Πώς να αγοράσετε στο Binance: Ένας περιεκτικός οδηγός

Κάθισμα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτογράφησης στην αγορά. Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, προσφέρει στους χρήστες μια μεγάλη ποικιλία πλεονεκτημάτων, και θεωρείται στην κορυφή, ως αξιοπιστία και αξιοπιστία είναι προβληματισμένοι. Σήμερα, σε αυτό το σεμινάριο, θα μιλήσουμε για πώς να αγοράσετε στο Binance, πάνω από μερικά άλλα πράγματα.

Αγοραστικός, πώληση, ή εμπορία Το cryptocurrency στο Binance δεν είναι στην πραγματικότητα κάτι που θα πρέπει να ολοκληρώσετε ένα πανεπιστημιακό μάθημα για να μάθετε. Ωστόσο, το Binance είναι, βεβαίως, ένας από τους πιο περίπλοκους ιστότοπους ανταλλαγής κρυπτογράφησης – αν είστε εντελώς νέοι στο θέμα, μπορεί να γίνει αρκετά συγκεχυμένο, γρήγορα.

Ωστόσο, μετά από μια σύντομη εισαγωγή, όλη σας η σύγχυση πρέπει να εξαφανιστεί – είτε πρόκειται για Binance BTC ή οποιοδήποτε άλλο crypto, μόλις ολοκληρώσετε αυτό το σεμινάριο, θα μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε τα κέρματά σας στην πλατφόρμα (και επίσης να τα ανταλλάξετε, αν το επιθυμείτε).

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Binance?

Αν ψάχνετε πώς να αγοράσετε Κάθισμα, μάλλον έχετε ήδη αποφασίσει αυτό Αυτή η συγκεκριμένη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Εάν, ωστόσο, δεν είστε ακόμη 100% σίγουροι, ας ρίξουμε γρήγορα μια ματιά σε μερικές από τις πιο σημαντικές δυνατότητες της πλατφόρμας.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Για αρχάριους, οι περισσότεροι άνθρωποι που αναζητούν πώς να αγοράσουν κέρματα στο Binance το κάνουν επειδή αυτή η πλατφόρμα υποστηρίζει σημαντικό αριθμό κρυπτονομισμάτων. Από τη σύνταξη αυτού του οδηγού, θα βρείτε πάνω από 150 διαφορετικά cryptos και altcoins διαθέσιμο για διαπραγμάτευση στον ιστότοπο.

Αυτά τα νομίσματα κρυπτογράφησης περιλαμβάνουν και τα δύο κύρια κρυπτονομίσματα του κόσμου (Bitcoin, Αιθέριο, Litecoin, κλπ.), καθώς και ένα ευρύ φάσμα μερικών από τα πιο εξειδικευμένα νομίσματα. Είναι πραγματικά ένας από τους λόγους για τους οποίους το Binance θεωρείται μια εξαιρετική ανταλλαγή κρυπτογράφησης για ορισμένους έμπειρους εμπόρους που σκέφτονται να διευρύνουν τα χαρτοφυλάκια τους!

Τρόπος αγοράς στο Binance: ένα τηλέφωνο με λογότυπο Binance ενεργοποιημένο.

Ενώ είναι αλήθεια ότι το Binance είναι ένα από τα δυνητικά πιο συγκεχυμένα κρυπτονομίσματα εκεί έξω, αυτό ισχύει μόνο επειδή τις διαφορετικές δυνατότητες που παρέχει στους χρήστες του. Βλέπετε, στο Binance, μπορείτε αγορά, λένε, Binance BTC από την ίδια την πλατφόρμα, ή ανταλλάξτε το από μερικούς άλλους χρήστες.

Αγοράζοντας τα κέρματα από την πλατφόρμα, θα συναντήσετε ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα του Binance – μπορεί να γίνει με πιστωτική-χρεωστική κάρτα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό! Με πολλά άλλα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης εκεί έξω, θα δυσκολευτείτε να βρείτε τέτοιες δυνατότητες – το πιο κοντινό που μπορείτε να πάρετε είναι οι τραπεζικές μεταφορές, αλλά ακόμη και αυτές είναι λιγότερο βολικές από την πληρωμή με κάρτα.

