Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin

Ποιο είναι το καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin; Ας μιλήσουμε!

Έτσι, έχετε αποφασίσει να αγοράσετε Bitcoin. Αυτό είναι υπέροχο, αλλά … πού θα τα αποθηκεύσετε?

Ξέρετε τι είναι το πορτοφόλι, έτσι δεν είναι; Ναι, σωστά! Το μέρος όπου αποθηκεύετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας.

Λοιπόν, έτσι λειτουργούν τα Bitcoins…. Αλλά ανταυτού, αποθηκεύετε τα Bitcoin σας σε ένα πορτοφόλι Bitcoin. Τα πορτοφόλια Bitcoin είναι ψηφιακό και απαιτούνται για την αποθήκευση, αποστολή και λήψη του εν λόγω κρυπτονομίσματος.

Η διατήρηση των ασφαλών bitcoin σας είναι πολύ, πολύ σημαντικό. Γι ‘αυτό είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να τους προστατεύσετε – όπως θα κάνατε ένα νεογέννητο μωρό (είδος).

Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα γνωρίζετε ποιο είναι το καλύτερο Πορτοφόλι Bitcoin για σενα, και πώς να το διατηρήσετε ασφαλές. Αλλά πρώτα, ας μιλήσουμε γιατί η ασφάλεια είναι τόσο σημαντική στον κόσμο των ψηφιακών μετρητών!


Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin: Γιατί είναι τόσο σημαντική η ασφάλεια?

Ο κόσμος είναι γεμάτος καλούς και κακούς ανθρώπους. Ομοίως, το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με πολλά καλά και κακά άτομα. Αυτοί οι κακοί άνθρωποι στο Διαδίκτυο καλούνται χάκερ – και περιμένουν συνεχώς ευκαιρίες να κλέψουν τις πληροφορίες σας.

Υπάρχουν πολλοί χάκερ εκεί έξω που ακολουθούν ένα πράγμα – τα Bitcoin! Μετά από όλα, τα Bitcoin αξίζουν πολλά χρήματα. Επομένως, είναι δική σας δουλειά να προστατεύσετε το πορτοφόλι σας Bitcoin.

Όπως και πώς τραπεζικές συναλλαγές στο Διαδίκτυο σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης, για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πορτοφόλι σας Bitcoin, σας δίνεται ένα δημόσιο κλειδί (όνομα χρήστη) και ένα ιδιωτικό κλειδί (Κωδικός πρόσβασης). Για να χαράξουν το πορτοφόλι Bitcoin, οι εισβολείς πρέπει να έχουν πρόσβαση στο ιδιωτικό κλειδί σας. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin της επιλογής σας είναι ασφαλές.

Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin

Τον Ιούνιο του 2011, οι χάκερ είχαν πρόσβαση στα ιδιωτικά κλειδιά του Όρος Gox’s (ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων) και έκλεψε 2609 Bitcoin. Η δεύτερη επίθεση στο Mt. Το Gox συνέβη το 2014. Αυτή τη φορά, οι χάκερ έκλεψαν περίπου 350 εκατομμύρια δολάρια Bitcoin.

Ναι, το διαβάσατε σωστά – 350 εκατομμύρια δολάρια! Το λάθος ήταν ότι ο Όρος. Gox έχουν αποθηκεύσει το Bitcoin τους σε ένα διαδικτυακό πορτοφόλι – αυτό διευκόλυνε την πρόσβαση των χάκερ. Εάν είχαν αποθηκεύσει τα Bitcoin τους στο ένα πορτοφόλι εκτός σύνδεσης, αυτά τα hacks δεν θα ήταν δυνατά.

Ωστόσο, αυτές δεν είναι οι μόνες περιπτώσεις κλοπής του Bitcoin – συμβαίνει συχνά. Αυτό είναι επειδή οι άνθρωποι δεν διατηρούν τον κωδικό πρόσβασης (ιδιωτικό κλειδί) στο πορτοφόλι τους Bitcoin αρκετά ασφαλές. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να μάθετε από αυτά τα λάθη και να τα αποτρέψετε να συμβούν σε εσάς.

