Τρόπος χρήσης του Binance: Ο πλήρης οδηγός

Σήμερα, θα σας διδάξω πώς να το χρησιμοποιήσετε Κάθισμα. Η αγορά και η πώληση κρυπτογράφησης μπορεί να είναι αγχωτική, επομένως είναι σημαντικό επιλέξτε μια ανταλλαγή που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Είναι επίσης σημαντικό να βρείτε μια ανταλλαγή που ικανοποιεί τις ανάγκες σας, και δεν είναι πολύ περίπλοκο στη χρήση. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το άνοιγμα ενός λογαριασμού σε μια ανταλλαγή και στη συνέχεια συνειδητοποιώντας ότι δεν ξέρετε πώς λειτουργεί!

Εάν σκέφτεστε να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο Binance, διαβάστε το.

Σε αυτό το σεμινάριο Binance, θα σας διδάξω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Binance. Θα σου δείξω πώς να εγγραφείτε, πώς να κάνετε συναλλαγές στο Binance, και ποια τέλη συναλλαγών Binance θα πρέπει να πληρώσετε. Θα σας πω επίσης πόσο ασφαλής είναι η χρήση της ανταλλαγής, ακόμη και για το είδος των χρηστών για τους οποίους έχει σχεδιαστεί.

Όταν ολοκληρώσετε την ανάγνωση, θα γνωρίζετε τα πάντα ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στο crypto και, το πιο σημαντικό, θα ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε το Binance!

Θα ξεκινήσω με μια σύντομη εισαγωγή στην ανταλλαγή.

Η παράδοση του Binance


Η Binance ιδρύθηκε στην Κίνα το 2017 από Τσανγκμπένγκ Ζάο και Γι Αυτός. Αυτός και ο Zhao εργάστηκαν και οι δύο στο Εντάξει ανταλλαγή πριν αποφασίσετε να δημιουργήσετε την ανταλλαγή κρυπτογράφησης.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Η εταιρεία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Κίνα τον Σεπτέμβριο του 2017 μετά την απαγόρευση της διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων από την κινεζική κυβέρνηση. Από τότε είχε γραφεία στην Ιαπωνία και την Ταϊβάν. Είναι τώρα με έδρα τη Μάλτα.

Το Binance ονομάζεται κρυπτογράφηση Κέρμα Binance (BNB). Η ανταλλαγή που χρησιμοποιήθηκε μια αρχική προσφορά νομισμάτων του Binance Coin για αύξηση 15 εκατομμύρια δολάρια αξίας χρηματοδότησης τον Ιούλιο του 2017. Προσφέρονται εκπτώσεις σε εμπόρους που χρησιμοποιούν το BNB για να πληρώσουν τέλη συναλλαγών (τα οποία θα εξηγήσω λεπτομερώς λίγο αργότερα!)

Τρόπος χρήσης του Binance: Λογότυπο Binance.

Σημείωση: Μια αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO) είναι ένας εύκολος τρόπος για τις επιχειρήσεις κρυπτογράφησης να συγκεντρώσουν χρήματα χωρίς να χρησιμοποιούν πιο περίπλοκες μεθόδους όπως ομόλογα ή μετοχές.

CoinMarketCap απαριθμεί το Binance ως το δεύτερο μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στην αγορά. Τις τελευταίες 24 ώρες, περισσότερο από 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια Η αξία του κρυπτονομίσματος έχει διαπραγματευτεί σε αυτό.

Το Binance είναι μια ανταλλαγή crypto-to-crypto. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μόνο για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν διαθέτετε ήδη κάποια κρυπτογράφηση, τότε θα πρέπει να αγοράσετε κάποια για να μπορέσετε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με το Binance. Προτείνω να χρησιμοποιήσετε μια ανταλλαγή που προσφέρει νόμισμα fiat εμπορία αρέσει Κοινμάμα, CEX.IO ή Νομισματική βάση.

Σημείωση: Τα νομίσματα Fiat είναι τα επίσημα νομίσματα των εθνών. Παραδείγματα περιλαμβάνουν το ιαπωνικό γεν (JPY), το δολάριο ΗΠΑ (USD) και τη βρετανική λίρα (GBP).

