Binance vs Bittrex – Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση

Binance και Bittrex: δύο από τα πιο δημοφιλή διαθέσιμα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης.

Όλοι έχουμε ακούσει για αυτά, αλλά γνωρίζετε τις διαφορές μεταξύ τους; Ξέρετε τι είναι καλύτερο για εσάς?

Καλώς ήλθατε σε ένα από τα πιο συχνά συζητημένα θέματα στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων – Binance vs Bittrex. Το σχέδιό μου, ωστόσο, είναι να τερματίσω τη συζήτηση με αυτόν τον οδηγό.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα επισημάνω όλες τις βασικές διαφορές μεταξύ των δύο ανταλλαγών και θα σας βοηθήσω να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς – Binance ή Bittrex.

Θα καλύψω την ιστορία, την ομάδα και τις υπηρεσίες τους, ώστε να μπορείτε να κρίνετε την αξιοπιστία τους. Στη συνέχεια, θα πάω σε μια πλήρη σύγκριση Bittrex vs Binance σχετικά με πράγματα όπως ασφάλεια, διεπαφή, χρόνοι συναλλαγών, χρεώσεις και άλλα.

Μέχρι το τέλος, θα έχετε σαφή κατανόηση των διαφορών μεταξύ των δύο χρηματιστηρίων και για ποιους τύπους επενδυτών είναι κάθε καλύτερη ανταλλαγή.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Binance vs Bittrex: Τι είναι το Binance ή το Bittrex?

Το Binance και το Bittrex είναι πολύ παρόμοια ως προς το τι κάνουν. Όπως τα χρηματιστήρια ή τα χρηματιστήρια, το Binance και το Bittrex επιτρέπουν στους χρήστες να ανταλλάσσουν ένα περιουσιακό στοιχείο. Μόνο, με τα Binance και Bittrex, τα περιουσιακά στοιχεία είναι κρυπτονομίσματα.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Σε ορισμένα χρηματιστήρια, μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα με νομίσματα fiat (USD, EUR κ.λπ.). Αυτές οι ανταλλαγές είναι γνωστές ως χρηματιστηριακές ανταλλαγές.

Στο Binance και το Bittrex, ωστόσο, δεν μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση με fiat. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα με άλλα κρυπτονομίσματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάτε στο Binance για να αγοράσετε το OmiseGo (OMG) χρησιμοποιώντας το Ether (ETH). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναφέρεται ως διαπραγμάτευση και οι Binance και Bittrex είναι γνωστές ως χρηματιστήρια.

Έτσι, για να χρησιμοποιήσετε το Binance ή το Bittrex, πρέπει να έχετε ήδη κάποιο crypto. Εάν θέλετε να αγοράσετε crypto για χρήση στο Binance ή στο Bittrex, διαβάστε μας Πώς να αγοράσετε κρυπτονομίσματα οδηγός. Μόλις αποκτήσετε την κρυπτογράφηση σας, μπορείτε να τη μεταφέρετε στο Binance ή στο Bittrex και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ανταλλαγές συναλλαγών για πολλούς λόγους: κάποιοι το χρησιμοποιούν για συναλλαγές για κέρδος κάθε μέρα και κάποιοι το χρησιμοποιούν μόνο για να αγοράσουν κρυπτογράφηση που δεν μπορούν να αγοράσουν με fiat. (Δεδομένου ότι μπορείτε να αγοράσετε μόνο μερικά επιλεγμένα κρυπτονομίσματα σε χρηματιστήριο / με fiat).

Έχοντας αυτό κατά νου, ας ξεκινήσουμε την έρευνά μας Binance vs Bittrex εξετάζοντας το ιστορικό και τα βασικά στοιχεία κάθε ανταλλαγής!


Κάθισμα

Από την Ιαπωνία, το Binance ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2017 από τον Changpeng Zhao χρησιμοποιώντας ICO. Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ICO μέχρι σήμερα.