Λοιπόν, ποιο είναι το καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin για εσάς; Ποιες είναι οι διαφορές; Πώς αποθηκεύετε με ασφάλεια τα Bitcoin σας εκτός σύνδεσης?

Ας δούμε τώρα…

Αποθήκευση Bitcoin σε απευθείας σύνδεση VS εκτός σύνδεσης

Υπάρχουν δύο τρόποι αποθήκευση παραδοσιακών χρημάτων. Μπορείτε να επιλέξετε αποθηκεύστε τον στον τραπεζικό λογαριασμό σας, ή μπορείτε να το εξαργυρώσετε και αποθηκεύστε το σε ασφαλές μέρος. Τα χρήματα που βρίσκονται στον τραπεζικό λογαριασμό σας είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο και μπορεί να πειραματιστεί / κλαπεί.

Ωστόσο, τα μετρητά που έχετε στο πορτοφόλι σας δεν έχουν καμία σύνδεση με το Διαδίκτυο. Έτσι, είναι αδύνατο για κανέναν να το χαράξει.

Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin: ένας φορητός υπολογιστής με μερικά κέρματα κρυπτογράφησης σε αυτό.

Με τον ίδιο τρόπο, μπορούμε να αποθηκεύσουμε Bitcoin online και offline. Προσφορά πορτοφολιών εκτός σύνδεσης πολύ υψηλότερη ασφάλεια σε σύγκριση με τα διαδικτυακά πορτοφόλια. Αυτό είναι επειδή τα πορτοφόλια εκτός σύνδεσης δεν είναι συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο και οι διαδικτυακοί χάκερ δεν μπορούν να κλέψουν κάτι που δεν υπάρχει.

Μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα Bitcoin στο Διαδίκτυο δύο τρόποι:

 • Πορτοφόλι Ιστού: Τα πορτοφόλια του ιστότοπου είναι προσβάσιμα από οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή, αρκεί να διαθέτει σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 • Πορτοφόλια λογισμικού: Πραγματοποιήστε λήψη του λογισμικού στον υπολογιστή σας, το οποίο σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τα Bitcoins σας. Αυτά είναι πιο ασφαλή από τα πορτοφόλια ιστού.

Έρχονται επίσης πορτοφόλια εκτός σύνδεσης δύο μορφές:

 • Πορτοφόλια υλικού: Είναι ακριβώς σαν μια μονάδα αντίχειρας (USB) όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα Bitcoin σας και να διατηρήσετε τα Bitcoins σας εκτός σύνδεσης. Πρέπει να αποθηκεύσετε το πορτοφόλι υλικού (USB) σε ασφαλές μέρος όπου κανείς δεν μπορεί να το βρει.
 • Χαρτί πορτοφόλια: Αυτά σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε τις πληροφορίες του πορτοφολιού σας σε ένα κομμάτι χαρτί, εντελώς εκτός διαδικτύου. Με αυτόν τον τρόπο οι εισβολείς δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες του πορτοφολιού σας και έτσι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στα Bitcoin σας.

Ας σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin – θα ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όλων αυτών.

Αποθήκευση στο Διαδίκτυο (Πορτοφόλια Ιστού, Πορτοφόλια λογισμικού)

Πλεονεκτήματα:

Εύχρηστος

Τα πορτοφόλια Ιστού είναι σαν ιστότοποι όπως Facebook – ανοίγετε το πρόγραμμα περιήγησής σας, μεταβείτε στον ιστότοπο και μετά συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Ανετα!