Μόλις αποκτήσετε κρυπτογράφηση, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για συναλλαγές με περισσότερα από 200 νομίσματα και μάρκες στο Binance. Τώρα ξέρετε τι είναι, είστε έτοιμοι να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Binance!

Προτού μπορώ να σας δείξω πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance, πρέπει να σας δείξω πώς να ανοίξετε λογαριασμό.

Πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό

Ακολουθήστε τις απλές οδηγίες παρακάτω και θα κάνετε συναλλαγές σε καθόλου χρόνο!

1. Εγγραφείτε: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για το πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance είναι πώς να εγγραφείτε! Παω σε την αρχική σελίδα του Binance και κάντε κλικ στο Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ.Τρόπος χρήσης του Binance: εγγραφή.

Θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα εγγραφής όπου θα χρειαστεί εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης.Τρόπος χρήσης του Binance: φόρμα εγγραφής.

Σημείωση: Να χρησιμοποιείτε πάντα μια διεύθυνση email που γνωρίζετε ότι είναι ασφαλής και ότι ελέγχετε τακτικά. Κατά τη δημιουργία κωδικού πρόσβασης, χρησιμοποιήστε έναν συνδυασμό αριθμών, συμβόλων, κεφαλαίων και πεζών γραμμάτων.

2. Διαβάστε και αποδεχτείτε τους Όρους Χρήσης του Binance και κάντε κλικ στο Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ.

3. Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ. Θα σας ζητηθεί να ολοκληρώσετε ένα παζλ που θα πρέπει να βρείτε εύκολα. Εκτός αν … είστε ρομπότ!Τρόπος χρήσης του Binance: έλεγχος επαλήθευσης.

Ένα email θα σας σταλεί τώρα. Κάντε κλικ στο Επαλήθευση email για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.Τρόπος χρήσης του Binance: Η ενεργοποίηση λογαριασμού ήταν επιτυχής.

Συγχαρητήρια! Είστε κάτοχος λογαριασμού Binance. Στη συνέχεια, θα σας δείξω πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance, αλλά πρώτα, πρέπει να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας.

4. Ασφαλισε τον λογαριασμο σου: Όταν συνδεθείτε για πρώτη φορά, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να ρυθμίσετε 2FA. Θέλετε να ρυθμίσετε το 2FA, είναι πολύ σημαντικό! Εάν το επιλέξετε Παράλειψη, προς το παρόν, θα το μετανιώσετε αργότερα!Πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance: 2FA ή Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.

Σημείωση: Το 2FA είναι έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων. Είναι μια λειτουργία ασφαλείας που δίνει στους χρήστες μια επιπλέον μορφή κωδικού πρόσβασης. Όταν χρησιμοποιούν το 2FA, οι χρήστες εισάγουν τον κανονικό κωδικό πρόσβασης και έναν δεύτερο κωδικό που μπορούν να σταλούν σε μια κινητή συσκευή μέσω SMS ή να δημιουργηθούν από το Επαληθευτής Google εφαρμογή.

Αφού ρυθμίσετε το 2FA, θα είστε έτοιμοι να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας. Αυτό σημαίνει μετακίνηση του κρυπτονομίσματος σε αυτό. Μπορείτε να το κάνετε μέχρι αποστολή κρυπτονομισμάτων από ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης ή άλλο ανταλλαγή – αρέσει Νομισματική βάση – στον λογαριασμό σας Binance. Ετσι δουλευει.

Πώς να χρηματοδοτήσετε έναν λογαριασμό

Για αυτό το σεμινάριο Binance, θα το χρησιμοποιήσω Νομισματική βάση ως παράδειγμα ενός τρόπου με τον οποίο μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τον λογαριασμό σας στο Binance. Μια παρόμοια διαδικασία θα ισχύει για σχεδόν οποιαδήποτε άλλη ανταλλαγή από την οποία στέλνετε τα χρήματα. θα χρησιμοποιήσω Αιθέριο (ETH) ως παράδειγμα κρυπτογράφησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη χρηματοδότηση του λογαριασμού Binance.

