Κορυφαίες 5 καλύτερες επιλογές λογισμικού εξόρυξης Bitcoin: Εσωτερικά και μη

Γεια σου! Καλώς ορίσατε σε αυτόν τον οδηγό για την επιλογή του καλύτερου λογισμικού εξόρυξης Bitcoin. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσω πέντε από τα καλύτερα κομμάτια λογισμικού που θα χρησιμοποιώ για την εξόρυξη Bitcoin. Θα συγκρίνω τις διάφορες δυνατότητες κάθε λογισμικού Bitcoin Miner και μέχρι το τέλος του, θα πρέπει να έχετε μια καλή ιδέα για το ποιο λογισμικό θα είναι το καλύτερο για εσάς.

Φυσικά, το καλύτερο λογισμικό εξόρυξης Bitcoin θα εξαρτηθεί από πολλά διαφορετικά πράγματα. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε τον τύπο του λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείτε (τα Windows 10 λογισμικού εξόρυξης Bitcoin μπορεί να διαφέρουν πολύ από τα προγράμματα Mac OS), το επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης που διαθέτετε σε έναν υπολογιστή και αν θέλετε να εξορύξετε αποκλειστικά το Bitcoin.

Αυτό συμβαίνει επειδή κάποιο λογισμικό εξόρυξης Bitcoin σάς επιτρέπει να αλλάζετε την κρυπτογράφηση που εξάγετε από καιρό σε καιρό και μερικά ακόμη να σας επιτρέπουν να εξορύξετε δύο νομίσματα ταυτόχρονα!

Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν πολύ εύκολοι τρόποι απόκτησης Bitcoin. Μπορείτε να το αγοράσετε ή να το ανταλλάξετε σε μια ποικιλία διαφορετικών ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων. Συνιστάται ιδιαίτερα να εξετάσετε το Coinbase και το Binance.

Προετοιμασία για εξόρυξη

Κατά τη διάρκεια του οδηγού, θα ξεκινήσω με μια σύντομη εισαγωγή για το τι εννοούμε με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Στη συνέχεια, θα προχωρήσω σε μια σύντομη συζήτηση σχετικά με τους διάφορους στόχους ενός κρυπτονομιστή και πώς αυτό θα επηρεάσει την επιλογή του λογισμικού εξόρυξης Bitcoin.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Στη συνέχεια, θα φτάσω στο κύριο μέρος του οδηγού – συγκρίνοντας το καλύτερο διαθέσιμο λογισμικό εξόρυξης Bitcoin. Αυτή η ενότητα θα περιλαμβάνει μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με πέντε από τα κορυφαία κομμάτια λογισμικού που υπάρχουν σήμερα για την εξόρυξη Bitcoin.

Θα καλύψω τα MultiMiner, CGMiner, EasyMiner και BitMinter. Ο οδηγός θα δώσει μια σύντομη επισκόπηση για κάθε ένα από αυτά τα κομμάτια του λογισμικού εξόρυξης Bitcoin. Θα προσπαθήσω επίσης να δώσω ένα σενάριο ή έναν χρήστη για τον οποίο ταιριάζει καλύτερα. Τέλος, ο οδηγός θα ολοκληρώσει με έναν πίνακα σύγκρισης, ώστε να μπορείτε να δείτε μερικές από τις προδιαγραφές κάθε προγράμματος με τον καθαρότερο δυνατό τρόπο. Θα υπάρχει επίσης ένας σύνδεσμος για τη λήψη κάθε λογισμικού!

Ως συνήθως, έχω πολλά να περάσω σε αυτόν τον οδηγό. Ας μην χάνουμε άλλο χρόνο!

