Βρύσες Bitcoin με τις υψηλότερες πληρωμές: Ποιο θα διαλέξετε

Εάν έχετε σκοντάψει αυτόν τον οδηγό, οι πιθανότητες είναι ότι δεν είστε μόνο κάπως εξοικειωμένοι με Bitcoin αλλά αναζητάτε επίσης τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από αυτήν την κρυπτογράφηση.

Πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν ακόμη Βρύσες Bitcoin – Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μεγιστοποιούν τα πιθανά κέρδη τους. Γι ‘αυτό σήμερα θέλω να σας πω για το επιλογές βρύσης Bitcoin με την υψηλότερη πληρωμή.

Θα ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί – στην αρχή, θα σας πω για την ίδια την ιδέα μιας βρύσης Bitcoin γενικά. Όπως ανέφερα, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν κάτι τέτοιο, επομένως θα ήταν καλό να καλύψουμε πρώτα τις βασικές πληροφορίες.

Μετά από αυτό, θα ρίξουμε μια ματιά σε μια λίστα που συνέθεσα. Το ονομάζω λίστα «Βρύσες Bitcoin με τις υψηλότερες πληρωμές». Θα μιλήσουμε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε βρύσης και θα προσπαθήσουμε να διαλέξουμε την καλύτερη βρύση BTC εκεί έξω.

Τι είναι μια βρύση Bitcoin?

Εάν ήσασταν στο Google «Τι είναι μια βρύση Bitcoin;», η πιο γενική απάντηση που θα λάβατε είναι «ένα σύστημα ανταμοιβής». Αν και αυτό είναι τεχνικά αλήθεια, είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Επιτρέψτε μου να επεξεργαστώ με ένα μεταφορικό παράδειγμα.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Φανταστείτε μια βρύση που έχει διαρροή – πιθανότατα είχατε (ή τουλάχιστον το έχετε δει) κάποια στιγμή στη ζωή σας. Ίσως η βρύση της κουζίνας σας δεν λειτουργεί σωστά και συνεχίζει να στάζει νερό αργά αλλά σίγουρα?

Βρύση Bitcoin με την υψηλότερη πληρωμή: στάζει το Bitcoin.

Τώρα, εάν επρόκειτο να τοποθετήσετε ένα μπολ κάτω από αυτή τη βρύση, τι θα συνέβαινε; Λοιπόν, τίποτα εντυπωσιακό στην αρχή, αυτό είναι σίγουρο, αλλά φανταστείτε να αφήσετε το μπολ εκεί για μερικούς μήνες. Ποια θα ήταν η κατάσταση τώρα?

Αν νομίζετε ότι θα ξεχειλίζει με νερό, έχετε δίκιο. Αυτή είναι η ίδια αρχή όσον αφορά τις βρύσες Bitcoin, μόνο αυτές οι διαρροές satoshis αντί για Bitcoin.

Όπως ίσως έχετε ακούσει, κανείς δεν ξέρει ποιος δημιούργησε το Bitcoin. Το άτομο (ή ομάδα ανθρώπων) το έκανε με το ψευδώνυμο Satoshi Nakamoto. Μέχρι σήμερα, το άτομο (άτομα) παραμένει ανώνυμο.

Εδώ προέρχεται ο όρος satoshi. Σατόσι είναι η μικρότερη δυνατή μονάδα του Bitcoin.

Για να σας δώσει μια ιδέα για το πόσο μικρή είναι αυτή η μονάδα, η τρέχουσα τιμή του Bitcoin είναι σχεδόν 6400 $. 1 $ ισούται με 15.536 satoshis. Ναι, τόσο μικρό.

Ακόμη και οι βρύσες Bitcoin με τις υψηλότερες πληρωμές προσφέρουν το πολύ μικρό ποσό εσόδων όταν παίρνετε τα πράγματα σε προοπτική. Αλλά προχωράω μπροστά μου – δεν έχω εξηγήσει σωστά τι είναι μια βρύση Bitcoin!