Τα πορτοφόλια λογισμικού είναι σαν Microsoft Λέξη – ανοίγετε την εφαρμογή από την επιφάνεια εργασίας σας και μετά βρίσκεστε. Ίσως χρειαστεί να βάλετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin

Και οι δύο επιλογές είναι εύκολη πρόσβαση και χρήση. Δεν είναι περίπλοκα και είναι καλά για αρχάριους!

Γρήγορη πρόσβαση σε Bitcoin

Επειδή τα διαδικτυακά πορτοφόλια είναι εύκολο να συνδεθούν και να προσφέρουν μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα, έχετε άμεση πρόσβαση για αποστολή και προβολή των Bitcoin σας.

Σημείωση: Πολλά πορτοφόλια ιστού σάς επιτρέπουν να αγοράζετε και Bitcoin από αυτά (όπως Νομισματική βάση).

Δωρεάν χρήση

Τα πορτοφόλια Ιστού και τα πορτοφόλια λογισμικού είναι και τα δύο δωρεάν για χρήση, αυτό είναι ένα βήμα προς το καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin.

Μειονεκτήματα:

Ρίσκο ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα διαδικτυακά πορτοφόλια είναι πάντα συνδεδεμένο με το Διαδίκτυο, έτσι είναι πάντα επιρρεπείς σε επιθέσεις.

Τα πορτοφόλια Ιστού προσφέρουν χαμηλά επίπεδα ασφάλειας επειδή όλοι οι λογαριασμοί αποθηκεύονται σε έναν κεντρικό διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι οι εισβολείς μπορούν να συνδεθούν στο λογαριασμό σας και να αποκτήσουν πρόσβαση στα κέρματά σας από οποιονδήποτε υπολογιστή, εάν έχουν τον κωδικό πρόσβασής σας.

Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin

Προσφορά πορτοφολιών λογισμικού υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας από τα πορτοφόλια ιστού επειδή οι πληροφορίες σας μεταφορτώνονται στον προσωπικό σας υπολογιστή. Έτσι, τα Bitcoin σας αποθηκεύονται σε μία τοποθεσία – είναι διαδικτυακά, αλλά δεν είναι προσβάσιμα στο Διαδίκτυο.

Αποθήκευση εκτός σύνδεσης (Πορτοφόλια υλικού, Πορτοφόλια χαρτιού)

Πλεονεκτήματα:

Υψηλή ασφάλεια

Ένα πορτοφόλι εκτός σύνδεσης είναι δεν είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο. Έτσι, είναι αδύνατο για τους χάκερ να έχουν πρόσβαση σε αυτό. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο κάποιος μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στα Bitcoin σας είναι εάν αποκτήσει το πορτοφόλι του υλικού σας και είναι σε θέση να το ξεκλειδώσει. Αυτοί είναι απίστευτα ασφαλές.

Διπλή επιβεβαίωση

Περιλαμβάνονται πορτοφόλια υλικού Bitcoin επιπλέον ασφάλεια και προστασία. Για προβολή ή αποστολή χρημάτων, πρέπει να πληκτρολογήσετε έναν κωδικό πρόσβασης / κωδικό σε μια φυσική συσκευή. Έτσι, τα Bitcoin μπορούν να μεταφερθούν σε άλλους λογαριασμούς μόνο εάν ο αποστολέας έχει πρόσβαση στη φυσική συσκευή.

Μειονεκτήματα:

Χωρίς γρήγορη πρόσβαση

Δεν μπορείτε να αρχίσετε να τρώτε κατεψυγμένα τρόφιμα αμέσως, πρέπει πρώτα να το ξεπαγάγετε. Ομοίως, τα πορτοφόλια εκτός σύνδεσης είναι σε κατάσταση παγωμένης, χρειάζονται λίγο χρόνο για να τα ξεκλειδώσετε!