Ομολογουμένως, Κάθισμα έχει πολλά να προσφέρει στον μέσο έμπορο κρυπτονομισμάτων. Ενώ η σχεδίαση της διεπαφής και η ποικιλία χαρακτηριστικών της θεωρείται συχνά δυσκίνητη για τους περισσότερους νέους εμπόρους, αυτό είναι το σημείο όπου αυτό το “Πώς να αγοράσετε στο Binance?Έρχεται το σεμινάριο!

Τρόπος αγοράς στο Binance: Δύο εναλλακτικές μέθοδοι

Όπως προαναφέρθηκε, ενώ ψάχνετε πώς να αγοράσετε στο Binance, θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν δύο τρόποι να το κάνετε – αγορά κρυπτονομισμάτων από την ίδια την πλατφόρμα ή συναλλαγές με άλλο άτομο.

Μην ανησυχείτε – θα καλύψουμε και τις δύο αυτές μεθόδους. Ας ξεκινήσουμε με το πιο δημοφιλές και ρίξτε μια ματιά πώς να αγοράσετε στο Binance χρησιμοποιώντας πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.


Η μέθοδος της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας

Παρακάτω, θα βρείτε ένα βήμα προς βήμα οδηγός σχετικά με τον τρόπο αγοράς Bitcoin στο Binance (αν και, σημειώστε ότι μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση με τον ίδιο τρόπο).

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, συνδεθείτε στο τον λογαριασμό σας στο Binance. Εάν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό, εγγραφείτε στον ιστότοπο – η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ γρήγορη και απλή, αλλά για λόγους συνέχειας και απλότητας, θα υποθέσω ότι έχετε ήδη λογαριασμό στον ιστότοπο (Ι σημαίνει, ψάχνετε πώς να αγοράσετε στο Binance, μετά από όλα).

Βήμα 2. Μόλις συνδεθείτε στον ιστότοπο, μεταβείτε στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Εκεί, βρείτε το «Αγορά CryptoΚουμπί και τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω του. Τώρα, θα δείτε έως και 5 διαφορετικές επιλογές αγοράς κρυπτογράφησης – τραπεζικές καταθέσεις, πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες, Συναλλαγές P2P, ταμειακό υπόλοιπο, και πληρωμές τρίτων. Επειδή εστιάζουμε (αναμφισβήτητα) στον απλούστερο τρόπο συναλλαγών, κάντε κλικ στο “Πιστωτική / Χρεωστική ΚάρταΕπιλογή.

Τρόπος αγοράς στο Binance: αγορά καρτέλας crypto.

Βήμα 3. Τώρα, αν προσπαθείτε να μάθετε πώς να αγοράσετε στο Binance επειδή έχετε ακούσει ότι πρόκειται για μια περίπλοκη διαδικασία, να είστε σίγουροι – Το να το κάνετε με πιστωτική / χρεωστική κάρτα είναι πολύ απλό. Αυτό είναι εμφανές από την οθόνη που εμφανίζεται αφού έχετε επιλέξει την προαναφερθείσα επιλογή – θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα στην οποία θα πρέπει τότε επιλέξτε το χρηματικό ποσό που θέλετε να ξοδέψετε για την αγορά Binance BTC.

Πώς να αγοράσετε στο Binance:

Βήμα 4. Μόλις επιλέξετε το χρηματικό ποσό που θέλετε να ξοδέψετε, πατήστε “Αγορά“- σε αυτό το σημείο της διαδικασίας αγοράς, θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας (εάν δεν το έχετε κάνει πριν αποφασίσετε να αγοράσετε Bitcoin στο Binance). Πατήστε “Επιβεβαίωσε Τώρα“.

Πώς να αγοράσετε στο Binance: επαλήθευση ταυτότητας.

