Binance VS Coinbase: Two Crypto Exchange Giants

Σε αυτό Κάθισμα VS Νομισματική βάση σύγκριση, θα συζητήσουμε δύο από τα μεγαλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης στην αγορά. Θα σου πω τί είναι, ποιες υπηρεσίες προσφέρουν, και πόσο ασφαλή είναι η χρήση τους. Επειδή πρόκειται για κριτική Coinbase VS Binance, θα σας πω επίσης ποια ανταλλαγή είναι η καλύτερη για τους νέους εμπόρους.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων αξίζει περισσότερο από 320 δισεκατομμύρια δολάρια σήμερα. Αν σκέφτεστε να επενδύσετε σε κάποια Αιθέριο, Bitcoin ή Κυματισμός τότε δεν είσαι ο μόνος! Μια ολόκληρη βιομηχανία έχει δημιουργηθεί για να το κάνει όσο το δυνατόν πιο εύκολο για τους ανθρώπους να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτονομισματα.

Οι επιχειρήσεις που απαρτίζουν αυτόν τον κλάδο ονομάζονται ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. CoinMarketCap τόπος αγώνων 204 ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων όπου οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν εκατοντάδες νομίσματα και μάρκες. Για αρχάριους, ο αριθμός των επιλογών μπορεί να είναι τρομακτικό, αλλά μην ανησυχείτε καθώς είμαι εδώ για να σας βοηθήσω!

Θα απαντήσω σε όλες τις σημαντικές ερωτήσεις όπως, είναι ασφαλές το Binance; Και ποια είναι τα όρια του Coinbase; Ωστόσο, η πρώτη ερώτηση που θα κάνω είναι – θα ξεκινήσουμε; Ναί? Μεγάλος!

Πριν ξεκινήσω να μιλάω για τη σύγκριση Coinbase VS Binance, θα ρίξω μια γρήγορη ματιά σε τι είναι κάθε ανταλλαγή και από πού προήλθε. Θα ξεκινήσω με Νομισματική βάση και μετά μεταβείτε στο Binance. Επίσης, εάν βιάζεστε, μπορείτε να βρείτε το βασικές λεπτομέρειες για καθεμία από τις παρακάτω πλατφόρμες.


Τώρα, ας πάμε στο Coinbase.

Ρίζες του Coinbase

Νομισματική βάση είναι χρηματιστήριο που ιδρύθηκε το 2012 από τους Brian Armstrong και Fred Ehrsam στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Ένα χρηματιστήριο αγοράζει ένα cryptocurrency για τους πελάτες του αντί να φέρνει μαζί αγοραστές και πωλητές, όπως κάνουν τα χρηματιστήρια. Το Coinbase είναι το μεγαλύτερο χρηματιστήριο στην αγορά.Binance VS Coinbase: Διευθύνων Σύμβουλος & amp; Συνιδρυτής της Coinbase.

Τον Αύγουστο του 2017, το Coinbase ήταν η πρώτη ανταλλαγή που έγινε μονόκερος! Όχι, όχι το μυθικό άλογο! Η Coinbase έγινε ένας οικονομικός μονόκερος που είναι μια εταιρεία που είναι αξίας άνω των 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Ο Μπράιαν Άρμστρονγκ κατατάχθηκε επίσης στον αριθμό 10 Η τύχη λίστα με τους πιο σημαντικούς νέους στην επιχείρηση. Δεν είναι κακό για μια εταιρεία που είναι μόλις έξι ετών, σωστά?

Από τη δημιουργία της, η Coinbase έχει δημιουργήσει συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες όπως Μικρή και στενή κοιλάδα, Time Inc., και Expedia. Πιο πρόσφατα, ήταν φημολογείται ότι ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων, Facebook, ενδιαφέρεται να αγοράσει το χρηματιστήριο! Όλα αυτά καθιστούν το Coinbase μία από τις πιο νόμιμες επιχειρήσεις στο crypto.

Αλλά τι γίνεται με τον Binance?

Μια γρήγορη επισκόπηση Binance

Κάθισμα ιδρύθηκε το 2017 από Τσανγκμπένγκ Ζάο και Γι Αυτός. Βρίσκεται στη Μάλτα, αν και είχε γραφεία στην Κίνα, την Ιαπωνία και την Ταϊβάν. Και οι δύο ιδρυτές ξεκίνησαν την καριέρα τους στο crypto στο Εντάξει ανταλλαγή.

