Αναθεώρηση Πορτοφολιού Binance

Αν ψάχνετε Κάθισμα κριτικές πορτοφολιού, οι πιθανότητες είναι ότι είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Ή, ίσως, είστε ήδη έμπειρος βετεράνος κρυπτογράφησης και απλά αναζητάτε μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση πορτοφολιού. Όποια και αν είναι η περίπτωση, σήμερα, θα ρίξουμε μια καλή ματιά στο Binance και όλες τις δυνατότητες αποθήκευσης κρυπτογράφησης (και στη συνέχεια μερικές).

Με κρυπτονομισματα Καθώς γίνεται ευρύτερα υιοθετημένη κάθε μέρα, είναι λογικό να αναζητούν οι κάτοχοι κρυπτογράφησης ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσουν τα νομίσματά τους ασφαλή. Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες επιλογές στην αγορά – διαφορετικοί τύποι πορτοφολιών, διαφορετικές δυνατότητες και λειτουργίες κ.ο.κ..

Με το Binance ένα πολύ εμφανές όνομα στη σκηνή της κρυπτογράφησης, είναι επίσης φυσικό να έχει ένα μεταφορικό μεγεθυντικό φακό από μόνη της – υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρότυπο για να ανταποκριθεί!

Χωρίς περαιτέρω αμφιβολία, ωστόσο, ας προχωρήσουμε στην αναθεώρηση του πορτοφολιού Binance και ελέγξτε αν είναι μια πλατφόρμα που αξίζει να διατηρήσετε τα κέρματά σας.

Πλεονεκτήματα

  • Πολλαπλή υποστήριξη κρυπτογράφησης
  • Πολύ ασφαλές
  • Υποστήριξη διευθύνσεων SegWit και Bech32
  • Ενσωματωμένη λειτουργία ανταλλαγής
  • Ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στον κόσμο της κρυπτογράφησης

Μειονεκτήματα

  • Μέτρια υποστήριξη πελατών
  • Δεν είναι ιδανικό για αρχάριους

Αναθεώρηση Binance Wallet: Το Binance Wallet VS The Trust Wallet

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να συζητήσουμε είναι η διαφορά μεταξύ το πορτοφόλι νομισμάτων Binance, και το πορτοφόλι Trust. Παρόλο που και τα δύο πορτοφόλια ανήκουν στο Binance, είναι δύο διαφορετικά έργα, και έτσι, πρέπει να διαφοροποιηθούν σωστά.

Το πορτοφόλι Binance είναι έναν τρόπο αποθήκευσης των κρυπτονομισμάτων σας με βάση την ανταλλαγή. Σε αντίθεση με αυτό, το πορτοφόλι Trust είναι επίσης ένα πορτοφόλι που ανήκει στο Binance, αλλά είναι ένα εντελώς διαφορετικό, ειδικό προϊόν.

Φυσικά, τόσο το πορτοφόλι Binance όσο και το πορτοφόλι Trust έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους – θα ταιριάζουν και σε διαφορετικούς ανθρώπους. Σε αυτήν τη συγκεκριμένη κριτική του πορτοφολιού Binance, θα επικεντρωθούμε στην πρώτη.

Είναι αλήθεια ότι η χρήση πορτοφολιού Binance είναι πιθανό να είναι μια πολύ πιο ευεργετική εμπειρία για πολλούς λάτρεις της κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτό το συγκεκριμένο πορτοφόλι έχει περισσότερα χαρακτηριστικά, είναι πιο βολικό στη χρήση (Θα φτάσω σε αυτό που εννοώ με λίγο), και απλά είναι πιο γνωστό και αξιόπιστο, γενικά.

Έτσι, για να είμαι απολύτως σαφής – αυτό είναι μια αναθεώρηση πορτοφολιού Binance, και ΟΧΙ ένα πορτοφόλι Trust. Ωστόσο, με αυτό το τρόπο, ας κατευθυνθούμε κατευθείαν στη λίστα δυνατοτήτων και παροχών!

Αναθεώρηση πορτοφολιού Binance: PROS

Το Binance προσφέρει στους χρήστες του μια τεράστια γκάμα διαφορετικών δυνατοτήτων – αυτό είναι προφανές με μια ματιά στην πλειοψηφία των κριτικών του πορτοφολιού χρήστη Binance. Πρέπει, ωστόσο, να ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι είναι ένα πολύ βολικό πορτοφόλι.

Πολύ βολικό για καθημερινή χρήση

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πιθανότατα θα δείτε να αναφέρονται σε πολλαπλές κριτικές χρηστών στο Πορτοφόλι Binance είναι το γεγονός ότι αυτό το συγκεκριμένο πορτοφόλι είναι εξαιρετικά βολικό στη χρήση.

Επιτρέψτε μου να επεξεργαστώ.


