Καλύτερη ανταλλαγή Bitcoin

Το Bitcoin δεν αποτελεί πλέον κρυπτογράφηση για τεχνολογικά άτομα. Έχει γίνει όνομα οικιακής χρήσης με τεράστια τρέχουσα κεφαλαιοποίηση της αγοράς ύψους 137,48 δισ. Δολαρίων. Είναι τρελό, το ξέρω. Η τιμή του αυξήθηκε κατά περίπου 1900% το 2017!

Σκέφτεστε να αγοράσετε Bitcoin, αλλά δεν είστε σίγουροι από ποιο είναι το καλύτερο ανταλλακτήριο Bitcoin για να το αγοράσετε; Μην ανησυχείτε – σας καλύπτω!

Σε αυτόν τον οδηγό, θα συγκρίνω διάφορες πλατφόρμες συναλλαγών Bitcoin για να σας βοηθήσω να προσδιορίσετε ποια είναι η καλύτερη ανταλλαγή Bitcoin για να χρησιμοποιήσετε. Θα συγκρίνω τις ανταλλαγές με διάφορους βασικούς παράγοντες, όπως φιλικότητα προς το χρήστη, ασφάλεια, χαρακτηριστικά και άλλα.

Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε!

Contents

Ανταλλαγή στους Δίδυμους

Η πρώτη ανταλλαγή στη λίστα στον καλύτερο οδηγό ανταλλαγής Bitcoin είναι Δίδυμοι.

Ο Δίδυμος ιδρύθηκε από το Δίδυμα Winklevoss το 2015. Ναι, είναι τα ίδια δίδυμα που μήνυσαν τον Mark Zuckerberg για κλοπή της ιδέας τους για τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Με έδρα τις ΗΠΑ, Δίδυμοι προσφέρει υπηρεσίες σε συνολικά 48 πολιτείες των ΗΠΑ, Ουάσιγκτον, Πουέρτο Ρίκο, Καναδάς, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα και Ηνωμένο Βασίλειο.

Ας δούμε πώς αποδίδει ο Δίδυμος σε διάφορες πτυχές που θεωρούνται σημαντικές για οποιαδήποτε ανταλλαγή.

Χαρακτηριστικά

 • Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Δίδυμου είναι η λειτουργία «Δημοπρασία», την οποία μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα. Η Gemini διεξάγει δημοπρασίες κάθε μέρα, η οποία περιλαμβάνει την εμπορία μεγάλων όγκων κρυπτογράφησης (ιδιαίτερα Bitcoin και Ethereum) σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Χαρακτηριστικά Gemini

Ενώ οι δημοπρασίες παρέχουν την ευκαιρία να αγοράσετε Bitcoin σε χαμηλότερη τιμή, ενέχει επίσης υψηλό κίνδυνο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις δημοπρασίες Δίδυμοι εδώ.

 • Στο Gemini, μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin με USD. Η Gemini υποστηρίζει τραπεζικά εμβάσματα σε δολάρια ΗΠΑ από τράπεζες που βρίσκονται εντός των ΗΠΑ καθώς και από το εξωτερικό.
 • Η Gemini χρεώνει τέλος 0,25% για κάθε συναλλαγή. Χρεώνουν επίσης μια χρέωση ανάλογα με το αν είστε πωλητής (αγοραστής) ή αγοραστής (κατασκευαστής). Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα χρεώσεων στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Τέλη πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων Gemini

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Ευκολία στη χρήση

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, το Gemini έχει μια πολύ απλή και φιλική προς τους αρχάριους διεπαφή. Παρέχει ζωντανές ενημερώσεις για τιμές, παραγγελίες και υπόλοιπα. Συνολικά, είναι μια καλά σχεδιασμένη και πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα που είναι κατάλληλη τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες. Λοιπόν, είναι αρκετό για να γίνει το καλύτερο ανταλλακτήριο Bitcoin?

Δίδυμοι στην καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων


Ασφάλεια

Δεν υπάρχουν γνωστές παραβιάσεις ασφαλείας που έχει αντιμετωπίσει η Gemini μέχρι στιγμής. Όπως κάθε άλλη ασφαλής ανταλλαγή, προσφέρει 2FA (έλεγχος ταυτότητας 2 παραγόντων) για να παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας λογαριασμού.

