Εξόρυξη μετρητών Bitcoin – Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε

Καλώς ορίσατε, φοιτητής κρυπτογράφησης! Στον σημερινό οδηγό, θα καλύψω την εξόρυξη Bitcoin Cash. Έτσι, εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα εξορύσσοντας Bitcoin Cash, τότε έχετε φτάσει στο σωστό μέρος!

Εδώ είναι ένα δροσερό γεγονός προτού ξεκινήσουμε. ξέρατε ότι οι ανθρακωρύχοι Bitcoin μπορούν να επιβεβαιώσουν 8 φορές περισσότερες συναλλαγές από το Bitcoin; Αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε το Bitcoin Cash, καθώς επιτρέπει στους ανθρώπους να πληρώνουν μικρές χρεώσεις συναλλαγής κατά την αποστολή χρημάτων.

Τέλος πάντων, σε αυτόν τον οδηγό εξόρυξης Bitcoin Cash, θα ξεκινήσω εξηγώντας γιατί το δίκτυο χρειάζεται ανθρακωρύχους, ακολουθούμενο από μια συζήτηση σχετικά με το εάν είναι ή όχι κερδοφόρο.

Μόλις καταλάβετε τα βασικά, θα σας ενημερώσω τότε τι πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε, συμπεριλαμβανομένου του απαιτούμενου υλικού και λογισμικού. Τέλος, θα σας δώσω επίσης ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της συμμετοχής σε μια ομάδα εξόρυξης Bitcoin Cash (εάν δεν γνωρίζετε ακόμα τι σημαίνει αυτό, μην ανησυχείτε), καθώς αυτή η επιλογή μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα!

Εάν αποφασίσετε να κάντε μια επένδυση στο Bitcoin Cash, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα κατάλληλο ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων αυτό θα ήταν ασφαλές και εύχρηστο. Τέτοιες επιλογές περιλαμβάνουν Coinbase, Binance και Coinmama.

Λοιπόν, τι περιμένετε? Ας ξεκινήσουμε ανακαλύπτοντας τι είναι η εξόρυξη Bitcoin Cash!

Τι είναι το Bitcoin Mining Mining?

Όπως τα περισσότερα άλλα έργα κρυπτογράφησης που λειτουργούν σε blockchain, οι ανθρακωρύχοι πρέπει να επαληθεύσουν και να επιβεβαιώσουν συναλλαγές. Οποιοσδήποτε στον κόσμο μπορεί να είναι ανθρακωρύχος Bitcoin, αγοράζοντας το σωστό υλικό και κατεβάζοντας το απαιτούμενο λογισμικό (το οποίο θα συζητήσω λεπτομερέστερα αργότερα).

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Όπως και το Bitcoin, ένα μπλοκ συναλλαγών επιβεβαιώνεται από την κοινότητα εξόρυξης Bitcoin Cash κάθε 10 λεπτά. Προτού επιβεβαιωθεί ένα μπλοκ, όλοι οι ανθρακωρύχοι στο δίκτυο Bitcoin Cash πρέπει να προσπαθήσουν να λύσουν ένα κρυπτογραφικό παζλ. Αυτό το παζλ είναι τόσο δύσκολο που κανένας άνθρωπος δεν μπορούσε να το λύσει, αντ ‘αυτού, απαιτεί πολλή υπολογιστική δύναμη για να το κάνει.

Κάθε ανθρακωρύχος στο δίκτυο Bitcoin Cash ανταγωνίζεται να είναι ο πρώτος που θα λύσει το παζλ! Αυτό συμβαίνει επειδή όποιος το λύσει πρώτα, παίρνει την ανταμοιβή εξόρυξης. Η τρέχουσα ανταμοιβή για την επιτυχή εξόρυξη ενός μπλοκ είναι 12,5 BCH, το οποίο θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τον Απρίλιο του 2021. Μετά από αυτό, η επιβράβευση θα μειωθεί στο ήμισυ στα 6,25 BCH.

Εκτός από την επιβράβευση του μπλοκ, ο επιτυχημένος ανθρακωρύχος θα κερδίσει επίσης τα τέλη συναλλαγής που κατέβαλε κάθε χρήστης Bitcoin Cash κατά τη μεταφορά των χρημάτων. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι το άτομο (ή ο οργανισμός) με το ισχυρότερο εξοπλισμό εξόρυξης έχει τις καλύτερες πιθανότητες να κερδίσει την ανταμοιβή εξόρυξης.