Είτε πρόκειται να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Πορτοφόλι Binance είτε την έκδοση του πορτοφολιού του προγράμματος περιήγησης ιστού, θα έχει την πλήρη λειτουργικότητα της πλατφόρμας ενσωματωμένο σε αυτό. Μεταξύ άλλων, αυτή η λειτουργικότητα περιλαμβάνει αυτή του μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης.

Τήρηση τα νομίσματά σας σε αυτό το συγκεκριμένο πορτοφόλι, θα μπορείτε να τα ανταλλάξετε και να τα ανταλλάξετε σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή, άμεσα. Αυτό, στην πραγματικότητα, είναι καταπληκτικά νέα και για τους δύο μακροπρόθεσμα κυνήγι, και επίσης καθημερινά έμποροι, ομοίως.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Binance: Χαρακτηριστικά Binance.

Εάν είστε έτοιμοι να κρατήσετε τα νομίσματα κρυπτογράφησής σας για μεγάλο χρονικό διάστημα προτού σκεφτείτε να τα πουλήσετε, όλα είναι ωραία και ωραία – το Binance σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό, χωρίς ανησυχία. Ωστόσο, εάν επρόκειτο να πάρετε μια εξαιρετική τιμή για κάποιο συγκεκριμένο κρυπτογράφηση στην κορυφή του μια αγορά bull bull, Ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να πουλήσετε ένα κομμάτι των νομισμάτων σας, μόνο για να τα αγοράσετε ξανά λίγο μετά την εξάντληση της σκόνης.

Εχοντας πεί αυτό, Η ημερήσια διαπραγμάτευση είναι πραγματικά εκεί που βρίσκεται. Οι έμποροι Crypto day παρακολουθούν συνεχώς ειδήσεις που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα, αφού πρέπει να αντιδράσει άμεσα στις αλλαγές της αγοράς προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους. Κοιτάξτε τι συνέβη όταν η Tesla αγόρασε Bitcoin – είναι μερικές φορές θέμα λίγων λεπτών!

Επανεξέταση πορτοφολιού Binance: τιμή BTC μετά την επένδυση της Tesla.

Οι κριτικές χρηστών στο Πορτοφόλι Binance θα σας πουν ότι, σε μια τέτοια κατάσταση, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματά σας που είναι αποθηκευμένα στο πορτοφόλι Binance και, στη συνέχεια, να τα πουλήσετε αμέσως – καμία καθυστέρηση, καμία επαλήθευση, καμία από αυτές!

Χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι Binance, θα μπορείτε να το κάνετε συμβαδίστε με τις τάσεις της αγοράς, και αντιδρούν εγκαίρως και κατάλληλα. Ένα τεράστιο όφελος, ανεξάρτητα από το τι είδους λάτρεις της κρυπτογράφησης είναι ότι είστε!

Ένα πολύ ασφαλές πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων

Ασφάλεια είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άνθρωποι όταν επιλέγουν το καλύτερο πορτοφόλι για τον εαυτό τους – είναι επίσης η πιο σημαντική πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Οποιεσδήποτε και όλες οι κριτικές του Πορτοφολιού χρήστη Binance θα σας έλεγαν ότι δεν έχει σημασία πόσο «ωραίο» είναι ένα πορτοφόλι (όχι, αυτό δεν είναι λογικό κρύα αποθήκευσηή πόσες δυνατότητες έχει να προσφέρει στον χρήστη – εάν δεν διαθέτει ασφάλεια, δεν είναι η βέλτιστη επιλογή, με κάθε τρόπο.

Πίνακας: Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Coinbase Wallet και του Binance Wallet

Αυτό ισχύει και αν θέλετε να βρείτε ένα πορτοφόλι για το Binance ή να χρησιμοποιήσετε το ίδιο το συγκεκριμένο πορτοφόλι Binance. Επιπλέον, θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι ο όρος «ασφάλεια» μπορεί να σημαίνει μερικά διαφορετικά πράγματα – η μέθοδος επιλογής αποθήκευσης κρυπτογράφησης θα πρέπει και τα δύο κρατήστε τα νομίσματά σας ασφαλή, και επίσης προστατεύστε οποιαδήποτε από τα προσωπικά σας στοιχεία, αν το έχετε παράσχει (αν και, για να είμαστε δίκαιοι, αυτό αφορά κυρίως πορτοφόλια υλικού).

Είναι λοιπόν ασφαλές το πορτοφόλι Binance?

Σίγουρα είναι – πολύ, στην πραγματικότητα!

Αναθεώρηση πορτοφολιού Binance: χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Το Binance είναι αναμφίβολα, μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση σε ολόκληρο τον κλάδο – Αυτό το γεγονός και μόνο θα πρέπει ήδη να σας πει ότι η λειτουργικότητα του πορτοφολιού που προσφέρει η πλατφόρμα θα είναι ενημερωμένη. Αλλά η συζήτηση είναι φθηνή – αφήστε τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Binance να τραγουδούν τους επαίνους του!