Ένα άλλο θετικό σημείωμα για την ασφάλεια των Δίδυμων είναι ότι είναι ένα από τα λίγα αδειοδοτημένα χρηματιστήρια ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και θεματοφύλακες. Έτσι, ακόμη και από κανονιστική σκοπιά, μπορεί να θεωρηθεί ασφαλές.

(Ωστόσο, πρέπει ποτέ αποθηκεύστε ένα ποσό κρυπτογράφησης που δεν μπορείτε να χάσετε σε ένα χρηματιστήριο. Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι υλικού, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στο my Οδηγός Trezor vs Ledger.)

Διαθεσιμότητα νομισμάτων

Αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο η Gemini χάνει από τους ανταγωνιστές της. Υποστηρίζει μόνο το Bitcoin και το Ethereum. Έτσι, όποιος ενδιαφέρεται για ένα ευρύτερο φάσμα κρυπτονομισμάτων μπορεί να θεωρήσει τους Δίδυμους ακατάλληλους για αυτούς.

Ενταση ΗΧΟΥ

Η Gemini έχει σήμερα ημερήσιο όγκο συναλλαγών περίπου 46 εκατομμυρίων δολαρίων, καθιστώντας το το 29ο μεγαλύτερο χρηματιστήριο Bitcoin σε όγκο.

Λοιπόν, αυτή ήταν η ανταλλαγή Gemini Bitcoin για εσάς! Μπορεί να θεωρηθεί ασφαλές, φιλικό προς το χρήστη, φθηνό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, δέχεται μόνο USD ως νόμισμα και έχει μόνο δύο κρυπτονομίσματα: Bitcoin και Ethereum.

Είναι όμως η καλύτερη ανταλλαγή Bitcoin; Λοιπόν, είναι καλό, αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στην υπόλοιπη λίστα πρώτα.

Bitstamp συνάντησης

Το Bitstamp είναι ένα από τα παλαιότερα χρηματιστήρια καθώς ιδρύθηκε το 2011 από τους Damijan Merlak και Nejc Kodrič. Έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή χρηματιστήρια, ειδικά στην Ευρώπη.

Συνολικά, η ανταλλαγή είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε περισσότερες από 60 χώρες. Η Bitstamp έχει γραφεία στο Λουξεμβούργο, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.

Ας δούμε τι κάνει αυτήν την ανταλλαγή τόσο δημοφιλής.

Χαρακτηριστικά

 • Δεν πωλούν δικό τους Bitcoin. Παρέχουν μια υπηρεσία, όπως λένε στο δικό τους δικτυακός τόπος, «Πάντα αγοράζετε bitcoin από άλλο άτομο που τα πουλάει».
 • Το Bitstamp είναι ένα από τα λίγα χρηματιστήρια που δέχονται χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, εκτός από την τραπεζική μεταφορά. Υποστηρίζουν επίσης πληρωμές μέσω του Ενιαίου Χώρου Πληρωμών σε Ευρώ (SEPA).
 • Τα τέλη συναλλαγών που χρεώνονται από την Bitstamp είναι χαμηλότερα από τα περισσότερα άλλα χρηματιστήρια. Η μέγιστη χρέωση είναι 0,25% για τον όγκο συναλλαγών κάτω των 20.000 $. Το τέλος μειώνεται στο 0,1% για όγκους συναλλαγών μεγαλύτεροι από 20 εκατομμύρια δολάρια.
 • Το Bitstamp διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά για χρήστες Android και iOS.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Ευκολία στη χρήση

Το Bitstamp είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες. Έχουν μια απλή διεπαφή στην οποία μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό, να προσθέσετε χρήματα και, στη συνέχεια, να ξεκινήσετε τις συναλλαγές κάνοντας κλικ στην αγορά / πώληση, όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο παρακάτω.

Πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων Bitstamp

Λεπτομερή γραφήματα και παράμετροι συναλλαγών είναι επίσης διαθέσιμα για προχωρημένους χρήστες.