Φυσικές ζημιές

Ακολουθεί ένα παράδειγμα: Εάν κρατάτε το πορτοφόλι χαρτιού Bitcoin στην τσέπη σας και ξεχάσετε να το αφαιρέσετε πριν κάνετε το πλύσιμο, τα περιεχόμενα θα καταστραφούν. Επειδή δεν υπάρχει ηλεκτρονικό αντίγραφο των λεπτομερειών του πορτοφολιού σας, δεν θα μπορείτε ποτέ να το ανακτήσετε. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα – όλα τα Bitcoin σας έχουν χαθεί για πάντα.

Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin

Ένα παρόμοιο πράγμα θα μπορούσε να συμβεί και σε ένα πορτοφόλι υλικού σε περίπτωση πυρκαγιάς, πλημμύρας κ.λπ. Ωστόσο, μην τα τοποθετείτε πουθενά – μόνο σε μέρη όπου μόνο εσείς γνωρίζετε πού βρίσκονται.

Δύσκολο να ρυθμιστεί

Ρύθμιση του πορτοφολιού ψυχρής αποθήκευσης με την ησυχία σου.

Τιμή

Πορτοφόλια υλικού κατά μέσο όρο σε τιμή περίπου 70 $. Έτσι, ίσως θελήσετε να δείτε άλλες επιλογές εάν αποθηκεύετε μόνο ένα χαμηλό ποσό.

Εάν αυτό δεν έχει απαντήσει στην ερώτησή σας για το “ποιο είναι το καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin”, ας ρίξουμε μια πιο βαθιά ματιά, θα?

Βρέθηκε το τελευταίο κουπόνι πορτοφολιού Ledger:

Χρήση ενός Πορτοφολιού Ιστού – Όχι η καλύτερη ιδέα

Η χρήση ενός πορτοφολιού Ιστού είναι σαν ζητώντας από κάποιον να διαχειριστεί τα χρήματά σας για εσάς. Έχετε περιορισμένο έλεγχο, αλλά ως πλεονέκτημα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαχείριση του εαυτού σας.

Αυτά τα πορτοφόλια είναι εύχρηστος. Μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτά όπως θα κάνατε με τον λογαριασμό email σας. Θα έχετε πρόσβαση σε αυτά από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής ή κινητό με πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Πίνακας: Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Ledger Nano X και του Trezor Model T

Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε ένα πορτοφόλι Ιστού, επειδή Μερικοί μπορεί να μην είναι οι καλύτερες επιλογές πορτοφολιού Bitcoin. Εάν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο που διαθέτει περιορισμένη ασφάλεια, τότε τα Bitcoin σας θα βρίσκονται σε κίνδυνο. Είναι απλό! Επιλέξτε πάντα ένα πορτοφόλι που έχει καλή φήμη. Τα δύο πορτοφόλια ιστού που προτείνω είναι Blockchain.com και Νομισματική βάση.

Blockchain.com

Blockchain.com ισχυρίζεται ότι έχει περισσότερα από 23 εκατομμύρια ενεργά πορτοφόλια. Υποστηρίζει νομίσματα όπως Αιθέρας και Bitcoin μετρητά και χρειάζονται “λιγότερο από τρία λεπτά” για τη ρύθμιση.

Αυτό είναι πόσο απλό είναι να δημιουργήσετε ένα και να στείλετε / λάβετε Bitcoin!

Μεταβείτε στο Blockchain.com στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στο “Αποκτήστε ένα δωρεάν πορτοφόλιΚουμπί στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας.

Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin: Δημιουργία πορτοφολιού στο Blockchain.com.

Μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα, κάντε κλικ στο “Να συνεχίσει», Και το πορτοφόλι σας θα είναι έτοιμο.

Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin: Τράπεζα προφίλ Blockchain.com

Στην αριστερή πλευρά, έχετε επιλογές που σας επιτρέπουν αγοράστε και ανταλλάξτε Bitcoin. Στη δεξιά πλευρά, μπορείτε να δείτε το ιστορικό τιμών του Bitcoin.