1. Μεταβείτε στο Coinbase: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Coinbase και κάντε κλικ στο Λογαριασμοί. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Στείλετε όπου λέει Πορτοφόλι ETH.Τρόπος χρήσης του Binance: Πορτοφόλι Coinbase ETH.

Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε ένα Παραλήπτης. Εδώ θα σταλεί το Ethereum. Το στέλνετε στο Binance, επομένως πρέπει να λάβετε μια διεύθυνση Ethereum από τον λογαριασμό σας στο Binance.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Binance. Στη γραμμή εργασιών, κάντε κλικ στο Κεφάλαια έπειτα Καταθέσεις.Τρόπος χρήσης του Binance: Καταθέσεις Binance.

Τώρα, εισαγάγετε την κρυπτογράφηση για την οποία χρειάζεστε μια διεύθυνση. Σε αυτό το παράδειγμα, χρησιμοποιώ Αιθέριο. Το Binance θα δημιουργήσει μια διεύθυνση Ethereum για την αποστολή χρημάτων.Πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance: κατάθεση του Ether.

ο Διεύθυνση κατάθεσης ETH είναι όπου θα στέλνετε τα χρήματα Ethereum, οπότε αντιγράψτε και επικολλήστε το στο Παραλήπτης πλαίσιο στο λογαριασμό σας στο Coinbase.Τρόπος χρήσης του Binance: αποστολή ETH μέσω Coinbase.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε τώρα είναι αποφασίστε πόσα Ethereum θέλετε να στείλετε στον λογαριασμό Binance και κάντε κλικ Στείλετε. Τα χρήματα θα εμφανιστούν στον λογαριασμό σας στο Binance μόλις υποβληθούν σε επεξεργασία από το δίκτυο Ethereum.

Τώρα ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance για να ανοίξετε και να χρηματοδοτήσετε έναν λογαριασμό. Στη συνέχεια, μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε συναλλαγές στο Binance!

Πώς να κάνετε συναλλαγές στο Binance

Υπάρχουν δύο ρυθμίσεις συναλλαγών Binance: Βασικός και Προχωρημένος. Οι αρχάριοι θα πρέπει να ξεκινήσουν με συναλλαγές σε Βασικός.

ο Βασικός η ρύθμιση συναλλαγών έχει μια απλή διάταξη που είναι κατανοητή. Εμφανίζονται μόνο σημαντικές πληροφορίες για την πραγματοποίηση συναλλαγών. Πρέπει να το θυμάσαι αυτό Το Binance είναι μια επαγγελματική πλατφόρμα συναλλαγών, έτσι ακόμη και το Βασικός η ρύθμιση συναλλαγών μπορεί να φαίνεται πολύ περίπλοκη για χρήση από ορισμένους αρχάριους. Ωστόσο, δεν θα σας πάρει πολύ καιρό να το καταλάβετε!

ο Προχωρημένος Η ρύθμιση συναλλαγών δίνει στους ειδικούς εμπόρους πρόσβαση σε όλα τα διαγράμματα τιμών και τα δεδομένα της αγοράς που χρειάζονται για να κάνουν πολύπλοκες συναλλαγές. Επειδή πρόκειται για εκπαιδευτικό πρόγραμμα για αρχάριους Binance, θα σας δείξω μόνο πώς να αγοράσετε στο Binance Βασικός. Θα σώσω τα δύσκολα πράγματα για άλλη μια μέρα!

Ας μάθουμε λοιπόν πώς να χρησιμοποιούμε το Binance Βασικός συναλλαγές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance για βασικές συναλλαγές

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Binance. Ωραίο και εύκολο!

2. Κάντε κλικ στο Ανταλλαγή στη γραμμή εργασιών και επιλέξτε Βασικός.Τρόπος χρήσης του Binance: Βασικός τρόπος ανταλλαγής.

3. Όπως μπορείτε να δείτε, Βασικός δεν είναι πολύ βασικό!

Τρόπος χρήσης του Binance: Βασικά διαγράμματα Binance.

