Καλύτερη ανταλλαγή Altcoin

Εάν, θέλετε να ξεκινήσετε την αγορά, την εμπορία και την πώληση altcoins, αλλά δεν είστε σίγουροι για το ποιο είναι το καλύτερο ανταλλακτικό altcoin; Ξέρω το συναίσθημα – υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικές ανταλλαγές για να διαλέξετε, η καθεμία με τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Αλλά μην ανησυχείτε, έχετε φτάσει στο σωστό μέρος! Σήμερα, θα σας δώσω μια κριτική για επτά από τα καλύτερα χρηματιστήρια altcoin, στα οποία θα σας δείξω πού να αγοράσετε altcoins και πώς να αγοράσετε altcoin με USD.

Παρεμπιπτόντως, ξέρατε ότι το πρώτο altcoin που δημιουργήθηκε ήταν το Namecoin το 2011?

Σε αυτόν τον καλύτερο οδηγό ανταλλαγής altcoin, θα εξετάσω μερικές από τις κορυφαίες ανταλλαγές, επισημαίνοντας τις χρεώσεις τους, τα μέτρα ασφαλείας, τη διαθεσιμότητα κερμάτων, τον όγκο συναλλαγών και τη φιλικότητα προς τον χρήστη. Έτσι, μόλις διαβάσετε και τις επτά ανταλλαγές, θα είστε σε θέση να αποφασίσετε ποιο θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Λοιπόν … τι περιμένεις; Η πρώτη κριτική σε αυτόν τον καλύτερο οδηγό ανταλλαγής altcoin θα καλύπτει την ανταλλαγή Gemini!

Μια ματιά στους Δίδυμους

Αρχική σελίδα ιστότοπου Gemini

Το Gemini δημιουργήθηκε το 2015 από τους Cameron και Tyler Winklevoss. Τα δίδυμα είναι διάσημα για μήνυση του ιδρυτή του Facebook Mark Zuckerberg για 65 εκατομμύρια δολάρια, όπως λένε, ότι έκλεψε την ιδέα τους!

Η Gemini εδρεύει στη Νέα Υόρκη και κατέχουν κάτι που ονομάζεται “BitLicense”. Αυτό σημαίνει ότι ρυθμίζονται με τον ίδιο τρόπο με τον τραπεζικό κλάδο, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνουν πολύ σοβαρά την ασφάλεια.

Καθώς το Gemini χρησιμοποιείται επίσης από θεσμικούς επενδυτές, υπάρχουν πάντα υψηλοί όγκοι συναλλαγών, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε ρευστότητα. Η Gemini έχει επίσης καλές σχέσεις με τις ρυθμιστικές αρχές, έτσι σας επιτρέπουν να καταθέσετε και να κάνετε ανάληψη χρησιμοποιώντας τραπεζικό λογαριασμό.

Σημείωση: Ένας θεσμικός επενδυτής είναι κάποιος που επενδύει για λογαριασμό ενός μεγάλου οργανισμού, όπως μια τράπεζα ή ένα hedge fund. Συνήθως επενδύουν πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά.

Προτού μπορέσετε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να ολοκληρώσετε μια διαδικασία επαλήθευσης. Αυτό θα περιλαμβάνει την εισαγωγή των προσωπικών σας στοιχείων και την αποστολή ταυτότητας που εκδίδεται από την κυβέρνηση (όπως διαβατήριο). Ανάλογα με το πόσο απασχολημένο είναι το τμήμα επαλήθευσης, ενδέχεται να χρειαστούν λίγες μέρες για να επαληθευτεί ο λογαριασμός σας.

Επιτρέπεται να πραγματοποιείτε έως και 30 αναλήψεις τραπεζικών λογαριασμών και 10 αναλήψεις Bitcoin ή Ethereum δωρεάν κάθε μήνα. Οι καταθέσεις είναι επίσης δωρεάν. Οι χρεώσεις διαπραγμάτευσης ξεκινούν από 0,25%, ωστόσο, όταν ξεκινάτε συναλλαγές με μεγαλύτερα ποσά, αυτές οι χρεώσεις μειώνονται.