Στον κόσμο της εξόρυξης Bitcoin Cash, μια ακριβή και ισχυρή συσκευή εξόρυξης θα έχει πάντα περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει την ανταμοιβή έναντι ενός βασικού CPU. Θα μιλήσω για αυτό λεπτομερέστερα αργότερα.

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε την έννοια της εξόρυξης Bitcoin Cash, θα απαντήσω τώρα στο εάν η εξόρυξη Bitcoin Cash είναι κερδοφόρα.


Είναι κερδοφόρα η εξόρυξη μετρητών Bitcoin?

Όπως ανέφερα παραπάνω, οποιοσδήποτε στον κόσμο μπορεί να προσπαθήσει να κερδίσει χρήματα από την εξόρυξη Bitcoin Cash. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες σημαντικές οικονομικές δεσμεύσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Πρώτον, θα πρέπει να επενδύσετε σε κάποιο υλικό εξόρυξης Bitcoin Cash.

Το πόσο επιτυχής είστε στην εξόρυξη θα εξαρτηθεί από τον εξοπλισμό σας. Έτσι, πρέπει να επενδύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο για να αποκτήσετε την πιο ισχυρή συσκευή που μπορείτε. Διαφορετικά, είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσετε την ανταμοιβή εξόρυξης έναντι άλλων ανταγωνιστών.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που απαιτείται για την έναρξη της εξόρυξης. Όπως και το Bitcoin, η εξόρυξη Bitcoin Cash χρησιμοποιεί σημαντική δύναμη. Ο λόγος για αυτό είναι ότι το κρυπτογραφικό παζλ που πρέπει να λύσουν οι ανθρακωρύχοι είναι περίπλοκο. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να λυθεί είναι με τη χρήση πολλών υπολογιστικών ισχύος, η οποία απαιτεί πολύ ηλεκτρισμό!

Πρέπει να θυμάστε ότι κάθε ανθρακωρύχος στο blockchain προσπαθεί να λύσει το ίδιο παζλ. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν δεν πετύχετε να κερδίσετε την ανταμοιβή εξόρυξης, θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε πολύ ηλεκτρικό ρεύμα στην προσπάθειά σας!

Πρέπει επίσης να σκεφτείτε πού στον κόσμο που ζείτε, καθώς το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας εξαρτάται από τη χώρα στην οποία βρίσκεστε. Για παράδειγμα, η Κίνα είναι ένα από τα φθηνότερα μέρη στον κόσμο για ηλεκτρική ενέργεια, γι ‘αυτό η πλειονότητα των μεγάλων εξορυκτικών δραστηριοτήτων εδρεύει εκεί. Από την άλλη πλευρά, η εξόρυξη Bitcoin Cash στη Νότια Κορέα είναι η λιγότερο κερδοφόρα, καθώς η ηλεκτρική ενέργεια είναι τόσο ακριβή!

Ένα τελευταίο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η πραγματική αγοραία αξία του Bitcoin Cash. Καθώς πληρώνεστε σε BCH, όσο υψηλότερη είναι η τιμή, τόσο πιο κερδοφόρα είναι! Εάν η τιμή του BCH πέσει πολύ χαμηλά, τότε μπορεί να κάνετε ζημιά. Όλα αυτά εξαρτώνται από τους στόχους σας και αν πιστεύετε στο Bitcoin Cash ως μακροπρόθεσμη επένδυση.

Ουσιαστικά, εάν ψάχνετε μια ευθεία απάντηση σχετικά με το εάν η εξόρυξη Bitcoin Cash είναι κερδοφόρα, όλα εξαρτώνται από τους παραπάνω παράγοντες.

Για να σας βοηθήσουμε να τα καταλάβετε όλα αυτά, υπάρχει μια δροσερή δικτυακός τόπος που σας επιτρέπει να υπολογίσετε εάν θα αποκομίσετε κέρδος. Ωστόσο, πριν το κάνετε, είναι ίσως καλύτερο να διαβάσετε τον υπόλοιπο οδηγό μου, ώστε να έχετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Έτσι, τώρα που ξέρετε τι πρέπει να λάβετε υπόψη, θα σας δείξω πώς να ξεκινήσετε συζητώντας το υλικό.

