Καλύτερα Altcoins 2021: Βρείτε τα καλύτερα Altcoin για να επενδύσετε το 2021

Το μέγεθος της αγοράς κρυπτογράφησης που ήταν περίπου 25,9 δισεκατομμύρια δολάρια τον Απρίλιο του 2017. Τώρα ανέρχεται στα 409,47 δισεκατομμύρια δολάρια! Καθώς η αγορά μεγάλωνε, εμφανίστηκαν πολλά νέα κρυπτονομίσματα.

Σημείωση: Η κεφαλαιοποίηση οποιασδήποτε κρυπτογράφησης είναι ο αριθμός που επιτυγχάνεται όταν ο συνολικός αριθμός κερμάτων πολλαπλασιάζεται με την αξία ενός νομίσματος.

Αυτά τα κρυπτονομίσματα αναφέρονται συχνά ως “Altcoins” καθώς παρέχουν μια εναλλακτική λύση στο Bitcoin. Μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε τα καλύτερα altcoins, καθώς υπάρχουν χιλιάδες επιλογές εκεί έξω.

Αν ψάχνετε να βρείτε τα καλύτερα altcoins 2021 τότε δεν χρειάζεται να κοιτάξετε περισσότερο. Θα καλύψω τα πιο πολλά υποσχόμενα altcoins σε αυτόν τον οδηγό. Θα μιλήσω για τις ιστορικές τάσεις, την τεχνολογία, τη μοναδικότητά τους και τι μπορεί να αναμένεται το 2021.

Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα πρέπει να έχετε μια δίκαιη ιδέα για τα κορυφαία altcoins 2021. Με αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να πάτε σε έναν οικονομικό σύμβουλο για να προγραμματίσετε την επένδυσή σας σε κρυπτογράφηση.

Σημείωση: Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε οποιοδήποτε από τα κρυπτονομίσματα που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο, φροντίστε να επιλέξετε μια αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτογράφησης. Το περισσότερο Οι προτεινόμενες επιλογές περιλαμβάνουν το Coinbase και το Binance. Μπορείς να δεις πώς συγκρίνονται παρακάτω.


Ας ξεκινήσουμε με την κριτική των καλύτερων altcoins 2021.

1. Best Altcoins 2021: Ethereum

Η λίστα με τα καλύτερα altcoins πρέπει να ξεκινά με το Ethereum, το οποίο είναι το δεύτερο πιο πολύτιμο κρυπτογράφηση μετά το Bitcoin. Έχει μια τρέχουσα κεφαλαιοποίηση αγοράς 64,35 δισεκατομμυρίων δολαρίων! Το Ethereum κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2015 από το πλέον διάσημο θαύμα του κόσμου της κρυπτογράφησης – Vitalik Buterin.

Ιστορικές επενδυτικές τάσεις

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, η τιμή του Ethereum αυξήθηκε από 9 $ τον Ιανουάριο του 2017 σε 1.389 $ τον Ιανουάριο του 2018 δίνοντας απόδοση άνω του 17000%. Η τιμή του σχεδόν διπλασιάστηκε στην τιμή τον περασμένο μήνα, από 396 $ στις αρχές Απριλίου (2018) σε 648 $ σήμερα.

Διάγραμμα τιμών Ethereum του 2018

Πώς είναι το Ethereum μοναδικό και διαφορετικό από το Bitcoin?

Το Bitcoin είναι απλώς ένα ψηφιακό νόμισμα, αλλά το Ethereum έχει περισσότερα να προσφέρει επιπλέον αυτού. Το Ethereum παρέχει μια πλατφόρμα στον προγραμματιστή στην οποία μπορεί να δημιουργήσει έξυπνα συμβόλαια που βασίζονται σε blockchain και αποκεντρωμένες εφαρμογές.

Το Ethereum ήταν το πρώτο κρυπτογράφηση που εισήγαγε έξυπνα συμβόλαια, τα οποία τώρα θεωρούνται το επόμενο μεγάλο πράγμα.

