Τρόπος εξόρυξης Bitcoin: Ο πλήρης οδηγός

Έτσι, θέλετε να μάθετε πώς να ορυχείο Bitcoin, σωστά? Λοιπόν, αυτό είναι καλό, επειδή βρήκατε το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε!

Στον ακόλουθο οδηγό, θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εξόρυξη Bitcoin. Φυσικά, αν θέλετε να το κάνετε, θα υποθέσω ότι γνωρίζετε ήδη τα βασικά στοιχεία για την εκπληκτική αναστατωτική τεχνολογική και οικονομική ανακάλυψη που είναι το Bitcoin!

Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ από πού προέρχονται τα Bitcoin, πώς οι συναλλαγές διατηρούνται ασφαλείς και συνεπής στο δίκτυο Bitcoin, ή Πόσος χρόνος χρειάζεται για την εξόρυξη Bitcoin, Αυτός ο οδηγός πρέπει να σας βοηθήσει πολύ.

Λοιπόν, πιάστε το φτυάρι και το φακό του κεφαλιού σας, και ας πάμε να εξορύξουμε! Απλά αστειεύομαι. Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε ότι δεν κάνουμε πραγματικά εξόρυξη, σωστά?

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μερικά Bitcoin, από μια αξιόπιστη ανταλλαγή. Αν σας ενδιαφέρει, ρίξτε μια ματιά Νομισματική βάση ή Κάθισμα!

Μια σύντομη επεξήγηση του τρόπου εξόρυξης Bitcoin

Πριν ξεκινήσω να σας διδάσκω πώς να ορυχείο Bitcoin, θα πρέπει πρώτα να προσφέρω μια σύντομη εξήγηση για το τι εννοούμε όταν μιλάμε Εξόρυξη Bitcoin.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε ήδη, το Bitcoin είναι ένα μπλοκ αλυσίδας-με βάση κρυπτονόμισμα. Λειτουργεί ουσιαστικά παρόμοιο με το καθολικό μιας τράπεζας (αρχείο συναλλαγών). Ωστόσο, οι τράπεζες πρέπει να τις εμπιστεύεστε. Το Bitcoin είναι διαφορετικό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εμπιστεύεστε τον κώδικα που δημιούργησε το δίκτυο και τους κανόνες του. Δεν είναι τυχαίο ότι το Bitcoin δημιουργήθηκε αμέσως μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008. Έχει σχεδιαστεί για να είναι χρήματα χωρίς εμπιστοσύνη!

Αλλά περιμένετε ένα λεπτό, εάν δεν χρειάζεται να εμπιστευτείτε μια τράπεζα, πώς ξέρετε ότι οι άνθρωποι δεν θα εξαπατήσουν το δίκτυο; Πώς ξέρετε ότι κάθε Bitcoin μπορεί να δαπανηθεί μόνο μία φορά?

Το δίκτυο είναι εξασφαλίζεται από εξειδικευμένες μονάδες υπολογιστών ονομάζονται ανθρακωρύχοι που διανέμονται σε μεγάλο αριθμό μοναδικών οντοτήτων. Όταν υποβάλλετε μια συναλλαγή στο blockchain Bitcoin, αυτοί οι ανθρακωρύχοι πρέπει να ελέγξουν ότι διαθέτετε το απαραίτητο Bitcoin για να το στείλετε και ότι ακολουθούνται διάφοροι άλλοι κανόνες.

Πώς να εξορύξετε το Bitcoin: εξέδρες εξόρυξης

Πηγή: IEEE

Οι συναλλαγές ομαδοποιούνται σε μπλοκ και μετά μια σειρά χαρακτήρων πρέπει να μαντέψει κανείς από τους ανθρακωρύχους στο δίκτυο. Αυτοί οι χαρακτήρες είναι γνωστοί ως “hash” του μπλοκ. Κάθε μπλοκ περιέχει τον κατακερματισμό του προηγούμενου μπλοκ, καθώς και ένα νέο κατακερματισμό που πρέπει να μαντέψει.