Υλικό για την εξόρυξη Bitcoin Cash

Για να μπορέσετε να σκεφτείτε ακόμη και για την εξόρυξη Bitcoin Cash, θα χρειαστεί να αγοράσετε κάποιο υλικό. Πίσω στις πρώτες μέρες της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, ήταν δυνατό να κερδίσετε χρήματα μόνο χρησιμοποιώντας μια συσκευή CPU ή GPU. Αυτές οι συσκευές είναι φθηνές και έδωσε σε όλους μια δίκαιη ευκαιρία να κερδίσει την ανταμοιβή εξόρυξης.

Ωστόσο, η τεχνολογία εξόρυξης έχει πλέον εξελιχθεί, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πλέον εξειδικευμένες συσκευές υλικού που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εξόρυξη. Όπως ανέφερα νωρίτερα, εκείνοι με τις πιο ισχυρές συσκευές έχουν τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω εν συντομία γιατί συμβαίνει αυτό.

Κάθε συσκευή μπορεί να δημιουργήσει ένα ορισμένο ποσό «Hashing Power». Σκεφτείτε το σαν αυτοκίνητο. Ανάλογα με το μοντέλο, ένα αυτοκίνητο μπορεί να παράγει μόνο μια συγκεκριμένη ταχύτητα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όσο πιο ακριβό είναι το αυτοκίνητο, τόσο πιο ισχυρό είναι!

Αυτό είναι σημαντικό γιατί όταν οι ανθρακωρύχοι προσπαθούν να λύσουν το παζλ, δοκιμάζουν δισεκατομμύρια διαφορετικούς συνδυασμούς μέχρι να είναι σωστοί. Όσο περισσότερη δύναμη κατακερματισμού έχει μια συσκευή υλικού, τόσο περισσότεροι συνδυασμοί μπορεί να δοκιμάσει κάθε δευτερόλεπτο!

Προς το παρόν, οι μόνες συσκευές υλικού που θα σας δώσουν την ευκαιρία να εξορύξετε το Bitcoin Cash είναι κάτι που ονομάζεται ASIC (ολοκληρωμένο κύκλωμα για συγκεκριμένες εφαρμογές). Υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές, με κάποιες να είναι καλύτερες από άλλες. Δεν έχει νόημα να σκεφτείτε τίποτα άλλο από ένα ASIC, καθώς δεν θα έχετε καμία πιθανότητα να κερδίσετε ποτέ την ανταμοιβή εξόρυξης!

Τέλος πάντων, οπότε τώρα που γνωρίζετε τη σημασία της κατακερματισμένης δύναμης, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες συσκευές που είναι διαθέσιμες για τη δική μου Bitcoin Cash!

Halong Mining DragonMint 16T

Η συσκευή DragonMint κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018 και είναι η πιο ισχυρή συσκευή ASIC στον κόσμο για εξόρυξη Bitcoin Cash! Η εταιρεία πίσω από αυτό ονομάζεται Halong Mining και η ομάδα ισχυρίζεται ότι επένδυσαν περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια για να μεταφέρουν το προϊόν στο σημείο που είναι τώρα.

εξόρυξη μετρητών bitcoin

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η συσκευή DragonMint 16T μπορεί να φτάσει σε μέγιστη ισχύ κατακερματισμού 16 TH / δευτερόλεπτο! Αυτό είναι 2 TH / Second πιο γρήγορα από τον πλησιέστερο αντίπαλό του – το Antminer S9!

Όσο μεγάλη είναι η συσκευή, έρχεται με κόστος 2.729 $! Επιπλέον, ο κατασκευαστής συνιστά επίσης να αγοράσετε ένα προσαρμοσμένο τροφοδοτικό, το οποίο θα σας κοστίσει επιπλέον 115 $.

Αυτή η συσκευή απαιτεί τροφοδοσία μεταξύ 220-240V. Κάθε χώρα έχει τα πρότυπά της, οπότε θα πρέπει πρώτα να το ελέγξετε. Για παράδειγμα, στις Η.Π.Α., το πρότυπο είναι 110V, που σημαίνει ότι θα πρέπει είτε να ενοικιάσετε ηλεκτρολόγο είτε να αγοράσετε μετατροπέα!

