Κορυφαίες εργασίες Blockchain: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτές

Καλώς ορίσατε στον οδηγό μου στο καλύτερο σήμερα εργασίες κρυπτογράφησης, θέσεις εργασίας blockchain και καριέρα. Εάν έχετε σκεφτεί ποτέ μια καριέρα στο blockchain ή αναρωτηθήκατε για τις κορυφαίες θέσεις εργασίας και τις σταδιοδρομίες που πρέπει να γνωρίζετε, τότε αυτός είναι ο οδηγός για εσάς!

Επίσης, αν ενδιαφέρεστε για το θέμα, θα επωφεληθήκατε πολύ από τον έλεγχο κάποιων από τα μαθήματα Ουσάθεια, edX, ή Κουρσέρα προσφορά!

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας πω για ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές εργασίας στον κόσμο. Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι αξίας περίπου 270 δισεκατομμυρίων δολαρίων και χρειάζεται όλα τα είδη διαφορετικών ανθρώπων για να το υποστηρίξει.

Θα σας πω τι είδους θέσεις εργασίας σε κρυπτονομίσματα διαθέσιμος, ποια έχουν οι υψηλότεροι μισθοί, και τι τις καλύτερες θέσεις σε επίπεδο εισόδου είναι.

Θα μιλήσω επίσης για το αγορά εργασίας κρυπτονομισμάτων γενικά. Μέχρι να ολοκληρώσετε την ανάγνωση, θα γνωρίζετε ποιοι τομείς του κλάδου αναπτύσσονται και ποιες δεξιότητες χρειάζονται περισσότερο. Θα ξέρετε επίσης ποιες επιχειρήσεις προσλαμβάνουν και τι είδους υπάλληλος αναζητούν.

Εργασίες Blockchain: υπάλληλοι γραφείου

Αυτή είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για εργασίες κρυπτογράφησης. Υπάρχουν εκατοντάδες ευκαιρίες για άτομα σαν κι εσένα να συμμετάσχετε στη δημιουργία της τεχνολογίας του μέλλοντος. Έτσι, εάν δεν έχετε σκεφτεί καριέρα στο blockchain, τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε!

Ας ξεκινήσουμε με μια γρήγορη ματιά στο πώς η τεχνολογία blockchain άλλαξε την αγορά εργασίας.

Η άφιξη του Blockchain

Το 2009, ένας κωδικοποιητής ονομάστηκε Satoshi Nakamoto δημιούργησε το Bitcoin – το πρώτο αποκεντρωμένο ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι Udacity:

Το Bitcoin επιτρέπει στους χρήστες να το κάνουν μεταφορά χρημάτων ο ένας στον άλλο σε ένα τεράστιο δίκτυο από οπουδήποτε στον κόσμο. Οι πληροφορίες συναλλαγών είναι αποθηκευμένα με ασφάλεια σε χιλιάδες διαφορετικούς υπολογιστές.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να δουν κάθε συναλλαγή που έχει γίνει ποτέ. Σημαίνει επίσης ότι οι πληροφορίες δεν είναι κρυμμένο σε διακομιστές στα γραφεία εταιρειών όπως το Facebook και το Google, όπου μπορεί να πωληθεί ή να κλαπεί. Το Bitcoin είναι σχεδόν αδύνατο να παραβιαστεί.

Εργασίες Blockchain: Facebook, Google και Instagram

Για να το θέσουμε πολύ απλά, οι μπλοκ αλυσίδες είναι ασφαλής τρόπος αποθήκευσης και μεταφοράς τεράστιων σημαντικών πληροφοριών. Το Bitcoin έχει μια πολύ απλή λειτουργία. για αποστολή χρημάτων από έναν χρήστη σε άλλο. Ωστόσο, το δυναμικό της τεχνολογίας Nakamoto που δημιουργήθηκε είναι απεριόριστο και τώρα πολλοί άνθρωποι έχουν δουλειές Bitcoin.


