Εναλλακτική λύση Bitcoin: Καλύτερα Altcoins & κορυφαίοι ανταγωνιστές Bitcoin

Γεια, φίλοι της κρυπτογράφησης, σήμερα είναι δουλειά μου να σας βοηθήσω να βρείτε την τέλεια εναλλακτική λύση Bitcoin!

Το Bitcoin τράβηξε την κύρια προσοχή όταν αυξήθηκε από κάτω από 1.000 $ σε σχεδόν 20.000 $ το 2017. Όχι μόνο έδωσε τεράστια κέρδη στους επενδυτές του, αλλά και άνοιξε τις πύλες για πολλά άλλα κρυπτονομίσματα.

Πολλά από αυτά τα κρυπτονομίσματα έχουν επίσης αποδώσει εξαιρετικά καλά στο παρελθόν και ίσως παρέχουν μια καλή εναλλακτική λύση από την πιο δημοφιλή. Στην πραγματικότητα, ορισμένα νομίσματα όπως το Litecoin και το Ethereum έχουν αποδώσει πάνω από 12000% το 2017!

Όχι κακό, σωστά?!

Έτσι, εάν έχετε ήδη επενδύσει σε Bitcoin και ενδιαφέρεστε να μάθετε για τα καλύτερα altcoins και να βρείτε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Θα παρουσιάσω 10 ανταγωνιστές Bitcoin, συμπεριλαμβανομένων των Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple και άλλων.

Μέχρι το τέλος αυτού του οδηγού, θα έχετε μια λεπτομερή σύγκριση εναλλακτικών Bitcoin σε διάφορους βασικούς παράγοντες, όπως τεχνολογία, ταχύτητα, κεφαλαιοποίηση αγοράς κ.λπ..

Σημείωση: Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς είναι η συνολική αξία όλων των νομισμάτων. Για παράδειγμα, η κεφαλαιοποίηση της αγοράς (συχνά αναφέρεται ως «όριο αγοράς») του Bitcoin είναι ο αριθμός των Bitcoin που κυκλοφορούν πολλαπλασιαζόμενοι με την τιμή ενός Bitcoin. Η εξίσωση θα μοιάζει με Σύνολο Bitcoin Bitcoin Τιμή Bitcoin = Όριο αγοράς Bitcoin.

Τώρα τότε. Ας ξεκινήσουμε με την πιο δημοφιλή εναλλακτική λύση για το Bitcoin μέχρι σήμερα: Ethereum.

Ethereum (ETH)

Το Ethereum κυκλοφόρησε το 2015 από τον πλέον διάσημο Vitalik Buterin. Σκοπός του ήταν να βελτιώσει την τεχνολογία του Bitcoin εισάγοντας μια γλώσσα προγραμματισμού σε ένα blockchain. Είναι η πιο διάσημη εναλλακτική λύση Bitcoin εκεί έξω.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Όλες οι συναλλαγές στο Ethereum blockchain πρέπει να πληρωθούν για τη χρήση του Ether, το οποίο μπορεί να αναφέρεται ως κρυπτογράφηση Ethereum.

Ας δούμε πώς αποδίδει το Ethereum:

  • Τρέχουσα τιμή του Αιθέρα: 535 $
  • Τρέχουσα κεφαλαιοποίηση αγοράς: 52,98 δισεκατομμύρια δολάρια
  • Μέγιστος αριθμός αιθέρα: Σε αντίθεση με το Bitcoin του οποίου η προσφορά είναι περιορισμένη, η προσφορά Ether δεν είναι περιορισμένη. Ωστόσο, το Η έκδοση αιθέρα περιορίζεται στα 18 εκατομμύρια αιθέρες ετησίως. Επιπλέον, με τις αναβαθμίσεις που οφείλονται στον μηχανισμό που χρησιμοποιεί το Ethereum, ο Vitalik Buterin ισχυρίζεται ότι το συνολικό ποσό του Ether δεν θα φτάσει τα 100.000.000
  • Τεχνολογία: Ενώ το Bitcoin είναι απλώς ένα ψηφιακό νόμισμα, το Ethereum είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Το Ethereum προσφέρει μια γλώσσα προγραμματισμού και μια πλατφόρμα στην οποία μπορούν να δημιουργηθούν έξυπνες συμβάσεις και αποκεντρωμένες εφαρμογές.

