Πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin: Πώς να το κάνετε εύκολα

Έτσι, έχετε κάνει τα εκατομμύρια σας και τώρα θέλετε να μάθετε πώς να εξαργυρώσετε Bitcoin? Λοιπόν, αυτός ο οδηγός θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Αυτός ο οδηγός θα περιλαμβάνει μεθόδους για το πώς να μετατρέψετε το Bitcoin σε μετρητά όπως τραπεζική μεταφορά, PayPal και ακόμη και μέσω κατάθεση μετρητών! Θα σας δείξω πώς να κάνετε ανάληψη Bitcoin με μετρητά χρησιμοποιώντας ένας μεσίτης (και συγκεκριμένα, Νομισματική βάση) και μέσω ανταλλαγή peer-to-peer. Και για να σας διευκολύνω, θα συμπεριλάβω επίσης μερικές χρήσιμες εικόνες.

Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα μπορείτε να αποφασίσετε ποια μέθοδος είναι η καλύτερη για εσάς.

Ωραίο γεγονός: Γνωρίζατε ότι πραγματοποιούνται συναλλαγές Bitcoin αξίας άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων κάθε μέρα?!

Διαφορετικές μέθοδοι εξαργύρωσης

Υπάρχουν πολλα πραγματα να εξετάσει κατά την εξαργύρωση του Bitcoin. Εδώ είναι μερικά:

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

 • Θέλετε το ευκολότερο μέθοδο, ή το φθηνότερο μέθοδος?
 • Θέλετε τα χρήματα να κατατεθούν στο δικό σας τραπεζικός λογαριασμός ή PayPal?
 • Πόσο καιρό Θέλεις να Περίμενε για να λάβετε τα μετρητά σας?
 • Ποιο νόμισμα πρέπει να αλλάξετε το Bitcoin σας σε?

Αυτές είναι μερικές από τις ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας. Επομένως, διαβάστε τις ακόλουθες μεθόδους για το πώς να εξαργυρώσετε το bitcoin και στη συνέχεια αποφασίστε ποια είναι η καλύτερη για εσάς.

Ανταλλαγές τρίτων μεσιτών

ΕΝΑ μεσίτης τρίτων είναι απλώς ένα άλλο όνομα για μια ανταλλαγή. Οι περισσότερες ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων δεν σας επιτρέπουν να καταθέσετε χρήματα χρησιμοποιώντας χαρτονόμισμα χωρίς μεταλλική βάση – Ωστόσο, μερικοί το κάνουν.

Έτσι λειτουργεί: καταθέτετε το Bitcoin σας στο χρηματιστήριο και, στη συνέχεια, μόλις το Bitcoin λάβει το Bitcoin, μπορείτε ζητήστε ανάληψη νομίσματος fiat. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να το κάνετε αυτό μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Για να βεβαιωθείτε ότι οι μεσίτες δεν σπάνε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες νόμους, θα πρέπει να κάνετε ανάληψη στον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό με τον οποίο καταθέσατε. Εάν δεν έχετε καταθέσει ποτέ fiat σε χρηματιστήριο χρηματιστηρίων, τότε πιθανότατα θα χρειαστεί να κάνετε (τουλάχιστον) μία κατάθεση πρώτα.

Πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin;

Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό, το ξέρω… αλλά έτσι ακολουθεί.

Εάν αποφασίσετε να εξαργυρώσετε το Bitcoin σας χρησιμοποιώντας ανταλλαγή μεσίτη (όπως Νομισματική βάση, τότε θα πάρει κανονικά περίπου 1-5 ημέρες για να φτάσουν τα χρήματα στον λογαριασμό σας. Για πελάτες της ΕΕ, οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω SEPA (αναλήψεις που καταβάλλονται σε ευρώ). Ωστόσο, εάν θέλετε να πουλήσετε Bitcoin για USD, οι μεσίτες χρησιμοποιούν συνήθως τον τρόπο πληρωμής SWIFT.

