Επανεξέταση Binance

Οπως και κρυπτονόμισμα αυξάνεται η δημοτικότητά του, όλο και περισσότερες ανταλλαγές δημιουργούνται για αγορά, εμπορία και πώληση διαφορετικών κρυπτονομισμάτων. Αυτό καθιστά όλο και πιο δύσκολο να αποφασίσετε ποια ανταλλαγή πρόκειται να χρησιμοποιήσετε.

Κάποιοι στοχεύουν αρχάριοι, ενώ άλλοι είναι καλύτεροι για πιο προχωρημένο έμποροι. Επομένως, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποια ανταλλαγή είναι κατάλληλη για εσάς!

Αυτό Κάθισμα Η αναθεώρηση θα σας δώσει μια πλήρη επισκόπηση της ανταλλαγής Binance. Μόλις το διαβάσετε, θα έχετε μια καλή κατανόηση για το αν είναι η σωστή ανταλλαγή για εσάς.

Πρώτον, θα σας δώσουμε μερικές βασικές πληροφορίες για το Binance και πώς έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Στη συνέχεια θα εξηγήσουμε μερικά από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του Binance, καθώς και ορισμένα μειονεκτήματα.

Θα υπάρχει επίσης ένας αναλυτικός οδηγός για το πώς να το κάνετε κατάθεση, εμπορικές συναλλαγές και αποσύρετε κέρματα, μαζί με μερικές χρήσιμες εικόνες. Μέχρι το τέλος της επανεξέτασης Binance, θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη διαπραγμάτευση στο χρηματιστήριο μόνοι σας.

Λοιπόν, τι περιμένεις; Ας πάμε και ανακαλύψτε περισσότερα για το Binance!

Πλεονεκτήματα

  • Μια πολύ γνωστή πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης
  • Περισσότερα από 100 διαφορετικά κρυπτονομίσματα είναι διαθέσιμα για διαπραγμάτευση
  • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων

Μειονεκτήματα

  • Ίσως να είναι λίγο δύσκολο για τους αρχάριους λάτρεις της κρυπτογράφησης

Αναθεώρηση Binance: Τι είναι το Binance?

Κάθισμα είναι μια ανταλλαγή που φιλοξενεί συναλλαγές crypto-to-crypto. Αυτό σημαίνει ότι δεν δέχονται χρήματα πραγματικού κόσμου, όπως Δολάρια ΗΠΑ (USD) ή Ευρώ (EUR). Η ανταλλαγή δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2017 και αρχικά βρισκόταν στην Κίνα. Ωστόσο, ως κρυπτονόμισμα οι νόμοι είναι πολύ αυστηροί στην Κίνα, από τότε η ανταλλαγή μετακόμισε στην Ιαπωνία, μια χώρα που αγαπά το ψηφιακό νόμισμα!

Ο άνθρωπος που δημιούργησε το Binance ονομάζεται Changpeng Zao, ωστόσο, είναι γνωστός ως CZ. Είναι ενδιαφέρον ότι η CZ χρησιμοποιούσε ορισμένα από τα συστήματα συναλλαγών που χρησιμοποιούνται στο χρηματιστήριο του Τόκιο. Υποθέτω ότι χρησιμοποίησε αυτήν την εμπειρία για να βοηθήσει να κάνει το Binance αυτό που είναι σήμερα!

Πριν ο Binance άνοιξε την ανταλλαγή τους, συγκέντρωσαν χρήματα μια αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO). Αυτό μοιάζει πολύ με το crowdfunding, όπου οι άνθρωποι μπορούν να επενδύσουν για να βοηθήσουν μια εταιρεία να ξεκινήσει.

Ωστόσο, ένας ICO είναι ακόμα διαφορετικός, όπως οι άνθρωποι επενδύουν κρυπτογράφηση αντί για πραγματικά χρήματα. Το Binance ICO συγκέντρωσε το αντίστοιχο ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων και, σε αντάλλαγμα, έδωσαν στους επενδυτές το δικό τους διακριτικό κρυπτογράφησης, το οποίο ονομάζεται το νόμισμα Binance (BNB). Παρόλο που ονομάζεται Binance «Coin», είναι στην πραγματικότητα ένα διακριτικό, που είναι χτισμένο πάνω το blockchain Ethereum.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ

Το 2017, οι επενδυτές περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε ICO!