Οι προγραμματιστές δεν χρειάζεται να αναπτύξουν blockchain από το μηδέν για κάθε εφαρμογή, καθώς μπορούν απλά να χρησιμοποιήσουν το Ethereum ως βάση.

Το Ethereum ήταν η πρώτη εναλλακτική λύση Bitcoin που το προσέφερε. Ήταν εντελώς μοναδικό όταν ξεκίνησε, που είναι ένας από τους κύριους λόγους για τη δημοτικότητά του και την επιτυχία του.


  • Ταχύτητα συναλλαγής: Οι συναλλαγές Ethereum χρειάζονται λίγα δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθούν σε σύγκριση με τα 10 λεπτά ή περισσότερο από ό, τι χρειάζονται οι συναλλαγές Bitcoin.
  • Δημοτικότητα: Το Ethereum είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση μετά το Bitcoin.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, η τιμή του Ethereum αυξήθηκε κατά περίπου 17000% από 9 $ τον Ιανουάριο του 2017 σε 1,389 $ τον Ιανουάριο του 2018. Αυτό είναι τεράστιο!

Διαγράμματα πρόβλεψης τιμών Ethereum

Bitcoin Cash (BCH)

Μια μεγάλη εναλλακτική λύση Bitcoin είναι το πιρούνι του ίδιου του Bitcoin, το Bitcoin Cash (BCH). Μπορείτε να σκεφτείτε ένα πιρούνι Bitcoin ως παιδί του Bitcoin.

Ένα πιρούνι συμβαίνει όταν γίνεται μια ενημέρωση σε ένα blockchain, αλλά δεν συμφωνούν όλοι οι χρήστες που χρησιμοποιούν το blockchain. Έτσι, δημιουργείται ένα νέο κρυπτογράφηση / πιρούνι. Η ενημέρωση εκτελείται τώρα στο δικό της blockchain, το οποίο είναι γνωστό ως πιρούνι. Το αρχικό blockchain παραμένει το ίδιο.

Σε αυτήν την περίπτωση, το Bitcoin Cash είναι η ενημέρωση. Δεν συμφώνησαν όλοι στην ενημέρωση, οπότε δημιουργήθηκε το πιρούνι και η κρυπτογράφηση της ονομάστηκε Bitcoin Cash.

Αυτό συνέβη προς το τέλος του 2016.

Τρέχουσα τιμή BCH: 940 $

Τρέχουσα κεφαλαιοποίηση αγοράς: 16,07 δισεκατομμύρια δολάρια

Μέγιστος αριθμός BCH: Όπως το Bitcoin, η μέγιστη προσφορά BCH περιορίζεται επίσης στα 21 εκατομμύρια.

Τεχνολογία: Το BCH δημιουργήθηκε με σκοπό την επίλυση 2 κύριων τεχνολογικών προβλημάτων του Bitcoin:

  • Επεκτασιμότητα – Οι συναλλαγές BCH είναι γρηγορότερες από τις συναλλαγές Bitcoin, επιτρέποντάς της να φιλοξενήσει περισσότερες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.
  • Κόστος συναλλαγών – Τα τέλη συναλλαγής με BCH είναι σχεδόν 5-10 φορές φθηνότερα από τα τέλη συναλλαγών Bitcoin!

Το Bitcoin Cash χρησιμοποιεί ένα μεγαλύτερο «block» στο blockchain του σε σύγκριση με το blockchain του Bitcoin.

Σημείωση: Το Blockchain είναι η βασική τεχνολογία πίσω από όλα τα κρυπτονομίσματα.

Ταχύτητα συναλλαγής: Όπως ανέφερα παραπάνω, η BCH προσφέρει καλύτερη ταχύτητα συναλλαγής, που είναι ένας τομέας στον οποίο έχει πλεονέκτημα έναντι του Bitcoin.

Δημοτικότητα: Το Bitcoin Cash είναι μια από τις καλύτερες ιστορίες επιτυχίας στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Παρά το ότι είναι ένας από τους νεότερους, έχει εξελιχθεί σε τέταρτη μεγαλύτερη εναλλακτική λύση κρυπτογράφησης και Bitcoin.

Όπως φαίνεται από αυτό το γράφημα από coinmarketcap.com, Αυξήθηκε από περίπου 500 $ τον Ιούλιο του 2017 σε περίπου 4000 $ τον Δεκέμβριο του 2017. Αυτό είναι μια αύξηση περίπου 10000% σε λιγότερο από έξι μήνες!

