Πώς να κερδίσετε χρήματα με το Bitcoin: Ένας περιεκτικός οδηγός

Bitcoin, ως κρυπτονόμισμα, έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στο mainstream εδώ και αρκετό καιρό. Οι άνθρωποι αναλύουν το παρελθόν του και εικάζουν για το μέλλον του για πολλούς λόγους – ορισμένοι θέλουν να γνωρίζουν την ιστορία των κρυπτονομισμάτων, άλλοι είναι περίεργοι πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες.

Όποιος και αν είναι ο λόγος σας, σε αυτόν τον οδηγό θα μιλήσουμε για διαφορετικούς τρόπους πώς να κερδίσετε χρήματα με το Bitcoin.

Θα μιλήσουμε για τους διαφορετικούς τρόπους πώς να επωφεληθείτε από το Bitcoin – αλλά πρώτα απ ‘όλα, θα σκεφτούμε γιατί το Bitcoin είναι τόσο δημοφιλές. Τότε, όταν καταλαβαίνουμε το ιστορία (ή τουλάχιστον η εξαιρετικά σύντομη έκδοση αυτού) της εμφάνισης και της άνοδος αυτού του κρυπτονομίσματος, θα το διερευνήσουμε κερδίζοντας ευκαιρίες.

Σημείωση: Δεν έχει σημασία αν εσύ κάντε μια έξυπνη επένδυση και κερδίστε πολλά χρήματα από αυτό εάν έχετε μη ασφαλές πορτοφόλι που μπορεί εύκολα να χακαριστεί. Ωστόσο, επιλέξτε ένα αξιόπιστο πορτοφόλι Bitcoin. ο πλέον προτεινόμενες επιλογές περιλαμβάνω Καθολικό Nano S και Trezor Model T.

Η σύντομη έκδοση του ιστορικού Bitcoin

Bitcoin δημιουργήθηκε το 2009 από κάποιον (ή κάποια ομάδα ατόμων) γνωστό με το ψευδώνυμο του Satoshi Nakamoto. Τη στιγμή που είδε το φως της ημέρας, κανείς δεν είχε ακούσει καν για κρυπτονομίσματα, πόσο μάλλον να το συναντούσε.


Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Τα βρεφικά και εφηβικά χρόνια του Bitcoin ήταν αρκετά τραχύ – απέτυχε να κερδίσει σημαντική πρόσφυση και προσοχή, παρόλο που οι τιμές του κυμάνθηκαν για αυτό που (τότε) φαινόταν αρκετά. Κανείς δεν αναρωτιόταν ακόμα πώς να κερδίσει χρήματα με το Bitcoin.

Τέλος, στο αρχές του 2017 Το Bitcoin παραβίασε το σημείο αναφοράς 1000 $. Σε μόλις ένα χρόνο, κατάφερε σχεδόν φτάνουν τα 20.000 $ σημάδι ελέγχου.

Περιττό να πούμε ότι αυτό ήταν τεράστιο – όλοι είτε στέκονταν με τα κουφώματα τους που έφταναν στο πάτωμα είτε χύνονταν ό, τι είχαν στο Bitcoin – φαινόταν σαν μια ασταμάτητη δύναμη που συνέχισε να αυξάνει τη δυναμική της κάθε μέρα. Ωστόσο, εάν έχετε ελέγξει πρόσφατα τα διαγράμματα τιμών Bitcoin, γνωρίζετε ότι τα πράγματα είχαν διαφορετική στροφή.

Η πτώση του Bitcoin (;)

Στο αρχές του 2018, Η τιμή του Bitcoin ήταν περίπου 11.000 $, και έφτασε σε ένα συγκλονιστικό χαμηλό σχεδόν 6000 $. Τη στιγμή της σύνταξης αυτού του οδηγού, το Bitcoin αξίζει επί του παρόντος 6400 $.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2021: Δύο χρόνια αργότερα μπορούμε να δούμε ότι είναι το Bitcoin αποδίδει αρκετά καλά. ο τρέχουσα τιμολόγηση του κρυπτονομίσματος είναι 10,292 $ και, ενώ υπάρχουν κάποια αισθητά σκαμπανεβάσματα, η τιμή φαίνεται να παραμένει αρκετά υψηλή, ακριβώς όπως στις αρχές του 2018.

