Πρόβλεψη τιμής μετρητών Bitcoin: Τι να περιμένετε

Ξεκίνησε το 2017, το Bitcoin Cash (BCH) έχει αναδειχθεί ως ένα από τα κορυφαία altcoins στην αγορά. Στην πραγματικότητα, είναι το 9ο μεγαλύτερο cryptocurrency με κεφαλαιοποίηση αγοράς 8,446 δισεκατομμύρια δολάρια.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το 2017 ήταν μια τρομερή χρονιά για το Bitcoin Cash και είναι επενδυτές. Αλλά, μετά τα σκαμπανεβάσματα το 2018, μπορεί να συνεχίσει να αποδίδει το 2021 και μετά; Λοιπόν, αν αναρωτιέστε πώς φαίνεται η πρόβλεψη Bitcoin Cash, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Σε αυτόν τον οδηγό, θα καλύψω την κορυφαία πρόβλεψη τιμών μετρητών Bitcoin τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Θα σας καθοδηγήσω σε προβλέψεις μετρητών Bitcoin που έχω συγκεντρώσει από διάφορες πηγές που χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους πρόβλεψης. Στη συνέχεια, θα δώσω τη δική μου γνώμη για το Bitcoin Cash και αν νομίζω ότι το Bitcoin Cash είναι μια καλή επένδυση ή όχι.

Έτσι, στο τέλος αυτού του οδηγού, θα έχετε περισσότερες γνώσεις σχετικά με το Bitcoin Cash, πώς έχει αποδώσει τον τελευταίο χρόνο και πώς φαίνεται το μέλλον.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με μια γρήγορη επισκόπηση του Bitcoin Cash.

Τι είναι το Bitcoin Cash?

Αυτό που κάνει το Bitcoin Cash μοναδικό είναι ότι γεννήθηκε κυριολεκτικά από το Bitcoin. Την 1η Αυγούστου 2017, το Bitcoin υποβλήθηκε σε αυτιά. Αυτό το σκληρό πιρούνι χωρίζει το Bitcoin σε δύο ξεχωριστά blockchain – Bitcoin και Bitcoin Cash.

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι Coinbase:

Για όσους από εσάς δεν ξέρετε τι είναι το “σκληρό πιρούνι”, επιτρέψτε μου να το εξηγήσω…

Ένα σκληρό πιρούνι είναι όταν δημιουργείται ένα νέο blockchain (Bitcoin Cash) από ένα υπάρχον blockchain (Bitcoin). Το νέο blockchain, ωστόσο, έχει αλλάξει στην τεχνολογία του υπάρχοντος blockchain.

Το Bitcoin Cash δημιουργήθηκε για να ξεπεράσει δύο από τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Bitcoin. Αυτές οι δύο πτυχές έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην πρόβλεψη τιμών Bitcoin Cash, οπότε ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε αυτές:

  • Επεκτασιμότητα: Λόγω της τεράστιας αύξησης της δημοτικότητάς του, το Bitcoin έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει ορισμένα σοβαρά ζητήματα κλιμάκωσης. Το δίκτυο της Bitcoin είναι προς το παρόν σε θέση να επεξεργάζεται 7-10 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Το Bitcoin Cash λύνει αυτό το πρόβλημα αυξάνοντας το “μέγεθος μπλοκ”. Αυτό επιτρέπει στο Bitcoin Cash να επεξεργάζεται μεγαλύτερο αριθμό συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο σε σύγκριση με το Bitcoin.

  • Κόστος συναλλαγών: Τα τέλη συναλλαγής αποτελούν σημαντική ανησυχία για τους χρήστες Bitcoin. Επί του παρόντος, το μέσο τέλος συναλλαγής για το Bitcoin είναι περίπου 1,31 $, ενώ κάθεται 0,125 $ για Bitcoin Cash. Όπως μπορείτε να δείτε, είναι η διαφορά!

Τώρα που γνωρίζετε τι είναι το Bitcoin Cash, ας μιλήσουμε για τις προηγούμενες τάσεις των τιμών του.