Η ανάπτυξη του blockchain μπορεί να φαίνεται λίγο μυστηριώδης, αλλά αν θέλετε να μάθετε περισσότερα γι ‘αυτό θα πρέπει σίγουρα δείτε μαθήματα σε αυτό από edX, Ουσάθεια, ή Κουρσέρα.

Σημείωση: Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα blockchain; Δείτε το δικό μου Επεξηγηματικός οδηγός Blockchain.

Από το Bitcoin, έχουν ξεκινήσει εκατοντάδες άλλα κρυπτονομίσματα και έχουν δημιουργηθεί χιλιάδες διαφορετικές εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες blockchain.

Το ψηφιακό χρήμα ήταν την πρώτη επιτυχημένη χρήση της τεχνολογίας blockchain, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι τώρα. Κάθε νέο ιστολόγιο, ανταλλαγή ή κρυπτογράφηση δημιουργεί νέες εργασίες blockchain. Κάθε νέα τεχνική βελτίωση δημιουργεί νέες δεξιότητες που πρέπει να διδαχθούν και να μάθουν.

Ethereum, Coinbase και BlockGeeks δεν είναι τα μόνα μέρη που δημιουργούν εργασίες blockchain. Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την εφεύρεση του Bitcoin, υπάρχουν πολύ λίγοι κλάδοι που δεν ερευνούν ή αναπτύσσουν νέες χρήσεις για την τεχνολογία blockchain.

Εργασίες Blockchain: Blockchain

Ας ρίξουμε μια ματιά από πού προέρχονται οι νέες εργασίες blockchain.

Ποιος προσλαμβάνει?

Υπάρχουν τέσσερις σημαντικοί παράγοντες στην αγορά εργασίας κρυπτογράφησης. νεοσύστατες επιχειρήσεις, κληροδοτήματα, εταιρείες τεχνολογίας και κυβερνήσεις. Δείτε πώς εμπλέκονται όλοι στο blockchain και τι κάνουν με αυτό.

1. Εκκινήσεις: Αυτές είναι οι ανεξάρτητες επιχειρήσεις και προϊόντα που δημιουργήθηκαν από την εφεύρεση του Bitcoin. Λίστα αγγέλου κατέχει αρχεία πάνω από 1.500 εκκινήσεις κρυπτογράφησης που έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 3,7 δισεκατομμύρια USD από την αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO) μόνο στην Αμερική.

Οι επιχειρήσεις ξεκινούν από επιχειρηματίες κρυπτογράφησης και επιχειρηματίες blockchain που είδαν πόσο σημαντική ήταν η τεχνολογία και συμμετείχαν νωρίς. Δημιουργούν πλατφόρμες όπως EOS, Μονόρο, και Qtum καθώς και ανταλλαγές όπως Bittrex, Kraken και Binance.

Οι εκκινήσεις μπορούν επίσης να είναι πάροχοι πορτοφολιών, ιστότοποι ειδήσεων, ιστολόγια και εκπαιδευτικά εργαλεία που έχουν δημιουργηθεί για την υποστήριξη έργων blockchain. Πολλές από τις θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν από τις νεοσύστατες εταιρείες ήταν απλήρωτες, αρχικά, αλλά τώρα έχουν αρχίσει να πληρώνουν πολύ καλά!

2. Κληρονομιά: Αυτές είναι μεγάλες εταιρείες σαν τράπεζες, λογιστικές εταιρείες και νομικά γραφεία που υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια. Πήρε πολύ χρόνο για να αντιδράσουν στις τεχνολογικές εξελίξεις του Bitcoin. Αυτοί το είδα να μεγαλώνει με τα χρόνια και τώρα φοβούνται.

Εργασίες Blockhain: λειτουργία τράπεζας

Εάν δεν βρουν τρόπους για να χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain, θα μπορούσε να τους βάλει εκτός λειτουργίας! Οι εταιρείες παλαιού τύπου έχουν πολλή δύναμη και χρήματα. Η παγκόσμια φήμη τους τους επιτρέπει να προσλαμβάνουν σχεδόν οποιονδήποτε θέλουν. Οι περισσότεροι προσλαμβάνουν ολόκληρες ομάδες εμπειρογνωμόνων blockchain για να τους βοηθήσουν να συμβαδίσουν με την τεχνολογία.