Bitcoin εναλλακτικά διαγράμματα μετρητών bitcoin

Tron (TRX)

Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 από τον τρέχοντα διευθύνοντα σύμβουλο Justin Sun, η Tron είναι μια πλατφόρμα βασισμένη σε blockchain με στόχο την αποκέντρωση της παγκόσμιας βιομηχανίας ψυχαγωγίας και κοινής χρήσης περιεχομένου.

Το Tron ή το TRX είναι το κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείται σε αυτήν την πλατφόρμα για την πραγματοποίηση συναλλαγών. Μπορείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας στο Tron και να πληρώσετε για αυτό, απευθείας από τους τελικούς καταναλωτές του περιεχομένου σας. Ας δούμε λοιπόν τα χαρακτηριστικά του Tron ως εναλλακτική λύση Bitcoin.

Τρέχουσα τιμή TRX: 0,049 $

Τρέχουσα κεφαλαιοποίηση αγοράς: 3,22 δισεκατομμύρια δολάρια

Μέγιστος αριθμός TRX:  Η προσφορά TRX είναι περιορισμένη αλλά διατίθεται σε τεράστια προσφορά 100 δισεκατομμυρίων.

Τεχνολογία: Η άμεση σύγκριση της τεχνολογίας TRX και Bitcoin ενδέχεται να μην είναι εφικτή επειδή και οι δύο εξυπηρετούν πολύ διαφορετικούς σκοπούς.

Ενώ το Bitcoin στοχεύει στην αντικατάσταση νομισμάτων fiat όπως EUR ή USD, αυτή η εναλλακτική λύση Bitcoin χρησιμοποιείται στη δική της πλατφόρμα για πώληση και αγορά περιεχομένου.

Αυτό το επιτυγχάνει φέρνοντας και τους δύο δημιουργούς περιεχομένου και τους καταναλωτές του στο ίδιο blockchain και εξαλείφοντας τους μεσάζοντες.

Ταχύτητα: Οι ταχύτητες συναλλαγών Tron ανέρχονται σε 1.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο έναντι του μέσου όρου των 7-8 συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο του Bitcoin.

Δημοτικότητα: Η Tron έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα καθώς φαίνεται να είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα για τη βιομηχανία παιχνιδιών, ψυχαγωγίας και περιεχομένου.

Είχε μια τεράστια αύξηση στην κεφαλαιοποίηση της αγοράς το 2017 και είναι ένα από τα λίγα κρυπτονομίσματα που παρουσίασε αξιοπρεπή απόδοση το 2018.

Διαγράμματα εναλλακτικών νομισμάτων Bitcoin

Κυματισμός (XRP)

Μια άλλη εναλλακτική λύση Bitcoin, η Ripple, ιδρύθηκε το 2012 με έναν μόνο σκοπό: την επίλυση των προβλημάτων που σχετίζονται με τις Διεθνείς Συναλλαγές. Οι διασυνοριακές συναλλαγές δεν είναι μόνο αργές αλλά και πολύ ακριβές.

Σε αντίθεση με άλλα κρυπτονομίσματα, η Ripple ακολουθεί μια πολύ πιο συγκεντρωτική προσέγγιση για την κρυπτογράφηση. Ωστόσο, εξακολουθεί να εξυπηρετεί τον σκοπό του ως μια φτηνή και γρήγορη λύση διασυνοριακών συναλλαγών. Έχει ήδη συνεργαστεί με μερικές τεράστιες κεντρικές τράπεζες!

Ας δούμε τι το καθιστά ένα από τα μεγαλύτερα altcoins εκεί έξω.

Τρέχουσα τιμή του XRP: 0,859 $

Τρέχουσα κεφαλαιοποίηση αγοράς: 33,63 δισεκατομμύρια δολάρια

Μέγιστος αριθμός XRP: Όπως και το Bitcoin, η προσφορά XRP είναι επίσης περιορισμένη και αυτός ο αριθμός είναι 100 δισεκατομμύρια XRP. Η διαφορά είναι ότι τα Bitcoin δημιουργούνται σταδιακά μέσω της διαδικασίας εξόρυξης, αλλά με το Ripple, όλα τα XRP έχουν ήδη δημιουργηθεί! Όλα δημιουργήθηκαν όταν ξεκίνησε ο Ripple.

