Ποιος είναι ο Daniel Larimer; Το κυνηγετικό όπλο EOS

Ποιος είναι ο Dan Larimer σε αυτήν την εποχή blockchain; Ακόμη και με τη μετεωρική άνοδο των νέων συμβόλων και των ICO κάθε μέρα είναι ένας μαέστρος.

Κάθε κλάδος έχει τους δασκάλους της. Λοιπόν, κάνει η βιομηχανία blockchain. Ένα πράγμα που μπορεί να αγνοήσετε είναι ότι οι πλοίαρχοι ασκούν μεγάλη επιρροή οπουδήποτε έρχονται με οποιαδήποτε πληροφορία. Έτσι, για να μάθετε όλα για το εφέ Dan`s, μείνετε.

Έχετε ακούσει για το «Ethereum Killer»; Ω! Ο δολοφόνος Ethereum είναι ο EOS. Και ξέρετε ποιος το δημιούργησε; Ντάνιελ Λάριμερ. Ο Ντάνιελ είναι ανώτατο στέλεχος της βιομηχανίας blockchain και έχει αλλάξει έργα που έχει δημιουργήσει.

Ο Dan Larimer είναι προγραμματιστής και έχει λάβει μέρος σε προηγούμενα έργα. Τα προηγούμενα έργα που έχει εξυπηρετήσει είναι ακόμη σε εξέλιξη. Βρίσκεται επί του παρόντος στο τελευταίο trending project – EOS. Για αυτόν τον λόγο, η επιρροή και η δύναμή του στη βιομηχανία blockchain είναι απαράμιλλη.

Η συνεισφορά του στο crypto στίχο τον απέκτησε τεράστιες αποδόσεις εκτός από την επιρροή.

Τώρα, επιτρέψτε μου να σας δώσω ποιος είναι ο Dan Larimer στον κόσμο των blockchain. Τι έχει επιτύχει και πώς κατάφερε να επιτευχθεί.

Ποιος είναι ο Daniel Larimer: Bio

Έχετε τυχαία συναντήσει EOS, Bitshares online. Και τότε μέρος του περιεχομένου που έχετε διαβάσει πιθανότατα προέρχεται από το Steemit. Αλλά γνωρίζετε αυτόν που τους έχει δει από την αρχή έως τα ύψη που έχουν επιτύχει; Αυτά μεταξύ άλλων έργων έχουν δημιουργηθεί από τον Dan Larimer. Και όπως είπα, πιθανότατα έχετε χρησιμοποιήσει τα προϊόντα του.

Κάθε διακριτικό και έργο που έχετε ακούσει έχει τον κάτοχό του. Μεγάλης σημασίας είναι ο ρόλος του Dan.

Ο Dan είναι προγραμματιστής λογισμικού. Ιδρύθηκε το BitShares το 2014, το Steemit το 2016 και το διακριτικό EOS και το blockchain του. Επιπροσθέτως, Το EOS ανήκει στο block.one στο οποίο ο Dan λειτουργεί ως CTO. Ο Dan είναι επίσης διευθύνων σύμβουλος της Cryptonomex, Inc, μιας εταιρείας που ίδρυσαν με τον πατέρα. Τώρα, αυτό δείχνει πόσο τεράστιος και δραστήριος είναι ο Dan Larimer στη βιομηχανία blockchain.

Εκτός του ότι είναι προγραμματιστής, ο Dan είναι επίσης συνεργάτης σε συνέδρια blockchain. Έχει προσφέρει γνώση σε άλλους. Θα μπορούσα να το ονομάσω μια πολύ καλή μορφή κοινωνικής ευθύνης.

Ο Dan λειτουργεί με μια προοδευτική φιλοσοφία παρά με μια συντηρητική. Τα έργα του βασίζονται σε αυτό το μάντρα. Αυτή η φιλοσοφία συνεχίζει να υποκινεί τη δυσαρέσκεια του για την κυβέρνηση ως κεντρική μονάδα.