Ασφάλεια

Τον Ιανουάριο του 2015, ένας εισβολέας χάραξε το Bitstamp και έκλεψε περίπου 19.000 Bitcoin. Αυτό το ποσό Bitcoin θα αξίζει σήμερα 152 εκατομμύρια δολάρια! Έτσι, όταν πρόκειται για την καλύτερη ανταλλαγή Bitcoin, οι παραβιάσεις ασφαλείας δεν φαίνονται καλές.

Το ενδιαφέρον είναι ότι το Bitstamp κατάφερε να διατηρήσει τη δημοτικότητά του ακόμη και μετά από μια τόσο μεγάλη επίθεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχουν αντιμετωπίσει άλλες παραβιάσεις από το hack 2015.

Ακολουθεί όλες τις απαραίτητες πρακτικές για τη διασφάλιση της ασφάλειας των λογαριασμών χρηστών. Επιπλέον, συμμορφώνεται επίσης με το CSSF (Commission de Surveillance du Secteur Financier) στο Λουξεμβούργο, το οποίο εξασφαλίζει επιπλέον ασφάλεια για τα χρήματα των χρηστών του.

Το Bitstamp προχωρά ένα ακόμη βήμα, διασφαλίζοντας τους λογαριασμούς δολαρίων ΗΠΑ των χρηστών του στο FDIC (Federal Deposit Insurance Corporation).

Αν και καμία ανταλλαγή Bitcoin δεν μπορεί να θεωρηθεί 100% ασφαλής, το Bitstamp έχει καταφέρει να επιβάλει και να διατηρήσει υψηλό επίπεδο ασφάλειας από την επίθεση του 2015.

Διαθεσιμότητα νομισμάτων

Το Bitstamp ήταν αργό στην προσθήκη των νέων και δημοφιλών altcoins. Προσφέρει μόνο Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) και Ripple (XRP). Προσφέρει 15 ζεύγη συναλλαγών, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Ανταλλαγή bitcoin

Ενταση ΗΧΟΥ

Το Bitstamp είναι το 11ο μεγαλύτερο χρηματιστήριο Bitcoin με ημερήσιο όγκο συναλλαγών περίπου 117,28 εκατομμύρια δολάρια.

Είναι εδώ και πολύ καιρό και έχει δημιουργήσει μια ανθεκτική φήμη για τον εαυτό του. Είναι γνωστό ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να αγοράσετε Bitcoin με νόμισμα fiat.

Ας προχωρήσουμε σε μια άλλη πολύ δημοφιλή ανταλλαγή: Poloniex.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Poloniex

Το Poloniex είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες συναλλαγών crypto-to-crypto. Ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2014 από τον Tristan D’Agosta και εδρεύει στο Wilmington, Delaware.

Πολύ πρόσφατα, τον Φεβρουάριο του 2018, η εταιρεία ψηφιακών πληρωμών Circle εξαγόρασε την Poloniex. Περιοδικό Fortune είπε ότι η συμφωνία αξίζει 400 εκατομμύρια δολάρια, αναφέροντας ένα άτομο εξοικειωμένο με το θέμα. Τώρα, ας δούμε αν το Poloniex έχει αυτό που χρειάζεται για να ονομάζεται το καλύτερο ανταλλακτήριο Bitcoin.

Χαρακτηριστικά

 • Το Poloniex δεν υποστηρίζει κανένα νόμισμα fiat όπως EUR, USD, JPY κ.λπ. Αντ ‘αυτού, πρέπει να αγοράσουν Bitcoin ή κάποιο άλλο κρυπτογράφηση σε ένα χρηματιστήριο όπως το Bitstamp που δέχεται νόμισμα fiat. Στη συνέχεια, πρέπει να μεταφέρετε το Bitcoin σας στο Poloniex για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.
 • Σε αντίθεση με πολλά άλλα χρηματιστήρια, το Poloniex υποστηρίζει συναλλαγές περιθωρίου για τα περισσότερα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα.

  Συναλλαγές περιθωρίου Poloniex

 • Το Poloniex, το οποίο λειτουργεί στο μοντέλο Maker-Taker, το εξηγεί σε αυτό δικτυακός τόπος ως «Κάθε συναλλαγή πραγματοποιείται μεταξύ δύο μερών: το κατασκευαστής, του οποίου η παραγγελία υπάρχει στο βιβλίο παραγγελιών πριν από την συναλλαγή, και λήπτης, ποιος κάνει την παραγγελία που ταιριάζει (ή "παίρνει") η παραγγελία του κατασκευαστή ».