Όπως προαναφέρθηκε, αυτή η εναλλακτική λύση Bitcoin είναι μάλλον συγκεντρωτική σε σύγκριση με άλλα κρυπτονομίσματα. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι 50 δισεκατομμύρια XRP (το ήμισυ της συνολικής προσφοράς) ανήκουν στα εργαστήρια Ripple (η εταιρεία πίσω από το Ripple).

Τεχνολογία: Όπως ανέφερα προηγουμένως, η Ripple στοχεύει να κάνει τις διεθνείς συναλλαγές φθηνότερες, ταχύτερες και διαφανείς. Μια διεθνής τραπεζική μεταφορά που μπορεί να διαρκέσει περίπου μια εβδομάδα μπορεί να συμβεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μέσω του Ripple.

Η τεχνολογία του Ripple είναι πολύ διαφορετική από αυτήν του Bitcoin. Το Bitcoin χρησιμοποιεί το blockchain ενώ το Ripple είναι βασισμένο σε κάτι παρόμοιο – Distribution Consensus Ledger System.

Το Bitcoin είναι 100% αποκεντρωμένο όπου οι αποφάσεις λαμβάνονται από την κοινότητα. Το Ripple, ωστόσο, διευθύνεται από έναν ιδιωτικό οργανισμό που έχει τη δύναμη να λαμβάνει τις περισσότερες αποφάσεις για τον ίδιο τον Ripple.

Ταχύτητα: Οι συναλλαγές κυματισμού διαρκούν λίγα δευτερόλεπτα, κάτι που είναι πολύ πιο γρήγορο από τα 10 λεπτά που πραγματοποιούνται από τις συναλλαγές Bitcoin. Καθιστώντας το Ripple μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Bitcoin όσον αφορά την ταχύτητα!

Δημοτικότητα: Το Ripple μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα κρυπτονομίσματα του 2017. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω διάγραμμα, αυξήθηκε από σχεδόν μηδέν τον Ιανουάριο του 2017 σε περίπου 3,65 $ τον Ιανουάριο του 2018. Πρόκειται για απόδοση άνω του 56.000%!

Δεν είναι μόνο δημοφιλές στους επενδυτές αλλά και στους χρήστες του. Δοκιμάζεται στον πραγματικό κόσμο από οργανισμούς όπως American Express και Santander.

Διαγράμματα πρόβλεψης εναλλακτικών τιμών εναλλαγής Bitcoin

EOS

Το EOS είναι ένα blockchain που παρέχει μια πλατφόρμα προγραμματισμού, παρόμοια με αυτή του Ethereum. Αναπτύσσεται ως πλατφόρμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αποκεντρωμένων εφαρμογών και έξυπνων συμβάσεων.

Η πλατφόρμα EOS είναι ακόμη υπό ανάπτυξη, και αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2018.

Το EOS ιδρύθηκε από τον Dan Larimer, ο οποίος είναι ήδη γνωστός στο χώρο blockchain για δημιουργία Μπιτσάρες και Steemit.

Τρέχουσα τιμή EOS: 10,49 $

Τρέχουσα κεφαλαιοποίηση αγοράς: 8,44 δισεκατομμύρια δολάρια

Μέγιστος αριθμός EOS: Η μέγιστη προσφορά EOS περιορίζεται στα 900 εκατομμύρια.

Τεχνολογία: Το EOS είναι παρόμοιο με το Ethereum και διαφορετικό από το Bitcoin. Ενώ το Bitcoin είναι απλώς ένα ψηφιακό νόμισμα, αυτή η εναλλακτική λύση Bitcoin είναι ένα αποκεντρωμένο λογισμικό ανοιχτού κώδικα.

Αυτό σημαίνει ότι πολλές άλλες εφαρμογές μπορούν να δημιουργηθούν μέσω της πλατφόρμας EOS. Στόχος είναι να διευκολύνει την ανάπτυξη έξυπνων συμβάσεων, όπως το Ethereum.

Σημείωση: Τα έξυπνα συμβόλαια είναι τα συμβόλαια που βασίζονται σε blockchain και εκτελούνται με την εκπλήρωση ορισμένων προκαθορισμένων προϋποθέσεων.