Σημείωση: Το ICO (Initial Coin Offering) είναι μια εκδήλωση crowdfunding που φιλοξενείται στο blockchain χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο συμβόλαιο. Για περισσότερα σχετικά με τους ICO, δείτε το Τι είναι το ICO οδηγός.

Η Zhao έχει μεγάλη εμπειρία στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Είχε εργαστεί με Blockchain.info και OKCoin πριν ξεκινήσετε με το Binance.

Τη στιγμή της εκτόξευσης, ο Binance σηκώθηκε 15 εκατομμύρια δολάρια μέσω της πώλησης 200 εκατομμυρίων μαρκών. Στη συνέχεια έγινε το μεγαλύτερο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης σε λιγότερο από ένα χρόνο!

Σύμφωνα με coinmarketcap, Η Binance προς το παρόν (14.03.18) διαπραγματεύεται περίπου 1,24 δισ. Δολάρια την ημέρα! Αυτό είναι τρελό!

Το Binance υποστηρίζει 100s νομισμάτων και έχει γίνει ένα εξαιρετικό μέρος για νέα κέρματα και μάρκες για να κερδίσουν δημοτικότητα. Εάν ένα νόμισμα / διακριτικό αναφέρεται στο Binance, θα το δουν πολλά και πολλά άτομα. Εξαιτίας αυτού, το Binance είναι σε θέση να χρεώσει πολλά χρήματα σε νέα έργα κρυπτογράφησης που θέλουν να εισαχθούν στο χρηματιστήριο τους.

Ακόμα και με το τέλος καταχώρισης, χρεώνουν, η Binance προσθέτει κέρματα στην πλατφόρμα της με πολύ γρήγορο ρυθμό. Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, έχει ακόμη και μια καρτέλα που ονομάζεται «Launchpad», όπου διαθέτει επερχόμενα έργα blockchain και εκτοξεύσεις νομισμάτων.

Αυτό έχει γίνει ένα πολύ δημοφιλές μέρος για επενδυτές που αναζητούν νέα έργα για να επενδύσουν.

Έργα blockchain Binance LaunchPad

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Bittrex

Η Bittrex, που ιδρύθηκε το 2014, είναι ένα από τα παλαιότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης. Ιδρύθηκε από τους Bill Shihara και Richi Lai στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ και εξακολουθεί να λειτουργεί από εκεί.

Κατά τη σύγκριση των Binance vs Bittrex, το Bittrex βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό από το Binance και ως εκ τούτου έχει ένα πιο αποδεδειγμένο ιστορικό.

Σύμφωνα με coinmarketcap, Η Bittrex έχει κύκλο εργασιών περίπου 240 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα! Αυτό δεν είναι τόσο πολύ όσο τα 1,24 δισεκατομμύρια δολάρια του Binance, αλλά εξακολουθούν να είναι τεράστια.

Μεταξύ άλλων, η Bittrex κέρδισε δημοτικότητα καθώς προσέφερε πολλά νέα νομίσματα όταν τα περισσότερα άλλα χρηματιστήρια προσφέρουν μόνο μερικά μεγάλα κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin, Ethereum και Litecoin.

Επί του παρόντος, η Bittrex υποστηρίζει περίπου 190+ νομίσματα, αλλά πρόσφατα, αργά στην προσθήκη νέων νομισμάτων. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος της δράσης ICO λείπει από το Bittrex. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους έχει αρχίσει να χάνει χρήστες – επενδυτές που θέλουν να αγοράσουν νέα μάρκα απευθείας από ICO αναγκάστηκαν να πάνε σε άλλα χρηματιστήρια για να βρουν το διακριτικό που θέλουν.

Έτσι, τώρα που γνωρίζουμε λίγα περισσότερα για αυτά τα δύο χρηματιστήρια και πώς ξεκίνησαν, μπορούμε να μεταβούμε σε σύγκριση χαρακτηριστικών των πιο δημοφιλών χρηματιστηριακών ανταλλαγών.

