Ποιος είναι ο Da Hongfei; Το κορυφαίο φως

Εάν έχετε κάποιες γνώσεις σχετικά με την τεχνολογία blockchain ή το έχετε ακούσει, σίγουρα θα έχετε συναντήσει το όνομα Da Hongfei περισσότερες από μία φορές. Αυτό πρέπει να σας ενθουσιάσει για να ανακαλύψετε ποιος είναι ο Da Hongfei.

Η Hongfei είναι ένας διάσημος επιτυχημένος στη βιομηχανία blockchain της Κίνας. Είναι γνωστός ως δημιουργός των πρώτων λίγων εταιρειών blockchain στην Κίνα. Είναι επίσης εφευρέτης πολλών γνωστών εφαρμογών κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούνται σε όλη την Ασία.

Αυτό το κομμάτι γραφής είναι αφιερωμένο στο Hongfei, ο ρόλος του στην κινεζική και παγκόσμια κρυπτογράφηση και πώς αύξησε την ευαισθητοποίηση σχετικά με την τεχνολογία blockchain στην Ασία. Με απλά λόγια, σε αυτό το άρθρο, θα απαντήσω λεπτομερώς ποιος είναι ο Da Honfegi.

Θα ρίξω επίσης φως στο πώς ξεκίνησε την καριέρα του και ποιες είναι οι αξιοσημείωτες υπηρεσίες του σε αυτόν τον τομέα.

Ποιος είναι ο Ντα Χονγκφέι?

Το Da Hongfei είναι ο εγκέφαλος πίσω από ένα διάσημο βάθρο blockchain για κατανεμημένες εφαρμογές που ονομάζονται NEO. Επιπλέον, δημιούργησε επίσης μια εταιρεία προόδου blockchain που ονομάζεται Onchain.

Η εταιρεία στοχεύει να βοηθήσει ιδρύματα και επιχειρήσεις. Τα κεντρικά γραφεία και των δύο αυτών επιχειρήσεων βρίσκονται στην Κίνα. Αυτό που είναι υπέροχο για αυτές τις επιχειρήσεις είναι ότι κατέχουν την τιμή να είναι τα πρώτα έργα επέκτασης blockchain που εδρεύουν στην Κίνα.

Για τον ίδιο λόγο, η Hongfei είναι μια γνωστή προσωπικότητα στον κόσμο του blockchain και του κρυπτονομίσματος στην περιοχή της Ασίας. Το Hongfei είναι τώρα πιθανώς οι πιο αξιόπιστοι εμπειρογνώμονες στον τομέα της κρυπτογράφησης, ιδιαίτερα στην Κίνα. Θεωρείται υπεύθυνος για τις εταιρικές εφαρμογές, την υιοθέτηση κινεζικών χρηστών, ακόμη και κυβερνητικών αποφάσεων.

Λόγω της μεγάλης φήμης του στην κινεζική βιομηχανία blockchain, οι κρατικοί αξιωματούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία να έρθουν σε επαφή μαζί του για τη συμβουλή του ειδικού του πριν δώσουν τις απαγορεύσεις ανταλλαγής κρυπτογράφησης και ICO Σεπ..

Η Εκπαίδευση του Ντα Χονγκφέι

Πήγε στο SCUT που βρίσκεται στην πολιτεία Γκουανγκντόνγκ. Το SCUT είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα θέματα alma στην Κίνα. Παρακολούθησε το ίδρυμα από το 1997 έως το 2001 όπου σπούδασε τέχνες. Είναι κάτοχος πτυχίου BA με Αγγλικά και Τεχνολογία ως τα κύρια μαθήματά του.