Σημείωση: Οι έξυπνες συμβάσεις είναι συμφωνίες που κωδικοποιούνται στο blockchain και εκτελούνται όταν πληρούνται ορισμένες προκαθορισμένες προϋποθέσεις.

Το Ethereum είναι επίσης η πιο προτιμώμενη πλατφόρμα για την κυκλοφορία των αρχικών προσφορών νομισμάτων (ICOs). Για περισσότερα σχετικά με τους ICO, δείτε το Τι είναι το ICO οδηγός.

Έτσι, αυτά είναι μερικά από τα βασικά πράγματα που ξεχωρίζουν το Ethereum από το Bitcoin και το καθιστούν ελκυστικό τόσο για προγραμματιστές όσο και για επενδυτές.

επερχόμενα γεγονότα

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Ethereum ήταν η δυνατότητα κλιμάκωσης. Το δίκτυο της Ethereum υποστηρίζει αυτήν τη στιγμή περίπου 15 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Αυτό δεν είναι τόσο καλό σε σύγκριση με τα 56.000 μηνύματα συναλλαγής της VISA ανά δευτερόλεπτο.

Το Ethereum αναμένεται να αναβαθμίσει την τεχνολογία του από Proof-of-Work σε Proof-of-Stake το 2021. Αυτό θα αυξήσει την επεκτασιμότητά του σε μεγάλο βαθμό.

Που να αγορασετε το Ethereum

Ως ένα από τα πιο ευρέως διαθέσιμα κρυπτονομίσματα, μπορείτε να αγοράσετε Ethereum από οποιοδήποτε δημοφιλές χρηματιστήριο. Πολλές από αυτές τις ανταλλαγές υποστηρίζουν πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες εκτός από τραπεζική μεταφορά. Μπορείτε να αγοράσετε Ethereum από Coinbase, Coinmama, CEX.io ή Gemini.

Αγοράστε Ethereum

2. Καλύτερα Altcoins 2021: Litecoin

Το Litecoin, ένα από τα παλαιότερα altcoins, δημιουργήθηκε το 2011 από έναν πρώην υπάλληλο της Google, Τσάρλι Λι. Όπως το Bitcoin, το Litecoin είναι επίσης απλώς ψηφιακό νόμισμα αλλά με βελτιώσεις. Στην πραγματικότητα, ο λόγος για την έναρξη του Litecoin ήταν να ξεπεραστούν ορισμένες από τις αδυναμίες του Bitcoin, ειδικά η αργή ταχύτητα συναλλαγής του.

Ιστορικές επενδυτικές τάσεις

Στην απρόβλεπτη αγορά κρυπτογράφησης όπου τα κέρματα εισέρχονται και εξέρχονται πολύ γρήγορα από την αγορά, η Litecoin βρίσκεται στην αγορά για πάνω από 7 χρόνια. Έχει εξελιχθεί σε ένα από τα καλύτερα altcoins με κεφαλαιοποίηση 8,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Έχει δώσει μια τεράστια απόδοση το 2017 όταν αυξήθηκε από 4 $ τον Ιανουάριο του 2017 σε 350 $ τον Δεκέμβριο του 2017. Αυτό είναι μια απόδοση 8000%!

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, η Litecoin έχει ανακτήσει τη δυναμική της ανάπτυξης από τον Απρίλιο του 2018 όταν ήταν περίπου 121 $ και επί του παρόντος διαπραγματεύεται στα 145 $.

Διάγραμμα τιμών Litecoin του 2018

Πώς είναι το Litecoin μοναδικό και διαφορετικό από το Bitcoin?

Η Litecoin έχει πραγματοποιήσει σημαντικές βελτιώσεις στην τεχνολογία του Bitcoin για να αυξήσει την ταχύτητα των συναλλαγών. Ο λόγος που ονομάζεται Litecoin είναι ότι είναι 4 φορές πιο γρήγορος από το Bitcoin.