Το Binance είναι μια ανταλλαγή crypto-to-crypto, που σημαίνει συνδέει τους αγοραστές με τους πωλητές για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Έχει επίσης την κρυπτογράφηση που ονομάζεται Binance Coin (BNB). Η ανταλλαγή χρησιμοποίησε ένα Binance Coin ICO να αυξήσει 15 εκατομμύρια δολάρια USD τον Ιούλιο του 2017.Binance VS Coinbase: Λογότυπο Binance.

Σημείωση: Το ICO είναι μια αρχική προσφορά νομισμάτων και είναι ένας τρόπος για τις νέες επιχειρήσεις να συγκεντρώσουν κεφάλαια χωρίς να χρησιμοποιούν πιο παραδοσιακές μεθόδους όπως η έκδοση μετοχών ή ομολόγων.

Η Binance είναι γνωστή για την προσφορά δροσερών βραβείων στους κορυφαίους εμπόρους της. Στο παρελθόν, τα βραβεία περιλάμβαναν iPhone, MacBooks, Mercedes-Benz, ακόμη και Maserati! Προς το παρόν, η ομάδα της Binance αναζητά συνεργάτες για να σχηματίσουν ένα επενδυτικό ταμείο δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Έτσι, και οι δύο ανταλλαγές είναι μεγάλο… Αλλά ποιο είναι μεγαλύτερο; Ας κάνουμε μια σύγκριση μεγέθους Coinbase VS Binance.

Μέγεθος

Το Coinbase έχει εξυπηρέτησε περισσότερους από 20 εκατομμύρια πελάτες σε 32 διαφορετικές χώρες. Πάνω από 150 δισεκατομμύρια δολάρια κρυπτογράφησης έχουν αγοραστεί και πωληθεί στην πλατφόρμα.

Το Binance κατατάσσεται δεύτερος μεγαλύτερη στη λίστα των 204 ανταλλαγών του CoinMarketCap. Έχει όγκο συναλλαγών 24 ωρών 1.261.129.677 $.

Σημείωση: Ο 24ωρος όγκος συναλλαγών είναι η συνολική αξία του κρυπτονομίσματος που αγοράζεται και πωλείται σε ανταλλαγή σε μία ημέρα. Ο αριθμός που εμφανίζεται είναι για τις 07/02/18.

Είναι δύσκολο να πούμε ποια ανταλλαγή είναι μεγαλύτερη επειδή το Coinbase δεν αναφέρεται στο CoinMarketCap. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε μια πρόχειρη εκτίμηση του μέσου ημερήσιου όγκου του Coinbase με βάση τα στοιχεία που παρέχει στην αρχική του σελίδα. Αυτή η εκτίμηση είναι περίπου 85-100 εκατομμύρια δολάρια την ημέρα.

Τώρα ξέρετε ότι και οι δύο ανταλλαγές είναι τεράστιες, αλλά ποιο είναι καλύτερο; Για να μάθουμε, πρέπει να ελέγξουμε ποιες υπηρεσίες συναλλάγματος προσφέρει κάθε ανταλλαγή. Ας ρίξουμε μια ματιά στη σύγκριση Coinbase VS Binance των νομισματικών τους υπηρεσιών.

Υπηρεσίες συναλλάγματος

Οι δύο τύποι υπηρεσιών νομίσματος που προσφέρονται από κρυπτονομίσματα είναι η διαπραγμάτευση fiat και η κρυπτογράφηση.

Διαπραγμάτευση Fiat είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν cryptocurrency με νομίσματα fiat. Τα νομίσματα Fiat είναι τα επίσημα νομίσματα εθνών ή ομάδων εθνών. Παραδείγματα νομίσματος fiat περιλαμβάνουν το Δολάριο Καναδά (CAD), την Ινδική ρουπία (INR) και το Ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUR).

Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν ένα cryptocurrency για ένα άλλο.

Τα ζεύγη νομισμάτων στα οποία οι ανταλλαγές προσφέρουν συναλλαγματικές ισοτιμίες ονομάζονται ζεύγη συναλλαγών. Οι χρήστες θα μπορούν να ανταλλάσσουν μόνο νομίσματα που αναφέρονται ως ζεύγη συναλλαγών. Είναι σαν να πηγαίνεις στο Bureau de Change στο αεροδρόμιο.