Καριέρα πριν μπείτε στο Blockchain

Πριν μπήκε στο σύμπαν της τεχνολογίας blockchain, ο Da Hongfei δούλευε στο IntPass Consulting που βρισκόταν στη Σαγκάη. Εργάστηκε εκεί για σχεδόν μια δεκαετία, από το 2005 έως το 2013 για να είμαι ακριβής. Πριν φύγει από την εταιρεία, εργαζόταν εκεί ως μέλος της επιτροπής και ως Διευθύνων Σύμβουλος.


Πρώιμο ενδιαφέρον για το Blockchain

Ο Ντα Χονγκφέι γνώρισε το Bitcoin το 2011. Ωστόσο, ήταν αρκετά έξυπνος για να κατανοήσει και να εντοπίσει όλες τις επιπτώσεις, τόσο κοινωνικές όσο και μεθοδικές, πίσω από αυτήν την τεχνολογία. Δεδομένου ότι η εμπειρία του στο πανεπιστήμιο είχε ήδη δώσει μια ευρύτερη εικόνα του κόσμου, βοήθησε επίσης να προκαλέσει την περιέργειά του για το Bitcoin. Έστρεψε την εστίασή του σε αυτήν την τεχνολογία για να μάθει σχετικά με αυτήν με πλήρη λεπτομέρεια.

Ποιος είναι ο Da Hongfei στον κόσμο του Blockchain?

Όπως αναφέραμε παραπάνω, το Bitcoin τράβηξε το ενδιαφέρον της Hongfei το 2011. Σε εκείνο το σημείο, εξακολουθούσε να εργάζεται σε συμβουλευτικές υπηρεσίες IntPass.

Έτσι φυσικά, κανείς δεν ήξερε τότε ποιος είναι ο Da Hongfei και πώς θα φέρει μια επανάσταση στη ΛΔΚ τα επόμενα χρόνια.

Το 2011, ούτε η Κίνα γνώριζε αυτήν την τεχνολογία. Επομένως, δεν υπήρχαν ειδικές κοινότητες Bitcoin οπουδήποτε στη χώρα ή ολόκληρη την Ασία. Η ελάχιστη συνειδητοποίηση που είχαν λίγοι άνθρωποι σχετικά με αυτήν την τεχνολογία ήταν ακόμα στο εμβρυικό στάδιο.

Αυτή η έλλειψη γνώσης τον οδήγησε να ξεκινήσει μια εκστρατεία για να ενημερώσει τους ανθρώπους για το Bitcoin στη χώρα του. Οι προσπάθειές του οδήγησαν στη δημιουργία μιας ενεργού κοινότητας Bitcoin στη ΛΔΚ.

Βλέποντας αυτό, διπλασίασε τις προσπάθειές του για να ενθαρρύνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να υιοθετήσουν αυτήν την τεχνολογία. Οι ενθουσιώδεις προσπάθειές του κατέληξαν να αυξήσουν σημαντικά τη δημοτικότητα του Bitcoin σε όλη την Κίνα.

Στην πραγματικότητα, η πραγματική απάντηση της ερώτησης, ποιος είναι ο Da Honfegi είναι ότι είναι ο τύπος που εισήγαγε το Bitcoin και την έννοια της κρυπτογράφησης στην Κίνα.

Χρειάστηκε μόνο λίγα χρόνια για να αναβαθμίσει την ανάπτυξη αυτής της κοινότητας σε εθνικό επίπεδο σε αξιοσημείωτο βαθμό. Ο Hongfei doon κέρδισε τη φήμη ότι είναι ένα από τα πιο εξέχοντα φωτιστικά σε όλη αυτή την πρόοδο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συνειδητοποίησε την ανάγκη να ξεκινήσει μια νέα πλατφόρμα blockchain στην Κίνα που θα μπορούσε να ξεπεράσει το Bitcoin από την άποψη της απόδοσης. Αυτό τον οδήγησε να αρχίσει να εργάζεται στη δική του πλατφόρμα blockchain.