Ωστόσο, ένα από τα κύρια μειονεκτήματα της χρήσης του Gemini είναι ότι το μόνο altcoin που παρατίθενται είναι Αιθέριο!

Όσον αφορά την ίδια την πλατφόρμα, παρόλο που υπάρχουν πολλά εργαλεία διαθέσιμα για προχωρημένους χρήστες, η ανταλλαγή είναι πραγματικά απλή στη χρήση, καθιστώντας την ιδανική για αγοραστές για πρώτη φορά.


Πλεονεκτήματα

 • Δέχεται καταθέσεις και αναλήψεις τραπεζικού λογαριασμού
 • Εγγεγραμμένος σε ρυθμιστές της Νέας Υόρκης τόσο πολύ καλή φήμη
 • Εξαιρετική ασφάλεια
 • Πολύ χαμηλές χρεώσεις
 • Φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα
 • Καλή ρευστότητα

Μειονεκτήματα

 • Μόνο 1 altcoin διαθέσιμο – Ethereum
 • Η επαλήθευση μπορεί να διαρκέσει μερικές ημέρες

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Gemini, στο επόμενο μέρος αυτού του καλύτερου οδηγού ανταλλαγής altcoin, θα αναθεωρήσω το Coinbase!

Τι γίνεται με το Coinbase?

Πίνακας ελέγχου κρυπτονομισμάτων Coinbase

Εάν έχετε εμπλακεί στον κόσμο της κρυπτογράφησης για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έχετε ακούσει για το Coinbase.

Δημιουργήθηκε το 2011 και βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο, η Coinbase έχει έναν από τους μεγαλύτερους όγκους συναλλαγών για το Bitcoin. Ωστόσο, σας επιτρέπουν επίσης να αγοράσετε και να πουλήσετε τρία altcoins, τα οποία είναι Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) και Bitcoin Cash (BCH)!

Η πλατφόρμα είναι πραγματικά εύκολη στη χρήση, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για αρχάριους. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, η οποία περιλαμβάνει τηλεφωνική υποστήριξη!

Ένας από τους κύριους λόγους που λατρεύουν οι άνθρωποι το Coinbase είναι επειδή σας επιτρέπουν να κάνετε κατάθεση χρησιμοποιώντας χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό.

Προτού ξεκινήσετε με χρήματα fiat, θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Αυτό είναι απλό, καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παράσχετε μερικά προσωπικά στοιχεία και, στη συνέχεια, να ανεβάσετε ένα κρατικό πιστοποιητικό (όπως το διαβατήριό σας).

Η ασφάλεια είναι επίσης πολύ καλή, η Coinbase διατηρεί το 98% των κεφαλαίων πελατών σε ψυκτική αποθήκευση και έχετε επίσης την επιλογή να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Σημείωση: Ο κρύος χώρος αποθήκευσης είναι όταν τα κρυπτονομίσματα διατηρούνται εκτός σύνδεσης, χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αυτό τα καθιστά εξαιρετικά ασφαλή και σχεδόν αδύνατο για τους εγκληματίες να τα κλέψουν!

Ένα από τα κύρια μειονεκτήματα της χρήσης του Coinbase είναι ότι διατίθεται μόνο σε επιλεγμένες χώρες. Αυτό περιλαμβάνει την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη, τις ΗΠΑ και τις περισσότερες ΕΕ χώρες.

Η χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας για κατάθεση είναι επίσης αρκετά ακριβή με μόλις κάτω του 4%, ωστόσο, αυτό είναι φυσιολογικό όταν χρησιμοποιείτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής. Οι χρεώσεις συναλλαγών είναι επίσης πολύ καλές, με το Coinbase να χρεώνεται ακριβώς πάνω από την τρέχουσα τιμή αγοράς!