Πώς να κερδίσετε χρήματα με το Bitcoin: Ένας περιεκτικός οδηγός

Τι προκάλεσε συντριβή αυτού του μεγέθους; Λοιπόν, υπάρχουν πολλές εικασίες.

Οι άνθρωποι που κοιτάζουν συχνά πώς να κερδίζουν χρήματα με κρυπτογράφηση πιθανότατα θα ξέρουν πώς φαίνεται το διάγραμμα τιμών Bitcoin:

Πώς να κερδίσετε χρήματα με το Bitcoin: Ένας περιεκτικός οδηγός

Μήπως σας θυμίζει κάτι; Ένα… δόντι, ίσως?

Αυτός ο τύπος διαγράμματος ονομάζεται «δόντι καρχαρία» διάγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή του κρυπτονομίσματος (σε αυτήν την περίπτωση – Bitcoin) αυξήθηκε και έπεσε τόσο γρήγορα που η πορεία που πήρε στο γράφημα μοιάζει με ένα αιχμηρό δόντι καρχαρία.

Αυτό ονομάζεται επίσης «φούσκα έκρηξης». Ένας διάσημος οικονομολόγος αναφέρθηκε ακόμη και λέγοντας ότι το Bitcoin ήταν η «μεγαλύτερη έκρηξη φυσαλίδων στην ιστορία». Οι λόγοι πίσω από αυτό υποτίθεται ότι είναι ενσωματωμένη διαφημιστική εκστρατεία, έλλειψη υποστήριξης για το blockchain, χειρισμοί της αγοράς και πολλά, πολλά άλλα.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, είναι προφανές ότι αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, το Bitcoin πήρε ένα τεράστια κατάδυση από το οποίο προσπαθεί επί του παρόντος να ανακάμψει. Όποιος ψάχνει πώς να κερδίσει χρήματα με το Bitcoin θα πρέπει πιθανώς να έχει κατά νου αυτά τα πράγματα.

Πώς να κερδίσετε χρήματα με το Bitcoin?

Λοιπόν τώρα που ξέρετε μερικά πράγματα για το άνοδος και πτώση του Bitcoin, μπορούμε τελικά να προχωρήσουμε στο μεθόδους δημιουργίας χρημάτων.

Υπάρχουν αρκετές μεθόδους για να κερδίσω χρήματα με τη βοήθεια του Bitcoin, αλλά σε αυτόν τον οδηγό, θα καλύψω μόνο τα κύρια – αν έπρεπε να τα αναφέρω όλα, αυτός ο οδηγός θα έχει μήκος τουλάχιστον τριακόσια σελίδων.

Η λίστα δεν συντάσσεται με συγκεκριμένη σειρά. Ορισμένες μέθοδοι λειτουργούν καλύτερα (ή ταχύτερα) από άλλες, αλλά – γενικά – εξαρτάται από το άτομο.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Μέθοδος # 1 – Αγορά Bitcoin

Όχι, δεν αστειεύομαι.

Υπάρχουν τεράστιες ομάδες ανθρώπων που «επενδύουν» σε Bitcoin από απλά το αγοράζετε. Αυτή είναι μια επικίνδυνη μέθοδος, φυσικά, αλλά πιθανώς η πιο απλή για εκτέλεση.

Υπάρχουν μερικοί τύποι τέτοιων επενδυτών. Μερικοί άνθρωποι αγοράζουν μόνο ένα συγκεκριμένη ποσότητα του νομίσματος και ξεχάστε το για ένα χρόνο… ή δέκα. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν συνήθως όχι πραγματική πρόθεση κέρδους βραχυπρόθεσμα – Συχνά πιστεύουν στο επιτυχημένο μέλλον των κρυπτονομισμάτων και ελπίζουν ότι η επένδυσή τους τώρα θα τους φέρει ένα δεκαπλάσιο κέρδος.