Ιστορικό επενδύσεων BCH

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω διάγραμμα, η τιμή του Bitcoin Cash αυξήθηκε από 310 $ την 1η Αυγούστου 2017, σε 3656 $ στις 20 Δεκεμβρίου 2017. Αυτή η γρήγορη ανάπτυξη έδωσε στους επενδυτές απόδοση άνω του 1000% σε λιγότερο από 6 μήνες.


bitcoin-μετρητά-τιμή-πρόβλεψη

Οι τιμές Bitcoin Cash σημείωσαν πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά για το μεγαλύτερο μέρος του 2017 το Bitcoin Cash ήταν μια φανταστική επένδυση. Ενώ οι υποστηρικτές του Bitcoin περίμεναν το Bitcoin Cash να αποτύχει, οι τιμές αυξήθηκαν λόγω αυτών των λόγων:

  • Τα περισσότερα από τα σημαντικότερα χρηματιστήρια (συμπεριλαμβανομένης της Coinbase!) Αποφάσισαν να εισαγάγουν τα μετρητά Bitcoin, τα οποία αύξησαν τον όγκο των συναλλαγών τους.
  • Η κερδοφορία εξόρυξης της BCH αυξήθηκε τον Αύγουστο του 2017, καθιστώντας το δημοφιλές μεταξύ των ανθρακωρύχων κρυπτογράφησης.
  • Μια άλλη προσπάθεια έγινε για να διασκεδάσει το Bitcoin τον Νοέμβριο του 2017. Αυτή η προσπάθεια απέτυχε και έκανε τους επενδυτές να πιστεύουν ότι το Bitcoin Cash ήταν μία από τις πιο αξιόλογες εναλλακτικές λύσεις.

Με μια ιδέα για τις ιστορικές τάσεις του BCH, ας δούμε την πρόβλεψη τιμών Bitcoin Cash.

Προειδοποίηση

Όπως γνωρίζετε ήδη, η αγορά κρυπτογράφησης είναι πολύ κερδοσκοπική και μπορεί να συμβούν σημαντικές αλλαγές τιμών μέσα σε λίγα λεπτά. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τις τιμές, όπως οι κανονισμοί, ο ανταγωνισμός, η εμφάνιση νέας τεχνολογίας, τα συναισθήματα της αγοράς και ούτω καθεξής.

Επομένως, είναι πολύ δύσκολο να βρείτε μια ακριβή πρόβλεψη Bitcoin Cash. Οι κορυφαίες προβλέψεις Bitcoin Cash παρακάτω ή μπορεί να μην γίνουν πραγματικότητα και ως εκ τούτου δεν πρέπει να θεωρηθούν επενδυτικές συμβουλές.

Συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν οικονομικό εμπειρογνώμονα πριν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επένδυση σε κρυπτονομίσματα.

Πρόβλεψη τιμών μετρητών Bitcoin 2021

Θα σας καθοδηγήσω τώρα σε ορισμένες προβλέψεις του 2021, οι οποίες έχουν ενωθεί χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια ολιστική εικόνα του μέλλοντος Bitcoin Cash.

Τεχνική ανάλυση

Η τεχνική ανάλυση πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ένα λογισμικό. Βασίζει τις προβλέψεις του σε δύο διαφορετικά κομμάτια πληροφοριών – ιστορικές τάσεις τιμών και ιστορικές τάσεις όγκου. Ωστόσο, δεν λαμβάνει υπόψη άλλους παράγοντες, όπως η ομάδα, η τεχνολογία, το σενάριο αγοράς κ.λπ. Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι που έχουν πραγματοποιήσει τεχνική ανάλυση για να λάβουν μια πρόβλεψη τιμής Bitcoin Cash 2020.

Walletinvestor.com είναι ένας από αυτούς τους ιστότοπους και η πρόβλεψή τους για Bitcoin Cash ανέρχεται στα 407 $ για ένα έτος. Δεδομένου ότι η τρέχουσα τιμή Bitcoin Cash είναι 453 $, δεν πρέπει να παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά.

Μια άλλη πρόβλεψη τεχνικής ανάλυσης έχει γίνει από tradingbeasts.com. Σύμφωνα με αυτούς, η τιμή του Bitcoin Cash αναμένεται να κυμαίνεται από 353 έως 520 $ τον Δεκέμβριο του 2021. Περιττό να πούμε ότι και οι δύο προβλέψεις για το 2021 είναι αρκετά παρόμοιες.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Ειδικοί

Είναι καλή ιδέα να δούμε τι λένε οι ειδικοί σε θέματα κρυπτογράφησης για το μέλλον του Bitcoin Cash. Μπορεί να μην παρέχουν μια ακριβή πρόβλεψη τιμής σε μετρητά Bitcoin, αλλά μπορείτε να δείτε πόσο θετικά ή αρνητικά είναι προς το έργο.

Ο Roger Ver, που συχνά αναφέρεται ως Bitcoin Jesus, υπήρξε φωνητικός υποστηρικτής του Bitcoin Cash από την αρχή. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, έκανε tweet στην υποστήριξη του Bitcoin Cash πρόσφατα.

