Πώς να βρείτε το ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin;

Μετά Το αρχικό Bitcoin ξεκίνησε με επιτυχία, πολλοί νέοι λάτρεις της κρυπτογράφησης άρχισαν να ενδιαφέρονται για αυτό το νόμισμα κρυπτογράφησης. Μερικοί άνθρωποι ήθελαν μόνο να μάθουν τι είναι η διαφημιστική εκστρατεία, ενώ άλλοι ήταν πολύ ανυπόμονοι να επενδύσουν και να κερδίσουν χρήματα από το Bitcoin.

Πριν από οτιδήποτε άλλο, α πορτοφόλι που κρατά κρυπτονομίσματα που δεν θα ήταν μόνο πλήρως λειτουργικό, αλλά θα είχε επίσης υψηλό επίπεδο ασφάλειας, θα πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα για την τελευταία ομάδα ανθρώπων. Γι ‘αυτό σήμερα θα μιλήσουμε για το ασφαλέστερες επιλογές πορτοφολιού Bitcoin και πού να τα βρεις.

Θα ξεκινήσουμε ονομάζοντας γρήγορα μερικούς λόγους για τους οποίους Bitcoin πρέπει να είναι σημείο ενδιαφέροντος για κάθε δυνητικοί επενδυτές εκεί έξω. Στη συνέχεια, θα εξετάσω τα διάφορα είδη πορτοφολιών που υπάρχουν, θα μιλήσουμε για αυτά υπέρ και κατά και να δούμε αν μπορούμε να βρούμε και να ονομάσουμε το το πιο ασφαλές πορτοφόλι Bitcoin εκεί έξω.

Το Bitcoin

Ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεστε γι ‘αυτό, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το κρυπτονομίσμα έχει προκαλέσει κάποια φασαρία με το ξαφνικό και εκρηκτικό άλμα του στο mainstream.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:


Πώς να βρείτε το ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin;

Αλλά αυτό το νόμισμα είναι τόσο καλό και χρήσιμο όσο έχει υποτεθεί; Λοιπόν, πριν προσπαθήσουμε να καταλάβουμε το ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin, Θα σας πω για μερικούς βασικούς λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι τείνουν να το σκέφτονται και, στη συνέχεια, θα σας αφήσω να αποφασίσετε.

  • Ανωνυμία. Το Bitcoin προσφέρει απόλυτη ανωνυμία όσον αφορά τις συναλλαγές στις οποίες πραγματοποιείτε ή συμμετέχετε. Κάθε φορά που εισάγετε ένα τέτοιο συναλλαγή, ένα τυχαία διεύθυνση δημιουργείται για λογαριασμό σας – δεν υπάρχει τρόπος παρακολούθησης αυτών των συναλλαγών – τα μυστικά σας είναι ασφαλή με το Bitcoin.
  • Αποκέντρωση. Το Bitcoin είναι αποκεντρωμένη, που σημαίνει ότι κανένα άτομο ή οργανισμός δεν το κατέχει. Αυτό, με τη σειρά του, σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να εμπλακεί σε μια συναλλαγή που πραγματοποιείτε με άλλο άτομο ή εταιρεία – η σχέση είναι καθαρά ομότιμος χωρίς τρίτους να μπαίνουν στο δρόμο.
  • Γρήγορα και φθηνά. Σε σύγκριση με άλλες, μεθόδους fiat του πληρωμή ή αποστολή χρημάτων, Το Bitcoin είναι εξαιρετικά γρήγορο και πολύ φθηνό. Επειδή είναι αποκεντρωμένη, καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να φορολογήσει τις πληρωμές και τις μεταφορές σας – όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο!

Αυτά είναι τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος που υπογραμμίζουν οι άνθρωποι όταν μιλούν για τα πλεονεκτήματα του Bitcoin. Λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω πληροφορίες, εξορθολογίζει την αύξηση της φήμης του Bitcoin, τουλάχιστον λίγο.

Διαφορετικοί τύποι Πορτοφολιών Bitcoin

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά ασφαλή πορτοφόλια Bitcoin… Αλλά είστε εδώ για να βρείτε το ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin, σωστά?

