Φθηνότερος τρόπος αγοράς Bitcoin: Ποιος είναι ο καλύτερος ιστότοπος για αγορά Bitcoin

Satoshi Nakamoto δημιούργησε το πρώτο Bitcoin το 2009. Στα χρόνια από τότε, το Bitcoin έχει αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος σκέφτεται για χρήματα. Σήμερα, όλα τα Bitcoin στον κόσμο αξίζουν περισσότερα από 156 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ!

Η αγορά των πρώτων σας Bitcoin μπορεί να είναι μια σύγχυση, εκτός αν το επιλέξετε αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων πλατφόρμες, όπως το Coinbase, το Binance και το Coinmama.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μέρη για να αγοράσετε Bitcoin. Όλα αυτά τα μέρη προσφέρουν διαφορετικούς τρόπους αγοράς Bitcoin. Κάθε μέθοδος αγοράς Bitcoin θα έχει τα δικά του τέλη. Μερικά από τα πράγματα που μπορούν να επηρεάσουν τα τέλη που πληρώνετε είναι:

  • Που μένεις;
  • Πώς πληρώνετε;
  • Τι είδους αγοραστής είσαι.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας πω ο φθηνότερος τρόπος και το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε Bitcoin. Θα συμπεριλάβω ο καλύτερος ιστότοπος για να αγοράσετε Bitcoin, το φθηνότερο Ανταλλαγή Bitcoin, και πώς να αγοράσετε Bitcoin χωρίς αμοιβές. Όταν ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτού του οδηγού, θα μπορείτε να αποφασίσετε από πού θέλετε να αγοράσετε τα πρώτα σας Bitcoin. Θα γνωρίζετε επίσης πώς θέλετε να πληρώσετε για αυτούς.

Πριν ξεκινήσω, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι είδους αγοραστής Bitcoin είστε.

Φθηνότερος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin: Τι είδους αγοραστής είστε?

Οι άνθρωποι έχουν πολλούς διαφορετικούς λόγους για να επιλέξουν πού και πώς αγοράζουν Bitcoin. Εδώ είναι μερικοί από τους πιο δημοφιλείς λόγους:

Βρέθηκε το πιο πρόσφατο κουπόνι Coinbase:

  • Ανωνυμία – Το Bitcoin επιτρέπει στους χρήστες να το κάνουν στέλνουν χρήματα ο ένας στον άλλο άμεσα, χωρίς να χρησιμοποιήσετε τράπεζα και χωρίς να πρέπει να μοιραστείτε προσωπικά στοιχεία με κανέναν. Αυτό ονομάζεται ανωνυμία. Για ορισμένους αγοραστές, η ανωνυμία είναι ο πιο σημαντικός λόγος για την αγορά Bitcoin. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρουν ένα μέρος για να αγοράσουν Bitcoin όπου μπορούν να μείνουν ανώνυμα!
  • Κοινότητα – Μερικοί αγοραστές ενδιαφέρονται πραγματικά κρυπτονόμισμα και τεχνολογία blockchain. Θέλουν να είναι μέρος η κοινότητα κρυπτογράφησης. Για αυτούς τους αγοραστές, θα είναι σημαντικό να αγοράσετε Bitcoin σε ένα μέρος όπου μπορούν να αναμειχθούν με την κοινότητα Bitcoin. Αυτό μπορεί να είναι διαδικτυακό ή αυτοπροσώπως.
  • Ευκολία στη χρήση – Πως Ανετα είναι να αγοράσετε το Bitcoin είναι πολύ σημαντικό για αρχάριους crypto. Οι αρχάριοι πρέπει να βρουν ένα μέρος όπου αγοράζει το Bitcoin απλός.
  • Ασφάλεια – Όλοι θέλουν να είναι ασφαλείς όταν πραγματοποιούν μια αγορά. Ορισμένοι τρόποι αγοράς Bitcoin είναι ασφαλέστεροι από άλλους!

Ένα πράγμα που έχουν όλα αυτά τα είδη κοινού αγοραστή είναι ότι θέλουν βρείτε το φθηνότερο μέρος για να αγοράσετε Bitcoin. Έτσι, όποιο είδος αγοραστή κι αν είστε, μπορώ να σας βοηθήσω να βρείτε τον φθηνότερο τρόπο αγοράς Bitcoin που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για τους αρχάριους να αγοράσουν τα πρώτα τους Bitcoin είναι Νομισματική βάση. Είναι αξιόπιστο, εύχρηστο και σας επιτρέπει αγοράστε Bitcoin χρησιμοποιώντας χρήματα fiat. Είναι όμως το Coinbase ο καλύτερος ιστότοπος για την αγορά Bitcoins; Ας δούμε.

