Μια αναθεώρηση All-Around MyCelium Wallet

Διαλέγοντας ένα πορτοφόλι Bitcoin μπορεί να είναι μια δύσκολη πρόκληση – υπάρχουν πολλά διαφορετικά πορτοφόλια στην αγορά ότι η επιλογή ενός μπορεί να φαίνεται σχεδόν αδύνατη. Σήμερα, ωστόσο, θα ήθελα να κάνω αυτήν τη διαδικασία πιο απλή για εσάς, παρέχοντας μια κριτική για το πορτοφόλι MyCelium.

Γιατί το MyCelium; Λοιπόν, αυτή είναι η ερώτηση που θα προσπαθήσω να απαντήσω σε αυτόν τον οδηγό. Θα μιλήσουμε για την αρχή του πορτοφολιού και για την προέλευση της εταιρείας πίσω από αυτό, MyCelium πορτοφόλι αμοιβές και καλύψτε μερικά από τα καλύτερα MyCelium’s χαρακτηριστικά καθώς και να ανακαλύψετε τα χειρότερα μειονεκτήματά του.

Στο τέλος, όταν όλα λέγονται και έχουν πέτρα (ή εικονοστοιχεία. Εξαρτάται από το πού το διαβάζετε), θα αποφασίσουμε αν αυτό το πορτοφόλι είναι ένας άξιος διεκδικητής για εξέταση όταν πρόκειται για κρυπτογραφικά πορτοφόλια.

Πλεονεκτήματα

 • Αξιόπιστος
 • Ανοιχτή πηγή
 • Γρήγορες και ρευστές συνδέσεις
 • Ποικιλία λογαριασμών

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές
 • Μπορεί να είναι δύσκολο να πλοηγηθείτε

Γνωριμία με το MyCelium

MyCelium, ως εταιρεία, ήταν δημιουργήθηκε το 2008. Σχεδιάστηκε από μια ομάδα τεχνογνωτών που ήταν ως επί το πλείστον μηχανικοί υλικού. Ο αρχικός σκοπός της εταιρείας ήταν να αναπτύξει ένα σχέδιο δικτύωσης πλέγματος.

Ωστόσο, μετά την κυκλοφορία του Bitcoin το 2009, τα πράγματα άλλαξαν: η εταιρεία ενδιαφέρθηκε βαθιά για το τεχνολογία blockchain, και αμέσως αναγνώρισαν το Bitcoin ως μια πολλά υποσχόμενη ιδέα. Με τον καιρό, έμαθαν όλο και περισσότερο για τη νέα τεχνολογία.

Μέχρι σήμερα, το MyCelium κυκλοφόρησε τρία έργα που σχετίζονται με το Bitcoin – αυτό απλά δείχνει για το πόσο πιστεύουν σε αυτό το κρυπτογράφηση.

Τα εν λόγω έργα είναι το MyCelium Wallet, το Entropy και το Gear.

Τώρα που γνωρίζετε λίγα για την εταιρεία, ας δούμε το ίδιο το πορτοφόλι.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Αναθεώρηση πορτοφολιού MyCelium

Ας ξεκινήσουμε αυτήν την κριτική του πορτοφολιού MyCelium από την αρχή και ας μιλήσουμε για την έναρξη του πορτοφολιού.

Εναρξη

Μάλλον ένα από τα περισσότερα της εταιρείας φιλόδοξα έργα – το πορτοφόλι MyCelium Bitcoin – σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει ένα συνολικό λειτουργικό, αλλά εύκολο στη χρήση πορτοφόλι Bitcoin.

Αναθεώρηση πορτοφολιού MyCelium: αρχική σελίδα.

Η ομάδα πίσω από το πορτοφόλι ήταν σίγουρα σε εξαιρετική θέση – το γεγονός ότι είχαν ήδη χτίσει και ιδρύσει την εταιρεία τους ένα χρόνο πριν από την κυκλοφορία του Bitcoin τους έδωσε ένα στρατηγικό πλεονέκτημα. Κατά τη διάρκεια των ετών θα μπορούσαν επίσης να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν μαζί με το εν λόγω κρυπτονομίσμα – αυτό έδωσε στο MyCelium το πλεονέκτημα ότι μπορεί να συμβαδίσει με τις τάσεις σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον.