Επανεξέταση Binance: Αύξηση USD από ICOs το 2017.

Ο Binance είχε μια πολύ επιτυχημένη αρχή από τότε που δημιουργήθηκε το 2017. Έχουν πλέον κατά μέσο όρο περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε καθημερινές συναλλαγές, καθιστώντας τις το μεγαλύτερο χρηματιστήριο συναλλαγών alt-coin. Στην πραγματικότητα, ο Binance μεγάλωσε τόσο γρήγορα, που τον Ιανουάριο του 2018 έπρεπε να αναστείλουν νέες εγγραφές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι προσπαθούσαν να ανοίξουν έναν λογαριασμό Binance.


Γρήγορο γεγονός: Μόνο μια μέρα, η Binance έλαβε πάνω από 240.000 νέες αιτήσεις λογαριασμού!

Διαβάζοντας την κριτική μας Binance μέχρι τώρα, θα πρέπει τώρα να έχετε καλή κατανόηση του ιστορικού της ανταλλαγής. Τώρα ας μάθουμε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Binance!

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι Binance:

Γιατί Binance?

Πριν από την εγγραφή ενός νέου λογαριασμού σε μια ανταλλαγή για πρώτη φορά, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Αυτό θα διασφαλίσει ότι επιλέγετε τη σωστή ανταλλαγή για εσάς.

Πλεονεκτήματα του Binance

Αρχικά, ας συζητήσουμε τα πραγματικά πλεονεκτήματα αυτής της πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Τεράστια λίστα νομισμάτων Alt

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους η ανταλλαγή Binance είναι τόσο δημοφιλής είναι επειδή απαριθμούν τόσα πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ

Υπάρχουν πλέον περισσότερα από 1889 μεμονωμένα κρυπτονομίσματα, με νέα που δημιουργούνται σχεδόν κάθε μέρα!

Υπάρχουν περισσότερα από 100 διαφορετικά κρυπτονομίσματα διαθέσιμο στο Binance. Αυτά κυμαίνονται από γνωστά νομίσματα όπως Αιθέριο (ETH) και Litecoin (LTC), σε μικρότερα νομίσματα όπως CyberMiles (CMT) και ZCoin (XZC). Νομισματική βάση, μια ανταλλαγή που πουλά περισσότερα Bitcoin από οποιαδήποτε άλλη, μόνο λίστες συνολικά 4 νομίσματα!

Χαμηλές χρεώσεις

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό της ανταλλαγής είναι ότι κατά την ανταλλαγή κρυπτογράφησης σε κρυπτογράφηση, Τα τέλη Binance είναι από τα χαμηλότερα στον κλάδο. Οι πελάτες χρεώνονται 0,1% σε κάθε εμπόριο, που σημαίνει ότι εάν πραγματοποιήσατε συναλλαγή 1 ETH, θα χρεωθείτε μόνο 0,001 ETH!

Γρήγορη συμβουλή: Εάν κάνετε συναλλαγές με το Binance Coin (BNB), λαμβάνετε έκπτωση 50% για συναλλαγές!

Οι καταθέσεις είναι πάντα δωρεάν, αλλά οι αναλήψεις κοστίζουν χρήματα. Ωστόσο, οι περισσότερες ανταλλαγές λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Τα τέλη ανάληψης είναι διαφορετικά για κάθε κρυπτογράφηση και αλλάζουν ανάλογα με την αξία τους.

Για παράδειγμα, κατά τη στιγμή της γραφής, για κάθε Litecoin (LTC) που θέλετε να αποσύρετε, θα σας κοστίσει 0,01 LTC σε προμήθειες. Ωστόσο, εάν η αξία του Litecoin αυξανόταν, το ίδιο και το τέλος ανάληψης. Αυτό συμβαίνει επειδή η χρέωση καθορίζεται στην τιμή του Litecoin και όχι πάνω από την τιμή του USD (ή του τοπικού σας νομίσματος).

