Πώς να επενδύσετε σε Bitcoin και είναι το Bitcoin μια καλή επένδυση;

Bitcoin – το θέμα των τελευταίων ετών στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Μέχρι το τέλος του 2017, όλοι φαινόταν να γνωρίζουν τι ήταν το Bitcoin. Και όποιος δεν ήξερε τι ήταν, φαινόταν να το ρωτάει, καθώς και να αναρωτιέται πώς να επενδύσει στο Bitcoin Μα γιατί?

Λοιπόν, είναι απλό.

Η τιμή του Bitcoin έχει αυξηθεί με τεράστιο ρυθμό τα τελευταία χρόνια. Στην πραγματικότητα, έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ που κάνει άλλες κανονικές επενδύσεις (μετοχές, ομόλογα κ.λπ.) να φαίνονται άσκοπος.

Τούτου λεχθέντος, γίνεται επένδυση σε Bitcoin όλο και περισσότερο δημοφιλής. Πριν αποφασίσετε για μια επένδυση, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή πλατφόρμα ανταλλαγής για να αγοράσετε τα νομίσματά σας από!

Ας μιλήσουμε Bitcoin

Ας συγκρίνουμε την ανάπτυξη του Bitcoin με η ανάπτυξη του Αμαζόνα (ναι, η εταιρεία). Η Amazon έχει σημειώσει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία 5 χρόνια και υπήρξε μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο! Εάν αγοράσατε ένα μερίδιο της Amazon πριν από 5 χρόνια, θα σας κοστίσει 274 $. Το ίδιο μερίδιο θα αξίζει τώρα 3100 $ σήμερα.

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

Ας το συγκρίνουμε με το Bitcoin. Εάν ήξερατε για το Bitcoin και αγοράσατε ένα πριν από 5 χρόνια, θα σας κοστίσει 45 $. Τώρα το ίδιο Bitcoin αξίζει 11,194 $. Μπορείτε να δείτε τι εννοώ με το να κάνω άλλες επενδύσεις να φαίνονται άχρηστες τώρα, σωστά?

Πώς να επενδύσετε σε Bitcoin: μια γυναίκα που εισάγει τα πιστωτικά της στοιχεία στο Amazon.

Τέλος πάντων, αυτό είναι αρκετό για το Amazon. Αυτό που πραγματικά θέλετε να ξέρετε είναι αν τώρα είναι καλή στιγμή να επενδύσετε σε Bitcoin, πώς να επενδύσετε σε Bitcoin και αν ναι, τι ο καλύτερος τρόπος για να επενδύσετε στο Bitcoin είναι.

Ας φτάσουμε λοιπόν σε αυτό?

Τι είναι το Bitcoin και είναι το Bitcoin μια καλή επένδυση?

Για να μάθετε αν το Bitcoin είναι μια καλή επένδυση ή όχι, πρέπει να καταλάβετε λίγο για το τι είναι το Bitcoin. Η επένδυση σε κάτι που δεν γνωρίζετε τίποτα είναι πάντα μια κακή ιδέα.

Λοιπόν, κάνετε πάντα άφθονη έρευνα και μιλήστε με έναν οικονομικό σύμβουλο πριν επενδύσετε.

Θεσω απλα, Το Bitcoin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα – είναι χρήματα που είναι online. Ακριβώς όπως τα χρήματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin για αγορά, πώληση και συναλλαγή με άλλους ανθρώπους. Όταν αγοράζετε Bitcoin (το οποίο θα σας δείξω πώς να κάνετε την ενότητα «Πώς να επενδύσετε σε Bitcoin;» παρακάτω), εσείς αποθηκεύστε το σε ψηφιακό πορτοφόλι.


Πώς να επενδύσετε σε Bitcoin: ένα μηχάνημα ATM και μια πιστωτική κάρτα εισάγονται σε αυτό.

Στη συνέχεια, μπορείτε να στείλετε Bitcoin από το ψηφιακό πορτοφόλι σας στα ψηφιακά πορτοφόλια άλλων ατόμων, όπως μια τραπεζική μεταφορά. Αυτό ονομάζεται μια συναλλαγή Bitcoin. Όλες οι συναλλαγές αποθηκεύονται στις το Bitcoin μπλοκ αλυσίδας, που είναι ένας τύπος τεχνολογίας που διατηρεί τα bitcoin σας ασφαλή από χάκερ.