Φανταστείτε ότι θέλετε να στείλετε στον φίλο σας κάποια χρήματα… τι θα χρειαστείτε; Θα τους ζητούσατε τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού τους, έτσι δεν είναι?

Λοιπόν, έτσι λειτουργεί όταν το θέλετε στείλετε Bitcoin. Ωστόσο, αντί για έναν αριθμό λογαριασμού, χρησιμοποιούμε μια δημόσια διεύθυνση πορτοφολιού. Μπορείτε να δείτε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας κάνοντας κλικ στο κουμπί αίτησης.

Σημείωση: Είναι σημαντικό να μην συγχέεστε μεταξύ μιας Δημόσιας Διεύθυνσης και ενός Ιδιωτικού Κλειδιού. Η δημόσια διεύθυνση (ή το όνομα χρήστη) έχει συνήθως 34 χαρακτήρες, αλλά το ιδιωτικό κλειδί (ή ο κωδικός πρόσβασης) έχει μήκος 64 χαρακτήρων.

Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin: Ζητώντας Bitcoin σε ένα πορτοφόλι.

Στην παραπάνω εικόνα, "15B1yuveuA9Ri3RteDXuxqgjNJYXmQ2KUV" θα ήταν η δημόσια διεύθυνση πορτοφολιού σας. Αυτή είναι η διεύθυνση που θα δώσατε στον φίλο σας εάν θέλετε να σας στείλουν Bitcoin.

Για να στείλετε Bitcoin στο φίλο σας, θα χρειαστεί κάντε κλικ στο "Στείλετε" κουμπί στον πίνακα ελέγχου και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τη δημόσια διεύθυνση πορτοφολιού τους στο “Προς τηνΠεδίο. Αυτή είναι μια παρόμοια διαδικασία με το πώς θα στείλατε χρήματα σε άλλον τραπεζικό λογαριασμό.

Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin: αποστολή Bitcoin σε ένα πορτοφόλι.

Νομισματική βάση

Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin: Πορτοφόλι Bitcoin Coinbase.

Νομισματική βάση είναι άλλο πορτοφόλι με βάση το Διαδίκτυο. Δεν προσφέρει μόνο υπηρεσίες πορτοφολιού Bitcoin, αλλά προσφέρει επίσης υπηρεσίες Bitcoin Cash, Ether και Litecoin. Η διαδικασία αποστολής και λήψης κερμάτων είναι παρόμοια με αυτήν Blockchain.com.

Διαδικτυακά πορτοφόλια πάρτε ένα τέλος για συναλλαγές, αν και. Έτσι, εάν θέλετε να κάνετε πολλές συναλλαγές, θα σας κοστίσει πολύ στις χρεώσεις συναλλαγών.

Τα διαδικτυακά πορτοφόλια δεν σας παρέχουν πλήρη έλεγχο των ιδιωτικών κλειδιών σας. Αντ ‘αυτού, έχουν πρόσβαση μέσω της κανονικής μεθόδου ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης. Αυτό σημαίνει ότι κρατούν τα ιδιωτικά κλειδιά στο πορτοφόλι σας, οπότε αν παραβιαστούν, και τα προσωπικά σας κλειδιά. Και όταν ένας εισβολέας έχει πρόσβαση στα ιδιωτικά σας κλειδιά, έχει πρόσβαση στα χρήματά σας.

Τέλος πάντων, ας προχωρήσουμε στην ασφαλέστερη έκδοση των διαδικτυακών πορτοφολιών – πορτοφόλι λογισμικού.

Πορτοφόλια λογισμικού – η καλύτερη εναλλακτική λύση

Με πορτοφόλια λογισμικού, αυτοί επιτρέψτε περισσότερο έλεγχο στο πορτοφόλι σας σε σύγκριση με τα πορτοφόλια ιστού. Έχετε πρόσβαση στο πορτοφόλι σας χρησιμοποιώντας ένα λογισμικό που κατεβάζετε στον υπολογιστή σας. Θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πορτοφόλι σας Bitcoin?