Γνώμη εμπειρογνωμόνων σχετικά με την πρόβλεψη τιμής μετρητών bitcoin

Σε πρόσφατο συνέντευξη, είπε επίσης: «Είμαι πολύ αισιόδοξος στο Bitcoin Cash, όπως και όταν ήμουν ο πρώτος επενδυτής του Bitcoin το 2011.» Προβλέπει επίσης ότι το Bitcoin θα είναι 10 έως 20 φορές υψηλότερο από την τρέχουσα αξία του και το Bitcoin Cash θα είναι 2 φορές πιο πολύτιμο σε χρόνια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Bitcoin Cash είναι δημοφιλές επειδή μπορεί να αποθηκευτεί και να ξοδευτεί παρόμοια με τα μετρητά, καθιστώντας δυνατή τη χρήση στην καθημερινή ζωή. Ο Roger Ver φαίνεται να έχει μια θετική πρόβλεψη για τις μετρητές Bitcoin και αναμένει ότι θα δείξει καλή ανάπτυξη τους επόμενους μήνες.

Άλλες πηγές

Ας ρίξουμε μια ματιά στην πρόβλεψη Bitcoin Cash από κάποιες άλλες (όχι τόσο αξιόπιστες) πηγές, οι οποίες βασίζουν τις προβλέψεις τους σε παράγοντες όπως οι προηγούμενες τάσεις, η ομάδα, τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα και τα συναισθήματα της αγοράς.

smartereum.com είναι ένας ιστότοπος που μοιράζεται τακτικά προβλέψεις κρυπτογράφησης βάσει των παραπάνω παραγόντων. Η πρόβλεψη των Bitcoin Cash για το 2021 ορίστηκε στα 6700 $ για το 2019. Πρόκειται για αύξηση 500% σε λιγότερο από ένα χρόνο!

Μια άλλη πηγή που βγαίνει τακτικά με προβλέψεις κρυπτογράφησης είναι profitconfidential.com. Αυτή η πρόβλεψη ανέμενε ότι η τιμή του Bitcoin Cash θα ήταν περίπου 7000 $ μέχρι το τέλος του 2018.

Αυτές οι προβλέψεις ήταν αισιόδοξες επειδή πίστευαν ότι το BCH είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση Bitcoin, με αποδεδειγμένα οφέλη όπως γρήγορες συναλλαγές και χαμηλές χρεώσεις. Ωστόσο, παρόλο που αυτές οι προβλέψεις Bitcoin Cash ήταν συναρπαστικές, ήταν μακριά από την αλήθεια, καθώς το 2019, η τιμή του Bitcoin Cash συνέχισε να μειώνεται.

Η πρόβλεψη BCH για το 2021 είναι πιο ρεαλιστική. Μπορεί να φτάσει τα 500 $ περίπου μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με ορισμένες πηγές.

Πρόβλεψη μετρητών Bitcoin μακροπρόθεσμα

Μόνο τα βασικά ισχυρά προγράμματα κρυπτογράφησης μπορούν να επιβιώσουν μακροπρόθεσμα από τις προκλήσεις του ανταγωνισμού, των κανονισμών και άλλων παραγόντων. Ας δούμε αν το Bitcoin Cash είναι ένα από αυτά και πώς μοιάζουν οι προβλέψεις μακροπρόθεσμα.

Τεχνική ανάλυση

Παρόμοια με την τεχνική ανάλυση πρόβλεψης τιμών Bitcoin 2021, οι ίδιοι ιστότοποι παραπάνω παρέχουν επίσης μακροπρόθεσμες προβλέψεις τιμών.

Σύμφωνα με την Walletinvestor.com, η τιμή του Bitcoin Cash αναμένεται να είναι περίπου 7520,50 $ σε 5 χρόνια. Έτσι, αν επενδύσετε σήμερα στα 1118,2 $, οι αποδόσεις της επένδυσής σας θα είναι περίπου + 572,6%, εάν αυτή η πρόβλεψη αποδειχθεί σωστή. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι οι προβλέψεις 5 ετών μπορεί να είναι πολύ ανακριβείς.

Αυτές οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις τιμών υποδηλώνουν ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια θετική μεταβολή των τιμών για τα μετρητά Bitcoin τα επόμενα χρόνια. Ωστόσο, δεν πρέπει να περιμένετε ότι η τιμή θα αλλάξει πολύ μέχρι το τέλος του 2021.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Ειδικοί

Ο Brian Kelly, ένας κορυφαίος εμπειρογνώμονας σε κρυπτονομίσματα, περιέγραψε το Bitcoin Cashas το “must-own” ψηφιακό νόμισμα σε μια συνέντευξη στο CNBC.

