Αποκτήστε την Πιστοποίηση Expert Blockchain

Η αυξανόμενη ζήτηση για πιστοποιημένους εμπειρογνώμονες Blockchain αυξάνει ταυτόχρονα τη σημασία των πιστοποιήσεων Blockchain. Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε την Πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων Blockchain για να αποδείξετε την εμπειρία σας στο Blockchain, διαβάστε αυτό το άρθρο για να προχωρήσετε!

Η τεχνολογία αλλάζει γρήγορα και εκείνοι που αποτυγχάνουν να συνεχίσουν μπορούν να διακινδυνεύσουν τις πιθανότητες να μείνουν πίσω. Παρόλο που η τεχνολογία Blockchain πέτυχε την κύρια εφαρμογή με την άφιξη του Bitcoin το 2008, απέκτησε την ταυτότητα μιας πραγματικής τεχνολογικής επιλογής το 2016 και το 2017. Η δυνατότητα του Blockchain να μετατρέψει την ανταλλαγή πληροφοριών σε ανοιχτά και ιδιωτικά επιχειρηματικά δίκτυα αντανακλά μακροπρόθεσμα υπόσχεται με την τεχνολογία Blockchain.

Επομένως, πολλοί υποψήφιοι που επιθυμούν να κάνουν καριέρα σε αυτήν την αναδυόμενη, φουτουριστική αναζήτηση τεχνολογίας για πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων Blockchain. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πιστοποίηση στην τεχνολογία Blockchain, τότε πρέπει να δημιουργήσετε το σωστό θεμέλιο. Πολλοί υποψήφιοι αντιμετωπίζουν συχνά δυσκολίες στην εύρεση της σωστής πιστοποίησης για να αποδείξουν τις ικανότητές τους ως ειδικός στο Blockchain. Ας δούμε λοιπόν βαθύτερα τις επιπτώσεις μιας πιστοποίησης Blockchain με την κατανόηση του ρόλου ενός εμπειρογνώμονα Blockchain.

Επιπλέον, ο προβληματισμός σχετικά με τα οφέλη των πιστοποιήσεων Blockchain στην ακόλουθη συζήτηση μπορεί να παρέχει υποστηρικτικές πληροφορίες. Ωστόσο, το πιο σημαντικό σημείο αυτής της συζήτησης θα ήταν οι λεπτομέρειες της πιστοποίησης Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) από 101 Blockchains. Μπορείτε να μάθετε τους έγκυρους λόγους για τους οποίους η πιστοποίηση CEBP μπορεί να είναι η ιδανική πιστοποίηση Blockchain που αναζητάτε.


Γιατί η τεχνολογία Blockchain?

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεστε την πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων Blockchain είναι το περίγραμμα των ρόλων και των ευθυνών για το ίδιο. Τι ακριβώς πρέπει να κάνει ένας ειδικός του Blockchain; Πριν ορίσουμε τον ρόλο των ειδικών του Blockchain, ας αναλογιστούμε την τεχνολογία και τη σημασία της στο τρέχον σενάριο. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για το Blockchain είναι ότι είναι ένα δημόσιο σύστημα κατανεμημένων καθολικών που βασίζεται σε σύστημα δικτύου peer-to-peer.

Το δημόσιο καθολικό μπορεί να μοιραστεί ανοιχτά μεταξύ διαφορετικών χρηστών για τη δημιουργία ενός αμετάβλητου αρχείου συναλλαγών. Όλες οι συναλλαγές επαληθεύονται από άλλους χρήστες στην αλυσίδα και προστίθεται με χρονική σήμανση και συνδέεται με προηγούμενες συναλλαγές στο καθολικό. Με την προσθήκη ενός συνόλου συναλλαγών, τα δεδομένα με νέες συναλλαγές μετατρέπονται σε νέα μπλοκ στην αλυσίδα. Οι ενημερώσεις στις συναλλαγές σε ένα Blockchain πραγματοποιούνται μέσω συναίνεσης μεταξύ των συμμετεχόντων στο σύστημα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να γίνετε πιστοποιημένοι στο Blockchain?