Ένας άλλος τύπος επενδυτών Bitcoin είναι οι άνθρωποι που το κάνουν πολλές έρευνες, διαβάστε όλες τις διαθέσιμες προβλέψεις για το πώς να κερδίσετε χρήματα με κρυπτογράφηση και να περάσετε εβδομάδες αναλύοντας δεδομένα και στατιστικά στοιχεία. Αυτοί οι άνθρωποι τείνουν να έχουν πολύ συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο στο μυαλό – τις περισσότερες φορές, ψάχνουν να επενδύσουν βραχυπρόθεσμα και απλά πρέπει να ξέρω πότε να το κάνω.

Πώς να κερδίσετε χρήματα με το Bitcoin: Ένας περιεκτικός οδηγός

Επίσης, αυτές οι επενδύσεις τείνουν να είναι μικρότερα σε σύγκριση με τα μακροπρόθεσμα – τελικά, οι άνθρωποι επενδύουν έχοντας κάνει έναν τόνο έρευνας εκ των προτέρων, αλλά εάν η επένδυσή τους αποτύχει, θα μπορούσαν απλώς να προχωρήσουν στο επόμενο χρονικό πλαίσιο.

Αν σκέφτεστε πώς να κερδίσετε χρήματα με το Bitcoin ή πώς να κερδίζετε χρήματα με κρυπτογράφηση γενικά, αγορά Bitcoin μπορεί να είναι υπέροχος εκκινητής – ή καταστροφικός. Μπορεί να σας κάνει τεράστια χρηματικά ποσά πραγματικά γρήγορα ή μπορεί να σας οδηγήσει στο χείλος του χρέους. Όλα εξαρτώνται από έναν μόνο παράγοντα – το ποσό της έρευνας που έχετε κάνει προηγουμένως.

Υπόδειξη: Δεν πρέπει να επενδύετε το χρηματικό ποσό που δεν μπορείτε να χειριστείτε για να χάσετε.

Μέθοδος # 2 – Αποδοχή πληρωμής σε Bitcoin

Έχετε ακούσει για το Fiverr; Είναι ένας ιστότοπος όπου οι άνθρωποι πληρώνουν 5 $ για κάποια υπηρεσία που παρέχεται από άλλους ελεύθερους επαγγελματίες. Τώρα πάρτε την ίδια ιδέα, αλλά φανταστείτε το Bitcoin να μπαίνει στη θέση του USD.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να λειτουργήσει αυτή η μέθοδος έχει ως εξής:

  • Σκεφτείτε μια ικανότητα στην οποία είστε ικανοί. Αυτό μπορεί ειλικρινά να είναι οτιδήποτε – ξεκινώντας από copywriting και ψηφιακό μάρκετινγκ έως ζωγραφική ή τραγούδι. Διαλέξτε την ισχυρότερη ποιότητά σας (ή ποιότητες) και σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα.
  • Δημιουργήστε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Εάν διαβάζετε έναν οδηγό για το πώς να κερδίσετε χρήματα με το Bitcoin, πιθανότατα αυτό το βήμα φαίνεται προφανές και το έχετε κάνει πολύ καιρό. Αλλά σε κάθε περίπτωση, αφήστε αυτό να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση – ένα πορτοφόλι με κρυπτονομίσματα κρατά τα κρυπτονομίσματα σας ασφαλή και έτοιμα για χρήση, όπως ένα πορτοφόλι για τα φυσικά σας χρήματα. Εάν δεν έχετε ακόμα ένα – ερευνήστε και δημιουργήστε το ASAP! Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να βρείτε τα πιο ασφαλή πορτοφόλια κρυπτογράφησης στην αγορά, ρίξτε μια ματιά Καθολικό Nano S και Trezor Model T.
  • Βρείτε έναν τρόπο να χρεώσετε άτομα. Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι να προσφέρετε το δικό σας υπηρεσίες σε διαδικτυακά φόρουμ και αγορές, δηλώνοντας ότι λαμβάνετε μόνο πληρωμές με τη μορφή Bitcoin ή άλλων κρυπτονομισμάτων. Κάνετε αυτό για αρκετό καιρό, και ίσως τελικά θέλετε να δημιουργήσετε έναν καθορισμένο ιστότοπο για τον ίδιο σκοπό και να μάθετε σε άλλους πώς να κερδίζουν χρήματα με το Bitcoin.