Και αυτός είναι ο τρόπος εξαργύρωσης του Bitcoin μέσω ανταλλαγής χρηματιστηρίων – παραλείψτε την επόμενη ενότητα για να ακολουθήσετε οδηγίες για το πώς να το κάνετε αυτό.


Ωστόσο, αν προτιμάτε το πιο ανώνυμο & λιγότερο χρονοβόρα προσέγγιση, ας δούμε πώς να πουλάμε Bitcoin με μετρητά ένα ομότιμος πλατφόρμα!

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Peer-to-Peer

Εάν δεν σας αρέσει η σκέψη ότι πρέπει να περιμένετε τρεις ημέρες για να εξαργυρώσετε το Bitcoin, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα πώλησης peer-to-peer όπως Τοπικά Bitcoin.

Κατά την πώληση Bitcoins σε άλλα άτομα στο LocalBitcoins, μπορείτε να αποφασίσετε ποια μέθοδο πληρωμής θέλετε να χρησιμοποιούν οι αγοραστές. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Κατάθεση μετρητών: Μπορείτε να ζητήσετε από τον αγοραστή να καταθέστε μετρητά στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Ωστόσο, πρέπει πάντα να τους ζητάτε απόδειξη ταυτότητας και απόδειξη πληρωμής πριν κυκλοφορήσετε τα Bitcoin σας σε αυτά.
 • Τραπεζική μεταφορά: Μπορείτε να ζητήσετε από τον αγοραστή να σας στέλνω μια πληρωμή μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Πριν δοκιμάσετε αυτήν τη μέθοδο για το πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin, φροντίστε να ζητάτε πάντα την απόδειξη ταυτότητας από τον αγοραστή πριν προχωρήσετε. Μόλις λάβετε τα χρήματα, μπορείτε να τους απελευθερώσετε τα Bitcoin.
 • Γνωρίστε αυτοπροσώπως για μετρητά: Μπορείτε να κανονίσετε να συναντηθείτε με έναν αγοραστή που είναι τοπικός σε εσάς και θα σας πληρώσει σε μετρητά για τα Bitcoin σας.

P2P πώληση είναι ασφαλές αν ξέρετε τι κάνετε. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους απατεώνες. Το LocalBitcoins προσφέρει ένα καλό επίπεδο ασφάλειας λόγω της υπηρεσίας μεσεγγύησης. Αυτό κρατά τα Bitcoin σας κλειδωμένα έως ότου επιβεβαιώσετε ότι η πληρωμή έχει ληφθεί από τον αγοραστή.

Πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin: LocalBitcoins.

Στοιχηματίζω ότι εξακολουθείτε να είστε λίγο μπερδεμένοι ως προς το τι είναι μια μεσεγγύηση, οπότε ας χρησιμοποιήσουμε ένα παράδειγμα:

 1. Ο John θέλει να αγοράσει 1 Bitcoin. Καθώς είναι από το Ηνωμένο Βασίλειο, αναζητά πωλητές στη χώρα του.
 2. Ο John βλέπει ότι ο Mike πωλεί 1 Bitcoin σε καλή τιμή και δέχεται επίσης τραπεζική μεταφορά ως επιλογή πληρωμής.
 3. Ο John στέλνει το αίτημά του για 1 Bitcoin στον Mike και ο Mike δέχεται.
 4. Ο Mike βάζει το 1 Bitcoin του στο χρηματιστήριο. Αυτό κρατά το Bitcoin έως ότου ο John μεταφέρει τα χρήματα στον Mike.
 5. Ο John μεταφέρει το συμφωνημένο ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό του Mike.
 6. Όταν ο Mike έλαβε την πληρωμή, απελευθερώνει τα Bitcoin από το χρηματικό ποσό, το οποίο στη συνέχεια αποστέλλεται στον λογαριασμό του John.

Αυτό είναι! Τώρα ξέρετε πώς να πουλάτε Bitcoin με μετρητά χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή P2P!

Πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin χρησιμοποιώντας ένα χρηματιστήριο

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ των δύο προτιμώμενων μεθόδων, θα σας δείξω τώρα πώς να το κάνετε ανάληψη Bitcoin σε μετρητά χρησιμοποιώντας χρηματιστηριακές ανταλλαγές!

Νομισματική βάση

Νομισματική βάση είναι το πιο δημοφιλές χρηματιστήριο για αγορά και πώληση Bitcoin. Επεξεργάζονται περισσότερες συναλλαγές Bitcoin από οποιονδήποτε άλλο μεσίτη και έχουν μια τεράστια πελατειακή βάση 13 εκατομμυρίων.

 • Μέθοδοι ανάληψης: Το Coinbase σάς επιτρέπει πωλήστε Bitcoin με μετρητά, το οποίο μπορείτε να κάνετε ανάληψη στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Μπορείτε να εξαργυρώσετε το Bitcoin σας μόνο σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που έχετε ήδη χρησιμοποιήσει για να αγοράσετε κρυπτογράφηση στο Coinbase. Επομένως, εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα, προτείνω πρώτα να αγοράσετε ένα μικρό ποσό κρυπτογράφησης.
 • Αμοιβές: Οι χρεώσεις εξαρτώνται από τη χώρα στην οποία βρίσκεται η τράπεζά σας. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να πουλήσετε Bitcoin με δολάρια ΗΠΑ, ένα τραπεζικό έμβασμα είναι 25 $. Εάν βρίσκεστε στην ΕΕ και έχετε SEPA, τότε αυτό κοστίζει μόλις 0,15 $!
 • Χρόνοι εξαργύρωσης: Οι χρόνοι ανάληψης εξαρτώνται επίσης από τη χώρα στην οποία βρίσκεται η τράπεζά σας. Οι αποσύρσεις στις ΗΠΑ συνήθως μεταξύ 4-6 εργάσιμων ημερών, ενώ χρειάζονται αποσύρσεις από την ΕΕ 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Μετατρέψτε το Bitcoin σε μετρητά χρησιμοποιώντας το Coinbase

Για να κάνω τα πράγματα λίγο πιο εύκολα για εσάς, τώρα θα σας δείξω πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin στο Coinbase.

1. Πρώτα, θα πρέπει άνοιξε έναν λογαριασμό με το Coinbase, συνδέστε τον τραπεζικό σας λογαριασμό και πραγματοποιήστε μια κατάθεση. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για το πώς να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στον οδηγό μας εδώ. Εάν το έχετε ήδη κάνει, προχωρήστε στο βήμα 2!

2. Μόλις ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας, θα χρειαστεί στείλτε το Bitcoin σας στη διεύθυνση Coinbase Bitcoin! Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στην καρτέλα λογαριασμών, ανοίξτε το πορτοφόλι σας Bitcoin και κάντε κλικ στο “Λαμβάνω“. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί η διεύθυνση πορτοφολιού Bitcoin Coinbase. Αυτή είναι η διεύθυνση στην οποία πρέπει να στείλετε το Bitcoin σας.

3. Μόλις είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στο Αγόρασε πούλα στην κορυφή της σελίδας.

Πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin: Αγορά / πώληση Coinbase.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Πουλώ.Πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin: Αγορά / πώληση Bitcoin στο Coinbase.

5. Το επόμενο βήμα για τον τρόπο εξαργύρωσης του Bitcoin είναι στο πορτοφόλι. Υποθέτοντας ότι έχετε στείλει τώρα το Bitcoin στο πορτοφόλι σας στο Coinbase, θα πρέπει να δείτε το πορτοφόλι Bitcoin και το προεπιλεγμένο νόμισμα fiat εδώ. Στο παρακάτω παράδειγμα εικόνας, άνοιξα έναν λογαριασμό από την ΕΕ, οπότε το πορτοφόλι κατάθεσής μου είναι σε ευρώ (EUR).