Ο σκοπός του Bitcoin είναι να εξαλείψει την ανάγκη μιας εταιρείας (τράπεζες, PayPal κ.λπ.) να έχει τον έλεγχο των χρημάτων σας. Αντ ‘αυτού, με το Bitcoin, έχετε πλήρη έλεγχο. Όλες οι συναλλαγές Bitcoin επιβεβαιώνονται σε ένα απίστευτο κοινόχρηστο δίκτυο που δεν ανήκει σε κανέναν.

Η επένδυση Bitcoin

Όπως ανέφερα παραπάνω, το Bitcoin έχει αποδειχθεί μια από τις καλύτερες επενδύσεις τα τελευταία 10 χρόνια. Αν και πολλοί άνθρωποι αμφισβήτησαν το Bitcoin, συνέχισε να αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.

Ας δούμε πώς έχει αναπτυχθεί το Bitcoin από τη δημιουργία του το 2009:

Η γέννηση του Bitcoin: Το Bitcoin αγοράστηκε για πρώτη φορά το 2010 σε τιμή περίπου 0,06 $. Ναι, σωστά! 0,06 $ – φθηνότερα από μια σοκολάτα. Έτσι, αν είχατε 20 $ για να επενδύσετε σε Bitcoin το 2010, θα μπορούσατε να έχετε αγοράσει 333 Bitcoin. Αυτά τα 333 Bitcoin θα αξίζουν τώρα πάνω από 3,7 εκατομμύρια δολάρια! Σίγουρα θα θέλατε να ξέρετε πώς να επενδύσετε στο Bitcoin, σωστά?

2011: Το Bitcoin αυξήθηκε σταθερά το 2010 και ξεκίνησε το 2011 στην τιμή των περίπου 0,30 $. Προς το τέλος του 2011, αξίζει περίπου 6,10 $. Αυτή είναι μια συνολική αύξηση πάνω από 2000%! Αυτή τη στιγμή, το Bitcoin χρησιμοποιείται για την αγορά παράνομων πραγμάτων μέσω Διαδικτύου το “Dark Web”.

Σημείωση: Οι συναλλαγές Bitcoin είναι ανώνυμες. Αυτό επιτρέπει στους ανθρώπους να είναι άγνωστοι όταν πληρώνουν σε Bitcoin. Ο πιο κοινός ιστότοπος που ήταν γνωστός για την πώληση παράνομων πραγμάτων στο Διαδίκτυο ήταν το “Silk Road”. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το “Silk Road” τελείωσε άσχημα για τον δημιουργό του.

Πώς να επενδύσετε σε Bitcoin: ένα εμπόριο - ένα Bitcoin για μια τσάντα λευκής σκόνης.

2013: Αυτή ήταν η χρονιά του «Bitcoin που έγινε αποδεκτό εδώ». Οι επιχειρήσεις άρχισαν να δέχονται το Bitcoin ως επιλογή πληρωμής και το Bitcoin έφτασε συνολικά ανώτατο όριο αγοράς 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Μέχρι το τέλος του 2013, ένα Bitcoin αξίζει περίπου 817 $!

Market Cap: Το όριο αγοράς του Bitcoin είναι η συνολική τιμή όλων των Bitcoin που προστίθενται μαζί.

2014: Όσον αφορά την τιμή, το 2014 δεν ήταν μια υπέροχη χρονιά για να μάθετε πώς να επενδύσετε σε Bitcoin. Η τιμή του Bitcoin είχε μειωθεί στα 300 $ στα τέλη του έτους. Ωστόσο, αυτή ήταν η χρονιά που Microsoft άρχισε να δέχεται πληρωμές Bitcoin. Τώρα θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το Bitcoin για να αγοράσετε παιχνίδια, εφαρμογές και βίντεο Xbox από τη Microsoft. Αυτό ήταν ένα τεράστιο βήμα για την εν λόγω κρυπτογράφηση.

2017: Χωρίς αμφιβολία, το 2017 ήταν η χρονιά που εξερράγη το Bitcoin. Γουώλ Στρητ και μεγάλες τράπεζες επενδύσεων άρχισαν να επενδύουν σε Bitcoin. Πολλοί και πολλοί άνθρωποι άρχισαν να παρακολουθούν το Bitcoin – άρχισε να είναι στα νέα κάθε μέρα. Η τιμή του Bitcoin πήγε πολύ ψηλά, ξεκινώντας από περίπου 985 $ και ανέβηκε στα ύψη σχεδόν 20.000 $!