Δεν υπάρχουν όρια στην αξία των καταθέσεων που κάνετε, αλλά εάν θέλετε να κάνετε ανάληψη κρυπτογράφησης αξίας άνω των 2 BTC, τότε θα πρέπει να επαληθεύσετε περαιτέρω τον λογαριασμό σας. Αυτό μπορεί να γίνει από υποβολή ταυτότητας, όπως το διαβατήριό σας.

Βραβεία

Οι τακτικοί έμποροι στην ανταλλαγή Binance έχουν η ευκαιρία να κερδίστε βραβεία. Αυτά τα βραβεία αλλάζουν συνεχώς και έχουν συμπεριληφθεί μέχρι τώρα δωρεάν κρυπτονομίσματα, όπως Κυματιστά (Κύματα) και Οντολογία (ΟΝΤ). Έδωσαν ακόμη και ένα αυτοκίνητο Maserati! Πόσο δροσερό είναι αυτό!

ICpad Launchpad

Το Binance είναι γνωστό για την εισαγωγή νέων κρυπτονομισμάτων μόλις ολοκληρωθεί το ICO τους. Αυτό δείχνει ότι πολλές εταιρείες κρυπτογράφησης θεωρούν το Binance ως την αγαπημένη τους ανταλλαγή. Το Binance δεν αναφέρει απλώς κανένα παλιό κρυπτονομίσμα, αλλά πρέπει πραγματικά να αποδειχτεί ως ένα στερεό κρυπτογράφηση για να το καταγράψει το Binance.

Ασφάλεια

Το Binance παίρνει ασφάλεια πολύ σοβαρά, και οι πελάτες καλούνται να δημιουργήσουν έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) κατά την εγγραφή λογαριασμού. Το 2FA είναι ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας που στέλνει έναν ειδικό κωδικό στο κινητό σας τηλέφωνο κάθε φορά που θέλετε να συνδεθείτε, να πραγματοποιήσετε συναλλαγές ή να κάνετε ανάληψη χρημάτων.

Εάν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε “Είναι ασφαλές το Binance;”, χρησιμοποιεί επίσης ο ιστότοπος ο Πρότυπο ασφαλείας CryptoCurrency (CCSS) για την προστασία λογαριασμών, το οποίο είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο για μεγάλες ανταλλαγές.

Συναλλαγές υψηλού όγκου

Καθώς το Binance έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια για αγορά, εμπόριο και πώληση κρυπτονομισμάτων, υπάρχουν πολλές συναλλαγές που συμβαίνουν συνεχώς. Αυτό είναι ένας σημαντικός παράγοντας όπως σημαίνει έχετε περισσότερες πιθανότητες να πουλήσετε το cryptocurrency σας αμέσως, εάν και πότε πρέπει.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αγοράσετε ένα κρυπτογράφηση, αλλά έχει χαμηλό όγκο συναλλαγών, τότε είναι πιο δύσκολο να το αγοράσετε επειδή δεν υπάρχουν πολλοί πωλητές. Ωστόσο, εάν πολλοί άνθρωποι θέλουν να πουλήσουν αυτό το νόμισμα, θα είναι εύκολο να αγοράσουν.

Fun Fact: Η τεχνολογία που υποστηρίζει το Binance μπορεί να επεξεργαστεί έως και 1,4 εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο!

Μειονεκτήματα του Binance

Τώρα που έχουμε συζητήσει μερικά από τα πλεονεκτήματά τους σε αυτήν την κριτική Binance, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα λιγότερο από τα ιδανικά σημεία της ανταλλαγής.