Στο υψηλόβαθμο προφίλ του, πρέπει να υπάρχουν διαφωνίες και συμφωνίες που βγαίνουν από τη ζωή του που μεγαλώνει. Ας δούμε τώρα τη νεολαία και το υπόβαθρο του Dan. Πρέπει να συνέβαλε σε αυτό που είναι σήμερα.


Ιστορικό της νεολαίας Larimer`

Ο Νταν είναι Αμερικανός. Γεννήθηκε στο Κολοράντο. Αλλά είχε το προνόμιο να μεγαλώσει σε 2 πολιτείες: τη Βιρτζίνια και τη Φλόριντα.

Ως αναπτυσσόμενο παιδί, ο Dan εκτέθηκε σε υπολογιστές σε μια τόσο τρυφερή ηλικία. Θα έπαιζε περαιτέρω με υπολογιστές. Με περιέργεια έρχεται η ελευθερία της εξερεύνησης. Και με την ελευθερία έρχεται η δημιουργία πραγμάτων. Έτσι κινήθηκε ο Νταν για να γνωρίσει τον τρόπο του με τους υπολογιστές.

Στη Βιρτζίνια, παρακολούθησε το Πολυτεχνικό Ινστιτούτο της Βιρτζίνια και το Κρατικό Πανεπιστήμιο. Και αργότερα το 2003 αποφοίτησε με προπτυχιακό στην Πληροφορική. Μέσα στο ίδιο εύρος, έμαθε για τα οικονομικά. Και τα οικονομικά τον έφεραν στον εθελοντισμό και πυροδότησαν τη συνέργεια στον έλεγχο κατά των κρατών.

Ακόμα και με τη γνώση των υπολογιστών, απαιτείται άλλη δεξιότητα για να γίνει μηχανικός λογισμικού – προγραμματισμός. Λοιπόν, πού πήρε ο Dan τις δεξιότητές του στην κωδικοποίηση; Πόσο τυχερός που έχω έναν προγραμματιστή μέντορα για έναν μπαμπά. Οι δεξιότητες προγραμματισμού του Dan έμαθαν από τον Stan Larimer, τον μπαμπά του, ενώ ήταν στο δημοτικό σχολείο.

Ένα άλλο σετ δεξιοτήτων για να είστε κάτι σε οποιονδήποτε εταιρικό κόσμο είναι η επιχειρηματικότητα. Ο Νταν έγινε σειριακός επιχειρηματίας από τη νεολαία του. Και αυτή η επιχειρηματική νοοτροπία τον έκανε να κάνει υπέροχα πράγματα τώρα.

Έτσι, μετά το κολέγιο, δημιούργησε κάτι με φίλους. Συνεργάστηκε με φίλους και ξεκίνησε μια εταιρεία εικονικής πραγματικότητας. Αν και κερδίζουν χρήματα κάθε χρόνο, έκλεισαν την εταιρεία μετά από πέντε χρόνια. Και μετά συνέχισαν να κάνουν άλλα πράγματα.

Dan` First Blockchain Discovery

Ο Νταν ως ενεργός προγραμματιστής λογισμικού τον έκανε προδιάθεση να γνωρίζει εύκολα το blockchain και το crypto.

Η αναζήτηση του Dan για κάτι να τον κάνει να συνειδητοποιήσει τον κρατικό έλεγχο σε θέματα χρημάτων. Θυμηθείτε τον Dan να μαθαίνει για τα οικονομικά. Αυτό το κεφάλαιο στη ζωή του αποδείχθηκε χρήσιμο για τον προσδιορισμό του κρατικού ελέγχου σε θέματα χρήματος.

Το χρήμα ήταν και εξακολουθεί να είναι ο λόγος για την τεράστια κυβερνητική δύναμη. Δεδομένου ότι η χρήση του χρήματος είναι εθελοντική, η αρχική ιδέα ήταν να αγκαλιάσει τη χρήση του αργύρου ή του χρυσού. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε αποδεκτό από την κυβέρνηση.

