Ποιο είναι το επόμενο Bitcoin: Προβλέψεις βάσει αποδεικτικών στοιχείων

Με τον κόσμο της κρυπτογράφησης να αποκτά ολοένα και περισσότερη προσοχή, είναι φυσικό ότι πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για αυτό το θέμα. Το Bitcoin υπήρξε το βασικό στοιχείο για τα κρυπτονομίσματα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα – η ιστορία της «άνοδος στη φήμη» αποτέλεσε αντικείμενο κερδοσκοπίας εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά φυσικά, με την πάροδο του χρόνου, οι άνθρωποι αρχίζουν να αναρωτιούνται – ποιο είναι το επόμενο Bitcoin; Ή με άλλα λόγια – ποιο είναι το επόμενο μεγάλο κρυπτογράφηση?

Αυτές είναι οι ακριβείς ερωτήσεις που θα προσπαθήσω να απαντήσω σε αυτό το σεμινάριο. Θα μιλήσουμε για το “γήρανση του Bitcoin”, είναι οι διακυμάνσεις των τιμών και θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε σαφείς οδηγίες για το τι θα έπρεπε να συμβεί ώστε να εμφανιστεί το επόμενο μεγάλο κρυπτογράφηση.

Μετά από αυτό, θα μιλήσουμε για τους τρεις βασικούς διεκδικητές για να γίνουμε το επόμενο μεγάλο πράγμα – θα αναλύσουμε τις ιστορίες και την ανάπτυξή τους και θα δούμε αν μπορούμε να βρούμε μια σαφή απάντηση στην ερώτηση – ποιο είναι το επόμενο Bitcoin.

Συντομεύθηκε το Ιστορικό του Bitcoin

Το Bitcoin κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό το 2009. Περιττό να πω, επειδή ήταν τόσο νέα και συναρπαστική ιδέα, γρήγορα κέρδισε τη φήμη και το ενδιαφέρον.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Τα επόμενα χρόνια, η τιμή του Bitcoin κυμάνθηκε σε μεγάλο βαθμό – όταν κατάφερε να φτάσει και να ανέβει πάνω από το 1 $, ήταν μια υπέροχη μέρα για το νόμισμα και ορισμένοι θεώρησαν ότι το Bitcoin το «κατάφερε»..

Καθώς περνούσαν τα χρόνια, το Bitcoin κέρδισε όλο και περισσότερη έλξη. Ωστόσο, το big bang για το νόμισμα συνέβη στις αρχές του 2017 – έσπασε τις πόρτες της επιτυχημένης επιτυχίας και έγινε τόσο δημοφιλές που θεωρήθηκε περίεργο να συναντηθεί κάποιος που δεν θα το είχε ακούσει τουλάχιστον.

Στο αποκορύφωμά του, το Bitcoin σχεδόν κατάφερε να σπάσει το σήμα των 20.000 $. Αυτό θα ήταν ένα ιστορικό γεγονός για το νόμισμα και την κοινότητα κρυπτονομισμάτων γενικά.

Ωστόσο, το δεύτερο εξάμηνο του 2017, η τιμή του Bitcoin (και οι περισσότερες από τις άλλες τιμές κρυπτογράφησης) άρχισε να καταρρέει. Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του οδηγού, μια μονάδα Bitcoin αξίζει περίπου 6400 $. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η τιμή του νομίσματος ήταν αργά, αλλά σίγουρα ανέβηκε τις τελευταίες ημέρες.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ιστορία του Bitcoin ήταν άξιο βιβλίο. Όχι μόνο επειδή ήταν το πρώτο κρυπτογράφηση του είδους του, αλλά και επειδή υπήρχαν τόσες πολλές εικασίες και γεγονότα στην αγορά καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής της, που απλώς μετατράπηκε σε εικονίδιο «να γίνει εκατομμυριούχος μια μέρα στην άλλη».

Τώρα που ξέρετε πώς δημιουργήθηκε το Bitcoin, ας δοκιμάσουμε και να καταλάβουμε τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα κρυπτογράφηση για να γίνει η απάντηση στην ερώτηση “ποιο είναι το επόμενο Bitcoin;”.

Χαρακτηριστικά

Λοιπόν… Το ερώτημα είναι «ποιο είναι το επόμενο Bitcoin;». Είναι ένας δίκαιος τρόπος να το θέσω, αλλά πιθανότατα θα με ενδιέφερε περισσότερο σε μια ερώτηση όπως αυτή:

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του επόμενου μεγάλου κρυπτονομίσματος?


Είναι δίκαιο να δοκιμάσετε και να μαντέψετε ποιο είναι το επόμενο Bitcoin εξετάζοντας τις τιμές και τις τάσεις της αγοράς (τάσεις ανάπτυξης), αλλά αυτές δεν είναι οι κύριες πτυχές που πρέπει να αναζητήσετε.