Χαρακτηριστικά Πορτοφολιού

Το πορτοφόλι MyCelium διαφημίζεται ως ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin εκεί έξω – παρόλο που οι δημιουργοί μπορεί να μην λένε ότι με αυτά τα λόγια, η λίστα των διαθέσιμων δυνατοτήτων που προσφέρει το πορτοφόλι είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Ας πηδήσουμε σε αυτό Αναθεώρηση MyCelium και μάθετε γιατί.

Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί ότι το πορτοφόλι MyCelium είναι ειδικά σχεδιασμένο για Bitcoin – το πορτοφόλι δεν μπορεί να έχει άλλο κρυπτογράφηση.

Επιπλέον, το πορτοφόλι έχει σχεδιαστεί ως εφαρμογή για κινητό και για τους δύο Android και iOS – Οι επιτραπέζιοι χρήστες, δυστυχώς, θα πρέπει να είναι απογοητευμένοι. Από την αρχή, ωστόσο, το πορτοφόλι MyCelium Bitcoin σχεδιάστηκε για να είναι τόσο λειτουργικό ΚΑΙ κινητό – ενώ τα τηλέφωνα ταιριάζουν σε αυτήν την περιγραφή, οι επιτραπέζιοι υπολογιστές είναι μια διαφορετική ιστορία.

Παρατήρησα ότι ορισμένες κριτικές στο πορτοφόλι MyCelium που βρέθηκαν στο διαδίκτυο δεν τονίζουν αρκετά, αλλά το πορτοφόλι είναι επίσης συμβατό με Τρέζορ και Καθολικό – αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε αυτό το πορτοφόλι ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε μια συσκευή αποθήκευσης Bitcoin εκτός σύνδεσης!

Αναθεώρηση πορτοφολιού MyCelium: ενσωματώσεις.

Όσον αφορά τα ίδια τα χαρακτηριστικά του πορτοφολιού, υπάρχουν τρεις αξιοσημείωτες ομάδες που αξίζει να συζητήσουμε – το αγορά, ο λογαριασμοί, και ενσωμάτωση.

Η αγορά είναι ενσωματωμένη στο ίδιο το πορτοφόλι MyCelium Bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι όταν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή (είτε πρόκειται να αγοράσετε ή να πουλήσετε κάτι), υπάρχει δεν χρειάζεται να μεταφέρετε τα νομίσματα Bitcoin ή fiat από το πορτοφόλι σας στην αγορά. Αυτό προσθέτει επιπλέον ασφάλεια σε όλη τη διαδικασία.

Είναι επίσης προφανές ότι το MyCelium ασχολείται πολύ με το απόρρητο και την ανωνυμία – την εταιρεία κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα σας από συνομιλίες και συναλλαγές.

Το MyCelium εγγυάται μέγιστη διακριτικότητα δηλώνοντας ότι οι μόνες πληροφορίες που λαμβάνουν από τις συζητήσεις σας είναι οι χρονικές σημάνσεις και το κρυπτογραφημένο κείμενο. Όσον αφορά τις συναλλαγές, το MyCelium βλέπει μόνο το γενικές πληροφορίες – Διεύθυνση Bitcoin, τοποθεσία, ψευδώνυμο, ιστορικό συναλλαγών κ.λπ..

Πίνακας: Τα χαρακτηριστικά των πορτοφολιών Electrum και MyCelium

Το MyCelium έχει μια πολύ ωραία ποικιλία για να επιλέξει πώς θέλετε να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας.

Παρόλο που η εταιρεία δηλώνει ότι οι πιστοποιήσεις κωδικού πρόσβασης παλιού σχολείου είναι παρελθόν, προσφέρουν μερικούς τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας. Ωστόσο, το ανοιχτό σύστημα πρωτοκόλλου που υπάρχει στο πορτοφόλι διασφαλίζει ότι τα χρήματά σας βρίσκονται κάτω από ένα επίπεδο ασφαλούς ελέγχου ταυτότητας ανά πάσα στιγμή.

