Ο πλήρης οδηγός για το πώς να αγοράσετε Bitcoin και πού να το κάνετε

Το Bitcoin είναι παντού. Η άνοδος της δημοτικότητάς του τον τελευταίο χρόνο έχει προκαλέσει ενδιαφέρον για όλο και περισσότερους ανθρώπους κρυπτονομισματα. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην γνωρίζουν πώς να αγοράσουν Bitcoin ή πού να το κάνουν.

Υπάρχουν όμως πολλές επιλογές για να διαλέξετε! Με τόσους πολλούς ιστότοπους που προσφέρουν διαφορετικές υπηρεσίες, είναι δύσκολο να γνωρίζετε ποια επιλογή θα είναι κατάλληλη για εσάς.

Γι ‘αυτό είμαι εδώ για να βοηθήσω!

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξηγήσω πώς να αγοράσετε ένα Bitcoin, το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε Bitcoin και πώς μπορείτε να ξεκινήσετε να επενδύετε σήμερα! Θα μιλήσουμε ανταλλαγές, ΑΤΜ, και όλα ενδιάμεσα. Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα έχετε σαφή κατανόηση της επιλογής αγοράς που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin: Λοιπόν, τι είναι το Bitcoin?

Θεσω απλα, Bitcoin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε και να πουλήσετε πράγματα. είναι πολύ διαφορετικό στα φυσικά χρήματα όμως, όπως είναι εντελώς ψηφιακό. Δεν υπάρχει καμία κυβέρνηση ή τράπεζα που αποθηκεύει ή δημιουργεί Bitcoin.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πληρωμές στον Ιστό, φτηνές διεθνείς μεταφορές, και είναι το πρώτο σύστημα πληρωμών που δεν ελέγχεται από την κυβέρνηση.

Αντ ‘αυτού, αποθηκεύεται σε μια ασφαλή ηλεκτρονική βάση δεδομένων, επίσης γνωστή ως blockchain. Αντί να τυπωθεί, όπως τα παραδοσιακά χρήματα (USD, JPY, EUR κ.λπ.), δημιουργείται από τους υπολογιστές που εκτελούν τη βάση δεδομένων. Οι υπολογιστές επαληθεύουν τις συναλλαγές Bitcoin και ανταμείβονται με νέα Bitcoin! Είναι μια διαδικασία γνωστή ως εξόρυξη και οι υπολογιστές είναι γνωστοί ως ανθρακωρύχοι.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin: νομίσματα BTC.

Για περισσότερα σχετικά με αυτό, δείτε αυτός ο οδηγός.

Το Bitcoin ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα για επενδυτές τα τελευταία 7 χρόνια περίπου.

Έτσι, θέλετε να αγοράσετε Bitcoin, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε και συνεχίζετε να αναρωτιέστε «πώς να αγοράσετε Bitcoin;» … Ας το εξηγήσουμε τότε!

Ας πάρουμε αυτό το ευθύ … Μπορείτε να αγοράσετε Μερικά Bitcoin?

Μπορείτε να αγοράσετε μισό Bitcoin, το ένα τέταρτο του Bitcoin ή ακόμη και το ένα δέκατο του Bitcoin?


Η απλή απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις είναι… ΝΑΙ! Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε όλη σας τη ζωή για να αγοράσετε ένα πλήρες Bitcoin.

Έχετε την επιλογή είτε να αγοράσετε μισό Bitcoin ή ακόμη και λιγότερο από το μισό. Κάθε μονάδα ενός Bitcoin ονομάζεται Satoshi. Τα bitcoin μπορούν να χωριστούν σε 100.000.000 κομμάτια.

Φανταστείτε ότι ένα Bitcoin μοιάζει με αυτό: 1.00000000

Το μισό από το Bitcoin μοιάζει με αυτό: 0,50000000

Το ένα τέταρτο του Bitcoin μοιάζει με αυτό: 0,25000000

Το ένα δέκατο του Bitcoin μοιάζει με αυτό: 0.10000000

Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με όσα χρήματα (ή λίγα) θέλετε. στην πραγματικότητα, Νομισματική βάση ακόμη και σας επιτρέπει να αγοράσετε $ 1 Bitcoin! Τώρα που γνωρίζετε τα ποσά, ας ξεκινήσουμε να εξηγούμε πραγματικά πώς να αγοράσετε Bitcoin.