Υποστήριξη πελατών

Υπάρχουν μικτές κριτικές για την υποστήριξη πελατών που προσφέρει το Binance exchange. Αν και μπορείτε επικοινωνήστε με το Binance μέσω email ή ζωντανής συνομιλίας, ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει μεγάλες καθυστερήσεις. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η ανταλλαγή έχει μεγάλο αριθμό πελατών, ωστόσο, και έτσι, ελπίζουμε ότι η Binance θα βελτιώσει τους χρόνους απόκρισης. Υπάρχει επίσης χωρίς τηλεφωνική υποστήριξη, που είναι κάτι που προσφέρεται από άλλες δημοφιλείς ανταλλαγές όπως Νομισματική βάση.

Χωρίς καταθέσεις ή αναλήψεις Fiat

Ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα στην ανταλλαγή Binance είναι αυτό οι πελάτες δεν μπορούν να καταθέσουν χρήματα χρησιμοποιώντας παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής. Άλλες γνωστές ανταλλαγές όπως Νομισματική βάση, Κράκεν, Livecoin, και HitBTC επιτρέψτε στους πελάτες να χρησιμοποιούν τη χρεωστική ή πιστωτική τους κάρτα. Μερικοί δέχονται ακόμη και τραπεζική μεταφορά και PayPal!

Επειδή το Binance δεν υποστηρίζει καταθέσεις fiat, καθιστά αδύνατο για τους αρχάριους να αγοράσουν κρυπτογράφηση για πρώτη φορά. Πρώτον, θα πρέπει να αγοράσετε ένα κρυπτογράφηση όπως το Bitcoin ή το Ethereum χρησιμοποιώντας το fiat και, στη συνέχεια, μπορείτε να το καταθέσετε στο Binance και να ανταλλάξετε άλλα νομίσματα.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να αποσύρετε κρυπτονομίσματα μόνο από το ανταλλακτήριο Binance.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021: Το Binance δέχεται τώρα πολλαπλά νομίσματα fiat, συμπεριλαμβανομένων των USD, EUR, GBP και πολλά άλλα. Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχουν περιορισμοί!

Συγκρίνετε το Binance δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Συγκρίνετε το Binance δίπλα-δίπλα με άλλους

Όλες οι ανταλλαγές Crypto μπορεί να μοιάζουν με εσάς, αλλά είναι ΟΧΙ όλα τα ίδια!

Ναί! Δείξε μου το γράφημα σύγκρισης

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance?

Εάν έχετε διαβάσει αυτήν την κριτική Binance μέχρι τώρα, θα πρέπει τώρα να έχετε καλύτερη κατανόηση του τι είναι το Binance, τι κάνουν και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης της ανταλλαγής τους. Τώρα θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance! Πρώτον, θα εξηγήσω πώς μπορείτε να ανοίξετε έναν νέο λογαριασμό!

Πώς να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο Binance?

  1. Επισκέψου το Αρχική σελίδα Binance και μετά κάντε κλικ στο "Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ".
  2. Θα πρέπει να εισαγάγετε η ηλεκτρονική σου διεύθυνση και επιλέξτε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης. Μην το ξεχνάς!
  3. Τέλος, πρέπει να το κάνετε Επιβεβαιώστε τη Διεύθυνση του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου σας. Έχετε πλέον λογαριασμό Binance!
  4. Όταν συνδεθείτε για πρώτη φορά, μια ειδοποίηση θα σας ρωτήσει εάν θέλετε ρύθμιση ταυτότητας δύο παραγόντων. Θυμηθείτε πώς εξηγήσαμε νωρίτερα ότι αυτό προστατεύει τον λογαριασμό σας?

Εισαγάγετε λοιπόν τον αριθμό του κινητού σας και ολοκληρώστε τη ρύθμιση.

Πώς να καταθέσετε χρήματα στο Binance?

Στην αναθεώρηση Binance, εξηγήσαμε νωρίτερα ότι η ανταλλαγή δεν επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν κατάθεση χρησιμοποιώντας δημοφιλείς μεθόδους πληρωμής, όπως χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καταθέσετε με κρυπτογράφηση. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι με το Bitcoin (BTC) ή το Ethereum (ETH), καθώς υπάρχουν άλλες ανταλλαγές που σας επιτρέπουν να τα αγοράσετε εύκολα με χρήματα fiat.

1. Μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω Κεφάλαια και μετά κάντε κλικ στο Καταθέσεις.Επανεξέταση Binance: εξήγηση του τρόπου κατάθεσης χρημάτων στο Binance.

2. Κάντε κλικ στο Επιλέξτε Κατάθεση Νομισμάτων και πληκτρολογήστε Εάν θέλετε να καταθέσετε χρησιμοποιώντας διαφορετικό κρυπτογράφηση, απλώς εισαγάγετε τον κωδικό του. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να καταθέσετε στο Ethereum, θα εισαγάγατε ETH.Επανεξέταση Binance: εξήγηση του τρόπου κατάθεσης χρημάτων στο Binance, βήμα 2.

3. Θα εμφανιστεί τώρα η μοναδική σας διεύθυνση κατάθεσης.

Σπουδαίος: Κάθε κρυπτογράφηση έχει διαφορετική διεύθυνση κατάθεσης! Για παράδειγμα, εάν προσπαθήσετε να στείλετε Ethereum (ETH) στη διεύθυνση Bitcoin (BTC), ενδέχεται να κινδυνεύσετε να χάσετε το Ethereum!Επανεξέταση Binance: μια εικόνα της διεύθυνσης κατάθεσης BTC.

4. Τώρα πρέπει να αντιγράψετε τη διεύθυνση κατάθεσης. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να κάνετε κλικ στο Αντιγραφή διεύθυνσης.

5. Τώρα πρέπει να μεταβείτε στο πορτοφόλι κρυπτογράφησης και να μεταφέρετε τον αριθμό των Bitcoin που θέλετε να στείλετε στον λογαριασμό Binance. Είναι πολύ σημαντικό να στείλετε τα νομίσματα στη σωστή διεύθυνση κατάθεσης Binance. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει ξανά τη διεύθυνση αφού την αντιγράψετε και την επικολλήσετε.

6. Μόλις στείλετε τα νομίσματα, ο λογαριασμός σας στο Binance θα πρέπει να τα λάβει εντός 10 λεπτών. Για να βεβαιωθείτε ότι έχουν φτάσει, μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω Κεφάλαια και κάντε κλικ στο Υπόλοιπα.Επανεξέταση Binance: εντοπίστε πού βρίσκονται τα Υπόλοιπά σας στο Binance.

7. Μόλις επιβεβαιωθεί η κατάθεσή σας από την Binance, το δικό σας Σύνολο και Διαθέσιμος τα υπόλοιπα θα ενημερωθούν.Ανασκόπηση Binance: συνολικά και διαθέσιμα υπόλοιπα στο Binance.

8. Συγχαρητήρια, έχετε πλέον χρηματοδοτήσει τον λογαριασμό ανταλλαγής Binance! Θα σας δείξω τώρα πώς να κάνετε το πρώτο σας εμπόριο!

Πώς να κάνετε συναλλαγές στο Binance?

Τώρα που σας έδειξα πώς να προσθέσετε κρυπτογράφηση στον λογαριασμό σας στο Binance, ας προχωρήσουμε στην πρώτη σας συναλλαγή. Υπάρχουν πάνω από 100 διαφορετικά κρυπτονομίσματα για να διαλέξετε, αλλά σε αυτό το παράδειγμα, θα σας δείξω πώς να αγοράσετε Litecoin (LTC). Μην ανησυχείτε, εάν θέλετε να αγοράσετε διαφορετικό νόμισμα, τα βήματα είναι τα ίδια, απλώς αντικαταστήστε το Litecoin με το κρυπτογράφηση που θέλετε να αγοράσετε!

1. Μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω Ανταλλαγή και μετά κάντε κλικ στο Βασικός.

Ανασκόπηση Binance: βασική ανταλλαγή στην πλατφόρμα Binance.

2. Έτσι, αυτό το στάδιο μπορεί να είναι λίγο τρομακτικό για αρχάριους… αλλά μην ανησυχείτε, σας καλύπτω. Απλώς ακολουθήστε τα βήματα.Ανασκόπηση Binance: ένα γράφημα.