Υπάρχει ένας χρυσός κανόνας στις κοινότητες κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο: εάν ένα κρυπτογράφηση είναι χρήσιμο, θα ξεπεράσει τυχόν αγώνες και θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Είναι μια δίκαιη υπόθεση: εάν κάτι είναι λιγοστό ΚΑΙ χρήσιμο, οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να το αποκτήσουν. Από τα τρέχοντα 1600 περίπου κρυπτονομίσματα που υπάρχουν, υπάρχουν αρκετά που είναι φανταχτερά και ακριβά, αλλά δεν έχουν καμία συγκεκριμένη χρησιμότητα. Με τα χρόνια, αυτά τα νομίσματα τείνουν να εξασθενίζουν και να ξεχνιούνται.

Για τα κρυπτονομίσματα, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν τη χρησιμότητά τους. Πρώτα απ ‘όλα, θα πρέπει πιθανώς να έχουν έναν συγκεκριμένο τύπο αποστολής – που σημαίνει ότι το “χρήσιμο πράγμα που θέλετε να συμβεί” θα συμβεί αμέσως μετά την πληρωμή ενός ποσού αυτού του κρυπτονομίσματος, χωρίς να απαιτούνται άλλα πρόσθετα βήματα. Εξάλλου, ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες για το επόμενο Bitcoin θα είναι η χρησιμότητα του νομίσματος.

Πρέπει επίσης να είναι εύκολα διαθέσιμα και γρήγορα. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι φθηνά – το αντίθετο. Θα πρέπει απλώς να είναι διαθέσιμα μέσω των κύριων αγορών και ιστότοπων διαπραγμάτευσης στο Διαδίκτυο.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα κρυπτογράφηση που να στοχεύει να απαντήσει στις ερωτήσεις του «ποιο είναι το επόμενο Bitcoin» (και ένα που συχνά δεν αναφέρεται σε άλλους παρόμοιους οδηγούς) είναι μια ισχυρή εταιρεία και ομάδα προγραμματιστών πίσω από αυτό.

Εάν το crypto λείπει σε ορισμένους τομείς της χρήσης του και δεν μπορεί να συμβαδίσει με την αγορά, πρόκειται να εξαφανιστεί αργά ή γρήγορα (συνήθως νωρίτερα). Ένα καλό νόμισμα έχει ομάδες ανθρώπων που αναζητούν την ευημερία τους – διαχειρίζονται τη θέση του νομίσματος στο blockchain, διασφαλίζουν ότι οι ταχύτητες συναλλαγών είναι ίσες και ακόμη και δημιουργούν και αναπτύσσουν δευτερεύοντα έργα που σχετίζονται με την εν λόγω κρυπτογράφηση.

Ένα καλό και πιθανό κρυπτονομίσμα πρέπει να είναι ανοιχτού κώδικα. Παρόλο που το Ripple τείνει να αποτελεί τεράστια εξαίρεση σε αυτό, τα αποκεντρωμένα κρυπτονομίσματα είναι συνήθως αυτά που έρχονται πάνω από τα κεντρικά. Το Crypto είναι ανοιχτού κώδικα, ας βοηθήσουμε τους άλλους να συμβάλουν στην ευημερία και την ανάπτυξή του, κάτι που με τη σειρά του μπορεί να επιταχύνει την άνοδο του νομίσματος στην κορυφή.

Τώρα που μιλήσαμε εκτενώς για τα κύρια χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα επιτυχημένο κρυπτογράφηση, ας το δοκιμάσουμε και το βάλουμε σε μια λίστα απλουστευμένων και συγκεκριμένων σημείων.

Ένα cryptocurrency θα έχει την υψηλότερη πιθανότητα να είναι επιτυχημένο και να γίνει η απάντηση στην ερώτηση “ποιο θα είναι το επόμενο Bitcoin;” εάν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά:

  • Είναι ανοιχτού κώδικα;
  • Έχει μια ισχυρή ομάδα προγραμματιστών και επενδυτών πίσω από αυτό.
  • Έχει σαφώς καθορισμένο και εφικτό σκοπό ·
  • Είναι γρήγορο και εύκολα προσβάσιμο.
  • Προσφέρει μια υπηρεσία που χρειάζονται οι άνθρωποι.
  • Είναι διαφανές όχι μόνο πριν ή κατά τη διάρκεια του ICO αλλά και μετά.