Μόλις μαντέψει σωστά, ο ανθρακωρύχος μπορεί να προσθέσει το μπλοκ στην αλυσίδα. Αυτή η διαδικασία εικασίας ονομάζεται «απόδειξη της εργασίας“. Είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ασφαλείας που πρέπει να ξέρετε για να μάθετε πώς να εξορύξετε το Bitcoin.


Συμπεριλαμβανομένου του κατακερματισμού του προηγούμενου μπλοκ, οι άλλοι ανθρακωρύχοι στο δίκτυο μπορούν να επαληθεύσουν ότι αυτές οι συναλλαγές που περιλαμβάνονται σε ένα μπλοκ πραγματοποιήθηκαν μετά από εκείνες στα μπλοκ που προηγήθηκαν. Αυτή η συλλογή μπλοκ στη σειρά είναι το blockchain. Απλό, σωστό?

Block Rewards και Miner Fees

Οι ανθρακωρύχοι ξεκλειδώνουν νέο Bitcoin όταν προσθέτουν ένα μπλοκ στο blockchain. Παίρνουν επίσης την ανταμοιβή των τελών που περιλαμβάνουν οι χρήστες στις συναλλαγές τους. Αυτό το καθιστά χρήσιμο να ξοδεύουμε χρήματα για την ηλεκτρική ενέργεια και τα συστήματα υπολογιστών που απαιτούνται για την εξόρυξη. Όταν κάθε Bitcoin αξίζει χιλιάδες δολάρια, είναι πραγματικά πολύ ισχυρό κίνητρο!

Οι τρεις τρόποι

Εντάξει, τώρα που ξέρετε ακριβώς γιατί θα θέλατε να εξορύξετε το Bitcoin, ας πάρουμε το κομμάτι που είμαι σίγουρος ότι ήρθατε εδώ – μάθετε πώς να ορυχείο Bitcoin! Υπάρχουν τρεις τρόποι για να ξεκινήσετε την εξόρυξη Bitcoin:

εξόρυξη πισίνας εξόρυξη μόνο εξόρυξη σύννεφων

Εξόρυξη Πισίνας

(Συνιστάται)

Εξόρυξη μόνη της

(δεν συνιστάται για αρχάριους ή χόμπι ανθρακωρύχους)

Χρήση υπηρεσιών εξόρυξης cloud

(δεν συνιστάται για κανέναν!)

Θα τα κοιτάξω με λίγο περισσότερη λεπτομέρεια και μετά θα βρω ακριβώς πώς να εξορύξω Bitcoin!

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Εξόρυξη Πισίνας

Η εξόρυξη Bitcoin ως μέρος μιας μεγαλύτερης ομάδας ανθρακωρύχων είναι Το πιο εύκολο, γρηγορότερα, και ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι η λειτουργία εξόρυξης Bitcoin είναι κερδοφόρα. Συμμετέχετε με άλλους ανθρακωρύχους για να μοιραστείτε τις ανταμοιβές.

Με την εγγραφή σας σε μια πισίνα, εσείς (και όλοι οι άλλοι στην πισίνα) συμφωνείτε διαχωρίστε οποιοδήποτε Bitcoin ανταμειφθείτε με τα άλλα μέλη της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι θα λαμβάνετε τακτικά μικρές πληρωμές.

Ωστόσο, δεν είναι όλες οι πισίνες ίδιες. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μπιλιάρδου. Αυτοί είναι:

 • ο Μέγεθος της πισίνας.
 • ο ελάχιστες πληρωμές.
 • ο αμοιβές χρεώνονται από την πισίνα.

Μέγεθος της πισίνας

Το μέγεθος της πισίνας είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε όταν κάνετε εξόρυξη ως μέρος μιας πισίνας, καθώς καθώς περισσότεροι άνθρωποι ορυχείο στην πισίνα, αυξάνονται οι πιθανότητες ανταμοιβής. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι ανταμοιβές θα μοιραστούν μεταξύ περισσότερων χρηστών, θα είναι επίσης μικρότερες!