3. Τεχνολογικές εταιρείες: Αυτές είναι οι εταιρείες που έχουν τα περισσότερα να χάσουν εάν η τεχνολογία blockchain αναλάβει τον κόσμο. Αυτοί είναι εταιρείες όπως η Microsoft, η Apple, η Google και το Facebook. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας τους και Η εξουσία βασίζεται στις κεντρικές υπηρεσίες προσφέρουν.

Εάν η δημοτικότητα των αποκεντρωμένων πλατφορμών συνεχίζει να αυξάνεται, οι χρήστες δεν θα θέλουν πλέον να χρησιμοποιούν κεντρικά δίκτυα. Οι τεχνολογικές εταιρείες πρέπει να προσαρμοστούν και γρήγορα! Η ανάπτυξη blockchain έχει γίνει υψηλή προτεραιότητα.

Τα περισσότερα είναι επενδύοντας σε έργα που θα χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain για να ωφελήσουν τις επιχειρήσεις τους. Ένα από τα μεγαλύτερα έργα αυτού του είδους είναι Υπερκαλλιεργητής. Το Hyperledger στοχεύει παρέχετε στις επιχειρήσεις τα εργαλεία πρέπει να εφαρμόσουν τεχνολογία blockchain.

4. Κυβερνήσεις: το δυναμικό μείωσης κόστους του blockchain είναι τεράστιο τόσες πολλές εθνικές κυβερνήσεις προσέλαβαν ειδικούς κρυπτογράφησης για να τους συμβουλέψουν. Στη Βρετανία, ο Sir Mark Walport πρότεινε να χρησιμοποιηθεί ένα blockchain για τη διαχείριση των πληρωμών φοιτητικών δανείων.

Εγώn Εσθονία, η τεχνολογία blockchain χρησιμοποιείται για να καταστήσει τις κυβερνητικές υπηρεσίες πιο δίκαιες και πιο αποτελεσματικές. Έργα όπως e-Residency χρησιμοποιούνται για να το καταστήσουν το πρώτο «ψηφιακό έθνος» στον κόσμο. Η Βενεζουέλα έχει προχωρήσει ακόμη περισσότερο και δημιούργησε την κρυπτογράφηση της που ονομάζεται Πέτρο!

Θέσεις εργασίας blockchain: κυβέρνηση

Όλα αυτά τα ιδρύματα δημιουργούν νέες δουλειές blockchain κάθε μέρα. Λοιπόν, ποιες είναι οι εργασίες κρυπτογράφησης και ποιος τις γεμίζει; Ας ανακαλύψουμε!

Ποιος προσλαμβάνεται?

Η τεχνολογία Blockchain είναι μια νέα επιστήμη και αλλάζει γρήγορα. Πολλά διαφορετικά είδη ανθρώπων προσλαμβάνονται για να κάνουν τις δουλειές που προσφέρει αυτή η νέα βιομηχανία. Ένας υπάλληλος blockchain μπορεί να προέρχεται από σχεδόν οποιοδήποτε επαγγελματικό υπόβαθρο αλλά μπορούν να χωριστούν σε δύο κύριες ομάδες:

Τεχνικά: Αυτά είναι επαγγελματίες τεχνολογίας, όπως προγραμματιστές λογισμικού και μηχανικοί. Είναι ιδιαίτερα εκπαιδευμένοι σε γλώσσες προγραμματισμού όπως Ιάβα, Πύθων, και ντο++. Κάποιοι θα έχουν εμπειρία με την τεχνολογία κρυπτογράφησης, αλλά οι περισσότεροι δεν θα έχουν.

Ακόμα και για τους τεχνικούς, Οι εργασίες κρυπτογράφησης είναι μια νέα πρόκληση! Οι προγραμματιστές και οι μηχανικοί θα πρέπει εξοικειωθείτε με τις νέες γλώσσες κωδικοποίησης όπως το Ethereum’s Solidity ή το πρωτόκολλο Ripple εάν θέλουν την καλύτερη καριέρα blockchain.