Ως αποτέλεσμα, το DragonMint μπορεί να μην είναι κατάλληλο για τον μέσο ανθρακωρύχο που θέλει να βγάλει λίγα χρήματα στο πλάι. Είναι μια συσκευή κατασκευασμένη για πολύ πιο σοβαρούς ανθρακωρύχους και οργανισμούς.

Αν θέλετε να αγοράσετε το DragonMint 16T, ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες, κλισέκ εδώ για να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Antminer S9

Στη δεύτερη θέση για την πιο ισχυρή συσκευή εξόρυξης Bitcoin Cash είναι ο Antminer S9! Η συσκευή κατασκευάζεται από μια εταιρεία που ονομάζεται Bitmain, η οποία εδρεύει στην Κίνα.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το Bitmain έχει πάρα πολύ έλεγχο στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων. Αυτό συμβαίνει επειδή όχι μόνο πωλούν τις περισσότερες συσκευές υλικού εξόρυξης, αλλά είναι επίσης μία από τις μεγαλύτερες δεξαμενές εξόρυξης στη βιομηχανία Bitcoin και Bitcoin Cash.

Το Antminer S9 μπορεί να φτάσει σε μέγιστο ρυθμό κατακερματισμού 14 TH / Second. Η συσκευή είναι μια αναβάθμιση από το S7, η οποία περιορίστηκε σε μέγιστο ρυθμό κατακερματισμού μόλις 4,73 TH / Second. Το S9 είναι επίσης πολύ πιο αθόρυβο από το S7, το οποίο έμοιαζε σαν μηχανή παραγωγής στο εργοστάσιο!

εξόρυξη μετρητών bitcoin - antminer s9

Ωστόσο, όπως και το DragonMint ASIC, το Antminer S9 είναι ακριβό. Κατά μέσο όρο, θα σας κοστίσει περίπου 3.000 $ για να αγοράσετε. Θα χρειαστεί επίσης να αγοράσετε ένα επιπλέον τροφοδοτικό, το οποίο κοστίζει περίπου 170 $!

Τη στιγμή της γραφής, το Antminer S9 είναι λίγο πιο ακριβό από το DragonMint, παρόλο που είναι λιγότερο δυνατό. Ελπίζουμε ότι σύντομα και οι δύο τιμές θα μειωθούν τελικά, καθώς η Bitmain έχει τώρα ανταγωνισμό – κάτι που δεν είχε προηγουμένως.

Εάν θέλετε να αγοράσετε το Antminer S9 ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες, Κάντε κλικ ΕΔΩ για να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα!

Εκτός από τις παραπάνω δύο συσκευές, δεν θα είχε νόημα να προτείνω κάτι άλλο για «σόλο» εξόρυξη. Η πλησιέστερη συσκευή από πλευράς ισχύος είναι το Antminer R4, το οποίο έχει μέγιστη ισχύ κατακερματισμού 8,6 TS / δευτερόλεπτο και κοστίζει περίπου 1000 $.

Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα εξόρυξης Bitcoin Cash, τότε μπορείτε να αγοράσετε μια πολύ λιγότερο ισχυρή συσκευή. Αυτό συμβαίνει επειδή το μερίδιό σας στην ανταμοιβή εξόρυξης βασίζεται στο ποσό της κατακερματισμένης δύναμης που συνεισφέρετε! Έτσι, εάν αυτό φαίνεται πιο κατάλληλο για εσάς, ρίξτε μια ματιά στην πρότασή μου παρακάτω!

Το Antminer S7

Το Antminer S7 ήταν η καλύτερη συσκευή υλικού ASIC πριν κυκλοφορήσει το S9! Κατασκευάζεται επίσης από την Bitmain και μπορεί να παράγει μέγιστο ρυθμό κατακερματισμού 4,73 TH / Second.