Λοιπόν, πριν προσπαθήσουμε να βρούμε το πιο ασφαλές πορτοφόλι Bitcoin, πρέπει πρώτα να γνωρίσουμε τους δύο από τους κύριους τύπους πορτοφολιών που υπάρχουν.

Hot Wallets

Ο όρος «ζεστό πορτοφόλι» αναφέρεται ψηφιακό (online ή επιτραπέζιο υπολογιστή) πορτοφόλια. Αυτό είναι λογισμικό που αποθηκεύει το Bitcoin σας (ή οποιοδήποτε άλλο κρυπτογράφηση) κρυπτογραφημένο, διαδικτυακοί διακομιστές.

Είναι πιθανώς ασφαλές να πούμε ότι τα ψηφιακά πορτοφόλια είναι η πιο δημοφιλής επιλογή όταν πρόκειται για τη φύλαξη του Bitcoin. Φυσικά, υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι τα περισσότερα διαθέσιμα επιλογή εκεί έξω. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να πάρετε ένα είναι να πάτε μόνο σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι δικτυακός τόπος και Κατέβασέ το. Ναι, είναι τόσο εύκολο.

Ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin: ψηφιακό πορτοφόλι.

Υπάρχουν ψηφιακά πορτοφόλια επί πληρωμή, αλλά πλέον από αυτούς είναι εντελώς δωρεάν. Αυτό, με τη σειρά του, επιτρέπει σε σχεδόν όλους και σε όλους να αποκτήσουν ένα και να δουν αν είναι κατάλληλοι για τον τίτλο «ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin».

Ένας άλλος τεράστιος λόγος για τη δημοτικότητά τους είναι το γεγονός ότι μπορούν αποθηκεύστε όλα τα κρυπτονομίσματα.

Τώρα, ένα μόνο ψηφιακό πορτοφόλι ΔΕΝ μπορεί να αποθηκεύσει κάθε κρυπτογράφηση. Ωστόσο, για κάθε νόμισμα κρυπτογράφησης στην ύπαρξη, υπάρχει ένα πορτοφόλι δημιουργήθηκε. Συνήθως, η ομάδα που είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία ή την ανάπτυξη κρυπτογράφησης είναι τα παιδιά που δημιουργούν επίσης ένα πορτοφόλι για αυτό.

Τα ψηφιακά πορτοφόλια είναι επίσης συχνά πολυλειτουργικό. Μερικά πορτοφόλια προσφέρουν ένα τεράστιο ποικιλία λειτουργιών, όχι μόνο ένα απλό σύστημα αποθήκευσης-πληρωμής. Θα μπορούσατε να αλλάξετε γλώσσες, να μεταφέρετε μικροπληρωμές κ.λπ..

Υπάρχουν αξιοσημείωτα μειονεκτήματα σε ζεστά πορτοφόλια, αν και. Το κύριο ζήτημα που έχουν οι άνθρωποι μαζί τους είναι ασφάλεια.

Το λογισμικό αποθήκευσης ψηφιακών κρυπτονομισμάτων βρίσκεται σε ένα συνεχής σύνδεση με το Διαδίκτυο. Τα δεδομένα σας διατηρούνται διαδικτυακοί διακομιστές. Αν κάτι σαν τεχνική δυσλειτουργία ή α παραβίαση χάκερ θα συμβεί, η εξοικονόμηση κρυπτονομισμάτων σας διατρέχει τεράστιο κίνδυνο απάτης και κλοπής. Αυτό είναι ένα παθητικό, αλλά σταθερό ζήτημα που πρέπει να θυμάστε.

Ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν καλύτερα προστατευμένες και πιο ασφαλείς εκδόσεις πορτοφολιών από άλλες, αλλά στο τέλος της ημέρας, εάν οι εξοικονομήσεις σας είναι πάντα διαδικτυακές – διατρέχουν διαρκή κίνδυνο.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Ψυχρά πορτοφόλια

Ψυχρά πορτοφόλια είναι φυσικές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να αποθηκεύουν το Bitcoin σας σε ένα ασφαλές και ανθεκτικό περιβάλλον.