 • Ένα ζευγάρι συναλλαγών fiat μοιάζει με αυτό. 1 βρετανική λίρα (GBP) = 90 ινδικές ρουπίες (INR).
 • Ένα ζευγάρι συναλλαγών κρυπτογράφησης μοιάζει με αυτό. 1 Bitcoin (BTC) = 14 Ethereum (ETH)
 • Ένα ζευγάρι συναλλαγών fiat / crypto μοιάζει με αυτό. 1 Bitcoin (BTC) = 6.300 δολάρια ΗΠΑ (USD).

Ας δούμε ποιες υπηρεσίες συναλλάγματος προσφέρει το Coinbase.

Υπηρεσίες νομίσματος Coinbase

Οι έμποροι Coinbase μπορούν να αγοράσουν κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας τα νομίσματα fiat του οποιαδήποτε από τις 32 χώρες όπου λειτουργεί. Όλες οι χώρες όπου λειτουργεί το Coinbase είναι στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, εκτός από την Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη.

Σημείωση: Οι έμποροι μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το Coinbase για να πουλήσουν κρυπτονομίσματα και στις 32 χώρες, εκτός από την Αυστραλία και τον Καναδά.

Η ανταλλαγή Fiat στο Coinbase είναι υπέροχο για αρχάριους επειδή δεν χρειάζεται να επισκεφθούν άλλο χρηματιστήριο πριν ξεκινήσουν την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Θα βρουν όλα όσα χρειάζονται σε ένα μέρος!

Binance VS Coinbase: Δυνατότητα Coinbase.

Προς το παρόν, η Coinbase προσφέρει μόνο συναλλαγές Bitcoin (BTC), Bitcoin μετρητά (BCH), Litecoin (LTC) και Αιθέριο (ETH). Αυτό σημαίνει ότι η Coinbase προσφέρει 12 ζεύγη συναλλαγών κρυπτονομισμάτων με κάθε κρυπτογράφηση να προσφέρεται για διαπραγμάτευση με τους τρεις άλλους.

Τώρα, ας κάνουμε μια κριτική Binance και τι προσφέρουν.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Υπηρεσίες νομίσματος Binance

Η Binance δεν προσφέρει καθόλου συναλλαγές fiat. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να χρηματοδοτούν μόνο τους λογαριασμούς τους – και να πραγματοποιούν συναλλαγές – με κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, το Binance προσφέρει πολύ καλύτερη επιλογή συναλλαγών κρυπτονομισμάτων από το Coinbase. Η ανταλλαγή προσφέρει συναλλαγές με εκατοντάδες γνωστά και πρόσφατα κυκλοφόρησε κρυπτονομίσματα. Περιλαμβάνουν EOS, ΑΛΑΣ, Cardano, Γκάφτο, Steem, Lisk, Loopring, ΝΕΟ, και πολλά άλλα.

Ο Binance έχει τέσσερα κύρια κρυπτονομίσματα που προσφέρει ζεύγη συναλλαγών για. Αυτοί είναι:

 • Bitcoin (BTC): 149 ζευγάρια

 • Binance Coin (BNB): 74 ζευγάρια

 • Ethereum (ETH): 146 ζευγάρια

 • ΗΠΑ Tether (USDT): 18 ζευγάρια

Έτσι, ποιες είναι οι υπηρεσίες νομίσματος είναι καλύτερες – Binance VS Coinbase?

Για αρχάριους, Το Coinbase έχει καλύτερες υπηρεσίες συναλλάγματος επειδή οι νέοι έμποροι μπορούν να αγοράσουν κρυπτονομίσματα με νομίσματα fiat. Δεν χρειάζεται να πάνε σε άλλη ανταλλαγή πρώτα. Η επιλογή των νομισμάτων είναι συγκριτικά μικρή, αλλά είναι ακόμα αρκετά μεγάλη για να ξεκινήσουν οι περισσότεροι έμποροι αρχάριων.

Binance VS Coinbase: Δυνατότητα Binance.

Για πιο προχωρημένους χρήστες, Το Binance διαθέτει καλύτερες υπηρεσίες νομίσματος. Η επιλογή κερμάτων της είναι από τις καλύτερες στην αγορά και προστίθενται πάντα νέα νομίσματα. Ωστόσο, αυτός ο γύρος πηγαίνει στο Coinbase λόγω της έλλειψης συναλλαγών fiat της Binance.