Αυτό θα αλλάξει ανάλογα με το πού βρίσκεστε. Για παράδειγμα, οι Η.Π.Α. πελάτες έχουν την επιλογή να κάνουν ανάληψη σε USD και οι Ιάπωνες χρήστες μπορούν να κάνουν ανάληψη σε JPY.

Πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin: Το Coinbase πωλεί το Bitcoin αμέσως.

Θα δείτε επίσης το όριο ανάληψης. Εάν έχετε ήδη επαληθεύσει τον λογαριασμό σας, τα όριά σας θα είναι αρκετά υψηλά. Ωστόσο, εάν πρέπει να το αυξήσετε, κάντε κλικ στο Δείτε όρια και ακολουθήστε τις πρόσθετες οδηγίες επαλήθευσης!

6. Πριν μπορέσετε να κάνετε ανάληψη, πρέπει να το κάνετε ανταλλάξτε το Bitcoin σας στο τοπικό σας νόμισμα. Στο παράδειγμά μου, ανταλλάσσω Bitcoin σε Ευρώ (EUR). Εισαγάγετε το ποσό του Bitcoin που θέλετε να πουλήσετε και θα ενημερωθεί το αντίστοιχο νόμισμα fiat.

7. Μόλις κάνετε κλικ στο Πουλήστε Bitcoin αμέσως, τα χρήματά σας θα είναι τώρα στο πορτοφόλι σας νομίσματος.

8. Εντάξει, οπότε βρισκόμαστε στο τελικό βήμα για το πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Κάντε κλικ στο πορτοφόλι σας νομίσματος fiat (για παράδειγμα, EUR / USD / YEN) και κάντε κλικ στο αποσύρω. Τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού θα αποθηκευτούν ήδη από όταν τα ρυθμίσετε νωρίτερα.

Πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin: ένα Bitcoin σε μερικά ευρώ.

Συγχαρητήρια! Τώρα ξέρετε πώς να μετατρέψετε το Bitcoin σε USD, EUR και άλλα νομίσματα fiat χρησιμοποιώντας Νομισματική βάση! Μην ξεχνάτε, υπάρχουν πολλοί άλλοι μεσίτες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μια άλλη δημοφιλής επιλογή για τους πωλητές Bitcoin είναι το Kraken!

Κράκεν

Κράκεν είναι ένα άλλο δημοφιλές χρηματιστήριο που επιτρέπει καταθέσεις και αναλήψεις σε νομίσματα. Έχει περάσει από το 2011 και επεξεργάζεται τις περισσότερες συναλλαγές Bitcoin σε Ευρώ. Ωστόσο, υποστηρίζουν και άλλα μεγάλα νομίσματα όπως USD, CAD και JPY!

 • Μέθοδοι ανάληψης: Εάν θέλετε να μετατρέψετε το Bitcoin σας σε μετρητά με τον Kraken, μπορείτε ανάληψη στον τοπικό τραπεζικό λογαριασμό σας.
 • Αμοιβές: Τα τέλη ανάληψης στο Kraken είναι πολύ χαμηλά. Για παράδειγμα, μια εξαργύρωση SEPA είναι μόνο 0,09 €! Και αν θέλετε να πουλήσετε Bitcoin για δολάρια ΗΠΑ χρησιμοποιώντας μια τοπική τράπεζα των ΗΠΑ, είναι μόλις 5,00 $!
 • Χρόνοι εξαργύρωσης: Παίρνει μεταξύ 1-5 εργάσιμων ημερών για τις αναλήψεις Kraken να φτάσουν στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Μετατρέψτε το Bitcoin σε μετρητά χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή Peer-to-Peer

Τώρα που ξέρετε πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin χρησιμοποιώντας έναν μεσίτη, επιτρέψτε μου να σας δείξω πώς να το κάνετε χρησιμοποιώντας ανταλλαγή peer-to-peer. Υπάρχουν μερικά για να διαλέξετε, ωστόσο, αυτό που προτείνω περισσότερο είναι Τοπικά Bitcoin.