Για αρχάριους, κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού, θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις δυνατότητες ασφαλείας πρώτης γραμμής, όπως έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) και καθολικός έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (U2F). Αυτές τις μέρες, πολλές ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων και τα ζεστά πορτοφόλια έχουν αυτήν τη δυνατότητα – ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να αφαιρέσει τη σημασία του! Το 2FA είναι συχνά ο καλύτερος τρόπος για την προστασία των περιουσιακών σας στοιχείων από τη συντριπτική πλειοψηφία των προσπαθειών εισβολής.

Αναρωτιέστε ακόμα ότι το πορτοφόλι Binance είναι ασφαλές; Λοιπόν, θα είστε πολύ ενθουσιασμένοι για να το μάθετε αυτό η πλατφόρμα διατηρεί τη συντριπτική πλειοψηφία των κρυπτονομισμάτων των χρηστών της σε συσκευές ψυχρής αποθήκευσης. Αυτό το γεγονός και μόνο είναι το αποκορύφωμα πολλών κριτικών του πορτοφολιού χρήστη Binance.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Binance: κλειδιά ασφαλείας υλικού στο Binance.

Βλέπετε, οι ψυκτικές συσκευές αποθήκευσης είναι σχεδόν ποτέ δεν συνδέθηκε στο Διαδίκτυο – Ειλικρινά, αυτό σημαίνει ότι ένας πιθανός χάκερ δεν θα μπορεί να τους φτάσει, με κανένα τρόπο. Αυτό ισχύει ακριβώς για το πορτοφόλι Binance coin – ενώ οι συσκευές υλικού που χρησιμοποιεί το Binance είναι πιθανώς λίγο διαφορετικές από πορτοφόλια ποιότητας καταναλωτή, η ιδέα παραμένει η ίδια.

Και πάλι – αυτό είναι καταπληκτικό! Αυτό σημαίνει ότι η πλειονότητα των κερμάτων σας θα έχει την καλύτερη δυνατή προστασία που υπάρχει εκεί έξω! Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να μην είστε πεπεισμένοι με τη λειτουργία ασφαλείας του πορτοφολιού Binance, έχω ακόμα μια σημαντική, μοναδική λειτουργία για να σας πω – το ταμείο Binance SAFU.

Κυρίως ως ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, η Binance χρεώνει στους χρήστες της συγκεκριμένες χρεώσεις για συναλλαγές. Με αυτό, η πλατφόρμα παίρνει ένα μέρος αυτών των τελών (περίπου 10%) και τα αφιερώνει σε ένα ταμείο με συγκεκριμένο σκοπόΑΣΦΑΛΙΣΗ.

Επανεξέταση πορτοφολιού Binance: Ταμείο SAFU.

Με άλλα λόγια, αν κάτι συνέβαινε στο Binance, και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του θα διακυβευόταν, υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να σας αποζημιωθούν για τις απώλειές σας. Αυτό είναι πραγματικά μια καταπληκτική διαβεβαίωση, και κάτι που τονίζεται σε πολλές κριτικές του Πορτοφολιού χρήστη Binance!

Λειτουργικότητα πολλαπλών υπογραφών, προσαρμοσμένοι κωδικοί PIN, μια μέθοδος αποκατάστασης βασισμένη σε φράση σπόρου – Υπάρχουν πολλές διαφορετικές, μικρότερες δυνατότητες που παρέχει το Binance στους χρήστες του, όσον αφορά την ασφάλεια των κρυπτογραφικών στοιχείων τους. Λοιπόν, αν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε «είναι ασφαλές το πορτοφόλι Binance;», να είστε σίγουροι – είναι ένα από τα ασφαλέστερα πορτοφόλια ανταλλαγής εκεί έξω!

Υποστηρίζει μια τεράστια ποικιλία κρυπτονομισμάτων

Δεν έχει σημασία αν είστε ήδη ένας έμπειρος έμπορος κρυπτογράφησης (hodler;), ή ένας πλήρης νεοφερμένος στη σκηνή, οι πιθανότητες είναι ότι θέλετε να βρείτε ένα πορτοφόλι που υποστηρίζει μια ευρεία επιλογή διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Λοιπόν, με την εφαρμογή πορτοφολιού Binance, αυτό ακριβώς θα έχετε!

Ενώ πολλά άτομα συγκρίνουν τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς με αυτές του 2017 και του 2018, το γεγονός είναι ότι πολλά πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Μία από τις κύριες διαφορές είναι ότι οι άνθρωποι τώρα είναι πολύ πιο ενημερωμένοι για τα κρυπτονομίσματα από ό, τι πριν από μερικά χρόνια.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Binance: υποστηριζόμενα νομίσματα.

Αυτό, με τη σειρά του, σημαίνει ότι όλο και περισσότερες κριτικές για το πορτοφόλι χρήστη Binance μιλούν μια ευρεία επιλογή στοιχείων κρυπτογράφησης, και όχι μόνο Bitcoin ή Αιθέριο. Οι εκτεταμένες συζητήσεις σηματοδοτούν το γεγονός ότι οι άνθρωποι ενδιαφέρονται να αγοράσουν και να πειραματιστούν με μια μεγάλη ποικιλία κερμάτων!