Πώς να εξορύξετε Bitcoin: μεγαλύτερες δεξαμενές εξόρυξηςΜεγαλύτερες πισίνες ορυχείων | Πηγή: blockchain

Η συμμετοχή σε μεγάλες δεξαμενές εξόρυξης κρυπτονομισμάτων είναι συνήθως μια άνετη επιλογή για αρχάριους τρόπους εξόρυξης Bitcoin. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτοί θα είναι λήψη πολλών πληρωμών και δεν θα ξοδεύουμε πολλά για ηλεκτρικό ρεύμα περιμένοντας το επόμενο κλάσμα ενός Bitcoin να τους ανταμείψει.

Η ελάχιστη πληρωμή

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να εξετάσουμε είναι την ελάχιστη πληρωμή που θα σας επιτρέψει να κάνετε ανάληψη. Ως ελάχιστη πληρωμή, εννοώ το μικρότερο ποσό Bitcoin που θα σας επιτρέψει να συγκεντρώσετε. Εάν είστε πολύ νέοι στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, πιθανότατα θα θελήσετε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα με όσο το δυνατόν χαμηλότερη ελάχιστη πληρωμή. Αυτό θα σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα λειτουργούν όπως θα έπρεπε σε μικρότερη περίοδο.

Δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε πολύ ακριβό ηλεκτρικό ρεύμα συγκεντρώνοντας Bitcoin αξίας μερικών εκατοντάδων δολαρίων μόνο για να διαπιστώσετε ότι η πισίνα εξαφανίζεται ή κάτι πολύ κακό συμβαίνει στις ειδήσεις κρυπτογράφησης για να κάνει την τιμή του Bitcoin ξαφνικά να πέσει!

Τέλη πισίνας

Κάθε πισίνα χρεώνει ένα τέλος για τη διοργάνωση όλων για εσάς. Η αμοιβή είναι συνήθως ένα ποσοστό των κερδών σας. Θα λαμβάνεται πάντα από το Bitcoin που σας ανήκει αυτόματα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την πληρωμή μόνοι σας!

Φυσικά, δεν χρειάζεται να σας το πούμε αυτό όσο χαμηλότερο είναι το τέλος που πληρώνετε, το καλύτερο για την κερδοφορία σας. Αυτό είναι προφανές!

Πώς να εξορύξετε το Bitcoin: ένα εξορυκτικό Bitcoin.

Οι τυπικές χρεώσεις είναι μεταξύ 1% και περίπου 3%. Υπάρχουν επίσης πισίνες με χρέωση εξόρυξης 0%. Ωστόσο, η αξιοπιστία τους δεν έχει ακόμη δει. Αν δεν γνωρίζετε ένα άτομο που εμπιστεύεστε που προτείνει μια δωρεάν πισίνα εξόρυξης, προτιμάτε να πηγαίνετε με κάποιον που έχει δημιουργήσει φήμη για τον εαυτό του.

Το τρέξιμο μπιλιάρδου είναι ακριβό. Υπάρχουν πολλά συστήματα υπολογιστών και χώρος κέντρων δεδομένων που πρέπει να πληρωθούν. Είναι μια πλήρης απασχόληση για λίγα μέλη του προσωπικού. Τα τέλη περίπου 1% είναι δίκαια. Ωστόσο, πιθανότατα θα πρέπει να αποφύγετε πισίνες με χρεώσεις άνω του 3%.

Εξόρυξη μόνος

Όταν μιλάτε για να εξορύξετε το Bitcoin, μόνο η εξόρυξη είναι δυνατή. Φαίνεται πιθανώς η καλύτερη ιδέα. Σίγουρα, δεν θα έπρεπε να μοιράζεστε τις ανταμοιβές εξόρυξης με χιλιάδες άλλα άτομα; Επίσης, η πληρωμή 1% για ό, τι κάνετε θα μπορούσε να καταλήξει ακριβό αν σκοπεύετε να το ορυχείο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Λοιπόν, έχεις δίκιο Περίπου.

Το Solo Bitcoin mining σημαίνει αυτό δεν χρειάζεται να μοιράζεστε τα κέρδη σας με μια τεράστια ομάδα άλλων ανθρώπων. Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν πρέπει να μοιραστείτε τα κέρδη των χιλιάδων άλλων ανθρακωρύχων. Πληρώνεστε μόνο εάν είστε ο ανθρακωρύχος που επιλύει το κατακερματισμό.