Τώρα ξέρετε με ποια νομίσματα μπορείτε να κάνετε συναλλαγές στο Coinbase και το Binance. Στη συνέχεια, ας δούμε ποιος χρεώνει τις χαμηλότερες χρεώσεις μεταξύ του Coinbase VS Binance.

Αμοιβές

Υπάρχουν τρεις βασικούς τύπους τελών Οι έμποροι πρέπει να πληρώσουν για να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Αυτοί είναι: προμήθειες κατάθεσης, τέλη ανάληψης, και αμοιβές συναλλαγών. Θα κοιτάξω πρώτα τις χρεώσεις του Coinbase.

Τέλη Coinbase

Το Coinbase χρεώνει τέλος 1,49% για κάθε αγορά ή πώληση κρυπτογράφησης. Αυτή η χρέωση αυξάνεται έως 3,99% για συναλλαγές με πιστωτική κάρτα.

Binance VS Coinbase: Τέλη Coinbase.Τέλη Coinbase | Πηγή: coinbase

Το Coinbase δεν προσφέρει ζεύγη συναλλαγών όπως το Binance. Αυτό σημαίνει ότι δεν προσφέρει συναλλαγματικές ισοτιμίες. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιεί μια υπηρεσία μετατροπής που προσφέρει μια καθορισμένη τιμή ή «ποσοστό μετατροπής» για κάθε συναλλαγή. Τα τέλη μετατροπής του Coinbase βασίζονται στις συναλλαγματικές ισοτιμίες του GDAX.

Σημείωση: Το GDAX (Global Digital Asset Exchange) είναι μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης που ανήκει στην Coinbase. Προσφέρει περισσότερα ζεύγη συναλλαγών και δυνατότητες από το Coinbase. Εάν εγγραφείτε στο Coinbase θα σας δοθεί επίσης πρόσβαση σε έναν λογαριασμό GDAX.

Η Coinbase προσφέρει δωρεάν καταθέσεις σε ευρώ στο SEPA. Στο SEPA, οι αναλήψεις ευρώ χρεώνονται με χρέωση 0.15. Οι καταθέσεις μέσω τραπεζικού εμβάσματος σε δολάρια ΗΠΑ είναι δωρεάν. Οι αναλήψεις δολαρίων ΗΠΑ χρεώνονται με τέλος 10 $.

Σημείωση: Ο SEPA είναι ο Ενιαίος Χώρος Πληρωμών σε Ευρώ. Είναι ένας οργανισμός 28 χωρών της ΕΕ που επιτρέπει τη γρήγορη και ασφαλή κυκλοφορία των ευρώ πέρα ​​από τα σύνορά τους.

Τα τέλη Coinbase είναι χαμηλά σε σύγκριση με ανταλλαγές που προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες όπως CEX και Coinmama. Ωστόσο, είναι υψηλά σε σύγκριση με τις ανταλλαγές crypto-to-crypto όπως το Binance…

Τέλη Binance

Το Binance δεν χρεώνει τέλη για καταθέσεις ή αναλήψεις. Αυτό συμβαίνει επειδή το Binance προσφέρει μόνο διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης. Ο χειρισμός συναλλαγών κρυπτονομισμάτων είναι πολύ φθηνότερος από τον χειρισμό συναλλαγών νομίσματος!

Το Binance χρεώνει τέλος 0,1% για όλες τις συναλλαγές. Προσφέρει επίσης έκπτωση 50% με αμοιβή για συναλλαγές που γίνονται χρησιμοποιώντας το Binance Coin.

Binance VS Coinbase: Τέλη Binance.

Τέλη συναλλαγής | Πηγή: binance

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει ένας ξεκάθαρος νικητής εδώ. Ο γύρος τελών Binance VS Coinbase είναι μια εύκολη νίκη για την ομάδα Binance. Οι χρεώσεις του είναι πολύ χαμηλές και είναι εύκολο να καταλάβουμε ποιο είναι ιδανικό για τους νέους εμπόρους!

Στη συνέχεια, θέλω να μιλήσω για το πώς φιλικό προς το χρήστη κάθε ανταλλαγή είναι. Αλλά πρώτα, μια γρήγορη σημείωση σχετικά με τα όρια συναλλαγών Coinbase VS Binance.

Μια γρήγορη σημείωση για τα όρια συναλλαγών

Οι περισσότερες ανταλλαγές έχουν όρια σχετικά με το πόσο οι έμποροι νομισμάτων επιτρέπεται να καταθέσουν και να κάνουν ανάληψη. Ας δούμε πώς συγκρίνονται τα όρια Binance VS Coinbase.