Βήμα 5. Καθώς ανακατευθύνεστε στη σελίδα επαλήθευσης, θα δείτε ότι πρέπει να το κάνετε επαληθεύστε την ταυτότητά σας με το Binance για να κάνετε το πρώτο σας εμπόριο. Αυτό συνεπάγεται παρέχοντας το νόμιμο όνομα και επώνυμο, Ημερομηνια γεννησης, διεύθυνση κατοικίας, Επιπρόσθετα ανεβάζοντας μια φωτογραφία του αναγνωριστικού σας και τραβάτε μια φωτογραφία του εαυτού σας. Όλα αυτά είναι τυπική διαδικασία.

Πώς να αγοράσετε στο Binance: επιλέγοντας την περιοχή σας και επαληθεύστε την ταυτότητά σας.

Βήμα 6. Μόλις επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, τότε θα πρέπει να το κάνετε επιβεβαιώστε τα στοιχεία πληρωμής σας. Ένα από τα σημαντικά πράγματα που όλοι όσοι αναζητούν πώς να αγοράσουν στο Binance πρέπει να γνωρίζουν σε αυτό το σημείο είναι το γεγονός ότι μπορείτε αγοράστε BTC απευθείας με την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα, ή μέσω Simplex.

Τώρα, υπάρχουν διαφορετικά οφέλη για την επιλογή οποιασδήποτε από αυτές τις μεθόδους. Τα περισσότερα από αυτά έχουν να κάνουν με τέλη και ταχύτητα συναλλαγής – ανάλογα με την τιμή του BTC, η αγορά Bitcoin στο Binance μέσω Simplex μπορεί να είναι το έξυπνο πράγμα.

Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που θα επιλέξετε, θα καταλήξετε αγορά των κρυπτογράφων με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Σημειώστε, ωστόσο, ότι αν επιλέξετε τη διαδρομή Simplex, θα πρέπει περάστε την επαλήθευση σε αυτήν την πλατφόρμα, επισης.

Βήμα 7. Μόλις ολοκληρωθούν όλα αυτά και έχετε επιλέξει και τα δύο ποσά Binance BTC που θέλετε να αγοράσετε και επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να ελέγξετε τη σύνοψη παραγγελιών και να την ολοκληρώσετε!

Λοιπόν – αυτός είναι ο τρόπος αγοράς στο Binance ενώ χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Απλός, γρήγορα, και χωρίς ταλαιπωρία. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει και ένας άλλος τρόπος να το κάνουμε – συναλλαγές με άλλο κάτοχο κρυπτογράφησης.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Η μέθοδος διαπραγμάτευσης

Νωρίτερα ανέφερα ότι υπάρχουν έως και 5 διαφορετικούς τρόπους για να αγοράσετε κέρματα στο Binance. Ωστόσο, μόνο δύο ή τρία αξίζει να εξηγηθούν σε βάθος – η μέθοδος της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας είναι εξαιρετικά δημοφιλής, ενώ η μέθοδος συναλλαγών είναι πιθανό να αποδειχθεί η πιο περίπλοκη, αν είστε αρχάριος έμπορος.

Οι υπόλοιπες μέθοδοι είναι στην πραγματικότητα αρκετά αυτονόητο, και θα ακολουθήσει παρόμοιο μοτίβο με αυτό όταν αγοράζετε κρυπτογράφηση στην πλατφόρμα μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Λοιπόν, επιστρέψτε στο δρόμο – πώς να αγοράσετε στο Binance ενώ κάνετε συναλλαγές σε άλλους χρήστες?

Βήμα 1. Από την αρχική σελίδα του ιστότοπου (ή το ταμπλό σας, εάν είστε συνδεδεμένοι), μεταβείτε στο επάνω μέρος του παραθύρου και τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το “Εμπορικές συναλλαγέςΚουμπί.

Πώς να αγοράσετε στο Binance: ανταλλαγή στο Binance.