Coinbase – Αγοράστε το Bitcoin τώρα

φθηνότερος τρόπος αγοράς bitcoin στο coinbase

Νομισματική βάση είναι ένα χρηματιστήριο Bitcoin. Αυτό σημαίνει αγοράζει Bitcoin για εσάς! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι άνοιξε λογαριασμό και αποφασίστε πόσα Bitcoin θέλετε να αγοράσετε. Για να πληρώσετε για το Bitcoin σας, θα χρειαστείτε μερικά νόμισμα fiat.

Σημείωση: Ένα νόμισμα fiat είναι το νόμιμο χρήμα μιας χώρας. Για παράδειγμα, το νόμισμα fiat της Γαλλίας είναι το ευρώ (EUR).

Το Coinbase είναι εδρεύει στις ΗΠΑ, και είναι διαθέσιμο σε 32 χώρες σε όλο τον κόσμο. Περιλαμβάνουν Καναδάς, Αυστραλία, Σιγκαπούρη, ο Ηνωμένες Πολιτείες και πολλές ευρωπαϊκές χώρες που βρίσκονται στο SEPA.


Σημείωση: Ο SEPA είναι ο Ενιαίος Χώρος Πληρωμών σε Ευρώ. Εάν ζείτε στο SEPA τότε μπορείτε να στείλετε Ευρώ μεταξύ των χωρών SEPA γρήγορα και εύκολα. Ωστόσο, εάν ζείτε σε μια χώρα SEPA που δεν χρησιμοποιεί το ευρώ ως το νόμισμά του – όπως η Μεγάλη Βρετανία – τότε η τράπεζά σας μπορεί να σας χρεώσει μια χρέωση μετατροπής νομίσματος για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες SEPA.

Τέλη Coinbase

Θα πληρώσεις τουλάχιστον 1,49% του ποσού αγοράς σας ως αμοιβή όταν αγοράζετε Bitcoin με το Coinbase. Θα το πληρώσετε εάν καταθέσετε νόμισμα σε λογαριασμό Coinbase πριν αγοράσετε Bitcoin. Το Coinbase δεν χρεώνει για καταθέσεις νομίσματος fiat μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

Το Coinbase θα χρεώσει τουλάχιστον 3,99% του ποσού αγοράς σας εάν χρησιμοποιείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για να αγοράσετε Bitcoin.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε το Coinbase στον Καναδά ή την Αυστραλία, θα μπορείτε να αγοράζετε Bitcoin μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Συγκρίνετε τις ανταλλαγές Crypto δίπλα-δίπλα με άλλους

Το ήξερες?

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιες ανταλλαγές κρυπτογράφησης είναι οι καλύτερες για τους εμπορικούς σας στόχους?

Βλέπω & συγκρίνετε TOP3 ανταλλαγές κρυπτογράφησης παράλληλα

Είναι το Coinbase το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε Bitcoin?

Ορισμένοι κριτικοί πιστεύουν ότι το Coinbase λειτουργεί πάρα πολύ σαν μια διαδικτυακή εφαρμογή αγορών. Αν θέλετε να γνωρίσετε τη σκληρή κοινότητα κρυπτογράφησης, πιθανότατα δεν είναι στο Coinbase! Το Coinbase επίσης δεν αφορά χρήστες που θέλουν ανωνυμία. Τον Φεβρουάριο του 2018, η Coinbase έδωσε στον Αμερικανό φορολογούμενο τα στοιχεία του λογαριασμού του 13.000 από τους χρήστες του!

Ωστόσο, Το Coinbase είναι μια πολύ εύκολη πλατφόρμα στη χρήση. Εχει επίσης ένα υπέροχο αρχείο ασφαλείας. Νομισματική βάση δεν έχει ποτέ χακαριστεί και περίπου το 98% των κεφαλαίων του είναι αποθηκευμένο εκτός σύνδεσης. Είναι το ιδανικό μέρος για τους περισσότερους αρχάριους κρυπτογράφησης να αγοράσουν Bitcoin.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα τέλη μερικών άλλων χρηματιστηριακών χρηματιστηρίων για να δούμε αν το Coinbase είναι ο φθηνότερος τρόπος αγοράς Bitcoin.