Μια σημαντική διαφορά μεταξύ του EOS και του Ethereum είναι ότι η EOS θα χρησιμοποιεί μια παραλλαγή του dPoS (κατ ‘εξουσιοδότηση-απόδειξη-πονταρίσματος), ενώ η Ethereum χρησιμοποιεί επί του παρόντος την απόδειξη εργασίας Η συναίνεση dPoS είναι μέρος του μηχανισμού EOS και είναι ένας από τους κύριους λόγους που η EOS ισχυρίζεται ότι το blockchain τους θα είναι πολύ πιο επεκτάσιμο από το Ethereum.

Ταχύτητα: Δεδομένου ότι η πλατφόρμα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, δεν γνωρίζουμε ακόμα την ταχύτητα των συναλλαγών EOS.

Δημοτικότητα: Ακόμα και πριν από την κυκλοφορία της πλατφόρμας, το κέρμα EOS έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα. Θεωρείται ως κάτι που θα βελτιώσει περαιτέρω την τεχνολογία που πρωτοστάτησε η Ethereum. Επομένως, θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Ethereum ή Bitcoin.

Το EOS ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα ICO του 2017 – συγκέντρωσε περισσότερα από 700 εκατομμύρια δολάρια!

Η τιμή του EOS αυξήθηκε από περίπου 4 $ τον Ιούλιο του 2017 σε υψηλά $ 18 τον Ιανουάριο του 2018. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω στιγμιότυπο, είναι ένα από τα νομίσματα που παρουσιάζει προς το παρόν θετική ανάπτυξη.

Εναλλακτικά διαγράμματα EOS για Bitcoin

Litecoin

Bitcoin εναντίον Litecoin … Εάν υπάρχει κρυπτογράφηση που μπορεί να συγκριθεί με το Bitcoin και ονομάζεται εναλλακτική λύση Bitcoin, τότε είναι το Litecoin.

Το Litecoin, επίσης ψηφιακό νόμισμα, δημιουργήθηκε το 2011 από έναν πρώην υπάλληλο της Google, Τσάρλι Λι. Το Litecoin χτίστηκε πάνω από το ίδιο blockchain όπως το Bitcoin, με προθέσεις να βελτιώσει αυτό.

Και το έκανε! Βελτίωσε την ταχύτητα των συναλλαγών!

Στην πραγματικότητα, ονομάζεται νόμισμα “Lite” επειδή οι συναλλαγές του είναι περίπου 4 φορές πιο γρήγορες από το Bitcoin.

Τρέχουσα τιμή του Litecoin: 142,74 $

Τρέχουσα κεφαλαιοποίηση αγοράς: 8,01 δισεκατομμύρια δολάρια

Μέγιστος αριθμός Litecoin: Η μέγιστη παροχή Litecoin περιορίζεται στα 84 εκατομμύρια, κάτι που είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό του Bitcoin.

Τεχνολογία: Το Litecoin μοιάζει αρκετά με το Bitcoin όσον αφορά τόσο την τεχνολογία όσο και τη λειτουργία. Αυτή η εναλλακτική λύση Bitcoin είναι απλώς ένα ψηφιακό νόμισμα, σε αντίθεση με άλλα νομίσματα όπως το Ethereum που έχουν πολλές λειτουργίες.

Η μεγαλύτερη διαφορά στην τεχνολογία και των δύο νομισμάτων είναι η ταχύτητα συναλλαγής. Η Litecoin μπόρεσε να βελτιώσει την ταχύτητα συναλλαγής επειδή έχει κάνει αλλαγές στον βασικό αλγόριθμο του Bitcoin.

Ταχύτητα συναλλαγών: Χρειάζονται περίπου 10 λεπτά για να ολοκληρωθεί μια συναλλαγή Bitcoin, ενώ χρειάζονται μόνο 2,5 λεπτά για να ολοκληρωθεί μια συναλλαγή Litecoin.

Δημοτικότητα: Θα έλεγα ότι το Litecoin είναι ο πλησιέστερος αντίπαλος του Bitcoin. Αυτό καθιστά το Litecoin ευρέως δημοφιλές στους επενδυτές και τους χρήστες.

Η Litecoin έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου καθώς έχει περάσει σχεδόν 7 χρόνια. Αυξήθηκε από περίπου 4 $ τον Ιανουάριο του 2017 σε 350 $ τον Δεκέμβριο του 2017, δίνοντας απόδοση άνω του 8000%!