Πορτοφόλια λογισμικού δεν είναι δυνατή η πρόσβαση από διαφορετικούς υπολογιστές, αν και. Μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο στον υπολογιστή από τον οποίο πραγματοποιήσατε λήψη. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι λογισμικού, προτείνω να διατηρείτε τον υπολογιστή σας ενημερωμένο με λογισμικό προστασίας. Υπάρχουν ιοί εκεί έξω που μπορούν να δώσουν στους χάκερ εύκολη πρόσβαση στα χρήματά σας!

Πίνακας: Τα κύρια χαρακτηριστικά του Coinbase Wallet and Exodus

Είναι επίσης σημαντικό να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του πορτοφολιού του λογισμικού σας! Εάν όχι, τότε η φυσική ζημιά στον υπολογιστή σας θα μπορούσε να σας κάνει να χάσετε τα κέρματά σας για πάντα.

Εδώ είναι δύο από τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια λογισμικού: Εξοδος πλήθους και Electrum.

Εξοδος πλήθους

Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin: Πορτοφόλι Exodus Bitcoin.

Εξοδος πλήθους υποστηρίζει πολλαπλά κρυπτονομίσματα και διαθέτει μια ολοκληρωμένη ανταλλαγή που σας βοηθά να ανταλλάξετε διαφορετικά νομίσματα μεταξύ τους.

Έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο από τότε που ξεκίνησε και είναι διαθέσιμο στα Windows, Μακ, και λειτουργικά συστήματα Linux. Σας δίνει τον έλεγχο που χρειάζεστε για τα στοιχεία κρυπτογράφησης και δεν απαιτεί καμία τεχνική γνώση για τη ρύθμιση. Για να μην αναφέρουμε ότι έχει ένα ωραίο, φιλική προς το χρήστη διάταξη, καθιστώντας το ιδανικό για αρχάριους!

Είναι πολύ απλό στη χρήση και διευκολύνει την αποθήκευση, την αποστολή και τη λήψη Bitcoin! Μπορείτε επίσης να ορίσετε επιλογές ανάκτησης, πράγμα που σημαίνει ότι το πορτοφόλι σας είναι ασφαλές εάν ο υπολογιστής σας σταματήσει να λειτουργεί.

Πορτοφόλι Bitcoin Electrum

Το πορτοφόλι της Electrum Bitcoin είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια λογισμικού και λειτουργεί από το 2011. Προσφέρει ένα καλό επίπεδο ασφάλειας και μια δροσερή γκάμα χαρακτηριστικών.

είναι ένα αποκεντρωμένο πορτοφόλι λογισμικού, το οποίο σημαίνει ότι δεν υπάρχει ποτέ διακοπή λειτουργίας (και προσθέτει επίσης επιπλέον ασφάλεια). Τα ιδιωτικά κλειδιά σας είναι επίσης κρυπτογραφημένα, καθιστώντας τα πιο δύσκολα για τους εισβολείς να εισβάλουν και να κλέψουν τα χρήματά σας! Μπορείτε ακόμη και να εξαγάγετε το ιδιωτικό σας κλειδί, ώστε να έχετε πρόσβαση στο πορτοφόλι σας σε άλλους πελάτες Bitcoin.

Συνολικά, το Electrum είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για ένα δωρεάν και ασφαλές πορτοφόλι λογισμικού!

Η Αποθήκευση εκτός σύνδεσης είναι η απάντηση

Τέλος, τα αφεντικά της προστασίας κρυπτογράφησης – τα πορτοφόλια αποθήκευσης εκτός σύνδεσης.