ΕΝΑ Βρύση Bitcoin είναι ένα πρόγραμμα (ιστότοπος) που πληρώνει στους χρήστες μικρές ποσότητες Bitcoin (τα προαναφερθέντα satoshis) για διαφορετικές εργασίες. Είναι ουσιαστικά δωρεάν χρήματα όταν το σκέφτεστε.

Βεβαίως, το ποσό του Bitcoin που πληρώθηκε είναι πολύ μικρό και σχεδόν απαρατήρητο. Ωστόσο, όπως μια κανονική βρύση γεμίζει ένα μπολ με νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα, έτσι και όλα τα satoshis προσθέτουν.

Ιστορία

Δεν μπορείτε να βρείτε τη βρύση Bitcoin με την υψηλότερη πληρωμή χωρίς να γνωρίζετε την ιστορία της πρώτης, τώρα μπορείτε?

Το πρώτο (αυτο-τίτλος) Βρύση Bitcoin κυκλοφόρησε ακριβώς ένα έτος μετά το αρχικό Bitcoin ξεκίνησε το 2009. Το 2010 ήταν ειλικρινά μια παράξενη στιγμή όταν ήρθε σε κυκλοφορία βρύσης BTC – εκείνη τη στιγμή, όχι μόνο κανείς δεν είχε ακούσει καν για το Bitcoin, αλλά ήταν άχρηστο.

Βρύση Bitcoin με την υψηλότερη πληρωμή: Βρύση Bitcoin.

Ωστόσο, ένας άντρας με το όνομα του Γκάβιν Άντρσεν κατά κάποιον τρόπο είδαν δυνατότητες στην εμφάνιση του κρυπτονομίσματος και αποφάσισαν να ενεργήσουν βάσει του εντέρου του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν στιγμιαίος υποστηρικτής της αιτίας κρυπτογράφησης – ο κ. Andresen πίστευε στο μέλλον της ανάπτυξης Bitcoin και blockchain (το κάνει ακόμα μέχρι σήμερα) και εκπλήχθηκε από την ιδέα ενός αποκεντρωμένο, κρυπτογραφημένο ψηφιακό νόμισμα.

Ο G. Andresen δεν είχε καμία πρόθεση να δημιουργήσει τη βρύση Bitcoin με την υψηλότερη πληρωμή – υπήρχε κανένας ανταγωνισμός τότε. Όχι, οι προθέσεις του ήταν πολύ διαφορετικές. Ο κ. Andresen ήθελε να διαδώσει την ευαισθητοποίηση και να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους σχετικά με τα θέματα του Bitcoin και του blockchain. Και ποιος καλύτερος τρόπος να το κάνετε από το να προσφέρετε μέρος αυτού του Bitcoin στους ανθρώπους για μάθηση?

Τη στιγμή της έναρξης της πρώτης βρύσης Bitcoin, 5 Bitcoin προσφέρθηκαν στους χρήστες για τη συμμετοχή τους σε μερικές μικρές δραστηριότητες.

Ναι, το έχετε διαβάσει σωστά. 5 Bitcoin.

Τότε, ήταν μόνο μερικά λεπτά. Ωστόσο, σύμφωνα με τα σημερινά πρότυπα, θα μπορούσατε να πείτε ότι στους ανθρώπους προσφέρθηκαν περισσότερα από 30.000 $ για να λύσει μερικά κομμάτια captcha. Εάν αυτό το γεγονός και μόνο δεν είναι εντυπωσιακό, τότε δεν ξέρω τι είναι.

Με την πάροδο του χρόνου, όλο και περισσότερες βρύσες Bitcoin άρχισαν να εμφανίζονται. Ξαφνικά, οι άνθρωποι έψαχναν τώρα τις βρύσες Bitcoin με την υψηλότερη πληρωμή – έγινε μια ολόκληρη επιχείρηση από μόνη της.

Σήμερα, θα μπορούσατε να βρείτε εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες λίστες βρύσης Bitcoin στο διαδίκτυο. Όλοι τους ισχυρίζονται ότι βρήκαν το βρύσες Bitcoin με την υψηλότερη πληρωμή – αυτό το σεμινάριο δεν αποτελεί εξαίρεση.