Μια συναλλαγή Bitcoin διαρκεί περίπου 10 λεπτά, αλλά μια συναλλαγή Litecoin ολοκληρώνεται σε 2,5 λεπτά. Αυτό καθιστά το Litecoin πιο επεκτάσιμο από το Bitcoin, καθώς μπορεί να ολοκληρώσει περισσότερες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Το Litecoin βασίστηκε στην ίδια την τεχνολογία του Bitcoin και θεωρείται ως ο πλησιέστερος αντίπαλος του Bitcoin. Πολύ περισσότερο επειδή και οι δύο εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό: προσφέροντας μια εναλλακτική λύση στα νομίσματα fiat όπως USD, EUR, CAD, κ.λπ..

επερχόμενα γεγονότα

Το Litepal, το οποίο είναι ο πρώτος επεξεργαστής πληρωμών για το Litecoin, κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2018. Είναι ακόμα σε εξέλιξη και αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο ή το τρίτο τρίμηνο του 2018..

Η αγορά, η αποστολή και η λήψη του Litecoin (ή οποιουδήποτε κρυπτονομίσματος) είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία. Το LitePal αναμένεται να κάνει τη συναλλαγή στο Litecoin πολύ πιο απλή. Το LitePal παρέχει επίσης υπηρεσίες και υποστήριξη για εμπόρους με εύκολη ενσωμάτωση στις περισσότερες υπάρχουσες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, αυτή η υπηρεσία έχει τη δυνατότητα να κάνει το Litecoin πιο mainstream και ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα altcoins.

Λογότυπο Bitcoin και Litecoin στο Μετρό

Που να αγορασετε το Litecoin

Όπως το Ethereum, είναι πολύ εύκολο να αγοράσετε Litecoin, καθώς προσφέρεται από τα περισσότερα από τα κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης. Μπορείτε να αγοράσετε Litecoin από Kraken, Coinbase, Coinmama ή Bitsquare.

Αγοράστε Litecoin

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

3. Best Altcoins 2021: NEO

Το NEO, το οποίο αρχικά ονομαζόταν AntShares, δημιουργήθηκε το 2014 από την Da Hongfei στην Κίνα. Είναι η μεγαλύτερη κρυπτογράφηση που προέκυψε από την Κίνα.

Το NEO, όπως το Ethereum, είναι μια πλατφόρμα σχεδιασμένη για την ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών (Dapps), έξυπνων συμβάσεων και ICO. Λόγω αυτής της στενής ομοιότητας με το Ethereum, το NEO αναφέρεται συχνά ως “Chinese Ethereum”.

Ιστορικές επενδυτικές τάσεις

Η NEO υπήρξε ένα από τα καλύτερα altcoins του 2017 και έχει δώσει τεράστιες αποδόσεις. Αυξήθηκε από περίπου 0,16 $ τον Ιανουάριο του 2017 σε περίπου 162 $ τον Ιανουάριο του 2018. Πρόκειται για μια απόδοση επένδυσης 111,400%, η οποία είναι τεράστια!

Η NEO έχει επί του παρόντος καλή απόδοση καθώς έχει αυξηθεί από περίπου 44 $ στις αρχές Απριλίου 2018 σε 82 $ σήμερα. Έχει σχεδόν διπλασιαστεί!

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που ωθούν την ανάπτυξη για το ΝΕΟ είναι η υποστήριξη της κινεζικής κυβέρνησης και της ισχυρής τεχνολογίας της.

Πώς είναι το NEO μοναδικό και διαφορετικό από το Bitcoin?

Όπως το Ethereum, η NEO προσφέρει επίσης μια πλατφόρμα για την ανάπτυξη έξυπνων συμβάσεων και Dapps. Από την άλλη πλευρά, το Bitcoin είναι απλώς ένα ψηφιακό νόμισμα που δεν προσφέρει τέτοια πλατφόρμα.