Άλλες χρηματιστηριακές ανταλλαγές

Υπάρχουν μερικοί άλλοι μεσίτες που προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες με το Coinbase. Αλλά ποια είναι η φθηνότερη ανταλλαγή Bitcoin?

CEX.IO – Αγοράστε το Bitcoin τώρα

CEX είναι χρηματιστήριο με έδρα το Λονδίνο. Προσφέρει υπηρεσίες σε 99% των χωρών στον κόσμο, και 24 πολιτείες των ΗΠΑ (δεν λειτουργεί στη Νέα Υόρκη).

φθηνότερος τρόπος αγοράς bitcoin στο cex

Η CEX χρεώνει 7% για την αγορά Bitcoin χρησιμοποιώντας πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Η CEX χρεώνει χαμηλότερα τέλη εάν καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας πριν αγοράσετε.

Μπορείτε να κάνετε καταθέσεις μέσω τραπεζικού εμβάσματος με Δολλάρια Ηνωμένων Πολιτειών (USD), Βρετανικές λίβρες (GBP) και Ευρώ (ΕΥΡΩ) δωρεάν. Στη συνέχεια, οι χρεώσεις CEX βασίζονται στο αν είστε κατασκευαστής ή αγοραστής.

ΕΝΑ κατασκευαστής είναι κάποιος που είναι πρόθυμος να αγοράσει ή να πουλήσει Bitcoin σε μια τιμή που δεν προσφέρεται ήδη στο χρηματιστήριο. Ένας λήπτης είναι κάποιος που θέλει να αγοράσει ή να πουλήσει Bitcoin σε μια τιμή που ήδη προσφέρεται. Ένας αγοραστής θα συμπληρώσει αμέσως την παραγγελία του για το Bitcoin. Ένας κατασκευαστής θα πρέπει να περιμένει έως ότου ο αγοραστής αποδεχθεί την τιμή του.

Οι μεσίτες φέρνουν μαζί τους κατασκευαστές και τους κατασκευαστές. Η CEX χρεώνει τους αναλήπτες 0,25%. Αυτό βασίζεται σε μια αγορά μικρότερη από 5 BTC (αξίας περίπου 48.000 $). Οι χρεώσεις για κατασκευαστές είναι λιγότερες (0,16%), αλλά οι περισσότεροι αρχάριοι θα είναι παίκτες, επειδή είναι ένα πιο εύκολο εμπόριο.

Το CEX είναι μια ασφαλής πλατφόρμα, αλλά μπορεί να είναι λίγο πολύ περίπλοκο για αρχάριους. Ο φθηνότερος τρόπος για να αγοράσετε γρήγορα το Bitcoin είναι ακόμα Νομισματική βάση. Ας ρίξουμε μια ματιά Κοινμάμα, και δείτε αν αυτή η πλατφόρμα είναι ο φθηνότερος τρόπος αγοράς Bitcoin.

Coinmama – Αγοράστε το Bitcoin τώρα

φθηνότερος τρόπος για να αγοράσετε bitcoin στο coinmama

Κοινμάμα είναι χρηματιστηριακό χρηματιστήριο με έδρα το Ισραήλ. Προσφέρει υπηρεσίες σε πάνω από 180 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η Coinmama προσφέρει πολύ παρόμοιες υπηρεσίες με Νομισματική βάση, αλλά ποιος είναι ο καλύτερος ιστότοπος για να αγοράσετε Bitcoin?

Δεν μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στο Coinmama, γι ‘αυτό πρέπει να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή πληρωμή Western Union.

Μπορείς μόνο ΑΓΟΡΑ Bitcoin με Coinmama. Εάν θέλετε να το πουλήσετε αργότερα, θα πρέπει χρησιμοποιήστε άλλη ανταλλαγή. Το Coinmama έχει πολύ περιορισμένα χαρακτηριστικά, αλλά τι γίνεται με τις χρεώσεις του?

Η Coinmama χρεώνει αμοιβή 5,9% για κάθε αγορά Bitcoin. Προσθέτει άλλη χρέωση 5% για αγορές χρησιμοποιώντας πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Μπορείτε να αναμένετε να πληρώσετε σχεδόν 11% συνολικά.

