Αγορά Bitcoin με πιστωτική κάρτα: Πώς να το κάνετε;

Καλώς ήλθατε, αρχάριοι Bitcoin! Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας διδάξω πώς να αγοράσετε Bitcoin με πληρωμές με πιστωτική κάρτα.

Χρησιμοποιούμε πιστωτικές κάρτες καθημερινά για να κάνουμε κάθε είδους αγορές. Το μόνο πράγμα που δεν φαίνεται να αγοράζετε με πιστωτική κάρτα είναι το Bitcoin (BTC)! Υπάρχουν εκατοντάδες ανταλλαγές όπου μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin, αλλά πολύ λίγα που επιτρέπουν στους χρήστες να πληρώνουν με πιστωτική κάρτα.

Σήμερα, θα σας πω γιατί τόσο λίγα ανταλλακτικά προσφέρουν αγορές με πιστωτική κάρτα. Το πιο σημαντικό, θα σας δείξω τέσσερις ανταλλαγές όπου μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα. Όταν ολοκληρώσετε την ανάγνωση, θα είστε σε θέση να αποφασίσετε ποια ανταλλαγή είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε άμεσα Bitcoin με πληρωμές με πιστωτική κάρτα.

Οι ανταλλαγές για τις οποίες θα μιλήσω είναι: Κοινμάμα, Cex.io, Bitstamp, και Μπιπάντα. Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε κάθε ανταλλαγή, ποιες υπηρεσίες προσφέρουν και ποιες χρεώσεις χρεώνουν για την αγορά Bitcoin με πληρωμές με πιστωτική κάρτα.

Προτού σας διδάξω πώς να αγοράσετε Bitcoins αμέσως με πληρωμές με πιστωτική κάρτα, θα σας πω γιατί δεν υπάρχουν πάρα πολλές πλατφόρμες που προσφέρουν την υπηρεσία…

Το πρόβλημα με την αγορά Bitcoin με πληρωμές με πιστωτική κάρτα

Υπάρχουν δύο κύριοι λόγοι για τους οποίους τα περισσότερα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης δεν επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν Bitcoin με πιστωτική κάρτα. Αυτοί είναι;

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

  1. Αντιστροφές χρέωσης: Όταν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας έναν πάροχο πληρωμής όπως PayPal ή Visa πιστωτική κάρτα, έχετε την επιλογή να ζητήσετε αντιστροφή χρέωσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αντιστρέψετε την αγορά και να επιστρέψετε τα χρήματά σας. Ωστόσο, οι αντιστροφές χρέωσης δημιουργούν ένα σοβαρό πρόβλημα για τις ανταλλαγές που θέλουν να επιτρέψουν στους χρήστες τους να αγοράσουν BTC με πληρωμές με πιστωτική κάρτα. Δείτε πώς… Το Bitcoin υπάρχει μόνο σε ένα blockchain. Το Blockchains είναι τεράστιες κοινόχρηστες βάσεις δεδομένων πληροφοριών συναλλαγής. Ένα είδος πληροφοριών που δεν αποθηκεύονται στο blockchain του Bitcoin είναι τα ονόματα των χρηστών! Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ δύσκολο να αποδείξετε ποιος κατέχει το Bitcoin. Αν σας πουλήσω Bitcoin, δεν έχω εύκολο τρόπο να αποδείξω ότι το έστειλα σε εσάς! Θα μπορούσατε να με πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, τότε, αφού σας έστειλα το Bitcoin, θα μπορούσατε να προσποιηθείτε ότι δεν το είχα! Ο πάροχος πληρωμής σας θα μπορούσε να εκδώσει μια αντιστροφή χρέωσης, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε τα χρήματα και το Bitcoin Αυτό το πρόβλημα κάνει πολλές ανταλλαγές κρυπτογράφησης πολύ νευρικές όταν αφήνουν τους πελάτες τους να αγοράσουν Bitcoin με πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας.
  2. Ανταγωνισμός: Οι πάροχοι πληρωμών, όπως η Visa και το PayPal, βλέπουν τα κρυπτονομίσματα ως σημαντική απειλή για τις επιχειρήσεις τους. Το Bitcoin θέλει να παρέχει φτηνές και γρήγορες υπηρεσίες πληρωμής σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Εάν πετύχουν, θα μπορούσαν να καταστρέψουν πολλούς παραδοσιακούς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς. Επομένως, αυτοί οι οργανισμοί καθιστούν όσο το δυνατόν πιο δύσκολο για τους ανθρώπους να αγοράσουν Bitcoin με πιστωτική κάρτα. Δεν είναι τίποτα προσωπικό, είναι απλώς επιχείρηση!