Η αντίθετη φύση της κυβέρνησης έναντι άλλων μορφών νομίσματος ώθησε τον Dan να αναζητήσει άλλα νομίσματα. Προωθημένος από την αντι-κρατική προσωπικότητά του, ερεύνησε για άλλα νομίσματα έναντι χρημάτων που ελέγχονται από το κράτος και που σχετίζονται με την ιδιοκτησία.

Το αποτέλεσμα ήταν ένα εμπόδιο στο Bitcoin το 2009. Η ανακάλυψη του Bitcoin ήταν αποτέλεσμα της διαδικτυακής αναζήτησης «αποκεντρωμένου νομίσματος». Το αποτέλεσμα ήταν ο Satoshi Nakamoto, το ψευδώνυμο του προγραμματιστή Bitcoin.

Υποστηρίζεται ότι ο Dan αμέσως μετά το διαδικτυακό αποτέλεσμα αναζήτησης άρχισε να επικοινωνεί με τον Satoshi. Η συνομιλία μεταξύ των δύο ενέπνευσε τον Dan να μάθει περισσότερα για το blockchain.

Την ίδια στιγμή που έκανε έρευνα για το blockchain, προσπάθησε να δημιουργήσει ένα ψηφιακό νόμισμα. Με την ανακάλυψη του Bitcoin ως οπλοστάσιό του, ο Dan έγινε άμεσος υποστηρικτής του Bitcoin. Και αυτή η συνάντηση τον εντόπισε στον κρυπτογράφο.

Σταδιοδρομία Blockchain της Dan

Η αναζήτηση της αλήθειας για τα πάντα – Dan Larimer

Το απόσπασμα είναι ένας πυλώνας της καριέρας του Dan. Στις προεδρικές εκστρατείες του Ron Paul, ο Dan ενθαρρύνθηκε να είναι περίεργος για το πώς λειτουργεί ο κόσμος. Με τον ίδιο τρόπο, ο Dan έγινε ελευθεριακός έχοντας πάθος να ενημερώνει τη μοναδική του σύντηξη καινοτομίας, πολιτικής, οικονομίας και κοινού ενδιαφέροντος.

Όλες οι καινοτομίες του στοχεύουν στον περιορισμό του κυβερνητικού ελέγχου. Βεβαίως, μοιράζεται ότι πιστεύει σε εθελοντικές ενώσεις. Η ιδέα είναι να απομακρυνθείτε από μια συμβατική εταιρεία όπου αναγκάζεστε να κάνετε πράγματα. Για αυτόν, οι συμβάσεις είναι αναγκασμένες από την κυβέρνηση. Και αυτό αυξάνει το κόστος και τη δυστυχία στις συναλλαγές.

Έτσι, ο Dan θέλει η επιχείρηση να αφορά τη φήμη και όχι τον εξαναγκασμό. Αυτή η σκέψη βασίζει το επιχείρημά της στον χρυσό κανόνα.

Κάνετε στους άλλους όπως θέλετε να κάνουν σε εσάς – Golden Rule

Μια άλλη αρχή που καθοδηγεί τον περιορισμό του κυβερνητικού ελέγχου. Μπορεί να πιστεύετε ότι ο Dan είναι οικονομολόγος. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει καθώς ο τρόπος του ήταν να μάθει πώς λειτουργεί ο κόσμος. Και με αυτόν τον τρόπο ξέρει τώρα για τα οικονομικά. Ως εκ τούτου, προσδιορίζοντας 3 βασικά στοιχεία της ζήτησης.

Η ζωή, η ελευθερία και η ιδιοκτησία είναι τα βασικά στοιχεία της ζήτησης που καθοδηγούν τα έργα του στην προσπάθεια βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου.

Ας δούμε ένα άλλο μέρος της ζωής του Νταν που έχει ενημερώσει τις επιλογές και τις αποφάσεις του. Και αυτή είναι η οικογενειακή ζωή.