3. Στα δεξιά της σελίδας, αναζητήστε το Αγαπημένα. Εδώ θα χρειαστεί να επιλέξετε το κρυπτογράφηση που καταθέσατε στον λογαριασμό Binance. Στο παράδειγμά μας, έχουμε επιλέξει Bitcoin (BTC). Εάν καταθέσατε το Ether, κάντε κλικ στο ETH.Ανασκόπηση Binance: τιμές πολλών κρυπτονομισμάτων.

4. Τώρα πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό νομίσματος για το κρυπτογράφηση που θέλετε να αγοράσετε. Καθώς αποδεικνύω πώς να αγοράσω Litecoin (LTC), θα μπω στο LTC.Επανεξέταση Binance: κατάθεση χρημάτων.

5. Μόλις κάνετε κλικ στο ζεύγος νομισμάτων (LTC / BTC για παράδειγμα), θα μεταφερθείτε στην οθόνη διαπραγμάτευσης.

6. Αυτά τα τρομακτικά γραφήματα θα εμφανίζουν τώρα τις πληροφορίες αγοράς της αντιστοίχισης που έχετε επιλέξει. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και αναζητήστε το Πράσινη αγορά Βεβαιωθείτε ότι κάνετε κλικ στο Αγορά.

Επανεξέταση Binance: αγορά στην αγορά.

Γιατί αγορά και όχι όριο; Η επιλογή της Αγοράς θα σας επιτρέψει να αγοράσετε το cryptocurrency σας με την τρέχουσα τιμή αγοράς. Αυτό θα σας προσφέρει την καλύτερη τιμή που διατίθεται αυτήν τη στιγμή. Εάν επιλέξετε Όριο, αυτό θα σας επιτρέψει να εισαγάγετε την ακριβή τιμή στην οποία θέλετε να αγοράσετε. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για πιο έμπειρος, βραχυπρόθεσμοι επενδυτές.

7. Για να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας, πρέπει να εισαγάγετε τον αριθμό των κερμάτων που θέλετε να αγοράσετε. Έχετε δύο επιλογές:

Επιλογή 1: Εισαγάγετε το συγκεκριμένο ποσό νομισμάτων που θέλετε να αγοράσετε. Στο παράδειγμά μας, θέλουμε να αγοράσουμε 10 Litecoin (LTC), επομένως το έχουμε εισαγάγει στο παρακάτω πλαίσιο.Επανεξέταση Binance: επιλογή 1. Επιλογή 2: Μπορείτε να επιλέξετε ένα ποσοστό του υπολοίπου Binance. Για παράδειγμα, εάν καταθέσατε 0,05 Bitcoin (BTC) στο λογαριασμό σας και θέλετε να τα ανταλλάξετε όλα αυτά σε Litecoin (LTC), μπορείτε απλά να επιλέξετε 100%.Επανεξέταση Binance: επιλογή 2, που σχετίζεται με τα υπόλοιπα.

8. Τέλος, για να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας, κάντε κλικ στο πράσινο ΑΓΟΡΑ LTC. Όπως επιλέξατε Αγορά, η παραγγελία σας θα ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

9. Εάν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η συναλλαγή σας ήταν επιτυχής, μπορείτε να επιστρέψετε στο Κεφάλαια > Υπόλοιπα Ενότητα.

10. Συγχαρητήρια, μόλις κάνατε την πρώτη σας ανταλλαγή κρυπτογράφησης για κρυπτογράφηση!

Πώς να αποσύρετε από το Binance?

Σε αυτό το στάδιο της επανεξέτασης Binance, τώρα θα ξέρετε πώς να καταθέσετε χρήματα στο Binance και να αγοράσετε το πρώτο σας νόμισμα! Τι γίνεται όμως αν θέλετε να κάνετε ανάληψη των χρημάτων σας; Λοιπόν, ας σας δείξουμε πώς να το κάνετε και αυτό!

1. Στο επάνω μέρος της σελίδας, μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω Κεφάλαια και κάντε κλικ στο Αναλήψεις.Επανεξέταση Binance: συνολικό υπόλοιπο.