(Εάν είστε ήδη σίγουροι με τις γνώσεις σας σχετικά με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, μη διστάσετε να μεταβείτε στην επόμενη ενότητα – Το καλύτερο λογισμικό εξόρυξης Bitcoin θα εξαρτηθεί από τους στόχους σας)

Κατανόηση της διαδικασίας

Προτού αρχίσουμε να εξετάζουμε τα διάφορα λογισμικά εξόρυξης Bitcoin που είναι διαθέσιμα σήμερα, θα πρέπει να ξεκινήσω με ένα σύντομο μάθημα για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

Ο ρόλος της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων είναι να επαληθεύει τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται σε ένα δίκτυο κρυπτογράφησης. Για να γίνει αυτό με τρόπο αρκετά ασφαλή σε ένα δίκτυο όπως το δίκτυο του Bitcoin, τα συστήματα υπολογιστών πρέπει να μαντέψουν μια σειρά χαρακτήρων που ονομάζεται κατακερματισμός. Αυτή η διαδικασία εικασίας είναι επίσης γνωστή ως «Απόδειξη της Εργασίας».


Η απόδειξη της εργασίας είναι αυτό που προστατεύει το δίκτυο. Είναι προφανές ότι είναι μια πολύ ισχυρή μέθοδος ασφάλειας, καθώς δεν υπήρξε ποτέ επιτυχής επίθεση ή παραβίαση ασφάλειας στο δίκτυο Bitcoin στα εννέα χρόνια ύπαρξής του. Με ένα δίκτυο αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, η ασφάλεια είναι φυσικά ζωτικής σημασίας!

Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί με μια ποικιλία διαφορετικών κομματιών υλικού. Αυτές περιλαμβάνουν CPU (κεντρικές μονάδες επεξεργασίας), GPU (γραφικές μονάδες επεξεργασίας) και ASIC (ολοκληρωμένα κυκλώματα για συγκεκριμένες εφαρμογές). Καθένα από αυτά μπορεί να εκτελέσει έναν ορισμένο αριθμό εικαστικών στο hash σε μια δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό ονομάζεται hashrate του υλικού.

Οι CPU προσφέρουν συνήθως το χαμηλότερο hashrate (λιγότερες εικασίες ανά δευτερόλεπτο). Εν τω μεταξύ, οι ASIC προσφέρουν το υψηλότερο hashrate. Οι GPU πέφτουν κάπου στη μέση. Ωστόσο, τα ASIC είναι μακράν οι πιο ακριβές μονάδες εξόρυξης κρυπτονομισμάτων τόσο για αγορά όσο και για να συνεχίσουν να λειτουργούν. Απαιτούν πολλή ηλεκτρική ενέργεια!

Πίσω στις παλιές καλές μέρες του Bitcoin, οι CPU ήταν αρκετά ισχυροί για να εξορύξουν το Bitcoin. Ωστόσο, τώρα που το κρυπτονόμισμα εξόρυξης έχει γίνει πιο δημοφιλές, ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος για CPU ή ακόμη και GPU για να είναι ορυχείο του δικτύου Bitcoin.

Ως αποτέλεσμα, η εξόρυξη Bitcoin εκτελείται αποκλειστικά από συσκευές ASIC αυτές τις μέρες.

Το καλύτερο λογισμικό εξόρυξης Bitcoin θα εξαρτηθεί από τους στόχους σας

Το λογισμικό εξόρυξης χρησιμοποιείται από έναν υπολογιστή για αλληλεπίδραση με υλικό εξόρυξης. Ελέγχει τις διάφορες συσκευές που έχετε. Θα τους καθοδηγήσει να ορυχείο ως μέρος μιας συγκεκριμένης ομάδας, να αλλάξει την ταχύτητα των θαυμαστών, να αλλάξει ποιο νόμισμα να ορυχείο – όλα τα καλά πράγματα!

Τελικά, το καλύτερο λογισμικό εξόρυξης Bitcoin για εσάς θα εξαρτηθεί από μερικούς παράγοντες. Πρώτον, φυσικά, θέλετε να εξορύξετε αποκλειστικά το Bitcoin ή και altcoins; Στη συνέχεια, τι διαφορετικά κομμάτια υλικού έχετε.

Τέλος, έχετε πολλές δεξιότητες χρησιμοποιώντας προτροπές εντολών για την εκτέλεση προγραμμάτων ή προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε μια γραφική διεπαφή χρήστη – επίσης γνωστή ως ένα ωραίο πρόγραμμα με κουμπιά με ετικέτες για να κάνετε κλικ και ούτω καθεξής!