Οικογενειακή ζωή και υποθέσεις του Dan

Πριν δείτε το άμεσο αποτέλεσμα και τις προσπάθειες του Dan στον τομέα της blockchain, η οικογένεια του είχε επίσης σημασία. Αυτό τουλάχιστον γνωρίζουμε μετά από την κακή του εμπειρία με το διαζύγιο. Και καθόρισε πώς ο Νταν αιτιολογεί.

Περίπου την ίδια στιγμή, συνδέθηκε αρχικά με το Bitcoin, ο Dan ασχολήθηκε με έναν γάμο. Τι οδυνηρό γεγονός σε αυτόν; Είχε διαζύγιο λόγω των σκέψεών του για το πώς λειτουργεί ο κόσμος. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ήταν η απόρριψη των παλαιών χριστιανικών πεποιθήσεων. Το αποτέλεσμα ήταν μια σύγκρουση.

Αν και το διαζύγιο τον ενόχλησε, πήρε χρήσιμα μαθήματα. Παραδόξως, η μέθοδος της εθελοντικής επίλυσης συγκρούσεων για τη διάσπαση περιουσιακών στοιχείων και τη διευθέτηση της παιδικής επιμέλειας και υποστήριξης ήταν μάταιη.

Αν και κάπως πέτυχε αυτό που ήθελε, συνειδητοποίησε ότι η κυβέρνηση κατέχει την περιουσία μας, ακόμη και τα παιδιά. Ότι οι γονείς που δεν έχουν λόγο στην επιμέλεια των παιδιών τους τον εξόργισαν. Στη συμφωνία, ο Νταν θα πλήρωνε την τεράστια υποστήριξη του συζύγου και του παιδιού και η σύζυγος θα ζούσε μέσα σε 30 λεπτά.

Η συμφωνία δεν ευχαριστούσε την πρώην σύζυγό του. Έτσι, αμφισβήτησε το αποτέλεσμα στα δικαστήρια. Πόσο υποκριτική για να το κάνει αυτό; Ωστόσο, εκτιμά τις χριστιανικές πεποιθήσεις – τις πεποιθήσεις και τις ερωτήσεις. Από το αποτέλεσμα του δικαστηρίου, ο Dan συνειδητοποίησε πόσο μεροληπτική ήταν η διαδικασία καθώς έπρεπε να ακολουθήσει τις εντολές του δικαστηρίου.

Επίσης τιμωρητικός στη φαντασία του Dan, ο μισθός του ήταν προκαθορισμένος από το δικαστήριο χωρίς να λαμβάνει υπόψη την επιθυμία του να αλλάξει καριέρα. Αναγκάστηκε να ζήσει με τους γονείς του λόγω της πρώην συζύγου που ανέλαβε το μισό του μισθού του. Αυτό ήταν ταπεινωτικό για τον Dan. Αν και, χρεοκοπήθηκε και έσπασε από τα νομικά έξοδα που εκτείνονταν σε 2 χρόνια ο Νταν δεν απελπισμένος στην αναζήτηση του για το κοινό καλό.

Πήγε ακόμη πιο μακριά με τα ενδιαφέροντα του blockchain. Και αυτό βλέπουμε σήμερα ως BitShares και EOS.

Ενέργεια και έργα Blockchain της Dan

Τα γεγονότα στις νεότερες ηλικίες του τον σφυρήλατο σε σχήμα. Ως αποτέλεσμα, η παραγωγική του φύση τον καθιέρωσε ως δημιουργό.

Η εμπειρία που έχει ο Dan προέρχεται από τους ρόλους που έχει παίξει σε διάφορους τομείς. Ο Dan υπηρέτησε ως βοηθός προγραμματιστή λογισμικού για τη SAIC. Στη συνέχεια, έγινε βοηθός έρευνας στην Virginia Tech. Μετά το κολέγιο, έγινε διευθύνων σύμβουλος στο Open Tech επιδεικνύοντας διευθυντικές ικανότητες.

Οι δεξιότητες λογισμικού του Dan βελτιώθηκαν όταν ανατέθηκε ως μηχανικός λογισμικού στα Raytheon, TORC Robotics, Park Intuit και Phoenix Integration.