Έτσι, αυτά είναι τα άσχημα νέα για τους αρχάριους κρυπτογράφησης που θέλουν να αγοράσουν BTC με πληρωμές με πιστωτική κάρτα. Στη συνέχεια, τα καλά νέα! Θα σας δείξω πώς να αγοράσετε Bitcoin με πληρωμές με πιστωτική κάρτα σε τέσσερα γνωστά χρηματιστήρια. Η πρώτη ανταλλαγή για την οποία θα μιλήσω είναι ο Coinmama…

Κοινμάμα

Αγοράστε Bitcoin με πιστωτική κάρτα - Coinmama

Το Coinmama είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που εδρεύει στη Σλοβακία αλλά ανήκει σε μια ισραηλινή εταιρεία που ονομάζεται New Bit Ventures Ltd. Ιδρύθηκε το 2013 και λειτουργεί στο 188 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 23 πολιτείες στην Αμερική.

Σημείωση: Ένα χρηματιστήριο μεσιτών αγοράζει ή πωλεί κρυπτογράφηση για τους πελάτες του. Οι χρήστες δεν κάνουν συναλλαγές με άλλους χρήστες, αγοράζουν απευθείας από το χρηματιστήριο.

Πώς λειτουργεί το Coinmama?

Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Cardano (ADA), Qtum (QTUM), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP) και Ethereum (ETH) χρησιμοποιώντας Coinmama.

Οι χρήστες πρέπει να επαληθευτούν για να αγοράσουν Bitcoin με πιστωτική κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παρέχετε προσωπικά στοιχεία για τη δημιουργία λογαριασμού. Οι πληροφορίες που πρέπει να παρέχετε περιλαμβάνουν: τη διεύθυνση email, το όνομα και τη χώρα καταγωγής σας.


Πρέπει επίσης να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας σαρώνοντας μια μορφή κυβερνητικής ταυτότητας με φωτογραφία (άδεια οδήγησης, διαβατήριο κ.λπ.). Αυτό ονομάζεται επαλήθευση επιπέδου 1 και μπορεί να διαρκέσει μερικές ώρες.

Μόλις επαληθευτεί, θα μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα που παρέχεται είτε από την Mastercard είτε από τη Visa. Κάθε χρήστης έχει ημερήσιο όριο δαπανών 5000 Δολάρια ΗΠΑ (USD) και μηνιαίο όριο δαπανών 20.000 USD.

Λοιπόν, τι χρεώνει η Coinmama για να επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν BTC με πληρωμές με πιστωτική κάρτα?

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Τέλη Coinmama

Η Coinmama χρεώνει τέλος 5,9% κάθε φορά που αγοράζετε BTC με πληρωμές με πιστωτική κάρτα. Ωστόσο, δεν πληρώνετε μόνο αυτό. Ο επεξεργαστής πιστωτικών καρτών του ανταλλακτήρα, Απλός, προσθέτει το τέλος του 5%. Αυτό σημαίνει ότι η χαμηλότερη χρέωση που θα πληρώσετε ποτέ στο Coinmama είναι 10,9%.

Αγορά Bitcoin με πιστωτική κάρτα - Τέλη συναλλαγής

Για να μάθετε πόσα Bitcoin θα λάβετε για κάθε αγορά, πάρτε το ποσό που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε και διαιρέστε το με 1,05. Για παράδειγμα, εάν έχετε 1000 USD να δαπανήσετε, διαιρέστε το με 1,05. Λάβετε λοιπόν Bitcoin αξίας 952 USD για κάθε 1000 USD που ξοδεύετε.

Ωστόσο, μελέτες περιπτώσεων έχουν δείξει ότι οι χρεώσεις που πραγματοποιούνται από τον πάροχο καρτών ενός χρήστη μπορούν να προσθέσουν επιπλέον 10% πάνω από αυτό το ποσό! Έτσι, περιμένετε να πληρώσετε πάνω από 20% σε τέλη όταν αγοράζετε Bitcoin αμέσως με πληρωμές με πιστωτική κάρτα.