Αν και αυτό είναι πολύ πιο αργό από το S9, θα σας επιτρέψει να κερδίσετε Bitcoin Cash όταν συμμετέχετε σε μια ομάδα εξόρυξης Bitcoin Cash. Τη στιγμή της σύνταξης, μπορείτε να πάρετε ένα S7 με μόλις κάτω από $ 200. Είναι ένα πολύ αξιόπιστο και αποδεδειγμένο κομμάτι υλικού που ήταν το πιο δημοφιλές στον κλάδο.

Πριν αγοράσετε το Antminer S7, υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πρώτον, αν σκοπεύετε να κάνετε εξόρυξη Bitcoin Cash με αυτό – μην το κάνετε! Δεν θα μπορείτε να ανταγωνιστείτε με πιο ισχυρά μοντέλα. Δεύτερον, το S7 είναι θορυβώδες, οπότε αν σκοπεύετε να το εκτελέσετε το βράδυ, να είστε προετοιμασμένοι για παράπονα από τους γείτονές σας.

Εάν θέλετε να αγοράσετε το Antminer S7, Κάντε κλικ ΕΔΩ για να το αγοράσετε από το επίσημο κατάστημα της Amazon.

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε όλα σχετικά με τις απαιτήσεις υλικού, το επόμενο μέρος του οδηγού εξόρυξης Bitcoin Cash θα εξετάσει ποιο λογισμικό χρειάζεστε.

Λογισμικό εξόρυξης μετρητών Bitcoin

Όπως και ο επιτραπέζιος υπολογιστής ή η φορητή συσκευή σας, το λογισμικό είναι εξίσου σημαντικό με το υλικό. Μόλις αγοράσετε τη συσκευή ASIC, θα χρειαστεί να κάνετε λήψη κάποιου λογισμικού για να τη συνοδεύσετε. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, το απαιτούμενο λογισμικό θα συμπεριλαμβάνεται στο προϊόν.

Δεν συνιστάται η χρήση λογισμικού διαφορετικού από αυτό που περιλαμβάνεται στο προϊόν σας. Υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα προγράμματα εξόρυξης τρίτων για λήψη, αλλά αυτά είναι κατάλληλα μόνο για εξόρυξη GPU ή CPU. Εάν έχετε διαβάσει τον οδηγό μου μέχρι αυτό το σημείο, θα γνωρίζετε ότι καμία από αυτές τις συσκευές δεν είναι κατάλληλη για εξόρυξη Bitcoin Cash, καθώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ASIC.

Μερικά από το προτεινόμενο λογισμικό εξόρυξης περιλαμβάνουν:

  • www.ccgmining.com
  • hashflare.io
  • minergate.com
  • nicehash.com

Όταν εγκαθιστάτε το πρόγραμμα λογισμικού, υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορείτε να διαμορφώσετε. Πρώτον, θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού Bitcoin Cash. Αυτό είναι σημαντικό, καθώς αυτή είναι η διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν οι ανταμοιβές εξόρυξης.

Θα πρέπει επίσης να πείτε στο λογισμικό πόση ενέργεια θέλετε να παράγει το υλικό. Συνιστάται ιδιαίτερα να διαβάσετε το εγχειρίδιο που περιλαμβάνεται στη συσκευή υλικού σας πριν τροποποιήσετε οποιεσδήποτε ρυθμίσεις!

Τέλος, θα πρέπει επίσης να πείτε στο λογισμικό τον αριθμό των ωρών που θέλετε να έχει. Εάν αγοράζετε μια αθόρυβη συσκευή όπως το Antminer S9, τότε είναι λογικό να το χρησιμοποιείτε 24 ώρες την ημέρα, καθώς θέλετε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε μια θορυβώδη συσκευή όπως το Antminer S7, τότε (ανάλογα με το πού βρίσκεται το υλικό σας) είναι καλύτερο να το χρησιμοποιείτε μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Έτσι, τώρα που γνωρίζετε για τις απαιτήσεις λήψης λογισμικού, το τελευταίο μέρος του οδηγού θα συζητήσει τις ομάδες εξόρυξης Bitcoin Cash.

Ορυχεία εξόρυξης μετρητών Bitcoin

Καθώς το Bitcoin Cash mining pool είναι ένας τρόπος για πολλούς ανθρώπους να «συγκεντρώσουν» τους πόρους τους μαζί για να έχουν καλύτερες πιθανότητες να κερδίσουν την ανταμοιβή εξόρυξης. Είναι σαν να βρίσκεστε σε ένα παιχνίδι «Tug-of-War».