Η NEO προσφέρει πολλά τεχνολογικά πλεονεκτήματα έναντι του Ethereum. Η NEO μπορεί να χειριστεί περίπου 10.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, ενώ το blockchain Ethereum υποστηρίζει σήμερα περίπου 15 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Το NEO υποστηρίζει τον προγραμματισμό σε πολλές γλώσσες, όπως C ++, C #, Go και Java, ενώ το Ethereum υποστηρίζει μόνο μία γλώσσα – Solidity. Αυτό έχει κάνει το NEO αρκετά δημοφιλές στην κοινότητα των προγραμματιστών, καθώς μπορούν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της NEO στη γλώσσα που ήδη γνωρίζουν, αντί να πρέπει να μάθουν για μια νέα.

επερχόμενα γεγονότα

Το 2018, η NEO αναμένεται να κατασκευάσει μια υποδομή για την επίτευξη του οράματός της για την οικοδόμηση – Smart Economy. Η βασική ιδέα της έξυπνης οικονομίας περιστρέφεται γύρω από την ψηφιοποίηση φυσικών στοιχείων του πραγματικού κόσμου, όπως αυτοκίνητα, σπίτια ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σκεφτείτε.

Αυτά τα ψηφιοποιημένα στοιχεία μπορούν στη συνέχεια να πωληθούν, να ανταλλαχθούν και να αξιοποιηθούν μέσω έξυπνων συμβολαίων. Με τέτοια επιθετικά σχέδια, μια καλή ομάδα και τις αυξανόμενες τιμές, η NEO είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα altcoins 2021.

Που να αγορασετε το NEO

Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για άμεση αγορά NEO χρησιμοποιώντας νόμισμα fiat όπως USD ή GBP. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να αγοράσετε πρώτα Bitcoin από το Kraken, το Coinbase και, στη συνέχεια, να το ανταλλάξετε με NEO. Μπορείτε να ανταλλάξετε Bitcoin σε NEO σε πολλά μεγάλα χρηματιστήρια όπως το Bitfinex ή το Binance.

Αγορά NEO

4. Καλύτερα Altcoins 2021: Cardano (ADA)

Η Cardano ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 από τον Charles Hoskinson, έναν από τους συνιδρυτές του Ethereum. Το Cardano όχι μόνο προσφέρει μια πλατφόρμα για Dapps και έξυπνα συμβόλαια, αλλά προσφέρει επίσης πολλές τεχνολογικές βελτιώσεις σε σχέση με το Ethereum και άλλα blockchain.

Ιστορικές επενδυτικές τάσεις

Το Cardano είναι ένα από τα νεότερα κρυπτονομίσματα, αλλά κατάφερε να γίνει ένα από τα κορυφαία altcoins με κεφαλαιοποίηση 8,86 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην αγορά.

Παρόλο που δεν έχει τόσο υψηλές αποδόσεις όσο άλλα κορυφαία νομίσματα, εξακολουθεί να είναι δημοφιλές στους επενδυτές και τους προγραμματιστές, λόγω της υπόσχεσής του να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ισχυρό blockchain που προσφέρει πλεονεκτήματα έναντι του Ethereum.

Η Cardano αυξήθηκε από περίπου 0,20 $ κατά την κυκλοφορία του τον Οκτώβριο του 2017 και έφτασε την τιμή των 1,20 $ τον Ιανουάριο του 2018. Αυτή είναι μια απόδοση περίπου 500% σε 3 μήνες.

Διάγραμμα τιμών Cardano του 2018

Πώς είναι το Cardano μοναδικό και διαφορετικό από το Bitcoin?

Το Cardano όχι μόνο προσφέρει πολλές τεχνολογικές βελτιώσεις μέσω του Bitcoin αλλά και του Ethereum. Ενώ το Bitcoin είναι απλώς ένα ψηφιακό νόμισμα, το Cardano είναι μια πλατφόρμα δημιουργίας dApp με το δικό της μητρικό νόμισμα – ADA.