Αυτές οι συσκευές προσφέρουν ένα μεγάλο επίπεδο προστασίας αλλά δεν είναι ακόμη τόσο δημοφιλή όσο τα ψηφιακά πορτοφόλια.

Ο κύριος λόγος πίσω από αυτό είναι το δικό τους τιμή. Οι φυσικές συσκευές αποθήκευσης κρυπτογράφησης τείνουν γίνετε αρκετά ακριβός, ειδικά σε σύγκριση με τους δωρεάν αντί-εκδόσεις – τα ψηφιακά πορτοφόλια.

Ένα άλλο δημοφιλές παράπονο για κρύα πορτοφόλια είναι ότι τα περισσότερα από αυτά αποθηκεύουν μόνο πολύ συγκεκριμένους τύπους κρυπτονομισμάτων. Bitcoin, Αιθέριο, Κυματισμός και άλλους τύπους δημοφιλών κρυπτογράφησης είναι καλά, αλλά όταν πρόκειται για τα λιγότερο γνωστά ή λιγότερο δημοφιλή νομίσματα στην αγορά, μπορεί να δυσκολευτείτε να βρείτε μια συσκευή που θα την αποθηκεύει.

Πώς να βρείτε το ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin;

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο χώρος αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων υλικού δεν απαιτεί κανένα τύπο σύνδεσης στο Διαδίκτυο – είναι ένα πορτοφόλι Bitcoin εκτός σύνδεσης. Τα δεδομένα των νομισμάτων σας αποθηκεύονται στο εσωτερικό της συσκευής – ακόμη και αν το συνδέσετε σε έναν υπολογιστή που διαθέτει πληκτρολόγιο ή κάποιο άλλο είδος ιού, πιθανότατα είστε ασφαλείς.

Το ανώτερο πορτοφόλι

Πιθανότατα θα έχετε διαφορετικές απόψεις κάθε φορά που ρωτάτε κάποιον για ποια είναι η καλύτερη επιλογή για ένα πορτοφόλι αποθήκευσης κρυπτογράφησης – ψηφιακό ή πορτοφόλια Bitcoin εκτός σύνδεσης.

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι είναι περισσότερο ή λιγότερο υποκειμενικό – ότι όλα εξαρτώνται από το άτομο και τη συγκεκριμένη κατάσταση. Αλλά υπάρχει ένα βασικό σημείο που πρέπει να γνωρίζετε.

Φανταστείτε ότι έχετε δέκα Bitcoin. Με την τρέχουσα τιμή Bitcoin, αυτά είναι πολλά χρήματα! Κάνετε την έρευνά σας και βρείτε ένα πορτοφόλι που φαίνεται να ταιριάζει στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Μεταφέρετε όλο το Bitcoin σε αυτό το πορτοφόλι και συνεχίζετε τη ζωή σας.

Μια εβδομάδα αργότερα ανακαλύπτετε ότι όλα τα χρήματά σας έχουν… κλαπεί. Έχουν φύγει για πάντα, όλα επειδή το πορτοφόλι στο οποίο χρησιμοποιείτε έχει παραβιαστεί.

Παίρνετε αυτό που προσπαθώ να πω; Εάν όχι, επιτρέψτε μου να επαναλάβω: υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό όσον αφορά τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης παρά την ασφάλεια. Εάν τα Bitcoins σας κλαπούν και σας αφήσει άδειο χέρι, θα σας απασχολήσει ότι η διεπαφή χρήστη είναι λίγο αδέξια; Ή θα σας ενδιαφέρει ότι οι τιμές μεταφοράς είναι οι καλύτερες στον κλάδο; Πιθανώς όχι, γιατί σε αυτό το σημείο, δεν θα έχετε τίποτα άλλο για μεταφορά.

Πώς να βρείτε το ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin;

Ασφάλεια πρέπει να είναι το νούμερο ένα πράγμα που σας απασχολεί όταν επιλέγετε ένα πορτοφόλι, είτε είναι ψηφιακό ή ένα πορτοφόλι Bitcoin εκτός σύνδεσης. Ένα ασφαλές πορτοφόλι Bitcoin μπορεί να είναι αδέξια, μπορεί να υποφέρει στο ντιζάιν διαμέρισμα ή ακόμη και να είναι κάπως αργό – εάν εγγυάται την ασφάλεια, θα πρέπει να είναι απαράδεκτο.