Επομένως, χρεώνουν υψηλότερα τέλη για τους αγοραστές και χαμηλότερα τέλη για τους κατασκευαστές. Αυξάνεται έως 0,25% στην υψηλότερη πλευρά και μπορεί να είναι τόσο χαμηλό όσο 0,05% για υψηλούς όγκους.

 • Προσφέρει υπηρεσίες σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Ευκολία στη χρήση

Το Poloniex έχει μια πολύ φιλική προς το χρήστη και αποτελεσματική διεπαφή. Είναι εύκολο να πλοηγηθείτε ακόμη και για αρχάριους.

Δεν είναι μόνο απλό, αλλά παρέχει πολλές χρήσιμες πληροφορίες, εργαλεία ανάλυσης δεδομένων και σε βάθος γραφήματα. Έτσι, θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι είναι πολύ χρήσιμο και για προχωρημένους χρήστες.

Ασφάλεια

Τον Μάρτιο του 2014, η Poloniex υπέστη παραβίαση ασφαλείας και έχασε το 12,3% του συνόλου του Bitcoin που κατείχε. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική αν θέλετε να ονομαστείτε η καλύτερη ανταλλαγή Bitcoin. Μόλις σταμάτησε η επίθεση, ο Διευθύνων Σύμβουλος D’Agosta υποσχέθηκε να αποζημιώσει το Bitcoin σε όλους τους πελάτες που επηρεάζονται. Η Poloniex πλήρωσε τα χρέη και αναβάθμισε την ασφάλειά τους.

Ορισμένες μικρές παραβιάσεις έχουν αναφερθεί και το 2017, αλλά δεν έχουν αποδειχθεί πολλά. Όπως και άλλες ανταλλαγές, το Poloniex προσφέρει επίσης εργαλεία ελέγχου ταυτότητας 2 παραγόντων και αναγνώρισης προγράμματος περιήγησης.

Αν και δεν έχουν σημειωθεί σημαντικές παραβιάσεις, καθώς το συνολικό συναίσθημα σχετικά με την ασφάλεια του Poloniex εξακολουθεί να μην είναι τόσο καλό. Συνιστάται να αποθηκεύετε τα νομίσματά σας σε ένα πορτοφόλι μετά την διαπραγμάτευση στο Poloniex ή σε οποιοδήποτε άλλο κεντρικό χρηματιστήριο.

Αστρική ανταλλαγή Poloniex

Διαθεσιμότητα νομισμάτων

Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Poloniex. Υποστηρίζει πάνω από 80 νομίσματα, το οποίο είναι υψηλότερο από τα περισσότερα από τα άλλα ανταλλακτικά εκεί έξω. Μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα ζεύγη συναλλαγών εδώ.

Ενταση ΗΧΟΥ

Η Poloniex έχει σήμερα ημερήσιο όγκο συναλλαγών περίπου 68,47 εκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας την την 19η μεγαλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Τώρα λοιπόν, το επόμενο καλύτερο μέρος για να αγοράσω Bitcoins που πρόκειται να αναθεωρήσω: Shapeshift.

Αλλαγή μορφής

Το Shapeshift είναι ένα ελβετικό χρηματιστήριο κρυπτογράφησης που ιδρύθηκε από τον Erik Tristan Voorhees το 2013. Όπως και το Poloniex, είναι επίσης ανταλλαγή crypto-to-crypto.

Η Shapeshift απέκτησε πρόσφατα ένα δημοφιλές πορτοφόλι υλικού – Κλειδί. Το Shapeshift έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ δημοφιλές χρηματιστήριο. Ας μάθουμε λοιπόν γιατί και αν θα μπορούσε να είναι η καλύτερη ανταλλαγή Bitcoin.