Πώς να κερδίσετε χρήματα με το Bitcoin: Ένας περιεκτικός οδηγός

Εάν σκέφτεστε πώς να κερδίσετε από το Bitcoin (και εάν το έχετε σοβαρά), κάνει έρευνα θα είναι αναπόφευκτο. Χωρίς αυτό, είναι σαν να προσπαθείτε να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο το βράδυ με τους προβολείς εκτός λειτουργίας – σίγουρα, ίσως το κάνετε, αλλά οι πιθανότητες δεν αξίζουν τον κίνδυνο.

Μέθοδος # 3 – Εξόρυξη

Ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα από το Bitcoin είναι Εξόρυξη Bitcoin. Μπορεί να υπάρχουν δύο μορφές εξόρυξης – η δική σας, η προσωπική εξόρυξη ή εξόρυξη σύννεφων.

Αν θες να ορυχείο ατομικά (που σημαίνει, με την εξέδρα εξόρυξης), μπορεί να μην είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα με το Bitcoin. Το Bitcoin θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο σκληρά κρυπτονομίσματα που είναι ορυχείο αφού είναι θέμα γενική επιτυχία και πολλοί άνθρωποι θέλουν να μπουν στη διαφημιστική εκστρατεία, αλλά υπάρχει περιορισμένη προσφορά.

ΕΝΑ μονή εξέδρα, όσο καλό θα μπορούσε, θα μπορούσε να αγωνιστεί να παράγει σημαντικά κέρδη, ειδικά αν λάβετε υπόψη τις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας και συντήρησης.

Εξόρυξη σύννεφων, Ωστόσο, έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα εξαιρετική εναλλακτική λύση όταν πρόκειται για εξόρυξη επειδή εσείς δεν χρειάζεται να αγοράσετε υλικό ή λογισμικό, συναρμολογήστε ή ακόμη και κάντε οτιδήποτε – το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πληρώσετε μια εφάπαξ αμοιβή για μια σύμβαση και αυτό είναι!

Πώς να κερδίσετε χρήματα με το Bitcoin: BTC cloud mining.

Συνήθως, στο τέλος κάθε μήνα, θα λαμβάνετε τα κέρδη σας. Το ποσό θα είναι με βάση το σχέδιό σας της επιλογής και του λογαριασμός ρεύματος στην εγκατάσταση στην οποία βασίζεται η υπηρεσία εξόρυξης cloud.

Συνολικά, η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων είναι πολύ δημοφιλής μέθοδος για άτομα που αναζητούν πώς να κερδίσουν χρήματα με το Bitcoin. Απαιτεί κάποια γνώση και εξειδίκευση στον τομέα για να είναι σε θέση να το επιτύχει (ειδικά αν θέλετε να χτίσετε την εξέδρα σας), αλλά τα αποτελέσματα αξίζουν σίγουρα την προσπάθεια.

Μέθοδος # 4 – Επένδυση

Και όχι, όχι ο τύπος επένδυσης που αγοράζει-bitcoin-και-τότε-που πωλεί.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές που έχετε όταν πρόκειται επενδύοντας σε Bitcoin. Θα μπορούσατε να κερδίσετε χρήματα με το Bitcoin επενδύοντας σε νεοσύστατες εταιρείες, εταιρείες, μετοχές ή ακόμη και στην ίδια την ανάπτυξη blockchain.

Εκκινήσεις που βασίζονται σε blockchain είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή όσον αφορά την επένδυση σε έναν τομέα που σχετίζεται με την κρυπτογράφηση. Ήδη, κάποιες αξιοσημείωτες νεοσύστατες εταιρείες το έχουν καταφέρει σε μια επιτυχημένη επιτυχία (δηλαδή το Brave’s Basic Attention Token).

Θα χρειαστεί να κάνετε κάποια σκάψιμο και να μάθετε το επόμενο καλύτερο πράγμα, αλλά αν έχετε δίκιο και επενδύσετε στην εκκίνηση ενώ είναι ακόμα στις πρώτες μέρες της βρεφικής ηλικίας, ίσως κερδιζω το τζακποτ και αυξήστε τα κέρδη σας στη στέγη.