Το Cardano έχει σχεδιαστεί για να λύσει τρία από τα πιο πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα έργα blockchain 1ης και 2ης γενιάς – επεκτασιμότητα, διαλειτουργικότητα και βιωσιμότητα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η Cardano στοχεύει επίσης στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της διεθνούς μεταφοράς πληρωμών, η οποία συχνά απαιτεί πολύ χρόνο και χρήμα. Επικεντρώνεται στη μείωση του χρόνου συναλλαγής των διεθνών πληρωμών από λίγες ημέρες σε λίγα δευτερόλεπτα.

Που να αγορασετε το Cardano?

Αν θέλετε να αγοράσετε απευθείας το Cardano χρησιμοποιώντας πιστωτική / χρεωστική κάρτα, τότε υπάρχει μόνο μία επιλογή – το Coinmama. Σε όλα τα άλλα χρηματιστήρια που προσφέρουν το Cardano, πρέπει πρώτα να αγοράσετε Bitcoin, Ethereum, Litecoin ή Bitcoin Cash και στη συνέχεια να τα ανταλλάξετε με το Cardano.

Μπορείτε να αγοράσετε το Cardano με Bitcoin στο Binance, το Bittrex ή το Changelly.

Αγορά Cardano

5. Καλύτερα Altcoins 2021: EOS

Το EOS είναι ένα σχετικά νέο altcoin του οποίου η αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO) κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2017. Το EOS δημιουργήθηκε από τον Dan Larimer, ο οποίος έχει επίσης πιστωθεί για την ίδρυση ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Bitshares και του ιστοτόπου Steemit με βάση το blockchain.

Όπως το Ethereum, το EOS παρέχει επίσης μια πλατφόρμα για προγραμματιστές για τη δημιουργία αποκεντρωμένων εφαρμογών. Ωστόσο, η τεχνολογία της διαφέρει, όπως θα δούμε σύντομα.

Ιστορικές επενδυτικές τάσεις

Η EOS συγκέντρωσε 700 εκατομμύρια δολάρια μέσω του ICO της και έγινε ένας από τους πιο επιτυχημένους ICO του 2017. Στην πραγματικότητα, η πλατφόρμα της EOS είναι ακόμη υπό ανάπτυξη, αλλά η κεφαλαιοποίηση της αγοράς της είναι ήδη περίπου 15,69 δισεκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας την την 5η πιο πολύτιμη κρυπτογράφηση στον κόσμο.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, ακόμη και πριν από την κυκλοφορία της πλατφόρμας της, η EOS έχει λάβει τεράστια ανταπόκριση από τους επενδυτές. Αυξήθηκε από 4 $ τον Ιούλιο του 2017 και έφτασε τα 18 $ τον Ιανουάριο του 2018.

Αυτό που κάνει το EOS ένα από τα καλύτερα altcoins 2021 είναι ότι έχει ξεπεράσει το προηγούμενο υψηλό του και σήμερα διαπραγματεύεται στα 18,77 $.

Διάγραμμα τιμών EOS του 2018

Πώς είναι το EOS μοναδικό και διαφορετικό από το Bitcoin?

Το Bitcoin είναι απλώς ένα ψηφιακό νόμισμα, ενώ το EOS είναι τόσο ψηφιακό νόμισμα όσο και πλατφόρμα blockchain για DApps και έξυπνα συμβόλαια. Επομένως, θα ήταν πιο κατάλληλο να συγκρίνουμε το EOS με το Ethereum.

Η EOS θα χρησιμοποιήσει έναν μηχανισμό που ονομάζεται Delegated Proof-of-Stake (DPoS) ενάντια στο Ethereum’s Proof-of-Work (PoW). Αυτό καθιστά το EOS πολύ πιο επεκτάσιμο από το Ethereum.