Χαρακτηριστικά

 • Δεν δέχεται νομίσματα fiat όπως USD, EUR, CAD κ.λπ. Έτσι, εάν είστε για πρώτη φορά αγοραστής Bitcoin, τότε πρέπει να αγοράσετε Bitcoin σε άλλο χρηματιστήριο και, στη συνέχεια, να τα μεταφέρετε στο Shapeshift.
 • Είναι ένα από τα λίγα ανταλλακτικά που δεν απαιτούν τη δημιουργία λογαριασμού ή τη διαδικασία επαλήθευσης.
 • Ένα από τα πλεονεκτήματα του Shapeshift είναι ότι οι συναλλαγές σε αυτό γίνονται σχεδόν αμέσως. Για παράδειγμα, μπορείτε να μετατρέψετε το Bitcoin σας σε Litecoin σε δευτερόλεπτα.
 • Το Shapeshift δεν χρεώνει τέλη συναλλαγής. Χρεώνουν μόνο μια αμοιβή ανθρακωρύχου, η οποία ποικίλλει ανάλογα με την κρυπτογράφηση που αγοράζετε. Για παράδειγμα, οι χρεώσεις ανθρακωρύχου για το Bitcoin είναι περίπου 0,0006 BTC.
 • Το Shapeshift διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά για χρήστες Android και iOS.
 • Το Shapeshift είναι ανοιχτό σε χρήστες από οπουδήποτε στον κόσμο.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Ευκολία στη χρήση

Η διεπαφή είναι φιλική προς το χρήστη, απλή και κατάλληλη για αρχάριους. Οι χρήστες για πρώτη φορά θα ήταν εύκολο να ανταλλάξουν τα κρυπτονομίσματά τους στο Shapeshift λόγω μιας διαισθητικής διάταξης, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Shapeshift πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Ασφάλεια

Το Shapeshift αντιμετώπισε σημαντική παραβίαση της ασφάλειας το 2016. Κλήθηκαν κεφάλαια, συνολικού ύψους περίπου 200.000 $. Ο ιστότοπος καταργήθηκε αμέσως και έκτοτε έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις ασφαλείας.

Δεν υπήρξαν τέτοια συμβάντα από τότε που παραβιάστηκε η ασφάλεια, αλλά οι χρήστες προτιμούν να μην αποθηκεύουν τα χρήματά τους στο Shapeshift.

Διαθεσιμότητα νομισμάτων

Το Shapeshift είναι γνωστό ότι υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία κερμάτων. Δεν υποστηρίζει μόνο τα κορυφαία κρυπτονομίσματα, αλλά προσφέρει και νέα νομίσματα και είναι επίσης ένας κόμβος για τις αρχικές προσφορές νομισμάτων (ICO). Ακολουθεί μια εικόνα ορισμένων νομισμάτων που υποστηρίζονται από το Shapeshift, αλλά μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.

Διαθεσιμότητα νομισμάτων

Ενταση ΗΧΟΥ

Σύμφωνα με shapeshift.io, Ο όγκος του Bitcoin για περίοδο 24 ωρών αναφέρεται ότι είναι περίπου 650,462 BTC, που ανέρχεται σε περίπου 5,15 εκατομμύρια δολάρια.

Το Shapeshift είναι μοναδικό με πολλούς τρόπους και μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα καλύτερα χρηματιστήρια bitcoin για τις ΗΠΑ και διάφορες άλλες χώρες.

Στη συνέχεια για μια κριτική είναι το CEX.io.

CEX.io

Το CEX.io κυκλοφόρησε το 2013 στο Λονδίνο για να εξυπηρετήσει δύο σκοπούς:

 • Να χρησιμοποιηθεί ως ανταλλαγή Bitcoin και
 • Για χρήση ως υπηρεσία εξόρυξης cloud.

Ωστόσο, έκλεισε τις εργασίες εξόρυξης cloud τον Ιανουάριο του 2015 για να επικεντρωθεί περισσότερο στην υπηρεσία ανταλλαγής Bitcoin.

Ας δούμε πώς αποδίδει στην αναθεώρησή μας, εμείς?

Χαρακτηριστικά

 • Το CEX.io σάς επιτρέπει να αγοράζετε Bitcoin χρησιμοποιώντας αυτά τα τέσσερα νομίσματα fiat: EUR, GBP, USD και RUB.
 • Υποστηρίζει πληρωμές όπως πιστωτικές κάρτες, τραπεζικές μεταφορές και ακόμη και μεταφορά SEPA για χρήστες της ΕΕ.
 • Είναι ένα από τα λίγα χρηματιστήρια που παρέχει τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης περιθωρίου BTC / USD, BTC / EUR, ETH / BTC και ETH / USD.