Αυτό σημαίνει ότι δεν ανταγωνίζεστε μόνο με κάθε άλλο σόλο ανθρακωρύχο στον πλανήτη, αλλά επίσης ανταγωνίζεστε με κάθε πισίνα. Ακόμα κι αν έχετε περισσότερη υπολογιστική ισχύ από κάθε μεμονωμένο ανθρακωρύχο σε κάθε πισίνα, έχετε περισσότερα από ό, τι ολόκληρο το pool σε συνδυασμό; Πιθανώς (σίγουρα) όχι!

Ωστόσο, εάν είστε πολυεκατομμυριούχος, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια κερδοφόρα επιχείρηση εξόρυξης σόλο. Θα πρέπει να αγοράσετε εκατοντάδες (αν όχι χιλιάδες) ASIC (τσιπ κυκλώματος για συγκεκριμένη εφαρμογή). Για τις καλύτερες μάρκες εξόρυξης, θα κοιτάξετε να δαπανήσετε περίπου 1.000 έως 1.500 $.

Προβλήματα για Solo Bitcoin Miners

Για την εκτέλεση εκατοντάδων τσιπ υπολογιστή θα χρειαστούν μια πολύ ηλεκτρική ενέργεια. Ο καλύτερος δυνατός τρόπος να εξορύξετε το Bitcoin τώρα είναι με τη βοήθεια του ο ανθρακωρύχος DragonMint T1. Αυτό λειτουργεί στα 1.600W. Πολλαπλασιάστε αυτό με 100, για παράδειγμα, και εξετάζετε έναν τεράστιο λογαριασμό ισχύος κάθε μήνα!

Για να επιδεινωθούν τα πράγματα, γίνεται η εκτέλεση εκατοντάδων τσιπ υπολογιστή ζεστό. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φορητό υπολογιστή για μερικές ώρες στο γόνατό σας. Μπορούν να ζεσταθούν, σωστά; Ο μέσος φορητός υπολογιστής λειτουργεί περίπου στα 60W. Αυτό είναι περίπου 26 φορές λιγότερη ισχύ από μια μεμονωμένη μονάδα DragonMint. Τώρα, φανταστείτε 100 από αυτά τα κακά αγόρια να τρέχουν ταυτόχρονα σε ένα μικρό δωμάτιο. Θα χρειαστείτε σοβαρό εξαερισμό! Αυτό σημαίνει περισσότερη κατανάλωση ενέργειας!

Πώς να εξορύξετε το Bitcoin: DagonMint T1 Miner solo mining.

Πηγή: halongmining

Μία από τις ανησυχίες που θα προκύψουν στο δρόμο σας για να μάθετε πώς να ορυχείο Bitcoin είναι ο θόρυβος. Με τη συνεχή βόμβη εκατοντάδων εξαρτημάτων υπολογιστών, καθώς και εγκαταστάσεις ψύξης βιομηχανικής κλίμακας που λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, μια επαγγελματική επιχείρηση σόλο εξόρυξης θα είναι σκληρά!

Όταν κοιτάζετε πού οι περισσότεροι σόλο ανθρακωρύχοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν τις δραστηριότητές τους, θα δείτε ένα μοτίβο να αναδύεται Τους αρέσει δροσερα κλιματα (απαιτείται λιγότερος εξαερισμός), φθηνή ηλεκτρική ενέργεια (το κόστος ισχύος εξαντλείται στα κέρδη λιγότερο), και μακρινός, αγροτικές τοποθεσίες (υπάρχει χώρος για σημαντικές λειτουργίες μακριά από άτομα που μπορεί να διαμαρτύρονται για το θόρυβο). Οι κορυφαίες τοποθεσίες εξόρυξης Bitcoin είναι σήμερα Ισλανδία, αγροτικός Καναδάς, και Ρωσία.