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ βασική πλατφόρμα – ιδανική για αρχάριους
 • Δέχεται χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες και τραπεζική μεταφορά
 • Φτηνές χρεώσεις συναλλαγών και ανάληψης
 • Εξαιρετική ασφάλεια
 • Καλή υποστήριξη πελατών
 • Γρήγορη και εύκολη επαλήθευση

Μειονεκτήματα

 • Ακριβά έξοδα για καταθέσεις μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας
 • Διατίθενται μόνο 3 altcoin
 • Δέχεται μόνο χρήστες από λίγες χώρες

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του Coinbase, το επόμενο μέρος αυτής της καλύτερης αναθεώρησης ανταλλαγής altcoin θα σκιαγραφήσει τα χαρακτηριστικά του Kraken!

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Κράκεν

Ανταλλαγή bitcoin Kraken

Το Kraken μοιάζει πολύ με το Coinbase και έχουν επίσης μια πραγματικά βασική πλατφόρμα, καθιστώντας το ιδανικό για αγοραστές για πρώτη φορά! Δημιουργήθηκαν επίσης το 2011, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια altcoin για Ευρωπαίους εμπόρους.

Δυστυχώς, το Kraken δεν σας επιτρέπει να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό εάν ζείτε στον Καναδά, την Ιαπωνία, τις ΗΠΑ ή στα περισσότερα μέρη της ΕΕ..

Ακριβώς όπως το Coinbase, θα πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας πριν ξεκινήσετε. Εάν καταθέτετε μόνο με κρυπτογράφηση, τότε πρέπει απλώς να παρέχετε βασικές πληροφορίες. Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας, τότε θα πρέπει να δώσετε πρόσθετες λεπτομέρειες, όπως τη διεύθυνσή σας.

Όσον αφορά τις χρεώσεις διαπραγμάτευσης, αυτό θα εξαρτηθεί από το ποσό που θέλετε να ανταλλάξετε και επίσης από το altcoin που θέλετε να αγοράσετε. Αυτό μπορεί να είναι τόσο χαμηλό όσο 0,02% ή τόσο υψηλό όσο 0,26%. Μπορείτε να ελέγξετε κάθε μεμονωμένη χρέωση έως κάνοντας κλικ εδώ.

Σε αντίθεση με το Coinbase, το Kraken διαθέτει μια πολύ καλή επιλογή διαθέσιμων altcoins, όπως Stellar Lumens, Κυματισμός, ZCash και περισσότερο!

Αν και δεν υπάρχει διαθέσιμη τηλεφωνική υποστήριξη, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια μέσω της υπηρεσίας ζωντανής συνομιλίας τους. Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχουν πολλές κακές κριτικές σχετικά με την ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών τους.

Πλεονεκτήματα

 • Δέχεται τραπεζικούς λογαριασμούς για καταθέσεις και αναλήψεις
 • Πολύ καλή επιλογή altcoins
 • Χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών, αλλά μπορεί να είναι αρκετά συγκεχυμένη για την κατανόηση της δομής
 • Καλή ασφάλεια
 • Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
 • Βασική διεπαφή για αρχάριους
 • Εύκολη επαλήθευση

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν καταθέσεις σε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα
 • Αναφορές κακής εξυπηρέτησης πελατών

Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε αποφασίσει σχετικά με την ανταλλαγή που θα χρησιμοποιήσετε ακόμη, έχουμε ακόμη λίγα ακόμη! Η επόμενη ενότητα αυτής της καλύτερης αναθεώρησης ανταλλαγής altcoin θα μιλήσει για το Bitstamp!