Binance vs Bittrex: Η σύγκριση

Θα ήθελα να σας καθοδηγήσω σε μια λεπτομερή σύγκριση αυτών των δύο ανταλλαγών, εστιάζοντας στα πιο σημαντικά σημεία που σας βοηθούν να αποφασίσετε ποια σας ταιριάζει καλύτερα. Το πρώτο σημείο είναι τα τέλη…

Αμοιβές

Τόσο η Binance όσο και η Bittrex χρεώνουν τέλη συναλλαγών. Ακολουθούν οι χρεώσεις ανά συναλλαγή που χρεώνουν τα δύο χρηματιστήρια:

Επίσης, εάν έχετε διακριτικά Binance (BNB), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BNB για να πληρώσετε για τέλη συναλλαγής ως προεπιλογή. Εάν το κάνετε, οι χρεώσεις σας είναι μόλις 0,05%!

Σημείωση: Το διακριτικό BNB είναι το κρυπτογράφηση του ίδιου του Binance. Θα μιλήσω περισσότερο για αυτό αργότερα.

Όπως μπορείτε να δείτε, σε έναν αγώνα Binance εναντίον Bittrex – το Binance είναι ο ξεκάθαρος νικητής όσον αφορά τις χρεώσεις συναλλαγών. Αυτές οι χρεώσεις μπορούν να κάνουν μια σημαντική διαφορά, ειδικά εάν κάνετε πολλές συναλλαγές ή / και κάθε μέρα.

Μεταβαίνοντας από έναν σημαντικό παράγοντα στον επόμενο, ας δούμε πόσο καλά αποδίδουν οι Binance και Bittrex με την ασφάλειά τους.

Ασφάλεια

Εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια έχουν χαθεί λόγω παραβίασης σε ανταλλαγές κρυπτογράφησης, οπότε είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε πόσο ασφαλείς είναι αυτές οι δύο ανταλλαγές. Ας δούμε πώς ταιριάζουν…

Κάθισμα

Το Binance προσφέρει επιβεβαιώσεις email για μεταφορές και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για σύνδεση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επιβεβαιώσετε κάθε ανάληψη που πραγματοποιείτε από το Binance χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email σας – θα λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν σύνδεσμο επιβεβαίωσης κάθε φορά που υποβάλλετε μεταφορά από το πορτοφόλι Binance σε οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι.

Αυτές είναι μόνο οι δυνατότητες που σας επιτρέπουν να προστατεύσετε τον δικό σας λογαριασμό. Αλλά για να προστατεύσει τους πραγματικούς διακομιστές στους οποίους λειτουργεί το Binance, το Binance έχει τα δικά του χαρακτηριστικά ασφαλείας. Λόγω αυτών των δυνατοτήτων, το Binance δεν έχει ακόμη επιλεχθεί με επιτυχία.

Bittrex

Σε έναν αγώνα του Binance εναντίον του Bittrex, η ασφάλεια που προσφέρει η Bittrex είναι η ίδια με αυτήν που προσφέρει το Binance. Προσφέρει επιβεβαίωση δύο παραγόντων και επιβεβαιώσεις μέσω email.

Η ασφάλεια που παρέχει στους διακομιστές της φαίνεται να λειτουργεί πολύ καλά, όπως και το Binance. Στη μακρά θητεία των περίπου 4 ετών, δεν έχει ποτέ παραβιαστεί.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι και τα δύο είναι εξίσου καλά όσον αφορά την ασφάλεια.

Ωστόσο, πρέπει ποτέ αφήστε μεγάλες ποσότητες κρυπτογράφησης σε ανταλλαγή. Όχι στο Bittrex, όχι στο Binance, ούτε σε ανταλλαγή. Η αποθήκευση κρυπτογράφησης σε ανταλλαγή είναι ο λιγότερο ασφαλής τρόπος αποθήκευσης κρυπτογράφησης. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να εξετάσετε ένα πορτοφόλι λογισμικού ή υλικού.

Τα πορτοφόλια υλικού είναι ο ασφαλέστερος τύπος και προτείνω το Ledger Nano S. Το πορτοφόλι Trezor είναι επίσης πολύ καλό. Είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποια να χρησιμοποιήσετε, οπότε διαβάστε το δικό μου Trezor εναντίον Ledger ελέγξτε αν θέλετε κάποια βοήθεια.