Εξόρυξη Cloud

εξόρυξη σύννεφων

Μπορείτε να ρωτήσετε γιατί κάποιος θα ενοχλούσε να δαπανήσει τα τεράστια χρηματικά ποσά σε ακριβό εξοπλισμό εξόρυξης για να το νοικιάσει σε κάποιον άλλο. Ο λόγος είναι απλός. Θέλουν να εγγυάται τα κέρδη από την επένδυσή τους και δεν τα επηρεάζει από τις μεταβολές στην τιμή του Bitcoin.

Η ιδέα φαίνεται περίεργη, αλλά μερικοί άνθρωποι επιλέγουν πώς να εξορύξουν το Bitcoin με αυτόν τον τρόπο. Ας δούμε μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εξόρυξης cloud.

Μπράβο

Πλεονεκτήματα του Cloud Mining

✓ Δεν είστε υπεύθυνοι για τον εξοπλισμό. Εάν κάτι σπάσει, συχνά δεν χρειάζεται να το αντικαταστήσετε ή να το επισκευάσετε (ωστόσο, να είστε πάντα προσεκτικοί για να διαβάσετε τη μικρή εκτύπωση σε ένα συμβόλαιο εξόρυξης cloud. Η εταιρεία ενδέχεται να σας ζητήσει να πληρώσετε για ζημιές στον εξοπλισμό τους!).

✓ Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα με εξόρυξη Bitcoin χωρίς να ξοδέψετε χιλιάδες ή εκατομμύρια για εξόρυξη εξοπλισμού. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε τη ζέστη ή τον θόρυβο στο σπίτι σας ή σε άλλες πιθανές τοποθεσίες.

✓ Το τελικό πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τίποτα για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε cloud στο δικό μου, πιθανώς δεν χρειάζεστε αυτόν τον οδηγό για το πώς να εξορύξετε Bitcoin!

αποδοκιμάζω

Μειονεκτήματα του Cloud Mining

Pay Πληρώνετε χρήματα εκ των προτέρων. Εάν η τιμή του Bitcoin πέσει σημαντικά, ενδέχεται να έχετε κολλήσει σε ένα συμβόλαιο και να κάνετε εξόρυξη με απώλεια έως ότου η τιμή αυξηθεί ξανά (αν ισχύει ποτέ). Αναλαμβάνετε όλο τον κίνδυνο, καθώς ο χειριστής εξόρυξης σύννεφων είναι εγγυημένο κέρδος.

✗ Δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε ή να αλλάξετε είτε το λογισμικό εξόρυξης ή το υλικό που χρησιμοποιείται από τον πάροχο εξόρυξης cloud.

Companies Οι εταιρείες εξόρυξης cloud είναι στόχους για χάκερ. Τον Ιούλιο του 2017, το Genesis Mining παραβιάστηκε. Το Bitcoin μεταφέρθηκε από το ζεστό πορτοφόλι της εταιρείας σε ένα εξωτερικό πορτοφόλι.

Προσωπική γνώμη: Αν θέλετε να αποκτήσετε κάποια κρυπτογράφηση, αλλά δεν θέλετε να επενδύσετε σε ακριβά εργαλεία εξόρυξης, αγοράστε λίγο Bitcoin με τα χρήματα που θα έχετε ξοδέψει σε ένα συμβόλαιο εξόρυξης cloud. Με αυτόν τον τρόπο, εάν η αγορά λάβει δραματική κάμψη, μπορείτε να πουλήσετε τη θέση σας. Δεν θα κολλήσετε σε ένα συμβόλαιο εξόρυξης που γίνεται όλο και πιο άχρηστο με τη μέρα.

Τρόπος εξόρυξης Bitcoin σε μια ομάδα: Εκμάθηση

Λοιπόν, πιθανότατα θέλετε να ξεκινήσετε την εξόρυξη Bitcoin ήδη; Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε πριν ξεκινήσετε:

 • Τουλάχιστον μια εξέδρα εξόρυξης Bitcoin ASIC.
 • Μια εφαρμογή εξόρυξης.
 • Ένα ψηφιακό πορτοφόλι για να αποθηκεύσετε το Bitcoin που δημιουργείτε.
 • Εξοπλισμός εξαερισμού – ανεμιστήρες, αγωγός (μόνο για μεγαλύτερες λειτουργίες).
 • Συνδρομή σε πισίνα.
 • Διαχωριστές ισχύος.
 • Μονάδες τροφοδοσίας (η ισχύς του ASIC σας θα καθορίσει πόση και ποια ισχύ χρειάζεστε).
 • Καλώδιο Ethernet.
 • σύνδεση στο Internet.
 • Υπολογιστής ή κινητή συσκευή με δυνατότητα περιήγησης στο Διαδίκτυο.