Ποιο είναι το επόμενο Bitcoin – Big Three

Τώρα που έχουμε καλύψει την ιστορία του Bitcoin και μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα επιτυχημένο κρυπτογράφηση, ας μιλήσουμε για συγκεκριμένα παραδείγματα «ποιο είναι το επόμενο Bitcoin;» πιθανές απαντήσεις της ερώτησης.

Όταν σκέφτεστε τι είναι το επόμενο Bitcoin και προσπαθείτε να κάνετε google για την απάντηση, συνήθως εμφανίζονται τρία μεγάλα ονόματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν τις απαντήσεις σε αυτές τις τρεις ερωτήσεις:

Είναι Litecoin επόμενο Bitcoin?

Είναι Κυματισμός επόμενο Bitcoin?

Είναι Αιθέριο επόμενο Bitcoin?

Litecoin, Ripple και Ethereum – σύμφωνα με τη δημοφιλή γνώμη, αυτοί είναι οι τρεις βασικοί διεκδικητές για να γίνουν τα επόμενα μεγάλα κρυπτονομίσματα. Ας προσπαθήσουμε να αναλύσουμε το καθένα ξεχωριστά και να δούμε γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτά τα cryptos θα μπορούσαν να είναι η απάντηση στις ερωτήσεις «ποιο είναι το επόμενο Bitcoin;».

Χωρίς να πάω σε βάθος με κάθε κρυπτογράφηση, θα προσπαθήσω απλώς να σας προσφέρω τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι αυτά τα κρυπτογράφηση είναι το μέλλον.

Litecoin

Ποιο είναι το επόμενο bitcoin - λογότυπο LitecoinΤο Litecoin δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε το 2011. Θεωρείται ως ένα από τα αρχικά altcoins.

Το Litecoin είναι πολύ δημοφιλές και σεβαστό για μερικούς μεγάλους λόγους. Πρώτα απ ‘όλα, το Litecoin είναι ένα άμεσο spin-off του Bitcoin. Οι τεχνικές παράμετροι που μοιράζονται αυτά τα δύο νομίσματα είναι σχεδόν ίδιες.

Τούτου λεχθέντος, το Litecoin είναι γνωστό ότι είναι τέσσερις φορές πιο γρήγορο από το Bitcoin. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για τεράστια διαπραγμάτευση όσον αφορά τις ταχύτητες συναλλαγών και τα ποσοστά κατακερματισμού.

Λοιπόν, είναι το Litecoin το επόμενο Bitcoin μόνο για αυτόν τον λόγο; Δεδομένης της παρουσίας της στην αγορά, είναι δυνατό – αλλά πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Κυματισμός (XRP)

Ποιο είναι το επόμενο bitcoin - λογότυπο XRPΠριν ξεκινήσουμε, διασκεδαστικό γεγονός: Το Ripple είναι το όνομα της εταιρείας που δημιούργησε το νόμισμα, XRP. Ωστόσο, οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να αποκαλούν το ίδιο το νόμισμα Ripple, ώστε για να αποφευχθεί η σύγχυση, θα το ονομάσω επίσης Ripple.

Το Ripple είναι ενδιαφέρον επειδή είναι το μόνο κρυπτογράφηση σε αυτήν τη λίστα που συγκεντρώνεται – αυτό σημαίνει ότι ανήκει σε μία εταιρεία και δεν μπορεί να τροποποιηθεί ή να τροποποιηθεί από τρίτους. Θα νομίζατε ότι αυτό θα ήταν η πτώση αυτού του crypto, αλλά αναφέρεται συχνά ως «δολοφόνος Bitcoin». Γιατί?

Το Ripple έχει σχεδιαστεί για καθημερινές χρήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι έχει πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες συναλλαγών και πολύ φθηνότερες τιμές. Επιπλέον, η κύρια εστίαση του νομίσματος ήταν πρωτότυπο για χρήση από τις τράπεζες – αυτό σημαίνει ότι το Ripple μπορεί να αποφύγει πολλούς κανονισμούς και άλλους ελέγχους που πρέπει να περάσουν άλλα κρυπτονομίσματα.

Πιθανώς το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του Ripple, ωστόσο, είναι ότι έχει ένα σημείο αναφοράς ελάχιστης τιμής και μπορεί να ανταλλαχθεί σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα εκεί έξω (fiats, gold, κ.λπ.). Αυτό επιτρέπει την τεράστια κινητικότητα και σε ένα σημείο κατάφερε ακόμη και να τοποθετήσει εν συντομία το Ripple στο # 2 σημείο της αγοράς κρυπτογράφησης, αμέσως μετά το Bitcoin.

Στο Ripple το επόμενο Bitcoin; Έχει τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη του, αλλά τελικά θα είναι η απόφαση της αγοράς.