Ένα άλλο πλεονέκτημα που έχει το EOS έναντι του Ethereum είναι οι συμβατές γλώσσες προγραμματισμού. Το Ethereum υποστηρίζει μόνο μία γλώσσα, που ονομάζεται «Solidity», ενώ το EOS υποστηρίζει πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένου του C ++. Αυτό είναι ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό εάν είστε προγραμματιστής.

επερχόμενα γεγονότα

Το 2021 θα είναι μια πολύ συναρπαστική χρονιά για την EOS, καθώς η πλατφόρμα της αναμενόταν να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2017. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που πιστεύεται ότι προκαλούν την πρόσφατη αύξηση των τιμών..

Το EOS είναι ένα από τα πιο σημαντικά altcoins για παρακολούθηση το 2021.

Πού να αγοράσετε EOS

Εάν ψάχνετε να αγοράσετε EOS απευθείας με USD, τότε η καλύτερη επιλογή είναι το Bitfinex. Υπάρχουν πολλές επιλογές εάν θέλετε να ανταλλάξετε Bitcoin με EOS. Μπορείτε να πάτε στο Binance, το Shapeshift ή το Kraken.

Αγορά EOS

6. Καλύτερα Altcoins 2021: DASH

Όπως το Bitcoin, το Dash είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που κυκλοφόρησε το 2014 από τον Evan Duffield. Κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας, ονομάστηκε Xcoin και στη συνέχεια μετονομάστηκε σε Darkcoin. Ήταν το 2015 που μετονομάστηκε τελικά στο Dash.

Το Dash έχει διακλαδωθεί από το Litecoin, το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία του Bitcoin. Το Dash έχει αποκτήσει δημοτικότητα επειδή προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι του Bitcoin.

Ιστορικές επενδυτικές τάσεις

Η τιμή του Dash άρχισε να αυξάνεται το 2016 και τελικά απογειώθηκε το 2017. Η τιμή του αυξήθηκε από 10 $ στις αρχές του 2017 σε υψηλά 1540 $ τον Δεκέμβριο του 2017. Μπορείτε να μαντέψετε το ποσοστό απόδοσης?

Ναι, είναι σχεδόν 15.000%!

Με κεφαλαιοποίηση 3,79 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η Dash θα μπορούσε ίσως να είναι ένα από τα καλύτερα altcoins που θα επενδύσει το 2021.

Πώς είναι το Dash μοναδικό και διαφορετικό από το Bitcoin?

Η Dash έχει κάνει σημαντικές βελτιώσεις στην τεχνολογία και προσφέρει καλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής και υψηλότερη ταχύτητα συναλλαγής από το Bitcoin.

Σε αντίθεση με το Bitcoin στο οποίο η δημόσια διεύθυνση του αποστολέα και του παραλήπτη είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο, η Dash διατηρεί κρυφές τις διευθύνσεις. Έτσι, οι συναλλαγές του Dash δεν μπορούν να εντοπιστούν στην αρχή, ενώ οι συναλλαγές Bitcoin είναι ανιχνεύσιμες.

Το Dash διαθέτει επίσης έναν μοναδικό μηχανισμό αυτοχρηματοδότησης όπου το 10% του συνόλου των ανταμοιβών εξόρυξης επιστρέφει στο Dash. Αυτό το ταμείο χρησιμοποιείται για την περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη του Dash.

Αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά καθιστούν το Dash ίσως ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα altcoins διαθέσιμα.

Το Dash έχει τη δυνατότητα να υιοθετηθεί στην κυρίαρχη οικονομία, καθιστώντας το πιθανώς ένα από τα καλύτερα altcoins 2021.

Που να αγορασετε το Dash

Εάν θέλετε να αγοράσετε Dash χρησιμοποιώντας τραπεζική μεταφορά ή πιστωτική κάρτα, τότε μπορείτε να επιλέξετε CEX.io ή Kraken. Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε Bitcoin με Dash σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων όπως Shapeshift, Bitfinex και Poloniex.