εξόρυξη μετρητών bitcoin

Εάν η μία πλευρά του σχοινιού έχει 5 άτομα και η άλλη είχε 10.000, τότε ανεξάρτητα από το πόσο ισχυροί ήταν οι άνθρωποι, η ομάδα με 10.000 θα κερδίσει πάντα! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι δεξαμενές εξόρυξης Bitcoin Cash είναι τόσο μεγάλες γιατί δίνουν σε όλους την ευκαιρία να κερδίσουν ένα κομμάτι της πίτας!

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι δεξαμενές εξόρυξης έχουν πολύ έλεγχο. Αν και μοιράζεστε τη δύναμη κατακερματισμού σας, η ομάδα έχει τον πλήρη έλεγχο των όρων και προϋποθέσεων τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αλλάξουν το τέλος συνδρομής ή να μειώσουν τον αριθμό των ανταμοιβών που μοιράζονται.

Υπάρχουν πολλές απάτες από ομάδες εξόρυξης εκεί έξω που δεν θα σας πληρώσουν ποτέ ανταμοιβές, οπότε διεξάγετε πάντα αρκετή έρευνα προτού συμμετάσχετε σε αυτήν ή επιλέξτε μια γνωστή ομάδα εξόρυξης όπως αυτή που έχω αναφέρει παρακάτω.

Antpool

Η Antpool, όπως και η συσκευή υλικού της Antpool, ανήκει στην Bitmain. Όταν συνδέετε τη συσκευή σας με την πισίνα εξόρυξης Antpool, μπορείτε να ξεκινήσετε την εξόρυξη αμέσως χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε κανένα τέλος.

Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία διατηρεί όλα τα τέλη συναλλαγής που κερδίζονται ως μέρος της ανταμοιβής εξόρυξης. Η ανταμοιβή μπλοκ των 12,5 BCH μοιράζεται μεταξύ όλων των ανθρακωρύχων, με βάση την ποσότητα κατακερματισμού που συνεισφέρετε.

Για παράδειγμα, εάν συνεισφέρετε το 10% του συνόλου της κατακερματισμού, τότε θα λάβετε το 10% της ανταμοιβής!

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ένταξη στο Antpool, click εδώ.

συμπέρασμα

Ελπίζω να απολαύσατε τον οδηγό εξόρυξης Bitcoin Cash. Εάν το έχετε διαβάσει από την αρχή έως το τέλος, τότε θα πρέπει να έχετε μια πολύ καλή ιδέα για το αν το Bitcoin Cash mining είναι κατάλληλο για εσάς.

Οι μέρες που μπορείτε να εξορύξετε δημοφιλή κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Bitcoin Cash χρησιμοποιώντας βασικές συσκευές CPU ή GPU έχουν περάσει πολύ καιρό (δυστυχώς). Τότε, ήταν ένα δίκαιο σύστημα που επέτρεπε σε οποιονδήποτε να εμπλακεί. Ωστόσο, η μόνη πραγματική ευκαιρία που έχετε τώρα είναι είτε να ξοδέψετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στο καλύτερο υλικό ASIC είτε αντ ‘αυτού, να συμμετάσχετε σε μια ομάδα εξόρυξης.

Ποιος ξέρει, εάν η κοινότητα του Bitcoin συμφωνεί ποτέ να κάνει αλλαγές στον κώδικα, τότε μια μέρα θα μπορούσαν να απαγορεύσουν τη σύνδεση συσκευών ASIC στο δίκτυο. Μέχρι τότε, η ικανότητα να κερδίσετε την ανταμοιβή εξόρυξης βρίσκεται τώρα στα χέρια μερικών εκμεταλλεύσεων μεταλλείας.

Επίσης, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων πλατφόρμες και αγοράστε Bitcoin αμέσως χωρίς πολύ κόπο!

Λοιπόν, ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με την εξόρυξη Bitcoin Cash; Θα προτιμούσατε να αγοράσετε ένα μηχάνημα DragonMint ή Antpool ή πρόκειται να εγκαταστήσετε μια φθηνότερη επιλογή; Παρακαλώ ενημερώστε με στα παρακάτω σχόλια.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map