Το Coinmama είναι ένας από τους πιο ακριβούς μεσίτες, αλλά έχει και κάποιες καλές ιδιότητες. Το Coinmama είναι εύχρηστος και είναι γρήγορα. Δεν απαιτείται εγγραφή κάρτας για να πραγματοποιήσετε μια αγορά και τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται στον κύριο ιστότοπο. Αυτό καθιστά το Coinmama ένα από τα ασφαλέστερα και πιο ανώνυμα μέρη για την αγορά Bitcoin.

Ποιο είναι το φθηνότερο Exchange Bitcoin?

Νομισματική βάση είναι ο πιο γρήγορος και φθηνότερος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin από τους τρεις μεσίτες για τους οποίους έχω μιλήσει. CEX έχει καλύτερες επιλογές συναλλαγών και Κοινμάμα είναι καλύτερο για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ωστόσο, Το Coinbase προσφέρει μερικές από τις χαμηλότερες χρεώσεις στην αγορά για άμεσες αγορές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Ξέρω τι σκέφτεστε! Σκέφτεστε, “γεια, νόμιζα ότι το Bitcoin έπρεπε να είναι ένα νέο είδος χρημάτων; Γιατί πρέπει να πληρώσω τέλη σε ανταλλαγές !; ” Πολλοί χρήστες Bitcoin αισθάνονται έτσι. Το Bitcoin είναι ένα ομότιμος νόμισμα, οπότε θα πρέπει να μπορείτε να το αγοράσετε από ανταλλαγή peer-to-peer. Μην ανησυχείτε, μπορείτε!

Σημείωση: Το Peer-to-peer σημαίνει από το ένα άτομο στο άλλο. Το Bitcoin είναι peer-to-peer επειδή οι χρήστες μπορούν να στέλνουν μεταξύ τους Bitcoin χωρίς να χρησιμοποιούν τράπεζα. Η τράπεζα είναι τρίτος ή μεσάζων. Bitcoin – και όλα τα άλλα κρυπτονομίσματα – δεν χρειάζονται τρίτα μέρη για να λειτουργήσουν.

Ωστόσο, όταν αγοράζετε Bitcoin σε ανταλλαγή – όπως το Coinbase – χρησιμοποιείτε τρίτο μέρος. Ορισμένοι θαυμαστές κρυπτογράφησης δεν θέλουν να χρησιμοποιούν καθόλου τρίτους!

Είναι οι ανταλλαγές peer-to-peer ο φθηνότερος τρόπος αγοράς Bitcoin; Ας ανακαλύψουμε.

Αγορά Bitcoins Peer-to-Peer

Ένα από τα πιο δημοφιλή ανταλλακτικά peer-to-peer είναι Τοπικά Bitcoin. Το LocalBitcoins εδρεύει στη Φινλανδία και επιτρέπει στους χρήστες του να ανταλλάσσουν Bitcoins μεταξύ τους απευθείας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LocalBitcoins για να αγοράσετε Bitcoin από άτομα στην περιοχή σας!

φθηνότερος τρόπος αγοράς bitcoin

Το LocalBitcoins έχει εμπόρους που θέλουν να πουλήσουν Bitcoin περισσότερες από 15.000 πόλεις σε 248 διαφορετικές χώρες. Οι έμποροι στο LocalBitcoins πληρώνουν ένα τέλος για να διαφημίσουν το Bitcoin τους. Οι αγοραστές δεν πληρώνουν τίποτα!

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μεθόδους πληρωμής διαθέσιμο στα LocalBitcoins. Μπορείτε να πληρώσετε εμπόρους με PayPal, τραπεζικές καταθέσεις, τραπεζικές μεταφορές, πιστωτικές κάρτες, και ακόμα μετρητά!

Το LocalBitcoins είναι ένα από τα λίγα ανταλλακτικά που ενθαρρύνει τους χρήστες του να συναντηθούν αυτοπροσώπως για να αγοράσουν και να πουλήσουν Bitcoin. Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική πλατφόρμα για χρήστες που θέλουν να γίνουν μέλη της κοινότητας κρυπτογράφησης. Για ασφάλεια, το LocalBitcoins έχει μια δυνατότητα αξιολόγησης χρήστη. Διαθέτει επίσης καλές υπηρεσίες υποστήριξης πελατών. Αυτά περιλαμβάνουν την επίλυση των συγκρούσεων και τη διατήρηση της διαφυγής.

είναι σημαντικό για πρόσεχε όταν αγοράζετε Bitcoins peer-to-peer. Μάθετε όσο μπορείτε για τον πωλητή πριν αγοράσετε. Εάν συναντήσετε έναν πωλητή αυτοπροσώπως, κάντε το πάντα σε δημόσιο χώρο και πάρτε έναν φίλο μαζί σας!