Βρύση Bitcoin με την υψηλότερη πληρωμή: Βρύση Bitcoin.

Αλλά με όλη τη φήμη γύρω από αυτήν την ιδέα, μια ερώτηση τείνει να ξεχωρίζει – πώς στον κόσμο οι κάτοχοι βρύσης Bitcoin κερδίζουν χρήματα?

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Bitcoin Faucets ως επιχειρηματική απόφαση

Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σας εκπλήξει όταν λέω ότι είναι δύσκολο να κερδίσετε χρήματα με βρύσες Bitcoin. Θέλω να πω, δίνετε δωρεάν χρήματα χωρίς να ζητήσετε (σχεδόν) τίποτα πίσω. Ακούγεται τρελός, έτσι δεν είναι?

Λοιπόν, οι περισσότερες από τις βρύσες Bitcoin είναι εξακολουθεί να λειτουργεί μέχρι σήμερα έχουν κάποιο είδος μοντέλο εξωτερικού εισοδήματος. Αυτό σημαίνει ότι όταν ένας χρήστης έρχεται να μπει στη βρύση ή να συγκεντρώσει τα καθημερινά του κέρδη, τον υποδέχεται διαφημίσεις τρίτων που στοχεύουν στην πώληση κάποιου είδους προϊόντος ή υπηρεσίας.

Με αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο που μοιάζει με θυγατρικές, οι ιδιοκτήτες βρύσης ελπίζουν τουλάχιστον να ξεπεράσουν και ίσως ακόμη και να κερδίσουν λίγο στη διαδικασία.

Τεχνικές πληροφορίες

Δεν μπορούμε να πηδήσουμε στη λίστα βρύσης Bitcoin χωρίς να καλύψουμε το τεχνική πλευρά των πραγμάτων, οπότε ας το αντιμετωπίσουμε γρήγορα.

Φανταστείτε ότι έχετε αποφασίσει να δημιουργήσετε τη βρύση σας Bitcoin. Οι επιλογές είναι πραγματικά αρκετά μεγάλες – η αισθητική της διεπαφής μπορεί να είναι οτιδήποτε θέλετε, ξεκινώντας από βρύσες με θέμα τα ζώα μέχρι τις αθλητικές και τις θεματικές για παιχνίδια. Ένας καλός κανόνας για μια επιτυχημένη ιδέα είναι να σκεφτούμε κάτι ελκυστικό και οπτικά ευχάριστο.

Τώρα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα αξιόπιστο και καλά βελτιστοποιημένο πορτοφόλι Bitcoin. Μετά από αυτό, τοποθετήστε πολλά Bitcoin που θέλετε, και επισυνάψτε το πορτοφόλι στη βρύση σας.

Μερικά προγράμματα και σενάρια ασχοληθείτε με τη διανομή satoshi και όλα αυτά τεχνικά πράγματα. Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε έναν τρόπο βελτιστοποίησης των εργασιών που θα πρέπει να εκτελέσουν οι χρήστες σας για να λάβουν το μερίδιο των satoshis τους.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα όταν πρόκειται για μια επιτυχημένη βρύση Bitcoin (μοντέλο δημιουργίας χρημάτων, βελτιστοποίηση ιστότοπων, διαχείριση διαφημίσεων κ.λπ.), αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να έχετε πάρει τη γενική ιδέα πίσω από αυτό.

Τούτου λεχθέντος, τώρα μπορούμε τελικά να βυθίσουμε κατευθείαν στη λίστα βρύσης Bitcoin με τις υψηλότερες πληρωμές. Αυτή η λίστα δεν περιλαμβάνεται σε συγκεκριμένη σειρά, αλλά τα κύρια κριτήρια που προσπάθησα να ακολουθήσω κατά τη δημιουργία της ήταν ασφάλεια, ευυποληψία, σταθερότητα και φυσικά, ποσό ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

Η λίστα βρύσης Bitcoin με τις υψηλότερες πληρωμές

Ας ξεκινήσουμε αυτήν τη λίστα με κάπως μια μοναδική μάρκα – BonusBitcoin.