Αφήνοντας ένα σημάδι με Bitstamp

Αρχική σελίδα ιστότοπων Bitstamp

Το Bitstamp δημιουργήθηκε το 2011 και αρχικά εδρεύει στη Σλοβενία, αλλά τώρα έχουν γραφεία σε πολλές διαφορετικές χώρες. Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για πιο έμπειρους εμπόρους. Έτσι, εάν εξακολουθείτε να βρίσκεστε στις πρώτες μέρες της κρυπτογράφησης, τότε ίσως δεν είναι το καλύτερο ανταλλακτικό altcoin για εσάς.

Ωστόσο, έχουν έναν από τους υψηλότερους όγκους συναλλαγών στον κλάδο, επομένως τα επίπεδα ρευστότητας είναι πραγματικά καλά. Ωστόσο, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της χρήσης του Bitstamp είναι ότι μπορείτε να καταθέσετε χρήματα χρησιμοποιώντας χρεωστική / πιστωτική κάρτα, τραπεζικό λογαριασμό και κρυπτονομίσματα.

Τα τέλη κατάθεσης διαφέρουν ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε. Εδώ είναι ένα παράδειγμα του τι θα πληρώσετε.

Χρεωστικές κάρτες: 10 $

Πιστωτικές κάρτες: 5%

SEPA: Δωρεάν

Διεθνές καλώδιο: 0,05% (ελάχιστο / μέγιστο – 7,5 $ / 300 $)

Κατά την ανάληψη μέσω διεθνούς εμβάσματος, τα τέλη είναι αρκετά ακριβά στα 15 $, ωστόσο, ο SEPA είναι μόνο 0,90 $!

Τα τέλη συναλλαγών καθορίζονται στο 0,25% για κάθε συναλλαγή, αλλά εάν κάνετε συναλλαγές πάνω από 20.000 $ σε έναν μήνα, αυτό μειώνεται. Όσο περισσότερο κάνετε συναλλαγές, τόσο φθηνότερα είναι τα τέλη, με το χαμηλότερο να είναι 0,10% εάν είστε σε θέση να ανταλλάξετε περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια. Ποιο είναι λίγο έξω από τον προϋπολογισμό μου!

Παρόλο που το Bitstamp διαθέτει πλέον ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα συστήματα ασφαλείας, η ανταλλαγή έχει παραβιαστεί περισσότερες από μία φορές, με την τελευταία φορά να είναι το 2015. Αυτό το συγκεκριμένο hack ήταν τόσο σοβαρό που ο εγκληματίας έκλεψε περισσότερα από 19.000 BTC. Ευτυχώς, τίποτα δεν έχει συμβεί από τότε.

Αν και το ποσό των altcoins που διατίθενται για αγορά δεν είναι το ίδιο με άλλα χρηματιστήρια, μπορείτε να αγοράσετε Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Κυματισμός (XRP) και Litecoin (LTC).

Ένα από τα κύρια μειονεκτήματα της χρήσης του Bitstamp είναι ότι η διαδικασία επαλήθευσης μπορεί να είναι πολύ αργή. Αυτό συμβαίνει επειδή προσπαθούν να καλύψουν τον τεράστιο αριθμό εφαρμογών λογαριασμού που είχαν τον Δεκέμβριο του 2017! Ορισμένα άτομα έχουν αναφέρει αναμονή έως και δύο εβδομάδων, οπότε αν θέλετε να ξεκινήσετε αμέσως, ίσως καλύτερα να χρησιμοποιήσετε διαφορετική ανταλλαγή.

Ένα άλλο μειονέκτημα της χρήσης του Bitstamp είναι ότι η εξυπηρέτηση πελατών τους μπορεί να είναι πολύ αργή, με την ομάδα να χρειάζεται μερικές φορές έως και 3 ημέρες για να απαντήσει.

