη το Blockchain ως πλατφόρμα εμπιστοσύνης έγινε μια επιλογή.

ICO

Προειδοποιεί επίσης για την πιθανότητα απληστίας. Κατά συνέπεια, υπάρχει δυνατότητα για απατεώνες να ρυθμίσουν τις αρχικές προσφορές κερμάτων τους. Ένας άλλος λόγος για τους απατεώνες είναι η Προσφορά Αρχικού Νομισμάτων που έχει προσελκύσει χρηματοδότηση από επενδυτές που ζητούν κρυπτογράφηση.

Ανταλλαγές ως Πορτοφόλια

Μια άλλη προειδοποίηση είναι πιθανή ανασφάλεια για ανταλλαγές. Οι ανταλλαγές λειτουργούν ως τρόποι πρόσβασης και ανταλλαγής κρυπτογράφησης. Όμως όλη αυτή η διαδικασία είναι γεμάτη κινδύνους. Οι ανταλλαγές λειτουργούν ως πορτοφόλια όπου οι άνθρωποι αποθηκεύουν τα χρήματά τους. Ακούγεται σαν Banking, σωστά; Ένα blockchain συστήματος θέλει να καταργήσει. Τα χρήματα δεν είναι ασφαλή καθώς αγνοείται το μοντέλο ασφαλείας. Τα κλειδιά είναι συγκεντρωτικά και οι ανταλλαγές θα παραβιαστούν. Το Yobit χάθηκε, 4000 Bitcoin κέρδισαν και αναγκάστηκαν να κηρύξουν πτώχευση.

Crypto Ανεξαρτησία

Ο Αντρέας που υποστηρίζει το Bitcoin θα υπερασπιστεί τους τρόπους του. Σε μία περίπτωση, ο Ανδρέας υποστηρίζει τη σημασία του Γεωγραφική ανεξαρτησία του Bitcoin. Η ανεξαρτησία κάνει τους ανθρακωρύχους κοντά σε φτηνό ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτός ο ισχυρισμός προέρχεται από την κριτική. οι ανθρακωρύχοι χρησιμοποιούν πολλή ηλεκτρική ενέργεια. Ένα παράδειγμα φθηνής ηλεκτρικής ενέργειας είναι στην επαρχία Σιτσουάν της Κίνας. Αυτή η επαρχία φιλοξενεί άφθονη υδροηλεκτρική ενέργεια με λιγότερη κατανομή. Συγκρίνει περαιτέρω τη συναλλαγή με κάρτα ως μια άλλη σπατάλη δραστηριότητα.

Η ενέργεια του Ανδρέα Αντωνόπουλου εκτίθεται στα δύο βιβλία που έχει γράψει για να σας εκπαιδεύσει.

Τι είναι το Bitcoin: Mastering Bitcoin

Μάθετε το Bitcoin είναι το πρώτο βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2014 και το Διαδίκτυο των χρημάτων είναι ένα άλλο που δημοσιεύθηκε το 2016. Μπορείτε να περιμένετε να μάθετε πολλά από αυτά τα δύο βιβλία.

Το Mastering Bitcoin είναι η τέλεια δουλειά και δεξιότητες που έχουν τεθεί σε χαρτί για εσάς. Είναι ένα αναγνωρισμένο βιβλίο για το οποίο θέλετε να αρχίσετε να μαθαίνετε για το Bitcoin και την τεχνολογία blockchain. Ο Αντρέας έγραψε το βιβλίο για να μάθει. Πολύ εγωιστικό από αυτόν θα μπορούσατε να πείτε. Αλλά στο τέλος, είναι μια ευλογία μεταμφιεσμένη. Τώρα μπορείτε να μάθετε από την εγωιστική του πράξη.