Το πιο σημαντικό από όλα, τα δεδομένα που εισάγονται στο σύστημα δεν μπορούν ποτέ να διαγραφούν. Το Blockchain είναι μια τεχνολογία που γράφει μία φορά, προσθέτει πολλές, δημιουργώντας έτσι επαληθεύσιμα αρχεία όλων των συναλλαγών στο Blockchain. Έτσι, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τις δυνατότητες της τεχνολογίας Blockchain για τη μετατροπή πολλών συμβατικών λειτουργιών σε πολλές βιομηχανίες. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για την αυξανόμενη εστίαση στους υποψηφίους με πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων Blockchain.

Οι πρώτοι που υιοθετούν την τεχνολογία Blockchain είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσουν πολλά εμπόδια στην ανάπτυξη της τεχνολογίας. Επομένως, οι επιχειρήσεις είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν την ανάγκη πρόσληψης εμπειρογνωμόνων Enterprise Blockchain με αξιόπιστους δείκτες της εμπειρίας τους. Σε αυτό το σημείο, οι επιχειρήσεις μπορούν να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην εξακρίβωση του τι ακριβώς χαρακτηρίζει ένα άτομο ως εμπειρογνώμονα Blockchain. Η ερώτηση είναι επίσης δύσκολη για τους υποψηφίους, καθώς πρέπει να καθορίσουν τον τελικό τους στόχο και να βρουν μια πιστοποίηση που τους επικυρώνει ως «ειδικός Blockchain».

Ποιος είναι ειδικός Blockchain?

Σύμφωνα με μια κοινή υπόθεση, ένα άτομο που εργάζεται με τεχνολογία Blockchain για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είναι ειδικός του Blockchain. Κάποιοι μπορεί επίσης να υποθέσουν ότι ένα άτομο με πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων Blockchain είναι ειδικός Blockchain. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχουμε ένα γενικό περίγραμμα ενός εμπειρογνώμονα Blockchain για να αποκτήσουμε μια σαφή ιδέα για τους ρόλους και τις ευθύνες τους.

Ένας εμπειρογνώμονας του Blockchain είναι βασικά οποιοδήποτε άτομο ειδικευμένο στις βασικές και επαγγελματικές έννοιες της τεχνολογίας Blockchain. Οι ειδικοί του Enterprise Blockchain διαθέτουν σε βάθος γνώσεις σχετικά με τη λειτουργία της τεχνολογίας Blockchain. Το πιο σημαντικό από όλα, οι ειδικοί στην τεχνολογία Blockchain μπορούν να εφαρμόσουν τις δεξιότητές τους και τις γνώσεις τους για τη δημιουργία εφαρμογών βασισμένων σε Blockchain προσαρμοσμένες στις επιχειρηματικές και επιχειρηματικές απαιτήσεις.

Οι επαγγελματίες μπορούν να αποκτήσουν τα διαπιστευτήρια «Blockchain εμπειρογνώμονα» μέσω εξαντλητικών εξετάσεων εκπαίδευσης και πιστοποίησης για να δείξουν απόδειξη των γνώσεών τους. Καθώς οι επιχειρήσεις μαθαίνουν σταδιακά περισσότερα για τη σημασία της τεχνολογίας Blockchain, ο ρόλος ενός εμπειρογνώμονα Blockchain υφίσταται επίσης αλλαγές. Επομένως, είναι αναπόφευκτο να βρείτε κορυφαίες πιστοποιήσεις Blockchain που εστιάζουν σε μια ευρεία και διαφορετική ποικιλία στόχων δεξιοτήτων.

Έτσι, ο ρόλος ενός εμπειρογνώμονα Blockchain στην παρούσα εποχή αντανακλά επίσης πολλές άλλες σημαντικές ευθύνες στο παρόν σενάριο. Για παράδειγμα, οι ειδικοί του Blockchain πρέπει να δημιουργήσουν νέες προσεγγίσεις για τη χρήση ενημερωμένων εργαλείων με δυνατότητα δράσης στο οικοσύστημα Blockchain για την καθοδήγηση του επιχειρηματικού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων. Με τις τρομερές δυνατότητες της γενικής υιοθέτησης της τεχνολογίας Blockchain να κερδίζει δυναμική, οι επιχειρήσεις θα αντιμετωπίσουν έλλειψη εμπειρογνωμόνων Blockchain.