Πλεονεκτήματα

 • Δέχεται χρεωστική / πιστωτική κάρτα και τραπεζικό έμβασμα
 • Χαμηλά τέλη ανάληψης για το SEPA
 • Η καλή δομή των συναλλαγών
 • Γκάμα εργαλείων για προχωρημένους εμπόρους

Μειονεκτήματα

 • Μεγάλοι χρόνοι επαλήθευσης
 • Διατίθενται μόνο 4 altcoin
 • Αργή υποστήριξη πελατών
 • Αν και η ασφάλεια είναι τώρα καλή, έχει παραβιαστεί περισσότερες από μία φορές
 • Μια πλατφόρμα μπορεί να μην είναι κατάλληλη για αρχάριους

Λοιπόν, ποιες είναι οι απόψεις σας για το Bitstamp; Ακούγονται σαν το είδος ανταλλαγής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε; Αν όχι, τότε διαβάστε! Το επόμενο μέρος της καλύτερης κριτικής ανταλλαγής altcoin μου θα συζητήσει το Poloniex.

Poloniex

Ανταλλαγή bytecoin Poloniex

Το Poloniex είναι μια ανταλλαγή με έδρα τις ΗΠΑ που δημιουργήθηκε το 2014 από τον Tristan D’Agosta. Είναι πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια για την αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων και η λίστα των altcoins είναι τεράστια!

Οι όγκοι συναλλαγών είναι επίσης υψηλοί, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα πρέπει ποτέ να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εύρεση ρευστότητας.

Δυστυχώς, ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα της χρήσης του Poloniex είναι ότι δεν υποστηρίζει νομίσματα fiat. Αυτό σημαίνει ότι αντί να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική / πιστωτική κάρτα ή τον τραπεζικό σας λογαριασμό, θα πρέπει να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας με κρυπτογράφηση.

Ωστόσο, το καλό είναι ότι τόσο οι καταθέσεις όσο και οι αναλήψεις είναι δωρεάν, εκτός από τα τέλη συναλλαγών blockchain που λαμβάνονται για να πληρώσουν ανθρακωρύχους (κάτι που είναι φυσιολογικό κατά τη μεταφορά κρυπτονομισμάτων). Όπως και ορισμένα από τα άλλα χρηματιστήρια altcoin που έχω ελέγξει, τα τέλη συναλλαγών τους θα εξαρτηθούν από το ποσό που διαπραγματεύεστε.

Το μεγαλύτερο ποσό που θα πληρώσετε είναι 0,25%, με αυτό να μειώνεται στο 0% εάν κάνετε συναλλαγές με μεγάλα ποσά. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το Poloniex έχει πάντα μεγάλη ρευστότητα.

Εάν δεν θέλετε να κάνετε συναλλαγές άνω των 2000 $ την ημέρα, δεν υπάρχουν απαιτήσεις για υποβολή εγγράφων ταυτότητας, επομένως μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές μόλις ανοίξετε έναν λογαριασμό.

Έχουν επίσης ένα καλό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο περιλαμβάνει μια δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας για άμεση βοήθεια. Επιπλέον, παρόλο που η ανταλλαγή διαθέτει πολλά εργαλεία διαπραγμάτευσης, όπως γραφήματα και γραφήματα, η πραγματική πλατφόρμα είναι πραγματικά φιλική προς τον χρήστη.

Καθώς η Poloniex είναι εγγεγραμμένη και βρίσκεται στις ΗΠΑ, στην πραγματικότητα διαθέτουν ένα από τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το 2014, βίωσαν ένα μεγάλο χάκετ, όπου οι χάκερ έκλεψαν περισσότερο από το 12% των συνολικών συμμετοχών τους στο Bitcoin.

Αυτό θα πρέπει να σας υπενθυμίσει ότι όσο καλή και αν είναι η ασφάλεια μιας ανταλλαγής, τα χρήματά σας δεν είναι ποτέ 100% ασφαλή.