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, η επένδυση στο Bitcoin έχει κάνει πολλούς ανθρώπους πλούσιους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μιας επένδυσης Bitcoin. Έτσι, πριν εξηγήσουμε πώς να επενδύσουμε στο Bitcoin, ας δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα της επένδυσης σε Bitcoin

Θα δημιουργηθούν μόνο 21 εκατομμύρια Bitcoin. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Λοιπόν, σκεφτείτε το. Όσο πιο δημοφιλές γίνεται το Bitcoin, τόσο περισσότερα άτομα θα θέλουν να το αγοράσουν. Εάν δεν μπορούν να δημιουργηθούν περισσότερα Bitcoin, τότε η ζήτηση θα συνεχίσει να αυξάνεται για κάθε Bitcoin, το οποίο αυξάνει την τιμή.

Τεράστια απόδοση επένδυσης. Όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω χρονοδιάγραμμα, το Bitcoin μπορεί να προσφέρει απόδοση της επένδυσής σας που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Εύκολο να επενδύσετε. Το Bitcoin είναι εύκολο να επενδύσει. Μπορείτε να το αγοράσετε και να το πουλήσετε όποτε θέλετε. Δεν χρειάζεται να υπογράψετε μια συμφωνία και μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας!

Οι χρήσεις του Bitcoin. Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές χρήσεις για το Bitcoin. Ακολουθεί μια λίστα με τους λόγους για τους οποίους ορισμένοι προτιμούν να χρησιμοποιούν το Bitcoin σε σχέση με το παραδοσιακό τραπεζικό σύστημα:

  • Επιτρέπει στους ανθρώπους να στέλνουν εύκολα χρήματα ο ένας στον άλλο
  • Είναι πολύ πιο γρήγορο και φθηνότερο να στέλνετε διεθνείς πληρωμές
  • Οι άνθρωποι έχουν τον έλεγχο των χρημάτων τους, αντί των τραπεζών να έχουν τον έλεγχο
  • Οι ανώνυμες συναλλαγές του σημαίνει ότι οι άνθρωποι έχουν ιδιωτικό απόρρητο

Μειονεκτήματα της επένδυσης σε Bitcoin

Πτητικό (Η τιμή αλλάζει πάντα με τεράστιους τρόπους). Όταν σκέφτεστε πώς να επενδύσετε σε Bitcoin, πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη τα μειονεκτήματα της επένδυσης. Η τιμή του Bitcoin αλλάζει συνεχώς. Ωστόσο, αυτές δεν είναι μόνο μικρές αλλαγές. Για παράδειγμα, αφού το Bitcoin έφτασε την υψηλότερη τιμή του στα 19.839 $ στις 17 Δεκεμβρίου 2017, έπεσε στα 12.015 $ στις 22 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για συνολική απώλεια 7.824 $ σε μόλις 5 ημέρες!

Κυβερνητικοί κανονισμοί. Ίσως αναρωτιέστε «αλλά γιατί;». Λοιπόν, οι ανώνυμες συναλλαγές του Bitcoin θα μπορούσαν προκαλούν τεράστια προβλήματα για τις τοπικές κυβερνήσεις. Το Bitcoin επιτρέπει παράνομες δραστηριότητες για πληρωμή στο Διαδίκτυο χωρίς ταυτότητα. Επίσης, το Bitcoin θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως τρόπος για τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να αποφύγουν τους φόρους.

Πώς να επενδύσετε σε Bitcoin: η κυβέρνηση της Ηνωμένης Πολιτείας της Αμερικής.

Περιορισμένη κλιμάκωση. Προς το παρόν, το Bitcoin μπορεί να χειριστεί μόνο 3 έως 7 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Έτσι, καθώς γίνεται πιο δημοφιλές, ο χρόνος που απαιτείται για το δίκτυο Bitcoin για την επαλήθευση μιας συναλλαγής γίνεται μεγαλύτερος. Εάν αυτό το πρόβλημα δεν επιλυθεί σύντομα, τότε οι χρεώσεις για την αποστολή Bitcoins θα αυξηθούν και έτσι θα χρειαστεί και ο χρόνος που απαιτείται για την αποστολή Bitcoin. Αυτό μπορεί να σας κάνει να μην αναρωτιέστε πως να επενδύσει σε Bitcoin, αλλά πρέπει Επενδύω σε Bitcoin?