Για τους σκοπούς αυτού του άρθρου, θα υποθέσω ότι θέλετε απλώς να εξορύξετε το Bitcoin. Επομένως, πιθανότατα θα έχετε ήδη ένα εξειδικευμένο υλικό εξόρυξης (ASIC). Παραδείγματα αυτών περιλαμβάνουν το Antminer S9 από το Bitmain, το Avalon6 και το Bitfury B8.

Αυτά τα κομμάτια υλικού που έχουν δημιουργηθεί για να εξορύξουν το Bitcoin μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την εξόρυξη άλλων κρυπτονομισμάτων όπως το Digibyte και το Peercoin. Στην πραγματικότητα, μπορούν να εξορύξουν οποιοδήποτε cryptocurrency που χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο SHA256.

Υπάρχουν διαφορετικά ASIC που έχουν σχεδιαστεί και για άλλους αλγόριθμους. Για παράδειγμα, το Litecoin και το DOGE πρέπει να εξορύσσονται χρησιμοποιώντας συγκεκριμένο υλικό εξόρυξης ASIC. Ωστόσο, αυτό το άρθρο δεν αφορά υλικό ή άλλα cryptos. Όλα αφορούν το καλύτερο λογισμικό εξόρυξης Bitcoin! Έχοντας αυτό κατά νου, ας ξεκινήσουμε τις επιχειρήσεις.

MultiMiner – Καλύτερο λογισμικό εξόρυξης για αρχάριους

Το λογισμικό MultiMiner είναι ένα λογισμικό εξόρυξης που βασίζεται σε περιβάλλον εργασίας χρήστη με γραφικά (GUI) και έχει αναπτυχθεί ως κομμάτι του λογισμικού εξόρυξης Bitcoin των Windows 10. Είναι δυνατό να το χρησιμοποιήσετε με Linux ή MacOS, αλλά αυτό απαιτεί πρόσθετο λογισμικό.

Χάρη στη γραφική του διεπαφή, το MultiMiner είναι το αγαπημένο λογισμικό εξόρυξης πολλών αρχάριων ανθρακωρύχων.

Όλα γίνονται απλά όταν χρησιμοποιείτε λογισμικό MultiMiner. Αφού εγκαταστήσετε με επιτυχία το πρόγραμμα, το MultiMiner σάς καθοδηγεί για το πώς ακριβώς να συνδεθείτε σε μια ομάδα. Αυτό περιλαμβάνει το να πείτε πότε θα εισαγάγετε κάθε πληροφορία που σχετίζεται με την ομάδα εξόρυξης που θα χρησιμοποιείτε.

Επιπλέον, εξηγούνται εύκολα όλοι οι δυνητικά περίπλοκοι όροι. Για αυτούς τους λόγους, μπορώ με βεβαιότητα να προτείνω το MultiMiner στους πιο άπειρους ανθρακωρύχους κρυπτονομισμάτων.

Αφού καθοδηγήσετε τη διαδικασία ρύθμισης, το MultiMiner στη συνέχεια σαρώνει υλικό. Θα αναφέρει τις λεπτομέρειες κάθε συσκευής που μπορεί να πάρει. Παραδείγματα αυτών των λεπτομερειών περιλαμβάνουν τη μέση ισχύ κατακερματισμού μιας συσκευής και την πισίνα στην οποία είναι συνδεδεμένη. Επιπλέον, θα εμφανιστούν επίσης τα προβλεπόμενα κέρδη που μπορείτε να δημιουργήσετε.

Το MultiMiner είναι επίσης ικανό να συνδεθεί με πολλές πισίνες ταυτόχρονα. Υπάρχει ακόμη και η επιλογή να έχει η συσκευή δικό μου αυτόματα το πιο κερδοφόρο νόμισμα ανά πάσα στιγμή ή να στοχεύει εκείνα που προσφέρουν τη χαμηλότερη δυσκολία.