Ένα γρήγορο γεγονός: Το Satoshi προέρχεται από το όνομα «Satoshi Nakamoto“, Που είναι ο άγνωστος δημιουργός του Bitcoin.

Πού μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα?

Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin είναι χρησιμοποιώντας ανταλλαγή Bitcoin. Αυτοί είναι ιστότοποι που σας επιτρέπουν αγοράστε Bitcoin χρησιμοποιώντας την τραπεζική σας κάρτα. Οι καλύτερες επιλογές και αυτές που προτείνω είναι Νομισματική βάση, Κράκεν, και Κάθαρση.

Όλοι αυτοί οι ιστότοποι είναι συμβατοί χρησιμοποιώντας την επιφάνεια εργασίας και το κινητό σας. Είναι εύκολο να εγγραφείτε και κάνουν την αρχή του ταξιδιού σας στο Bitcoin πολύ πιο εύκολη από άλλες επιλογές.

Όταν βρείτε μια ανταλλαγή κρυπτογράφησης που πληροί τις απαιτήσεις που θέλετε, προχωρήστε και εγγραφείτε!

Ας σας καθοδηγήσουμε στα βήματα για τη δημιουργία α Νομισματική βάση λογαριασμό και κάνοντας τα πρώτα βήματα για τον τρόπο αγοράς Bitcoin:

1. Πρώτα, πηγαίνετε στο Νομισματική βάση και κάντε κλικ στο “Εγγραφείτε“.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin: Αρχική σελίδα Coinbase.

2. Στη συνέχεια θα σταλεί στην ακόλουθη οθόνη:Πώς να αγοράσετε Bitcoin: πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο Coinbase.

3. Επιβεβαιώστε το όνομα και το επώνυμό σας.

4. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας.

5. Δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης που θα θυμάστε!

6. Κάντε κλικ για να επιβεβαιώσετε ότι δεν είστε ρομπότ.

7. Τώρα, πρέπει να συνδεθείτε στο email σας (αυτό που έχετε τοποθετήσει στο Coinbase). Θα πρέπει να έχετε ένα email από την πλατφόρμα – κάντε κλικ στον σύνδεσμο του email για να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας.Πώς να αγοράσετε Bitcoin: Επαλήθευση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Coinbase.

8. Μόλις συνδεθείτε, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τον αριθμό του κινητού σας για Έλεγχος ταυτότητας δύο βημάτων.

9. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα μήνυμα κειμένου στο κινητό σας με έναν 7ψήφιο κωδικό ενεργοποίησης.

10. Πληκτρολογήστε τον κωδικό ενεργοποίησης στο Coinbase.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin: Επαλήθευση τηλεφώνου Coinbase.

11. Ανεβάστε μια φόρμα ταυτότητας (διαβατήριο, άδεια οδήγησης ή άλλη μορφή ταυτότητας με φωτογραφία).

Πώς να αγοράσετε Bitcoin: Μεταφόρτωση εικόνων ταυτότητας στο Coinbase.

12. Προσθέστε έναν τρόπο πληρωμής.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin: Τρόποι πληρωμής στο Coinbase.

13. Επαληθεύστε τον τρόπο πληρωμής σας.

Τώρα είστε έτοιμοι να αρχίσετε να επενδύετε!

Μόλις εγγραφείτε στο Νομισματική βάση, θα έχετε πρόσβαση σε ένα φιλικό προς το χρήστη πορτοφόλι που σας επιτρέπει να αγοράσετε πολλά διαφορετικά κρυπτονομίσματα.

Αυτές οι επιλογές είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να απαντήσετε στον τρόπο αγοράς Bitcoin. Ωστόσο, μόλις αγοράσετε το Bitcoin σας, δεν πρέπει να το αφήσετε στο Coinbase, καθώς δεν είναι το ασφαλέστερο μέρος για να το διατηρήσετε.

Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να μεταφέρετε το Bitcoin σας σε άλλο πορτοφόλι – υπάρχουν πολλά. ο Καθολικό Nano S Το πορτοφόλι είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης εάν ψάχνετε για κάτι ασφαλές και εύκολο στη χρήση.

Μόλις ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας στο Coinbase, το επόμενο μέρος είναι εύκολο!

1. Από την αρχική σελίδα του Coinbase, κάντε κλικ στην επιλογή «Αγόρασε πούλα“.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin: Αρχική σελίδα λογαριασμού Coinbase.

2. Μόλις μεταβείτε στη σελίδα Αγορά / Πώληση, είστε πλέον έτοιμοι να αγοράσετε Bitcoin!