4. Επιλέξτε ένα ζεύγος συναλλαγών. Το Binance απαριθμεί εκατοντάδες ζεύγη συναλλαγών. Αυτά είναι ζεύγη νομισμάτων για τα οποία η Binance προσφέρει συναλλαγματική ισοτιμία. Για παράδειγμα, Το Bitcoin μπορεί να ανταλλαχθεί με 143 διαφορετικά νομίσματα, οπότε λέμε ότι το Bitcoin έχει 143 ζεύγη συναλλαγών στο Binance. Σε αυτό το παράδειγμα, ο λογαριασμός μας χρηματοδοτείται από το Ethereum, επομένως μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές μόνο με το Ethereum.

Για να μάθετε ποια κρυπτονομίσματα προσφέρονται για διαπραγμάτευση με το Ethereum, επιλέξτε ETH στην επάνω δεξιά γωνία. Τώρα θα μπορείτε να το δείτε Η Ethereum έχει 140 διαφορετικά ζεύγη συναλλαγών στο Binance. Επιλέξτε το νόμισμα για το οποίο θέλετε να ανταλλάξετε Ethereum. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε Ripple (XRP).Πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance: ταξινόμηση.

5. Επιλέξτε τον τύπο συναλλαγών που θέλετε να κάνετε. Προσφορές Binance τρία είδη συναλλαγών:

  • Περιορισμός παραγγελιών επιτρέψτε στους χρήστες να ορίσουν τη μέγιστη τιμή που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για κέρματα ή την ελάχιστη τιμή για την οποία είναι διατεθειμένοι να τα πουλήσουν. Οι έμποροι πρέπει στη συνέχεια να περιμένουν έως ότου ένας αγοραστής ή πωλητής αποδεχθεί την τιμή τους.

  • Παραγγελίες αγοράς επιτρέπουν στους χρήστες να ανταλλάσσουν κέρματα στην τρέχουσα τιμή αγοράς τους. Αυτό το είδος συναλλαγών είναι το γρηγορότερο και πιο απλό.

  • Εντολές περιορισμού επιτρέψτε στους εμπόρους να αγοράσουν ή να πουλήσουν ένα νόμισμα μόλις φτάσει σε μια συγκεκριμένη τιμή. Αυτό το είδος παραγγελίας χρησιμοποιείται συχνά από επαγγελματίες εμπόρους.

Σήμερα, θα σας δείξω μόνο πώς να αγοράσετε στο Binance με εντολές αγοράς. Είναι γρήγοροι, απλοί και ιδανικοί για αρχάριους.

6. Επιλέξτε το ποσό που θέλετε να ανταλλάξετε. Κάνε κλικ στο Αγορά εάν είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα τιμή αγοράς και εισαγάγετε το ποσό του Ripple (ή του νομίσματος που έχετε επιλέξει) που θέλετε να αγοράσετε. Μπορείτε να το εισαγάγετε ως ποσό ή ως ποσοστό του Ethereum στο λογαριασμό σας.Τρόπος χρήσης του Binance: αγορά XRP.

Τώρα, το εύκολο! Κάντε κλικ στο Αγοράστε XRP και αυτό είναι. Είστε πλέον έμπορος κρυπτογράφησης Binance!

Τώρα ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance για να κάνετε συναλλαγές, πρέπει να σας πω Τέλη συναλλαγών Binance.

Τέλη συναλλαγών

Τα τέλη συναλλαγών Binance είναι μερικά από τα χαμηλότερα στην αγορά. Το Binance δεν χρεώνει τους χρήστες για την πραγματοποίηση καταθέσεων. Αυτό συμβαίνει επειδή η ανταλλαγή είναι μόνο σε κρυπτονομίσματα. Αποφεύγει τα υψηλά τέλη που πρέπει να χρεώνουν οι ανταλλαγές που προσφέρουν συναλλαγές fiat.

Το Binance χρεώνει διαφορετικά τέλη ανάληψης για διαφορετικά κρυπτονομίσματα, αλλά όλα είναι αρκετά χαμηλά. Για παράδειγμα, εάν αποσύρετε το Ethereum θα χρεωθείτε 0,01 ETH και αν αποσύρετε το Ripple θα χρεωθείτε 0,25 XRP.