Μπόνους Bitcoin

Βρύσες Bitcoin με τις υψηλότερες πληρωμές

Μπόνους Bitcoin είναι κάπως πρωτότυπο γιατί ενώνει πολλές άλλες βρύσες Bitcoin με ένα εμπορικό σήμα. Όσον αφορά την εμπειρία χρήστη, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο – δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο πηδώντας από τη μία βρύση στην άλλη, πρέπει να τα θυμάστε όλα αυτά και να περιμένετε επιπλέον χρόνους φόρτωσης. Με το BonusBitcoin, έχετε πρόσβαση στο καθημερινή περιστροφή βρύσης με λίγα μόνο κλικ.

Φυσικά, όπως και άλλες βρύσες, το BonusBitcoin προσφέρει στους χρήστες του ανταμοιβές θυγατρικών και καθημερινά μπόνους. Όσον αφορά την κατάσταση βρύσης Bitcoin με τις υψηλότερες πληρωμές, αυτή η επωνυμία είναι μία από τις κορυφαίες πληρωμές – μία μόνο αξίωση μπορεί να αποφέρει έναν χρήστη 5000 σατόσι, ενώ οι αξιώσεις συμβαίνουν κάθε 15 λεπτά περίπου (μέχρι το ημερήσιο όριο, φυσικά).

Συνολικά, αναφέρεται γενικά ως μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για βρύσες Bitcoin με την υψηλότερη πληρωμή.

Bitcoin Aliens

Βρύσες Bitcoin με τις υψηλότερες πληρωμές

Ενα από πιο γνωστές βρύσες Bitcoin, Bitcoin Aliens είναι μια διασκεδαστική και διαδραστική επιλογή για να κερδίσετε satoshis.

Το Bitcoin Aliens σας προσφέρει ικανότητα να παίζετε παιχνίδια ως τρόπος να κερδίσετε το μερίδιό σας στο Bitcoin. Υπάρχουν πολλές διαδικασίες και ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να μεγιστοποιήσετε την πληρωμή σας.

Αυτή η βρύση είναι επίσης κινητή – είναι διαθέσιμη τόσο σε συσκευές Android όσο και σε συσκευές Apple. Αυτό είναι υπέροχο επειδή μπορείτε να κάνετε την καθημερινή σας περιστροφή σχεδόν οπουδήποτε – χρειάζεστε απλώς το τηλέφωνό σας, ένα πορτοφόλι Bitcoin και μια σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Οι Bitcoin Aliens προσφέρουν στους χρήστες γύρω 4000 satoshis για τη συμμετοχή τους στις διαδικασίες μέσα στη βρύση. Αυτό το ποσό σατοσίων μεταφράζεται περίπου σε 0,25 $ – αυτό είναι αρκετά καλό!

Αν ψάχνετε για τη βρύση Bitcoin με την υψηλότερη πληρωμή, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας το Bitcoin Aliens όταν πρόκειται για τις καθημερινές σας εναλλαγές.

Moon Bitcoin

Βρύσες Bitcoin με τις υψηλότερες πληρωμές

Μία από τις παλαιότερες και πιο γνωστές βρύσες Bitcoin εκεί έξω, Moon Bitcoin έχει μερικούς καταπληκτικούς τρόπους για να σας πείσει να συνεχίσετε να επιστρέφετε στον ιστότοπό τους και να διεκδικείτε σατοσίδες.

Πρώτα απ ‘όλα, αξίζει να αναφερθεί ότι το Moon Bitcoin έχει λίγα διαφορετικά κρυπτονομίσματα (όπως το Ethereum και το Litecoin) που μπορείτε να επιλέξετε να διεκδικήσετε διαφορετικά από το Bitcoin. Αυτή είναι μια αρκετά ευέλικτη επιλογή για άτομα που μπορεί να αναζητούν τη βρύση Bitcoin με την υψηλότερη πληρωμή, αλλά ενδιαφέρονται για άλλα νομίσματα κρυπτογράφησης περισσότερο από ό, τι στο Bitcoin.