Το πορτοφόλι Binance coin σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν μπορεί να υποτιμηθεί, παρόλο που φαινομενικά δεν αναφέρεται συχνά στις κριτικές του πορτοφολιού χρήστη Binance – αυτό το συγκεκριμένο πορτοφόλι ανταλλαγής πιθανώς υποστηρίζει το ευρύτερο φάσμα κρυπτονομισμάτων σε ολόκληρη την αγορά!

Από την πλευρά της ανταλλαγής πραγμάτων, το Binance ήταν πάντα γνωστό ότι προσφέρει στους χρήστες του μια καταπληκτική επιλογή και ποικιλία ζευγών συναλλαγών κρυπτογράφησης – είναι ένα από τα κύρια σημεία πώλησης αυτής της ανταλλαγής. Εάν υπάρχει ένα νόμισμα κρυπτογράφησης για το οποίο έχετε ακούσει, υπάρχει επίσης μια πολύ καλή πιθανότητα να το υποστηρίζει και το Binance.

Ανασκόπηση πορτοφολιού Binance: ζεύγη συναλλαγών.

Μετά από αυτό, θα ήταν λογικό ότι η πλατφόρμα θα σας επέτρεπε να αποθηκεύσετε και όλα αυτά τα διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Χρησιμοποιώντας τα πορτοφόλια Binance, θα διαπιστώσετε ότι το κάνει!

Και πάλι, αυτό είναι απολύτως καταπληκτικό από την οπτική γωνία του χρήστη, ανεξάρτητα από τον τύπο του ενθουσιώδους κρυπτογράφησης. Οι μακροπρόθεσμοι hodlers θα μπορούν να αποθηκεύουν μια ευρεία επιλογή στοιχείων κρυπτογράφησης, ενώ οι έμποροι ημέρας θα έχουν την ευκαιρία να βρείτε μερικούς εξειδικευμένους πολύτιμους λίθους altcoin για να παίξω.

Εν ολίγοις, εάν ποικιλία κρυπτογράφησης είναι αυτό που λατρεύετε και θέλετε επίσης να διατηρήσετε το χαρτοφυλάκιό σας όσο το δυνατόν πιο διαφορετικό, τότε οι περισσότερες κριτικές για το πορτοφόλι Binance χρήστη θα σας πουν ότι αυτή η πλατφόρμα είναι σίγουρα ο τρόπος να πάτε!

Πλήρης υποστήριξη διευθύνσεων SegWit, Μερική υποστήριξη Bech32

Εάν έχετε διαβάσει την επικεφαλίδα παραπάνω και πιστεύετε ότι είναι “πολύ τεχνικό” για να το καταλάβετε, μην ανησυχείτε – είναι όλα πραγματικά απλά. Κατ ‘αρχάς, ας ξεπεράσουμε την ορολογία.

Όποτε μιλάτε Bitcoin – είτε πρόκειται για κριτικές χρηστών στο Πορτοφόλι Binance, είτε οπουδήποτε αλλού -, θα έχετε πάντα τρεις τύποι διευθύνσεων πορτοφολιού BTC για συζήτηση – Λεγωισμός, SegWit, και Εγγενές SegWit (ονομάζονται επίσης «Bech32»).

Διευθύνσεις παλαιού τύπου είναι απλά – μπορούν να αναγνωριστούν από το γεγονός ότι θα ξεκινήσουν με ένα “1“, Και είναι η παλαιότερη μορφή διευθύνσεων πορτοφολιών BTC εκεί έξω. Τότε, υπάρχουν Διευθύνσεις SegWit – αυτά θα ξεκινήσουν με ένα «3“. Σε αντίθεση με αυτό, η νεότερη επανάληψη των διευθύνσεων Bitcoin ονομάζεται “Εγγενές SegWit“, Και θα ξεκινήσει με ένα”π.Χ1“.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Binance: Διευθύνσεις Bitcoin SegWit.

Λοιπόν, λοιπόν – γιατί όλα αυτά έχουν σημασία σε αυτήν την αναθεώρηση του πορτοφολιού Binance; Λοιπόν, οι διευθύνσεις SegWit και Native SegWit υπάρχουν για κάποιο λόγο – έχουν γίνει δημιουργήθηκε από ένα μαλακό πιρούνι του Bitcoin, και σας επιτρέψτε να εκτελείτε συναλλαγές πολύ πιο γρήγορα και πιο ομαλά.

Τα μειονεκτήματα; Από τη σύνταξη αυτής της κριτικής, δεν υποστηρίζουν όλες οι ανταλλαγές (και πορτοφόλια) διευθύνσεις Native SegWit (Bech32).