Πριν εξετάσουμε μια άλλη ανταλλαγή, ας δούμε πόσο ασφαλές είναι το Coinmama…

Πόσο ασφαλές είναι το Coinmama?

Το Coinmama εξυπηρετεί 600.000 πελάτες ανά μήνα και δεν είχε μέχρι στιγμής μεγάλα προβλήματα ασφαλείας. Έχει χτίσει μια καλή φήμη με την πάροδο των ετών ως ασφαλές μέρος για να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα.

Αγορά Bitcoin με πιστωτική κάρτα - Coinmama σχόλια

Η ανταλλαγή έχει ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό ασφαλείας. Δεν διαθέτει χρήματα χρηστών. Εάν ένα χρηματιστήριο δεν διαθέτει χρήματα χρηστών, δεν μπορεί να τα χάσει! Η Coinmama δεν προσφέρει μια υπηρεσία πορτοφολιού που σημαίνει ότι οι χρήστες πρέπει να έχουν το πορτοφόλι Bitcoin τους πριν μπορέσουν να κάνουν μια αγορά.

Σημείωση: Ένα πορτοφόλι Bitcoin είναι ένα κομμάτι λογισμικού όπου διατηρούνται πληροφορίες πρόσβασης για το Bitcoin ενός χρήστη. Πολλές ανταλλαγές κρυπτογράφησης προσφέρουν υπηρεσίες πορτοφολιού, αλλά είναι πολύ πιο ασφαλές να διατηρείτε το Bitcoin σας στο ιδιωτικό πορτοφόλι σας.

Το Coinmama είναι ένας ασφαλής και γρήγορος τρόπος άμεσης αγοράς Bitcoin με πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας. Αλλά πώς συγκρίνεται με άλλες ανταλλαγές στην αγορά; Ας μάθουμε, ξεκινώντας από το Cex.io…

Cex.io 

Αγορά Bitcoin με πιστωτική κάρτα - CEX.io

Το Cex.io ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 2013, καθιστώντας το ένα από τα παλαιότερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στην αγορά. Η ανταλλαγή λειτουργεί το 99% του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων 24 αμερικανικών κρατών.

Σημείωση: Ένα χρηματιστήριο επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν κρυπτογράφηση μεταξύ τους σε τιμές που ορίζουν.

Πώς λειτουργεί το Cex.io?

Το Cex.io προσφέρει πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά διαπραγμάτευσης από το Coinmama. Οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτονομίσματα με μια ποικιλία διαφορετικών συναλλαγών. Ο ιστότοπος έχει τέσσερα επίπεδα επαλήθευσης. βασικό, επαληθευμένο, επαληθευμένο συν και εταιρικό.

Θα χρειαστείτε μόνο έναν βασικό λογαριασμό για να αγοράσετε BTC με πληρωμές με πιστωτική κάρτα. Οι χρήστες μπορούν να χρηματοδοτήσουν τον λογαριασμό τους στο Cex.io με πιστωτική κάρτα, να κάνουν άμεσες αγορές και ακόμη και να κάνουν αναλήψεις σε μια πιστωτική κάρτα. Αυτή είναι μια υπηρεσία που δεν προσφέρουν τα περισσότερα χρηματιστήρια.

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα στο Cex.io είναι με μια άμεση αγορά. Ισχύουν υψηλότερες χρεώσεις για αυτού του είδους τις συναλλαγές, οπότε ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις χρεώσεις Cex.io…

Τέλη Cex.io

Οι άμεσες αγορές στο Cex.io χρεώνονται με χρέωση 7%. Πρόκειται για μια συναλλαγή όπου αγοράζετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα απευθείας. Εάν επιλέξετε να χρηματοδοτήσετε έναν λογαριασμό με πιστωτική κάρτα, τότε θα χρεωθείτε λιγότερο. Το Cex.io χρεώνει τέλος 3,5% για καταθέσεις που γίνονται με πιστωτική κάρτα.

Τα τέλη συναλλαγών υπολογίζονται μηνιαία και θα είναι μεταξύ 0,16% -0,25% εάν κάνετε συναλλαγές λιγότερο από 5 BTC (το οποίο πιθανότατα θα έχετε επειδή 5 BTC αξίζουν περισσότερα από 35.000 USD!). Με έναν βασικό λογαριασμό, μπορείτε να ξοδέψετε έως και 1000 USD ανά ημέρα ή 3000 USD ανά μήνα με πιστωτική κάρτα Visa ή Mastercard.