Εναλλακτικά γραφήματα Litecoin Bitcoin

Ethereum Classic (ETC)

Το Ethereum Classic κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2016 δημιουργώντας ένα σκληρό πιρούνι του Ethereum.

Ένας αποκεντρωμένος αυτόνομος οργανισμός (DAO) δημιουργήθηκε από την Ethereum για να συγκεντρώσει κεφάλαια για αυτόν. Μια παραβίαση ασφαλείας του DAO είχε ως αποτέλεσμα την κλοπή 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Προκειμένου να ανακτήσει αυτά τα 50 εκατομμύρια δολάρια, το Ethereum ήταν σκληρό σε 2 μπλοκ (και κρυπτονομίσματα) – Ethereum (ETH) & Ethereum Classic (ETC).

Έτσι, σε αντίθεση με τα Litecoin και Bitcoin Cash, ο σκοπός της δημιουργίας αυτού του είδους εναλλακτικών Bitcoin δεν σχετίζεται με τεχνολογικές βελτιώσεις.

Τρέχουσα τιμή ETC: 18,19 $

Τρέχουσα κεφαλαιοποίηση αγοράς: 1,84 δισεκατομμύρια δολάρια

Μέγιστος αριθμός ETC: Σε αντίθεση με την Ethereum, η προσφορά της οποίας δεν είναι περιορισμένη, αποφασίστηκε να περιοριστεί η παροχή ETC σε 230 εκατομμύρια το 2017.

Τεχνολογία: Όπως ανέφερα, η τεχνολογία του Ethereum classic είναι εξαιρετικά παρόμοια με αυτή του Ethereum.

Σε σύγκριση με το Bitcoin, το ETC ενεργεί πολύ περισσότερο από ένα ψηφιακό νόμισμα. Παρέχει μια πλατφόρμα στους προγραμματιστές που θέλουν να δημιουργήσουν έξυπνα συμβόλαια και DApps.

Επειδή το ETC είναι ένα σκληρό πιρούνι, οι αλλαγές που έγιναν στον κώδικα του Ethereum δεν επαναλαμβάνονται στον κώδικα του ETC. Τώρα που το Ethereum έχει μια ισχυρότερη κοινότητα προγραμματιστών, είναι πολύ μπροστά από το ETC σε τεχνολογικές βελτιώσεις.

Ταχύτητα συναλλαγής: Όπως το Ethereum, το Ethereum classic έχει επίσης ταχύτητα συναλλαγής μερικών δευτερολέπτων.

Δημοτικότητα: Το Ethereum classic είναι λιγότερο δημοφιλές από το Ethereum και το Bitcoin. Αυξήθηκε από 1,50 $ τον Ιανουάριο του 2017 σε υψηλά 43,50 $ τον Ιανουάριο του 2018, αποδίδοντας απόδοση περίπου 2.900%. Αυτή είναι μια αύξηση 29 φορές, κάτι που είναι τεράστιο!

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω διάγραμμα, το ETC είχε καλή απόδοση, αλλά όχι τόσο καλά όσο και τα κορυφαία εναλλακτικά κρυπτονομίσματα Bitcoin.

Bitcoin εναλλακτικά κλασικά διαγράμματα Ethereum

ΝΕΟ

Το NEO, το οποίο αρχικά ονομαζόταν AntShares, δημιουργήθηκε στην Κίνα το 2014. Συχνά αναφέρεται ως “Chinese Ethereum”, επειδή όπως το Ethereum, το NEO είναι επίσης μια πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αποκεντρωμένων εφαρμογών..

Η Neo έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο από την κυκλοφορία της και μπορεί να θεωρηθεί ως μία από τις κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις Bitcoin.

Τρέχουσα τιμή ΝΕΟ: 73,92 $

Τρέχουσα κεφαλαιοποίηση αγοράς: 4,80 δισεκατομμύρια δολάρια

Μέγιστος αριθμός NEO: Η μέγιστη παροχή NEO περιορίζεται στα 100 εκατομμύρια.

Τεχνολογία: Όπως στην περίπτωση των ETH και EOS, το NEO είναι κάτι περισσότερο από ένα ψηφιακό νόμισμα. Παρέχει επίσης μια πλατφόρμα για την ανάπτυξη έξυπνων συμβάσεων και DApps.