Σημασία των Πιστοποιήσεων Blockchain

Προκειμένου να καλυφθεί η αυξανόμενη ζήτηση εμπειρογνωμόνων Blockchain, οι επιχειρήσεις είναι πιθανό να χρησιμοποιούν την πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων Blockchain ως σημείο αναφοράς για τον προσδιορισμό του δυναμικού των εμπειρογνωμόνων Blockchain. Επομένως, είναι απαραίτητο για κάθε επίδοχο επαγγελματία / ειδικό Blockchain να μάθει τι ακριβώς σημαίνει μια πιστοποίηση στην τεχνολογία Blockchain.

Γενικά, οι πιστοποιήσεις στο οικοσύστημα Blockchain στοχεύουν στην ανάπτυξη και διακυβέρνηση συγκεκριμένων προτύπων για την παροχή διαπιστευτηρίων σε επαγγελματίες εμπειρογνώμονες Blockchain. Η πιστοποίηση δείχνει ότι τα άτομα με τα διαπιστευτήρια έχουν εκπληρώσει ή ακόμη και υπερβεί τα βασικά πρότυπα ενός εμπειρογνώμονα Blockchain. Βασικά, οι πιστοποιήσεις Blockchain ενισχύουν τις δεξιότητες Enterprise Blockchain ως μοναδικά και αυτορυθμιζόμενα επαγγέλματα.

Είναι προφανές ότι οι πιστοποιήσεις Blockchain δείχνουν την απόδειξη της τεχνογνωσίας και των γνώσεων του κατόχου σχετικά με την τεχνολογία Blockchain και την ανάπτυξη εταιρικών εφαρμογών και συστημάτων που βασίζονται σε Blockchain. Μια πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων Blockchain πιστοποιεί επίσης την ικανότητα ενός ατόμου στην εφαρμογή του Enterprise Blockchain για μετασχηματισμό επιχειρήσεων. Εκτός από αυτές τις πτυχές, οι κορυφαίες πιστοποιήσεις Blockchain εξυπηρετούν επίσης τις ακόλουθες λειτουργίες συνολικά.

 • Απόδειξη εξειδίκευσης Blockchain

Οι πιστοποιήσεις εμπειρογνωμόνων Blockchain αποδεικνύουν τις δυνατότητες των ατόμων με πιστοποίηση στην ανάπτυξη αποτελεσματικών επιχειρήσεων Blockchain.

 • Πηγή πλεονεκτήματος

Οι πιστοποιήσεις Blockchain προσφέρουν ένα πρόσθετο πλεονέκτημα σε επαγγελματίες έναντι άλλων μη πιστοποιημένων υποψηφίων για κύριες θέσεις που εστιάζουν στο Blockchain.

 • Παγκόσμια αναγνώριση

Οι καλύτερες πιστοποιήσεις εμπειρογνωμόνων Blockchain διασφαλίζουν παγκόσμια αναγνώριση, εμπλουτίζοντας έτσι την αξία της δουλειάς σας Blockchain παγκοσμίως.

 • Ευκαιρίες για καλύτερη αμοιβή

Η πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων Blockchain βοηθά επίσης τους υποψηφίους να γεφυρώσουν το χάσμα των δεξιοτήτων Enterprise Blockchain και να βρουν θέσεις εργασίας με υψηλές αποδοχές.

 • Ασφάλεια σταδιοδρομίας

Το Blockchain είναι προφανώς μια φουτουριστική τεχνολογία με μακροπρόθεσμες προοπτικές υιοθέτησης. Επομένως, οι πιστοποιήσεις εμπειρογνωμόνων Blockchain μπορούν να σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε την καριέρα σας με τη διασφάλιση ασφάλειας εργασίας λόγω της αναμενόμενης αύξησης του αριθμού των θέσεων εργασίας Blockchain στο μέλλον.

 • Πρόσθετες ευκαιρίες

Οι πιστοποιήσεις Blockchain βοηθούν επίσης τα άτομα να ενισχύσουν τις γνώσεις τους σχετικά με την τεχνολογία Blockchain Enterprise. Οι πιστοποιημένοι ειδικοί του Blockchain μπορούν επίσης να επιδιώξουν τους στόχους τους να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση με βάση το Blockchain. Για παράδειγμα, οι ειδικοί του Blockchain μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη γνώση και την τεχνογνωσία Blockchain για να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν Enterprise Blockchains και να οδηγήσουν την επιτυχία της επιχείρησης στο επόμενο επίπεδο.