Αν θέλετε να παραμείνετε ασφαλείς από διαδικτυακούς χάκερ, τότε το καλύτερο πορτοφόλι σας Bitcoin είναι ένα πορτοφόλι υλικού Bitcoin ή ένα πορτοφόλι χαρτιού Bitcoin. Αποτρέπουν κακόβουλο κακόβουλο λογισμικό ή ιούς που κλέβουν τα ιδιωτικά σας κλειδιά. Σας προστατεύουν επίσης από άσχημους ιστότοπους που προσπαθούν να κλέψουν τα προσωπικά σας κλειδιά (αλλιώς γνωστό ως Ιστότοποι «ηλεκτρονικού ψαρέματος»).

Το μόνο μειονέκτημα της χρήσης αυτών των τύπων αποθήκευσης εκτός σύνδεσης είναι ότι δεν σας προστατεύουν από φυσική κλοπή. Επομένως, είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς να διατηρείτε το υλικό ή το πορτοφόλι χαρτιού σε ασφαλές μέρος.

Καθολικό Nano S

Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin: Αρχική σελίδα Ledger Nano S

Το πορτοφόλι Ledger Nano S είναι μια συσκευή που μοιάζει με μια κανονική μονάδα USB. Η μόνη διαφορά είναι – πρέπει να το προστατεύσετε καθώς η ζωή σας εξαρτάται από αυτήν!

Δεν είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το συνδέσετε στον υπολογιστή σας, να περάσετε από τις ρυθμίσεις ασφαλείας, να μεταφέρετε τα νομίσματά σας σε αυτό και να φουσκώσετε! Τα νομίσματά σας είναι πλέον ασφαλή και υγιή.

Το USB διαθέτει μια οθόνη – αυτή είναι η οθόνη που σας βοηθά εξουσιοδοτήστε συναλλαγές και συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου Ledger Nano S. Πρόκειται για μια εξαιρετική δυνατότητα που παρέχει επιπλέον ασφάλεια στο πιθανώς καλύτερο πορτοφόλι σας Bitcoin!

Δυστυχώς, αυτό το επίπεδο ασφάλειας έρχεται με τιμή περίπου 70 $. Αλλά σίγουρα αξίζει να πληρώσετε εάν έχετε ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο κερμάτων!

Τρέζορ

Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin: Πορτοφόλι Trezor Bitcoin.

Το Trezor ήταν το πρώτο πορτοφόλι υλικού Bitcoin που δημιουργήθηκε και είναι γνωστό ότι είναι μία από τις ασφαλέστερες μεθόδους για την αποθήκευση των Bitcoin σας!

Είναι σαν το Ledger Nano S και προσφέρει μια παρόμοια γκάμα χαρακτηριστικών. Η αρχική ρύθμιση δεν είναι πολύ δύσκολη και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του πορτοφολιού σας σε περίπτωση φυσικής κλοπής!

Και πάλι, αυτό το επίπεδο ασφάλειας έρχεται με μια τιμή… Και, για άλλη μια φορά, αυτές οι τιμές είναι πιο επικίνδυνες γύρω στα $ 70.

Πορτοφόλι χαρτιού Bitcoin

Καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin: WalletGenerator Bitcoin Wallet.

Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη γεννήτρια πορτοφολιών – WalletGenerator.net. Αυτή η γεννήτρια πορτοφολιών θα δημιουργήσει ένα νέο πορτοφόλι με δημόσιο κλειδί (όνομα χρήστη) και ιδιωτικό κλειδί (κωδικός πρόσβασης), το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να εκτυπώσετε σε ένα κομμάτι χαρτί.

Τα πλήκτρα που δημιουργούνται είναι μεγάλα, επομένως είναι δύσκολο να τα πληκτρολογήσετε χειροκίνητα. Γι ‘αυτό εκτυπώνει και η γεννήτρια πορτοφολιών έναν κωδικό QR (αρέσει γραμμωτός κωδικός), το οποίο διευκολύνει την πρόσβαση σε εσάς.