Το Binance υποστηρίζει διευθύνσεις SegWit. Στην πραγματικότητα άρχισε να υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία μόνο σε πολύ αργά το 2020! Όσον αφορά το Bech32 (Native SegWit), όμως, τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα από αυτό. Ενώ το εν λόγω πορτοφόλι ανταλλαγής σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε διευθύνσεις Bech32, δεν σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πορτοφόλια μαζί τους, αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, παραχωρήθηκε ότι θα μπορείτε να εκτελείτε συναλλαγές στο Bitcoin μπλοκ αλυσίδας πολύ πιο γρήγορα από ό, τι με μια παλαιά διεύθυνση είναι καταπληκτική!

Συγκρίνετε το Binance Wallet το ένα δίπλα στο άλλο με άλλα

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Binance Wallet το ένα δίπλα στο άλλο με άλλα

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Ανασκόπηση πορτοφολιού Binance: CONS

Τώρα που έχουμε συζητήσει όλα τα βασικά οφέλη και τα χαρακτηριστικά του το πορτοφόλι νομισμάτων Binance, Θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουμε ορισμένες ανησυχίες που ενδέχεται να έχουν οι χρήστες της πλατφόρμας και να συζητήσουμε πόσο σημαντικοί είναι, στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων.

Μόλις τελειώσει, θα σας πω επίσης πώς να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το πορτοφόλι Binance – παραμένω τριγύρω!

Ίσως να είναι λίγο πολύπλοκο για πλήρεις αρχάριους

Ένα από τα πιο κοινά παράπονα που φαίνεται να έχουν οι άνθρωποι σχετικά με το πορτοφόλι νομισμάτων Binance είναι το γεγονός ότι μπορεί να είναι λίγο δύσκολο στη χρήση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν ξεκινήσετε και δεν το έχετε κάνει αγοράσατε τα πρώτα σας κρυπτονομίσματα ακόμη.

Η χρήση του πορτοφολιού Binance είναι τόσο δύσκολη όσο έχει φτιαχτεί; Λοιπόν εξαρτάται!

Η «δυσκολία» της πλατφόρμας προέρχεται από το γεγονός ότι η Binance προσφέρει στους χρήστες της μια μεγάλη λίστα δυνατοτήτων και επιλογών προσαρμογής, και επίσης επειδή το μοντέλο τελών που χρησιμοποιεί η ανταλλαγή είναι λίγο περίπλοκη.

Κατάλληλο χαρακτηριστικό, είναι ένα είδος συμφωνίας που υποφέρει από επιτυχία – με άλλα λόγια, είναι ένα καλό πρόβλημα να έχουμε! Σίγουρα, μπορεί να αισθανθείτε λίγο χαμένοι την πρώτη φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα ή βλέπετε τα σε βάθος διαγράμματα κρυπτογράφησης που διατίθενται σε αυτήν, αλλά μόλις συνηθίσετε, θα είστε ευγνώμονες για όλες τις επιπλέον λειτουργίες!

Επανεξέταση πορτοφολιού Binance: Διαδικασία κατάθεσης κρυπτογράφησης.

Όσον αφορά τα τέλη, μπορούν επίσης να είναι χωρισμένο σε απλούστερο, πιο προσιτά μέρη. Αν διαβάζετε κριτικές για το πορτοφόλι Binance μόνο και μόνο επειδή είστε ψάχνοντας για ένα πορτοφόλι, και δεν με νοιάζει για ανταλλαγές, τότε το τα τέλη δεν ισχύουν καν για εσάς – εκτός από όσα σχετίζονται με το πορτοφόλι, φυσικά.

Εν ολίγοις, αν είστε εντελώς νέο άτομο στη σκηνή της κρυπτογράφησης και εξακολουθείτε να προσπαθείτε να βρείτε τη θέση σας, σίγουρα – το συγκεκριμένο πορτοφόλι για το Binance μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένο στην αρχή. Ωστόσο, εάν είστε πεισματάρης για εύρεση ένα υψηλής ποιότητας πορτοφόλι κρυπτογράφησης, τότε αυτό είναι σίγουρα ένα ζήτημα!

Μέτρια υποστήριξη πελατών

Ομολογουμένως, υποστήριξη πελατών είναι ένα ακόμη σημαντικότερο χαρακτηριστικό κάθε πλατφόρμας που σχετίζεται με την κρυπτογράφηση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις ανταλλαγές και τα πορτοφόλια – αυτοί οι τύποι πλατφορμών βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των κινήσεων διαφορετικών στοιχείων κρυπτογράφησης και, επομένως, οι χρήστες πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα μπορούν να Λάβετε βοήθεια για οποιοδήποτε και όλα τα προβλήματα που ενδέχεται να συναντήσετε.

Από αυτή την άποψη, το Binance είναι λίγο… μέτριο. Τουλάχιστον αυτό είναι το συναίσθημα που μπορεί να πάρει κάποιος από την ανάγνωση κριτικών του πορτοφολιού χρήστη Binance.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Binance: υποστήριξη πελατών.