Έτσι, το Cex.io επιτρέπει στους χρήστες του να αγοράζουν Bitcoins αμέσως με πληρωμές με πιστωτική κάρτα για λιγότερο από το Coinmama. Είναι όμως ασφαλέστερο?

Πόσο ασφαλές είναι το Cex.io?

Το Cex.io έχει τελειώσει 700.000 χρήστες και ακολουθεί μερικούς από τους πιο δύσκολους οικονομικούς νόμους στον κόσμο. Αυτά περιλαμβάνουν τους αμερικανικούς νόμους FinCEN, καθώς και τους κανονισμούς της βρετανικής κυβέρνησης. Το Cex.io χρησιμοποιεί επίσης κρυπτογράφηση για να αποκρύψει όλα τα δεδομένα χρήστη και είναι συμβατό με το PCI DSS.

Σημείωση: Η συμμόρφωση με το PCI DSS σημαίνει ότι το Cex.io ακολουθεί ένα σύνολο κανόνων για το χειρισμό πληρωμών με πιστωτική κάρτα που ονομάζεται Κάρτα Πληρωμών Βιομηχανικό Πρότυπο Ασφάλειας Δεδομένων.

Ωστόσο, το Cex.io έχει επικριθεί από ορισμένους χρήστες για την απώλεια χρημάτων και την αργή αντίδρασή του σε καταγγελίες. Έχει βαθμολογία χρήστη 5.2 στα 10 επί Trustpilot, πράγμα που υποδηλώνει ότι διατηρεί μόνο τους μισούς πελάτες της ευχαριστημένους!

Αγοράστε Bitcoin με πιστωτική κάρτα - CEX.io στο Trustpilot

Το Cex.io χρεώνει λιγότερο από την Coinmama για να αγοράσει BTC με πληρωμές με πιστωτική κάρτα και προσφέρει περισσότερες επιλογές συναλλαγών, αλλά έχει χειρότερη φήμη για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση πελατών. Στη συνέχεια, θέλω να μιλήσω για το Bitpanda…

Μπιπάντα

Αγοράστε Bitcoin με πιστωτική κάρτα - BitPanda

Το Bitpanda είναι ένα χρηματιστήριο που ιδρύθηκε το 2014. Βρίσκεται στο SEPA. Η ανταλλαγή εξυπηρετεί κυρίως πελάτες εντός του SEPA, αλλά προσφέρει και υπηρεσίες σε διεθνείς χρήστες.

Σημείωση: Ο SEPA είναι ο Ενιαίος Χώρος Πληρωμών σε Ευρώ. Είναι ένας οργανισμός 33 ευρωπαϊκών χωρών που επιτρέπει γρήγορες πληρωμές σε ευρώ πέρα ​​από τα σύνορά τους.

Πώς λειτουργεί το Bitpanda?

Οι χρήστες του Bitpanda μπορούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν οκτώ διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dash (DASH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP), Komodo (KMD) και IOTA (IOTA). Οι χρήστες μπορούν να πληρώσουν με Mastercard, Visa, Skrill και Neteller.

Θα πρέπει να επαληθευτείτε για να αγοράσετε Bitcoins αμέσως με πιστωτική κάρτα. Η διαδικασία επαλήθευσης περιλαμβάνει πολλά βήματα. Πρώτον, οι χρήστες πρέπει να δώσουν έναν αριθμό τηλεφώνου, μια διεύθυνση email και τα στοιχεία τους (όνομα, διεύθυνση κ.λπ.). Στη συνέχεια, οι χρήστες εμφανίζουν το διαβατήριό τους σε μια εφαρμογή βίντεο επαλήθευσης. Οι άδειες οδήγησης δεν γίνονται δεκτές ως αναγνωριστικό από την Bitpanda.

Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν Bitcoin αξίας έως και 2500 ευρώ ανά ημέρα με πιστωτική κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι το Bitpanda έχει υψηλό ημερήσιο όριο δαπανών σε σύγκριση με το Cex.io, αλλά τι γίνεται με τις χρεώσεις του?