Είναι το LocalBitcoins ο φθηνότερος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin Peer-to-Peer?

Υπάρχουν χωρίς χρεώσεις, και δεν χρειάζεται να δώσετε προσωπικά στοιχεία όταν αγοράζετε Bitcoin με το LocalBitcoins. Οι χρήστες μπορούν να μείνουν ανώνυμοι και να γνωρίσουν την κοινότητα κρυπτογράφησης! Ωστόσο, οι πωλητές χρεώνουν συχνά περισσότερα για τα Bitcoin από ό, τι ορισμένες ανταλλαγές. Αυτό σημαίνει ότι το LocalBitcoins δεν είναι πάντα ο φθηνότερος τρόπος αγοράς Bitcoin.

Άλλες ανταλλαγές Bitcoin peer-to-peer περιλαμβάνουν το Τοίχος των κερμάτων, Ευχάριστο, και BitQuick. Αυτές οι ανταλλαγές τείνουν να έχουν υψηλότερες χρεώσεις από τις LocalBitcoins και προσφορές λιγότερες υπηρεσίες. Για παράδειγμα, το Wall of Coins διατίθεται μόνο σε 12 χώρες και το BitQuick χρεώνει αγοραστές χρέωση 2%.

Το LocalBitcoins είναι ο καλύτερος και φθηνότερος τρόπος αγοράς Bitcoin peer-to-peer.

Ξέρω ότι όταν θέλω κάποια μετρητά, πηγαίνω στο ATM. Ας δούμε πού μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin από ATM.

Αγορά Bitcoin από ATM

Ένα ATM Bitcoin είναι μια μηχανή μετρητών όπου μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin. CoinATMRadar παραθέτει τις τοποθεσίες των ATM ATM σε περισσότερες από 60 διαφορετικές χώρες. Τα ΑΤΜ Bitcoin μπορούν να είναι πλήρως ανώνυμος. Είναι επίσης ένας ασφαλέστερος τρόπος για να αγοράσετε Bitcoin από το peer-to-peer. Ωστόσο, τα ATM ATM Bitcoin μπορούν να κοστίσουν πολύ περισσότερο από άλλους τρόπους αγοράς Bitcoin. Ας χρησιμοποιήσουμε ένα παράδειγμα για να δούμε τη διαφορά:

Ο Mario ζει στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια και θέλει να αγοράσει 1 BTC. Ο Mario χρησιμοποιεί το Coinbase και πληρώνει με πιστωτική κάρτα. Η Coinbase προσφέρει 1 BTC για 9,633 $. Ο Μάριο πληρώνει 10,018 $ αφού προστεθεί χρέωση 3,99%.

Ο αδελφός του Mario, Wario, ζει επίσης στο Σαν Ντιέγκο και θέλει να αγοράσει 1 BTC. Πηγαίνει στο Bitcoin ATM στο The Cage Smoke Shop στη λεωφόρο El Cajon. Το ATM χρεώνει Wario $10.420.36. Αυτό είναι πάνω από 400 $ περισσότερα από όσα πληρώνει ο Mario!

Η αγορά Bitcoin από ΑΤΜ είναι γρήγορα, Ανώνυμος, και ασφαλής. Ωστόσο, δεν είναι ο φθηνότερος τρόπος αγοράς Bitcoin.

Όταν αγοράζετε Bitcoin χρειάζεστε κάπου για να το αποθηκεύσετε. Για να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις μεθόδους που σας έχω μιλήσει ένα Bitcoin πορτοφόλι.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin χωρίς χρεώσεις

Θυμηθείτε όταν σας το είπα Νομισματική βάση δεν χρεώνει τέλη για καταθέσεις; Λοιπόν, η Coinbase έχει μια αδελφή εταιρεία που ονομάζεται GDAX. Όταν εγγραφείτε για λογαριασμό Coinbase, αποκτάτε επίσης πρόσβαση στο GDAX. Το GDAX δεν χρεώνει τέλη κατασκευαστή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin χωρίς να πληρώσετε καμία αμοιβή!

Ο φθηνότερος τρόπος αγοράς Bitcoin: GDAX.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μεταφέρετε χρήματα από το Coinbase στο GDAX (δωρεάν). Στη συνέχεια, πρέπει να υποβάλετε μια εντολή αγοράς που δεν είναι ήδη διαθέσιμη στο χρηματιστήριο. Αυτή είναι μια παραγγελία κατασκευαστή. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συμπληρωθεί η παραγγελία σας. Όταν ολοκληρωθεί η παραγγελία, θα λάβετε το Bitcoin που παραγγείλατε. Χωρίς χρέωση!