Η NEO χρησιμοποιεί έναν μοναδικό αλγόριθμο blockchain που βελτιώνεται με το μοντέλο του Ethereum. Ο Da Hongfei, διευθύνων σύμβουλος της NEO, λέει «Η τεχνολογία της δείχνει καλύτερη υπόσχεση όσον αφορά την υψηλή βεβαιότητα, την υψηλή επεκτασιμότητα και την καλύτερη συμβατότητα μεταξύ εφαρμογών»

Ταχύτητα συναλλαγής: Σε αντίθεση με τις 7-10 συναλλαγές του Bitcoin ανά δευτερόλεπτο, η NEO μπορεί να διαχειριστεί 10.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Αυτή η σημαντική βελτίωση καθιστά το NEO γρήγορο και επεκτάσιμο.

Δημοτικότητα: Το NEO είναι το μεγαλύτερο νόμισμα της Κίνας και ένα από τα πιο δημοφιλή νομίσματα γενικά. Έχει αποδώσει εξαιρετικά καλά στο παρελθόν καθώς αυξήθηκε από περίπου 0,16 $ τον Ιανουάριο του 2017 σε περίπου 162 $ τον Ιανουάριο του 2018.

Μπορείτε να μαντέψετε πόση επιστροφή μπορεί να είναι?

… Είναι περίπου 111.400%! Αυτό είναι σχεδόν διπλάσιο από την απόδοση που παρήγαγε ο Ripple!

Λοιπόν, ναι, το NEO είναι ένα εξαιρετικό έργο και μια φανταστική εναλλακτική λύση Bitcoin.

Εναλλακτικά διαγράμματα νομισμάτων NEO Bitcoin

Binance Coin (BNB)

Το νόμισμα Binance είναι ένα κρυπτογράφηση που κυκλοφόρησε από μια από τις μεγαλύτερες διαθέσιμες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων – Binance. Κυκλοφόρησε ως μέρος του ICO τους, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη συγκέντρωση χρημάτων για την πλατφόρμα τον Ιούλιο του 2017.

Το νόμισμα BNB μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές στο Binance με φθηνότερη τιμή. Όταν κάνετε συναλλαγές με την BNB λαμβάνετε έκπτωση 50% στα τέλη συναλλαγών. Φαίνεται ότι είναι η μόνη λειτουργία του, η οποία το καθιστά μάλλον μοναδικό σε σύγκριση με τα άλλα κορυφαία κρυπτονομίσματα.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα βασικά του.

Τρέχουσα τιμή της BNB: 12,98 $

Τρέχουσα κεφαλαιοποίηση αγοράς: 1,48 δισεκατομμύρια δολάρια

Μέγιστος αριθμός BNB: Η μέγιστη προσφορά BNB περιορίζεται σε 194.972.068 νομίσματα.

Τεχνολογία: Το BNB είναι ένα διακριτικό ERC-20. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργήθηκε στο blockchain Ethereum και παραμένει στο δίκτυο Ethereum.

Σημείωση: Το ERC-20 είναι ένα τεχνικό πρότυπο που χρησιμοποιείται για έξυπνες συμβάσεις στο blockchain Ethereum.

Πρόσφατα, όμως, η Binance ανακοίνωσε σχέδια για τη δημιουργία του δικού τους blockchain, που ονομάζεται Binance Chain. Αυτό είναι μέρος της μετάβασής τους από μια εταιρεία σε μια κοινότητα – δημιουργούν μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή.

Ταχύτητα συναλλαγής: Νόμισμα BNB, μια εναλλακτική λύση Bitcoin, οι συναλλαγές γίνονται πιο γρήγορες από το ίδιο το Bitcoin, επειδή εκτελούνται στο δίκτυο Ethereum, που σημαίνει ότι υποβάλλονται σε επεξεργασία σε λίγα δευτερόλεπτα σε αντίθεση με δέκα λεπτά.

Δημοτικότητα: Λαμβάνοντας υπόψη τον υψηλό όγκο συναλλαγών στο Binance, η BNB έχει γίνει φυσικά ένα πολύ δημοφιλές νόμισμα. Δεδομένου ότι το νόμισμα BNB έχει τη σταθερή υποστήριξη του ανταλλαγής Binance, οι χρήστες και οι επενδυτές έχουν εμπιστοσύνη σε αυτό.