Πλεονεκτήματα

 • Εμφανίζονται πολύ μεγάλες επιλογές altcoins
 • Καλή εξυπηρέτηση πελατών
 • Βασίζεται στο S. – πρέπει να καταστήσει την ασφάλεια προτεραιότητα
 • Φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα καλή για αρχάριους και προχωρημένους εμπόρους
 • Καταβάλλετε μόνο χρέωση blockchain για καταθέσεις και αναλήψεις
 • Οι χρεώσεις συναλλαγών είναι καλές – μέγιστο 0,25%
 • Χωρίς επαλήθευση, εκτός εάν διαπραγματευτείτε περισσότερα από 2000 $ / ημέρα

Μειονεκτήματα

 • Χωρίς καταθέσεις και αναλήψεις νομισμάτων fiat
 • Είχε κλέψει το 12% του Bitcoin το 2014

Τώρα που γνωρίζετε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Poloniex, το επόμενο μέρος του καλύτερου οδηγού ανταλλαγής altcoin μου θα μιλήσει για το Cex.io!

Cex.io

Πλατφόρμα ανταλλαγής bitcoin CEX.IO

Το Cex.io κυκλοφόρησε το 2013 και εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών διαπραγμάτευσης, ήταν και οι δύο ανταλλαγές και μια ομάδα εξόρυξης. Ωστόσο, από το 2015, έχουν επικεντρωθεί 100% στην πλατφόρμα συναλλαγών τους, ας εξερευνήσουμε εάν το CEX έχει τη δυνατότητα να ονομαστεί το καλύτερο ανταλλακτικό altcoin.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της χρήσης του Cex.io είναι ότι μπορείτε να καταθέσετε και να κάνετε ανάληψη χρημάτων χρησιμοποιώντας τραπεζικό λογαριασμό. Εάν είστε εγκατεστημένοι στην ΕΕ, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SEPA, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε το διεθνές καλώδιο εάν βρίσκεστε αλλού.

Υπάρχει ένας καλός αριθμός διαφορετικών altcoins που αγοράζετε στο Cex.io, με νέα που προστίθενται συνεχώς.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι το σύστημα συναλλαγών CEX.io είναι ελαφρώς διαφορετικό από τα άλλα χρηματιστήρια που έχω ελέγξει μέχρι στιγμής. Αυτό συμβαίνει επειδή επεξεργάζονται παραγγελίες παρόμοιες με μια συναλλαγή “γεμίσματος ή θανάτωσης”.

Ένα εμπόριο γεμίσματος ή θανάτωσης είναι όπου ο αγοραστής λαμβάνει είτε αυτό που ζητάει είτε η παραγγελία ακυρώνεται. Για παράδειγμα, εάν ο Peter θέλει να αγοράσει 500 ETH στα 600 $ ανά ETH, το εμπόριο θα ολοκληρωθεί μόνο εάν ο Peter είναι σε θέση να πάρει ολόκληρο το ποσό σε αυτήν την τιμή. Διαφορετικά, η παραγγελία θα ακυρωθεί!

Εάν διαπραγματεύεστε μόνο χαμηλά ποσά, αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα, καθώς θα υπάρχει πάντα αρκετή ρευστότητα για την κάλυψη της παραγγελίας σας!

Για να καταθέσετε χρησιμοποιώντας το fiat, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε μια διαδικασία επαλήθευσης. Αυτό περιλαμβάνει τη μεταφόρτωση του αναγνωριστικού σας και στη συνέχεια την αποστολή μιας εικόνας από εσάς που κρατάει το αναγνωριστικό! Συνήθως χρειάζεται Cex.io δύο ημέρες για την επαλήθευση του αναγνωριστικού σας, οπότε αν θέλετε να αγοράσετε αμέσως, ίσως χρειαστεί να εξετάσετε το ενδεχόμενο χρήσης διαφορετικής ανταλλαγής.

Η κατάθεση με χρέωση / πίστωση θα σας κοστίσει 3,5%, αλλά οι τραπεζικές μεταφορές είναι δωρεάν! Τα τέλη ανάληψης εξαρτώνται από το νόμισμα και τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιείτε – κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο εδώ για να δείτε τη δομή. Τα τέλη συναλλαγών είναι αρκετά ακριβά στο Cex.io, καθώς θα πρέπει να πληρώσετε 7% πάνω από την τρέχουσα τιμή αγοράς.