Τα τέλη συναλλαγών Binance είναι ανώτατα 0,1% από κάθε αγορά ή πώληση που κάνουν οι χρήστες. Αυτή η χρέωση μειώνεται κατά 50% εάν οι έμποροι χρησιμοποιούν το Binance Coin για να τα πληρώσουν. Έτσι, αυτό είναι ένα τελικό τέλος μόλις 0,05%!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance: χρεώσεις για συναλλαγές.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ελέγξετε τα τέλη συναλλαγής των ανταγωνιστών του για να καταλάβετε γιατί Κάθισμα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια στην αγορά. Bittrex και Bitstamp είναι γνωστό ότι έχουν χαμηλές χρεώσεις και χρεώνουν και οι δύο 0,25% για κάθε εμπόριο. Αυτό είναι πέντε φορές περισσότερο από το Binance!

Όπως μπορείτε να δείτε, οι προμήθειες συναλλαγών Binance είναι μία από τις καλύτερες δυνατότητες του χρηματιστηρίου. Στη συνέχεια, θέλω να σας πω για ένα άλλο από τα χαρακτηριστικά του – ασφάλεια.

Μια σύντομη σημείωση για την ασφάλεια Binance

Αν δεν σας διδάξω τίποτα άλλο σήμερα, θα σας διδάξω πώς να χρησιμοποιείτε το Binance με ασφάλεια!

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους οι χρήστες του Binance μπορούν να προστατευτούν από τους κλέφτες και τους χάκερ:

Τρόπος χρήσης του Binance: Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.

Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων:

Αυτό το χαρακτηριστικό ασφαλείας είναι τόσο σημαντικό που το ανέφερα δύο φορές!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance: phishing.

Παράβλεψη αιτημάτων από άτομα που ισχυρίζονται ότι προέρχονται από το Binance:

Κανείς από την ομάδα Binance δεν θα ζητήσει ποτέ τους κωδικούς πρόσβασης ή τους κωδικούς 2FA. Επίσης, δεν θα σας ζητήσουν ποτέ να στείλετε κέρματα σε έναν «ασφαλή λογαριασμό» ή οπουδήποτε αλλού!

Τρόπος χρήσης του Binance: επίσημος ιστότοπος.

Χρησιμοποιήστε μόνο τον επίσημο ιστότοπο Binance:

Μην κάνετε κλικ σε συνδέσμους στο Binance σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου / αναδυόμενα παράθυρα. Ελέγξτε το επίσημο URL Binance και προσθέστε το σελιδοδείκτη! Εάν πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα Binance, χρησιμοποιήστε τα στοιχεία επικοινωνίας που βρίσκονται στο την αρχική σελίδα.

Τρόπος χρήσης του Binance: λογισμικό προστασίας από ιούς.

Χρησιμοποιήστε ισχυρό λογισμικό προστασίας από ιούς:

Ο λογαριασμός σας Binance είναι εξίσου ασφαλής με τη συσκευή από την οποία έχετε πρόσβαση. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι συσκευές που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στον λογαριασμό Binance είναι απαλλαγμένες από σφάλματα και ιούς.

Η χρήση ανταλλαγής κρυπτογράφησης δεν είναι σαν να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που παρέχονται από την τράπεζά σας. Υπάρχουν όχι 24ωρη γραμμή βοήθειας να καλέσετε ή σε κτίρια που μπορείτε να επισκεφθείτε για να παραπονεθείτε! Είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια του λογαριασμού σας, επομένως να είστε ασφαλείς, αρχάριοι κρυπτογράφηση!

Μέχρι στιγμής, σας έχω διδάξει πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance για να ανοίξετε λογαριασμό και να κάνετε βασικές συναλλαγές. Σας έχω διδάξει επίσης Τέλη συναλλαγής Binance και ασφάλεια. Προτού κατευθυνθείτε στο Binance και ξεκινήσετε τις συναλλαγές, θέλω να ρίξω μια γρήγορη ματιά στο είδος του χρήστη για το οποίο έχει σχεδιαστεί το Binance.