Η συγχώνευση επιχειρηματικών και προγραμματικών δεξιοτήτων εκτίθεται στην αρχή και την ανάπτυξη του Bitshares, Steemit και EOS. Επίσης, κατάφερε να είναι διευθύνων σύμβουλος τότε επικεφαλής τεχνολόγος των καινοτομιών Invictus, Cryptonomex και BlockOne. Αυτές είναι εταιρείες που ξεκίνησε.

BitShares

Μετά το διαζύγιο του, ο Dan είχε ανανεώσει τη δέσμευσή του για blockchain. Στην ίδια περίοδο διαλογισμού από το διαζύγιο, το Bitcoin αντιμετώπισε το κλείσιμο ή τις ανταλλαγές από την κυβέρνηση και τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Η σκέψη αυτού του τεχνολογικού θανάτου έκανε τον Νταν αναστατωμένο και τον έκανε να δημιουργήσει μια εναλλακτική λύση στις ανταλλαγές.

Έτσι, ήρθε με το πλαίσιο Graphene. Το πλαίσιο είναι η βάση των Bitshares. Στη συνέχεια, το πλαίσιο χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία άλλων έργων του.

BitShares, μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή είναι η πρώτη του πλατφόρμα blockchain που χτίστηκε το 2014. Προχώρησε στην εφεύρεση του Delegated Proof of Stake. Αυτό το σύστημα παρέδωσε το ταχύτερο και πιο αποκεντρωμένο blockchain των μπλοκ 10 δευτερολέπτων τότε.

Μέσα σε αυτό το έργο, ο Dan έχει δει ανάπτυξη από την πρώτη έκδοση του BitShares στην τρέχουσα. Ιδιαίτερες βελτιώσεις ήταν η επεκτασιμότητα και η απόδοση. Σημαντικά, το λογισμικό τους καυχιέται για 100, 000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Το 2015, Cryptonomex ξεκίνησε από προγραμματιστές της Bitshares. Επιπλέον, αργότερα μέσα στο έτος η εταιρεία χορήγησε άδεια στην Graphene και αναβάθμισε το blockchain BitShares στην έκδοση 2.0.

Αν και, με πολλές πιθανές τιμές, το BitShares δεν αντικατοπτρίζει την υποστήριξη των προγραμματιστών του. Ως εκ τούτου, οι επενδυτές προτίμησαν τη σταθεροποίηση της επιχείρησης από τη λήψη νέων υπαλλήλων.

Καθώς διαβάζετε αυτό το κομμάτι, το BitShares είναι αυτοσυντηρούμενο και όποιος θέλει να γίνει προγραμματιστής εκλέγεται από τους μετόχους. Αυτή τη στιγμή, το Bitshares είναι από τα κορυφαία χρηματιστήρια.

Steem και Steemit

Ένας άλλος τομέας που εκμεταλλεύτηκε ο Dan Larimer είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το 2016, ο Dan και ο φίλος του Ned Scott συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν Steem και Steemit σχετικά με τις έννοιες της αμοιβαίας βοήθειας στην κοινωνία. Και πάλι, το Graphene ήταν η βάση αυτού του έργου.

Συμφώνησαν ο Dan να είναι ο CTO ενώ ο Ned έγινε CEO. Έφτιαξαν ένα λειτουργικό blockchain και έναν ιστότοπο μέσα σε λίγους μήνες. Στην πραγματικότητα, το διακριτικό Steem εξορύχθηκε χρησιμοποιώντας το σύστημα απόδειξης εργασίας.

Αρχικά δεν προσέλκυσε ανθρώπους. Επομένως, το Steemit εξόρυξε το 80% του Steem. Αντιμετωπίζοντας μια πρόκληση δαπανηρού κόστους συναλλαγής, η Steemit έδωσε στον νέο χρήστη Steem 5 $ για ανάγνωση, ψηφοφορία και δημοσίευση.