Δυστυχώς, φαίνεται ότι ο εφευρέτης του Bitcoin (Satoshi Nakamoto) δεν σκέφτηκε ότι αυτό θα γίνει πρόβλημα στο μέλλον.

Έλλειψη ασφάλειας

Επειδή το Bitcoin δεν ελέγχεται από μία εταιρεία, δεν υπάρχει βοήθεια αν κάνετε κάποιο σφάλμα. Για παράδειγμα, εάν ξεχάσετε τον «κωδικό πρόσβασης» στο πορτοφόλι σας Bitcoin, δεν υπάρχει εταιρεία για επικοινωνία για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Ίσως ρωτάτε “αλλά τι θα συμβεί αν στείλω κατά λάθος τα Bitcoin μου σε λάθος μέρος;” λοιπόν, η απλή απάντηση είναι ότι τα Bitcoin σας θα χαθούν για πάντα.

Βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες επενδύσεις?

Λοιπόν, θα πρέπει να επενδύσετε σε Bitcoin μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα; Λοιπόν, αν κοιτάξετε την ανάπτυξη του Bitcoin τα τελευταία 5 χρόνια, είναι σαφές ότι η κατοχή του Bitcoin μακροπρόθεσμα φαίνεται σαν η καλύτερη επιλογή.

Πώς να επενδύσετε σε Bitcoin: απόδοση επένδυσης

Ωστόσο, προτού μάθετε πώς να επενδύσετε σε Bitcoin, είναι σημαντικό να έχετε μια σαφή στρατηγική στο μυαλό σας όσον αφορά την επένδυσή σας. Ας σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα τι θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς?

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης δίπλα-δίπλα

Βραχυπρόθεσμες επενδύσεις – Λεπτά, Ημέρες, Εβδομάδες

Βραχυπρόθεσμες επενδύσεις μπορώ απαιτούν πολύ χρόνο και μπορώ να είσαι πολύ αγχωτικός όταν οι τιμές δεν πηγαίνουν στο δρόμο σας (χάνετε χρήματα). Ωστόσο, όταν τα πράγματα πάνε καλά, μπορείτε να κερδίσετε γρήγορα χρήματα και να διασκεδάσετε.

Θα συνιστούσα βραχυπρόθεσμες επενδύσεις μόνο για όσους είναι διατεθειμένοι να αφιερώστε πολύ χρόνο αναλύοντας τα διαγράμματα και κάνετε έρευνα αγοράς. Η τιμή του Bitcoin κινείται πάνω-κάτω πολύ γρήγορα, οπότε πρέπει πάντα να παρακολουθείτε προσεκτικά τα διαγράμματα και να έχετε ένα σταθερό σχέδιο!

Συνιστώ ανεπιφύλακτα να μην ξεκινήσετε τις βραχυπρόθεσμες επενδύσεις χωρίς εκπαίδευση. Και πάλι, μιλήστε πάντα με έναν οικονομικό σύμβουλο πριν επενδύσετε.

Μακροχρόνια επένδυση (ή HODLing) – 1 έτος+

«HODL“- Περιμένετε για την αγαπημένη ζωή. Αυτός είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συνεχώς στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι κρατάτε τις επενδύσεις σας. Όχι μόνο η μακροχρόνια κατοχή του Bitcoin ήταν ο καλύτερος τρόπος για να αποκομίσετε κέρδη τα τελευταία 5 χρόνια, αλλά είναι επίσης ο ευκολότερος!

Έτσι, αντί να καθίσετε στον υπολογιστή σας όλη την ημέρα αναλύοντας τα διαγράμματα – μπορείτε να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να περιμένετε να αυξηθεί η τιμή του Bitcoin. Αλλά θυμηθείτε: μην επενδύετε ποτέ ένα ποσό που δεν μπορείτε να χάσετε. Δεν υπάρχει εγγύηση επένδυσης!

Μέχρι τώρα, θα πρέπει να έχετε μια καλή ιδέα για το αν θέλετε ή όχι να επενδύσετε. Εάν η απάντησή σας είναι “ΝΑΙ!”, Τότε διαβάστε.