Αγορά Dash

7. Καλύτερα Altcoins 2021: BitDegree (BDG)

Καθώς φτάνουμε στο τέλος αυτού του οδηγού, πιστεύω ότι θα ήταν σχεδόν λάθος να μην αναφέρουμε το BitDegree. Πιστεύω ότι αξίζουμε μια αναφορά εδώ, καθώς μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης. Είμαστε η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης με τεχνολογία blockchain

Ξεκίνησε το 2017, στοχεύουμε στην επανάσταση του εκπαιδευτικού συστήματος. Σκεφτείτε το καθώς τα Coursera και το HackerRank συγχωνεύτηκαν, τροφοδοτούμενο από αποκεντρωμένη τεχνολογία blockchain.

Με το BitDegree, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί πληρώνονται. Η παροχή της ικανότητας να κερδίζετε με τη μάθηση είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους καινοτομούμε τη σύγχρονη εκπαίδευση.

Ιστορικές επενδυτικές τάσεις

Το BitDegree είναι το νεότερο μεταξύ των κορυφαίων νομισμάτων που αναφέρονται εδώ, οπότε δεν υπάρχει μεγάλο ιστορικό επενδύσεων για εμφάνιση. Σήμερα διαπραγματεύεται στα 0,039 $ και έχει κεφαλαιοποίηση 14,040,337 USD.

Πώς είναι το BDG μοναδικό και διαφορετικό από το Bitcoin?

Το BDG δεν είναι απλώς ένα κρυπτογράφηση, αλλά μια ολόκληρη πλατφόρμα που αποσκοπεί στο να κάνει την εκπαίδευση προσιτή και χωρίς σύνορα Η μοναδική μας πλατφόρμα επιτρέπει σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη του blockchain για μάθηση και ανάπτυξη.

Έχουν ήδη λειτουργικό MVP, επιτρέποντας στους μαθητές να κερδίσουν μάρκες BitDegree όταν παρακολουθούν μαθήματα. Ακούγεται ενδιαφέρον; Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτά στο BitDegree.

Επερχόμενα γεγονότα

Το 2021 είναι μια μεγάλη χρονιά για την BDG, καθώς έχουν πολλές σημαντικές εκτοξεύσεις. Η ιδέα είναι να λάβετε ισχυρές χορηγίες που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη μαθημάτων σε ζήτηση.

Που να αγορασετε το BitDegree

Μπορείτε να αγοράσετε BDG σε ορισμένα από τα χρηματιστήρια όπως το Tidex και το Cobinhood.

Τώρα, φτάνουμε στο τέλος αυτού του καλύτερου οδηγού altcoins 2021.

Αγοράστε το BitDegree

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Τελικές λέξεις

Έτσι, τώρα γνωρίζετε τα κορυφαία altcoins που είναι εκεί έξω στην αγορά. Γνωρίζετε επίσης την ιστορία, την τεχνολογία και τα επερχόμενα γεγονότα.

Έχω καλύψει θεμελιώδεις λεπτομέρειες για Ethereum, Litecoin, EOS, NEO, Cardano, Dash και φυσικά το BitDegree! Με αυτές τις πληροφορίες, θα πρέπει να μπορείτε να διαλέξετε τα αγαπημένα σας altcoins για να παρακολουθήσετε το 2021.

Μόλις αποφασίσετε ποια κρυπτογράφηση θέλετε να αγοράσετε, επιλέξτε ένα αξιόπιστη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Για να σας βοηθήσουμε, εδώ είναι το επιλογές top3 εκεί έξω: Coinbase, Binance, Coinmama.

Λοιπόν, ποια νομίζετε ότι είναι τα κορυφαία altcoins 2021; Έχετε γνώμη για το ποιο είναι το καλύτερο altcoin για επένδυση το 2021; Προσωπικά μου αρέσει πολύ το NEO, αλλά αυτή είναι μόνο η γνώμη μου. Επιτρέψτε μου να ξέρω τη δική σας!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me