Όρια Coinbase

Τα όρια του Coinbase εξαρτώνται από το νόμισμα fiat με το οποίο διαπραγματεύεστε και αν είστε χρήστης επιπέδου 0, 1, 2 ή 3. Για παράδειγμα, οι χρήστες του επιπέδου 2 μπορούν να κάνουν συναλλαγές αξίας έως 25.000 $ μια μέρα. Οι χρήστες του επιπέδου 3 μπορούν να κάνουν απεριόριστες συναλλαγές.

Binance VS Coinbase: Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Coinbase.

Σημείωση: Το επίπεδο που επιτυγχάνει ένας έμπορος εξαρτάται από το πόσες προσωπικές πληροφορίες παρέχουν κατά τη δημιουργία του λογαριασμού τους. Αυτό ονομάζεται επαλήθευση λογαριασμού. Κάθε επίπεδο απαιτεί περισσότερες πληροφορίες χρήστη για επαλήθευση.

Όρια Binance

Τα όρια Binance εξαρτώνται από το εάν ένας έμπορος έχει επαλήθευση επιπέδου 1 ή 2. Οι χρήστες επιπέδου 1 μπορούν να κάνουν συναλλαγές κρυπτογράφηση αξίας έως 2BTC ανά ημέρα. Οι χρήστες του επιπέδου 2 μπορούν να κάνουν τις συναλλαγές αξίες έως 100BTC ανά ημέρα (δηλαδή περίπου 650.000 USD!).

Το Binance δεν έχει όριο στο πόσο κρυπτονομίσματα μπορεί να καταθέσει ένας χρήστης.

Έτσι, το Binance προσφέρει υψηλότερα όρια συναλλαγών από το Coinbase, αλλά ποια πλατφόρμα είναι ευκολότερη στη χρήση?

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Υπάρχει ένας ξεκάθαρος νικητής μεταξύ του Binance VS Coinbase σε αυτόν τον γύρο.

Το Coinbase είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το χρήστη προϊόντα σε κρυπτογράφηση. Συνιστάται σε κάθε αρχάριο κρυπτογράφησης, επειδή είναι το ιδανικό μέρος για να κάνετε τις πρώτες σας συναλλαγές. Η διάταξη είναι ΚΑΘΑΡΗ, απλός και καλά σχεδιασμένο, και τα χαρακτηριστικά του είναι βασικός (σε ένα καλό δρόμο!). Έκανα τις πρώτες μου συναλλαγές χρησιμοποιώντας το Coinbase και είναι πάντα η πρώτη ανταλλαγή που αναφέρω σε φίλους.

Binance VS Coinbase: ο πίνακας εργαλείων Coinabse.

Πηγή: Coinbase

Ο Binance θα μπορούσε να έχει κερδίσει αυτόν τον γύρο εάν συγκρίνονταν με οποιαδήποτε άλλη ανταλλαγή. Έχει δύο ρυθμίσεις χρήστη: βασικός και προχωρημένος. Βασικός είναι πιθανώς λίγο πολύ προχωρημένο για ολοκληρωμένοι αρχάριοι. Ωστόσο, προσφέρει στους πιο σίγουρους εμπόρους όλες τις πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται απλά και ξεκάθαρα.

Η Coinbase κερδίζει αυτόν τον γύρο, αλλά Θα συνιστούσα και τις δύο ανταλλαγές για αρχάριους. Χρησιμοποιήστε πρώτα το Coinbase και το Binance αργότερα για πλήρη εμπειρία συναλλαγών.

Binance VS Coinbase: ο πίνακας ελέγχου Binance.

Λοιπόν, τώρα ξέρετε ποιες υπηρεσίες προσφέρουν οι Coinbase και Binance, πόσο κοστίζουν και πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιηθούν.

Στη συνέχεια, θέλω να απαντήσω δύο πολύ σημαντικές ερωτήσεις. Είναι ασφαλές το Binance; Και έχει καλύτερη ασφάλεια από το Coinbase; Ας μάθουμε καθώς συγκρίνουμε το Binance VS Coinbase ασφάλεια.