Το λογισμικό είναι εντελώς δωρεάν, αλλά υπάρχει η δυνατότητα αποστολής 1% των κερδών εξόρυξης απευθείας στον προγραμματιστή. Αυτό είναι απολύτως εθελοντικό και μπορείτε ακόμη και να αποφασίσετε να στείλετε κέρδη για μια εβδομάδα ή ένα μήνα και στη συνέχεια να απενεργοποιήσετε τη δωρεά. Εξαρτάται πλήρως από εσάς! Το MultiMiner είναι για εσάς; Κατεβάστε την τελευταία έκδοση εδώ.

Αυτή είναι η λίστα των προτεινόμενο λογισμικό εξόρυξης:

  • www.ccgmining.com
  • hashflare.io
  • minergate.com
  • nicehash.com

CGMiner – Καλύτερο λογισμικό εξόρυξης για προχωρημένους χρήστες υπολογιστών

Ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα κομμάτια λογισμικού εξόρυξης Bitcoin είναι το CGMiner που βασίζεται στο Linux. Ήταν εδώ και πολύ καιρό (σχεδόν έξι χρόνια). Έχει επίσης κωδικοποιηθεί εξ ολοκλήρου στη γλώσσα προγραμματισμού C. Αυτό σημαίνει ότι είναι συμβατό με σχεδόν όλα τα λειτουργικά συστήματα. Βασίζεται επίσης στον κώδικα για το πρώιμο δημοφιλές λογισμικό εξόρυξης CPUMiner.

Το CGMiner χρησιμοποιεί μια διεπαφή γραμμής εντολών και υποστηρίζει διάφορες ομάδες εξόρυξης και συσκευές. Τούτου λεχθέντος, είναι αρκετά φιλική προς το χρήστη διεπαφή γραμμής εντολών. Χρησιμοποιεί απλές εντολές πληκτρολογίου για να αλλάξει ρυθμίσεις όπως η ταχύτητα του ανεμιστήρα μεταξύ άλλων. Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν προσφέρει γραφικό περιβάλλον εργασίας χρήστη, είναι πιθανώς ένα κομμάτι λογισμικού εξόρυξης Bitcoin που είναι καλύτερα αποθηκευμένο για προχωρημένους χρήστες.

Παρόλο που το CGMiner έχει σχεδιαστεί σε μεγάλο βαθμό για χρήση με συσκευές εξόρυξης υλικού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε GPU και ακόμη και CPU με αυτό.

Παρά το γεγονός ότι είπα ότι είναι συμβατό με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα, το CGMiner είναι μάλλον δύσκολο να εγκατασταθεί σε υπολογιστές με Windows 10. Διάφορο λογισμικό προστασίας από ιούς θα προσπαθήσει να αποκλείσει τη λήψη και το Windows Defender θα δώσει επίσης στους χρήστες έναν σκληρό χρόνο επίσης.

Εάν δεν φοβάστε μια μαύρη οθόνη με πολλά φαινομενικά ακατανόητα κείμενα να τρέχουν σε αυτήν, το CGMiner μπορεί να είναι αυτό για εσάς. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.Λογισμικό εξόρυξης Bitcoin - CGMiner

Εάν η παραπάνω εικόνα σας κάνει να νιώσετε άβολα, ίσως ένα γραφικό περιβάλλον εργασίας χρήστη (GUI) λογισμικού εξόρυξης Bitcoin είναι μια καλύτερη επιλογή για εσάς!

EasyMiner – Καλύτερο για ανθρακωρύχους που θέλουν να εξορύξουν Bitcoin και Litecoin ταυτόχρονα

Το EasyMiner είναι ένα άλλο μεγάλο λογισμικό. Όπως το MultiMiner, το EasyMiner διαθέτει φιλικό προς το χρήστη GUI. Λειτουργεί ως frontend τόσο για το CGMiner όσο και για το CPUMiner.

Το EasyMiner εισέρχεται αυτόματα σε λειτουργία “MoneyMaker” την πρώτη φορά που φορτώνεται. Αυτό δημιουργεί αμέσως ένα πορτοφόλι Litecoin και ξεκινά την εξόρυξη χρησιμοποιώντας τη CPU του μηχανήματός σας σε μια ιδιωτική πισίνα. Αυτό είναι περισσότερο μια επίδειξη φιλικότητας προς το χρήστη παρά ένας τρόπος για να κερδίσετε χρήματα. Η τρέχουσα δυσκολία εξόρυξης Litecoin σημαίνει ότι είναι απίθανο να αποφέρει κέρδη.