Το LocalBitcoins δημιουργήθηκε το 2012 και τώρα υποστηρίζει σχεδόν κάθε χώρα στον κόσμο. Έτσι, ανεξάρτητα από την καταγωγή σας, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε αγοραστές για να πουλήσουν το Bitcoin σας.

Το μεγάλο πράγμα για το P2P είναι ότι μπορείτε ζητήστε οποιαδήποτε μέθοδο πληρωμής θέλετε. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα των διαφορετικών τρόπων πληρωμής που διατίθενται στο LocalBitcoins:

 • Τοπική τραπεζική μεταφορά
 • Διεθνές τραπεζικό έμβασμα
 • PayPal
 • Skrill
 • Payoneer
 • Δυτική Ένωση
 • δωροεπιταγές
 • Χρήματα στο Διαδίκτυο
 • Κατάθεση σε μετρητά τράπεζας
 • Neteller

Οι πωλητές που ξέρουν πώς να εξαργυρώσουν το Bitcoin μπορούν επίσης να επιλέξουν την τιμή για την οποία θα ήθελαν να πουλήσουν το Bitcoin τους. Μπορείτε να το κάνετε μέχρι δημιουργία διαφήμισης, το οποίο θα σας χρεώσει 1% της συνολικής πώλησης.

Ωστόσο, εάν πουλήσετε σε έναν αγοραστή που έχει αναφέρει την τιμή που θέλει να πληρώσει, δεν υπάρχουν χρεώσεις.

Υπάρχει επίσης ένα σύστημα αξιολόγησης όπως το eBay, όπου μπορείτε αφήστε σχόλια για τον αγοραστή ή τον πωλητή. Αυτό σας βοηθά να παραμείνετε ασφαλείς κατά την επιλογή αγοραστή. Εάν είστε αρχάριος, προτείνω να πουλάτε μόνο σε αγοραστές που έχουν 100% θετικά σχόλια.

Πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin;

Το Local Bitcoins σάς επιτρέπει να παραμείνετε ανώνυμοι (όταν επιλέγετε μεθόδους πληρωμής όπως διαδικτυακά χρήματα ή κουπόνια δώρων), ειδικά εάν χρησιμοποιείτε επίσης ένα αξιόπιστο και ασφαλές VPN για να ασφαλίσετε τη σύνδεσή σας. Ωστόσο, ορισμένοι πωλητές αποφασίζουν να ζητήσουν από τους νέους αγοραστές (αυτούς που δεν έχουν σχόλια) να παράσχουν ταυτοποίηση.

Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για το πώς να μετατρέψετε το Bitcoin σε μετρητά χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή peer-to-peer:

Πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin χρησιμοποιώντας το LocalBitcoins

1. Πρώτον, θα πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό στο Local Bitcoins. Μπορείτε να το κάνετε μέχρι κάνοντας κλικ εδώ.

Πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin: LocalBitcoins.

2. Επιλέξτε ένα όνομα χρήστη και έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης. Πρέπει επίσης να εισάγετε και επιβεβαιώστε τη διεύθυνση email σας.

3. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο Πουλήστε Bitcoin στην κορυφή της σελίδας.

Πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin: Πουλήστε Bitcoin σε τοπικά Bitcoin.

4. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε τη χώρα όπου βρίσκονται οι ιδανικοί αγοραστές σας. Προτείνω να χρησιμοποιήσετε τη χώρα σας (φυσικά), ωστόσο, αυτό εξαρτάται από εσάς. Σε αυτό το παράδειγμα, έχω επιλέξει το Ηνωμένο Βασίλειο. Πρέπει επίσης να εισαγάγετε το ποσό του Bitcoin που θέλετε να πουλήσετε.

Πώς να εξαργυρώσετε Bitcoin: πωλήστε Bitcoin στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω LocalBitcoins

5. Όπως θα δείτε παρακάτω, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι εξαργύρωσης του Bitcoin σας.

Πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin: αναζητώντας πωλητές στο LocalBitcoins.

6. Σε αυτό το παράδειγμα, θα σας δείξω πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin χρησιμοποιώντας το PayPal. Όπως μπορείτε να δείτε, ο αγοραστής έχει βαθμολογία σχολίων 100% και έχει ολοκληρώσει περισσότερες από 1000 συναλλαγές! Αυτό είναι ένα σημάδι ενός σοβαρού, νόμιμου αγοραστή.

7. Επιβεβαιώστε το ποσό του Bitcoin που θέλετε να πουλήσετε και εισαγάγετε τη διεύθυνση email PayPal. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Αποστολή αιτήματος συναλλαγής.

Πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin: πώληση Bitcoin με PayPal στο LocalBitcoins.Πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin: Ρυθμίσεις πώλησης LocalBitcoins.

8. Ο αγοραστής σας θα λάβει στη συνέχεια μια ειδοποίηση για να πει ότι θα θέλατε να πουλήσετε τα Bitcoin σας σε αυτούς. Μόλις το αποδεχτούν, τότε θα στείλετε τα bitcoin σας στο escrow LocalBitcoins (εξήγησα ένα escrow νωρίτερα, θυμηθείτε;). Έτσι, ο αγοραστής δεν θα λάβει τα Bitcoin σας μέχρι να σας πληρώσει και επιβεβαιώσετε ότι το έχουν πράξει.

9. Ο αγοραστής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει ότι τα χρήματα έχουν σταλεί. Ελέγξτε ότι τα χρήματα έχουν φτάσει στο PayPal σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Η πληρωμή ελήφθη, και τελειώσατε.

Συγχαρητήρια! Τώρα ξέρετε πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin χρησιμοποιώντας μια ανταλλαγή P2P.

Μόλις γίνετε πιο έμπειροι με Τοπικά Bitcoin, μπορείτε να εξασκηθείτε στην πώληση χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Το καλό είναι ότι ορισμένες μέθοδοι πληρωμής σας επιτρέπουν να πουλάτε τα Bitcoin σας σε υψηλότερη τιμή – γι ‘αυτό αξίζει να το συνηθίσετε.

Είναι επίσης καλή ιδέα δημιουργήστε μια διαφήμιση. Παρόλο που θα σας κοστίσει 1% στα τέλη, μπορείτε να ρυθμίσετε τη δική σας τιμή και να επιλέξετε τη δική σας μέθοδο πληρωμής. Σε αυτήν την περίπτωση, θα λάβετε μια ειδοποίηση από τους αγοραστές όταν θέλουν να αγοράσουν από εσάς.

Το LocalBitcoins είναι μόνο ένα από τα ανταλλακτικά P2P που σας επιτρέπουν να εξαργυρώσετε το Bitcoin σας – υπάρχουν πολλά άλλα. Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η ανταλλαγή έχει μεσεγγύηση, και ΠΟΤΕ στείλτε το Bitcoin σας σε έναν αγοραστή προτού πληρώσει!

Συμπεράσματα

Εάν έχετε διαβάσει αυτόν τον οδηγό από την αρχή έως το τέλος, πρέπει τώρα να γνωρίζετε πώς να εξαργυρώσετε το Bitcoin! Σας δείξαμε δύο διαφορετικές μεθόδους – τον τρόπο ανταλλαγής μεσιτών (Νομισματική βάση), και επίσης ο τρόπος peer-to-peer.

Και οι δύο έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Το Coinbase μπορεί να είναι πιο βολικό και ασφαλές για αρχάριους, ενώ το LocalBitcoins σας επιτρέπει παραμείνετε ανώνυμοι και πωλήστε σε υψηλότερη τιμή.

Λοιπόν, τι προτιμάτε; Πρόκειται να χρησιμοποιήσετε έναν μεσίτη για εξαργύρωση Bitcoin ή ανταλλαγή P2P?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map