2. Εάν δεν έχετε ρυθμίσει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, το Binance δεν θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε μέχρι να το κάνετε.Επανεξέταση Binance: ενεργοποίηση του 2FA.

3. Κάντε κλικ στο «Επιλέξτε νόμισμα ανάληψης » και εισαγάγετε την κρυπτογράφηση που θέλετε να πραγματοποιήσετε ανάληψη. Να θυμάστε ότι πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό νομίσματος, όπως BTC ή ETH.Επανεξέταση Binance: επιλογή του νομίσματος ανάληψης.

4. Τώρα, εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού στην οποία θέλετε να στείλετε τα νομίσματά σας.

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ: Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τη σωστή διεύθυνση, καθώς τυχόν λάθη μπορεί να είναι δαπανηρά! Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τη διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσύρετε.

5. Τέλος, εισαγάγετε τον αριθμό των νομισμάτων που θέλετε να αποσύρετε και κάντε κλικ στο πορτοκαλί υποβάλλουν

6. Οι αναλήψεις τραπεζικών συναλλαγών είναι συνήθως γρήγορες και συνήθως απαιτούνται όχι περισσότερο από 30 λεπτά για να φτάσετε στο πορτοφόλι προορισμού σας. Ωστόσο, εάν το δίκτυο είναι απασχολημένο, μπορεί να διαρκέσει περισσότερο.

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το Binance?

Ίσως έχετε παρατηρήσει από το τμήμα αγοράς της κριτικής Binance ότι υπάρχουν δύο επιλογές για να διαλέξετε – Βασικό και Προχωρημένο. Αυτό κάνει το Binance τόσο δημοφιλές χρηματιστήριο – είναι υπέροχο τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

Στον παραπάνω οδηγό συναλλαγών, σας δείξαμε πώς να χρησιμοποιήσετε τις βασικές λειτουργίες. Ωστόσο, μόλις γίνετε επαγγελματίας συναλλαγών, υπάρχουν κάποιες επιπλέον δυνατότητες διαθέσιμες στην ενότητα για προχωρημένους!

Binance Advanced

Αν είστε ένας πιο έμπειρος έμπορος, Οι σύνθετες επιλογές σάς επιτρέπουν να βλέπετε πιο λεπτομερή στατιστικά. Για παράδειγμα, αν σας ενδιαφέρει οι μεταβολές των τιμών μεταξύ Bitcoin και Ethereum, υπάρχουν πιο προηγμένα γραφήματα που μπορείτε να δείτε.

Κηροπήγια σας επιτρέπει να δείτε την τιμή ανοίγματος, την υψηλότερη, τη χαμηλότερη και την τελική τιμή κρυπτογράφησης για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Απλώς να θυμάστε, εάν μόλις ξεκινήσετε με τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, είναι πιθανότατα καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τη βασική επιλογή μέχρι να νιώσετε πιο άνετα!

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Συμπεράσματα

Εάν έχετε διαβάσει την κριτική μας Binance από την αρχή έως το τέλος, θα πρέπει τώρα να μπορείτε να αποφασίσετε εάν είναι η σωστή ανταλλαγή για εσάς. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση του Binance, ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένα μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη – όπως αδυναμία κατάθεσης με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.

Είτε αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα είτε όχι, τουλάχιστον τώρα ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance και θα πρέπει εύκολα να μπορείτε να καταθέσετε, να ανταλλάξετε και να αποσύρετε χρήματα!

Κατά τη γνώμη μου, Κάθισμα είναι ένα από τα καλύτερα ανταλλακτικά κρυπτονομισμάτων εκεί έξω για συναλλαγές μεταξύ διαφορετικών κρυπτονομισμάτων. Προσφέρει μια εξαιρετική, εύχρηστη διεπαφή που εξυπηρετεί όλους τους τύπους εμπόρων. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι μια πλατφόρμα που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για τη διάταξη της ανταλλαγής; Διαθέτει η Binance την κρυπτογράφηση που θέλετε να αγοράσετε?

Ενημερώστε μας αν σας άρεσε η κριτική ανταλλαγής Binance!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map