Ενώ προσωπικά δεν είχα τίποτα άλλο παρά καλές εμπειρίες με την υποστήριξη στην εφαρμογή πορτοφολιών Binance, πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι το Οι χρόνοι απόκρισης μπορεί να διαφέρουν πολύ, και ότι η ομάδα υποστήριξης μερικές φορές δεν αντιμετωπίζει πραγματικά τα προβλήματά τους αποτελεσματικά.

Αυτό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να θυμάστε! Αν και σε καμία περίπτωση δεν είναι “διαπραγματευτής” όσον αφορά το εν λόγω πορτοφόλι (δεδομένου ότι η χρήση του πορτοφολιού Binance θα σας προσφέρει μια τεράστια λίστα σημαντικών πλεονεκτημάτων), είναι επίσης αξιοσημείωτο, ωστόσο.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Binance: Συχνές ερωτήσεις.

Φανταστείτε εάν επρόκειτο να αντιμετωπίζετε ένα τεχνικό ζήτημα κατά τη μεταφορά. Στις περισσότερες καταστάσεις όπως αυτό, είναι σημαντικό να λάβετε κατάλληλη υποστήριξη πελατών το συντομότερο δυνατό! Εάν η πλατφόρμα της επιλογής σας δεν είναι εκπληκτική από αυτή την άποψη, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένες μεγάλες απώλειες – απώλειες που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Τώρα, προφανώς, Το Binance δεν είναι πραγματικά γνωστό ότι έχει πολλά τεχνικά ή άλλα ζητήματα. Ωστόσο, αυτό δεν δικαιολογεί το εν λόγω πρόβλημα! Μόλις ανακαλύψετε ότι το Binance διαθέτει πορτοφόλι ή όχι, πιθανώς δεν θέλετε το επόμενο πράγμα που θα μάθετε για το πορτοφόλι να σχετίζεται με ζητήματα υποστήριξης πελατών!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Πορτοφόλι Binance?

Έτσι, τώρα έχουμε συζητήσει όλα τα πιο αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του εν λόγω πορτοφολιού και κοιτάξαμε διαφορετικούς χρήστες Πορτοφόλι Binance σχόλια. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να δείτε πώς λειτουργεί ένα πορτοφόλι Binance, και πώς μπορείτε να εκτελέσετε διαφορετικές ενέργειες και συναλλαγές από αυτήν.

Τρόπος εγγραφής στο Πορτοφόλι Binance?

Πρώτα πάνω, τη διαδικασία εγγραφής. Ειλικρινά, αξίζει να σημειωθεί ότι εγγραφείτε η ανταλλαγή Binance είναι το ίδιο πράγμα με την εγγραφή στο πορτοφόλι – αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο πολλοί αναρωτιούνται ότι το Binance έχει ένα πορτοφόλι, πρώτον! Αν και μπορεί να φαίνεται συγκεχυμένο, στην πραγματικότητα δεν είναι – αυτό συμβαίνει απλά με τα περισσότερα πορτοφόλια ανταλλαγής στην αγορά.

Βήμα 1: Παω σε τον επίσημο ιστότοπο του Binance. Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, θα δείτε ένα “Κανω ΕΓΓΡΑΦΗΚουμπί. Πατήστε το.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Binance: Αρχική σελίδα Binance.

Βήμα 2: Εδώ, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό, είτε μέσω email είτε μέσω κινητού τηλεφώνου. Θα ακολουθήσω τη διαδρομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – έτσι, μια διεύθυνση email πρέπει επίσης να εισαχθεί έναν προσαρμοσμένο κωδικό πρόσβασης δημιουργήθηκε.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Binance: Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό.

Βήμα 3: Θα λάβετε ένα αίτημα επαλήθευσης λογαριασμού στη διεύθυνση email σας – απλώς εισαγάγετε τα ψηφία από το email σας στον ιστότοπο Binance όταν σας ζητηθεί.

Έλεγχος πορτοφολιού Binance: επαλήθευση λογαριασμού.

Βήμα 4: Μόλις περάσετε όλα τα βήματα επαλήθευσης και επιβεβαίωσης, θα πρέπει να το κάνετε Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας με τις πληροφορίες που έχετε παράσχει στην αρχή της διαδικασίας εγγραφής. Αυτό είναι!

Επανεξέταση πορτοφολιού Binance: Αρχική σελίδα Binance (συνδεδεμένος).

Όσον αφορά τη διαδικασία εγγραφής στο πορτοφόλι του νομίσματος Binance, τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά και, το πιο σημαντικό, γρήγορα! Και πάλι – δεν έχει σημασία αν εγγραφείτε στο πορτοφόλι ή στο χρηματιστήριο, η διαδικασία παραμένει η ίδια. Αυτό επιτρέπει στο Binance να βελτιστοποιεί τις διαδικασίες εγγραφής του στο μέγιστο βαθμό, παρέχοντας μια απρόσκοπτη και εύκολη εμπειρία.