Ποιος είναι ο Da Hongfei; Ο ιδρυτής της NEO

Το NEO θα μπορούσε να είναι το ισχυρότερο Cryptocurrency του 2018

Αφού συνειδητοποίησε πόσο απεγνωσμένα χρειαζόταν η χώρα του ένα νέο βάθρο blockchain, ο Χονγκφέι δήλωσε τα εγκαίνια της AntShares τον Ιανουάριο του 2014. Το εγχείρημα ήταν για τη δημιουργία κατανεμημένων εφαρμογών. Η πλατφόρμα παρουσιάστηκε επίσημα τον επόμενο μήνα και έγινε αμέσως η προτιμώμενη επιλογή για την πλειονότητα των επιχειρήσεων blockchain στη χώρα.

Το Hongfei άλλαξε το όνομα του έργου από τους Anshares σε NEO το 2017. Είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι που έχουν ακούσει για το NEO έχουν ήδη μια πολύ καλή ιδέα για το ποιος είναι ο Da Hongfei.

Η NEO βρίσκεται σήμερα στην 13η θέση μεταξύ των κορυφαίων κρυπτονομισμάτων στον κόσμο με βάση το όριο αγοράς.

Το NEO μοιάζει πολύ με το blockchain Ethereum με πολλούς τρόπους. Πρώτα απ ‘όλα, και οι δύο επιτρέπουν την ανάπτυξη και ανάπτυξη των αποκεντρωμένων εφαρμογών. Δεύτερον, και οι δύο κάνουν χρήση έξυπνων πρακτικών συμβολαίων. Αυτός είναι ο λόγος – το NEO ονομάζεται κινεζικό Ethereum.

Ωστόσο, δεν είναι εντελώς παρόμοιο με το Ethereum. Έχει επίσης μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν καλύτερο από το Ethereum. Ο Χονγκφέι και το πλήρωμά του σχεδίασαν ειδικά το NEO σε μια κατ ‘εξουσιοδότηση διαδικασία βυζαντινής βλάβης ή σε διαδικασία συναίνεσης dBFT. Αυτό το πρώτο πρωτόκολλο από την Κίνα εκδόθηκε ως λευκή βίβλος από την ομάδα το 2016.

Η χρήση αυτού του νέου μηχανισμού επιτρέπει στη NEO να παρέχει πολύ πιο γρήγορη και ισχυρότερη απόδοση βελτιστοποίησης συμφωνιών. Η NEO μπορεί να χειριστεί 1000 συναλλαγές σε ένα δευτερόλεπτο. Αυτή η λειτουργικότητα του δίνει ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα έναντι του Ethereum που μπορεί να αναλάβει μόνο 15 συναλλαγές σε ένα δευτερόλεπτο.

Κίνητρο πίσω από το NEO

Η Da Hongfei ονειρεύτηκε να κάνει το NEO μια πλατφόρμα blockchain υψηλής συχνότητας που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για εκτεταμένες και σημαντικές εργασίες. Ήθελε επίσης να την μετατρέψει σε τεχνολογία της νέας οικονομίας της αγοράς με διάφορους τρόπους.

Αυτός είναι ο λόγος, αυτός και η ομάδα του σχεδίασαν σκόπιμα την πλατφόρμα για να προσφέρουν τροφή σε έξυπνα συμβόλαια που λειτουργούν σε προσομοιωμένα μηχανήματα. Το NEO τους επιτρέπει να κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας όλες τις κύριες γλώσσες υπολογιστών που περιλαμβάνουν Java, Python και άλλα.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μάθετε εντελώς νέα γλώσσα για την κωδικοποίηση των έξυπνων συμβολαίων.

Αντίθετα, κατά τη χρήση του Ethereum, οι σχεδιαστές υποχρεούνται να χρησιμοποιούν σταθερότητα για τη λειτουργία τέτοιων συμφωνιών στο EVM. Αυτός είναι ένας από τους πρωταρχικούς λόγους πίσω από τη φήμη της NEO ανάμεσα στη μεγάλη πλειοψηφία των δημιουργών εργασιών blockchain.