Ασφάλεια

Και οι δύο ανταλλαγές χρησιμοποιούν έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για την προστασία λογαριασμών χρηστών. Αυτό είναι ένα σύστημα όπου κάθε λογαριασμός έχει δύο είδη κωδικού πρόσβασης. Το πρώτο επιλέγεται από τον χρήστη και το δεύτερο αποστέλλεται στο κινητό τηλέφωνο του χρήστη ή δημιουργείται από μια εφαρμογή όπως Επαληθευτής Google.

Binance VS Coinbase: Επαληθευτής Google.

Το Coinbase αποθηκεύει το 98% των χρημάτων χρηστών εκτός σύνδεσης. Το 2% που διατηρείται στο διαδίκτυο είναι ασφαλισμένο για κλοπή από τον Lloyd’s του Λονδίνου. Το Coinbase διατηρεί επίσης τα χρήματα χρηστών ξεχωριστά από τα λειτουργικά κεφάλαια για την αποφυγή κακής χρήσης. Η έδρα στις ΗΠΑ σημαίνει επίσης ότι η Coinbase πρέπει να ακολουθεί τους οικονομικούς νόμους των ΗΠΑ, οι οποίοι είναι μερικές από τις πιο δύσκολες στον κόσμο.

Είναι λιγότερο σαφές πώς διαχειρίζεται η Binance τα χρήματα των πελατών της και αυτό ανησυχεί ορισμένους χρήστες. Μόλις στις 27 Ιουνίου 2018, Οι χρήστες του Binance ανέφεραν ότι λείπουν χρήματα μετά από μια προγραμματισμένη αναβάθμιση του συστήματος. Ο Binance αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη και πρόσφερε 70% εκπτώσεις στα τέλη συναλλαγών για το πρόβλημα που προκάλεσε η αναβάθμιση.

Ωστόσο, η ομάδα ασφαλείας στο Binance ήταν επαινέται για την προστασία των χρημάτων του χρήστη από χάκερ. Τον Μάρτιο του 2018, οι χάκερ έκλεψαν τα στοιχεία σύνδεσης των χρηστών και προσπάθησαν να κλέψουν την ανταλλαγή. Τα συστήματα Binance εντόπισαν την παραβίαση και το σταμάτησαν. Κανένας χρήστης δεν έχασε χρήματα και τα χρήματα του χάκερ δωρίστηκαν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Binance VS Coinbase: αγοράστε Bitcoin με USD στο Binance.

Είναι λοιπόν ασφαλές το Binance και μπορεί να εμπιστευτεί το Coinbase για να προστατεύσει τα χρήματα των χρηστών του?

Το Binance και το Coinbase έχουν και τα δύο καλύτερα αρχεία ασφαλείας από τα περισσότερα άλλα χρηματιστήρια. Παίρνουν την ασφάλεια των πελατών πολύ σοβαρά. Στο Binance VS Coinbase, αυτός ο γύρος πηγαίνει στο Coinbase, επειδή είναι πιο ανοιχτός και ειλικρινής σχετικά με το πού βρίσκονται τα χρήματα των χρηστών του και για το τι χρησιμοποιούνται.

Τα κρυπτονομίσματα είναι ακόμα μια νέα τεχνολογία, επομένως οι χρήστες αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα. Θέλω να δω ποια ανταλλαγή αντιμετωπίζει καλύτερα αυτά τα προβλήματα. Στη συνέχεια, Binance VS Coinbase – υποστήριξη πελατών.

Υποστήριξη πελατών

Πολλές ανταλλαγές επικρίνονται για το ότι έχουν κακή εξυπηρέτηση πελατών. Δυστυχώς, το Binance και το Coinbase θα μπορούσαν να βελτιωθούν και σε αυτόν τον τομέα. Καμία ανταλλαγή δεν έχει μια επιλογή υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας στους ιστότοπούς της. Και οι δύο ανταλλαγές προτιμούν να επικοινωνούν με τους πελάτες τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τούτου λεχθέντος, και οι δύο ανταλλαγές προσφέρουν υπηρεσίες “SupportBot” για γενικές ερωτήσεις.

Νομισματική βάση παίρνει από 1-3 ημέρες για να απαντήσετε σε email πελατών, και ορισμένοι χρήστες έχουν παραπονεθεί ότι είναι οι απαντήσεις μη βοηθητικό ή πολύ γενικό. Η ανταλλαγή έχει μια λεπτομερή ενότητα FAQ στον ιστότοπο «υποστήριξης», την οποία πολλοί νέοι έμποροι θα βρουν χρήσιμες. Το Coinbase έχει επίσης τηλεφωνική γραμμή βοήθειας αλλά βασίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, έτσι είναι δύσκολο να έχουν πρόσβαση διεθνείς πελάτες.