Με αυτά τα λόγια, ας ρίξουμε μια ματιά μερικά από τα πιο δημοφιλή και καλοτιμημένο (και ασφαλής!) πορτοφόλια που κυριαρχούν σήμερα στην αγορά.

Τα καλύτερα ζεστά πορτοφόλια

Θα ξεκινήσουμε μιλώντας για τα καλύτερα διαθέσιμα ψηφιακά πορτοφόλια.

Νομισματική βάση

Αν και Νομισματική βάση είναι ένα ψηφιακό πορτοφόλι, είναι αρκετά πρωτότυπος.

Αυτό το καυτό πορτοφόλι θεωρείται από πολλούς ως το διαθέσιμο ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin. Του πολυλειτουργικό, ενσωματωμένο στην αγορά του (που σημαίνει ότι οι τιμές μεταφοράς, αγοράς και πώλησης είναι Ταχύτατο και ΔΩΡΕΑΝ), είναι φιλικό για αρχάριους και καλά βελτιστοποιημένο.

Αυτό που είναι εξαιρετικά καλό για το Coinbase είναι ότι σας προσφέρει 100% ασφάλιση για την κρυπτογράφηση σας. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο ιστότοπος ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ εσείς ότι τα κρυπτογραφημένα σας είναι σώος και αβλαβής. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε επαληθεύσεις (όπως η επαλήθευση σε 2 βήματα) και προσφέρουν ακόμη τη δυνατότητα αποθήκευσης των κρυπτογράφων σας μέσα σε “θησαυροφυλάκια” για μέγιστη ασφάλεια.

Πώς να βρείτε το ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin;

Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Λοιπόν, υπάρχει σύλληψη: Coinbase δέχεται μόνο Bitcoin και Αιθέριο. Παρόλο που, δεδομένου του γεγονότος ότι διαβάζετε έναν οδηγό που ονομάζεται “Πώς να βρείτε το ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin;”, πιθανώς δεν ψάχνετε άλλα πορτοφόλια κρυπτογράφησης, έτσι?

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021: Το Coinbase δέχεται τώρα περισσότερα από 30 κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, Ethereum, Litecoin και άλλων δημοφιλών νομισμάτων.

Τζαξ

Τζαξ θα μπορούσε πιθανώς να θεωρηθεί α υβριδικό πορτοφόλι – Συχνά εμπίπτει στην κατηγορία “ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin”, αλλά είναι λίγο δύσκολο να πούμε τι είδους πορτοφόλι μιλάμε.

Βλέπετε, το Jaxx μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ψηφιακό πορτοφόλι online ή από το δικό σας επιφάνεια εργασίας, αλλά το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι είναι το το πρώτο πορτοφόλι smartphone στον κόσμο – Αυτό το γεγονός το τοποθετεί σχεδόν στην κατηγορία φυσικών πορτοφολιών.

Πώς να βρείτε το ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin;

Το Jaxx είναι υπέροχο όταν πρόκειται ασφαλή πορτοφόλια Bitcoin – Έχει όλα τα υποχρεωτικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για ένα ασφαλές ψηφιακό πορτοφόλι.

Ωστόσο, λόγω του Jaxx’s συνεχείς ενημερώσεις και νέες ενσωματώσεις, μπορεί να είναι δύσκολο να το εκμεταλλευτείτε για αρχάριους που δεν έχουν εμπειρία στον τομέα των κρυπτονομισμάτων.

Καλύτερα κρύα πορτοφόλια

Τώρα θα σας πω για δύο από τα καλύτερα κρύα πορτοφόλια.

Τρέζορ

Τρέζορ θεωρείται η αρχική αποθήκευση Bitcoin υλικού. Αν ψάχνετε για το ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin, το Trezor θα πρέπει πιθανώς να βρίσκεται κάπου στην κορυφή αυτής της λίστας.