Οι εταιρείες που ασχολούνται με την ανάπτυξη Bitcoin ή blockchain (ή έρευνα) είναι επίσης μια καλή επιλογή για επενδύσεις. Θα πρέπει να κοιτάξετε τις πληροφορίες τους – Λευκή Βίβλος, τους στόχους και την ηθική εργασίας, τα αποτελέσματα, τα στατιστικά στοιχεία κ.λπ. και εάν η συνολική τους άποψη φαίνεται ελκυστική, θα μπορούσατε να σκεφτείτε να επενδύσετε στα έργα τους ή στην ίδια την εταιρεία.

Θα έπρεπε να είσαι προσεκτικοί με τις επενδύσεις, αν και – ειδικά όταν πρόκειται για κρυπτονομίσματα. Δεν είναι μυστικό ότι η αγορά κρυπτογράφησης είναι πολύ απρόβλεπτο μέρος.

Πάντα κάνετε την εργασία σας και ερευνήστε τα αντικείμενα στα οποία σκοπεύετε να επενδύσετε, αλλιώς το ερώτημα «πώς να κερδίσετε χρήματα με το Bitcoin;» μπορεί να μετατραπεί σε “πώς να βγείτε από το χρέος (χωρίς Bitcoin);”.

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλά διάφορες μεθόδους για να κερδίσετε χρήματα με Bitcoin, τόσο άμεσα όσο και έμμεσα. Οι άμεσες μέθοδοι θα ήταν η αγορά του κρυπτονομίσματος ή η ανταλλαγή του, ενώ ένα παράδειγμα μιας έμμεσης μεθόδου θα ήταν εξόρυξη κρυπτογράφησης. Είναι φυσικό αν μπερδευτείτε στην αρχή – τα κρυπτονομίσματα είναι ένα δύσκολο παξιμάδι!

Όπως ανέφερα στην αρχή, οι προτιμήσεις για οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους βαρύνουν το άτομο που τις χρησιμοποιεί. Εάν ένα άτομο βρει ένα cloud mining ένα δώρο που στάλθηκε από ψηλά, κάποιο άλλο θα μπορούσε να πιστεύει ότι είναι όλα μια μεγάλη απάτη και θέλει να κάνει τα πάντα.

Μια συμβουλή: ΕΡΕΥΝΑ. Κάντε πολλή έρευνα. Εάν προσπαθήσετε, θα επιλέξετε τη σωστή μέθοδο σε χρόνο μηδέν. Τα φόρουμ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Γίνετε μέλος των ομάδων Facebook, συμμετάσχετε στις συζητήσεις τους. Μην φοβάστε να κάνετε ερωτήσεις.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές ήταν μόνο μερικές, χειροποίητες μέθοδοι πώς να κερδίσετε χρήματα με το Bitcoin. Εάν καμία από αυτές τις μεθόδους δεν ταιριάζει ή φαίνεται ελκυστική για εσάς, θα μπορούσατε πάντα να δοκιμάσετε και να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις, όπως ημερήσιες συναλλαγές, κρυπτογράφηση, κ.λπ. Οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστες. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε νέα πράγματα!

Ακόμα κι αν κρυπτογραφούνται είμαι εδώ και αρκετό καιρό τώρα, ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων παραμένει ένα μυστήριο για πολλούς ανθρώπους. Κάθε μέρα υπάρχουν νέες αναλύσεις, στατιστικές πληροφορίες και ακόμη και νέα νομίσματα που εισέρχονται στην κοινότητα και στην αγορά. Δεν είναι εύκολο επίτευγμα, αλλά αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε και να δοκιμάσετε μία από αυτές τις μεθόδους για να κερδίσετε χρήματα με κρυπτονομίσματα (ή, πιο συγκεκριμένα, Bitcoin), σας εύχομαι καλή τύχη!

Απλώς θυμηθείτε, αν αποφασίσετε να κάνετε μια μακροπρόθεσμη επένδυση, είναι σημαντικό να μην επιλέξετε μόνο αξιόπιστες ανταλλαγές κρυπτογράφησης (όπως Νομισματική βάση ή Απλός) αλλά διατηρήστε επίσης τα κρυπτονομίσματα σας ασφαλή πορτοφόλια, όπως Καθολικό Nano S και Trezor Model T. Είναι και τα δύο πορτοφόλια υλικού και διατηρούν τα ιδιωτικά σας κλειδιά εκτός σύνδεσης.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me