Ως εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η ασφάλεια στο Cex.io είναι πολύ καλή και η πλειονότητα των κεφαλαίων διατηρείται σε ψυγεία.

Πλεονεκτήματα

 • Δέχεται χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες και τραπεζικό λογαριασμό
 • Καλή επιλογή altcoins
 • Το Ηνωμένο Βασίλειο βασίστηκε σε εξαιρετική ασφάλεια

Μειονεκτήματα

 • Υψηλά τέλη συναλλαγών στο 7%
 • Αργή επαλήθευση που μπορεί να διαρκέσει έως και δύο ημέρες
 • Δεν υπάρχει υποστήριξη τηλεφώνου ή ζωντανής συνομιλίας

Ήρθε η ώρα για την τελευταία μου κριτική ανταλλαγής altcoin, η οποία θα είναι το BitSquare!

BitSquare

Πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων BitSquare

Το BitSquare είναι ελαφρώς διαφορετικό από τα άλλα ανταλλακτικά που έχω ελέγξει, καθώς είναι μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή. Αυτό σημαίνει ότι, σε αντίθεση με τους άλλους, δεν υπάρχει τρίτος μεταξύ του αγοραστή και του πωλητή και καμία αρχή δεν έχει τον έλεγχο του δικτύου. Το πιο σημαντικό, το χρηματιστήριο δεν κρατά ποτέ τα χρήματά σας.

Πρώτη κυκλοφορία το 2016, το BitSqaure επιτρέπει στους χρήστες όχι μόνο να ανταλλάσσουν crypto-to-crypto-, αλλά και crypto-to-fiat. Δεν χρειάζεται να παρέχετε ταυτότητα ή ακόμη και προσωπικά στοιχεία, τα οποία σας επιτρέπουν να ανταλλάξετε ανώνυμα! Ας δούμε λοιπόν αν το BitSquare θα μπορούσε να είναι το καλύτερο ανταλλακτικό altcoin.

Μόλις κατεβάσετε το λογισμικό στη συσκευή σας, μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε μια καλή επιλογή altcoins όπως το Litecoin και το Dash.

Υπάρχουν περισσότερες από 20 διαφορετικές επιλογές πληρωμής, όπως μια εθνική τραπεζική μεταφορά, SEPA, OKPay, ακόμη και κατάθεση μετρητών. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε τον επεξεργαστή πληρωμών τρίτων Perfect Money, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα!

Το σύστημα χρέωσης συναλλαγών είναι αρκετά περίπλοκο και εξαρτάται από το πόσο σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές. Σύμφωνα με τη σελίδα συχνών ερωτήσεων, η ελάχιστη χρέωση ξεκινά από 0,00005 BTC.

Επειδή κάνετε συναλλαγές peer-to-peer, δεν υπάρχουν χρεώσεις κατάθεσης ή ανάληψης εκτός από το τέλος συναλλαγής blockchain.

Παρόλο που η διεπαφή πλατφόρμας φαίνεται πολύ καθαρή, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσετε την αποκεντρωμένη πτυχή των συναλλαγών. Γι ‘αυτό μπορεί να μην ταιριάζει καλύτερα στους αρχάριους. Έτσι, εάν είναι η πρώτη σας χρήση του BitSquare, βεβαιωθείτε ότι ξεκινάτε με ένα μικρό ποσό!