Επιπλέον, το Moon Bitcoin προσφέρει μια τεράστια ποικιλία διαφορετικών μπόνους, ξεκινώντας από τα συνδεδεμένα με το μπόνους “χρόνος που δαπανάται στον ιστότοπο”.

Αυτό που είναι επίσης ωραίο για το Moon Bitcoin είναι ότι είναι προσφέρει στους χρήστες της βρύσης ένα μπόνους πίστης – Αν συνεχίσετε να επιστρέφετε στη βρύση χωρίς να χάσετε ούτε μια μέρα, οι πιθανές ανταμοιβές σας αυξάνονται κατά ένα συγκεκριμένο συγκεκριμένο ποσοστό κάθε φορά. Η βρύση διαθέτει επίσης «μυστήρια δώρα», όπου παρέχει στους χρήστες μια τυχαία ποσότητα σατοσίων, ως δώρο έκπληξης.

Ειλικρινά, καμία λίστα με τις βρύσες Bitcoin με τις υψηλότερες πληρωμές δεν θα ήταν πλήρης χωρίς Moon Bitcoin – δώστε σε αυτήν τη βρύση έναν έλεγχο!

Δωρεάν Bitcoin

Βρύσες Bitcoin με τις υψηλότερες πληρωμές

Δωρεάν Bitcoin είναι ίσως το πιο διάσημο όνομα σε αυτήν τη λίστα. Θεωρείται ευρέως ως η πιο δημοφιλής και χρησιμοποιημένη βρύση Bitcoin στον κόσμο.

Γιατί είναι τόσο δημοφιλές και αγαπημένο; Λοιπόν, υπάρχουν μερικοί μεγάλοι λόγοι που συμβάλλουν στην επιτυχία αυτής της βρύσης.

Πρώτα απ ‘όλα, αυτή είναι μια από τις λίγες βρύσες Bitcoin με την υψηλότερη πληρωμή που επιπλέον πληρώνουν τόκους για το υπόλοιπό σας. Το ποσό των καταβληθέντων τόκων είναι πάντα τουλάχιστον 30.000 satoshis.

Επιπλέον, το FreeBitcoin προσφέρει στους χρήστες πολλές ευκαιρίες να αυξήσουν το υπόλοιπό τους στο Bitcoin. Οι λαχειοφόροι αγορές, τα τυχερά παιχνίδια και οι πόντοι ανταμοιβής είναι ένα κοινό θέαμα όσον αφορά αυτήν τη βρύση. Υπάρχει κάτι για όλους – τα τυχερά παιχνίδια μπορούν να διπλασιάσουν ή να τριπλασιάσουν το παιχνίδι σας, αλλά μπορεί επίσης να σας αφήσει σπασμένους και άδειους.

Εάν τα τυχερά παιχνίδια δεν είναι δικά σας, μπορείτε να συμμετάσχετε σε κανονικές λαχειοφόρες αγορές και παιχνίδια hi-lo. Τα τελευταία μπορεί να σας αποφέρει έως 1 BTC!

Είναι αρκετά προφανές ότι το FreeBitcoin είναι μια εκθετικά δημοφιλής βρύση. Όχι μόνο είναι μια από τις βρύσες Bitcoin με τις υψηλότερες πληρωμές εκεί έξω, αλλά χρησιμεύει επίσης ως μια εξαιρετική πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών και λαχειοφόρων αγορών.

Bitcoin Zebra

Βρύσες Bitcoin με τις υψηλότερες πληρωμές

Bitcoin Zebra είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα βρύσης που ταυτόχρονα είναι αισθητικά ευχάριστο και διαδραστικό.

Η ιστορία έναρξης αυτής της βρύσης Bitcoin είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Ο δημιουργός του Bitcoin Zebra αγαπούσε την ιδέα των βρύσων Bitcoin, αλλά όταν δοκίμασε μερικά από αυτά ο ίδιος, απογοητεύτηκε από την ποιότητα και την απόδοση που έλαβε. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα αυτού;?