Ρύθμιση του εργαλείου

Οι συγκεκριμένες επιλογές ρύθμισης θα διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο του ASIC miner που χρησιμοποιείτε. Ο κατασκευαστής πρέπει να αναφέρει με ακρίβεια πώς να το κάνει αυτό στο εγχειρίδιο χρήστη ή στον ιστότοπό του. Ο παρακάτω οδηγός είναι συγκεκριμένος στις πώς να εξορύξετε το Bitcoin με τη μονάδα Antminer S9 στο Antpool. Ωστόσο, μεγάλο μέρος αυτού θα είναι χρήσιμο ανεξάρτητα από το αν ο ανθρακωρύχος ASIC αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε.

1. Βρείτε την κλήρωση ισχύος του ASIC σας. Αυτό πρέπει να αναφέρεται σαφώς στο εγχειρίδιο σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Το S9 χρησιμοποιεί 1.275 Watt.

2. Ταιριάξτε τις μονάδες τροφοδοσίας με την κλήρωση ρεύματος. Δύο 110v PSU των 1.000W και 650W θα είναι επαρκείς για τις περισσότερες λειτουργίες ενός μόνο ανθρακωρύχου.

3. Συνδέστε τις μονάδες τροφοδοσίας στη μονάδα Antminer χρησιμοποιώντας τις σχετικές συνδέσεις.

4. Μόλις συνδεθείτε στο τροφοδοτικό, τοποθετήστε το καλώδιο ethernet και συνδέστε το στο δρομολογητή του διαδικτύου σας.

5. Βεβαιωθείτε ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες συνδέσεις και στη συνέχεια ενεργοποιήστε το τροφοδοτικό. Το Antminer S9 θα πρέπει τώρα να ενεργοποιηθεί.

6. Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας ένα εργαλείο σάρωσης IP για να εμφανίσετε τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Θα πρέπει να δείτε το Antminer σας στη λίστα. Στη συνέχεια, μπορείτε να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση IP του Antminer στο παράθυρο του προγράμματος περιήγησής σας στη συσκευή που έχετε επιλέξει.

7. Η επόμενη οθόνη που βλέπετε θα πρέπει να είναι το παράθυρο σύνδεσης του ανθρακωρύχου. Στην περίπτωση του Antminer S9, τα προεπιλεγμένα στοιχεία σύνδεσης είναι όνομα χρήστη – root, password – root. Μπορείτε να τα αλλάξετε κάνοντας κλικ στο “διαχειριστήςΚαρτέλα. Συνιστώ να το κάνετε αυτό.Πώς να εξορύξετε το Bitcoin: Ant Mine.

8. Τώρα θα πρέπει να εισαγάγετε διάφορες λεπτομέρειες από την πισίνα εξόρυξης που θα χρησιμοποιείτε. Θα πρέπει να μπορείτε να τα βρείτε εύκολα από τον ιστότοπο της δεξαμενής εξόρυξης.

Τρόπος εξόρυξης Bitcoin: Γενικές διαμορφώσεις Ant Miner.

9. Μόλις μπείτε, το Antminer θα πρέπει να ξεκινήσει την εξόρυξη στην πισίνα.