Πλεονεκτήματα

 • Αποκεντρωμένη, οπότε κανείς δεν κρατά τα χρήματά σας
 • Εξαιρετική ασφάλεια
 • Μια μεγάλη ποικιλία altcoins
 • Εξαιρετική γκάμα μεθόδων πληρωμής fiat
 • Χωρίς επαλήθευση ταυτότητας – ανώνυμη συναλλαγή

Μειονεκτήματα

 • Η περίπλοκη δομή των τελών συναλλαγών
 • Η πλατφόρμα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους εμπόρους για πρώτη φορά

Πίνακας σύγκρισης

Έχω δημιουργήσει έναν πίνακα σύγκρισης παρακάτω όλων των ανταλλαγών που αναφέρονται παραπάνω. Αυτό μπορεί να σας διευκολύνει να συγκρίνετε τις παραπάνω ανταλλαγές και να σας βοηθήσει να αποφασίσετε το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε altcoins.

Καταθέσεις Fiat Τέλη συναλλαγών Φιλικό προς τον χρήστη? Ασφάλεια Διαθεσιμότητα Altcoin
Δίδυμοι Τραπεζικός λογαριασμός Εξαρτάται από τον όγκο. Μέγιστο = 0,025% Πολύ Εξοχος Μόνο Ethereum
Νομισματική βάση Χρεωστική κάρτα & Τραπεζικός λογαριασμός Ακριβώς πάνω από την τιμή της αγοράς Πολύ Εξαιρετικές χρήσεις ψυχρής αποθήκευσης Ethereum, Litecoin & Bitcoin μετρητά
Κράκεν Τραπεζικός λογαριασμός 0,02% – 0,26% Πολύ Εξαιρετική χρήση ψυκτικής αποθήκευσης Πολλά διαθέσιμα
Bitstamp Χρεωστική κάρτα & Τραπεζικός λογαριασμός 0,10% – 0,25% Για προχωρημένους εμπόρους Παραβιάστηκε περισσότερες από μία φορές 4 Διαθέσιμο
Poloniex Χωρίς καταθέσεις fiat 0% – 0,25% Εντάξει Ωραία τώρα, αλλά έγινε hacked το 2014 Πολλά διαθέσιμα
CEX.io Χρεωστική κάρτα & Τραπεζικός λογαριασμός 7% πάνω από την τιμή αγοράς Για πιο προχωρημένους εμπόρους Εξαιρετική χρήση ψυκτικής αποθήκευσης Πολλά διαθέσιμα
BitSquare Περισσότερα από 20 – Συμπεριλαμβάνεται χρεωστική κάρτα & Τραπεζικός λογαριασμός Εξαρτάται από τον όγκο συναλλαγών Για προχωρημένους εμπόρους Εξαιρετικό – Αποκεντρωμένο Πολλά διαθέσιμα

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

συμπέρασμα

Και αυτό είναι το τέλος του καλύτερου οδηγού μου για το Altcoin Exchange!

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να διαλέξετε ένα συγκεκριμένο, καθώς όλοι έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα! Αλλά τουλάχιστον τώρα γνωρίζετε τα καλύτερα μέρη για να αγοράσετε altcoins και πώς να αγοράσετε altcoins με USD.

Και ενώ μερικά είναι ιδανικά για αρχάριους, άλλα είναι καλά αν θέλετε να κάνετε συναλλαγές ανώνυμα.

Γι ‘αυτό χρησιμοποιώ προσωπικά περισσότερες από μία ανταλλαγές. Μερικές φορές χρειάζομαι ανταλλαγή altcoin που δέχεται καταθέσεις μέσω χρεωστικής κάρτας, αλλά άλλες φορές ψάχνω για χαμηλότερα τέλη συναλλαγών – όλα εξαρτώνται από τους εμπορικούς μου στόχους!

Τέλος πάντων, αν διαβάσετε τον οδηγό μου από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει τώρα να έχετε μια καλή ιδέα για τα καλά και τα κακά σημεία κάθε μιας από αυτές τις δημοφιλείς ανταλλαγές! Ίσως γνωρίζετε ένα καλύτερο μέρος για να αγοράσετε altcoin που δεν έχω αναφέρει εδώ; Εάν ναι, ενημερώστε με στα παρακάτω σχόλια ποια είναι η καλύτερη ανταλλαγή altcoin σας!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map