Βήμα 2. Εδώ, θα εμφανιστούν πολλές διαφορετικές επιλογές. Όλα αυτά σχετίζονται με έναν συγκεκριμένο τύπο συναλλαγών που μπορείτε να εκτελέσετε. Είναι στην πραγματικότητα ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό, αφού, αν είστε αρχάριος, θα μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιήστε τις βασικές ή κλασικές διεπαφές, ενώ μερικοί από τους πιο έμπειρους εμπόρους θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήστε την προηγμένη έκδοση της πλατφόρμας.

Υποθέτοντας ότι μόλις ξεκινήσετε, προχωρήστε και επιλέξτε το “ΚλασσικόςΕπιλογή. Ο “Βασικός“Ένα είναι, καλά … Πολύ βασικό.

Βήμα 3. Βεβαίως, η διεπαφή οθόνης στην οποία θα ανακατευθυνθείτε μπορεί να φαίνεται λίγο εκφοβιστική στην αρχή. Τούτου λεχθέντος, είμαι εδώ για να σας πω – μην ανησυχείτε! Είναι όλα πολύ απλούστερο από ό, τι φαίνεται.

Πώς να αγοράσετε στο Binance: κλασική διάταξη Binance.

Στα αριστερά, έχετε τις συνεχώς μεταβαλλόμενες τιμές BTC. Στην κορυφή, θα βρείτε 24 ώρες υψηλά, χαμηλά, τόμοι, και μερικές γενικές αλλαγές. Θα μπορείτε επίσης να δείτε τα διαγράμματα των κηροπηγίων, συναλλαγές στην αγορά, και μερικές παρόμοιες πληροφορίες. Ωστόσο, η εστίασή σας πρέπει να κατευθύνεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

Βήμα 4. Εδώ, θα δείτε την οθόνη συναλλαγών σας. Μπορείτε να επιλέξετε το «Οριο“,”Αγορά“, ή “Όριο διακοπήςΕπιλογές συναλλαγών. «Οριο” και “Όριο διακοπής“Μπορεί να αποδειχθεί λίγο περίπλοκο εάν αρχίζετε να καταλαβαίνετε πώς να αγοράσετε στο Binance – αντ ‘αυτού, στρέψτε την προσοχή σας στο”ΑγοράΚαρτέλα.

Πώς να αγοράσετε στο Binance: αγορά στην αγορά στο Binance.

Με την “ΑγοράΕπιλογή, θα μπορείτε αγοράστε BTC στην ακριβή τιμή που διατηρεί εκείνη τη στιγμή. Αυτό σας επιτρέπει να αποφύγετε όλους τους ενοχλητικούς και περίπλοκους υπολογισμούς, εάν το επιθυμείτε.

Εδώ, θα μπορείτε επίσης να το κάνετε ορίστε ένα συγκεκριμένο ποσό USDT που θέλετε να ξοδέψετε στο Bitcoin σας. Μπορείτε να επιλέξετε περάσουν ¼, Ήμισυ, ¾, ή ακόμη και όλα του USDT σας σε BTC. Η διαδικασία είναι τόσο απλή όσο – επιλέξτε το κατάλληλο ποσό και πατήστε “Αγορά BTC“!

Υπηρεσία Binance P2P

Για να ολοκληρώσετε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο αγοράς Κάθισμα, αξίζει να αναφερθεί ένα, τελευταίο πράγμα – ο P2P υπηρεσίες που παρέχει η Binance.

Το Binance σας επιτρέπει να το κάνετε ανταλλαγή με άλλο χρήστη με άμεσο τρόπο – εσύ θα πληρώστε στο τοπικό σας νόμισμα, μέσω συμφωνημένης μεθόδου πληρωμής. Τις περισσότερες φορές, όχι, αυτή η μέθοδος θα ήταν μια τράπεζα ΜΕΤΑΦΟΡΑ.

Εδώ, ο Binance ενεργεί ως μια υπηρεσία μεσεγγύησης – με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι συναλλαγές θα είναι νόμιμες, και ότι δεν θα απαλλαγείτε από όλα τα χρήματά σας.

Πώς να αγοράσετε στο Binance: P2P ανταλλαγές.