Μερικοί από τους τύπους λογαριασμών που προσφέρει το πορτοφόλι MyCelium Bitcoin περιλαμβάνουν λογαριασμούς “μόνο για παρακολούθηση”, λογαριασμούς μεμονωμένων διευθύνσεων και λογαριασμούς υλικού. Και πάλι, το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό – σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι MyCelium σε μια συσκευή υλικού εκτός σύνδεσης, όπως μια εξέδρα εξόρυξης ή μια ASIC!

Όσον αφορά την ενσωμάτωση, το MyCelium αναφέρει πέντε διαφορετικά ονόματα από τον κλάδο: Cashila, Coinapult, Glidera, Τρέζορ, και Καθολικό.

Αναθεώρηση πορτοφολιού MyCelium: ενσωματώσεις.

Αυτά είναι πράγματι υπέροχες ενσωματώσεις – οι τρεις πρώτες πραγματοποιούν συναλλαγές και καταθέσεις & Οι αποσύρσεις είναι μια αρκετά ρευστή και εύκολη διαδικασία, ενώ τα δύο τελευταία είναι τα μεγαλύτερα ονόματα σε υλικό αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων.

Όπως πιθανώς έχετε συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, το πορτοφόλι MyCelium προσφέρει πολλά διαφορετικά και μοναδικά χαρακτηριστικά ενώ συνεργαζόμαστε επίσης με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου.

Καταγράφοντας όλες αυτές τις εξαιρετικές δυνατότητες, το MyCelium έχει επίσης έναν τρόπο να το υποστηρίξει – το 2014 η εταιρεία κέρδισε το βραβείο «Best Mobile App» από το Blockchain.info. Αυτό είναι σίγουρα αρκετά εντυπωσιακό και δίνει στην εταιρεία πολύ περισσότερη πίστωση και νομιμότητα.

Μειονεκτήματα πορτοφολιού

Σε αυτήν την ανασκόπηση του πορτοφολιού MyCelium, έχουμε ήδη μιλήσει για το ιστορικό της εταιρείας και τα χαρακτηριστικά του πορτοφολιού. Ας δούμε το πιο αξιοσημείωτο Μειονεκτήματα του πορτοφολιού MyCelium.

Ενώ προσπαθείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αδυναμίες του πορτοφολιού MyCelium, μπορεί να αντιμετωπίσετε λίγο τοίχο – δεν υπάρχουν πάρα πολλά μειονεκτήματα αυτό θα μπορούσε να διακριθεί.

Ένα από τα κύρια θέματα με το πορτοφόλι που αξίζει να αναφερθεί σε μια κριτική MyCelium είναι αυτό για το οποίο έχουμε ήδη μιλήσει – το ανυπαρξία έκδοσης επιτραπέζιου υπολογιστή του πορτοφολιού.

Αν και αυτό είναι απολύτως κατανοητό από την πλευρά της εταιρείας, αυτό δεν συμβαίνει από την πλευρά των καταναλωτών. Μερικοί άνθρωποι δεν θέλουν να έχουν το πορτοφόλι Bitcoin τους όπου κι αν πάνε και θα προτιμούσαν να το κρατήσουν κάπου ασφαλές, άλλοι απλώς εκτιμούν έναν επιτραπέζιο υπολογιστή περισσότερο για το UI και τη γενική αισθητική.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, το MyCelium χάνει μερικούς πελάτες εξαιτίας αυτού.