Οι εργασίες για προγραμματιστές Blockchain είναι διαφορετικές. Αυτοί απαιτούν μηχανικούς και προγραμματιστές να κάνουν πολλές εργασίες που συνήθως δεν θα κάνουν. Τα έργα Blockchain ενδέχεται να τα απαιτούν έρευνα, σχεδίαση και δημιουργία νέας πλατφόρμας καθώς και να προσφέρει επιχειρηματικές ιδέες και σχέδια για το μέλλον.

Κατά την ανάγνωση αυτών των απαιτήσεων, ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε ότι είναι αδύνατο να απασχοληθείτε σε αυτόν τον τομέα, καθώς δεν έχετε αυτές τις δεξιότητες. Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να το διορθώσετε. Ολοκλήρωση παραγγελίας οι ταξεις σε αυτά τα θέματα που θα μπορούσαν θα σας βοηθήσουν με την ανάπτυξη blockchain και σύντομα θα είστε έτοιμοι για απασχόληση.

Μη τεχνικοί: Τα blockchains χρειάζονται κάτι περισσότερο από την τεχνική υποστήριξη. Όπως κάθε επιχείρηση, χρειάζονται έργα blockchain λογιστές, δικηγόροι, δημόσιες σχέσεις (PR), έμποροι και πολλά άλλα. Ο ιστότοπος θέσεων εργασίας blockchain, Λίστα εργασιών Crypto, διαφημίζει κενές θέσεις στο μάρκετινγκ, κοινότητα, σχεδιασμό και ακόμη και λίστες για ειδικούς meme!

Εργασίες Blockchain: Ιστοσελίδα Cryptojobslist

Είτε είστε τεχνίτης είτε όχι, μια καριέρα στο blockchain είναι μια νέα και συναρπαστική ευκαιρία. Στη συνέχεια, ας δούμε τους τομείς που θα μπορούσαν να δουν πολλή ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια.

Περιοχές ανάπτυξης

Οι Blockchains απειλούν τον τρόπο λειτουργίας πολλών βιομηχανιών, αλλά βρίσκουν νέους ρόλους για άτομα που εκπαιδεύονται σε αυτούς τους τομείς. Παρακάτω είναι μερικά από τα σετ δεξιοτήτων αυτό θα χρειαστεί στο crypto στο μέλλον.

1. Μέσα: Η βιομηχανία blockchain πρέπει να προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό. Θα μπορούσαμε να δούμε αποκλειστικό blockchain διαφημιστικά γραφεία, εταιρείες δημοσίων σχέσεων και μέσα ενημέρωσης κατά τα επόμενα έτη. Οι vloggers του Youtube όπως οι Ameer Rosic, Ivan on Tech και Crypt0 είναι οι πρώτοι μιας νέας φυλής δημοσιογράφων κρυπτογράφησης.

2. Ανάπτυξη DApp: Τα έργα Blockchain θα επιτύχουν μόνο δημιουργώντας αποκεντρωμένες εφαρμογές που θέλουν να χρησιμοποιούν οι χρήστες. Θα δοθεί μεγάλη έμφαση πρόσληψη σχεδιαστών λογισμικού που μπορούν να δημιουργήσουν dApps για μια μαζική αγορά. Αποκεντρωμένο Facebook, οποιοσδήποτε?Εργασίες Blockchain: Ένα περιβάλλον ανάπτυξης dapp

3. Νομική συμμόρφωση: Σε όλο τον κόσμο, γράφονται νέοι νόμοι σχετικά με τον τρόπο χρήσης των κρυπτονομισμάτων. Η ίδια η τεχνολογία μπορεί να καθοδηγήσει τις νομικές συμβάσεις (με τη μορφή έξυπνων συμβάσεων). Αυτό σημαίνει ότι οι δικηγορικές εταιρείες θα χρειαστούν εμπειρογνώμονες κρυπτογράφησης και οι επιχειρήσεις κρυπτογράφησης θα χρειαστούν νομικούς συμβούλους!