 • Υποστήριξη για ανάπτυξη σταδιοδρομίας

Η πιστοποίηση ειδικών για το Enterprise Blockchain θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει να αποκτήσετε καλύτερες ευκαιρίες για βοήθεια στην εργασία. Η αναγνώριση για τους ειδικούς του Blockchain με πιστοποιήσεις μπορεί να τους βοηθήσει να οικοδομήσουν τη φήμη τους σε επαγγελματικές πλατφόρμες δικτύωσης όπως το LinkedIn. Ως αποτέλεσμα, οι υποψήφιοι μπορούν να παρουσιάσουν μια εντύπωση σε πραγματικό χρόνο των δυνατοτήτων και της εμπειρίας τους σε πιθανούς εργοδότες στο LinkedIn.

Για παράδειγμα, οι πιθανοί εργοδότες μπορούν να αναζητήσουν τις πιστοποιήσεις εμπειρογνωμόνων Blockchain για έναν υποψήφιο και τους ρόλους που έχουν υπηρετήσει πριν και μετά την πιστοποίηση για να κρίνουν τις ικανότητές τους. Το πιο σημαντικό από όλα, οι έμπειροι επαγγελματίες του Blockchain μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε τεχνικούς και μη τεχνικούς λόγους σχετικά με την τεχνολογία Blockchain σε επαγγελματικές κοινότητες. Ως αποτέλεσμα, θα μπορούσαν σταδιακά να καθιερώσουν την ταυτότητά τους ως ειδικός σε θέματα κλάδου / τεχνολογίας Blockchain.

Στοχευμένο κοινό για πιστοποιήσεις Blockchain

Επομένως, μπορεί κανείς να παρατηρήσει σαφώς ότι η πιστοποίηση ειδικών Blockchain έχει μεγαλύτερη αξία από τις γενικές υποθέσεις. Ο επόμενος σημαντικός παράγοντας που μπορεί να ενοχλήσει οποιονδήποτε υποψήφιο υποψήφιο είναι το ιδανικό κοινό για πιστοποιήσεις ειδικών Blockchain. Χρειάζεστε πραγματικά πιστοποιήσεις Blockchain για μια πολλά υποσχόμενη καριέρα σύμφωνα με τις υπάρχουσες δεξιότητες και τους επαγγελματικούς σας ρόλους?

Βασικά, δεν χρειάζεται καν να σκεφτείτε καριέρα για να αποκτήσετε πιστοποιήσεις Blockchain! Ακόμα κι αν θέλετε απλώς να μάθετε για την αναδυόμενη τεχνολογία, τότε μπορείτε να επιλέξετε πιστοποιήσεις Enterprise Blockchain. Φοιτητές μηχανικής, αρχιτέκτονες εφαρμογών, λάτρεις της κρυπτογράφησης, επαγγελματίες ασφαλείας, διαχειριστές συστήματος, επενδυτές και πολλοί άλλοι ρόλοι θα μπορούσαν να αποκτήσουν πολλά υποσχόμενα οφέλη με πιστοποιήσεις Blockchain.

Επιπλέον, οι ηγέτες της βιομηχανίας και οι ανώτεροι επαγγελματίες της διοίκησης θα μπορούσαν επίσης να επιλέξουν πιστοποιήσεις Blockchain ως αποδεδειγμένο εργαλείο για εκλεπτυσμένη εμπειρία. Με τόσα πολλά οφέλη από πιστοποιήσεις Blockchain, είναι αναπόφευκτο για τους υποψηφίους να επικεντρώνονται στην αναζήτηση αξιόπιστων παρόχων πιστοποίησης.

Πιστοποίηση Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Μεταξύ των πολλών προμηθευτών που προσπαθούν να προσφέρουν πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων Blockchain, το 101 Blockchains ξεχωρίζει ως η κορυφαία πλατφόρμα. Η πιστοποίηση Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) από 101 Blockchains είναι σήμερα ένα από τα ευρέως αναγνωρισμένα σημεία αναφοράς της τεχνολογίας Blockchain.

Εγγραφείτε τώρα για την πιστοποίηση CEBP για να γίνετε ειδικός στο Blockchain.

Το 101 Blockchains έχει αποκτήσει τη φήμη ότι είναι το κορυφαίο, ανεξάρτητο ερευνητικό δίκτυο για το οικοσύστημα Blockchain. Επομένως, είναι λογικό για τους επίδοξους επαγγελματίες του Blockchain να αναζητήσουν λεπτομέρειες σχετικά με την πιστοποίηση CEBP από 101 Blockchains. Ένας λεπτομερής προβληματισμός σχετικά με τις λεπτομέρειες των εξετάσεων CEBP μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πώς είναι εύκολα μια από τις κορυφαίες πιστοποιήσεις για εσάς αυτήν τη στιγμή.