Ένα άλλο παράπονο που μπορεί να συναντήσετε είναι ότι το πορτοφόλι δεν έχει βελτιστοποιηθεί σε iOS καθώς και σε Android. Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι λείπουν ορισμένες δυνατότητες, παρατηρούν βραδύτερο χρόνο επεξεργασίας κ.λπ. Αξίζει να τονιστεί, ωστόσο, ότι το ίδιο το πορτοφόλι λειτουργεί καλά – είναι απλώς ότι είναι πιο αργό και όχι τόσο καλά βελτιστοποιημένο.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Πορτοφολιού – Ανακεφαλαίωση

Τώρα που έχουμε εξετάσει και τα δύο θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά του πορτοφολιού MyCelium, το επόμενο βήμα σε αυτήν την αναθεώρηση του πορτοφολιού MyCelium είναι να κάνουμε μια γρήγορη ανακεφαλαίωση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΙΟΝ
 • Πολύ γνωστό και καθιερωμένο.
 • Προσφέρει μεγάλη ποικιλία λογαριασμών για δημιουργία.
 • Οι συνδέσεις είναι πολύ γρήγορες και ρευστές.
 • Ανοιχτή πηγή;
 • Είναι συμβατό με τα δύο μεγάλα ονόματα στον κλάδο αποθήκευσης υλικού κρυπτογράφησης – Trezor και Ledger.
 • Δεν έχει έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή.
 • Η βελτιστοποίηση δεν είναι εξαιρετική σε συσκευές iOS.
 • Θα μπορούσε να είναι λίγο δύσκολο να το χειριστείτε αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ πορτοφόλι Bitcoin στο παρελθόν.

Τέλη Πορτοφολιού

Εάν το έχετε φτάσει μέχρι τώρα στην κριτική του πορτοφολιού MyCelium, το μόνο ερώτημα στο μυαλό σας τώρα είναι πιθανώς – «πόσο;». Λοιπόν, ας δούμε τις χρεώσεις του πορτοφολιού MyCelium.

Το ίδιο το πορτοφόλι είναι δωρεάν. Μπορείς αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, προσαρμόστε τις και ούτω καθεξής – όλα αυτά είναι δωρεάν.

Ωστόσο, υπάρχουν τέλη συναλλαγής. Αυτά εξαρτώνται από το μέγεθος της συναλλαγής – θα μπορούσαν να πάνε οπουδήποτε από 0,25 $ έως περίπου 7 $.

Εκτός από αυτό, δεν υπάρχουν χρεώσεις πορτοφολιού MyCelium με το ίδιο το πορτοφόλι.

Συγκρίνετε το MyCelium δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το MyCelium δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Πώς να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι MyCelium?

Ας υποθέσουμε ότι σας άρεσε το πορτοφόλι – ό, τι έχετε διαβάσει σε αυτήν την κριτική του πορτοφολιού MyCelium σας ταιριάζει απόλυτα και τώρα θέλετε να δημιουργήσετε ένα δικό σας το συντομότερο δυνατό. Λοιπόν, ας δούμε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Πρώτα απ ‘όλα, λάβετε υπόψη ότι δεν αρκεί απλώς κατεβάστε το πορτοφόλι, εγκαταστήστε και αυτό είναι. Υπάρχουν πολλά επιπλέον βήματα πρέπει να λάβετε για να βεβαιωθείτε ότι το πορτοφόλι σας λειτουργεί σωστά και ένα από αυτά τα βήματα είναι η ασφάλεια.

Έτσι, αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να πάτε στον επίσημο Σελίδα πορτοφολιού MyCelium (wallet.mycelium.com) και κατεβάστε το ίδιο το πορτοφόλι (είτε σε iOS είτε σε Android). Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης, εγκατάσταση και άνοιγμα το πορτοφόλι.

Τώρα μεταβείτε στο κύριο μενού και πατήστε το Αντιγράφων ασφαλείας κουμπί. Στην οθόνη σας, θα εμφανιστούν 12 λέξεις. Δεν μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης, γι ‘αυτό γράψτε τα. Αυτό θα είναι το εφεδρικό κλειδί για το πορτοφόλι σας – αποθηκεύστε το και φυλάξτε το κάπου ασφαλές και εκτός θέασης.

Αναθεώρηση πορτοφολιού MyCelium: MyCelium UX.

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι ορίστε έναν έγκυρο κωδικό PIN. Αυτό μπορεί να γίνει μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις και επιλέγοντας να ορίσετε το PIN.