Τέλη Bitpanda

Η Bitpanda χρεώνει τέλος 1,49% για όλες τις αγορές Bitcoin. Αυτό φαίνεται χαμηλό, αλλά επειδή η Bitpanda είναι χρηματιστής, η τιμή που προσφέρει για το Bitcoin θα είναι υψηλότερη από εκείνη που προσφέρουν τα χρηματιστήρια.

Μια σύγκριση μεταξύ του Bitstamp (το επόμενο θέμα μου!) Και του Bitpanda έδειξε μια διαφορά 2,1% στις τιμές που πρόσφεραν για το Bitcoin. Αυτό θα καθιστούσε το τελικό τέλος για την αγορά Bitcoin με πληρωμές με πιστωτική κάρτα στο Bitpanda πιο κοντά στο 3,5%. Ωστόσο, αυτό είναι ακόμα φθηνό σε σύγκριση με τα τέλη που χρεώνουν οι Coinmama και Cex.io.

Το Bitpanda είναι φθηνό αλλά είναι ασφαλές?

Πόσο ασφαλές είναι το Bitpanda?

Το Bitpanda έχει καλή φήμη στους χρήστες του και δεν έχει παραβιαστεί. Έχει βαθμολογία χρήστη 8,5 στα 10 στο Trustpilot. Ωστόσο, έχει ελεγχθεί μόνο 899 φορές.

Αγορά Bitcoin με πιστωτική κάρτα - σχόλια BitPanda στο Trustpilot

Αυτό είναι το πρόβλημα με το Bitpanda. Δεν είναι αρκετά γνωστά για την πλατφόρμα. Ο κωδικός του δεν είναι ανοιχτού κώδικα, μπορεί να είναι δύσκολο να προβλεφθούν οι χρεώσεις του και είναι αρχική σελίδα λέει ότι είναι “100% ασφαλές” χωρίς να εξηγεί γιατί!

Το Bitpanda είναι δύσκολο. Προσφέρει γρήγορες συναλλαγές με χαμηλές χρεώσεις, αλλά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ανταλλαγής θα ήταν ωραίες! Στη συνέχεια, θα σας δείξω πώς να αγοράσετε Bitcoin με πληρωμές με πιστωτική κάρτα στο Bitstamp…

Bitstamp

Αγοράστε Bitcoin με πιστωτική κάρτα 8

Το Bitstamp είναι ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης. Ιδρύθηκε στη Σλοβενία ​​το 2011 και εδρεύει στο Λουξεμβούργο. Η ανταλλαγή προσφέρει κυρίως υπηρεσίες σε πελάτες στο SEPA, αλλά οι αγορές με πιστωτική κάρτα και δολάριο ΗΠΑ μπορούν να γίνουν από διεθνείς χρήστες σε περισσότερα από 60 χώρες.

Πώς λειτουργεί το Bitstamp?

Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν BTC με πληρωμές με πιστωτική κάρτα μετά την εγγραφή ενός λογαριασμού και την επαλήθευσή τους. Η διαδικασία επαλήθευσης Bitstamp είναι αρκετά μεγάλη και οι χρήστες θα πρέπει να παρέχουν πολλές προσωπικές πληροφορίες. Αυτό περιλαμβάνει; όνομα, διεύθυνση email, σαρωμένη φωτογραφία-ταυτότητα και πιστοποιητικό διαμονής, όπως λογαριασμός τηλεφώνου ή τραπεζικό λογαριασμό.

Μόλις επαληθευτεί, οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν BTC με πληρωμές με πιστωτική κάρτα. Η ανταλλαγή προσφέρει επίσης συναλλαγές με Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) και Ethereum (ETH). Οι επαληθευμένοι χρήστες μπορούν να αγοράσουν Bitcoins αμέσως με πληρωμές με πιστωτική κάρτα αξίας έως και 5.000 EUR / USD ανά ημέρα ή 20.000 EUR / USD κάθε μήνα. Έτσι, το Bitstamp έχει τα ίδια όρια δαπανών με το Coinmama, αλλά είναι φθηνότερο?

Τέλη Bitstamp

Το Bitstamp χρεώνει τέλος 5% κάθε φορά που αγοράζετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα. Ωστόσο, η ομάδα Bitstamp υπενθυμίζει γρήγορα στους χρήστες της ότι ενδέχεται να προστεθούν επιπλέον χρεώσεις κάρτας από παρόχους όπως η Visa και η Mastercard.