Ο Brian Kelly είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της BKCM LLC, μιας εταιρείας επενδύσεων που επικεντρώνεται στα κρυπτονομίσματα. Είπε ότι οι ανθρακωρύχοι Bitcoin Cash εξετάζουν το ενδεχόμενο διάθεσης ορισμένων από τις ανταμοιβές εξόρυξης τους για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης του οικοσυστήματος BCH.

Ακούγεται ενθουσιώδης για τη μακροπρόθεσμη απόδοση του BCH, πρόσθεσε "Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αποκτάτε αξία. Θα έχετε περισσότερες περιπτώσεις χρήσης στο βαθμό που η χρησιμότητα μεταφράζεται σε αξία. Αυτό θα μπορούσε να είναι θετικό για το Bitcoin Cash."

Άλλες πηγές

smartereum.com έχει κάνει μια πενταετή πρόβλεψη για τιμή μετρητών Bitcoin στα 24.600 $. Η πρόβλεψη έγινε το 2018. Ως επενδυτής, θα ήθελα να γίνει πραγματικότητα αυτή η πρόβλεψη τιμών, ωστόσο, νομίζω ότι είναι υπερβολικά αισιόδοξη.

Σύμφωνα με έναν άλλο ιστότοπο πρόβλεψης τιμών, priceprediction.co, το μέλλον του Bitcoin Cash φαίνεται λαμπρό. Αναμένουν ότι η τιμή του Bitcoin Cash θα είναι περίπου 9560,28 $ σε λίγα χρόνια από τώρα.

Με την αγορά κρυπτονομισμάτων να είναι τόσο ασταθής, είναι δύσκολο να πούμε ποια τιμή θα έχει η BCH μακροπρόθεσμα, ωστόσο, η συνολική προοπτική φαίνεται να είναι θετική.

Όπως γνωρίζετε, αυτές οι προβλέψεις είναι απλώς μια ένδειξη πιθανών μεταβολών των τιμών, αλλά ποιος ξέρει αν θα πραγματοποιηθούν ή όχι. Επομένως, δεν πρέπει ποτέ να επενδύετε με βάση αυτά που λέει κάποιος, αλλά να κοιτάξετε τους παράγοντες που θα μπορούσαν να το κάνουν μια καλή ή μια κακή επένδυση.

Είναι BCH μια καλή επένδυση?

Σε αυτήν την ενότητα, θα μοιραστώ ορισμένα από τα πράγματα που μπορεί να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τη δική σας πρόβλεψη τιμής Bitcoin Cash. Οι παρακάτω είναι μερικοί από τους λόγους που θα μπορούσαν να έχουν θετικό αντίκτυπο στο μέλλον του Bitcoin Cash.

Τεχνολογία

Το Bitcoin Cash δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του Bitcoin, αλλά με σημαντικές βελτιώσεις. Όπως περιγράφηκε προηγουμένως, τα μετρητά Bitcoin έχουν υψηλότερες ταχύτητες συναλλαγών και χαμηλότερα τέλη συναλλαγής από το Bitcoin.

Εξόρυξη Πεπιδεξιότητα

Για να ευδοκιμήσει κάθε κρυπτογράφηση, χρειάζεται ένα τεράστιο δίκτυο ανθρακωρύχων που επαληθεύουν συναλλαγές και "δημιουργώ" νέα νομίσματα.

Τα καλά νέα είναι ότι η εξόρυξη BCH είναι προς το παρόν πιο επικερδής από την εξόρυξη Bitcoin. Αυτό αναγκάζει τους ανθρακωρύχους να στραφούν στο BCH από το Bitcoin, δημιουργώντας έτσι ένα πιο σταθερό δίκτυο για το Bitcoin Cash.

Μάστερέναm Υιοθέτηση

Η BCH καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για να γίνει πιο αποδεκτή στον κόσμο των διαδικτυακών πληρωμών. Έλαβε μια σημαντική ώθηση πρόσφατα όταν BitPay άρχισε να υποστηρίζει το BCH.

Το BitPay, μια υπηρεσία πληρωμών, υποστήριξε μόνο το Bitcoin από την ίδρυσή του το 2011, αλλά τώρα επιτρέπει στους εμπόρους του να δέχονται BCH. Αυτό αύξησε τη χρήση του Bitcoin Cash.

Υποδομή Ανάπτυξη

Υπάρχουν κάποια συναρπαστικά πράγματα που σχεδιάζονται για την ανάπτυξη της υποδομής BCH. Εκτός από την υποστήριξη πορτοφολιών, η κοινότητα Bitcoin Cash δοκιμάζει επίσης ένα bot ανατροπής beta Telegram – Tipmebchbot.