4. Logistics: Η δυνατότητα να αποθηκεύστε και μεταφέρετε μεγάλες ποσότητες πληροφοριών θα μπορούσε να έχει μεγάλη επίδραση στον τρόπο λειτουργίας των αλυσίδων εφοδιασμού. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μεγάλες αλλαγές και νέες θέσεις εργασίας στη γεωργία, τη βαριά βιομηχανία και το διεθνές εμπόριο.

5. Συναλλαγές / Πωλήσεις: Το χρηματιστήριο αναπτύχθηκε μαζικά τη δεκαετία του 1980 και τώρα η αγορά κερμάτων αυξάνεται ακόμη πιο γρήγορα! Τα χρηματιστήρια χειρίζονται δεκάδες εκατομμύρια συναλλαγές κρυπτογράφησης κάθε μέρα. Χρειάζονται: διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων, μεσίτες κρυπτογράφησης, αναλυτές και σύμβουλοι ICO.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο μέσος υπάλληλος blockchain δεν είναι καθόλου μέσος όρος!

Τώρα ξέρετε πώς φαίνεται η αγορά εργασίας blockchain, ποιες θέσεις εργασίας είναι διαθέσιμες και πού. Στη συνέχεια, θέλω να κοιτάξω λίγο πιο κοντά η αναλογία μεταξύ των διαθέσιμων θέσεων εργασίας blockchain και των ατόμων που τις αναζητούν.

Εργασίες Blockchain: Προμήθεια και ζήτηση

Εργασίες Blockchain: δημοσιεύσεις ανά έτος

Η ζήτηση για επαγγελματίες blockchain έχει αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Από το Νοέμβριο του 2015 έως τον Απρίλιο του 2018, καταχωρίσεις για θέσεις εργασίας blockchain στο Indeed έχουν αυξηθεί κατά 63%. Το LinkedIn παραθέτει 2.527 αποτελέσματα αναζήτησης για θέσεις εργασίας αποκλειστικά για προγραμματιστές blockchain στις ΗΠΑ.

Από αυτούς που αναφέρονται, 483 βασίζονται στη Νέα Υόρκη, 360 βασίζονται στο Σαν Φρανσίσκο και υπάρχουν 142 κενές θέσεις εργασίας για προγραμματιστές blockchain στο Λος Άντζελες.

Έτσι, η ζήτηση είναι υψηλή αλλά ικανοποιείται? Η σύντομη απάντηση είναι όχι. Υπάρχει ένα σοβαρό έλλειψη εξειδικευμένων επαγγελματιών blockchain, ειδικά εκείνα που επικεντρώνονται στην πιο τεχνική πλευρά της επιχείρησης.

Ειδικοί τεχνολογικά άτομα, όπως η Toptal, κατέγραψαν ένα 700% αύξηση στον αριθμό των εργασιών blockchain διαφημίζεται από τον Ιανουάριο του 2017. Ένας άλλος τεχνικός, Upwork, ανέφερε ότι η τεχνολογία blockchain είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο σετ δεξιοτήτων αναζήτηση από εργοδότες χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό του.

Ωστόσο, η Computerworld εκτιμά ότι υπάρχουν μόνο περίπου 250 προγραμματιστές λογισμικού στο Ηνωμένο Βασίλειο που «παίρνουν πραγματικά» τεχνολογία blockchain. Παρόμοιες ελλείψεις εντοπίζονται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτές οι στατιστικές είναι συγκλονιστικές όταν σκέφτεστε πόσα χρήματα αξίζει η βιομηχανία! Ευτυχώς, η έλλειψη ειδικευμένου εργατικού δυναμικού το κάνει αυτό ο τέλειος χρόνος για αρχάριους να αρχίσει να σκέφτεται μια καριέρα στο crypto. Σημαίνει επίσης ότι οι ειδικοί του blockchain μπορούν να ονομάσουν τους μισθούς τους!

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που οι τέσσερις κύριοι παίκτες για τους οποίους μίλησα νωρίτερα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν προγραμματιστές blockchain.