Onchain

NEO για επιχειρήσεις

Συντελεστές εικόνας: OnChain

Την ίδια χρονιά που κυκλοφόρησε η AntShares, η Hongfei συνεργάστηκε με το CTO της NEO / Antshares Erik Zhang για να δημιουργήσει μια άλλη εταιρεία Onchain. Στην πραγματικότητα, και οι δύο ξεκίνησαν την καριέρα τους σχεδόν ταυτόχρονα. Η Onchain είναι κυρίως μια εμπορική εταιρεία blockchain που παρέχει τις υπηρεσίες της σε ιδιωτικές εταιρείες.

Αντί να αναμιγνύεται με το NEO, Onchain έκανε την ξεχωριστή του ταυτότητα για να διατηρήσει τις βασικές προσπάθειες επέκτασης blockchain ξεχωριστές από το ψηφιακό χρήμα.

Μέχρι το έτος 2016, η Onchain κέρδισε αρκετή δημοτικότητα για να αποκτήσει σημαντική θέση στην ατομική αγορά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της γενεαλογίας του blockchain NEO.

Δημιουργία Αρχιτεκτονικής Κατανεμημένων Δικτύων (DNA)

Μετά από αυτήν την ευρεία αποδοχή, η Onchain ένωσε τις δυνάμεις της με το Hyperledger, το οποίο το έκανε ξανά το πρωτοποριακό εγχείρημα που σχετίζεται με το blockchain στην Κίνα. Ενώ συνεργάστηκε με το Hyperledger, η Onchain είχε την ευκαιρία να δημιουργήσει το κύριο προϊόν της με την ονομασία Distributed Networks Architecture, ή DNA εν συντομία.

Το DNA modus operandi καθιστά το Onchain ικανό να ενσωματώνει διάφορες επιχειρηματικές διαδικασίες και μεθόδους. Το πρωτόκολλο του επιτρέπει επίσης να παρέχει τροφή για διακριτή συμβατότητα μεταξύ αλυσίδων και μεταξύ πλατφορμών.

Αυτό το αποτελεσματικό DNA προϊόντος επιτρέπει επίσης και στις δύο εταιρείες, δηλαδή στο Onchain και στο NEO να ολοκληρώσουν εύκολα τις θεμελιώδεις οδηγίες τους. Το πρωτόκολλο DNA έχει σχεδιαστεί ιδιαίτερα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με λίγο ή πολύ οποιαδήποτε επιχειρησιακή διαδικασία για την αποτελεσματική εφαρμογή του blockchain στα καθήκοντά τους.

Το μεγάλο πράγμα για το DNA είναι ότι συνδέει διάφορες εφαρμογές blockchain. Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται μια δυνατότητα αφομοίωσης μεταξύ πλατφορμών, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για εφαρμογή στο περιβάλλον όπου τα συστήματα συνδέονται μεταξύ τους.

Το DNA επιτρέπει επίσης τη χρήση blockchain για πολλούς σκοπούς, ενώ φροντίζει τους κρατικούς κανονισμούς, υιοθετεί ένα πρωτόκολλο συναίνεσης ή είναι ανίκανος να συνδεθεί με άλλες τέτοιες εφαρμογές. Σας επιτρέπει ακόμη και να το χρησιμοποιείτε ενώ αναζητάτε προγραμματιστές για τη δημιουργία του προσωπικού σας blockchain ή των εφαρμογών σας.

Συνεργασίες της Onchain με άλλες εταιρείες

Η Onchain ένωσε τις δυνάμεις της με τη Microsoft China το 2016. Επιπλέον, η εταιρεία συνεργάστηκε επίσης με το FaDaDa για την εύρεση της νομικής ακολουθίας για την αντιμετώπιση των πολλών ελλείψεων των εγκεκριμένων ψηφιακών εφαρμογών. Αυτό δεν είναι, το Onchain προστέθηκε επίσης στη λίστα με τις 50 καλύτερες εταιρείες Fintech της KPMG στην Κίνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια άλλη συνεργασία της εταιρείας με την Alibaba για ένα αποθετήριο απόδειξης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιχειρήσεις που καθοδηγούνται από το blockchain.