Ρύθμιση και ευκολία χρήσης

Ρύθμιση

Όσον αφορά τη ρύθμιση και τη χρήση λογαριασμού Binance vs Bittrex – και οι δύο ανταλλαγές είναι αρκετά παρόμοιες.

Είτε πρόκειται για Bittrex είτε Binance, πρέπει να επαληθεύσετε τον εαυτό σας μόλις εγγραφείτε. Οι λεπτομέρειες που πρέπει να παρέχετε περιλαμβάνουν διεύθυνση email, αναγνωριστικό φωτογραφίας, αριθμό επικοινωνίας και διεύθυνση, κ.λπ..

Μόλις εγγραφείτε και επαληθευτεί, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης που θα σας λέει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Αν και είναι εύκολο και απλό να εγγραφείτε στο Binance και το Bittrex, δεν είναι πάντα προσβάσιμο. Αυτό που εννοώ με αυτό είναι ότι οι Binance και Bittrex ήταν τόσο απασχολημένοι με τις εγγραφές (λαμβάνουν δεκάδες χιλιάδες εγγραφές ανά ημέρα), που μερικές φορές δεν επιτρέπουν στους νέους χρήστες να εγγραφούν.

Επομένως, προτού αποφασίσετε σε ποιον να εγγραφείτε, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε εάν δέχονται ή όχι νέους χρήστες.

Κάντε κλικ εδώ για εγγραφή στο Binance και εδώ για να εγγραφείτε στο Bittrex.

Ευκολία στη χρήση

Κανένα από τα αναφερόμενα χρηματιστήρια δεν παίρνει πόντους σε μια μάχη Binance εναντίον Bittrex, κανένα από αυτά δεν είναι ιδανικό για ευκολία στη χρήση – θα συνιστούσα να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα YouTube εάν είστε ένας αρχάριος. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες, φαίνονται αρκετά περίπλοκα και εχθρικά για αρχάριους.

Διεπαφή Binance

Η διεπαφή του Binance είναι δύσκολο να κατανοηθεί αμέσως και απαιτεί από τον χρήστη να αφιερώσει λίγο χρόνο για να το συνηθίσει. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν σε μια οθόνη – αν και αυτό είναι υπέροχο για έμπειρους εμπόρους, μπορεί να φαίνεται αρκετά τρομακτικό για έναν αρχάριο.

Διεπαφή της πλατφόρμας Binance

Διεπαφή Bittrex

Το Bittrex έχει μια ελαφρώς πιο φιλική προς το χρήστη διεπαφή σε σύγκριση με το Binance, αλλά εξακολουθεί να μην είναι τόσο απλό όσο θα μπορούσε να είναι για αρχάριους. Είναι ευκολότερο στη χρήση, ωστόσο, και τα διαγράμματά του είναι λίγο πιο απλά για ανάγνωση για αρχάριους.

Σε αντίθεση με το Binance, το Bittrex διαθέτει επίσης διαγράμματα 1 λεπτού.

Διεπαφή της πλατφόρμας Bittrex

Εάν πρέπει να αποφασίσουμε νικητή του Binance εναντίον Bittrex για την ευκολία χρήσης, τότε θα ήταν το Bittrex. Το Bittrex είναι μια καλή εναλλακτική λύση Binance όσον αφορά τη διεπαφή.

Παρόλο που έχω πει ότι οι Binance και Bittrex δεν είναι οι πιο φιλικοί ιστότοποι για αρχάριους, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό είναι το ίδιο για τα περισσότερα χρηματιστήρια. Είναι πολύ σπάνιο να βρείτε ένα χρηματιστήριο που είναι τόσο φιλικό προς το χρήστη όσο και ένα χρηματιστήριο (όπως το Coinbase, το Coinmama κ.λπ.).