Πόσα κερδίζει ένας προγραμματιστής Blockchain;?

Θα εξαρτάται από το τι κερδίζει ένας προγραμματιστής blockchain το επίπεδο εμπειρίας τους και επίσης το πού επιλέγουν να εργαστούν. Εδώ είναι ποιος πληρώνει τι:

 • Εκκινήσεις προσελκύστε μερικά από τα καλύτερα ταλέντα blockchain. Προσφέρουν πολλή ευθύνη και ελευθερία. Αυτοί μην προσφέρετε τους υψηλότερους μισθούς αν και. Ο μέσος ετήσιος μισθός για έναν προγραμματιστή blockchain χωρίς εμπειρία είναι περίπου 50.000 USD.

  Με πέντε ή περισσότερα χρόνια εμπειρίας, αυτό μπορεί να συνεχιστεί έως περίπου 70.000 USD ανά έτος. Ορισμένες νεοσύστατες εταιρείες προσφέρουν το προσωπικό τους στην εταιρεία, κάτι που είναι ένα μπόνους που συνήθως δεν βρίσκεται αλλού.

 • Κληρονομιά και τεχνολογικές εταιρείες προσφορά οι καλύτεροι μισθοί στην επιχείρηση. Οι μισθοί σε επίπεδο εισόδου μπορούν να είναι τόσο υψηλοί όσο 70.000-80.000 USD. Μετά από πέντε χρόνια στο εμπόριο, οι μισθοί μπορούν να φτάσουν το ίδιο 100,000-120,000 USD! Αυτό είναι αρκετά λογικό, νομίζω ότι θα συμφωνήσετε!

  Ο VP της IBM για τους ανθρώπους και τον πολιτισμό, Mike Schade, έχει είπε ότι το χάσμα μεταξύ των μισθών εκκίνησης και εκείνων των πιο καθιερωμένων εταιρειών είναι τόσο μεγάλο για έναν απλό λόγο. Οι προγραμματιστές Blockchain δεν τους αρέσει να εργάζονται για μεγάλους συγκεντρωτικούς οργανισμούς. Επομένως, οι παλαιότερες επιχειρήσεις και οι εταιρείες τεχνολογίας πρέπει να προσφέρουν πολύ περισσότερα χρήματα για να προσελκύσουν το σωστό προσωπικό.

 • Κυβέρνηση μισθοί διαφέρουν από χώρα σε χώρα αλλά πληρώνονται γενικά λιγότερο από τις νεοσύστατες επιχειρήσεις ή τις καθιερωμένες εταιρείες. Η εργασία για την κυβέρνηση κάνει έχει όμως τα οφέλη του.

  Τα κυβερνητικά σχέδια τείνουν να εμπλέκονται απόρρητα δεδομένα και συστήματα έτσι οι τεχνικοί blockchain μπορούν να προσποιούνται ότι είναι ο James Bond ενώ εργάζονται!

Έτσι, οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας πληρώνουν περισσότερο, αλλά Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις είναι πιο δημοφιλείς στην εργασία. Φανταστείτε πώς θα είχε αποδειχθεί η ζωή του Mark Zuckerberg αν είχε πάρει δουλειά στη Microsoft αντί να δημιουργήσει την εκκίνηση του!

Πριν σας αφήσω να θεωρήσετε το μέλλον σας ως σούπερ σταρ blockchain, ας δούμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε εκεί.

Χάρτης πορείας για καριέρα Blockchain

Στην ιδανική περίπτωση, πρέπει να έχετε ένα υπόβαθρο στην επιστήμη των υπολογιστών και την ανάπτυξη λογισμικού. Εάν δεν το κάνετε, τότε θα συνιστούσα να κάνετε κάποια εκπαίδευση. Οι επιλογές σας είναι:

1. Ένας βαθμός εστίασης σε blockchain: Μερικά από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου – συμπεριλαμβανομένων των Berkeley, MIT και Princeton – έχουν αρχίσει να προσφέρουν πτυχία στην ανάπτυξη blockchain.