3. Ορίστε την επιλογή Bitcoin και εισαγάγετε το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε!

4. Το ποσό που εισάγετε θα μετατραπεί σε ποσό Bitcoin που αξίζει. Από την παραπάνω εικόνα μπορείτε να δείτε ότι θα αγοράσω Bitcoin αξίας 100 £. Η αξία των £ 100 αξίζει 0,0117 BTC κατά τη λήψη αυτής της εικόνας.

5. Κάντε κλικ στο «Αγοράστε Bitcoin αμέσωςΚαι τελειώσατε!

Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ στο “ΛογαριασμοίΣτην καρτέλα στην κορυφή και θα δείτε ότι το Bitcoin σας είναι τώρα στο πορτοφόλι σας!

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε άλλα κρυπτονομίσματα εδώ!

Εκτός από το Bitcoin, μπορείτε επίσης να αγοράσετε Litecoin, Αιθέριο και Bitcoin μετρητά από την Coinbase. Έτσι, τώρα που ξέρετε πώς να αγοράσετε Bitcoin, θα πρέπει να μπορείτε να αγοράσετε και Litecoin, Ethereum και Bitcoin Cash!

Το Ethereum είναι το 2ο μεγαλύτερο κρυπτογράφηση με βάση το όριο αγοράς (το Bitcoin είναι το 1ο) και μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς συγκρίνεται με το Bitcoin στο Οδηγός Ethereum εναντίον Bitcoin.

Όριο αγοράς: Η συνολική τιμή όλων των κερμάτων που προστίθενται μαζί. Για παράδειγμα, το όριο αγοράς του Bitcoin είναι η αξία όλων των Bitcoin που προστίθενται μαζί.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin με μετρητά ανώνυμα

Όταν σκέφτεστε για πρώτη φορά την αγορά Bitcoin, ίσως αναρωτιέστε πώς να το κάνετε ανώνυμα. Ο ευκολότερος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoins ανώνυμα είναι με τη χρήση Τοπικά Bitcoin.

Αγορά Bitcoin με LocalBitcoins

Δεν απαιτείται επαλήθευση κατά την εγγραφή σας στο LocalBitcoins, όπως είναι μια πλατφόρμα peer-to-peer. Αυτό σημαίνει ότι αγοράζετε Bitcoin από άλλα άτομα στο διαδίκτυο.

Τοπικά Bitcoin σας επιτρέπει να αγοράσετε Bitcoin online με τους ακόλουθους τρόπους:

 • Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με μετρητά συναντώντας τους πωλητές που ζουν κοντά σας.
 • Επιλέξτε να αγοράσετε Bitcoin από άλλα άτομα στέλνοντας τραπεζική μεταφορά.
 • Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή μεταβαίνοντας σε μια τράπεζα και καταθέτοντας μετρητά στον λογαριασμό του.

Για τραπεζικές μεταφορές, ορισμένα από τα άτομα που πωλούν στο LocalBitcoins ενδέχεται να σας ζητήσουν να επαληθεύσετε τον εαυτό σας πριν αγοράσετε από αυτά. Η αγορά Bitcoin προσωπικά είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος αγοράς Bitcoin χωρίς αναγνωριστικό στο LocalBitcoins. Έτσι, τώρα ξέρετε πώς να αγοράσετε Bitcoin ανώνυμα.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Πώς να αγοράσετε BTC χρησιμοποιώντας ATM

Στη συνέχεια, έχετε το Bitcoin ATM επιλογή. Μια άλλη εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να αγοράσετε Bitcoin χωρίς να χρησιμοποιήσετε το αναγνωριστικό σας. Σε Bitcoin ATM, μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με μετρητά ή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin: ATM ATM.Πηγή: qz

Ωστόσο, τα ATM ATM Bitcoin είναι δύσκολο να βρεθούν και περιορίζονται μόνο στις χώρες που τους επιτρέπουν. Υπάρχουν επίσης πολλοί διαφορετικοί τύποι ΑΤΜ Bitcoin, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς ακολουθούν την ίδια διαδικασία:

 1. Κάντε κλικ στην επιλογή “Αγορά Bitcoin”.
 2. Πληκτρολογήστε τον αριθμό του κινητού σας στο ATM.
 3. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα μήνυμα κειμένου με κωδικό επαλήθευσης.
 4. Πληκτρολογήστε τον κωδικό στο ATM.
 5. Το ATM θα σας ζητήσει τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας Bitcoin.