Χρήση μετρητών Bitcoin στο Telegram

Αυτό το νέο bot της BCH επιτρέπει στους χρήστες του Telegram να ενημερώνουν άλλους χρήστες που χρησιμοποιούν το BCH.

Θα μπορούσε το BCH να είναι κακή επένδυση?

Τα παρακάτω είναι μερικοί από τους παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά την τιμή του Bitcoin Cash.

Κλείσε ΕΝΑσυσχέτιση με το Bitcoin

Το BCH είναι πολύ στενά συνδεδεμένο με το Bitcoin, τόσο πολύ που φαίνεται σαν να μην έχει τη δική του ταυτότητα, γι ‘αυτό η πρόβλεψη των τιμών μετρητών Bitcoin μπορεί να γίνει δύσκολη. Οι άνθρωποι συχνά σκέφτονται το Bitcoin Cash στο ίδιο φως με το Bitcoin.

Εξαιτίας αυτού, εάν το Bitcoin αποτύχει, υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα να αποτύχει το BCH. Ωστόσο, εάν το Bitcoin κερδίσει ορμή, τότε το Bitcoin Cash θα είναι ένα από τα πρώτα που θα αποκομίσει τα οφέλη, λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του Bitcoin.

Εξόρυξη ντοεντροπιασμός

Η BCH έχει συχνά επικριθεί για το ότι είναι συγκεντρωτική από την άποψη της εξόρυξης, κάτι που είναι αντίθετο με την έννοια των αποκεντρωμένων κρυπτονομισμάτων.

Το μεγαλύτερο μέρος της εξόρυξης BCH πραγματοποιείται από μερικούς μεγάλους ανθρακωρύχους. Αυτό δεν είναι μόνο άδικο, αλλά αυξάνει επίσης τον κίνδυνο ασφάλειας σε ολόκληρο το δίκτυο.

Να τι λέει ο διάσημος John McAfee:

Γνώμη του John McAfee για BCH εναντίον BTC

Ανταγωνισμός

Παρόλο που το BCH είναι σήμερα ένα από τα κορυφαία altcoins, θα μπορούσε να χάσει τη θέση του λόγω του αυξανόμενου αριθμού έργων κρυπτογράφησης.

Η BCH αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό από τη Litecoin, η οποία προσφέρει επίσης 4 φορές ταχύτερες ταχύτητες συναλλαγών σε σύγκριση με το Bitcoin. Υπάρχουν επίσης και άλλοι ανταγωνιστές όπως Monero, Dash κ.λπ. που προσφέρουν το απόρρητο των συναλλαγών.

Άλλα κορυφαία κρυπτονομίσματα όπως το Ethereum, το Cardano και το EOS προσφέρουν επίσης τεχνικά πλεονεκτήματα έναντι του Bitcoin Cash και θέλουν επίσης να αναλάβουν την BCH.

Τελικές λέξεις

Λοιπόν, το έχετε! Γνωρίζετε τώρα μερικές από τις κορυφαίες προβλέψεις τιμών μετρητών Bitcoin για το 2021 καθώς και τις μακροπρόθεσμες. Μπορεί να μην προέρχονται από τις πιο αξιόπιστες πηγές, ωστόσο, είναι οι καλύτερες προβλέψεις που θα μπορούσα να βρω!

Έχω καλύψει τις προβλέψεις Bitcoin Cash χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους όπως τεχνική ανάλυση, τεχνολογία, τάσεις αγοράς, ανάλυση από ειδικούς κ.λπ. Όλες αυτές οι προβλέψεις θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα, αλλά θα μπορούσαν επίσης να είναι λανθασμένες. Λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι κάνετε τη δική σας έρευνα και βασίζετε την επενδυτική σας απόφαση σε άλλα πράγματα εκτός από τις προβλεπόμενες τιμές σε αυτό το άρθρο.

Εν κατακλείδι, ωστόσο, οι περισσότερες από αυτές τις προβλέψεις έχουν θετική προοπτική για το μέλλον του Bitcoin Cash. Επίσης, όταν λαμβάνετε υπόψη παράγοντες όπως τα τεχνολογικά του πλεονεκτήματα έναντι του Bitcoin, της κοινότητάς του, των νέων εξελίξεων κ.λπ., το Bitcoin Cash θα μπορούσε να είναι ένα ασφαλές στοίχημα.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για το μέλλον των Bitcoin μετρητών; Θα δει τεράστια ανάπτυξη ή θα δει άλλη πτώση των τιμών; Μη διστάσετε να μας ενημερώσετε στα παρακάτω σχόλια!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map