Το PIN θα απαιτείται όταν πραγματοποιείτε διάφορες συναλλαγές με βάση το Bitcoin από και προς το πορτοφόλι σας, οπότε θυμηθείτε το ή γράψτε το.

Πορτοφόλι MyCelium – Τελική ετυμηγορία

Αυτό είναι σχεδόν το τέλος της αναθεώρησης του πορτοφολιού MyCelium! Αν το έχετε φτάσει μέχρι τώρα, ήρθε η ώρα να δείτε όλες τις πληροφορίες που δίνονται σε αυτόν τον οδηγό και να λάβετε μια τελική απόφαση για το πορτοφόλι MyCelium.

Ίσως το ισχυρότερο χαρακτηριστικό που διαθέτει το πορτοφόλι MyCelium η εταιρεία πίσω από αυτό. Όταν έχετε μια ομάδα που εργάζεται σε διάφορα έργα που σχετίζονται με το Bitcoin από την αρχή του νομίσματος, αναπτύσσετε μια εντελώς διαφορετική κατανόηση και νοοτροπία και είστε σχεδόν δεσμεύεται να δημιουργήσει κάτι υπέροχο.

Η ομάδα έχει εργαστεί πολύ σκληρά δημιουργήστε το πορτοφόλι MyCelium – είναι πολύ καλά βελτιστοποιημένο (η έκδοση iOS θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει περισσότερη δουλειά) και είναι πλήρως λειτουργική, εμπιστεύεται σχεδόν κάθε άτομο που έχει σχέση με τα κρυπτονομίσματα και έχει ιστορικό προσφοράς μερικών από τις καλύτερες ταχύτητες συναλλαγών στην αγορά.

Συνολικά, το πορτοφόλι MyCelium είναι ένα εξαιρετικό προϊόν και καρπός εξαιρετικά σκληρής δουλειάς – και το καλύτερο είναι ότι είναι διαθέσιμο σε όποιον θέλει να το δοκιμάσει, επειδή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πορτοφόλια κρυπτογράφησης στην αγορά, όπως υπάρχουν πολλές διαφορετικές κριτικές για το πορτοφόλι. Αυτή η κριτική για το πορτοφόλι MyCelium έχει τελειώσει, αλλά υπάρχουν μερικές τελικές δηλώσεις που θα ήθελα να κάνω πριν αποχαιρετήσω.

Στα περισσότερα από τα Πορτοφόλι MyCelium κριτικές που θα βρείτε στο διαδίκτυο (συμπεριλαμβανομένου αυτού), το πορτοφόλι επαινείται και κοίταξα αρκετά ευνοϊκά. Γιατί αυτό?

Αυτό που κάνει το πορτοφόλι MyCelium μοναδικό και ενδιαφέρον είναι το συνδυασμός της φήμης του & καλή καθιέρωση με την κοινότητα και την ομάδα πίσω από αυτήν.

Πίνακας: Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του πορτοφολιού MyCelium και του Ledger Nano X

Πολλά διαδικτυακά πορτοφόλια ισχυρίζονται ότι είναι ανώτερα και προσφέρουν πολλές διαφορετικές λειτουργίες και προσαρμόσιμες επιλογές για τους χρήστες τους, αλλά το πορτοφόλι MyCelium έχει ένα πράγμα που το καθιστά καλύτερο από πολλά άλλα πορτοφόλια – εμπειρία. Η μακροζωία και το πάθος της ομάδας MyCelium πίσω από αυτό κάνει αυτό το πορτοφόλι να ξεχωρίζει ως ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης εκεί έξω.

Λοιπόν, ελπίζω να απολαύσατε αυτήν την κριτική στο πορτοφόλι MyCelium. Όπως ανέφερα νωρίτερα, υπάρχουν αρκετές κριτικές στο πορτοφόλι MyCelium στο διαδίκτυο, αλλά πολλές από αυτές δεν φαίνεται να σκάβουν αρκετά βαθιά ή να αναφέρουν ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά πίσω από το ίδιο το πορτοφόλι.

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map