Σημείωση: Εάν δεν έχετε ρυθμίσει ένα πορτοφόλι Bitcoin, κάντε κλικ στην επιλογή που λέει, “Δεν έχω διεύθυνση πορτοφολιού bitcoin”. Στη συνέχεια, το μηχάνημα ATM θα δημιουργήσει μια νέα διεύθυνση πορτοφολιού Bitcoin για εσάς, την οποία μπορείτε να εκτυπώσετε. Αυτό το τυπωμένο χαρτί θα περιέχει τα δημόσια και ιδιωτικά κλειδιά για το πορτοφόλι σας Bitcoin. Φυλάξτε αυτό το επιπλέον ασφαλές!

 1. Εισαγάγετε τη διεύθυνση πορτοφολιού Bitcoin στην οποία θέλετε να μεταβείτε τα Bitcoin σας.
 2. Βάλτε τα μετρητά σας στο μηχάνημα ΑΤΜ.
 3. Πατήστε “Αποστολή” και τα Bitcoin θα σας σταλούν αμέσως.

Και εκεί το έχετε, ένας άλλος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin με μετρητά! Απλό, σωστό?

Διατηρώντας ασφαλή τα Bitcoin σας

Τώρα που γνωρίζετε πώς να αγοράσετε Bitcoin, είναι σημαντικό να καταλάβετε πώς να διατηρήσετε τα Bitcoin σας ασφαλή.

Πορτοφόλια υλικού

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποθηκεύσετε τα Bitcoin σας με ασφάλεια μόλις τα αγοράσετε. Λοιπόν, τώρα που ξέρετε πώς να αγοράσετε Bitcoin, ήρθε η ώρα να μάθετε πώς να τα διατηρήσετε ασφαλή. Ο πιο ασφαλής τρόπος και ο τρόπος που προτείνω είναι να αποθηκεύσετε το Bitcoin σας σε ένα πορτοφόλι υλικού.

Πορτοφόλια υλικού ελάτε με μια τιμή, αλλά είναι πολύ πιο ασφαλές. Έτσι, εάν πραγματικά δεν θέλετε να χάσετε το Bitcoin σας, θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα από αυτά:

Nano Ledger SΤο Nano Ledger S σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε Bitcoin, Αιθέριο, και άλλα κρυπτονομίσματα! Αυτό είναι ένα εύχρηστο πορτοφόλι υλικού με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από τα διαδικτυακά πορτοφόλια και τα πορτοφόλια λογισμικού. Μπορείτε να αγοράσετε το Ledger Nano S για περίπου 95 $.

Ο πλήρης οδηγός για το πώς να αγοράσετε Bitcoin και πού να το κάνετε

Πορτοφόλι Trezor – Το πορτοφόλι Trezor είναι ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους αποθήκευσης των Bitcoin σας. Αποθηκεύει τα κλειδιά του πορτοφολιού σας σε ένα μικρό κομμάτι υλικού – όπως ένα USB! Ωστόσο, αυτό το USB είναι διαφορετικό – δεν μπορεί να επηρεαστεί από ιούς!

Μπορείτε να αγοράσετε ένα πορτοφόλι Trezor για περίπου 99 $. Σε αντίθεση με τα διαδικτυακά πορτοφόλια και τα πορτοφόλια λογισμικού, τα Trezor και Nano Ledger S δεν είναι πάντα συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο. Συνδέονται στο Διαδίκτυο μόνο όταν τα συνδέετε στον υπολογιστή σας. Αυτό καθιστά πολύ πιο δύσκολο για τους εισβολείς να επιτεθούν στο πορτοφόλι σας!

Πιστοποιητικά SSL

Κάθε φορά που εγγραφείτε ή συνδέεστε σε έναν ιστότοπο στον οποίο αγοράζετε, πουλάτε ή αποθηκεύετε κρυπτογράφηση, θα πρέπει ελέγχετε πάντα ότι έχει ο ιστότοπος πιστοποιητικό SSL.

Αυτό είναι το πράσινο κείμενο και η εικόνα κλειδώματος που βρίσκεται στα αριστερά της διεύθυνσης του ιστότοπου. Στην παραπάνω εικόνα, μπορείτε να δείτε ότι το πιστοποιητικό SSL λέει “Ασφαλής“- αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα βρισκόμαστε στον πραγματικό ιστότοπο LocalBitcoins.