Με αυτά τα λόγια, οι άνθρωποι που αναρωτιούνται πώς λειτουργεί ένα πορτοφόλι Binance είναι πιθανό να έχουν περάσει ήδη από αυτό το στάδιο και εξετάζουν τις πραγματικές πτυχές λειτουργικότητας του προϊόντος. Ας προχωρήσουμε λοιπόν σε αυτό!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Πορτοφόλι?

Ας συζητήσουμε τις διάφορες δυνατότητες που διατίθενται με το πορτοφόλι Binance.

Βήμα 1: Από την αρχική σελίδα του Binance (αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής), μεταβείτε στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, στο “ΠορτοφόλιΚαρτέλα. Εδώ, θα δείτε μια λίστα με διάφορες λειτουργίες που μπορείτε να επιλέξετε – ας ξεκινήσουμε με το “ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ“.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Binance: Καρτέλα πορτοφολιού Binance.

Βήμα 2: Εδώ, θα μπορείτε να δείτε τα υπόλοιπα του πορτοφολιού σας BTC. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε όλες τις λειτουργίες που θα μπορούν να εκτελέσουν τα πορτοφόλια σας – Συναλλαγές P2P, συναλλαγή λογαριασμού περιθωρίου, διαχείριση λογαριασμού ταμιευτηρίου, αποθήκευση κεφαλαίων εξόρυξης, και ούτω καθεξής.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Binance: επισκόπηση πορτοφολιού

Μπορείτε να διαχειριστείτε και να ενεργοποιήσετε τις διάφορες ενότητες πορτοφολιού που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε, καθώς και αρχίστε να μεταφέρετε χρήματα αμέσως. Η διαδικασία είναι πραγματικά απλή – θα σας ζητηθεί ένα αναδυόμενο παράθυρο και θα χρειαστεί απλώς να συμπληρώσετε μια φόρμα.

Επανεξέταση πορτοφολιού Binance: μεταφορά περιουσιακών στοιχείων με το Binance.

Βήμα 3: Κατάθεση χρημάτων στο πορτοφόλι σας είναι επίσης πολύ απλό. Μόλις κάνετε κλικ στο “ΚατάθεσηΣτην κορυφή της σελίδας, θα σας δοθούν τέσσερις επιλογές – κατάθεση κρυπτογράφησης ή μετρητά, ή αγοράστε ορισμένα κρυπτονομίσματα με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, ή μέσω σύνδεσης P2P.

Επανεξέταση πορτοφολιού Binance: μέθοδοι κατάθεσης κεφαλαίων.

Αν θυμάστε, στην αρχή αυτής της κριτικής του πορτοφολιού Binance, έχουμε συζητήσει το γεγονός ότι μπορείτε αγορά και ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων απευθείας από τη διεπαφή του πορτοφολιού, και ότι αυτό είναι καταπληκτικό, όσον αφορά την άνεση. Λοιπόν, αυτό είναι!

Οι αναλήψεις είναι επίσης αρκετά απλές, ειδικά αν έχετε ήδη αποσύρει ορισμένα κρυπτονομίσματα. Εχοντας πεί αυτό, πραγματικά θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων fiat, επίσης – αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο!

Είναι, βεβαίως, το χαρακτηριστικό του ανταλλακτικού του Binance – οι κριτικές χρηστών του πορτοφολιού Binance θα σας πουν πολλά. Ωστόσο, λίγα άλλα υψηλής ποιότητας πορτοφόλια ανταλλαγής επιτρέπουν στους χρήστες τους να αποσύρουν πραγματικά χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς τους!

Εξερευνώντας περαιτέρω το πορτοφόλι, θα μάθετε γρήγορα ότι διαθέτει πολλές δυνατότητες, που σχετίζονται με τις διάφορες υπηρεσίες και επιλογές που προσφέρει το Binance.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο προέρχεται και το προαναφερθέν τμήμα «πολυπλοκότητας» – δεδομένου ότι είναι το πορτοφόλι Binance τόσο στενά συνδεδεμένο με το τμήμα ανταλλαγής της πλατφόρμας, έρχεται με μια τεράστια γκάμα χαρακτηριστικών, αλλά είναι επίσης πιο περίπλοκο από άλλα παρόμοια πορτοφόλια.

Τελικοί πόντοι

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει τώρα να έχετε μια πολύ καλή ιδέα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του το πορτοφόλι Binance. Συζητήσαμε διάφορες κριτικές για το πορτοφόλι χρήστη Binance, τις οποίες εξετάσαμε η πτυχή της χρηστικότητας της πλατφόρμας, και επίσης το check out μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που προσφέρει.

Με όλα αυτά που ειπώθηκαν και έγιναν, εγώ ο ίδιος θα πρότεινα το πορτοφόλι ανταλλαγής σε κάποιον που ρωτάει “το Binance έχει ένα πορτοφόλι;” ή σε ένα άτομο που ψάχνει ένα ασφαλές πορτοφόλι κρυπτογράφησης, γενικά?

Ναί, Σίγουρα θα.