Ένα φρέσκο, γεννήθηκε νέα βρύση Bitcoin.

Στο Bitcoin Zebra, πρέπει να συνδεθείτε σε συγκεκριμένες περιόδους για να “τροφοδοτήσετε τη ζέβρα” – είναι διαδραστική, gamified εμπειρία για τα οποία ανταμειφθείτε λαμβάνοντας satoshis.

Ο δημιουργός του Bitcoin Zebra, απογοητευμένος από την έλλειψη ποιότητας και συνολικά παρουσίαση ονομαστικής αξίας από πολλές βρύσες στην αγορά, στοχεύει να αναπτύξει αυτή τη βρύση για να γίνει μια από τις καλύτερες (αν όχι οι καλύτερες) και με τη βρύση Bitcoin με τις υψηλότερες πληρωμές. Πράγματι, ένας φιλόδοξος ισχυρισμός, αλλά ολόκληρη η κοινότητα της βρύσης Bitcoin ανυπομονεί να δει τα αποτελέσματα αυτής της επιχείρησης.

συμπέρασμα

Δεν είναι μυστικό τόσο νέο Βρύσες Bitcoin εισέρχονται στην αγορά κάθε μέρα. Με την άνοδο του διαγωνισμού, οι μεγαλύτεροι ιδιοκτήτες βρύσης προσπαθούν είτε να αυξήσουν τις προσφορές τους είτε να εφαρμόσουν διάφορους αγώνες (ή και τα δύο). Με μια τόσο μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε βρύσες Bitcoin με τις υψηλότερες πληρωμές.

Σε αυτό το σεμινάριο, έχω παρουσιάσει μόνο μερικές από τις κύριες βρύσες εκεί έξω. Ανάλογα με το τι ακριβώς ψάχνετε, μπορεί να βρείτε ότι ταιριάζει πολύ διαφορετικό είδος βρύσης – όλα είναι προτιμητέα.

Όποια κι αν είναι η περίπτωση, μην ξεχνάτε ότι πριν κάνετε οτιδήποτε σχετίζεται με τις ίδιες τις βρύσες, πρέπει να ρυθμίσετε ένα κατάλληλο πορτοφόλι Bitcoin. Το μόνο πράγμα που θα χρειαστείτε από το πορτοφόλι σας είναι ασφάλεια. Μπορεί να είναι αργή και να στερείται φανταχτερών λειτουργιών, αρκεί να παραμένει στο ανώτατο επίπεδο ασφάλειας. Επίσης, κατά την ανταλλαγή Bitcoin, θα πρέπει να επιλέξετε ένα αξιόπιστη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης.

Επίσης, κατά την αναζήτηση για το βρύση Bitcoin με την υψηλότερη πληρωμή, μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν πολλές απάτες που θέλουν να κλέψουν τα χρήματά σας και το Bitcoin. Να είστε προσεκτικοί και να εμπιστεύεστε μόνο ιστότοπους με αξιόπιστο και σταθερό υπόβαθρο.

Μια τελευταία συμβουλή: επιλέξτε τις βρύσες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και δημιουργήστε μια “λίστα βρύσης BTC” – αυτή θα είναι η εύκολη αναφορά σας όταν κάνετε περιστροφές. Οτιδήποτε μεταξύ 5 και 10 βρύσες πρέπει να είναι ένας καλός αριθμός για να ξεκινήσετε. Και μην ανησυχείτε αν φαίνεται κουραστικό στην αρχή – χρειάζεται πολλή πρακτική και εμπειρία για να κάνετε τις περιστροφές αποτελεσματικά.

Λοιπόν, αυτό ήταν το σεμινάριο «Faucet Bitcoin με τις υψηλότερες πληρωμές». Ελπίζω να μάθατε κάτι νέο και ότι αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν στην επιχείρηση βρύσης BTC!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map