Ένας από τους τρόπους για να μάθετε κάτι είναι να το διδάξετε – Ανδρέας Αντωνόπουλος

Το Mastering Bitcoin είναι ένας οδηγός για τους κωδικοποιητές. Όντας επιδέξιος στη στειρωτική ορολογία, ο Ανδρέας περιγράφει το blockchain σε απλή γλώσσα. Έτσι, μπορείτε να διαβάσετε ανεξάρτητα από το ιστορικό σας.

Το βιβλίο ξεκινά με τα βασικά του Bitcoin. Και σας οδηγεί στο πιο περίπλοκο. «Τι είναι το bitcoin» και «το ιστορικό του» καλύπτονται σε βάθος με σχετικές ιστορίες επιτυχίας. Στο ίδιο βιβλίο, μπορείτε να περιμένετε να μάθετε περίπλοκες λεπτομέρειες του σχεδιασμού και των λειτουργιών του blockchain.

Τι είναι το Bitcoin: Το Διαδίκτυο των χρημάτων

Το Διαδίκτυο των χρημάτων είναι ένα άλλο βιβλίο που σας μοιράζεται ο Andreas, γιατί το Bitcoin. Είναι ένα βιβλίο που περιγράφει λεπτομερώς τις συνομιλίες που έδωσε ο Αντρέας για εσάς. Δεν θέλετε να χάσετε την εξουσία από βαθύ περιεχόμενο.

Σε αυτό το βιβλίο, ο Ανδρέας εξετάζει την άποψη των δυνατοτήτων του Bitcoin. Είναι τολμηρός στις δηλώσεις και τις προβλέψεις του. Και συνεχίζει να υποστηρίζει το Bitcoin ως την πιο πολύτιμη καινοτομία τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Στη συνέχεια, λέει ότι το bitcoin είναι τεχνολογία ανοιχτού κώδικα, δίκτυο και νόμισμα.

Σε αυτό το βιβλίο, είναι σκληρός στις τράπεζες. Σημειώνει τη σημασία των τραπεζών. Παρ ‘όλα αυτά, λέει ότι ο συνδυασμός κυβέρνησης και χρημάτων είναι επιβλαβής. Η συνεργασία οδηγεί σε διεφθαρμένα ιδρύματα που χρεώνουν υψηλά τέλη από το bitcoin.

Προσοχή το βιβλίο έχει έναν δεύτερο τόμο. Έτσι, δεν θα χάσετε καμία από τις ομιλίες του Andreas.

Η κοινότητα χαλάει πάνω από 100 BTC

Ακριβώς όπως εσείς και εγώ, ο Αντρέας μπορεί να έχει προκλήσεις. Αλλά αυτές οι προκλήσεις ξεπερνιούνται με την υποστήριξη άλλων. Θα νομίζατε εύκολα ότι ο Ανδρέας ήταν και είναι δισεκατομμυριούχος – λαμβάνοντας υπόψη τη θέση του. Ωστόσο, αυτό συνέβη πρόσφατα όταν ο Roger Ver επιτέθηκε στις επενδυτικές επιλογές του Andreas.

Ο Roger Ver αμφισβήτησε την κατάσταση του εκατομμυριούχου του Andreas. Ο Ρότζερ είπε ότι αν ο Αντρέας είχε επενδύσει 300 $ σε bitcoin το 2012, θα ήταν εκατομμυριούχος. Ο Ανδρέας απάντησε λέγοντας ότι εργαζόταν και ότι είχε ξεφύγει από το χρέος. Ήταν σε θέση να καλύψει τους λογαριασμούς του από εγγεγραμμένους υποστηρικτές στα $ 5 το μήνα.

Επιπλέον, ο Αντρέας είπε ότι είχε επενδύσει σε Bitcoin, αλλά πούλησε μετά από οικογενειακές υποχρεώσεις όπως ενοίκιο. Τώρα, αυτό τον έβαλε ως οικογενειακό άνδρα. Δεν θα σταυρώσετε έναν άνθρωπο για να βάλει την οικογένειά του στην πρώτη θέση.