Αυτός είναι ο φθηνότερος τρόπος να αγοράσετε Bitcoin χωρίς να πληρώνετε τέλη!

Αποθήκευση Bitcoin

Πορτοφόλια Bitcoin είναι όπου διατηρείτε όλους τους κωδικούς που χρειάζεστε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Bitcoin σας. Ένα πορτοφόλι μπορεί να είναι λογισμικό, σκεύη, εξαρτήματα, Σε σύνδεση, ή εκτός σύνδεσης. Μπορεί ακόμη και να είναι ένα κομμάτι χαρτί! Συνιστάται να χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα είδη πορτοφολιών για να αποθηκεύσετε το Bitcoin σας.

Προς το παρόν, τα πιο συνιστώμενα πορτοφόλια είναι υλικό, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων όπως το Ledger Nano X και το Trezor Model T. Είναι εξαιρετικά ασφαλή και αξιόπιστα καθώς τα ιδιωτικά σας κλειδιά θα διατηρηθούν εκτός σύνδεσης!

Τα πορτοφόλια είναι πολύ σημαντικά, οπότε διατηρήστε τα ασφαλή!

Επόμενα βήματα

Σε αυτόν τον οδηγό, σας έχω πει για το φθηνότερο μέρος για να αγοράσετε Bitcoin. Μάθατε επίσης πώς να αγοράσετε Bitcoin χωρίς προμήθειες. Υπάρχουν όμως και άλλα μέρη για να δοκιμάσετε. Καθώς γίνετε πιο σίγουροι, μπορείτε να δοκιμάσετε να αγοράσετε Bitcoin σε ένα επαγγελματικό χρηματιστήριο όπως Bitstamp ή Κράκεν.

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις συναλλαγές σαν επαγγελματίας, ρίξτε μια ματιά στο Σύγκριση Kraken VS Bitstamp.

Ας τελειώσουμε με μερικές τελικές σκέψεις.

συμπέρασμα

Εάν κάνετε google τις λέξεις, “αγοράστε τα χαμηλότερα τέλη Bitcoin”, παίρνετε χιλιάδες αποτελέσματα. Οι περισσότεροι από τους ιστότοπους που ισχυρίζονται ότι έχουν τα χαμηλότερα τέλη Bitcoin βρίσκονται ψέματα! Η αλήθεια είναι ότι η αγορά Bitcoin είναι αρκετά ακριβή.

Επομένως, μην ανησυχείτε πάρα πολύ για τον φθηνότερο τρόπο αγοράς Bitcoin. Προσπαθώ να βρω το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε Bitcoin για εσάς. Το πρώτο μέρος που αγοράζετε το Bitcoin πρέπει να είναι ασφαλές και εύκολο στη χρήση. Νομισματική βάση είναι και τα δύο αυτά πράγματα και είναι φθηνό. Γι ‘αυτό και πολλοί άνθρωποι προτείνουν το Coinbase σε αρχάριους.

Μερικοί αγοραστές μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο μυστικότητα από τα τέλη. Για αυτούς τους ανθρώπους, θα πρότεινα τη χρήση ανταλλαγής peer-to-peer Τοπικά Bitcoin. Εναλλακτικά, εάν θέλετε να αποφύγετε την ταλαιπωρία, μπορείτε απλώς να αγοράσετε BTC μέσω Απλός, με πιστωτική κάρτα. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να εμπλακείτε στον κόσμο της κρυπτογράφησης. Θυμηθείτε, το Bitcoin είναι κάτι περισσότερο από χρήματα. Το Bitcoin είναι ένας νέος τρόπος για να συνδεθούν τα άτομα μεταξύ τους.

Επίσης, μην ξεχάσετε επιλέξτε ένα ασφαλές πορτοφόλι για το Bitcoin σας. Τα Ledger Nano X και Trezor Model T είναι από τις πιο συνιστώμενες επιλογές.

Η προσφορά του Πορτοφολιού Ledger είναι ενεργή αυτήν τη στιγμή:

Ενημερώστε με όταν πραγματοποιήσατε την πρώτη σας αγορά Bitcoin. Θα ήθελα πολύ να ακούσω ποια μέθοδο χρησιμοποιήσατε!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map