Πώς να επενδύσετε σε Bitcoin?

«Πώς μπορώ να επενδύσω σε Bitcoin;» – μια αγαπημένη ερώτηση ενός αρχάριου. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να βρω την καλύτερη επιλογή που να ταιριάζει σε εσάς. Αλλά μην πανικοβληθείτε! Γι ‘αυτό είμαι εδώ για να βοηθήσω.

Ας μιλήσουμε για την ασφάλεια

Πρώτα πράγματα πρώτα, πρέπει να δημιουργήστε ένα πορτοφόλι Bitcoin. Ένα πορτοφόλι Bitcoin είναι σαν το πορτοφόλι στο οποίο αποθηκεύετε το τοπικό σας νόμισμα, η μόνη διαφορά είναι ότι αυτό το πορτοφόλι αποθηκεύει ψηφιακό νόμισμα.

Πώς να επενδύσετε σε Bitcoin: άτομα που μιλούν για επενδύσεις.

Υπάρχουν όμως διάφοροι τύποι ψηφιακών πορτοφολιών. Ακολουθούν ορισμένα από τα πορτοφόλια που προτείνω:

Διαδικτυακά Πορτοφόλια (Λιγότερο ασφαλής επιλογή)

Τα διαδικτυακά πορτοφόλια θα πρέπει να είναι μόνο προσωρινή επιλογή αποθήκευσης για το Bitcoin σας. Θα πρέπει να αφήσετε το Bitcoin σας σε αυτά τα πορτοφόλια μόνο εάν πρέπει. Ακόμα κι αν είναι εύχρηστος, είναι οι λιγότερο ασφαλείς. Το να αφήσετε το Bitcoin σας σε ένα διαδικτυακό πορτοφόλι σημαίνει ότι εμπιστεύεστε την ασφάλεια του ιστότοπου που χρησιμοποιείτε.

Τα διαδικτυακά πορτοφόλια περιλαμβάνουν: Νομισματική βάση και Ξάπο

Πορτοφόλια λογισμικού (ασφαλέστερη επιλογή)

Τα πορτοφόλια λογισμικού είναι σαν εφαρμογές που εγκαθιστάτε στον υπολογιστή ή στο τηλέφωνό σας. Σας προσφέρουν καλή ασφάλεια και σας παρέχουν πλήρη πρόσβαση στα δημόσια και ιδιωτικά σας κλειδιά. Επίσης, είναι ελεύθεροι στη χρήση και απλοί στη ρύθμιση!

Τα πορτοφόλια λογισμικού περιλαμβάνουν: Εξοδος πλήθους και Τζαξ

Πορτοφόλια υλικού (η ασφαλέστερη επιλογή!):

Τα πορτοφόλια υλικού είναι η επιλογή που προτείνω για την αποθήκευση του Bitcoin σας. Σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε τα Bitcoin σας εκτός σύνδεσης σε ένα μικρό κομμάτι υλικού. Συνδέετε το πορτοφόλι υλικού στον υπολογιστή σας (με USB) και μεταφέρετε τα Bitcoin σας σε αυτό.

Αυτό σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε το Bitcoin σας εκτός σύνδεσης, ώστε να μην μπορούν να παραβιαστούν. Όταν αναρωτιόμουν πώς να επενδύσω σε Bitcoin, σίγουρα θα έπαιρνα το πιο ασφαλές πορτοφόλι.

Ωστόσο, έρχονται με κόστος. Τα περισσότερα πορτοφόλια υλικού είναι στην τιμή των 100 $ περίπου, γι ‘αυτό συνιστώ να αγοράσετε ένα μόνο εάν επενδύετε πολλά χρήματα.

Πορτοφόλια υλικού που προτείνω: Τρέζορ και Καθολικό Nano S

Εξόρυξη Bitcoin

Τι είναι η εξόρυξη Bitcoin; Ακούγεται σύγχυση, έτσι δεν είναι?

Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να το εξηγήσω με απλούς όρους για εσάς.

Η εξόρυξη Bitcoin είναι μια διαδικασία που εκτελείται χρησιμοποιώντας ειδικοί υπολογιστές. Αυτοί είναι υπολογιστές που έχουν σχεδιαστεί για την επαλήθευση συναλλαγών στο blockchain Bitcoin. Προς την επαλήθευση συναλλαγών, οι υπολογιστές πρέπει λύσει ένα μαθηματικό πρόβλημα.