Στην ουσία, το DNA είναι ένα βάθρο που επιτρέπει σε άλλα επικίνδυνα βάθρα να χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν μια εντελώς νέα πλατφόρμα.

Ποιος είναι ο Da Hongfei και πώς επικοινωνούσε με την κινεζική διοίκηση?

Hongfei NEO

Συντελεστές εικόνας: Youtube

Εάν ρωτήσετε την κοινότητα blockchain της ΛΔΚ ποιος είναι ο Da Hongfei, θα εκπλαγείτε να δείτε την υψηλή φήμη του. Ένας σημαντικός λόγος πίσω από αυτήν τη φήμη είναι η αξιοσημείωτη προσπάθειά του πίσω από τη δημιουργία ενός γόνιμου τρόπου επικοινωνίας με τους κρατικούς αξιωματούχους.

Μετά το ICO-Mania, η Κίνα άρχισε να εκκαθαρίζει τα κρυπτονομίσματα επειδή μερικά από αυτά ήταν πολύ ύποπτα και τρέφονταν από την αθωότητα των άπειρων επενδυτών. Η Κίνα, ως ένα από τα πιο εξέχοντα έθνη στην τεχνολογική πρόοδο, θα ήταν άτυχη εάν η πόρτα της κρυπτογράφησης θα είχε κλείσει.

Θα είχε προκαλέσει μεγάλη απώλεια ευκαιριών για πολλούς επιχειρηματίες στην Κίνα και σε όλη την Ασία. Η Da Hongfei πρότεινε απλώς μια λύση που ήταν αποδεκτή από τους Κινέζους διαχειριστές και την αγορά.

Ο Ντα Χονγκφέι ήταν αισιόδοξος. Κάποτε είπε ότι ο κανονισμός δεν πρόκειται να αποτελέσει πρόβλημα γι ‘αυτόν, επειδή η κυβέρνηση συμπαθεί την τεχνολογία του και πώς λειτουργεί. Η εμπιστοσύνη του τον οδήγησε να μην μιλήσει μόνο με την κινεζική κυβέρνηση, αλλά και τους έπεισε να άρουν την απαγόρευση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος που βοήθησε αυτήν την τεχνολογία να αναπτυχθεί χωρίς ψεύτικες επιχειρήσεις.

Το ICO Bubble της Κίνας και η απάντηση του Hongfei

Σύμφωνα με τον Χονγκφέι, η πολιτεία ICO στην Κίνα ήταν παρόμοια με τη φούσκα dot-com που εμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Σύμφωνα με αυτόν:

«Όταν μια επιχείρηση / επιχείρηση που ξεκινάς τελειώνει στο dot-com, η ανάληψη χρηματοδότησης γίνεται πιο εύκολη και το ίδιο ισχύει και με το ICO buzz.»

Ανέφερε επίσης ότι επειδή οι χρηματοδότες γοητεύονται γρήγορα σε σύγκριση με την ταχύτητα της τεχνολογικής προόδου, οι νέες τεχνολογίες συνεχίζουν και θα συνεχίσουν να δημιουργούν φυσαλίδες. Αλλά, το πράγμα είναι, δεν μένει έτσι. Μόλις φύγουν οι φυσαλίδες, η αγορά επανέρχεται στο φυσιολογικό και πλησιάζει η τεχνολογία.