Στην πραγματικότητα, αν μιλάμε μόνο για ανταλλαγές συναλλαγών, οι Binance και Bittrex θα ήταν εκεί ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές μου για τους πιο φιλικούς για αρχάριους.

Λοιπόν, τώρα που εξετάσαμε τις πλατφόρμες Binance vs Bittrex, ας μιλήσουμε για την υποστήριξη πελατών τους. Η υποστήριξη πελατών μπορεί να διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο, διότι οι περισσότεροι από τους χρήστες αυτών των πλατφορμών είναι νέοι για την κρυπτογράφηση.

Υποστήριξη

Μια άλλη πτυχή από την οποία μπορούμε να κρίνουμε την ικανότητα των ομάδων πίσω από το Binance vs Bittrex είναι η υποστήριξη πελατών.

Υποστήριξη πελατών Bittrex

Πρόσφατα, η Bittrex έχει λάβει πολλά παράπονα σχετικά με την έλλειψη υποστήριξης πελατών. Σε όλο το Διαδίκτυο, οι χρήστες λένε ότι η Bittrex καθυστέρησε να ανταποκριθεί σε ερωτήματα πελατών.

Στο παρελθόν, υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες οι πελάτες της Bittrex ανησυχούσαν για την έλλειψη διαφάνειας που έδειξε η ομάδα της Bittrex.

Αυτό οδήγησε σε μεγάλη ανησυχία και δυσπιστία, ειδικά όταν πολλοί πελάτες της Bittrex δεν μπόρεσαν να αποσύρουν την κρυπτογράφηση τους πέρυσι. Δυστυχώς, αυτό που έκανε την κατάσταση χειρότερη ήταν η έλλειψη ανταπόκρισης από την ομάδα Bittrex…

Υποστήριξη πελατών Binance

Συγκρίνοντας το Binance εναντίον της Bittrex και την υποστήριξη πελατών τους, η Binance δεν είχε τόσες καταγγελίες όπως η Bittrex, οπότε αυτό είναι σίγουρα σκόρερ. Απαντούν στους πελάτες μέσω email & κοινωνικά μέσα και δεν φαίνεται να χρειάζονται πολύ χρόνο για να το κάνουν!

Με την αυξανόμενη επισκεψιμότητα στην πλατφόρμα τους, η Binance αντιμετώπισε ορισμένα τεχνικά ζητήματα, αλλά φαίνεται να τη φροντίζει καλά και να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις των πελατών τους

Θα έλεγα ότι ο Binance είναι ο νικητής σε αυτό το θέμα και παρέχει μια καλή εναλλακτική λύση Bittrex όσον αφορά την υποστήριξη πελατών.

Συναλλαγές μέσω κινητού

Το Binance έχει ένα πλεονέκτημα εδώ επειδή διαθέτει εφαρμογές για κινητά τόσο για χρήστες Android όσο και για iOS. Το Bittrex δεν διαθέτει εφαρμογή, ούτε είναι πολύ εύκολο στη χρήση του ιστότοπου σε smartphone.

Στη σημερινή κοινωνία, τα smartphone αντικατέστησαν υπολογιστές για πολλές διαφορετικές εργασίες. Πολλοί χρήστες προτιμούν να έχουν πρόσβαση σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων από τα τηλέφωνά τους. Όσον αφορά τις συναλλαγές μέσω κινητού, η Binance είναι σαφής νικητής!

Κέρμα Binance (BNB)

Όπως υποσχέθηκε στην αρχή αυτού του οδηγού, θα σας πω τώρα λίγο για το νόμισμα BNB. Σε αυτήν τη σύγκριση Binance vs Bittrex, το κέρμα BNB προσφέρει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο Binance!

Το BNB είναι το διακριτικό που δημιούργησε και κυκλοφόρησε το Binance στο ICO του. Μπορεί να ανταλλαχθεί για οποιοδήποτε άλλο κρυπτονομίσμα στο χρηματιστήριο Binance. Επίσης, εάν κάνετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας BNB, τότε εξοικονομείτε το 50% των τελών συναλλαγής σας! Αυτό δεν είναι ακριβώς ένα μικρό ποσό, έτσι?