2. Ένα MOOC: Μαζικά ανοιχτά διαδικτυακά μαθήματα (MOOCs) είναι προσιτές και εύκολα προσβάσιμες. Για παράδειγμα, BitDegree προσφέρει μαθήματα blockchain για αρχάριους και πιο προχωρημένους μαθητές. Επίσης, μπορείτε να δείτε Ουσάθεια και τα μαθήματά τους!Εργασίες Blockchain: Μαζική ανοιχτή διαδικτυακή εξήγηση μαθημάτων

3. Κατάρτιση κατά την εργασία: Εάν είστε αρκετά τυχεροί που εργάζεστε σε έναν τομέα στον οποίο εφαρμόζεται η τεχνολογία blockchain, τότε εσείς μπορεί να επανεκπαιδευτεί δωρεάν! Το 75% των θέσεων εργασίας blockchain δίνεται σε υπαλλήλους που εργάζονται ήδη για την εταιρεία πρόσληψης.

Ακολουθούν τρεις κορυφαίες συμβουλές για να βρείτε επιτυχία στη νέα σας καριέρα κρυπτογράφησης.

 • Παρακολουθήστε τις τάσεις του κλάδου: Η τεχνολογία Blockchain είναι αλλάζει συνεχώς. Επίσκεψη Reddit και GitHub για τακτικές ενημερώσεις σχετικά με τις εξελίξεις στον κλάδο.
 • Να είσαι ευέλικτος: Οι καριέρες Blockchain έρχονται σε πολλές μορφές. Πρέπει να είσαι μερικοί κωδικοποιητές, μερικοί επιχειρηματίες και διασημότητες μερικού Youtube. Υπάρχουν πολλές δεξιότητες για να μάθετε, οπότε να είστε έτοιμοι!
 • Λατρεύω το crypto: Εάν το πρωτόκολλο του Bitcoin δεν χαμογελάει στο πρόσωπό σας, τότε οι δουλειές Bitcoin πιθανώς δεν είναι για εσάς. Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές ανακαλύψεις στην ιστορία, οπότε απολαύστε την!

Και αυτό είναι, μια ολοκληρωμένη περιοδεία για αρχάριους στις σημερινές καλύτερες δουλειές και καριέρα blockchain. Πριν διαλέξετε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα, θα σας αφήσω μερικές τελικές σκέψεις.

Τελικές σκέψεις

Εργασίες Bitcoin και καριέρα blockchain είναι εδώ για να μείνουν. Οι άνθρωποι που δεν είχαν ακούσει καν για Bitcoin πριν από έξι μήνες μαθαίνουν πώς η τεχνολογία του θα επηρεάσει τον χώρο εργασίας τους.

Τεχνολογία Blockchain έχει τη δυνατότητα να αλλάξει κάθε κλάδο στον κόσμο. Θα γίνει μέρος της εργασιακής μας ζωής είτε μας αρέσει είτε όχι. Για να παραθέσω τον κ. Bob Dylan, «Οι καιροί είναι μια αλλαγή». “

Οι καλύτερες δουλειές blockchain σήμερα είναι αυτές που δημιουργούν οι άνθρωποι για τον εαυτό τους. Εάν είστε δικηγόρος, γίνετε σύμβουλος συμμόρφωσης με κρυπτογράφηση. Εάν είστε χρηματιστής, γίνετε σύμβουλος ICO. Ή, εάν εργάζεστε σε ένα σούπερ μάρκετ, γίνετε ειδικός στην αλυσίδα εφοδιασμού! Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες…

Ωστόσο, μπορεί να μην είναι εύκολο εάν δεν έχετε προηγούμενη γνώση στον τομέα. Αλλά είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Σας συμβουλεύουμε να δείτε μερικά από τα καλύτερα μαθήματα για την ανάπτυξη blockchain όπως Η πορεία του Udacity ή Μάθημα Edx.

Σκέφτεστε να κάνετε αίτηση θέσεις εργασίας crypto? Έχετε ήδη ένα; Αν έχετε κάτι να προσθέσετε σε αυτό το θέμα, τότε ενημέρωσέ με!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map