είναι αδύνατο για διαδικτυακούς χάκερ να κλέψουν τον κωδικό πρόσβασής σας (ή ιδιωτικό κλειδί) επειδή δεν υπάρχει διαδικτυακά. Ωστόσο, αυτό δεν αποτρέπει τη φυσική κλοπή.

Λοιπόν, ποιο είναι το καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin για εσάς?

Εάν μόλις ξεκινήσετε με το Bitcoin, σας προτείνω να ξεκινήσετε με ένα διαδικτυακό πορτοφόλι όπως Blockchain.info ή Νομισματική βάση. Μπορείς κάντε την πρώτη σας αγορά Bitcoin χρησιμοποιώντας αυτά πορτοφόλια, πολύ.

Ωστόσο, εάν αγοράζετε κέρματα αξίας άνω των 100 $, Συνιστώ να μεταφέρετε τα κέρματά σας απευθείας σε ένα πορτοφόλι λογισμικού.

Εάν ανησυχείτε πραγματικά για την ασφάλεια των Bitcoin σας ή εάν έχετε επενδύσει μεγάλο ποσό, προτείνω να μεταβείτε σε ένα πορτοφόλι αποθήκευσης εκτός σύνδεσης, πιστεύω ότι θα ήταν το καλύτερο πορτοφόλι Bitcoin για εσάς.

Ένα άλλο πράγμα που θα πρότεινα είναι ότι εσείς έχουν πολλά πορτοφόλια. Με αυτόν τον τρόπο, δίνετε στον εαυτό σας επιπλέον ασφάλεια. Θα το συνιστούσα μόνο εάν το αποθηκεύατε περισσότερο από Κρυπτονομίσματα αξίας 3000 $. Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να τα παρακολουθείτε όλα, αλλά είναι καλύτερο να είστε ασφαλείς παρά να λυπάμαι!

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Συμπεράσματα

Η ασφάλειά σας είναι δική σας ευθύνη. Με όλα τα πορτοφόλια, πρέπει να είστε προσεκτικοί. Εάν εκθέσετε απρόσεκτα το ιδιωτικό σας κλειδί, ενδέχεται να κινδυνεύετε να χάσετε όλα τα χρήματά σας! Απλώς θυμηθείτε τα ακόλουθα σημεία για την επιλογή του καλύτερου πορτοφολιού Bitcoin:

Διαδικτυακά πορτοφόλια:

 • Εύκολο στη χρήση, ειδικά για αρχάριους
 • Χαμηλά επίπεδα ασφάλειας
 • Μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin από αυτούς

Πορτοφόλια λογισμικού:

 • Προσφέρετε ένα εντάξει επίπεδο ασφάλειας εάν ο υπολογιστής σας είναι απαλλαγμένος από ιούς
 • Εύκολο στη χρήση και πρόσβαση
 • Μπορεί συχνά να προσφέρει διαφορετικά πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων, πολύ

Πορτοφόλια υλικού / Πορτοφόλια χαρτιού:

 • Υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας
 • Αποθηκεύει τα Bitcoin σας εκτός σύνδεσης, ώστε οι εισβολείς να μην μπορούν να μπουν σε αυτό
 • Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε τη φυσική συσκευή ή το χαρτί ασφαλές

Και όλα αυτά, παιδιά! Έτσι, πρέπει τώρα να έχετε καλύτερη κατανόηση του ποιο πορτοφόλι ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας. Είτε είναι Νομισματική βάση ή Καθολικό, Σας εύχομαι καλή τύχη στην ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου σας crypto!

Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποσκοπεί στην παροχή χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εμπορικών ή άλλων μορφών συμβουλών. Το BitDegree.org δεν υποστηρίζει ούτε σας προτείνει να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να διατηρήσετε οποιοδήποτε είδος κρυπτογράφησης. Πριν λάβετε αποφάσεις για χρηματοοικονομικές επενδύσεις, συμβουλευτείτε τον οικονομικό σας σύμβουλο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me