Όπως θα περίμενε κανείς από το λογισμικό εξόρυξης Bitcoin με GUI, ο πίνακας εργαλείων του EasyMiner έχει σχεδιαστεί με τρόπο που καθιστά την πλοήγηση απλή. Μπορείτε να αλλάξετε την ομάδα εξόρυξης που χρησιμοποιείτε, να αλλάξετε τις ρυθμίσεις δικτύου και να δείτε όλα τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης με ένα μόνο κλικ.

Αν και είναι κατάλληλο για χρήση CPU και GPU, το EasyMiner μπορεί επίσης να εξορύξει κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας πιο προηγμένο υλικό. Αυτοί οι χρήστες που αναζητούν ένα απλό πρόγραμμα για να εργαστούν με μια μονάδα ASIC θα εντυπωσιαστούν από αυτό.

Το EasyMiner μπορεί να τρέξει ταυτόχρονα CGMiner και CPUMiner. Αυτό σημαίνει ότι η CPU ή η GPU σας θα επικεντρωθούν στο Litecoin και το ASIC (αν έχετε) θα επικεντρωθεί στην εξόρυξη Bitcoin.

Δυστυχώς, φαίνεται να εκδίδονται όταν χρησιμοποιείτε το EasyMiner με Windows 10. Ορισμένα προγράμματα προστασίας από ιούς θα καταργήσουν τα αρχεία που σχετίζονται με αυτό. Αυτό συμβαίνει επειδή μοιάζει με κακόβουλο πρόγραμμα που μπορεί να εγκατασταθεί σε υπολογιστή χωρίς να το γνωρίζει ο χρήστης. Αυτό το κακόβουλο λογισμικό, όπως είναι γνωστό, μπορεί να εξορύξει κρυπτογράφηση για τον χάκερ που το δημιούργησε.

Εάν πιστεύετε ότι το EasyMiner είναι το καλύτερο κομμάτι του λογισμικού εξόρυξης Bitcoin για εσάς, μπορείτε να το αποκτήσετε από τα ακόλουθα Σύνδεσμος. Αν αναζητούσατε δωρεάν λογισμικό εξόρυξης Bitcoin, είστε τυχεροί! Ω, και είναι επίσης μια εντελώς ανοιχτή πηγή!

Καλύτερο για γρήγορη εγκατάσταση – BitMinter

Στη συνέχεια, στο λογισμικό εξόρυξης Bitcoin είναι το BitMinter. Αυτό το λογισμικό χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη ομάδα εξόρυξης που έχει το ίδιο όνομα. Είναι πολύ εύκολο να ρυθμιστεί και η υπηρεσία υπερηφανεύεται για την άμεση εξόρυξη Bitcoin και την παροχή “υψηλών αποδόσεων”.

Το BitMinter έχει υποστήριξη για όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα – Windows, Mac OS, Linux. Δεδομένου ότι έχει σχεδιαστεί για χρήση με τη δική του πισίνα, η διαδικασία ρύθμισής της είναι επίσης πολύ γρήγορη. Μόλις εγγραφείτε στο pool και εγκαταστήσετε το λογισμικό, μπορείτε να πάτε!

Το ίδιο το λογισμικό είναι εντελώς δωρεάν. Ωστόσο, το BitMinter pool χρεώνει 1% ως προμήθεια για εξόρυξη μαζί τους. Αυτό είναι όμως ένα από τα χαμηλότερα τέλη πισίνας εξόρυξης. Είναι ιδιαίτερα χαμηλό όταν θεωρείτε ότι οι χρήστες του BTC.com χρεώνουν τεράστιο 4%!

Εάν είστε πεπεισμένοι και θέλετε να δοκιμάσετε το BitMinter και τη μοναδική του λύση στην εξόρυξη Bitcoin, μπορείτε να κατεβάσετε τον πελάτη εδώ.Λογισμικό εξόρυξης Bitcoin - Πελάτης BitMinter

Αυτός είναι ο πελάτης του BitMinter σε όλο του το μεγαλείο! Πόσο δροσερό φαίνεται με το μετρητή ισχύος του ταχύμετρου!?