Για ποιον είναι το Binance?

Το Binance έχει σχεδιαστεί για απευθύνεται σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες. Η ανταλλαγή είναι αρκετά απλή για χρήση από τους αρχάριους και προσφέρει αρκετά νομίσματα και δυνατότητες για να κρατήσει τους ειδικούς εμπόρους επίσης ευχαριστημένους. Θα συνιστούσα το Binance σε εμπόρους κρυπτογράφησης σχεδόν σε κάθε επίπεδο εμπειρίας.

Οι μόνοι χρήστες που δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν το Binance είναι οι έμποροι για πρώτη φορά. Αυτοί οι χρήστες πιθανότατα δεν θα κατέχουν κρυπτογράφηση και ενδέχεται να μην καταλαβαίνουν τα βασικά της συναλλαγής κρυπτογράφησης. Αν αυτό ακούγεται σαν εσένα, τότε προτείνω να εγγραφείτε σε μια ανταλλαγή όπως Νομισματική βάση. Με το Coinbase, θα μπορείτε να αγοράσετε το πρώτο σας κρυπτογράφηση με νόμισμα fiat και να κάνετε μερικές απλές συναλλαγές. Τότε θα είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε το Binance.

Η διαπραγμάτευση με το Binance θα σας οδηγήσει από αρχάριους σε ειδικούς μέσω αυτού Βασικός και Προχωρημένος Ρυθμίσεις. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας απλές συναλλαγές στην αγορά και να προχωρήσετε στο πιο περίπλοκο εμπόριο παραγγελιών ορίου και ορίου.

Το Binance προσφέρει στους χρήστες του ένα μεγάλη ποικιλία κερμάτων και το είδος των πληροφοριών αγοράς που δεν θα βρείτε στις περισσότερες άλλες ανταλλαγές. Το μόνο πράγμα που δεν έχει είναι η διαπραγμάτευση fiat. Αλλά πρόκειται να αλλάξει.

Στις 28 Ιουνίου 2018, η Team Binance ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την πρώτη της ανταλλαγή ανταλλαγών fiat στην … Ουγκάντα! Binance Ουγκάντα θα επιτρέψει στους εμπόρους να χρησιμοποιούν το Binance για να αγοράσουν κρυπτονομίσματα με νομίσματα fiat για πρώτη φορά. Όταν η συναλλαγή fiat διατίθεται σε όλες τις πλατφόρμες του Binance, προβλέπω ότι οι περισσότεροι χρήστες δεν θα χρειαστεί να πάνε πουθενά αλλού.

Έτσι, έχω μιλήσει πώς να αγοράσετε στο Binance, ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το Binance και πόσο κοστίζει η συναλλαγή με την Binance. Το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να μοιραστώ μερικά ακόμη λόγια σοφίας μαζί σας πριν φύγω.

Συμπεράσματα

Η αγορά ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων είναι πολύ γεμάτο. Οι ανταλλαγές που πετυχαίνουν θα είναι αυτά που προσφέρουν δυνατότητες που κάθε έμπορος μπορεί να χρησιμοποιήσει και να απολαύσει. Σε αυτό το σεμινάριο Binance, νομίζω ότι σας έδειξα μια ανταλλαγή που κάνει ακριβώς αυτό!

Κάθισμα έχει όγκο συναλλαγών άνω 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια για καλό λόγο – λειτουργεί!

Ο Binance έχει εκατομμύρια ευχαριστημένους πελάτες σε όλον τον κόσμο. Χρησιμοποιούν το Binance επειδή είναι απλό και έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά συναλλαγών. Εάν δεν με πιστεύετε, τότε ξέρετε τι να κάνετε! Σας έχω δείξει πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance. Τώρα, πηγαίνετε και δοκιμάστε το μόνοι σας! Όταν κάνετε μερικές συναλλαγές, ενημερώστε με. Θα ήθελα πολύ να ακούσω τη γνώμη σας!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me