Τώρα, με την εισαγωγή συναλλαγών περιορισμένης τιμής, οι συναλλαγές Steem δεν κοστίζουν κανένα κόστος. Η βελτίωση περιορίζει το εύρος ζώνης αντί να ζητά κάποιο τέλος.

Ο Steemit επικρίθηκε ότι δεν ήταν βιώσιμος. Η υπόθεση βασίζει το επιχείρημά της στο Steemit που έχει λιγότερο από το 50% του Steem εντός 6 μηνών λόγω πληθωρισμού. Ωστόσο, η Steemit έχει διατηρήσει ένα μερίδιο μειοψηφίας που του δίνει τη δυνατότητα να πληρώνει τους προγραμματιστές της.

Εν μέσω της επιθυμίας του Dan να δημιουργήσει ένα blockchain ψηφιακών συμβολαίων γενικής χρήσης εκτός του Steemit τον έκανε να παραιτηθεί μαζί με τον φίλο του Ned. Ήταν φιλικό αλλά για να ξεπεράσουμε τις ψευδείς φήμες ο Dan και ο Steemit έδωσαν μια κοινή δήλωση.

Τώρα, το Steemit είναι σταθερό και μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλούς νέους χρήστες ακόμα και μετά την αποχώρησή του.

Η επιθυμία του να έχει ένα blockchain που υποστηρίζει παράλληλη επεξεργασία και υπηρεσίες χωρίς χρέωση υπήρξε πρωτοπόρος. Έτσι, ο λόγος για την αναχώρησή του.

EOS

Ο Dan συμμετείχε και πάλι στο blockchain το 2017. Μαζί του ως CTO του Block.one, ο Dan δημιούργησε το blockchain EOS. Είναι ένα blockchain που αναπτύχθηκε για την υποστήριξη ψηφιακών συμβάσεων εμπορικής κλίμακας.

Η EOS είναι ένας μεγάλος ανταγωνιστής της Ethereum, η οποία είναι επίσης ο πρόδρομος των έξυπνων συμβάσεων.

Η πλατφόρμα EOS υποστηρίζει παράλληλη επεξεργασία για να ενισχύσει την οριζόντια επεκτασιμότητα και να διασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν χρεώσεις συναλλαγών για DAO και dApps. Αυτός θα ήταν ο λόγος που έφυγε από τον Steemit; Νομίζω ότι είναι μια σκέψη που είχε μέχρι πρόσφατα όταν ξεκίνησε η EOS.

Η εξαιρετική δυνατότητα πρωτοκόλλου EOS χρησιμοποιεί διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού για dApps και 16 φορές γρηγορότερες εφαρμογές από αυτές που χρησιμοποιούν Ethereum’s Solidity.

Τελικές σκέψεις από τον Daniel Larimer

Οι άνθρωποι αμφισβήτησαν την αφοσίωσή του αφού έφυγε από τα προηγούμενα έργα του. Όμως για τώρα, ο Dan έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην ανάπτυξη της πλατφόρμας EOS και στην κατασκευή όλων των μελλοντικών του έργων σε αυτήν. Παρ ‘όλα αυτά, η εφευρετικότητα του τον έκανε μερικές φορές να είναι αλαζονικός και κάπως παρεξηγημένος.

Αλλά ακόμα και με την αλαζονεία του, μπορεί να σας αγγίξει με την εμπνευσμένη προτεινόμενη ανάγνωση. Ανάμεσα στα πολλά βιβλία που κατάφερε να διαβάσει, μοιράζεται μαζί σας 13 από τις καλύτερες του αναγνώσεις.

Συνολικά, τώρα ξέρετε ποιος είναι ο Daniel Larimer. Τι μπορεί να κάνει. Και τώρα μπορείτε να γράψετε και να κερδίσετε κρυπτογράφηση στο Steemit.

Πόροι

https://hackernoon.com/dan-larimer-visionary-programmer-of-bitshares-steem-and-eos-7e6d94b241d7

https://www.forbes.com/sites/jeffkauflin/2018/02/07/fintech-crypto-billionaires-dan-larimer/

https://bytemaster.github.io/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map