Μελλοντικά σχέδια

Ο Ντε Χονγκφέι στοχεύει μεγάλο για τα δύο του έργα. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν εξαιρετικά για το NEO μέχρι στιγμής. Κερδίζει συνεχώς μεγαλύτερη επιτυχία με κάθε μέρα που περνά. Όμως, αυτό δεν αφήνει το Onchain πίσω, καθώς η Hongfei είναι αρκετά θετική και για το μέλλον της.

Στόχος του είναι να κάνει το Onchain μια παγκόσμια δομή blockchain. Πιστεύει ότι κάνοντας χρήση διαφόρων μονάδων plug-in, η δομή του θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε αλυσίδα, είτε δημόσια, ιδιωτική ή κοινοπρακτική. Ο Ντα Χονγκφέι ανέφερε περαιτέρω ότι η μονάδα διασταυρούμενης αλυσίδας που βρίσκεται επί του παρόντος στη διαδικασία θα μπορούσε να δημιουργήσει διαλειτουργικότητα μεταξύ όλων αυτών των αλυσίδων.

Τελικά, το γενικό του σχέδιο περιλαμβάνει συνδυασμό τόσο του NEO όσο και του Onchain. Δεν θα τις μετατρέψει σε μια ενιαία πλατφόρμα, αλλά θα συνδέσει και τις δύο υπηρεσίες μεταξύ τους στο εγγύς μέλλον. Πώς θα το κάνει αυτό; Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.

Για τη NEO, η Hongfei σχεδιάζει να ξεκινήσει το NeoX, ένα βάθρο για συναλλαγές cross blockchain. Εάν αποδειχθεί επιτυχής, το NeoX θα μπορούσε να συνδέσει ιδιωτικά blockchain με την ευρύτερη αγορά της κοινότητας.

Μόλις το NEO και το Onchain συνδεθούν, και οι δύο θα είναι σε θέση να παρέχουν ένα μέσο για ολόκληρη την οικονομία με επίκεντρο το blockchain. Αυτό το μεγάλο σχέδιο δεν είναι μόνο εξαιρετικό, αλλά είναι επίσης πλήρως λειτουργικό.

Ποιος είναι ο Da Hongfei – Οι τελικές λέξεις

Λοιπόν, ποιος είναι ο Ντα Χονγκφέι?

Είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα σε crypto και blockchain προς το παρόν.

Είναι ο ιδρυτής του NEO και του Onchain.

Η Da Hongfei είναι αυτή που έκανε πραγματικά γνωστή την κρυπτογράφηση στο κινεζικό κοινό.

Στην πραγματικότητα έκανε την κρυπτογράφηση στην Κίνα μέσω των προσπαθειών και των συνομιλιών του με κυβερνητικούς αξιωματούχους, οι οποίοι ήταν απρόθυμοι για την ιδέα.

Οι ατελείωτες προσπάθειές του και οι πρωτοβουλίες του σε συνδυασμό με τα λαμπρά σχέδιά του δείχνουν ότι θα συνεχίσει να αποτελεί το κορυφαίο φως στην επέκταση του κρυπτονομίσματος στην Κίνα.

Παρόλο που η αγορά κρυπτογράφησης στην Κίνα είναι αρκετά περίπλοκη, η Da Hongfei κατάφερε ακόμη να καθαρίσει χώρο. Όσο παρίστανται άνθρωποι όπως ο Ντα Χονγκφέι, η διαμάχη της Κίνας για την τεχνολογία μπορεί σίγουρα να δει περαιτέρω ανάπτυξη.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον Da Hongfei στο δικό του κελάδημα λογαριασμός.

βιβλιογραφικές αναφορές

https://coincentral.com/cryptocurrency-industry-spotlight-neos-da-hongfei/

https://hackernoon.com/neo-onchain-and-its-ultimate-plan-dna-4c33e9b6bfaa

https://coincentral.com/neo-and-blockchains-across-china/

https://www.bloomberg.com/technology

https://www.cnbc.com/video/2017/12/04/its-okay-for-a-bubble-to-form-in-blockchain-and-bitcoin.html

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map