Όλη αυτή η διαδικτυακή επίπτωση τράβηξε πολλούς υποστηρικτές για να συνεισφέρουν. Διανυκτέρευση, ο Ανδρέας είχε γίνει εκατομμυριούχος από το έλεος των οπαδών του.

Του δόθηκαν πάνω από 100 Bitcoin. Σίγουρα είναι αυτή η γνωστή μεγαλύτερη δωρεά στον κόσμο για ένα άτομο. Πιο συγκεκριμένα, σε έναν που είναι κορυφαίος συνήγορος κρυπτογράφησης.

Εκτίμησε τις δωρεές σε μια δημοσίευση ιστολογίου εξηγώντας την κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Η κοινότητα crypto ενήργησε για να υποστηρίξει ένα από τα δικά τους.

Πρόβλεψη του Cryptocurrency

Για να κληθείτε φιλόδοξος, τότε θα πρέπει να στοχεύσετε για το μέλλον. Το έκανε ο Αντρέας. Σας προετοιμάζει να ξέρετε τι θα συνεπάγεται το μέλλον.

Ο Αντρέας γράφει ένα βιβλίο. Το βιβλίο αποδεικνύει τη δέσμευση του Ανδρέα για την κρυπτογράφηση και την ανάπτυξή του. Ένα άλλο τέρας που εμφανίστηκε είναι το Ethereum. Θα νομίζετε ότι ο Ανδρέας έχει όλες τις προκαταλήψεις στο Bitcoin. Ωστόσο, ο Andreas καλύπτει το Ethereum στο Mastering Ethereum. Το βιβλίο αναμένεται φέτος.

Στο Mastering Ethereum, θα περιμένετε τους τρόπους με τους οποίους λειτουργεί το Ethereum και πώς να γράφετε έξυπνα συμβόλαια και dApps.

Ο Αντρέας πρόσφατα συνέντευξη, εξηγεί τις προσδοκίες του για την κρυπτογράφηση και την ανάπτυξη Bitcoin. Επιπλέον, περιγράφει τέσσερα βασικά πράγματα που μπορείτε να περιμένετε: περισσότερες ανταλλαγές, συνεχιζόμενη ανάπτυξη πορτοφολιών, εκπαιδευτικά συστήματα και έκδοση ΑΤΜ.

Περισσότερες ανταλλαγές θα διασφαλίσουν ότι οι υπηρεσίες κρυπτογράφησης είναι παγκόσμιες. Επιπλέον, οι περισσότερες ανταλλαγές σχετίζονται με το τοπικό πλαίσιο. Η προσκόλληση εμποδίζει την ικανότητα διατήρησης ροής κεφαλαίων στην αγορά κρυπτογράφησης. Ο Ανδρέας συνιστά τέσσερις ανταλλαγές ανά χώρα.

Η ανάπτυξη του Πορτοφολιού θα διασφαλίσει την εξασφάλιση κρυπτογράφησης. Ο Andreas, εξηγεί τα πορτοφόλια που είναι εύχρηστα και διαισθητικά είναι χαρακτηριστικά που θα ψάχνετε. Μην ξεχνάτε, την εφαρμογή καινοτόμων καινοτομιών.

Τα ΑΤΜ θα προωθήσουν τις άμεσες συναλλαγές. Για το crypto, σε αντίθεση με τα ATM της τράπεζας, οι χρεώσεις που απαιτούνται θα είναι φθηνότερες. Θα θελήσετε πιο προσιτές επιλογές για τη διαχείριση των οικονομικών σας.

Τέλος, έχετε μια ιδέα ποιος είναι ο Ανδρέας Αντωνόπουλος. Και τι μπορεί να κάνει για εσάς.

Βιβλιογραφικές αναφορές:

http://fortune.com/2017/12/08/bitcoin-prices-anton-antonopoulos-rich/

https://cointelegraph.com/news/andreas-antonopoulos-icos-are-total-shit-right-now-revolutionary-in-15-years

http://money.cnn.com/2014/02/19/technology/security/bitcoin-black-market/index.html

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me