Ο πρώτος υπολογιστής που λύνει το πρόβλημα ανταμείβεται με Bitcoin. Είναι σαν οι ανθρακωρύχοι να ανταμείβονται με χρυσό! Οι υπολογιστές είναι ανθρακωρύχοι! Λοιπόν, εδώ είναι μια άλλη λύση για το πώς να επενδύσετε στην ερώτηση Bitcoin.

Ακούγεται εύκολο, σωστά; Καλά, δεν είναι. Υπάρχουν χιλιάδες υπολογιστές που προσπαθούν να επαληθεύσουν τις συναλλαγές. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα – υπάρχει πολύς ανταγωνισμός. Έτσι, εάν θέλετε να εξορύξετε το Bitcoin μόνοι σας, τότε θα πρέπει να επενδύσετε πολλά χρήματα σε υπολογιστές για να κερδίσετε τον ανταγωνισμό σας!

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες επιλογές για την εξόρυξη Bitcoin. Η πιο συνηθισμένη επιλογή για τους ανθρακωρύχους μικρού χρόνου είναι να συμμετάσχουν σε μια ομάδα εξόρυξης Bitcoin.

Πώς να επενδύσετε σε Bitcoin: μεταλλεία.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, μια ομάδα εξόρυξης Bitcoin είναι μια ομάδα υπολογιστών που συνεργάζονται για την επαλήθευση συναλλαγών Bitcoin. Όλοι οι υπολογιστές σε μια ομάδα εξόρυξης συνδυάζουν την υπολογιστική τους δύναμη για την επαλήθευση των συναλλαγών.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε εγγραφεί σε μια ομάδα εξόρυξης Bitcoin και παρέχετε 5% της υπολογιστικής δύναμης αυτής της εξόρυξης. Όταν η ομάδα εξόρυξης επαληθεύει μια συναλλαγή, θα ανταμειφθείτε με 5% του Bitcoin.

Προτείνω ότι εάν θέλετε να ξεκινήσετε την εξόρυξη, ξεκινήστε συμμετέχοντας σε μια ομάδα εξόρυξης Bitcoin.

Η εξόρυξη Bitcoin δεν είναι πάντοτε κερδοφόρα και απαιτεί περίπου 2000 $ – 3000 $ για εγκατάσταση.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο επένδυσης σε Bitcoin, τα ορυχεία, τις δεξαμενές εξόρυξης και τους υπολογιστές που χρειάζεστε, διαβάστε τον οδηγό μας "Τι είναι η Εξόρυξη Bitcoin και πώς λειτουργεί".

Η μέθοδος Coinbase

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να επενδύσετε στο Bitcoin για αρχάριους.

Νομισματική βάση είναι ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια στον κόσμο όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα. Σας επιτρέπει αγοράστε Bitcoin χρησιμοποιώντας την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα. Ο ιστότοπος είναι φιλικός προς τον χρήστη και σας διευκολύνει να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Πώς να επενδύσετε σε Bitcoin: Coinbase και Bitcoin.

Το Coinbase δεν σας επιτρέπει μόνο να αγοράσετε Bitcoin, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε Ethereum, Litecoin και Bitcoin Cash.

Έχω έναν πλήρη οδηγό για το πώς να δημιουργήσω έναν λογαριασμό Coinbase – φροντίστε να τον δείτε: Ο πλήρης οδηγός για το πώς να αγοράσετε Bitcoin και πού να το κάνετε.

Πώς να επενδύσετε σε Bitcoin ανώνυμα?

Ένα από τα πράγματα που τους αρέσουν περισσότερο στο Bitcoin είναι ότι σας επιτρέπει να διατηρείτε τις πληροφορίες σας απόρρητες! Έτσι, για όσους από εσάς θέλετε να παραμείνετε πιο ιδιωτικοί, αγοράστε το Bitcoin σας σε ένα ομότιμος πλατφόρμα συναλλαγών μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Εάν αναρωτιέστε πώς να το κάνετε ανώνυμα, ένα άλλο καλό πράγμα για τις πλατφόρμες peer-to-peer είναι ότι δεν έχετε μεσάζοντα για να πληρώσετε ένα τέλος! Αυτό είναι σωστό – 0% χρεώσεις!

Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε αυτούς τους ιστότοπους. Ορισμένοι πωλητές Bitcoin ενδέχεται να προσπαθήσουν να κλέψουν τα χρήματά σας, επομένως ελέγχετε πάντα ότι ο πωλητής που χρησιμοποιείτε έχει 100% θετικά σχόλια στον λογαριασμό του.

Η πλατφόρμα συναλλαγών peer-to-peer που προτείνω είναι Τοπικά Bitcoin. Χρησιμοποιώντας το LocalBitcoins, μπορείτε να ρυθμίσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις της αγοράς Bitcoin. Ορισμένοι πωλητές ζητούν ταυτότητα, αλλά άλλοι όχι.

Το LocalBitcoins σας δίνει τη δυνατότητα:

  • Βρείτε άτομα που ζουν στην περιοχή σας – τότε μπορείτε να συναντηθείτε μαζί τους και να πληρώσετε σε μετρητά.
  • Καταθέστε τα μετρητά σας στον τραπεζικό λογαριασμό ενός πωλητή – μεταβείτε στην τοπική τράπεζά σας και στείλτε τον στον τραπεζικό λογαριασμό που σας δίνει ο πωλητής.
  • Πληρώστε με τραπεζική μεταφορά – στείλτε τα χρήματά σας στον τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού που σας δίνουν.

ΑΤΜ

Ακριβώς όπως χρησιμοποιείτε ένα ΑΤΜ για τα τοπικά σας χρήματα (USD, EUR, κ.λπ.), μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε ένα ATM για Bitcoin! Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ATM ATM για ανάληψη χρημάτων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο για να αγοράσετε Bitcoin. Το καλύτερο πράγμα για τα ΑΤΜ Bitcoin είναι ότι είναι απλός, ευκολο να χρήση, και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετρητά / χαρτονομίσματα. Αυτή είναι μια από τις ευκολότερες απαντήσεις σχετικά με τον τρόπο επένδυσης στο Bitcoin.

Πώς να επενδύσετε σε Bitcoin: ένα ATM.

Ωστόσο, τα ATM ATM Bitcoin είναι σπάνια, επομένως θα πρέπει να ελέγξετε αν κάποιος είναι κοντά σας πρώτα. Μπορείτε να το βρείτε εδώ: Bitcoin ATM κοντά μου. Μερικά από τα ATM ATM ζητούν ταυτότητα, αλλά τα περισσότερα από αυτά δεν το χρειάζονται.

Σας προτείνω να πάρετε μαζί σας τα στοιχεία του πορτοφολιού σας Bitcoin, ώστε να μπορείτε να στείλετε τα Bitcoin σας απευθείας στο πορτοφόλι σας Bitcoin από το μηχάνημα ATM. Εάν δεν το κάνετε, τότε το Bitcoin ATM πρέπει να δημιουργήσει ένα νέο πορτοφόλι για εσάς – εκτυπώνει το δημόσιο και ιδιωτικό κλειδί στην απόδειξή σας.

Συμπεράσματα

Και εκεί το έχουμε!

Θα πρέπει τώρα να έχετε μια καλή ιδέα για το αν είναι το Bitcoin τη σωστή επενδυτική επιλογή για σενα. Και αν ναι, τότε ξέρετε πώς να επενδύσετε σε Bitcoin.

Το Bitcoin έχει αποδειχθεί μια μεγάλη επένδυση όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ποιος θα πει ότι η ανάπτυξη θα συνεχιστεί; Υποθέτω ότι η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση εξαρτάται από το ποιος ρωτάτε. Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές για το μέλλον του Bitcoin.

Εάν πρόκειται να επενδύσετε, σας καλωσορίζω στον κόσμο της κρυπτογράφησης (πολλά συναρπαστικά πράγματα συμβαίνουν εδώ). Απλά θυμήσου, είναι σημαντικό να επενδύετε μόνο όσα μπορείτε να χάσετε.

Λοιπόν, ενημερώστε μας: πρόκειται να επενδύσετε; αν ναι, ποιο πλατφόρμα ανταλλαγής (ή άλλες μεθόδους) θα χρησιμοποιήσετε?

* Σημείωση: αυτό το άρθρο είναι μια προσωπική γνώμη. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map