Τώρα ξέρετε πόσο φθηνό είναι το Bitstamp, ας δούμε πόσο ασφαλές είναι…

Πόσο ασφαλές είναι το Bitstamp?

Το Bitstamp είναι ένα από τα ασφαλέστερα χρηματιστήρια στην αγορά. Η ομάδα είναι πολύ σοβαρή για την ασφάλεια του λογαριασμού και τα καταστήματα 98% χρημάτων χρηστών εκτός σύνδεσης. Τα διαδικτυακά κεφάλαια είναι πλήρως ασφαλισμένα από κλοπή.

Αγορά Bitcoin με πιστωτική κάρτα - σχόλια BitStamp στο Trustpilot

Η ανταλλαγή παραβιάστηκε το 2014 και το 2015, αλλά επαινέθηκε για το πώς αντιμετώπισε τα περιστατικά. Η Bitstamp πρόσθεσε την υπηρεσία κρυπτογράφησης δεδομένων και ειδοποίησης κειμένου SMS στην πλατφόρμα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έγιναν ξανά τα ίδια λάθη. Η ανταλλαγή είναι πολύ ανοιχτή σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της και ήταν επίσης η πρώτη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων που έχει λάβει πλήρη άδεια από ένα ευρωπαϊκό έθνος (Λουξεμβούργο).

Συνολικά, το Bitstamp είναι μια επαγγελματική ανταλλαγή με υψηλά όρια δαπανών και λογικές χρεώσεις. Πριν διαλέξετε ποια ανταλλαγή είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα, θα σας δώσω μερικές δικές μου προτάσεις…

συμπέρασμα

Σε αυτόν τον οδηγό, σας έχω πει για τέσσερα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια όπου μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα. Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς.

Για να το κάνετε αυτό, αποφασίστε τι είναι σημαντικό. Όλοι θα θέλαμε να βρούμε μια ανταλλαγή όπου η αγορά Bitcoin με πληρωμές με πιστωτική κάρτα είναι γρήγορη, εύκολη, φθηνή και ασφαλής. Δυστυχώς, δεν υπάρχει ανταλλαγή που να έχει όλες αυτές τις ιδιότητες σε ένα μέρος.

Όταν επιλέγω ανταλλαγή κρυπτογράφησης, ακολουθώ πάντα τις συμβουλές της γιαγιάς μου και σκέφτομαι πρώτα την ασφάλεια! Για αυτόν τον λόγο, θα επέλεγα να ανταλλάξω με την Coinmama ή το Bitstamp. Και οι δύο είναι ανοιχτοί σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας τους και αποθηκεύουν λίγα ή καθόλου χρήματα χρηστών στο διαδίκτυο.

Από εδώ, η επιλογή μου θα εξαρτηθεί από το αν ήθελα χαμηλές χρεώσεις ή μια γρήγορη συναλλαγή. Θα επέλεγα τη γρήγορη και απλή υπηρεσία που προσφέρει η Coinmama αν ήθελα το Bitcoin μου γρήγορα. Ωστόσο, θα επέλεγα το Bitstamp εάν ήθελα περισσότερες δυνατότητες συναλλαγών και χαμηλότερες χρεώσεις. Η επαλήθευση του Bitstamp διαρκεί περισσότερο από άλλες ανταλλαγές, αλλά πιστεύω ότι αξίζει να περιμένουμε την προσφερόμενη υπηρεσία.

Λοιπόν, υπάρχει? ο πλήρης οδηγός μου για αρχάριους για την αγορά Bitcoin με πληρωμές με πιστωτική κάρτα. Απλώς θυμηθείτε να είστε πολύ προσεκτικοί όταν αγοράζετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα. Οι ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι πιο επαγγελματικές τώρα από ό, τι στο παρελθόν, αλλά η βιομηχανία έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει. Τα χρηματιστήρια εξακολουθούν να μην προσφέρουν το επίπεδο υποστήριξης πελατών που λαμβάνετε στην τοπική τράπεζά σας. Ωστόσο, οι Bitstamp και Coinmama έρχονται πολύ κοντά!

Ενημερώστε με αν έχετε βρει μια ανταλλαγή όπου μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα γρήγορα, φθηνά και με ασφάλεια. Θα ήθελα πολύ να το ακούσω!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map