Ιδανικό κοινό για πιστοποίηση CEBP

Οι εξετάσεις πιστοποίησης CEBP ή Certified Enterprise Blockchain Professional από 101 πιστοποιήσεις είναι πιστοποίηση ειδικών Blockchain. Κάθε άτομο που θέλει να εργαστεί με την τεχνολογία Blockchain μπορεί να επιλέξει πιστοποίηση CEBP. Επιπλέον, εάν θέλετε να μάθετε για τις βασικές έννοιες της τεχνολογίας Blockchain και του σχετικού οικοσυστήματος, τότε η πιστοποίηση CEBP είναι ιδανική για εσάς.

Επιπλέον, η πιστοποίηση CEBP είναι επίσης κατάλληλη για εσάς εάν θέλετε να μάθετε τις προσεγγίσεις για την εφαρμογή Blockchain. Η πιστοποίηση CEBP θα μπορούσε επίσης να ταιριάζει απόλυτα με τις απαιτήσεις σας εάν θέλετε να μάθετε για τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό με ενημερωμένα εργαλεία με δυνατότητα δράσης στο οικοσύστημα Blockchain.

Λεπτομέρειες εξέτασης πιστοποίησης CEBP

Βασικά, το πρόγραμμα πιστοποίησης CEBP έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αποδείξει τη γνώση και την εμπειρία ενός ατόμου σε διάφορες πτυχές του Blockchain. Η πιστοποίηση δοκιμάζει επίσης τη γνώση των υποψηφίων σχετικά με τον αντίκτυπο της τεχνολογίας Blockchain σε διάφορους επιχειρηματικούς στόχους.

Το πιο σημαντικό από όλα, η πιστοποίηση CEBP πληροί τα κριτήρια μιας ολοκληρωμένης πιστοποίησης ειδικών Blockchain δοκιμάζοντας τις ικανότητες των υποψηφίων για πρακτική συμμετοχή με στελέχη επιχειρήσεων Η πιστοποίηση δοκιμάζει τις δυνατότητες των υποψηφίων να επιτύχουν τους στόχους των στελεχών επιχειρήσεων με εξαιρετικά αποτελεσματικές και εφικτές λύσεις.

Το κόστος πιστοποίησης Blockchain με τις εξετάσεις CEBP είναι 397 USD, το οποίο περιλαμβάνει επίσης ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα CEBP. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα CEBP παρέχει τέσσερις εβδομάδες μαθησιακού υλικού με τρεις έως τέσσερις ώρες μελέτης αφιερωμένες για κάθε εβδομάδα. Οι ενότητες του μαθήματος CEBP παρέχουν μια λεπτομερή εντύπωση των στόχων των εξετάσεων στην πιστοποίηση CEBP.

Πριν προχωρήσετε, δείτε το προηγούμενο άρθρο μας για να κατανοήσετε τις δυνατότητες του Blockchain.

Τομείς που καλύπτονται στις εξετάσεις πιστοποίησης CEBP

Πάνω απ ‘όλα τα άλλα, το περιεχόμενο των εξετάσεων του CEBP μπορεί να δείξει την πληρότητα του ως μέσο για την απόδειξη της τεχνογνωσίας Enterprise Blockchain. Ακολουθεί μια περίληψη των διαφορετικών στόχων των εξετάσεων που καλύπτονται σε κάθε ενότητα της εξέτασης πιστοποίησης εμπειρογνωμόνων CEBP Blockchain.

1. Βασικές αρχές τεχνολογίας Blockchain

Ο πρώτος τομέας της εξέτασης πιστοποίησης CEBP ασχολείται με τη λειτουργία της τεχνολογίας Blockchain και των αξιοσημείωτων χαρακτηριστικών της. Οι υποψήφιοι πρέπει να μάθουν θέματα που σχετίζονται με έννοιες, δυνατότητες και διαφορετικές παραλλαγές του δικτύου Blockchain για τους στόχους αυτού του τομέα. Επιπλέον, αυτός ο τομέας της εξέτασης πιστοποίησης CEBP επικεντρώνεται επίσης στην επεξεργασία έξυπνων συμβάσεων.

Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να μάθουν για τις προσεγγίσεις για τη βελτίωση της διοίκησής τους σε στοιχεία που απαιτούνται για την αξιολόγηση του αντίκτυπου των έξυπνων συμβάσεων στις παραδοσιακές επιχειρήσεις. Το περίγραμμα των κεφαλαίων σε αυτόν τον τομέα της πιστοποίησης εμπειρογνωμόνων CEBP Blockchain περιλαμβάνει τα ακόλουθα,

 • Βασικές αρχές Blockchain
 • Απόδειξη εργασίας
 • Δημιουργία αλυσίδας μπλοκ
 • Δημόσιο και ιδιωτικό Blockchain
 • Έξυπνες συμβάσεις

2. Πλατφόρμες Enterprise Blockchain

Ο δεύτερος τομέας της εξέτασης πιστοποίησης CEBP ασχολείται με την κατανόηση της σημασίας του Bitcoin πέρα ​​από τα όρια των κρυπτονομισμάτων. Οι υποψήφιοι χρειάζονται ικανότητες για τον προσδιορισμό των προσεγγίσεων για μετασχηματισμό επιχειρήσεων με το Enterprise Blockchain για ερωτήσεις σε αυτόν τον τομέα.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να ενισχύσουν τις γνώσεις και την ευχέρεια τους σε μεθοδολογικές προσεγγίσεις για να επιτύχουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ τεχνικής τελειότητας και επιχειρηματικής σκοπιμότητας σε λύσεις που βασίζονται σε Blockchain. Τα αξιοσημείωτα κεφάλαια που καλύπτονται σε αυτόν τον τομέα της πιστοποίησης CEBP έχουν ως εξής,

 • Βασικές αρχές του Ethereum
 • Βασικά υφάσματα Hyperledger
 • Βασικά στοιχεία Corda

3. Blockchain στο Trade Finance

Ο τρίτος τομέας στην εξέταση πιστοποίησης CEBP αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό τις εφαρμογές της τεχνολογίας Blockchain στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ξεκινήσουν με μια σύντομη επισκόπηση των σημαντικών κρυπτονομικών περιουσιακών στοιχείων σε πράξεις χρηματοδότησης συναλλαγών που βασίζονται σε Blockchain. Ένα από τα σημαντικά θέματα σε αυτόν τον τομέα αναφέρεται στη συσχέτιση μεταξύ κρυπτονομισμάτων και κρυπτονομισμάτων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να αποκτήσουν αυτήν την πτυχή στην πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων CEBP Blockchain για να αποδείξουν τις ικανότητές τους να αναγνωρίζουν ψεύτικες ειδήσεις σχετικά με κρυπτονομίσματα. Η ενότητα περιλαμβάνει επίσης θέματα σχετικά με τη χρήση περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης σε ορισμένες πλατφόρμες που βασίζονται σε Blockchain για την αντιμετώπιση των διαταραχών της τεχνολογίας Blockchain στη χρηματοδότηση του εμπορίου.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να μάθουν για τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το Blockchain για τη διαχείριση συναλλαγών χρηματοδότησης σε αυτόν τον τομέα. Είναι επίσης ζωτικής σημασίας για όλους τους υποψηφίους να προβληματιστούν σχετικά με τις υπάρχουσες περιπτώσεις χρήσης της τεχνολογίας Blockchain για αυτόν τον τομέα. Οι υποψήφιοι θα αντιμετώπιζαν ερωτήσεις σχετικά με τον καθορισμό των ιδανικών περιπτώσεων χρήσης κατάλληλων για συγκεκριμένους επιχειρηματικούς στόχους. Τα αξιοσημείωτα κεφάλαια σε αυτόν τον τομέα της πιστοποίησης CEBP έχουν ως εξής,

 • Κρυπτογραφικά στοιχεία και κρυπτονομίσματα
 • Βασικές αρχές κυματισμού
 • Εμπορική χρηματοδότηση στο Blockchain

4. Εφαρμογές Blockchain

Αυτός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς στην εξέταση πιστοποίησης εμπειρογνωμόνων CEBP Blockchain. Σύμφωνα με έρευνα αγοράς 101 Blockchains, η τεχνολογία Blockchain έχει την πιο σημαντική επιρροή στις λειτουργίες διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας. Οι υποψήφιοι πρέπει να προετοιμαστούν για θέματα σχετικά με διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία Enterprise Blockchain επηρεάζει άμεσα τις διαδικασίες διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Το πιο σημαντικό από όλα, οι υποψήφιοι πρέπει να μάθουν για τα διαφορετικά εργαλεία και την εφαρμογή τους σε πρακτικές περιπτώσεις διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού σε διαφορετικές επιχειρήσεις. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αναπτύξουν δεξιότητες στα ακόλουθα κεφάλαια του μαθήματος CEBP για να κατανοήσουν τις εφαρμογές Blockchain.