Επισκεφθείτε το τμήμα P2P της πλατφόρμας, θα μπορείτε να το κάνετε επιλέξτε αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε. Μόλις γίνει αυτό, θα μπορείτε επίσης να το κάνετε εισαγάγετε το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό που θέλετε να ξοδέψετε στο περιουσιακό στοιχείο της επιλογής σας.

Για να είμαι ειλικρινής, η επιλογή συναλλαγών P2P μπορεί να είναι μια από τις πιο κατάλληλες επιλογές για όσους το θέλουν κρατήστε τα πράγματα απλά, και χρησιμοποιήστε κάποια συγκεκριμένα, εξειδικευμένη μέθοδο πληρωμής. Επιπλέον, μπορεί επίσης να αποδειχθεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για εκείνους τους εμπόρους που προσπαθούν να λάβουν το μεγαλύτερο BTC (ή κάποιο άλλο νόμισμα κρυπτογράφησης, όπως το ETH, EOS, ή αλλιώς) για τα χρήματά τους.

Φυσικά, αυτό απαιτεί πολλή ανάλυση αγοράς, και θα πρέπει παρακολουθείτε συνεχώς για ορισμένες διακυμάνσεις των τιμών, ειδήσεις crypto, σημαντικές αλλαγές, και ούτω καθεξής. Ωστόσο, μπορεί να αποδειχθεί αρκετά κερδοφόρο – για αυτό είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να θυμάστε όταν προσπαθείτε να μάθετε πώς να αγοράζετε στο Binance.

Περίληψη & Συμπεράσματα

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να είστε λίγο πιο πεπειραμένοι όταν πρόκειται για ερωτήσεις όπως “πώς να αγοράσετε Binance BTC, ETH κ.λπ.”.

Όπως έχετε παρατηρήσει πιθανώς σε αυτόν τον οδηγό, Το Binance δεν είναι πραγματικά τόσο εκφοβιστικό, ακόμα κι αν μόλις ξεκινήσετε. Τώρα, μην με παρεξηγείτε – μπορεί να είναι αρκετά περίπλοκο, ειδικά εάν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία με οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή επένδυση περιουσιακών στοιχείων και να σκοντάψετε στο “ΠροχωρημένοςΠαράθυρα συναλλαγών.

Κατοπιν τουτου, Κάθισμα εξακολουθεί να είναι μια καταπληκτική πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων με την έννοια ότι σας προσφέρει την ευκαιρία κατάθεση χρημάτων μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, τραπεζική μεταφορά, και πολλές άλλες μεθόδους.

Πώς να αγοράσετε στο Binance: τον ιστότοπο Binance.

Η αλήθεια είναι, είναι μεγάλη υπόθεση! Και πάλι, αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους ξεκινούν με κρυπτογράφηση. Πιθανότατα δεν θα θέλατε να εκτελέσετε ορισμένες μη αυτόματες διαδικασίες που περιλαμβάνουν πολλή σύγχυση ορολογίας, εγκαταστάσεις λογισμικού και ούτω καθεξής. Το Binance σας επιτρέπει να παραλείψετε όλα αυτά και να κάνετε τα πράγματα με τον απλό τρόπο!

Ωστόσο, ωστόσο, πρέπει πάντα να σκεφτείτε διατηρώντας τα χρήματα σας σε ένα ασφαλές πορτοφόλιΤρέζορ και Καθολικό είναι οι δύο σημαντικοί παίκτες σε αυτήν την αγορά και θα σας προσφέρουν τα μέγιστα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Ενώ μαθαίνετε πώς να αγοράζετε στο Binance είναι υπέροχο, τα μαθήματα δεν σταματούν εκεί – φροντίστε να ενημερώνεστε πάντα για το τι συμβαίνει σε αυτόν τον κλάδο!

Αυτό είπε – ευχαριστώ για την ανάγνωση! Σας εύχομαι καλή τύχη σε όλες τις επιχειρήσεις κρυπτογράφησης που θα έρθουν!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map