Το πορτοφόλι Binance είναι ένα μοναδικό προϊόν, τόσο όσον αφορά τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης, γενικά, ακόμη και ορισμένες συγκεκριμένες υπηρεσίες αποθήκευσης κρυπτογράφησης που βασίζονται σε ανταλλαγή. Αυτό ισχύει μόνο και μόνο λόγω τη λειτουργικότητα που παρέχει στους χρήστες του.

Αναθεώρηση πορτοφολιού Binance: χαρακτηριστικά του Binance.

Το πορτοφόλι είναι Παγκόσμιος – μπορεί να στεγάσει μια τεράστια σειρά διαφορετικά κρυπτονομίσματα, και ακόμα μερικά επιλεγμένα νομίσματα fiat, πολύ! Επιπλέον, μπορείτε στείλετε, κατάθεση, και να αποσύρετε όλα αυτά τα προαναφερθέντα νομίσματα, χωρίς προβλήματα – το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να περάσετε μερικοί έλεγχοι επαλήθευσης KYC, και είστε καλοί να πάτε!

Δεδομένου ότι το Binance είναι επίσης ανταλλαγή, έχει τεράστια ευθύνη για την προστασία ολόκληρης της πλατφόρμας, τόσο όσον αφορά τις πληροφορίες χρήστη, όσο και την αποθήκευση στοιχείων κρυπτογράφησης. Ομολογουμένως, η πλατφόρμα δεν έχει προβλήματα με αυτό – βελτιώνει τακτικά την ασφάλεια των πραγμάτων και ενώ το Binance είχε στο παρελθόν κάποιους λόξυγκες, ο ιστότοπος έχει σίγουρα βελτιωθεί και έχει αποκτήσει ευρεία εμπιστοσύνη.

Τα μόνα “αρνητικά” πράγματα που αναφέρονται μεταξύ των διαφόρων αξιολογήσεων του πορτοφολιού χρήστη Binance έχουν να κάνουν την πολυπλοκότητα του πορτοφολιού ανταλλαγής, και επίσης κάποια λιγότερο από την ιδανική υποστήριξη πελατών. Το προηγούμενο «ζήτημα» δεν είναι πραγματικά τεράστιος παράγοντας – ενώ ίσως χρειαστεί να περάσετε λίγο χρόνο στο Binance προσπαθώντας να καταλάβετε τα πράγματα, δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε ασυναγώνιστα εμπόδια.

Ανασκόπηση πορτοφολιού Binance: τα διαγράμματα νομισμάτων BNB.

Ένα τελευταίο πράγμα που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι, όπως και πολλά άλλα πορτοφόλια ανταλλαγής εκεί έξω, το Binance έχει ένα εγγενές διακριτικό βοηθητικό πρόγραμμα – το νόμισμα Binance (BNB). Κρίνοντας από τα γραφήματα τιμών και όγκου αυτού του διακριτικού, φαίνεται ότι οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν πραγματικά μάλλον συχνά!

Ένας από τους κύριους σκοπούς αυτού του διακριτικού είναι να αντιμετωπίστε τα τέλη στο Binance – με τη βοήθεια του διακριτικού BNB, θα μπορούσατε να εξαλείψετε ένα τεράστιο μέρος των τελών, αυξάνοντας έτσι τα πιθανά κέρδη σας εκθετικά! Ωστόσο, αυτό αφορά την ανταλλαγή περισσότερο από το πορτοφόλι – αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να δείτε την αναθεώρηση ανταλλαγής Binance, πολύ.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Συμπεράσματα

Αν το έχετε φτάσει μέχρι τώρα – σας ευχαριστώ! Ξέρω ότι χρειάζονται πολλές πληροφορίες ταυτόχρονα και, επομένως, πραγματικά εκτιμώ ότι κολλήσατε μαζί μου στο τέλος!

Παρόλο που υπάρχουν πολλά που πρέπει να ληφθούν υπόψη, η ετυμηγορία μου παραμένει η ίδια – αν ψάχνετε ένα πορτοφόλι υψηλής ποιότητας, Κάθισμα θα πρέπει να είναι ένα από τα πρώτα μέρη που θα δείτε.

Εάν, ωστόσο, σας ενδιαφέρει περισσότερο αποθήκευση κρυπτογράφησης υλικού, θα πρέπει στη συνέχεια να στραφούν προς πορτοφόλια όπως το Ledger Nano X, ή το Trezor Model T. Αυτό θα εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα, αλλά, ναι – θα έρθει σε τιμή.

Πίνακας: Οι επιλογές τιμολόγησης του Binance Wallet και του Ledger Nano X

Τέλος, φροντίστε να δείτε τις καλύτερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων στην αγορά – Μόλις έχετε ένα εκπληκτικό πορτοφόλι, μπορείτε να αρχίσετε να το γεμίζετε με τα αγαπημένα σας νομίσματα κρυπτογράφησης!

Για άλλη μια φορά, ευχαριστούμε που διαβάσατε αυτήν την κριτική του πορτοφολιού Binance και μέχρι την επόμενη φορά! Στην υγειά σας!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map