  CEX.io πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

 • Το CEX.io χρησιμοποιεί μια μοναδική μέθοδο Fill-or-Kill (FOK) για συναλλαγές που καθιστούν δυνατή την άμεση εκτέλεση παραγγελιών.
 • Ένα μειονέκτημα του CEX.io είναι ότι χρεώνει υψηλότερα τέλη από τα περισσότερα άλλα χρηματιστήρια. Υπάρχουν τρεις τύποι χρεώσεων: προμήθειες κατάθεσης / ανάληψης, τέλη συναλλαγής και τέλη συναλλαγών περιθωρίου. Μπορείτε να μάθετε και για τους τρεις τύπους τελών εδώ.
 • Διαθέτει εφαρμογή για κινητά τόσο για χρήστες iOS όσο και για χρήστες Android.

Ευκολία στη χρήση

Έχει μια από τις καλύτερες διεπαφές χρήστη μεταξύ όλων των ανταλλαγών Bitcoin, το οποίο είναι σημαντικό για το όνομά του ως το καλύτερο ανταλλακτικό Bitcoin. Αυτό το καθιστά απλό στη χρήση και μία από τις καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών Bitcoin για αρχάριους. Έτσι, ακόμη και ως αρχάριος, μπορείτε πολύ εύκολα να αγοράσετε Bitcoin από το CEX.io.

Επιπλέον, προσφέρει εξαιρετικές λειτουργίες και εργαλεία για πιο προχωρημένους χρήστες. Οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν πρόσθετες υπηρεσίες, ζεύγη συναλλαγών και ούτω καθεξής.

πώς να αγοράσετε bitcoin με βίζα ή κύρια κάρτα

Ασφάλεια

Μέχρι στιγμής (από το 2013), δεν υπάρχουν γνωστές παραβιάσεις ασφαλείας για το CEX.io. Σε μια αγορά όπου τα περισσότερα από τα κορυφαία χρηματιστήρια αντιμετώπισαν προβλήματα ασφάλειας, αυτό είναι ένα εξαιρετικό ιστορικό.

Δεν είναι πολύ σαφές, αλλά το CEX.io ισχυρίζεται ότι αποθηκεύει τα χρήματα των χρηστών σε ψυγείο εκτός σύνδεσης. Παρέχει επίσης τακτικές δυνατότητες ασφαλείας, όπως έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων (2FA).

Συνολικά, το CEX.io φαίνεται να είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών Bitcoin όσον αφορά την ασφάλεια.

Διαθεσιμότητα νομισμάτων

Μία από τις αδυναμίες του CEX.io είναι ότι υποστηρίζει μόνο 9 κρυπτονομίσματα, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Λίστα κρυπτονομισμάτων

Ενταση ΗΧΟΥ

Το CEX.io έχει ημερήσιο όγκο συναλλαγών περίπου 7,12 εκατομμύρια δολάρια.

Από το CEX.io, θα προχωρήσω τώρα στην αναθεώρηση ενός από τα καλύτερα μέρη για να αγοράσετε Bitcoin – Kraken.

Κράκεν

Ιδρύθηκε το 2011 από τον Jesse Powell, είναι επίσης ένα από τα παλαιότερα και πιο δημοφιλή χρηματιστήρια Bitcoin. Η έδρα του Kraken εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, ΗΠΑ.

Το Kraken θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια Bitcoin όσον αφορά τους όγκους συναλλαγών Bitcoin σε Ευρώ. Το 2014, ο Kraken έγινε το πρώτο χρηματιστήριο που εισήχθη στον τερματικό σταθμό του Bloomberg. Ας δούμε αν το Kraken είναι η καλύτερη ανταλλαγή Bitcoin.

Τώρα θα σας καθοδηγήσω στις διάφορες πτυχές του Kraken.