Η BNB αυξήθηκε από 0,10 $ σε περίπου 24 $, όλα μέσα σε 6 μήνες από την κυκλοφορία του. Και συνεχίζει να είναι ένα από τα καλύτερα altcoins, ειδικά λόγω του οφέλους που παρέχει κατά τη διαπραγμάτευση στο Binance exchange.

Διαγράμματα εναλλακτικών νομισμάτων Bitcoin

Cardano (ADA)

Η τελευταία εναλλακτική λύση Bitcoin στη λίστα μας είναι το Cardano. Κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2017, το Cardano είναι ένα από τα νεότερα και όμως ένα από τα πιο περιζήτητα έργα κρυπτογράφησης. Το Cardano δημιουργήθηκε από τον Charles Hoskinson, ο οποίος είναι επίσης ένας από τους συνιδρυτές του Ethereum.

Ενώ το Bitcoin ήταν η 1η γενιά και το Ethereum ήταν η 2η γενιά blockchain, το Cardano θεωρείται η επόμενη (3η) γενιά λόγω της προηγμένης τεχνολογίας του. Οι EOS και NEO ανήκουν επίσης σε αυτήν την ταξινόμηση.

Η εγγενής κρυπτογράφηση του Cardano είναι γνωστή ως ADA. Ας συγκρίνουμε λοιπόν την εναλλακτική λύση του Cardanos Bitcoin.

Τρέχουσα τιμή ADA: 0,28 $

Τρέχουσα κεφαλαιοποίηση αγοράς: 7,35 δισεκατομμύρια δολάρια

Μέγιστος αριθμός ADA: Η συνολική προσφορά ADA που θα υπάρχει ποτέ είναι 31.112.483.745.

Τεχνολογία: Η Cardano ισχυρίζεται ότι είναι η 3η γενιά blockchain επειδή προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα των προκατόχων της – Bitcoin και Ethereum.

Θα λύσει τρία προβλήματα μέσω της τεχνολογικής αναβάθμισής του: επεκτασιμότητα, διαλειτουργικότητα και βιωσιμότητα.

Θα μπορούσε επίσης να δώσει σκληρό ανταγωνισμό στο XRP καθώς εστιάζεται στην ομαλότερη συναλλαγή διεθνών πληρωμών.

Ταχύτητα συναλλαγής: Η εναλλακτική λύση Bitcoin της Cardanos έχει επί του παρόντος ικανότητα επεξεργασίας 257 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο που είναι πολύ υψηλότερο από το Bitcoin, αλλά όχι τόσο υψηλό όσο το NEO.

Δημοτικότητα: Η Cardano έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα λόγω των τεχνολογικών βελτιώσεων που υπόσχεται. Ένας άλλος παράγοντας που το βοήθησε είναι αναμφίβολα το γεγονός ότι ο ιδρυτής του, ο Charles Hoskinson, είναι μια τόσο καλά εδραιωμένη φιγούρα στο χώρο του blockchain.

Το ADA είναι το νεότερο κρυπτογράφηση σε αυτήν τη λίστα και δεν έχει δώσει τόσο υψηλές αποδόσεις όσο άλλα κρυπτονομίσματα. Όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω διάγραμμα, αυξήθηκε από περίπου 0,20 $ στην κυκλοφορία του στην υψηλότερη τιμή του 1,20 $ τον Ιανουάριο του 2018.

Παρ ‘όλα αυτά, η Cardano κατάφερε να επιτύχει πολύ υψηλή κεφαλαιοποίηση της αγοράς και έχει γίνει ένα από τα καλύτερα altcoins σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Εναλλακτικά διαγράμματα νομισμάτων Cardano Bitcoin

Τελικές λέξεις

Και εκεί το έχετε, μια μεγάλη λίστα με εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για το Bitcoin! Αναμφίβολα, το Bitcoin εξακολουθεί να είναι ο βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων, αλλά υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστές Bitcoin εκεί έξω που αξίζει να εξερευνήσετε ως εναλλακτική λύση Bitcoin.

Λοιπόν, ποια από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις για το Bitcoin πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη; Εναλλακτικά, εάν δεν έχουμε καταχωρίσει την αγαπημένη σας εναλλακτική λύση στο Bitcoin, ενημερώστε μας ποια είναι!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map