Αιθέριο

Ποιο είναι το επόμενο λογότυπο Bitcoin - EthereumΊσως το πιο γνωστό κρυπτογράφηση σε αυτήν τη λίστα, το Ethereum υπήρξε ο μεγαλύτερος υποψήφιος για το Bitcoin για το νούμερο ένα σημείο στην αγορά. Εάν ρωτούσατε κάποιον «ποιο είναι το επόμενο Bitcoin;», η πιο συνηθισμένη απάντηση θα ήταν πιθανώς το Ethereum.

Γιατί όμως είναι αυτό?

Λοιπόν, το Ethereum θεωρείται ανώτερο από το Bitcoin με σχεδόν κάθε δυνατό τρόπο.

Το κύριο σημείο που αναφέρουν οι άνθρωποι είναι ότι ενώ το Bitcoin είναι μόλις ένα κρυπτογράφηση, το Ethereum είναι ένα ολόκληρο καθολικό της τεχνολογίας.

Το Ethereum επιτρέπει σε άλλα κρυπτονομίσματα που βασίζονται στο δίκτυο Ethereum να βασίζονται και να αναπτύσσονται στο δίκτυο που παρέχει αυτή η τεχνολογία. Υπό αυτήν την έννοια, θα μπορούσατε να πείτε ότι αν το Bitcoin ήταν σανίδα, το Ethereum είναι το σπίτι.

Τούτου λεχθέντος, είναι το Ethereum το επόμενο Bitcoin..?

Με μια τέτοια λίστα πιθανών διεκδικητών, μόνο ο χρόνος θα πει.

συμπέρασμα

Όπως πιθανώς έχετε παρατηρήσει, υπάρχουν πολλά κρυπτονομίσματα που στοχεύουν να γίνουν η απάντηση στην ερώτηση – ποιο είναι το επόμενο Bitcoin?

Το Bitcoin έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Από την αρχή του, το νόμισμα είχε ήδη θεωρηθεί από πολλούς ως η «εξέλιξη των νομισμάτων». Μετά από περισσότερα από οκτώ χρόνια διακύμανσης, το Bitcoin κατάφερε τελικά να ανεβεί στα ύψη. Με αυτόν τον τρόπο, άνοιξε τις πόρτες και για πολλά άλλα κρυπτονομίσματα.

Οι άνθρωποι ρωτούν συχνά: είναι το Litecoin το επόμενο Bitcoin; Είναι το Ethereum το επόμενο Bitcoin; Το επόμενο Bitcoin είναι το Ripple; Ή είναι (εισαγάγετε οποιοδήποτε κρυπτογράφηση εδώ) το επόμενο μεγάλο πράγμα στον κόσμο της κρυπτογράφησης?

Αλήθεια, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει σίγουρα την απάντηση. Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι ένα πολύ ασταθές μέρος – σε οποιαδήποτε δεδομένη χρονική στιγμή, κάτι τεράστιο μπορεί να συμβεί.

Ωστόσο, είναι δυνατόν να κάνουμε εικασίες. Υπάρχουν πολλές τέτοιες εικασίες που περιβάλλουν το Διαδίκτυο. Μερικά από αυτά έχουν αξία, άλλα είναι τυφλές υποθέσεις. Εάν θέλετε να κάνετε κάποια κερδοσκοπία μόνοι σας, θυμηθείτε πάντα έναν απλό κανόνα:

Ένα κρυπτογράφηση θα ανθεί όσο είναι χρήσιμο.

Οι άνθρωποι τοποθετούν τις εικασίες τους σε διάφορα πράγματα – τιμή, ιστορία, γεγονότα στην αγορά κρυπτογράφησης κ.λπ. Ενώ αυτά τα πράγματα συμβάλλουν στην ευημερία του νομίσματος, ο απόλυτος αποφασιστικός παράγοντας θα εξακολουθήσει να είναι η χρησιμότητά του.

Τα τρία cryptos που αναφέρονται σε αυτό το σεμινάριο είναι χρήσιμα με τους αντίστοιχους τρόπους τους, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα νομίσματα στην αγορά που είναι επίσης πολύ ελκυστικά με το δικό τους σύνολο τρόπων.

Όποια και αν είναι η απάντηση στην ερώτηση “ποιο είναι το επόμενο Bitcoin;” πραγματικά είναι, ένα πράγμα είναι σίγουρο – κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Αν θέλετε να κάνετε εικασίες, κάντε την έρευνά σας και διατηρήστε ένα επίπεδο για αυτό – ο κόσμος κρυπτογράφησης μπορεί μερικές φορές να είναι ένα πολύ χαοτικό μέρος.

Εάν αποφασίσετε να δοκιμάσετε και να απαντήσετε σε ποιο είναι το επόμενο Bitcoin, σας εύχομαι καλή τύχη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map