Δεύτερον, εάν η ανταλλαγή Binance αποδίδει καλά και συνεχίζει να αυξάνεται τότε είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί και η τιμή της BNB. Έτσι, υπάρχει η πιθανότητα να αποκομίσετε καλά κέρδη από το ίδιο το διακριτικό BNB.

Στην πραγματικότητα, το διακριτικό BNB της Binance ήταν ένα από τα κρυπτονομίσματα με την καλύτερη απόδοση του 2017. Όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω διάγραμμα, πήγε από σχεδόν μηδέν για να αγγίξει το υψηλό των περίπου 24 δολαρίων $ σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Διαγράμματα νομισμάτων Binance

Η BNB αυξήθηκε κατά περίπου 25% στις 14 Μαρτίου 2018 λόγω της ανακοίνωσης ότι η Binance λανσάρει το δικό της δημόσιο blockchain. Ο Binance το κάνει αυτό δημιουργήστε μια νέα αποκεντρωμένη ανταλλαγή. Εάν συμβεί αυτό, το Binance θα γίνει περισσότερο κοινότητα παρά εταιρεία, κάτι που μπορεί να είναι καλό νέο για τους χρήστες.

Η Bittrex δεν έχει δικό της νόμισμα και δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση για να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο ακόμα. Ίσως ο Bittrex να κάνει κάτι παρόμοιο αργότερα, ίσως δεν θα το κάνει. Θα δούμε!

Έτσι, έχω καλύψει τώρα τα περισσότερα από τα βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε προτού αποφασίσω ποια ανταλλαγή σας ταιριάζει καλύτερα – Bittrex ή Binance. Ας ανακεφαλαιώσουμε αυτά που εξετάσαμε επισημαίνοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Binance vs Bittrex: Πλεονεκτήματα & Μειονεκτήματα

Κάθισμα

Πλεονεκτήματα

 • Χαμηλές χρεώσεις συναλλαγής 0,1% ανά συναλλαγή
 • Πολλά νέα νομίσματα και ICO προστίθενται τακτικά
 • Έχει το δικό του διακριτικό – κέρμα BNB, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές με χαμηλότερο τέλος 0,05%
 • Δεν έχουν σημειωθεί παραβιάσεις ασφαλείας μέχρι στιγμής
 • Η ομάδα που υποστηρίζει την ανταλλαγή είναι πολύ έμπειρη και δυναμική – εργάζονται επίσης για την κυκλοφορία του δικού τους blockchain
 • Διαθέτει εφαρμογές για κινητά για iOS και Android

Μειονεκτήματα

 • Η διεπαφή δεν είναι πολύ φιλική προς τον χρήστη
 • Πολύ νέα ανταλλαγή, οπότε πρέπει να αποδειχθεί μακροπρόθεσμα
 • Η υποστήριξη πελατών είναι καλύτερη από την Bittrex, αλλά πρέπει να βελτιωθεί
 • Δεν δέχεται νόμισμα fiat (USD, EUR, JPY κ.λπ.)

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Bittrex

Πλεονεκτήματα

 • Έχει αποδεδειγμένο ιστορικό περίπου 4 ετών – καλή φήμη
 • Ποτέ δεν έχει παραβιαστεί – ούτε το Binance, αλλά το Bittrex έχει διανύσει 3 χρόνια περισσότερο από το Binance, οπότε έχει επιβιώσει περισσότερο χωρίς να πειραχτεί
 • Ευκολότερη κατανόηση από το Binance για αρχάριους
 • Υποστηρίζει πάνω από 190 νομίσματα

Μειονεκτήματα

 • Υψηλά τέλη συναλλαγής 0,25% ανά συναλλαγή
 • Έλλειψη ανταπόκρισης και διαφάνεια από την υποστήριξη πελατών
 • Δεν προσθέτει νέα νομίσματα σε τακτική βάση
 • Δεν έχουν το δικό τους νόμισμα ή διακριτικό όπως το Binance
 • Δεν δέχεται νόμισμα fiat (USD, EUR, JPY κ.λπ.)
 • Δεν διαθέτουν εφαρμογή για κινητά

Binance vs Bittrex: Για ποια ανταλλαγή πρέπει να πάτε?