Πώς να βρείτε το ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin;

Η ισχυρότερη ποιότητα του Trezor είναι ασφάλεια. Αυτό το κομμάτι υλικού αναφέρεται μερικές φορές ως το θησαυροφυλάκιο φυσικών πορτοφολιών – θα μπορούσατε να το συνδέσετε σε οποιαδήποτε συσκευή, είτε καθαρή είτε κατεστραμμένη με κακόβουλο λογισμικό, και θα διατηρούσε τα κλειδιά σας ασφαλή (ωστόσο, μην το δοκιμάσετε..

Τυπικό κόστος Trezor περίπου 99 $ – αυτό θεωρείται κάπως μια τιμή αναφοράς για τα καλά και αξιόπιστα κρύα πορτοφόλια και η Trezor είναι ισχυρός υποψήφιος για το «ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin».

Καθολικό Nano S

Ο κύριος ανταγωνιστής της Trezor, της Καθολικό Nano S προσφέρει πολύ παρόμοια εμπειρία χρήστη και χαρακτηριστικά ασφαλείας, αλλά σε ανταγωνιστική τιμή.

Ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin: Πορτοφόλια καθολικών.

Κόστος καθολικών περίπου 65 $ USD και είναι συμπαγές και πλήρως λειτουργικό. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το Trezor και αυτές οι δύο συσκευές υλικού έχουν κυριαρχήσει στην αγορά ασφαλών και αξιόπιστων πορτοφολιών Bitcoin εκτός σύνδεσης.

Το ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin?

Τώρα ξέρετε για δύο από τους πιο δημοφιλείς τύπους πορτοφολιών κρυπτογράφησης, τα δυνατά τους σημεία και τις αδυναμίες τους. Λοιπόν … Ποιο είναι το ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin εκεί έξω?

Εάν αξιολογούμε τα πορτοφόλια καθαρά για το πόσο ασφαλή είναι, Νομισματική βάση και Καθολικό είναι ίσως τα καλύτερα στοιχήματά σας όταν πρόκειται για ζεστά και κρύα πορτοφόλια, αντίστοιχα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα άλλα πορτοφόλια δεν είναι ασφαλή ή δεν είναι αξιόπιστα – είναι ακριβώς ότι οι Ledger και Coinbase έχουν σχεδόν κυριάρχησε πλήρως στην αγορά ΚΑΙ έχουν πολύ ισχυρά και βιώσιμα θεμέλια για τους ισχυρισμούς σχετικά με την ασφάλειά τους.

συμπέρασμα

Αυτός ο οδηγός ήταν μια αναζήτηση για το πιο ασφαλές πορτοφόλι Bitcoin. Πετύχαμε; Δεν νομίζω ότι υπάρχει μονόπλευρη απάντηση σε αυτήν την ερώτηση.

Εύρεση και παρουσίαση του ασφαλέστερο πορτοφόλι Bitcoin δεν είναι εύκολο. Όχι επειδή υπάρχει έλλειψη πληροφοριών ή ικανότητας – απλώς και μόνο επειδή υπάρχουν αρκετοί διεκδικητές για το σημείο του «ασφαλέστερου πορτοφολιού Bitcoin». Με τον καιρό, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να διαλέξετε και να επιλέξετε το σωστό.

Έχω δώσει μόνο δύο παραδείγματα το καθένα για ψηφιακά και φυσικά πορτοφόλια. Εκ των υστέρων, αυτό είναι απλώς ένα μηδέν στην επιφάνεια του αριθμού των διαφορετικών πορτοφολιών εκεί έξω. Αλλά τα πορτοφόλια που ανέφερα (Καθολικό, Τρέζορ και Νομισματική βάση) είναι οι κύριοι παίκτες του παιχνιδιού – Όλοι έχουν χρόνια οικοδόμησης φήμης, τεχνολογικής προόδου και συνολικής ανάπτυξης υπό τις ζώνες τους. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε τι είδους τεχνολογία βασισμένη στην ασφάλεια θα δούμε, ας πούμε, πέντε χρόνια από τώρα.

Εάν συμφωνείτε ότι τα πορτοφόλια που έχω ορίσει σε αυτόν τον οδηγό είναι κατάλληλα για το όνομα του “καλύτερου πορτοφολιού Bitcoin”, μην διστάσετε να τα δοκιμάσετε μόνοι σας!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me