Χαρακτηριστικά

 • Η ανταλλαγή λειτουργεί για χρήστες από την Ευρώπη, τον Καναδά, την Ιαπωνία και ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική (εκτός της Νέας Υόρκης).
 • Το Kraken δέχεται καταθέσεις σε νομίσματα fiat που περιλαμβάνουν: USD, EUR, GBP, CAD και JPY
 • Η πλατφόρμα υποστηρίζει συναλλαγές περιθωρίου για χρήστες που αναζητούν μεγαλύτερη έκθεση με περιορισμένα χρήματα.
 • Το Kraken δεν υποστηρίζει πιστωτικές κάρτες. Ωστόσο, υποστηρίζει τραπεζική μεταφορά και SEPA (για πελάτες της ΕΕ).
 • Το Kraken είναι αρκετά ανταγωνιστικό όσον αφορά τα τέλη. Τα τέλη συναλλαγής μπορούν να κυμαίνονται από 0,0% έως 0,26%, ανάλογα με το ζεύγος συναλλαγών σας και τον όγκο συναλλαγών. Μπορείτε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες εδώ.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Ευκολία στη χρήση

Το Kraken είναι μια εξαιρετική επιλογή για προχωρημένους χρήστες και είναι γνωστό ότι χρησιμοποιείται από επαγγελματίες επενδυτές υψηλού όγκου συναλλαγών.

Όσον αφορά τους αρχάριους, θα μπορούν επίσης να το χρησιμοποιήσουν αφού διαβάσουν την τεκμηρίωση του Kraken. Το Kraken μπορεί να χαρακτηριστεί ως μέσος όρος στη φιλικότητα για αρχάριους.

Για προχωρημένους χρήστες, το Kraken παρέχει εξαιρετικά εργαλεία διαπραγμάτευσης, σε βάθος γραφήματα και ανάλυση – όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο.

Πρόσφατες συναλλαγές κρυπτονομισμάτων Kraken

Ασφάλεια

Ο Kraken, που είναι μια κεντρική ανταλλαγή, ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί τεχνικές ψυχρής αποθήκευσης για να αποφύγει τυχόν παραβιάσεις. Προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών όπως το 2FA και το κύριο κλειδί για την ασφάλεια των χρηστών.

Το Kraken είναι η πρώτη ανταλλαγή που πέρασε έναν κρυπτογραφικά επαληθεύσιμο έλεγχο απόδειξης αποθεματικών.

Το Kraken είναι αναμφίβολα ένα από τα ασφαλέστερα και καλύτερα μέρη για να αγοράσετε Bitcoin στις ΗΠΑ και σε άλλες περιοχές που εξυπηρετεί.

Διαθεσιμότητα νομισμάτων

Το Kraken δεν προσφέρει πολλά altcoin, αλλά υποστηρίζει περίπου 15 από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, Ether, Monero, Dash, Litecoin, Ripple κ.λπ. Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα εδώ.

Ενταση ΗΧΟΥ

Ο Kraken έχει ημερήσιο όγκο συναλλαγών περίπου 166,36 εκατομμύρια δολάρια.

Με την ολοκλήρωση αυτής της κριτικής Kraken, θα εξετάσουμε τώρα την τελευταία ανταλλαγή για σήμερα – Coinbase.

Νομισματική βάση

Το τελευταίο αλλά ίσως το πιο διάσημο χρηματιστήριο στη λίστα του καλύτερου οδηγού ανταλλαγής Bitcoin είναι Νομισματική βάση.

Το Coinbase είναι ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα χρηματιστήρια Bitcoin, ειδικά για όλους τους αρχάριους. Ιδρύθηκε το 2012 από τους Brian Armstrong και Fred Ehrsam, τα σημερινά της κεντρικά γραφεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Θεωρείται συχνά η καλύτερη ανταλλαγή bitcoin που έχουν παραδώσει οι ΗΠΑ μέχρι σήμερα.

Πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Coinbase

Υποτίθεται ότι είναι το μεγαλύτερο χρηματιστήριο όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών Bitcoin.

Ας δούμε λοιπόν πώς αποδίδει αυτό το δημοφιλές χρηματιστήριο όταν εξετάζουμε όλες τις δυνατότητές του.