Ένα πιστοποιητικό SSL είναι ένας τύπος ασφάλειας που χρησιμοποιείται διατηρήστε τις πληροφορίες σας ασφαλείς. Διασφαλίζει ότι τυχόν πληροφορίες που εισάγονται στον ιστότοπο παραμένουν ιδιωτικές – αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια των πληροφοριών σας!

Τα πιστοποιητικά SSL υπάρχουν για να προστατεύσουν το απόρρητό σας και να σας εμποδίσουν να χρησιμοποιήσετε έναν ψεύτικο ιστότοπο ανταλλαγής Bitcoin και θα διατηρήσει το πορτοφόλι σας Bitcoin ασφαλές από χάκερ. Εάν ο ιστότοπος δεν διαθέτει SSL γνωρίζοντας πώς να αγοράσετε Bitcoin δεν θα είναι πολύ χρήσιμο, καθώς μπορεί να τα χάσετε.

Μια γρήγορη συμβουλή: Εάν πρόκειται να χρησιμοποιείτε τακτικά τον ιστότοπο κρυπτογράφησης, όπως το LocalBitcoins ή το Coinbase, θα πρέπει να “προσθέσετε σελιδοδείκτη” στον πραγματικό ιστότοπο με το πιστοποιητικό SSL! Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στον “σελιδοδείκτη” όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο – γνωρίζετε πάντα ότι είναι ο πραγματικός χωρίς να χρειάζεται να ελέγξετε.

Επαλήθευση σε δύο βήματα

Όταν έχετε ρυθμίσει τον λογαριασμό ανταλλαγής σας (όπως Νομισματική βάση), θα σας ζητήσει να ρυθμίσετε την επαλήθευση σε δύο βήματα. Αυτό διατηρεί τον λογαριασμό σας ασφαλή και σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να τον ρυθμίσετε.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin: Επαλήθευση σε 2 βήματα στο Coinbase.

Το ρυθμίσατε χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 1. Εισαγάγετε τον αριθμό του κινητού σας στον ιστότοπο ανταλλαγής.
 2. Στη συνέχεια, η ανταλλαγή θα στείλει ένα μήνυμα κειμένου στο κινητό σας με έναν κωδικό.
 3. Εισαγάγετε τον κωδικό στο πλαίσιο στον ιστότοπο.

Τώρα, κάθε φορά που προσπαθείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, θα σας αποστέλλεται ένας κωδικός SMS. Πρέπει να τον εισαγάγετε στον ιστότοπο για να ολοκληρώσετε τα στοιχεία σύνδεσής σας.

Αυτό προσθέτει επιπλέον ασφάλεια στον λογαριασμό σας. Οι εισβολείς θα χρειαστούν τώρα την κινητή συσκευή σας, καθώς και το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Είναι πολύ ασφαλέστερος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin!

Αυτό λειτουργεί επίσης με διευθύνσεις email: ορισμένες ανταλλαγές χρησιμοποιούν email για επαλήθευση σε δύο βήματα αντί για SMS / κινητό τηλέφωνο. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, αλλά είναι λιγότερο ασφαλές επειδή είναι πιο εύκολο για έναν χάκερ να πάρει τον κωδικό πρόσβασης email από την κινητή συσκευή σας.

Επαλήθευση δύο βημάτων Google

Η επαλήθευση δύο βημάτων της Google μοιάζει πολύ με την επαλήθευση σε δύο βήματα μηνυμάτων κειμένου. Η μόνη διαφορά είναι ότι χρησιμοποιεί η επαλήθευση δύο βημάτων της Google μια εφαρμογή Google στο τηλέφωνό σας, αντί να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό του κινητού σας.

Δεν προσφέρουν όλοι οι ιστότοποι επαλήθευση δύο παραγόντων της Google, ωστόσο, αν το κάνει, τότε θα το ρυθμίσετε:

1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή “Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων”.

3. Εγκαταστήστε την εφαρμογή Google Authenticator στο τηλέφωνό σας.

4. Εισαγάγετε τον κωδικό από την ανταλλαγή ή σαρώστε τον γραμμικό κώδικα με την εφαρμογή Google Authenticator.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin: Έλεγχος ταυτότητας 2 βημάτων στο Coinbase.

5. Στη συνέχεια, εισαγάγετε τον κωδικό στον ιστότοπο ανταλλαγής.

Εγινε!