Επιλέγοντας μια πισίνα εξόρυξης

Στο δρόμο σας για να μάθετε πώς να εξορύξετε το Bitcoin, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε ομάδα εξόρυξης Bitcoin θέλετε. Ωστόσο, σας προτείνουμε να επιλέξετε μία από αυτές τις συνιστώμενες ομάδες για να ξεκινήσετε με:

Όνομα πισίνας Τέλος πισίνας Ελάχιστη πληρωμή Διεύθυνση πισίνας Μέγεθος πισίνας
Slush Pool 2% 1mBTC (με χρέωση) 10mBTC (δωρεάν) stratum + tcp: //eu.stratum.slushpool.com: 3333

(Διεύθυνση ευρώ)

Μεσαίο
Μέσω BTC 2% -4% (εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής των μετοχών) 0,1 mBTC στρώμα + tcp: //btc.viabtc.com: 3333 Μεγάλο
F2Πολύ 3% 1mBTC stratum + tcp: //stratum.f2pool.com: 3333 Μεγάλο
Antpool 1% 0,5 mBTC stratum + tcp //stratum.antpool.com Μεγάλο

Σημείωση: Οι διευθύνσεις συγκέντρωσης προορίζονται για χρήστες από την Ευρώπη όπου αναφέρονται. Άλλες διευθύνσεις θα ισχύουν από άλλα μέρη του κόσμου.

Σημείωση: Το 1mBTC είναι το 1/1000 του Bitcoin.

Πώς να ελέγξετε πόσα έχετε εξόρυξη

Κάθε πισίνα εξόρυξης θα έχει διεπαφή χρήστη. Ωστόσο, η ιδέα είναι πάντα η ίδια. Πρέπει να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της πισίνας σας και πληκτρολογήστε τη δημόσια διεύθυνση του πορτοφολιού σας όταν σας ζητηθεί.

Πληκτρολογήστε τη δημόσια διεύθυνση του πορτοφολιού σας στη γραμμή αναζήτησης. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις προσπάθειές σας εξόρυξης Bitcoin μέχρι στιγμής. Ορισμένες ομάδες θα επιτρέψουν στους χρήστες να ορίσουν το ποσό που θέλουν να εξορύξουν πριν αποσταλεί αυτόματα το Bitcoin τους το εξωτερικό πορτοφόλι διεύθυνση που έχουν καθορίσει.

Πώς να υπολογίσετε τα αναμενόμενα κέρδη

Εάν θέλετε να ελέγξετε πόσα πρέπει να κερδίζετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αριθμομηχανή εξόρυξης. CryptoCompare παρέχει ένα εύκολο στη χρήση.

 • Ανοίξτε το λογισμικό εξόρυξης και ελέγξτε πόσα Megahashes ανά δευτερόλεπτο κάνει (Mh / s).
 • Φορτώστε την αριθμομηχανή κερδοφορίας εξόρυξης.
 • Εισαγάγετε την τρέχουσα ισχύ κατακερματισμού εξόρυξης.
 • Εισαγάγετε την κατανάλωση ισχύος της μονάδας ή των μονάδων σας.
 • Εισαγάγετε το κόστος της ηλεκτρικής σας ενέργειας σε kWh. Θα πρέπει να μπορείτε να το λάβετε από τον προμηθευτή ενέργειας.
 • Εισαγάγετε το τέλος της πισίνας για την πισίνα που χρησιμοποιείτε.

Στο παράδειγμα από την παρακάτω εικόνα, χρησιμοποιούμε ένα εξόρυξη ανθρακωρύχου DragonMint T1 στην πισίνα εξόρυξης Slush. Η ηλεκτρική μας ενέργεια είναι περίπου η μέση τιμή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, θα θέλατε να κάνετε αγορές για να βρείτε το χαμηλότερο δυνατό κόστος ηλεκτρικής ενέργειας στην περιοχή σας!Πώς να εξορύξετε το Bitcoin: υπολογίστε τα αναμενόμενα κέρδη στο CryptoCompare.

Όπως μπορείτε να δείτε, η εξόρυξη στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα! Η υψηλή τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας σημαίνει ότι θα είστε χάνουν 2,45 $ κάθε μέρα, ακόμη και με τον πιο αποτελεσματικό ανθρακωρύχο στην αγορά. Όταν λαμβάνετε υπόψη την τιμή της ίδιας της μονάδας, αυτό το παράδειγμα λειτουργίας θα είναι απίστευτα ακριβό!