Χαρακτηριστικά

 • Εξυπηρετεί 32 χώρες και είναι πολύ δημοφιλές στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τον Καναδά και τη Σιγκαπούρη.
 • Το Coinbase δέχεται τρόπους πληρωμής όπως πιστωτικές κάρτες, τραπεζικές μεταφορές κ.λπ. ανάλογα με την τοποθεσία σας. Δείτε το παρακάτω διάγραμμα.Πώς να αγοράσετε bitcoin VISA ή mastercard
 • Ένα μειονέκτημα του Coinbase είναι ότι χρεώνει αρκετά υψηλή συναλλαγή αμοιβές, μερικές φορές τόσο υψηλό όσο 4,5%.
 • Το Coinbase δέχεται μόνο τρία νομίσματα fiat: USD, GBP και EUR.
 • Το Coinbase είναι ένα από τα ελάχιστα χρηματιστήρια που παρέχουν υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου.
 • Εκτός από την ανταλλαγή, η Coinbase παρέχει επίσης ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης (όχι τον ασφαλέστερο τρόπο αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων) στον χρήστη του.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Ευκολία στη χρήση

Το Coinbase είναι ίσως το πιο φιλικό προς το χρήστη ανταλλαγή και είναι ιδανικό για αρχάριους! Για αυτόν τον λόγο, έχει γίνει η πρώτη επιλογή για αρχάριους που αγοράζουν Bitcoin για πρώτη φορά. Το Coinbase διαθέτει επίσης μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή iOS και Android.

Παρέχει πολύ απλά γραφήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από αρχάριους όσο και από προχωρημένους χρήστες.

Ασφάλεια

Το Coinbase θεωρείται ένα από τα ασφαλέστερα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης σήμερα. Η Coinbase δηλώνει ότι τα χρήματα των πελατών αποθηκεύονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Όσον αφορά τα κεφάλαια κρυπτογράφησης, η Coinbase λέει ότι το 98% αυτών αποθηκεύεται σε πολύ ασφαλή διαδικτυακά πορτοφόλια. Το υπόλοιπο 2% των χρημάτων που αποθηκεύονται στο Διαδίκτυο είναι επίσης ασφαλισμένο.

Το Coinbase είναι πραγματικά η καλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα μεσίτη Bitcoin όσον αφορά την ασφάλεια.

Διαθεσιμότητα νομισμάτων

Το Coinbase είναι πολύ περιορισμένο όσον αφορά τη διαθεσιμότητα κερμάτων. Υποστηρίζει μόνο Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum και Litecoin.

Ενταση ΗΧΟΥ

Το Coinbase έχει ημερήσιο όγκο συναλλαγών περίπου 21 εκατομμύρια δολάρια.

Με το Coinbase να είναι το τελευταίο χρηματιστήριο που έχω επανεξετάσει, έχω επανεξετάσει όλες τις καλύτερες ανταλλαγές Bitcoin που υπάρχουν σήμερα.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Τελικές λέξεις

Έτσι, θα πρέπει τώρα να έχετε μια καλή ιδέα για το ποιες είναι οι καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών Bitcoin, ποιες δυνατότητες διαθέτουν και πόσο ασφαλείς είναι.

Σας έχω δώσει εικόνες από μερικά από τα πιο δημοφιλή και ενδιαφέροντα ανταλλακτικά Bitcoin που περιλαμβάνουν: Gemini, Bitsquare, Bitstamp, Poloniex, Shapeshift, Cex.io, Kraken, Coinbase.

Τώρα που το έχετε διαβάσει, ελπίζω ότι θα είστε σε θέση να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το ποια ανταλλαγή είναι πιο κατάλληλη για εσάς. Η εύρεση της καλύτερης ανταλλαγής Bitcoin δεν είναι απλώς να ρωτήσετε την Google (ή οτιδήποτε / οποιονδήποτε) “ποιο είναι το καλύτερο ανταλλακτήριο Bitcoin”. Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση. Αντ ‘αυτού, όλα έχουν να αποφασίσουν τι ψάχνετε ως άτομο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσδιορίσετε ποια είναι η καλύτερη ανταλλαγή Bitcoin για εσάς.

Λοιπόν, πρόκειται να αγοράσετε Bitcoin; Εάν ναι, ποια ανταλλαγή πρόκειται να χρησιμοποιήσετε?

Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια, θα θέλαμε να σας ακούσουμε!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή οποιουδήποτε είδους χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map