Λογισμικό εξόρυξης Bitcoin: Πίνακας σύγκρισης

Παρακάτω, έχω συμπεριλάβει έναν πίνακα σύγκρισης για τα πέντε κομμάτια του λογισμικού εξόρυξης Bitcoin που έχω καλύψει παραπάνω. Αυτό θα σας δώσει ένα γρήγορο και εύκολο γράφημα αναφοράς για να συγκρίνετε καθένα από τα διαφορετικά προγράμματα. Ας ελπίσουμε ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αποφασίσετε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς.

EasyMiner CGMiner MultiMiner BitMinter
Γλώσσα προγραμματισμού ΟΧΙ ντο ΝΤΟ# Σκάλα
Σχετική πισίνα ΟΧΙ CKPool ΟΧΙ BitMinter
Λειτουργικό σύστημα Windows, Linux Windows, Linux, Mac OS X Windows, Mac OS X, Linux Παράθυρα,

Mac OS, Linux

Υποστηριζόμενες συσκευές ASIC,

FPGA

CPU, GPU, ASICs, FPGAs GPU, ASIC, FPGA ASIC, GPU, FPGA
Κόστος Ελεύθερος Ελεύθερος Δωρεάν (προαιρετική δωρεά 1%) Δωρεάν λήψη, 1% για να χρησιμοποιήσετε το BitMinter pool.
GUI? Ναί Οχι Ναί Ναί
Ανοιχτή πηγή Ναί Ναί Ναί Ναί

συμπέρασμα

Λοιπόν, αυτό είναι! Αυτός είναι ο οδηγός για τα κορυφαία κομμάτια του λογισμικού εξόρυξης Bitcoin που διατίθενται σήμερα. Ελπίζω να μάθατε κάτι από αυτό. Τελικά, το καλύτερο κομμάτι λογισμικού εξόρυξης για εσάς θα εξαρτηθεί από τις μοναδικές σας περιστάσεις. Αυτό θα περιλαμβάνει το υλικό που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα με το οποίο σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό και το επίπεδο εξειδίκευσής σας όταν πρόκειται για υπολογιστές.

Για να αποφασίσετε για το καλύτερο λογισμικό για εσάς, υπάρχουν μερικές ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας:

  • Θέλετε να εξορύξετε Bitcoin; (ελπίζω ναι, γιατί διαφορετικά, αυτός ο οδηγός ήταν χάσιμο του χρόνου σας!)
  • Χρειάζεστε λογισμικό εξόρυξης Bitcoin Windows 10 ή χρησιμοποιείτε διαφορετικό λειτουργικό σύστημα?
  • Πόσο ειδικευμένοι είστε στη χρήση υπολογιστή; Η σκέψη της γραμμής εντολών φοβίζει τα ζωντανά φώτα της ημέρας?
  • Ψάχνετε για δωρεάν λογισμικό εξόρυξης Bitcoin που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με χαμηλή χρέωση εξόρυξης?
  • Τι είδους υλικό χρησιμοποιείτε – ASIC, GPU, CPU?

Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, μαζί με αυτόν τον χρήσιμο οδηγό θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποιο κομμάτι του λογισμικού εξόρυξης Bitcoin θα χρησιμοποιηθεί.

Χρειάζεστε συμβουλές για την επιλογή του υλικού εξόρυξης Bitcoin; Δείτε τις κορυφαίες φωτογραφίες μου εδώ.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε ότι η εξόρυξη Bitcoin δεν είναι για εσάς, τότε επιλέξτε αξιόπιστα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης για αγορά BTC. Τα πιο αξιόπιστα περιλαμβάνουν το Coinbase και το Binance.

Αυτό λοιπόν έχω χρόνο για αυτό το θέμα σήμερα. Με όλες τις νέες πληροφορίες σας, τι πιστεύετε; Υπάρχει ένα κομμάτι λογισμικού εξόρυξης Bitcoin που πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας για το θέμα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map