 • Βασικές αρχές διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας στο Blockchain
 • Χρησιμοποιήστε περιπτώσεις διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού στο Blockchain
 • Ψηφιακός μετασχηματισμός Blockchain

5. Θήκες χρήσης Blockchain

Η τελική ενότητα της εξέτασης πιστοποίησης CEBP δίνει έμφαση στις πρακτικές εφαρμογές του Blockchain. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ειδικεύονται σε πρακτικές πληροφορίες σχετικά με διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης της τεχνολογίας Blockchain σε διαφορετικές βιομηχανίες. Είναι επίσης ζωτικής σημασίας για τους υποψηφίους να βελτιώσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τον εντοπισμό των κατάλληλων εργαλείων για συγκεκριμένα επιχειρηματικά σενάρια. Αυτός ο τομέας επικυρώνει βασικά τις δεξιότητες ενός υποψηφίου στη χρήση της τεχνολογίας Blockchain για πραγματικές περιπτώσεις χρήσης που θα συναντούσαν σε διαφορετικούς ρόλους που βασίζονται σε Blockchain.

Επομένως, μπορείτε να παρατηρήσετε με σαφήνεια ότι η πιστοποίηση CEBP είναι μια ολοκληρωμένη απόδειξη της τεχνογνωσίας Blockchain ενός υποψηφίου. Εκτός από την απόδειξη της εννοιολογικής γνώσης των υποψηφίων στο οικοσύστημα Blockchain, η πιστοποίηση εμπειρογνωμόνων Blockchain δοκιμάζει επίσης πρακτικές γνώσεις.

Ένα από τα ενδιαφέροντα σημεία σχετικά με την πιστοποίηση CEBP είναι η αξιολόγηση των υποψηφίων σε συγκεκριμένες πρακτικές εργασίες. Έτσι, οι υποψήφιοι μπορούν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη απόδειξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων Enterprise Blockchain με πιστοποίηση CEBP. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε όλοι, η πιστοποίηση CEBP δεν παραμένει περιορισμένη στις γενικές εφαρμογές της τεχνολογίας Blockchain. Έτσι, η πιστοποίηση CEBP θα μπορούσε να είναι πραγματικά χρήσιμη για να αποδείξει την ταυτότητά σας ως ειδικός στο Blockchain.

Διαβάστε επίσης: 20+ Θήκες χρήσης Blockchain

Συμπέρασμα

Συμπερασματικά, το κόστος πιστοποίησης Blockchain με CEBP είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε για την καριέρα σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Enterprise Blockchain κερδίζει σιγά σιγά την εξέχουσα αποδοχή του σε πολλούς κλάδους λόγω των πλεονεκτημάτων της ασφάλειας, της ανωνυμίας και της διαφάνειας. Επομένως, πιστοποιήσεις όπως το CEBP μπορούν να χρησιμεύσουν ως βιώσιμα εργαλεία σταδιοδρομίας παράλληλα με την ενίσχυση της γνώσης και της τεχνογνωσίας σας στο Blockchain.

Ο μέσος πιστοποιημένος μισθός εμπειρογνωμόνων Blockchain είναι περίπου 137.000 $, υποδηλώνοντας έτσι τις υποσχέσεις για καριέρα στην τεχνολογία Blockchain. Το καλύτερο πράγμα για τις πιστοποιήσεις Blockchain όπως το CEBP είναι η έλλειψη οποιωνδήποτε προϋποθέσεων. Έτσι, αν νομίζετε ότι το Blockchain μπορεί να ανοίξει μια παραγωγική καριέρα για εσάς, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως με το Blockchain Free Course! Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια βασική γνώση της επιστήμης των υπολογιστών και κίνητρα για να εξερευνήσετε τα βάθη της τεχνολογίας Blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me