Κάθισμα Η υποστήριξη μπορεί να είναι αργή όταν η ανταλλαγή είναι απασχολημένη, αλλά είναι διαθέσιμη σε τέσσερις διαφορετικές γλώσσες (Κινέζικα, Κορεάτικα, Αγγλικά και Ιαπωνικά), έτσι τουλάχιστον προσπαθούν, σωστά?

Οι ανταλλαγές Crypto προσφέρουν ακόμη χειρότερη υποστήριξη πελατών από τα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Οι Binance και Coinbase θα μπορούσαν και οι δύο να κάνουν πολύ καλύτερα. Καμία ανταλλαγή δεν κερδίζει τον γύρο υποστήριξης πελατών του Coinbase VS Binance. Η κοινότητα κρυπτογράφησης αξίζει καλύτερα!

Πριν αποφασίσετε ποια ανταλλαγή είναι η καλύτερη για εσάς, υπάρχει ένας ακόμη γύρος. Ο τελευταίος γύρος του διαγωνισμού ονομάζεται, Binance VS Coinbase: Κινητές πλατφόρμες.

Κινητές πλατφόρμες

Το Coinbase και το Binance έχουν και οι δύο εφαρμογές για κινητά, αλλά ποιο είναι καλύτερο; Ας δούμε τι πιστεύουν οι χρήστες:

 • Εφαρμογή Coinbase για κινητά:
 • Αξιολόγηση iTunes: 5 στα 5 (61.9k κριτικές)
 • Βαθμολογία Google Play: 4 στα 5 (144.4k κριτικές)
 • Εφαρμογή Binance Mobile:

Έτσι, η Coinbase κερδίζει τη μάχη των εφαρμογών για κινητά λόγω της διαθεσιμότητα και δημοτικότητα.

Έχω τελειώσει, οπότε έχω βάλει όλα όσα έχετε μάθει μέχρι στιγμής σε ένα εύχρηστο διάγραμμα σύγκρισης.

Binance VS Coinbase: Διάγραμμα σύγκρισης

Νομισματική βάση Κάθισμα
Τοποθεσία ΗΠΑ Μάλτα
Τύπος διαπραγμάτευσης Μεσίτης Crypto-to-Crypto
Αριθμός νομισμάτων συναλλαγών 30+ 150+
Αμοιβές Υψηλός Χαμηλός
Φιλικότητα προς τον χρήστη Πολύ ψηλά Μεσαίο
Ασφάλεια Υψηλός Υψηλός
Υποστήριξη πελατών Μέση τιμή Μέση τιμή
Εφαρμογή για κινητό Ναί Ναί

Και αυτό είναι, ο πλήρης οδηγός για αρχάριους στο Binance VS Coinbase! Πριν φύγω, θα μοιραστώ μερικές ακόμη σκέψεις που μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε ποια ανταλλαγή είναι καλύτερη για εσάς.

Συμπεράσματα

Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων για πρώτη φορά μπορεί να είναι τρομακτικός, ακριβός, και απογοητευτικό! Γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό επιλέξτε τη σωστή ανταλλαγή.

Το Binance και το Coinbase είναι και οι δύο εξαιρετικές επιλογές για νέους εμπόρους. Η πρότασή μου είναι να τα χρησιμοποιήσετε και τα δύο! Ξεκινήστε ανοίγοντας έναν λογαριασμό με το Coinbase. Κάντε μερικές απλές συναλλαγές με Litecoin ή Ethereum και, στη συνέχεια, όταν αισθάνεστε έτοιμοι, μεταβείτε στο Binance. Το Coinbase είναι η τέλεια εισαγωγή για την κρυπτογράφηση και το Binance είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να συνεχίσετε την κρυπτογράφηση!

Αυτή η μάχη του Κάθισμα VS Νομισματική βάση καταλήγει σε μια χαρούμενη γραβάτα! Ήταν χαρά να σας πω δύο από τα περισσότερα επαγγελματίας, αξιόπιστος, και φιλικές προς τον χρήστη ανταλλαγές στην αγορά. Τι νομίζετε; Πιστεύετε ότι υπάρχει καλύτερη ανταλλαγή εκεί έξω; Εάν το κάνετε, ενημερώστε με και θα το ελέγξω!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me