Τώρα, κάθε φορά που συνδέεστε στον λογαριασμό ανταλλαγής σας, θα πρέπει να εισάγετε τον κωδικό που σας έχει δοθεί από την εφαρμογή Google Authenticator. Ωστόσο, αυτός ο κωδικός αλλάζει πάντα, επομένως πρέπει να ανοίγετε τον Επαληθευτή Google κάθε φορά που συνδέεστε, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε τον νέο σας κωδικό.

Πότε να αγοράσετε Bitcoin?

Το να γνωρίζεις πότε να αγοράσεις Bitcoin δεν είναι εύκολο. Σας συνιστώ να κατευθυνθείτε προς CoinMarketCap. Εδώ, θα βρείτε το διάγραμμα τιμών Bitcoin που σας λέει την τρέχουσα τιμή του Bitcoin, καθώς και το ιστορικό τιμών του.

Εφόσον γνωρίζετε ήδη πώς να αγοράσετε Bitcoin, ας πάρουμε μερικές πληροφορίες σχετικά με το «πότε». Η τιμή του Bitcoin αλλάζει συνεχώς και πρέπει να είναι ο στόχος σας να αγοράσετε Bitcoin στη φθηνότερη δυνατή τιμή. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη απόδοση της επένδυσής σας.

Για περισσότερα σχετικά με αυτό, διαβάστε το Πρόβλεψη τιμής Bitcoin οδηγός.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin; Εσύ αποφασίζεις.

Όταν αγοράζετε Bitcoin με μετρητά, μπορείτε να παραμείνετε ανώνυμοι χρησιμοποιώντας ένα ATM Bitcoin ή να αγοράζετε ιδιωτικά από ένα άτομο στο Τοπικά Bitcoin.

Ωστόσο, αυτές οι επιλογές μπορεί να απαιτούν πολύ χρόνο. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ΑΤΜ, τότε πρέπει να περάσετε χρόνο ταξιδεύοντας σε ΑΤΜ. Ή, εάν αγοράζετε Bitcoin χρησιμοποιώντας μετρητά στο LocalBitcoins, τότε πρέπει είτε να ταξιδέψετε για να συναντήσετε τον πωλητή είτε να ταξιδέψετε σε τράπεζα για να στείλετε τα μετρητά.

Σημείωση: Όταν στέλνετε μετρητά μέσω τράπεζας, εξακολουθείτε να μην χρειάζεστε την ταυτότητά σας. Ωστόσο, αυτό είναι διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένες χώρες.

Έτσι, αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι αγοράς bitcoin χωρίς να χρησιμοποιείτε την ταυτότητά σας. Αν ψάχνετε για ταχύτητα, χρησιμοποιήστε Νομισματική βάση, Κράκεν ή Κάθισμα. Θα πρέπει να Επιβεβαιώστε την ταυτότητα σας, αλλά μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική / πιστωτική κάρτα.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin: ένα σωρό κρυπτονομίσματα.

Υπάρχει ένα πράγμα που μένει όταν πρόκειται να απαντήσουμε στον τρόπο αγοράς της ερώτησης Bitcoin: η τοποθεσία σου. Εάν είστε εγκατεστημένοι στις ΗΠΑ, ανταλλαγές όπως CEX.io πιθανώς δεν είναι η επιλογή για εσάς. Αυτό είναι επειδή είναι διαθέσιμο μόνο σε μερικές πολιτείες των ΗΠΑ! Ελέγξτε τον ιστότοπό τους για να μάθετε ποια.

Το μεγαλύτερο μέρος της Ασίας, της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ούτε το Coinbase. Υπάρχουν όμως καλά νέα – Κοινμάμα είναι διαθέσιμο σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο!

συμπέρασμα

Έτσι, για ταχύτητα, επιλέξτε μια ανταλλαγή όπως Νομισματική βάση, Κάθισμα ή Κράκεν. Αν ζείτε κάπου που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Coinbase ή το CEX.io, θα πρέπει να είναι Κοινμάμα!

Δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την ταυτότητά σας; Επιλέγω Τοπικά Bitcoin ή ένα Bitcoin ATM. Εάν θέλετε την επιπλέον ασφάλεια που συνοδεύει το PayPal, Νομισματική βάση είναι η μόνη επιλογή που προτείνω. Όπως γνωρίζετε πολλές απαντήσεις στο πώς να αγοράσετε Bitcoin, ποια πρόκειται να χρησιμοποιήσετε; Ενημερώστε μας πώς πάει! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, θα τους απαντήσω ευχαρίστως.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map