Εάν αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο καιρό χρειάζεται για την εξόρυξη ενός Bitcoin, μπορείτε να το δείτε εξαρτάται από το υλικό σας. Με αυτό το εξαιρετικά προηγμένο κομμάτι κιτ, θα χρειαζόταν πάνω από τρεισήμισι χρόνια. Αυτό ισχύει και στην τρέχουσα βαθμολογία δυσκολίας. Καθώς περισσότεροι ανθρακωρύχοι εργάζονται στο δίκτυο, η δυσκολία αυξάνεται και ο αριθμός Bitcoin που μπορεί να αναμένει ένας ανθρακωρύχος μειώνεται.

Κλείνοντας Σκέψεις

Αρα αυτο ειναι! Αυτός είναι ο οδηγός μου σχετικά με τον τρόπο εξόρυξης Bitcoin. Θα κλείσω τον οδηγό με μερικές σκέψεις σχετικά με την εξόρυξη Bitcoin.

Η εξόρυξη Bitcoin είναι πολύ σημαντικό. Αξίζει να κάνετε ακόμα κι αν δεν κάνετε τεράστια (ή καθόλου) κέρδη. Όσο περισσότεροι ανθρακωρύχοι εργάζονται στο δίκτυο, όσο πιο ασφαλές είναι. Μερικοί ανθρακωρύχοι εξορύσσουν το δίκτυο με απώλεια. Θεωρούν ότι είναι καθήκον τους να τρέχουν ανθρακωρύχους για να αυξήσουν το δίκτυο αποκέντρωση και μειώστε την πιθανότητα πιθανής επίθεσης είναι επιτυχής.

Δυστυχώς, η εξόρυξη Bitcoin είναι πολύ ανταγωνιστικός αυτές τις μέρες. Χωρίς τεράστια επένδυση και την ελευθερία να εγκαταστήσετε κάπου με χαμηλά ποσοστά ηλεκτρικής ενέργειας και δροσερό κλίμα, οι πιθανότητές σας να κερδίσετε πολλά χρήματα εξόρυξη Bitcoin είναι πολύ μικρές.

Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να εξορύξετε Bitcoin, είναι ακόμα καλό να μάθετε πώς να το κάνετε έτσι ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα την τεχνολογία, καθώς και την ευρύτερη βιομηχανία.

Εάν δεν έχετε πολλά να ξοδέψετε και ενδιαφέρεστε περισσότερο για τα κέρδη από ό, τι ασφαλίζετε το δίκτυο, μπορείτε πάντα να εξορύξετε ένα διαφορετικό κρυπτογράφηση. Αρκετά ψηφιακά νομίσματα μπορούν ακόμα να εξορυχθούν με επιτυχία με ένα τσιπ GPU ή CPU. Αιθέριο και Μονόρο είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Ωστόσο, μια γρήγορη αναζήτηση στο Διαδίκτυο θα βρει πολλά ακόμη σκοτεινά έργα που μπορούν να εξορύσσονται με λιγότερο ακριβό υλικό.

Λοιπόν, αυτό ήταν. Αυτό είναι το τέλος αυτού του τρόπου εξόρυξης του οδηγού Bitcoin. Ελπίζω να μάθατε πολλά!

Τώρα πρέπει να γνωρίζετε σχεδόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εξόρυξη Bitcoin. από τους λόγους, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο εξόρυξης Bitcoin, τη διαδικασία εγκατάστασης και την απάντηση στην ερώτηση “πόσο καιρό χρειάζεται για την εξόρυξη Bitcoin.” Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το λογισμικό εξόρυξης Bitcoin, κάντε κλικ στο εδώ. Εάν ενδιαφέρεστε για κορυφαίο υλικό εξόρυξης Bitcoin, πατήστε εδώ.

Επίσης, εάν η εξόρυξη δεν φαίνεται σαν το φλιτζάνι του τσαγιού σας, θα μπορούσατε επίσης να αγοράσετε λίγο Bitcoin σε ένα από τα πιο αξιόπιστα χρηματιστήρια, όπως Νομισματική βάση ή Κάθισμα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map