Και οι δύο είναι πολύ δημοφιλείς ανταλλαγές και χρησιμοποιούνται από μεγάλο αριθμό χρηστών παγκοσμίως. Επομένως, αν επιλέξατε το Binance ή το Bittrex εξαρτάται πραγματικά από ό, τι είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εσάς προσωπικά.

Τι ψάχνετε σε μια ανταλλαγή?

Αν ψάχνετε για μια ανταλλαγή με αξιοπιστία και φιλικότητα προς το χρήστη, τότε ίσως το Bittrex είναι ο νικητής για εσάς. Εάν ο όγκος συναλλαγών σας θα είναι χαμηλός και δεν σας πειράζει να πληρώσετε υψηλότερο τέλος, το Bittrex θα μπορούσε να λειτουργήσει για εσάς.

Αλλά αν ψάχνετε να επενδύσετε σε επερχόμενα ICOs και σε πρόσφατα εισηγμένα νομίσματα, τότε μάλλον θα πρέπει να βρείτε μια εναλλακτική λύση Bittrex… Binance, ίσως?

Το Binance είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για ανταλλαγή για να αγοράσετε πρόσφατα καταχωρημένα νομίσματα και μάρκες απευθείας από τους ICO. Προσθέτουν τακτικά νέα νομίσματα και ανταποκρίνονται γρήγορα σε μηνύματα. Και ο πιο προφανής λόγος για την επιλογή Binance, ειδικά εάν ο όγκος συναλλαγών σας είναι υψηλός, είναι οι χαμηλότερες χρεώσεις που προσφέρει η Binance.

(Θυμηθείτε, εάν κάνετε συναλλαγές με την BNB, εξοικονομείτε επιπλέον 50% στις χρεώσεις συναλλαγών σας.)

Η Binance έχει δημιουργήσει τόσο καλή φήμη για τον εαυτό της σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα – είναι απίστευτο. Το μόνο μειονέκτημα, για μένα, είναι ότι πρέπει να επιβιώσουν περισσότερο χωρίς να πειραχτούν για να αποδειχθούν.

Τα πάνε πολύ καλά ως προς την ασφάλεια, αλλά μπορούν να το διατηρήσουν; Μου αρέσει να το ελπίζω.

Πολλοί σοβαροί έμποροι χρησιμοποιούν τόσο το Binance όσο και το Bittrex μαζί. Με αυτόν τον τρόπο, αποκτούν τις καλύτερες δυνατότητες και των δύο. Ως αρχάριος, ίσως να μην χρειάζεται να το κάνετε αυτό και, αντίθετα, μπορείτε να επιλέξετε μόνο ένα – όποιο ταιριάζει περισσότερο στις απαιτήσεις σας.

Binance vs Bittrex: Τελικές σκέψεις

Τώρα έχετε μια καλή κατανόηση του τι είναι το Bittrex vs Binance, όταν ξεκίνησαν και πώς διαφέρουν μεταξύ τους. Ξέρετε πώς συγκρίνονται όσον αφορά τις χρεώσεις συναλλαγών, τα υποστηριζόμενα νομίσματα, τη φιλικότητα προς το χρήστη, την ασφάλεια, την ομάδα και άλλους σημαντικούς παράγοντες.

Χρησιμοποιώντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε ανταλλαγής, θα πρέπει να μπορείτε να αποφασίσετε ποια ανταλλαγή είναι καλύτερη για εσάς και τις ανάγκες σας.

Ελπίζω λοιπόν να σας άρεσε αυτός ο οδηγός και ότι σας βοήθησε να αποφασίσετε για το Binance εναντίον Bittrex! Επιτρέψτε μου να ξέρω ποια προτιμάτε, τι σας αρέσει και πώς πιστεύετε ότι θα μπορούσε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο! Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις σκέψεις σας.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map